Pink twist.

pink
Åh älskar färg såhär till sommaren! Varför inte sätta lite färg på vardagen liksom? Speciellt nu på sommaren. Älskar denna rosa klänning från Nelly.com, vill så gärna ha den! Kanske beställer den efter studenten, då jag eventuellt fått lite extra pengar. Shit, nu är det bara 6dagar kvar, låt dem både gå fort och långsamt. Vill samtidigt att dagen ska komma som att jag inte vill de, eller jag vill hinna njuta av de allra sista skoldagarna och allra sista dagarna som Gymnasieelev. Som sagt har jag verkligen inte hängt med de sista halvåret, tiden har sprungit iväg. Tidmässigt känns det som att de är April typ, är det bara jag? Själva studentdagen har jag dock bestämt ska bli den bästa dagen i mitt liv redan i förväg. Jag och mamma har handlat lite saker inför studenten idag, fick förklara för henne varför och vad man skulle med gossedjuren man brukar hänga runt halsen efter utspringet. Sen har jag även sagt till min familj att jag vill ha många sånna student gossedjur eftersom jag tycker sånt är super kul! Sen har jag även förklarat för dem att dem ska stå långt fram så dem kan fota utspringet med min systemkamera, mycket att tänka på haha. 

Långhelgs mys!

Igår så var jag, Amanda, Malin och Nathalie på Malins landställe på Muskö, dvs där jag vanligtviss även bor så för en gångsskull var det nära för min del. Vi åt väldigt god mat och hade de jättetrevligt enda fram till 00.00. Jag, Amanda och Malin sov kvar medan Nathalie valde att åka hem. Idag vaknade vi lagom tidigt idag, gick upp och förberedde frukost efter de tittade vi på film med lite popcorn, super mysigt! 

Student makeup & hår.

Eftersom jag är ledig idag och har rätt tråkigt så fick jag för mig att prova hitta på en student sminkning. Jag hade egentligen tänkt vara vågad och köra på rosa men det blev inte som jag tänkt mig så jag la på lite rödtonade, gul och bruna färger och jag tycker det blev super bra tillsammans. Jag kommer också ha lösögonfransar som jag inte orkade sätta på idag, men lockade håret gjorde jag och satte på mig mössan för att få en inblick hur allt kommer se ut tillsammans. 

Lips and eyes.

Två läppstift, ett koral färgat från Maxfactor, ett rosa nude från Loreal, en läppenna från Isadora och en ögonbrynspenna från Kicks egna märke. Skulle egentligen köpa anastasia brow wiz men den fanns inte i min färg, men hon som jobbade på kicks rekommenderade mig att testa deras egna märke eftersom pennan var precis i min färg. Kommer dock försöka hitta anastasias brynpenna någon annanstans istället, vill verkligen ha den. Läppstiften och läppennan är jag i alla fall väldigt nöjd med. Tyckte färgerna var helt perfekta, har inte heller några läppstift från varken Loreal eller Maxfactor så det ska bli kul att testa dem. De rosa och nude färgade läppstiftet hade jag tänkt ha på studenten, det kommer bli perfekt!   

Sista minuten student outfit + flak outfit!

Hel outfit

Newbies del 1.

Här är lite nödvändiga saker jag köpte idag, fransarna är från Ardell och jag planerar att använda dem nästa vecka då jag tar studenten. Helt sjukt, då jag tar studenten. Inte ens när jag säger, skriver eller ser alla förberedelser i skolan eller planer här hemma känns det helt overkligt. Kommer nog inte fatta det först på student dagen. Just nu vet jag inte vad jag känner eftersom det känns så overkligt just nu, eller inte känns alls som att studenten händer om 9 dagar, men såklart längtar jag lite omedvetet. Men de är kanske fler än jag som känner så. Betygen är även satta nu och vi är lediga imorgon eftersom våra lärare inte vet vad vi ska göra på lektionerna vi har, det betyder att den sista "skolveckan" på gymnasiet är över. Herregud vad tiden har gått fort! 

Känslan när betygen är satta!

 Helt underbart! Inga fler uppgifter, inge mer plugg på minst 1år! 

Ny låda + 4 nya saker jag inte röster.

En sak fyndade jag på Ösmo marknaden och det var lådan över de står "Smink" på. Tyckte den var ganska fin och behövlig. Sen har jag även köpt 3 MAC pigment + ett pressed powder från MAC som jag är lite osäker på om jag visat eller inte, med det är i alla fall jättebra! Rekommenderas varmt. 

Obsessed.

Mitt nya serie beroende är Vampire diaries. Serien är deffinitivt beroende framkallande, men jag vet inte riktigt om jag tycker den är så bra egentligen. Den känns just nu så rörig, men sen ligger jag bara på säsong 1 än så länge också. Tror den kommer bli bättre ju längre in jag kommer i serien, de brukar vara så i alla fall! Plus i kanten får såklart Ian somerhalder, skulle kunna kolla på serien enbart för honom!

Lördagsbabbel.

Älskar min nya löparskor från nike! Så sköna och snygga! 
 
Hej på er! Ledsen för uppdateringen men har knappt varit hemma idag, de har varit ösmo marknad, inte för att vi var där speciellt länge, men de tar ändå ett tag att åka dit och hem. Efter de solade jag i de fina vädret och lite senare blev det en springtur + utegymmet. Bra lördag om du frågar mig! Imorgon är de intervalldag, har fortfarande lite, lite träningsvärk kvar sedan förra söndagen och veckans träning så vi får se hur det går!

En dag i solen.

Idag slutade vi klockan tolv så jag och mina vänner bestämde oss för att sätta oss med lite jordgubbar, twix och dricka i solen. De var väldigt mysigt! Efter de åkte jag hem och åt lite middag innan 1.45h zumba med massa olika instruktörer, de är verkligen kul att se hur olika instruktörer kan vara och hur olika dem dansar! Det var väldigt kul i alla fall, en instruktör som bott utomlands under 1år som nu kommit hem var där och jag har verkligen saknat hennes pass. Dem så jobbiga och bygger verkligen upp kondition och styrka, dock var alla instruktörerna väldigt duktiga och alla hade väldigt roliga koregrafier. Nu är de dags för mig att hoppa i säng, ska trotts allt upp 06.00 imorgon...

Wanties!

Beauty
En palett från Stila, Hoola från Benefit, Dandelion rouge från Benefit, Sigma borstar och NYX rose. 
 
Har så många makeup cravings just nu så att jag önskar jag vann pengar så jag kunde köpa allt jag vill ha. Högst upp på listan är Hoola från Benefit, även ett läppstift från NYX till studenten. Vill även ha sigma borstar som jag funderar på att köpa när lönen trillar in!

Styrka och Powerwalk.

Hej på er! Snacka om att de varit underbart väder idag, plus att jag slutade skolan tidigt så hann vila innan dagens träningspass. Vilket Innebar styrketräning och en PW. Egentligen skulle jag sprungit men har fortfarande en fruktansvärd träningsvärk i rumpa och ben så körde mage, rygg och armar i ca: 1h med Hanna och Daniel, plus en PW på 1h med mamma efter det. Jag hoppas på lite träningsvärk i överkroppen imorgon och att benen släpper så jag kan springa imorgon! 

Den perfekta vår blusen.

Sommar
Åh vad den vita blusen är snygg! Vill så gärna ha den nu till sommaren men just nu finns inte pengarna. Kanske efter studenten eller denna månads slut. Annars då? Jo, jobbar, pluggar och tränar stenhårt samtidigt. Tänk att imorgon har jag mitt sista prov och på onsdag min en av mina två sista inlämningar. Det känns så skönt! 

Mönstrade byxor & ballerinaskor!

Vädret idag var verkligen suuper härligt! Invigde "sommaren" med ett par ballerinaskorna och vida, mönstrade byxor. Dagen har spenderats i stan med Nadine, vi fikade och fönstershoppade i olika butiker. Hur kommer det sig att man alltid hittar massa saker man vill ha när pengarna inte räcker till? Inte för att jag har problem att hitta saker när jag har pengar, det finns alltid något jag vill ha. I sommar, då ska jag shoppa kan jag säga! Just nu är jag väldigt suger på att lägga en del av lönen på att införskaffa mig en utav mina drömväskor, vilken har jag inte riktigt bestämt mig för än. Jag har visat alla alternativ förut i bloggisen, och de står fortfarande mellan dem. Att det ska vara så svårt att välja, men ska man investera i något ska de vara rätt och perfekt! 

Livet utan iphone och med ett försvunnet kamera objektiv.

Jag & Bror i förra sommaren. 

Jag är verkligen ledsen för att uppdateringen inte är den bästa men utan telefon och med ett kamera objektiv någon annanstans än där jag letar så blir bloggen inte så rolig. Idag har jag dock gjort mycket kul. Träffade min syster i stan och köpte nya joggingskor. Gjorde ett riktigt kap, fick ett par jättesnygga och bra nike skor för ca: 300:- som egentligen hade kostat runt 1000:-. Tänkte att jag skulle inviga dem idag men kom hem så sent, plus att jag gått hela dagen så fötterna var helt slut. Träffade även min lillebror idag för första gången på 2 veckor, fick Världens mysigast och längsta kram, min fina unge. Har saknat honom så mycket, vill aldrig mera vara borta från honom så länge igen.   

Veckan där ALLT går fel.

Alltså så irriterande... Min iphone la av imorse när jag drog ut laddaren och har inte funkat utan laddare sen dess. Nu funkar den inte alls, den blinkar bara mellan svart och start äpplet när man sätter i laddaren. Jag har verkligen inte den blekaste aning om vad som hänt. Den funkade helt normalt igår kväll men idag så ville den inte funka alls. Jobbigt att jag inte säkerhetskopierat den på 100år... Plus att de kom sjukt olägligt. Måste fixa massa saker innan studenten och min lön jag får denna månad hade jag tänkt lägga just sommaren och lovet. Eller ska jobba hela juni tydligen så, så mycket lov blir det inte för min del! Dock gillar jag att jobba och vi är ute mycket så de blir bra, nu lär jag ju behöva pengarna ändå eftersom jag måste köpa en helt ny mobil. 
 
Jag är verkligen ledsen för att jag klagar så mycket. Det känns som att de är det ända jag gör, men denna vecka har fan inte börjat bra. Jag hoppas verkligen att den blir bättre och inte fortsätter såhär! En positiv sak idag var i alla fall att jobbet gick bra och var roligt. Ser framemot att få jobba där under sommaren och eventuellt i höst!

Zara Larsson - Carry You Home.

Har ni hört denna? Alltså helt otroligt bra låt. Direkt när den kom ut var jag sugen på att checka in den och jag blev verkligen inte besviken! Jag tror faktiskt att de är den bästa låt hon gjort. Lyssna på den om ni inte gjort det! 
 
Tillskillnad från Zaras grymma låt så har väl dagen varit sådär i skolan, ibland går saker helt enkelt inte som man tänkt sig och det är bara att acceptera. Dock blev dagen mycket bättre när jag kom hem och tog en spring tur med mina trogna springisar. Vädret var fantastiskt, ingen smärta eller några större svårigheter. Vi sprang 6km slingan som finns, dock var den bara ca: 5.5km, men den tog i alla backarna kan jag säga. De var en riktigt bra springväg faktiskt. För mig funkar de nästan bara att springa i skogen eller på terräng, annars får jag jätteont i benhinnorna och den rundan var faktiskt enbart skog vilket var perfekt för mig. Efter springturen njöt vi till 100% av vädret och körde lite styrka på utegymmet. Alltså att träna är verkligen så skönt, man släpper allt för 1 - 2h. Allt i skolan, allt som känns jobbigt och stressigt inför studenten, all ångest. Att springa och träna är för mig terapi. 

Som en dröm.

Perfect.

När man hittar citat som beskriver allt så bra.

 
Haha alltså dessa två citat, så sanna. Vi alla har upplevt dem, några fler än andra, men någon gång i livet har de inträffat för oss alla. Den första inträffar typ varje dag för mig. Direkt jag har tråkigt går jag in på massa shopping sidor lägger massa saker i varukorgen. När jag känner mig klar, tittar jag priset, sedan kryssar jag, så enkelt var det med det. De är ungefär som att fönstershoppa, eller att "önskeshoppa"! 
 

Intervallträning.

Usch, vad jobbigt de är! Men de är bara bita i och fortsätta springa, för bra konditionsträning är de i alla fall. Annars då? Har slappat hela dagen, tills jag och Daniel skulle springa. Sen återgick jag återigen till att slappa. Antar väl att jag snart ska gå och lägga mig, har trotts allt nationella prov i engelska imorgon... Ha en bra kväll! 

När homofobin blir tydligare än någonsin.

De första jag läste när jag gick in på facebook efter att Eurovision song contest hade avslutast var: "Fy fan vad äckligt". Jag ska berätta för er vad jag tycker är äckligt. Det är äckligt för mig att man är så egoistisk att man inte ser utifrån ett bredare perspektiv vad Conchitas vinst betyder för Europa och vad hon symboliserar för något. Det är äckligt för mig hur tydligt homofobi och trångsynthet lyser fram för att Conchita bryter hetronormen. Det är äckligt för mig när folk gömmer sig bakom "låten sög" som en anledning till att få hata.
 
Tolerans, acceptans och medmänsklighet, rätten till att få vara den man är, är vad Conchita Wurst står för, hur kan du hata de? Hur kan du tycka att de är något "äckligt"? Tolerans, acceptans och medmänsklighet, de är vad skägget symboliserar. Alla med lite hjärna vet att hatet folk uttrycker på sociala medier inte heller handlar om skägget i sig, ni kan försöka skylla på att det är skägget och låten ni stör er på men i grund och botten, har inte skägget med saken att göra. Skägget var och är en utmärkt markering för att bevisa att främlingsfientlighet och hatet mot sexuella minoriteter är ett samhällsproblem. 

Conchitas framträdande handlar om att synliggöra problematiken och hatet, det är nu de syns på riktigt hur mycket fördomar som finns i vårat samhälle. Vi kan gå runt och låsas att Sverige är ett sådant bra land, att vi har så mycket tolerans och att alla människor är lika värda och accepterade. Men de är just i dessa tillfällen, när någon som Conchita vågar ta plats som hatet och fördomarna som ligger där under ytan i vårat perfekta, jämställda och jämlika samhälle träder fram. 

Och när det kommer till politiken som de hejvilt disskuteras över, ni kan skylla på att en sångtävling inte ska handla om politik, utan musiken i sig. Men jag tror att ibland måste de buas åt Ryssland och handla om politik för att de ska kunna bli en förändring. Alla vet att det inte handlade om tjejerna som uppträde, utan piss landet Ryssland och en protest mot regimen. Ryssland ville dessutom stoppa Conchita Wrust. Dem ville inte att hon skulle få uppträda eller sändas i tv. Är de att "show some love?" försöka stoppa bidrag som symboliserar allt vad kärlek är och står för
? De tycket inte jag, bua åt Ryssland, ta ståndpunkt mot förtrycket och förändra Europa fredligt, genom solidaritet och att rösta för kärlek och gemenskap, mot människoförttryck och för en kamp om likavärde!

Q/A, allmänna frågor!

Jag har fått lite blandade frågor så jag tänkte dra dem nu, så ni får era svar! 
 
Kan du berätta hur muntliga nationella gick till..och vilka frågor som kom,plaese :) 
Haha, Jodå! Ämnet är "power of language". Vi fick prata två och två i grupp i minst 15min, båda två fick olika ämnen inom ämnet. Jag fick slang/chat och ungdomsspråk, rätt enkelt ämne medan min klass kompis fick dialekter i Sverige, inte lika kul. Man får en kvart på sig att förbereda vad man ska säga, tillexempel skriva ner anteckningar och välja två frågor eller citat som passade in på ämnet, var. Sen efter förberedelsen presenterar man sitt ämne med egna ord utifrån lappen med ämnet och egna anteckningar runt ämnet. Jag kommer inte ihåg alla frågor, de var ett par stycken och de var ca: 2 månader sedan jag gjorde provet, men vi disskuterade kring varför det var viktigt att behärska många spårk. Även varför de är bra att bevara språk, vi pratade lite om egna erfarenheter och gav exempel. De var inte speciellt svårt när vi väl kom in i ämnena, de var mest tråkigt och ibland svårt att komma på vissa ord men vi hjälpte varandra. 
 

Du visade en sleek palett tidigare. vad heter den paletten?
Ja, den heter Au natrual! 

 
Vart ska du jobba när du går ut?
Muskö Förskola, nu och lite under sommaren, i höst får vi se, inget är 100% bestämt än!
 
(Angående Studentklänning) Vart köpte du den? Jag köpte min på Sheinside.com, rekommenderar er inte att göra de! Min kom trasig, dock gav jag inte upp utan en fight så jag fick en rabattkod så jag kunde beställa en gratis kjol. Men ändå, de är inte kul att behöva laga saker som man beställt, de är inte värt de. 
 
Om ni har frågor så är de bara att fråga, jag försöker svara på allt i kommentarsfälltet men när de blir några stycken så kan jag lika gärna svara på dem i ett litet inlägg!

Sommarens bikinis!

Dessa två skönheter har jag beställt hem från H&M. Kunde inte välja vilken av dem jag ville ha så de fick bli båda! Sammanlagt kostade dem 198:- så 49:- per del, vilket är väldigt billigt. Sen tänkte jag också på att dem antagligen kommer sälja slut mot sommaren så att det var smart att passa på! Jag brukar köpa ca: 2 bikinis per år och ha kvar mina från året innan vilket är alldeles lagom! 

A gift from Dubai.

Fick denna igår utav mammas väninna som är på besök. Hon bor i Dubai och där har dem lite större VS utbud så hon var snäll nog att köpa med sig denna fina neccesär + love spell serien. Jag har redan Love spell bodymist men inte lotion eller duschkräm. Plus att dessa är mycket smidigare att ta med. Eftersom dem är mindre så tar dem mindre plats vilket är perfekt. ÄLSKAR neccesären, den är så fin!

4 av 5.

Runaway baby
Då var de fjärde träningspasset denna vecka avklarat och de känns i kroppen kan jag säga! Har endast haft en vilodag, tisdag. Men imorgon, då ska jag ha en ordentlig vilodag, det behöver min kropp. Sen är de intervallträning på söndag. Nu gäller det att satsa stenhårt. Måste förbättra min spring tid med ca: 5 - 6 minuter innan jag är nere på mitt mål. Det kommer från och med nu bli träning minst 4 gånger i veckan, varav 3 löpningspass. Ska försöka trycka in 5 pass, men vi får se. Behöver ju minst 3 löpningspass och 1 intervallpass för att bygga muskler och kondition. Idag sprang vi Muskö loppsrundan också, det gick bra men fan, de är mycket backar, men de ska gå! Så är de bara!

Favorites!

Som sagt så har silver blivit min nya grej och dessa tre smycken är mina favoriter i silver. Klockan är Marc Jacobs, ringen kommer från Ginatricot tror jag, och örhängerna fyndade jag för 25:- på Ur&penn. De är nog även dessa tre jag kommer ha på studenten till min fina klänning. 

4 perfekta bikinis.

H&Ms bikini kollektion, alltså jag är helt såld! Vill ha varenda bikini och varenda strandklänning, men dessa fyra är nog ändå mina favortier. Speciellt den zebra mönstrade bikinin och den blå, gul, oranga och alla andra färger som finns, dvs den första. Som ni säkert redan vet så är jag, och har varit ganska länge, kär i zebra mönster. Direkt jag ser något zebra mönstrat i en butik, MÅSTE jag checka vad de är för något! Den första bikinin är också helt fantastisk! Funderar faktiskt på att beställa båda två, det är sommar nästa månad och jag kommer får en liten bonus när de kommer till löne delen, jag tar studenten, en present eller två måste jag väl få ge mig själv för att ha klarat av 12år i skolan? 

Sommar, sol & bruna ben.

Bilden med hängmattan, alltså åh vilken dröm....

Torsdags mat.

Denna middag satt inte helt fel idag kan jag säga!
Just nu sitter jag och pluggar, men ska strax iväg och träna lite. Efter träningen ska jag fortsätta plugga. Lägga den sista energin på en redovisning som vi ska ha nästa vecka och på en bortträngd svenska uppgift som måste göras. De hade varit så extremt skönt att bara bli klar med allt innan nästa vecka så att jag bara kan njuta utav dem sista tre, tänker nog satsa på de faktiskt. Fatta vad skönt, de tre sista veckorna, utan att behöva stressa eller känna att man har massa att göra, UNDERBART!

Smashbox photo finish.

Detta är kanske Världens bästa primer! Sminket håller verkligen hela dagen och ser lika fint ut som de gjorde när jag applicerar de på morgonen. Jag ville verkligen testa denna, men vågade inte riktigt köpa full size för man vet aldrig, den kanske inte alls hade passat min hy och då hade jag slösat nästan 300:- helt i onödan. Därför köpte jag 12ml mini primer till ett ganska bra pris ändå, 135:- är inte så farligt för en primer som denna, plus att man inte behöver alls mycket av den. Jag rekommenderar alla som vill ha en perfekt make up som håller hela dagen, och er som också har en förmåga att dra en powenap i soffan, med huvudet tryckt mot en kudde, att testa denna primer! Den håller verkligen allt, lovar att om någon skulle kasta en hinkvatten över mitt ansikte med denna som grund skulle mitt smink se precis likadant ut som innan. Jag tänker köpa orginalet så fort min lilla mini tar slut! Den får 5 av 5 toasters av mig. 

Plugga & träna.

 Beskriver min dag med ord! Har faktiskt nästan pluggat hela dagen, självklart i skolan men även hemma. Sen trottsade jag tröttheten efter en natt utan sömn och tog en springtur med Hanna. 5.5km, jävligt ont fick jag i benhinnor och ena foten domnade bort. Måste köpa nya träningsskor innan jag förstör mina ben och fötter! Till er som tänker på att köpa ett par Nike free run att springa i, GÖR DET INTE! Dem torterar fötterna och benhinnorna, usch. Värsta skorna någonsin, har aldrig varit med om värre! 

Student/bal/avslutnings makeup tips!

Snart är det dags för många 9or och 3or på gymnasiet att ha avslutningsbal och varför inte lyxa till de lite med en fin sminkning? Tyvärr har inte vi någon bal, lite tråkigt men vi hade ändå bal i 9an så det är ingen större grej. Men jag tar trotts allt studenten! Så jag tänkte tipsa om en superfin makeup tutorial, som jag själv kommer hämta lite inspo ifrån och bra budget smink ni kan använda er av!
Foundation är ganska individuellt beroende på vad för typ av hy man har, "oljig", normal eller torr osv, så därför rekommenderar jag er att använda den ni tycker bäst om eller gå till kicks och prova och fråga personalen om hjälp. Därför finns inte foundation med på bilden, dock skrev jag igår att min holy grail är Loreal true match om ni nu vill ha en rekommendation ändå. Samma sak gäller mascara, de är också väldigt individuellt och därför finns inte de heller med. Nu till vad som faktiskt finns på collaget.
 
Först och främst, primer både för ögon och ansikte. Det är super viktigt om ni vill att ert smink ska hålla hela natten eller dagen. Speciellt på sommaren är det viktigt pga värmen bland annat. Jag använder mig just nu av Smashbox photo finish, den är super bra, men dyr. Så därför rekommenderar jag istället loreal magic lumi, har bara hört bra saker om den, plus att den ger en väldigt fin glow under foundationen. Många blandar den med sin foundation för att få ett utltimat resultat. Ögon primern kommer från NYX, har också bara hört bra om den och ska själv införskaffa mig den. 
 
Nästa på listan är bronzer, rouge och ett puder. Bronzer tycker jag är super viktigt, både för att få en fin solkysst hy och för att forma ansiktet med. Bronzer kan man använda under kindbenen, tinningarna, längst med näsan och på käkbenet. Akta er dock för att använda för mycket! Den i collaget kommer från maybelline och har många olika fina nyanser som antingen kan användas separat eller blandas runt. Nu till rouge, det är också något som är väldigt viktigt, det får huden att se fräsch och levande ut. Denna rouge kommer från NYX och är nästan lite rosa peachig, super fin i alla fall! Pudret används för att matta ner och fixera basen, dvs foundation och concealer. 
 
Näst sista steget, eller näst första. Vissa lägger nämligen ögon sminket innan basen när dem jobbar med glittriga skuggor för att kunna svepa bort/täcka glittret som, 9 av 10 fall, faller ner på resten av ansiktet. Jag tycker de är ett smart drag faktiskt, jag vet hur jag kan sitta och störa mig på att jag glittrar alldelse för mycket. Dock får man alltid räkna med lite glitter eller "fall out" som de kallas, de hör till. I alla fall, något jag ska införskaffa mig är Loreals color infaillible. Har testat dem på handen och pigmentationen är högstaklass kan jag säga och för att inte tala om hur fina alla färger är. Nästa lilla palett kommer också från Loreal och heter color riche les ombres. I videon använder hon svart i kanterna, men jag föredrar inte svart på mig själv utan skulle i sådana fall hellre gå på mörkare grå. Denna lilla palett innehåller allt vita, gråa och svarta nyanser som du kan välja mellan efter vad som passar dig och din ögonform. 
 
Sista steget är läppstift, ljusrosa eller nude passar bäst till just denna look och mina rekommendationer är, återigen, loreal. Jag ska antingen köpa ett från NYX eller ett från Loreal, båda är väldigt bra budget märken men läppstift bör du ha med dig i partyväskan för att bättra på under dagen/kvällen, och det gäller alla läppstift även i högre prisklasser. 
 
Hoppas detta inlägg var till någon hjälp för någon där ute, säg bara till om ni vill ha flera tips så fixar jag det! Ha de bra!

Sommar och silver.

silver and leo
Just nu är jag inne i en silver period, allt med silver är snyggt medan jag för ett halvår sedan endast föredrog guld. De kan bero på att jag tycker blondiner passar jättebra i silver, eller klär mer i silver eller guld. Inte för att brunetter inte klär i silver eller blondiner i guld, men jag tycker verkligen silver och ljusare toner i håret går ihop. Leopard passar dock bäst ihop med guld men jag tycker att man kan få de att funka ändå. Juste, en liknande kjol är påväg hem till mig. Ser framemot tills den kommer super mycket, kjol kan vara så snyggt och enkelt nu till sommar och vår!

Mina budget favoriter!

Ber om ursäkt för ljushållaren bakom paletten, men den har jag tappat sönder så locket har lossnat... Typiskt mig. Och för att bilderna inte är dem bästa men jag kunde bara inte hitta mitt andra objektiv!
 
Här kommer i alla fall, trotts ljushållaren i bakgrunden, mina budget kap! Alltså det första jag måste börja med är min sleek palett. Alltså, girls and boys, go get you some! Säger jag bara. Den är väl använd som ni ser och faktiskt min absoluta favorit palett. Mina favortier är dom skimriga skuggorna eller vad man nu ska kalla de. Dem är i alla fall så snygga på och riktigt pigmenterade! Och alltså priset för dessa paletter är ett skämt om man tittar på kvaliten. Jag pungade ut ca: 120kr för denna pingla på Sephora i höstas, dvs ingenting för 12 fina skuggor. Jag kommer deffinitivt köpa flera Sleek paletter, har redan spanat in två jag vill ha.
 
Nu till nästa produkt, min holy grail fondation, Loreal true match. Jag kommer ALDRIG byta ut denna kan jag säga. Funderade ett tag på att köpa en från MAC men ångrade mig så fort jag började använda denna. Den finns lite överallt, H&M, kicks, Cubus mm och kostar under 200kr.
 
Nästa produkt kommer också från Loreal, den tillhör också True match serien fast i mineralpuder form. Älskar denna mer än mina puder från bareminerals. Den är så bra och helteckande. När jag inte känner för fondation så är denna min to go! Kostar också precis under 200 lappen. 
 
Nästa produkt är ett läppstift! De kommer från Isadora och helt ärligt så har jag inte allt för många läppstift och dem jag har är lite dyrare märken. Så denna valde jag mest bara för att välja, men jag gillar färgen och att den är krämig, dock har den inte så bra hållbarhet tyvärr. Mina nästa läpprodukter jag kommer köpa eller som jag spanat in är från Loreal och NYX. Älskar Loreal, har aldrig provat NYX men har bara hört bra saker om märket. 
 
Nu till den näst sista favoriten, nämligen ett rouge från ELF. Kvaliten för priset är verkligen hur bra som helst. Pigmenteringen i dessa är så bra! Jag kommer deffintivit prova flera produkter från ELF, jag menar ca: 40kr för ett grymt rouge, hur bra är inte de?
 
Last but not least, en bronzer highlighter duo från, återigen, Loreal. Bronzern är väldigt lik Laguna från NARS och jag gillar den super mycket! Den ger en fin solkysst färg och hållbarheten är grym. Nu till highlightern, den använder jag inte så mycket men den är helt okej! Kanske lite för glittrig, eller snarare för stora glitterkorn i den för min smak, men ändå värd pengarna om man ska tänka prismässigt, den kostar också under 200kr. 

En månad kvar, sen börjar allvaret.

Nej, inte direkt! Jag kommer faktiskt försöka jobba så mycket som möjligt under denna månad och lite under juni sen tänker jag ta sommarlov innan jag börjar i höst. Såklart kommer jag jobba om det behövs folk någon gång under sommaren men som det ser ut just nu så blir det en lång sommar för min del. Nog om vad som sker om 35dagar utan vad som faktiskt sker om 31. Saker börjar verkligen falla på plats, jag har inte något jag ligger efter i eller måste ta igen så det är skönt. Som sagt så har jag haft ett bra plugg humör de senaste dagarna så allt har löst sig, precis som jag trodde det skulle göra. Nu ska jag bara njuta av den sista månaden och räkna ner dag för dag och mitt i dessa positiva tankar ska jag nu ut och springa. Kan dagen avslutas på ett bättre sätt?

Högpris favoriter!

NARS Laguna & Orgasm duo, MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder, NARS Albatross, Clarins Rouge Prodige True-Hold Colour , MAC Pro longwear, Make up store cherry Blush, Pinch.o peach MAC, och MAC Stroke of Midnight Eyeshadow Compact.
 
Här kommer ett beauty realterat inlägg! Nämligen ett inlägg om mina nuvarande makeup högpris favoriter. Mycket är MAC, det är trotts allt mitt absoluta favoritmärke just nu. Make up store rougen är jag inte säker på att den räknas som en "Högpris" produkt medtanke på att de inte kostar så mycket, i alla fall inte deras rouge produkter. Men jag resten av deras produkter är lite dyrare än normalpris klassen. Nog om det! Jag älskar i alla fall rougen jag äger från make up store. Annars så är Nars Laguna en grym brozer, jag gillar Orgasm men den är inte min favorit rouge för tillfället. Utan de är just Cherry Blossom från Make up store och Pinch.o peach från MAC. Dem är båda väldigt fina, Cherry blossom är mera "peach", dvs orange än Pinch.o peach. Jag vet inte riktigt varför MAC rougen heter peach eftersom den inte är så speciellt orange enligt mig, den är väldigt rosa men väldigt fin.
 
Min favorit ögonskuggspalett som är i högpris klass är också från Mac, den är en limited edition palett med blandade toner. Den perfekta paletten att använda till vardags. Min favoritfärg är den ljusrosa, använder den vardagligen som bas skugga och highlighter under ögonbrynet. Måste få tag på en liknande färg när den tar slut! När det kommer till Highlighter är NARS Albatross min to go. Det är min enda högpris highligheter och så får det förbli ett tag till! Den är grym, jag rekommenderar den verkligen. 
 
Och så till de tre sista produkterna. Mitt favorit läppstift är från Clarins, en perfekt peachig färg både till vardags och fest. Min absoluta favorit concealer kommer från MAC, den täcker allt! Och sist men inte minst, mitt finishing puder som också kommer från MAC. Har precis köpt de så har inte hunnit använda de så mycket, men från vad jag använt de så tycker jag om den. Hyn blir matt och fin! Ja, det var väl alla, kollektionen utökas hela tiden så några produkter kommer säkert bytas ut. P.s Det kommer upp budget favoriter imorgon, håll ut kik!

Lyxoutfit!

Monroe pants.

Allt jag vill göra.

Vill utomlands, dricka goda drinkar, sola och bada. Ja, göra allt man gör utomlands. Jag vill ha så mycket pengar så att jag bara kunde dra i en månad. Till USA, Spanien, Dubai, Thailand, Grekland, Italien eller Frankrike. Hur nice? Bara leva i nuet liksom, och inte behöva tänka på framtiden alls. Funderar på att endast önska mig pengar i studentpresent och spara till en resa, de är trotts allt det enda jag vill just nu och de enda jag vill planera och tänka på inför sommaren.  

The other women.

Jag kände att jag ville vara lite spontan idag och hitta på något roligt så jag frågade min kära spontana vän Amanda om hon ville gå på bio, och spontan som hon är, hakade hon på! Vi såg The Other Women, och om ni inte sett den så MÅSTE ni se den, så otroligt bra, rolig och feel good film. Haha skrattade högt några gånger kan jag säga. Det var jättemysigt att titta på bio med bra sällskap, det borde man göra oftare!

Mösspåtagningen och gårdagen.

Alltså mösspåtagningen igår var verkligen över förväntan! Jag och mina fina startade dagen redan runt 10 med lunch på tacobar efter det gick vi tillbaka till skolan och hade lektioner framtills klockan 2 då alla treor samlades i Aulan fick lyssna på tal, massa sånger och sist men inte minst, ta på oss mössorna. Efter det åkte vi in till medis och satte oss på Kvarnen tror jag de hette. Super mysigt ställe med bra priser, där lär vi hänga i sommar! Efter några timmar åkte vi vidare hem till Amanda där hennes helt underbara familj bjöd på jättegod mat och prat om allt från himmel till jord. Det var svårt att slita sig från dem efter några timmar när vi sedan skulle vidare igen. Denna gång till Wooken, och där slutade jag och Nathalie kvällen men resten festade nog på ett bra tag till efter det! Som sagt, en helt underbar dag men de bästa sällskapet man någonsin kan önska sig. 

RSS 2.0