Imorgon börjar sommaren på riktigt, 1 juni.

Imorgon är det äntligen juni, synd att det ska regna och vara 12°. Jag hade i alla fall hoppats på 20° och sol! Men men, det blir sällan som man önskar. Idag har jag varit i skolan till 11.30 och resten av dagen på stads orgentering med skolan, skit kul i detta väder och på en eftermiddag EFTER vi varit i skolan... Dock gick det väldigt bra! Jag var med en tjej som heter Malin och hon är grym på att läsa kartor och att hitta rätt, medans jag, som har noll lokalsinne och som varken kan läsa kartor eller orgentera, haha. Stackarn, jag var nog mera en börda en till hjälp. Mitt i alla denna skit så såg vi både big brother Lars och Big brother Hanna R. Det var hur kul som helst hur vi reagerade, kunde inte sluta skratta åt oss när vi "förföljde" Lars haha, Crazy day! Vi vart klara med orgenteringen vid 15.00, as trött och ont över allt. Skulle nog gissa på att vi gått några kilometer idag!


Varit hos frissan och färgat håret!

Åh är så himla nöjd denna gång, med allt! Färgen gjorde verkligen sig med min frisyr, jag tycker faktiskt att mitt hår är riktigt fint nu, förstår inte varför jag blev så krossad när jag klippte det! Nu tycker jag om de, det är lätt och skönt till sommaren och till vintern kommer det vara långt igen. Perfekt!


Börjar klockan 12!


Ett pass senare!

Det var verkligen skönt att träna idag jag hade längtat sedan i lördags. Så nu har jag äntligen startat veckans träning! Imorgon blir de zumba och combat!


Klarade matte nationella!


Fråga och svar!

Svar: Hej tack så mycket, kul att du gillar dom! Jag heter HildaMattisson på instagram som svar på fråga 2. Följ mig gärna där om du känner för det. Där lägger jag nästan upp bilder dagligen. KRAM!

Call me when you find paradise, i'll be there on a second.


Theo sweetheart!

 

 


Fuck this.

Kameran har åkt i marken och är nu mera trasig, dock ska vi laga den men man vet ju aldrig hur lång tid de kan ta... Så nu får nöja er med iphone bilder ett tag framåt.


Loreen!

Grattis till oss själva, Loreen och hennes låtskrivare, som har kämpat i 100år för att vinna. Lite desperata enligt mig, men man ska inte ge upp right?
Ja, jag vet ju en som inte kommer betala för spektaklet i alla fall och det är min pappa, haha. Det va de första han sa.
3 min innan det var klart: Ja, de här blir dyrt, om vi vinner....
Under själva vinsten: Ja, jag tänker inte betala för de där spektaklet i alla fall!



Segelbåt!


 


Sista dagen på praktiken, Zumba!

Godkväll allihopa, jag vill bara börja med att säga att mitt humör är på topp idag! Idag var det som sagt sista dagen på praktiken, tråkigt nog... Men jag hade en väldigt bra sista dag och allt var så lugnt, barnen sköte sig exemplariskt och var jätte snälla sista dagen. Åhh underbara barn! Kommer verkligen sakna dem alltså! Jag fick sluta tidigt också, otroligt skönt!
¤
När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, förberede mig för att träna zumba och käkade lite. Träningen gick otroligt bra idag, orkade riktigt mycket trotts min jobbiga träningsvärk. Jag orkade till och med den jobbigaste låten riktigt bra!
¤
Imorgon så blir de eventuellt ett combat pass, men jag tror inte det. Har tränat 4 dagar i rad och vet inte om jag orkar en femte. Efter det ska jag kanske på ösmo marknaden, det är ju samma sak varje år så det är antagligen lika värdelöst som förra året, tråkigt nog...
¤
Nu har jag inte så mycket mera att säga men ha det bra! Hörs imorgon!

Sista dagen på praktiken!

Kommer verkligen sakna pedagogerna och barnen på förskolan. Helt underbara allihopa.

 


Body step!

Drar ner till gymmet för att köra body step nu! Hörs senare!


Sommar känslor!

Härligt väder! Älskar det verkligen, det känns som att de knappt varit vår utan att det gick från vintern till sommaren direkt. Det känns som att tiden bara går fortare och fortare. De här halvåret har bara sprungit iväg. Snart är det sommar lov, jag kan knappt fatta hur fort dessa 5 månader gått! Allt har väl bara flutit på, inga bekymmer, inga svåra uppgifter, inga problem, inget har gått åt helvete helt enkelt! Jag mår bättre nu också, träningen har hjälpt mig så otroligt mycket! Att träna gör mig glad och får mig på bättre tankar. Just denna tid känns verkligen livet värt att leva!


Trött!

Fy fan kroppen är död! Taggar till imorgon, då blir det step!

Taggar 2h på gymmet! Zumba och combat!


New traning shoes!

Nya fina tränings skor, hela kalaset gick på 700:-, ni får en bättre blid när internetet är fixat! Dagens pass var som sagt sh'bam. Skit kul var det faktiskt! Det var lite nya låtar och sånt och det är alltid kul! Imorgon blir det som sagt zumba och sedan combat också, vi får se hur det går. Första gången jag provar combat faktiskt!


Beger mig mot gymmet!

Drar mig till gymmet för att köra ett sh'bam pass, imorgon blir det zumba!


Don't cry, buy a bag and then get over it!


Soligt värre!

Hejsan hejsan! Står just nu och väntar på bussen hem, fy fan vilken varm dag det har varit, helt sjukt! Tur att jag tog jeans shortsen på mig på morgonen, kan inte fatta att jag tvekade en sekund alltså, haha.

 


Strandpromenad i solen!


Blogg tips!

Mitt blogg tips denna gång är det ingen mindre än min stora syster Emmelys blogg som jag rekomenderar er att läsa. Den handlar om vardag, fester, åre, festivaler och annat kul som ni själva kan gå in och läsa! Hon bor både i Åre och Stockholm just nu, ni kan gå in och läsa varför om ni vill veta. Hon har också nyligen gjort en operation, vart vill ni också gärna veta va? Då får ni gå in och läsa om det!


Bilder från Emmelys blogg!

Just girly things.


Solig dag!

Jag vann såklart på skipbo, jag fick ut alla kort, både dem på handen och i högen och dem som jag lagt ner! Grym jag är alltså bäst helt enkelt!


Drick den!


Ett Zumba pass senare!

Hejsan svejsan! Kom hem för ca: 30min sedan. Dagens pass vart zumba det gick väl sådär, hade inte ätit så mycket innan så jag blev rätt slut efter bara några minuter men jag kämpade mig igenom hela passet i alla fall! Just nu sitter jag hemma i soffan efter att ha tryckt i mig en pizza och jag ska strax hoppa in i duschen. Vi får väl se om jag uppdaterar mera under kvällen, om inte så får ni ha en bra kväll!


New in from MAC!

199:- MAC. Alla pengarna gick till en aids fond de kändisarna som har lanserat det är Nicki Minaj och Ricky Martin. Skit snyggt till sommaren!

Sunny Sweden!

Sol, blå himmel och hyfsat varmt i luften, dock lite blåsigt. En bra start på lång helgen enligt mig i alla fall!

Lång helg!

Äntilgen lång helg! Jag startade min med att köra ett pass zumba på gymmet. Det gick väl som vanligt bra, trotts att jag inte är den bästa på att lyckas skaka hela kroppen samtidigt eller sätta alla steg korekt, det viktigaste är ändå att man tar i och anstränger sig. Nej, fan nu ska jag stoppa mig själv från att snacka träning, haha. Jag kanske borde göra en kategori som heter träning & hälsa? Det ska jag nog göra tror jag! Så kan ni kolla alla inlägg om vilka tränings typer och grupp pass jag rekomenderar till er.
¤
Tillbaka till lång helgs planerna. Imorgon ska jag bara sova, kanske kolla på någon film och vara ute om det är fint väder, mys och slapp dag helt enkelt. Gymmet är ju stängt så det blir ingen träning där i alla fall, eventuellt hemma dock kanske jag tar en tränings fridag. Jag har ju trotts allt tränat 3 gånger denna vecka, tro mig det tar på kroppen. Åh kom just på mig själv, sorry det är en vana nu mera, haha.
¤
På fredag är jag också ledig, woohoo! Då blir det eventuellt parteeey för min del. Kanske ett pass Zumba om jag har tid med det. Vi får se hur det blir med saker och ting, planer kan ju ändras eller hur?
¤
Lördag & Söndag är oplanerade förutom att jag ska träna på söndag. Lördagen tar jag som den kommer!

Dear readers!

Hålla alla söta saker där ute! Idag har jag varit på praktiken och det har verkligen varit varmt kan man säga. Efter jag hade slutat så skulle jag egentligen kört ett pass på gymmet, men istället så blev det så att jag körde zumba, kondition och styrka hemma istället eftersom jag var tvungen att åka hem till min lilla syster. Men det funkade ju också. Imorgon blir också träning och sen kommer min syster också och imorgon börjar lång helgen också! Nice säger jag bara!

 


There are so many people out there who will tell you that you can't. What you've got to do is turn around and say 'watch me.'

Definitivt inte de bästa bilderna men, men!

3 timmars träning senare!

Känns som om jag varit hela dagen på gymmet, men det har jag ju nästan också, haha. Jag cyklade vid 14.30 till gymmet för att invänta och få en bra plats på sh'bamen. Efter det så fick jag vänta 15min på att nästa pass skulle börja, Zumba. Efter det fick jag skjuts hem till pappa av mamma för att slippa vänta 1h och 30min på nästa pass. Fast det känns som att jag hade kunnat vänta på gymmet ändå. Eftersom jag var ut låst och ändå fick sitta i en hård trappuppgång i 30 min i väntan på att pappa skulle skjutsa ner mig igen. Sen blev det till att köra bodybalancen och cykla hem igen.
.
Många kanske anser att 3 pass, alla på ca: 1h är lite för mycket, det kan jag själv också tycka. Men jag körde inte alla på streck med 15 min vila i mellan. Jag hann äta 2 bananer och chilla lite innan det var dags igen. Sen vet jag att min kropp pallar det, jag skulle inte kört 3 pass i rad om jag inte visste att jag själv hade ork till det. Men nu ska jag sluta snacka träning och titta på big brother istället!

Godmorgon! Dagens planer.

Godmorgon! Idag får ni för en gångs skull en tidig uppdatering. Jag brukar ju alltid uppdatera så sent men inte idag! Dagens planer blir att gå ner till gymmet för att sedan köra 3 pass. Sh'bam, zumba och body balance. Dock ska jag nog hem mellan zumban och body balancen eftersom passet börjar 1.5h senare. Det blir ju lite lång tråkigt att underhålla sig själv i 1.5h men om jag stannar på gymmet så går jag väl på löpbandet eller nått, de kan ju knappast skada.

Don't forget to smile!





Ha en fortsatt bra lördag!

Träningsvärk på hög nivå!

Fy fan vilken träningsvärk jag har nu alltså! Hela kroppen värker, haha. Men det är ju positivt! Imorgon har jag bokat combat dock funderar jag på att inte köra eftersom jag tränat 3 dagar i rad och dessutom rätt hårda pass. Och om jag tränar imorgon blir det 5 dagar i rad eftersom jag ska träna på söndag också. Vi får se hur det blir, kanske eller kanske inte.

Nej nu ska jag sluta snacka träning! Och börja snacka hockey. Det går ju bra för Sverige, vi har vunnit varenda match vi spelat tror jag. Jag tycker faktiskt det är kul att titta på när det är vm. Dock tycker jag det är otroligt omoget att dem slås. Det är så mina två åringar på förskolan beter sig när det uppstår problem. Jävla hockey hjärnor! Dom borde bli utvisade för evigt om dem inte kan bete sig som folk. Är de så dem löser problem hemma när dom bråkar med sina flickvänner/fruar eller barn? Man kan ju undra, eller hur?


Förbereder mig för zumba.

Hallå i stugan! Jag kom hem för ungefär 50 minuter sedan. Jag har precis ätit lite och lite smått börjat förbereda mig för att gå ner och köra ett tränings pass nere på friskcentret. Jag har världens träningsvärk från igår och från i onsdags så det lär väl bli kul, haha. Fan vad mycket jag har tränat den här veckan Söndag, onsdag, torsdag och nu fredag. Sen ska jag träna söndag dubbel pass också.
.
Nästa vecka blir det också rätt intensivt. Söndag, tisdag, onsdag och fredag. Torsdag är det stängt, lite synd faktiskt. Veckans pass bilr, Zumba och bodybalance. Nu ska jag byta om, ha det bra!

Sommar känslor!

 


Aldrig mera.

Usch var och klippte mig idag efter skolan. Jag vill aldrig mera klippa mig. Mitt hår är så jävla fult. När jag var klar och jag såg mig i spegeln såg det okej eller ganska bra ut, men när jag sedan kollade lite närmare insåg jag hur kort och ful jag såg ut. Direkt jag ställer mig framför spegeln tåras mina ögon. Mitt långa hår, hälften är borta och plus det så valde jag att klippa lugg, jävligt dumt. Jag ser ut som en tjock 5åring. Jag vet att det växer ut igen men vad fan ska jag göra så länge? Gå med mössa på sommaren är det enda altenativet, eller skaffa löshår men det kostar för mycket för att jag ska ha råd med det.
.
Trotts detta så skyller jag inte på frisören. Hon är duktig och väldigt bra, dock tror jag vi missuppfatta varandra lite granna. Jag ville klippa topparna plus lite till, inte upp till axlarna. Jag ville ha lite Izabella Scorupco likande men inte så kort som henne. Men det var väl mitt fel jag förklarade lite otydligt. Fan, fan, fan...
.
Idag har jag tränat också, skit jobbig crosstraning, dock orkade jag väldigt bra och fick jätte mycket beröm från alla övriga som var med! Jätte kul. Imorgon blir det Zumba 18.15, också jätte kul. Det är ett extra pass så jag hoppas att folk som brukar köra zumba går in och kollar på hemsidan och hinner anmäla sig så att det blir någonting!
P.s ni får ingen bild på håret, det är redan så hemskt som det kan bli.

Bodybalance!♥

Finner inga ord! Jag ska definitivt köra det dom 2 gångerna det går i veckan, eller jag ska försöka i alla fall. Jag älskade det verkligen! Jag rekomenderar verkligen bodybalance till alla! Men jag rekomenderar det extra noga till personer som har det stressigt eller går igenom en jobbig period just nu. Eller till alla er som bara vill börja träna och som gillar styrka och joga, då är det perfekt! Innan bodybalance körde jag ett zumba pass, alltid lika kul! Det är första gången jag verkligen håller med en reklam på tv haha!
.
Men över till imorgon. Imorgon ska jag köra Crosstraning, 5,6 km utomhus, 1h och 15min, super jobbig fys träning och det var ett tag sedan jag körde så jag är ärlig talat lite nervös för om dom har ökat tempot en aning... Men vafan, det är bara att köra! Det kan bara gå bra, eller så får jag tänka i alla fall. Jag har ju faktiskt tränat rätt mycket denna veckan.

Taggar inför 2.5h på gymmet!

 

 


Mina 3 favorit bloggar!

Isabella Johansson som går under blogg namnet Tinkerbella. Jag älskar hennes kreativa bildblogg, det enda som saknas är lite mera uppdatering, men bortsätt från det så är hennes blogg bland de bästa!
.
Emmy Goodwin mer känd som Emmys bloggkalas. Hennes blogg handlar ju just nu om resor och har gjort det ett tag nu. Bloggen består av fina bilder, bra inlägg och en färgstark blogg. Jag gillar Emmy!
.
Kenza Zouiten, vad finns det att säga? Kvinnan har allt! Hon är snygg, framgångsrik, omtänksam, snäll, modell, har en snygg kille, en ur gullig liten hund och en grym blogg! Hon är den av alla stora bloggare som är allra bäst. Kenza!

So don't you worry your pretty little brain, because people throw rocks at things that shine.


Dagens pass och tips till alla som är latmaskar som jag!

Dagens pass var zumba! Det är verkligen sjukt kul att dansa Zumba, jag rekomenderar verkligen det till alla som vill börja träna men tycker det är så sjukt tråkigt och som hatar att träna i vanliga fall. Jag vet hur svårt det är att börja träna, hur segt och hur lång tid det tar att ta steget.
.
Jag tycker det är urtråkigt att gå ut att springa, cykla, styrketräning, ja och allt annat som är jobbigt och tråkigt.
Men tyvärr så måste alla människor träna för att må bra och hålla sig i form, men som tur är finns det ju väldigt många olika sorters träning och det kan faktiskt vara väldigt kul att träna. Jag tror att alla människor kan hitta något eller några träningspass som just dem tycker är kul. När man väl kommer igång med träningen så blir man mera öppen och sugen på att testa andra pass och prova olika saker.
.
I början är det jobbigt och lite pinsamt eftersom man gör bort sig totalt och inte kan någonting. Sen kände, i alla fall jag, mig sjukt otränad! Jag var till och med tvungen att vila mitt i passet eftersom jag kände att jag skulle spy om jag fortsatte. Men allt det där går över. Man lär sig passen ju mer man går på dom och tillslut så sitter alla grundstegen och då är det inte så svårt längre! Så mitt tips till alla latmaskar är att gå till ett gym nära och prova ett pass.
.
Jag tycker om bodystep, zumba, sh'bam och ska prova bodybalance och bodypump. Dessa 5 pass rekomenderar jag verkligen er att testa!

Sweet summer butterfly.

Nikon D5100, AF-S Nikkor 18-55mm. (ingen bild blev precis som jag ville, men okej i alla fall)

Dating is like golf. You can't let one bad hole ruin your whole game.


Body step, ingen sömn & praktik.

Jag är utmatad! Jag hade praktik från 09.00 till 16.00 och efter det var det bara att åka direkt till nynäs och vänta en timme på att träningspasset skulle börja. Och som Plus det så hade jag knappt ätit eller sovit något. Kul dag, godnatt!!

 


Love the sun!


Steker i solen!

Hej alla fina är ute och steker i solen i vår häng matta, finns inte så mycket att säga förutom att jag älskar vädret. Vem
Gör inte det?!


RSS 2.0