One tree hill!

Dålig uppdate jag vet.... Det är så jobbigt att inte kunna blogga från mobilen! Då hade jag verkligen kunnat blogga mera. Jag har försökt på alla iphone telefoner vi har och på Ipaden, men inget funkar... Aja nu ska jag i alla fall titta på One tree hill och sedan gå och lägga mig!

Fredag!

Äntligen fredag! Skönt fast varje dag känns som fredag, haha! Idag har jag inte gjort så mycket, mest haft tråkigt och tagit de lungt. Jag hade velat träna men Gymmet har tagit bort hälften av alla pass som de vanligt viss brukar ha, så jäkla tråkigt, men istruktörenrna har ju också semester! Jag har ju Zumba på datorn men det är inte riktigt samma sak och att gå ut och springa är verkligen inte min grej! 

Weheartit!


Soliga Stockholm!


HAHAHHAHAHAHA!

Haha, skit kul! Jag hejade på Porugal btw...

Oväntat tränings pass.

Ja, idag vart det lite utav en besvikelse när man åkt en halv timme hem ifrån till Gymmet för att sedan få reda på att det inte var något zumba pass idag, det hade blivit lite fel i datorn och Anki som äger gymmet hade glömt bort att ta bort Zumba passet idag, av lite anledningar. Men, men alla glömmer väl saker eller hur? Så idag fick jag köra Body Balance istället, det var väl lite mysigt kanske dock hade jag taggat till för att köra Zumba. Jag tycker inte riktigt jag får ut så mycket av att köra Balance om jag inte kört något mera konditions inriktat pass innan.
 
Men ja, ja jag tränade ju i alla fall styrka och det är väl någonting, jag gick ju trotts allt 1 mil igår för att jag var rastlös, haha. 
 

Dr. Martens med mönster.

Dagens vill ha Dr.martens med mönster på har redan ett par svarta nu vill jag ha något roligare!

Iphone suger ibland, eller snarare Blogg.se appen.

Åhh vill bara döda den äckliga blogg.se appen ibland! Den fungerar inte, den har automatiskt loggat ut mitt konto och nu går det inte att logga in igen... Jag har försökt med allt alltså, installerat om den typ 4 gånger och de enda som kommer upp är en text där det står: Kunde ej logga in, var god försök igen. Och sådär har det varit i en vecka ungefär. Så jäkla dumt för att jag bloggar så mycket via mobilen och om jag ska kunna uppdatera mera så måste jag ha appen för att göra det. Alla mina bilder jag tar och sånt finns i mobilen eftersom min kamera inte kommit tillbaka än... Aja, det kunde varit värre, right??

Beach 2012.

Summer beach clothes
 
Beach clothes by wimsis featuring high heels.

skit dag.

Bild från Kiruna för 2år sedan, vackert!

Dricker te efter två timmars träning och Thai mat.

Sitter trött och mätt framför tv och kollar på fotboll efter träning och thai med en te kopp. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det får vi se helt enkelt.  

Skit dag.

Har inte bloggat på hela dagen, den här dagen har varit skit. Pallar inte skriva något mer än att jag hatar mobbare. De som mobbar alla yngre och sedan får dem som inte gjort något, dem som blir mobbade skulden för allt skit.

Midsommar krans!

Min midsommar krans i år, den vart ganska bra i alla fall. Nu är den inte riktigt lika fin längre, den är lite vissen nu. 

Glad midsommar!


Fotbolls match.

Jag räknas ju som barn tills jag är 18år så jag får faktiskt vara lite barnslig och utnyttja de. Så jag brukar spela fotboll med ungarna på gatan ungefär varje kväll i några timmar, idag spelade vi 2.5h tror jag. Det var sjukt kul, ett tag, som vanligt så blev de lite bråkigt, men jag kämpade på. Efter ca: 40min kom de lite flera som var med men då var jag så trött så jag knappt orkade mera, haha. Sen kom de ytterligare några till och då var jag ännu tröttare så då ställde jag mig i mål. Det gick väl som det gick, jag är inte något fotbolls proffs, men jag kan ibland i alla fall!

Idag var de nog den roligaste matchen på ganska länge faktiskt, trotts lite förhinder, jag skrattade nästan hela tiden faktiskt! Och att förbränna några extra kalorier såhär på kvällen klagar jag inte heller på, haha. Nej, nu ska jag ta och titta på några avsnitt av One tree Hill. Har hunnit till andra säsongen redan, jag började kolla för 3-4 dagar sedan, älskar serien, den är otroligt bra alltså! Fast inte bättre än Greys anatomy såklart!

Ute i solen, tummen upp!

Photo booth utomjording på den här bilden alltså, haha!

Bilder från igår.


Nothing in life is promised, except death.

True words, godnatt! 

Skönt att göra ett bra avslut på den korta EM resan i alla fall!

Härlig vinst idag ändå Sverige, man ska alltid avsluta på topp inte sant? Dock lite synd att de inte gick så bra som det gjorde idag på alla de andra matcherna Sverige spelat i EM, men vi har ju i alla fall inte gått mål lösa från någon match, det är bra i alla fall så vi har ändå lite att vara stolta över.
 
Dock kan vi vara stolta över Damernas insatts i VM förra året, ett VM - brons skall man icke klaga över! Inte över Dam fotboll heller tycker jag, tvärtom borde vi i Världen stötta Dam Fotbollen mer för det är något Sverige är riktigt bra på!


Älskar vädret idag!

Åh vilket underbart väder de är idag, synd att jag måste bege mig till nynäshamn för ett träningspass inom hus... Hade varit helt underbart att träna ute idag, synd att de inte finns någonstans där man kan köra lite träningspass ute i nynäs! Imorgon får vi se hur mycket jag kommer uppdatera, jag ska iväg för att jobba klockan 10.00 och vet inte riktigt när jag kommer hem. Dock vet jag att de kommer vara riktigt jobbigt, haha!

Miss my babe!

Åhh saknar min systemkamera som är på lagning, KOM TILLBAKA NU!! Jag ska deppa genom att kolla på min nya favorit serie ( efter Greys Anatomy såklart! ) One tree hill, har redan kollat på 12 avsnitt på den första säsongen, hehe. Vad var det jag sa? Nörden nummer #1 på serier!
Bilden är tagen med min älskling, Nikon D5100.

inspiration summer outfits.





Serie fantast.

Ska börja titta one tree hill säsong 1 avsnitt 1 dag. Jag är en serie fantast och har hört att one tree hill ska vara rätt bra! Efter att jag tittat 1 eller 2 avsnitt ska jag lägga mig och sova så godnatt på er!

Om inte kvinnor själva slutar se sig själva som objekt kommer inte männen göra det heller.

Det är så otroligt tragiskt att unga kända tjejer går med på att göra en sådan video som denna. Sådana tjejer som ska våga sig kallas förebilder för andra går med på att vara med i en musik video där de endas ses som objekt.
Det skapar också en omöjlig bild för alla andra vanliga tjejer att leva upp till och sätter en otrolig press, inte undra på att så många tjejer får ätstörningar när deras förebilder ställer upp på att vara med på en video för att vara en perfekt tjej. Eller när deras favorit artist tycker att de är så där den perfekta tjejen ska se ut i deras ögon. 

 Jag skulle aldrig ställa upp på att vara med på en video som denna, jag tycker att om man ställer upp på något sånt här att man spottar på sig själv som kvinna. För vem gör man en sån här video för? Inte för att nöja sig själv i alla fall. Det är exakt samma sak med alla brudar på facebook som lägger upp bilder när dem står i bikini eller underkläder, det är enbart tillför att dem ska få komplimanger och likes på sina bilder av alla killar. Killarna ska vilja ha dem och tjejerna ska vilja va dem, brukar de ju sägas. 

Om man nu, som Paulina Danielsson ställer upp på att göra denna video och som innan suttit och snackat om att slöjor, burka mm är kvinnor förtryckande och att de inte är deras egen vilja. Så vill jag bara berätta för henne/dig att detta är exakt samma sak, de ska vara ett nöje för alla män att titta på när alla snygga, smala, perfekta tjejer skakar sina rumpor och låta dem uttnytja. För vi ser ju inte direkt flera halv nakna män endast i klädd ett par små shorts dansa runt i videon medans två tjejer står fullt påkläd och sjunger: Shake that as on my side! 

Varför tror ni att tex Lady Gaga visar sig i string trosor i sina videos? Inte fan är det för att man enbart ska tycka musiken är bra utan också börja lyssna på den ännu mer eller kolla på videon ännu mera bara för att få se henne naken. Sen skulle de inte bli samma uppmärkasamhet om hon var fullt påklädd. Hon gör det nog enbart av ren osäkerhet, hon vet att hon inte är tillräckligt bra på att enbart sjunga med kläderna på och därför måste hon också skapa en sex-ikon så hon kan få flera fans av de manliga könet.

Allt säger sig själv, vill vi få ett jämlikare samälle måste vi också sluta göra oss själva till objekt.  

Sommar design!

Som ni kanske märkt så har jag byt design, igen. En nu mera lite mera simplare än den förra, vad tycker ni??

Haha gamla arkivet.

Shit vad man förändras på 4år. Helt otroligt! Har kollat igenom lite gamla bilder på mig och mina kompisar och på massa gamla designer jag har gjort, haha herregud.... 
Jag i början av 2009 tror jag haha!
Fina Tess i 7an, haha lääänge sedan!
Haha lilla fjortis Emma!
Jag på Nadines studs matta!
Lilla syster 8år haha.
Egowoman haha.
Fina nadine 12år, vi var så sjukt galna på den tiden!
Haha Lasse Berghagen på tåget mot göteborgs cupen med f.d innebandy laget!

Lollo och jag på väg till Göteborgscupen!

Hahaha Emma och Malin sommaren 2009!

haha Emma! 

Fin!

Camila, med sin f.d bästavän, nu fotar hon med en Nikon D300s!

Tess och jag i 8an när vi gjorde Världens godaste pizza.
Haha Tyra myra och Emmely!

Jag julafton 2009!

haha.......

Haha hemskt...

Camila och Ben & Jerryn!

Första bilderna med min gamla kamera.



Haha ja, det finns så mycket gamla bilder, här är bara ett fåtal!

Förlorade EM, livet går vidare.

Synd, väldigt synd, däremot går livet vidare, inget att älta i 4år. Man kan inte vara bäst på allt, vi vann ju trotts allt ESC! Det är ju något i alla fall, tänk på det!

Whats up with blogg.se?!

Loggade just in på blogg.se från datorn för första gången på ungefär en vecka och märker att dem gjort värsta uppdateringen. Jag kan inte riktigt säga vad jag tycker än eftersom jag måste utforska lite innan jag gör det.

Idag i alla fall, jag har inte gjort så mycket alls. Kört ett Zumba pass, vi var 3 stycken, snacka om prestations ångest haha! Nejdå, det gick faktiskt riktigt bra, jag tog verkligen i lite extra och förbrände nog några extra kalorier haha! Nu ska jag kolla på fotboll, heja Sverige!

Jag tränar alltid nykter!

Innan combaten idag med min jag dansar alltid nykter tröja jag fick igår på nixta eftersom att jag var nykter hela kvällen!


Bilder från nixta!


image description

 


Igår: skansen och Lenny kravitz!

Var i stan från 09.00 till 23.00 igår så jag orkade inte uppdatera. Var på skansen med skolan och efter de åkte jag in till stan. Jag väntade där tills vi skulle till Djurgården igen för att gå
På Lenny kravitz, grym!


Jag idag, väldigt glad!


Words.


En gång i Phuket.

Sitter och tittar på en gång i Phuket. Den är väl rätt okej, inte någon toppen film eller jätte rolig film. Idag har jag inte gjort så mycket, varit hemma i solen, eller då de va sol. Sen har jag spelat fotboll med ungarna på gatan som vanligt typ.


Solat, lagat mat och nu träning!

Åhh vad härligt det är att vara ledig på en solig dag som denna! Det har varit jätte skönt att bara kunna ligga och sola hela dagen och ta det lugnt. Dock har jag också tänkt lite på våra fina 3or som tar studenten idag, kommer sakna dem så otroligt mycket! Dom har verkligen varit underbara och väldigt välkomnande mot oss 1or detta år. Jag har verkligen, från dag ett, känt mig accepterad och välkommen på barn & fritids programmet och mycket pga dem. Så det kommer bli ett stort tomrum som ska fyllas ut av de blivande treorna och de kommande ettorna. Plus att vi också ska flytta upp från våran lilla barack till stora huvudbyggnaden, fredrika bremer. Dock bara inriktning pedagogik & ledarskap.

Det kommer också kännas lite tomt att flytta upp eftersom vi lämnar hälften bakom oss, Barn o& fritid inriktning fritid. Fast de ska bli skönt också, att slippa gå 100m upp till matsalen för att äta på vintern är riktigt skönt faktiskt. Och att hinna till Cafeterian på en 10 minuters rast och slippa stressa är också skönt!

Oj, tiden har bara sprungit iväg och jag måste skynda mig ner till bussen som går om 10min för att hinna vattna blommorna hos pappa innan jag ska träna! Men jag skriver mera sedan, kram på er.

Hahaha han gör det, som vanligt igen!

Hahaha William du är underbar!
P.s imorgon är jag ledig, skönt!

Wanties!

Untitled #13

´

Hur kan man gå på detta?

"De senaste decennierna har Sverige tagit emot allt för många människor på allt för kort tid. I många fall mångdubbelt fler än våra grannländer och invandringen till Sverige fortsätter att ligga på rekordhöga nivåer. Denna ansvarslösa politik har gjort att det ständigt skapats växande utanförskapsområden runt om i landet. Områden som när de byggdes betraktades som fina medelklasskvarter har förvandlats till segregerade områden där arbetslösheten och brottsligheten är hög."
ψ
"Vi vänder oss emot det multikulturella samhällsbygget då det förutsätter splittring, utanförskap och även kräver att vi i Sverige ska anpassa oss till andra kulturer. Utgångspunkten måste vara att de som invandrar till Sverige ska anpassa sig till svensk kultur och svenska värderingar. Vi står upp för en öppen svenskhet där invandrare ska kunna bli en del av det svenska samhället. Vad som är viktigt för oss är att det finns en strävan hos de som kommer till Sverige att ta till sig svenska värderingar och bli en del av det svenska samhället."
ψ
Detta är kopierat från Sverige demonkraternas invandrings politik, detta är vad dem står för.
Jag läste för ett tag sedan i afronbladet att Sverige demokraterna tydligen har växt till att bli sveriges tredje största parti, och detta tycker jag är helt absurt med tanke på vad dem står för i grund och botten. Jag tror seriöst inte att hälften av alla ungdomar som tror sig stödja dem inte vet exakt vad Sverige demokraterna står för. Jag tycker verkligen att ni som tycks stödja Sverige demonkraterna ska läsa detta några gånger, för detta är icke politik och väldigt opolitiska åsikter.
ψ
Om ni nu uppmärksammar detta två stycken så tror jag att en smart person skulle välja att inte rösta på SD. Sverige ska inte behöva anpassa sig till andra kulturer, utan istället skall dem som flyr hit rätta sig efter de "Svenska" Kulturerna och Svenska värderingar. Säg vad ni vill, men i mina öron är detta sjukt! Människa som människa, religion, land, hudfärg eller kön, det spelar ingen roll.

Summer 2012, shopping list!

Summer stuffs!

Wanted for summer 2012!

Svensk sommar, vad ska man säga?


Don't dream your life, live your dreams.


Snart träning!

Min outfit från idag, jackan är ny, älskar den!


Stolt över mig själv, den som satsar hårt vinner också!

Jag är så otroligt stolt över mig själv och mina prestationer detta år och förra året. I skolan specielt. Jag har verkligen satsat de två senaste åren på skolan, och det jag har verkligen vunnit! Jag har lärt mig så otroligt mycket och blivit så otroligt mycket bättre på allt känns det som, till och med i matte.
Mina betyg detta år kommer vara toppen bra, det är jag nästan helt säker på. Jag har den känslan i alla fall. Och jag kände verkligen det när jag fick reda på mitt svenska nationella i dag. Talet, uppsatsen och läsförståelsen. På talet fick jag C, på uppsatsen B och på Läsförståelsen A och sammanlagt på svenska nationella detta år ett B. Jag vart verkligen glad, chockad och framför allt väldigt stolt. Det gjorde hela min dag! Det är verkligen skönt att veta att när man satsar så hårt på skolan, att också få veta att man lyckas.

Detta år kommer jag gå på sommarlov med väldigt gott samvete och inte känna mig alls stressad för skolan till nästa termin eftersom jag inte har något att oroa mig för.

Face look!


Små detaljer!


crocheted shorts!

Älsklingarna! Från ginatricot, ett av de plagg jag köpte idag.


Shopping med bästa Nadine!

Är påväg hem efter en lång shopping dag med Nadine, visar mina kap när jag kommer hem!


The sims 3 och film!

Jävla piss väder alltså! Det blir att sitta vid sims och att kolla på film, en helt oaktiv dag men vem vill gå ut i detta blås väder?

Annica i Big brother är tappad.

Dumma kossa, hon går på allt Marcelo. Han är en manipulativ bitch, han vänder allt så att de blir hennes fel och hon är tillräckligt blåst för att gå på det. Minst 10 personer har sagt till henne att han är en skit. De första Hanna W gjorde när hon kom in i huset var att gå fram till Annica för att berätta att Marcelo är ett jäla svin, och hon har ju inte alla hästar hemma alltså. Sedan kom 3 stycken till för att säga samma sak. Men det var väl som Hanna R sa, Egentligen är Annica dummare än Marcelo eftersom hon stannar kvar och låter sig utnyttjas av honom, även fast han är Världens största svin. Men om man inte inser de så är man nästan dubbelt så korkad. Hoppas fan inte den dumma bruden vinner alltså!

Nyss tränat!

På väg hem nu har kört la zumba idag, alltid lika kul! Älska träning!


Lita inte på någon än dig själv.


Grönalund!

Har varit och sett Timbuktu idag på grönan, ett ord GRYM!

 


RSS 2.0