Vill ha vår & för sommar.

Vår & sommar
Att vakna upp på morgonen och se snön falla ner är lite deprimerande. Jag ville stanna hemma från skolan kan jag säga, men det var bara att gå, jag hade trotts allt muntliga nationella. Medtanke på nationella så gick det väl helt okej, för att vara under press och ett jävligt tråkigt ämne, the power of language, så lockande eller hur? I morgon börjar jag klockan 08.00 så det är bara att ta sig upp klockan 06.00 idag igen, men på onsdag är jag ledig så det jämnar ut sig.

Expensive makeup.

Alltså känslan utav dyrt smink är nästan oslagbar. Det känns i plånboken men hur värt det är de inte? Förutom detta så fick jag även med mig ett par svarta jeans och en mask eftersom det är tema "maskerad" eller nått på en utav studentskivorna jag ska gå på i veckan. 

Lördagsbabbel.

Ungefär såhär chockad var jag när jag såg att Gudrun Schyrman hade retweetat min tweet imorse, feministernas nuvarande moder typ, lite ballt. Annars har dagen bara rullat på, vi har varit hos våra grannar och firat födelsedagar, jag har även solat lite eftersom det varit så bra väder. Imorgon hade jag tänkt åka till stan med Hanna faktiskt, hade egentligen tänkt åka idag men så blev det inte, så får ta det imorgon istället!

New in!

Detta var det första jag köpte för min lön jag satte in på mitt konto idag. En blush från Makeupstore och en sminkborste. Hela kalaset gick på 254:-, haha sjukt, jag hade tänkt att det inte skulle vara några problem att spendera pengarna men shit vad fel jag hade. När jag stod inne på kicks idag så märkte jag hur snål jag helt plötsligt blev. VIlle inte spendera ett enda öre, men sedan tänkte jag på att jag faktiskt förtjänade en liten gåva till mig själv efter att ha jobbat hela lovet. 

Dagen innan fredag inspo.

Ibland kan små saker verkligen göra ens dag, idag har det varit en sådan dag. Lönen är här, vi hade sovmorgon till 10.10 och fick sedan sluta ca: 12.00 eftersom att en lärare var sjuk. Dessa dagar uppskattar man och imorgon är det fredag, ska även träna ikväll äntligen! 

Förrgårs studentskiva.

Bild från i tisdags, och min nya kappa från H&M. 
 
Hej på er! Jag är ledsen över den skeva uppdateringen men jag var så sjukt trött igår efter studentskivan i förrgår. Studentskivna var verkligen sjukt kul, hade jag gjort något annorlunda hade jag inte ätit donken på nattbussen, usch haha. Dagen efter var inte heller så rolig, men det var lite värt det. Idag mår jag i alla fall bra, löönen har kommit och det känns så bra! 

Sommar och våår!

Våår!

Första dagen i skolan.

För att vara den första skoldagen tillbaka på 6 veckor så gick den oväntat smärtfritt och fort. Eftersom vi har en super lång håltimme och skolmaten inte var den bästa så gick jag, Malin, Nathalie, Amanda och Linn upp till centrum för att äta en super god sallad. Resten av dagen, som brukar gå ganska långsamt gick rätt fort trotts allt. Imorgon ska jag, lite spontant och oplanerat på en studentskiva så vi får se hur det blir med uppdateringen då, men ska väl försöka skriva ett litet inlägg trotts allt. 

När man borde sova men inte är trött.

Ett bra citat som inte har alls med bilden att göra, haha. 
 
Ska upp om ca:8h och borde egentligen sova, men är så sjukt pigg just nu. Ändå har jag varit och tränat och gjort av med energi men det hjälpte tydligen inte idag. Jag ska dock försöka sova nu, det sägs ju att även fast man bara vilar så hjälper det lite som sömn. Tre blogg inlägg har jag nu också bjudit på idag! Jag hade väl helt enkelt mycket att blogga om och på ett bra blogg - humör efter några veckors (nästan) tystnad pga praktiken, men nu är den tyvärr över och imorgon väntar skola. Godnatt på er mina fina! 

Från balkongen.


Nelly shoes.

Klickade in lite spontant på nelly.com och hittade dessa färgglada snyggingar. Jag har ju köpt mina studentskor men blev ändå väldigt sugen på dem röda eller dem blåa. Speciellt dem röda, vi får väl hoppas att memebers kommer ha någon kampanj i sammarbete med nelly shoes så att jag kan köpa hem ett par billigt. 

Musik & träning.

Jag kom att tänka på hur sjuk motiverande musik är när man tränar. När jag inte är speciellt trött, ( de vill säga när jag precis börjat springa, den första kilometern haha) så tänker jag inte så mycket på musiken men när jag däremot är nästan helt slut, så slut att jag bara vill lägga mig ner och vila så kan verkligen musiken spela en stor roll och vara en stor motivation beroende på vad man lyssnar på. Jag har ju en lista på spotify som är speciellt tillägnad jogging, det är verkligen att rekommendera. Mina favolåtar på den listan är just nu That's not my name, Runaway baby och Shake it riktigt bra springlåtar! 

Lördags mood!

Hej på er! Gud vilket fint väder det är ute, vi får väl hoppas att det är varmt också. Just nu sitter jag framför grey's anatomy och tar det lugnt men ska strax gå ut och springa! Ha en bra dag!

Boho Remix by Kate Hudson!

Jag gillar verkligen Kate Hudsons kollektion för lindex, den består av fina mönster och fina, somriga toner, färgerna skulle passa perfekt till en solbrun hy. Favoriten är nog kjolen, den är så himla snygg! Skulle gärna ha den till en helt vanlig vit t-shirt och ett par ljusa ballerina, åh vill ha sommar och kjolen! Resten av kollektionen är också jättefin och värd att checka in, för er som plaggen som är intresserade!

Sista dagen på praktiken.

Alltså åhh, vill inte tillbaka till skolan, jag vill jobba! Har aldrig känt en sån stark vilja till att faktiskt börja jobba på riktigt. Min praktik detta år har förändrat ganska mycket, jag har fått en riktig funderare på vad jag verkligen ska bli. Jag kan verkligen tänka mig jobba på förskola innan jag fortsätter vidare med mina studier på högskola. Barn är underbara, dem får en alltid på bra humör! Samma sak är det med bra, positiv, pedagogisk, rolig och proffsig personal vilket det verkligen är på förskolan jag varit på. Barnen är helt otroliga, smarta, snälla, gulliga och välkomnande, idag fick jag massa kramar och pussar, fick även höra att dem kommer sakna mig och gud vad jag kommer sakna dem! Jag hoppas att jag någon gång i framtiden kanske kan få gå in som vikarie, det skulle vara en ära!

Perfektion.

Spring outfit.
 

Top model Sverige.

Är helt ärligt förvånad över att Top model Sveige är så bra i år! Jag gillade inte förra årets top model överhuvetaget. Men detta år bestämde jag mig för att ge de en ny chans, hör och häpna, jag gillar det starkt! Det kanske är blandingen mellan killar och tjejer som gör det bättre. Det är en bra stämning och alla är vänner med alla, det är inget drama och det är skönt. Efter Top model ska jag se på Klickstart som börjar idag på Tv3 play! Ha en fortsatt bra onsdagskväll! 

Craving inför våren!

Rayban!
 Alltså ett av dessa tre par skulle ju inte sitta helt fel. Speciellt dem blåa, så snygga, dem vill jag verkligen ha alltså! Att vinna en miljon i dessa dagar skulle inte vara helt fel...

Vilja bli.

Åhh vill bli frisk, så jag kan träna någon gång. Förkylningen och hostan vill inte ge med sig vilket är extremt irriterande. Jag som hade kommit igång för en gång skull, haha. Något jag dock verkligen kommit igång med och håller på att avsluta är mitt gymnasiearbete, halle-fucking-lujah alltså, det känns extremt skönt kan jag säga! Resten av kvällen ska spendras med att göra den sista finishen sen ska jag sova eftersom jag varit uppe sedan 05.30 imorse. Hej på er!
 

Dream inspo.

Hej på er! Sitter förtillfället och försöker skriva klart mitt gymnasiearbete, det går väl helt okej, jag är klar praktiskt men inte 100% skriftligt ännu, men det går lätt eftersom jag vet ungefär vad jag ska skriva. Förresten, hur deprimerande var det inte med snöns återkomst? Usch, ville gråta. Det är bara blött och äckligt, men den lär väl försvinna i typ morgon eller något sånt, skönt de i alla fall! Nu ska jag försöka ta mig igenom gymnasiearbetets skriftliga del, tjingeling!  

Just ordered.

Vart helt kär, så var tuvngen att klicka hem denna. Jag längtar tills den kommer runt 24 - 27 mars, kommer bära den försiktigt för att undvika fläckar haha. Ni hittar den på H&M för 499:-, men det visste ni säkert redan.

Träningsupdate!

Jag har ju varit sjuk sedan i torsdags så träningen har inte blivit som jag tänkt mig. Men trotts att jag varit sjuk så har jag varit ut och gått i alla fall och det är ju alltid något! Igår gick jag ca: 5km med Elin och idag runt milen med mamma. Jag hoppas på att bli tillräckligt frisk till imorgon så att jag kan springa då, eller på tisdag för då slutar jag tidigt också. Men detta var i alla fall en liten träningsupdate så ni vet hur det ligger till på den fronten, ska nog fixa en kategori som ska heta "inför musköloppet", det blir mer motiverande för mig då eftersom att springa fortfarande är ett ångest laddat begrepp, haha.

Spring.

Vååår!
Denna outfit är så perfekt, skulle verkligen vilja ha ett par utsvängda byxor dock tror jag inte att det passar på mig. Ska ändå ge de ett försök och prova ett par när jag fått min lön. Är även sjukt sugen på MBMJ väskan i den där snygga beiga färgen men det är en del pengar, om inte hela lönen + studiebidraget, men det kan det vara värt. 

Städdag!

Idag har jag storstädat och möblerat om och herregud vilken skillnad det blev. Jag har så mycket mera utrymme och andrum nu. Allt var så trångt och dumt placerat innan, vissa möbler tog upp jättemycket mer plats än vad dem egentligen skulle göra om dem stod på ett annat ställe i rummet. Nu saknas bara en klädhängare/stång, en helkroppsspegel, en tavla och en snygg matta sen är det prefekt!

Fredagssjuk.

Bjuder på en bild från någon vecka sedan eftersom jag är dunder förkyld och har feber just nu. Usch, det är verkligen jobbigt att vara sjuk, man känner sig så svag hela tiden. Jag har dock spenderat dagen i sängen lyssnandes på isabel och rebeccas podcast och framför ett PLL avsnitt. Jag måste ha en ny serie att sträck titta på nu alltså! Några tips? Allt utom gossip girl, greys anatomy, one tree Hill, ravenswood, PLL, keeping up with the kardashians och andra avenyn. Haha jag har säkert missat någon, men TIPSAAA! 

H&M kappor!

Måste ha dessa alltså. Helt fantastiska!


Extremt sant!





Said and done.

Jag började idag, trotts att jag var så sjukt trött efter att ha gått upp 06.30. Löpningen gick sådär, fick sjukt ont i benhinnorna men det kan tydligen bero på att man är ovan att springa, vilket jag är haha. Funderar på att testa imorgon igen, med andra skor också kanske. Vi får se, annars fredag eller lördag!

MÅL: Muskö loppet 2014.

Imorgon börjar träningen, jag har bestämt mig. Delvis för att jag måste komma igång på riktigt nu när jag har praktik och är ganska fast på Muskö och för att det skulle vara lite kul att lyckas springa 5km. Tro mig, jag har aldrig varit den typen som springer, usch det är de tråkigaste jag vet! Vi får verkligen se hur detta går men får helt enkelt tvinga mig själv. 

Dagens planer!

Hej på er! Dagen kommer bjuda på en vernissage som min vän Camila hade, sjukt duktig är hon så ser framemot att se hennes verk. Efter de ska jag möta upp Nadine, vi ska hänga lite i stan och på kvällen ska vi ut. 

Boudoir Eyes by Too Faced.

Denna produkt från Too faced är det senaste i min makeup kollektion. Jag har precis testat den och tycker att den funkar. Färgerna hade kunnat vara liiite mera pigmenterade än vad dem är, dock kan en primer hjälpa lite på den fronten eftersom att det blir lite mera "klistrigt" då, även setting spray på penseln borde hjälpa! Men i helt het är färgerna fina och paletten helt okej bra!

Dag 18: Hur jag vill att min framtid ska se ut.

- Jag vill ha en egen lägenhet i Stockholm.
- Jag vill ha rest mycket. 
- Jag vill komma på vad jag verkligen vill bli och plugga till det.
- Jag vill ha minst 1 barn högst 2.
- Jag vill ha en liten hund, som jag tål.
- Jag vill att min student ska bli kick ass också för den delen.
- Jag vill även ha jobb efter gymnasiet och under en del av sommaren. 

5 mars 2014!

Hej mina fina! Jag är ledsen över den dåliga uppdateringen men som sagt så kommer jag inte kunna ladda min dator tills jag åker till pappa på fredage eftersom min laddare är trasig. Jag ska försöka uppdatera i alla fall, men jag har typ inte riktigt tiden heller med tanke på praktiken och gymnasiearbetet tyvärr. Men snart lovar jag er bättre än mina små inlägg då och då! 

Snyggaste och bäst klädda Oscars galan 2014!


2 mars 2014.

Alltså ibland känns det som att allt dåligt händer mig och mina apparater, förtillfället är min datorladdare trasig, även min telefon ska lagas så jag får leva med min iPad! Dock har det hänt något med mitt tangentbord, de är mitt i skärmen, någon som vet varför? Medtanke på datorn så kommer inte kvalitén vara den bästa på bilder med mera. Detta inlägga kommer inte ens ha en bild för att jag inte har någon att publicera. Jag tänkte i alla fall berätta lite om vad jag gjort idag, inte så mycket alls mer än att jag har tränat. Det vart ett pass zumba, imorgon blir det nog en promenad eller det är i alla fall planen när det kommer till att röra på sig. Sedan är det ju tillbaka till praktiken igen, det är kul men har ångest över att det en dag ska ta slut och skolan ska börja igen... Usch! Skulle kunna ha praktik hela sista halvåret av skolan och endast komma tillbaka för nationella prov och studenten, fy vad skönt. 

Studenten 2014!

Detta är min studentmössa, den är lite förstor, men det var antingen det lite förliten. Håret ska ju ändå puffas upp, lockas och massa annat så det kommer nog inte spela någon större roll. Annars är jag så nöjd med den. Den är ganska simpel, rosa och guldig, helt perfekt för mig!
 
Jag valde att ha mitt för och efternamn framtill och Fedrika bremer Merika på mössan baktill, det var mest bara för att ha något där faktiskt. Det såg så tomt ut baktill annars, sen ville jag också ha något som påminner om själva skolan och inriktnigen. Nu står det dock Merika, (arbetslaget) inte barn & fritid men det gick inte att välja tyvärr.
 
En sak jag märkte idag är att den har korthållare innuti, hur bra är inte det om jag skulle få för mig att ha den på flaket? Vilket jag antagligen inte kommer ha men man vet ju aldrig. Längtar så tills mösspåtagningen och själva student dagen, och om 96 dagar exakt så är det dags! 
 
Förresten, ni kanske märker en skillnad på mig? Det kommer däremot upp i ett annat inlägg lite senare.

RSS 2.0