Filmkväll med Camila!

Hejsan svejsan! Har inte uppdaterat något idag, förlåt. Men jag har inte orkat eller haft tid. Jag har varit med min vän Camila hela dagen. Och på kvällen tittade vi på film. Nån dansfilm som var okej. Eftersom jag fortfarande är sjuk så kunde jag inte träna. Men nu ska jag sova, imorgon skola. Godnatt!

Dancing when the stars go blue.


Macbook pro, here i come!

Medtanke på att vi på fredrika bremer inte kommer få köpa ut våra datorer i trean så är det bara att be till gudarna att jag får en, eller att börja samla riktigt mycket pengar. Jag har ju redan börjat samla eftersom jag hade tänkt köpa en iphone 5, vit. Men nu blev det lite ändrade planer helt enkelt. 
 
Det finns inga andra alternativ på någon annan slags dator för jag ska ha en macbook, punkt slut. De är de bästa datorerna som finns. Mycket bättre och enklare för den delen. Nog för att dem kostar ganska mycket mera men det säger ju också lite om kvaliten på deras macbooks. Det kommer absolut vara värt pengarna, det tvivlar jag inte på.

Ladies, the guys are sick of hearing you ask where all of the "nice guys" are. They're in the friends zone where you left them.

Fredag idag, sjuk men det är nice ändå.

Sjuk, men analoga bilderna blev tagna i alla fall, alla 36...

Hejsan! Är sjuk som fan, nej men ganska i alla fall. Lever just nu på alvedon. Kom just hem från att ha fotat muskö Zumban som ska med i tidningen, muskö bladet haha! Nej, men alla som dansade var jätteduktiga och bilderna blev bra, önskade verkligen att jag var frisk så jag kunde ha varit med! Vart otroligt sugen på att dansa när jag såg hur dem skakade loss på dans golvet och hur kul de hade.
 
Med tanke på rubriken så har jag tagit de Analoga bilderna nu och just nu sitter jag och hoppas på det bästa, att bilderna blev bra. Men jag tror det eftersom jag bubbel kollade med min systemkamera innan jag fotade. Men resultatet kommer på tisdag eftermiddag då vi ska framkalla dem.
Hoppas, hoppas, hoppas!

Happy b-day Lee Norris!

Grattis en utav Världens bästa skådespelare♥

Analogt, hjälp mig snälla någon!

 

Tränat.

Hej och hejdå inlägg bilr det idag. Jag kan inte hitta min kamera sladd så inget inlägg blir som planerat idag. Den kanske är hos pappa, som allt annat verkar det som. Aja, idagj har jag i alla fall tränat. Godnatt!

Höst outfit, wanted!

Wanted
Skor Hunter, strumpor Hunter, tröja/blus nelly.com, väska zara.

Årets vinter jacka, från Zara.

Denna jacka kommer bli min vinter jacka i år, förr eller senare. Det behövs ju inte riktigt än men när det blir tillräckligt många minus grader så ska jag köpa mig denna skönhet. Jag tycker vinter jackor är fruktansvärt fula i många fall därför är det perfekt att jag hittat en jacka som jag verkligen tycker om. Den finns också i grön, dock föredrar jag blå. Vad tycker ni? 

My baby is so fantastic and pink!

 
Hejsan på er! Hade en tidig dag idag, började klockan 10.00 och slutade 12.00, otroligt skönt, dock kom jag hem för ca: 2h sedan. Eftersom mina bussar inte går vid 13.00 och jag inte hann med 11.50 bussen. Så jag åt lunch i skolan med några i min klass i lugn och ro. 
 
Har också piffat till min dator under hela dagen, visst blev det lite roligt och personligt sådär? Lite roliga färger på mina program i själva docken. Fråga mig gärna om ni undrar hur man gör, jag orkar inte ta det i detta inlägg för då blir det så långt. 

One tree hill, en säsong till snälla!

Igår kväll såg jag klart säsong 9 av oth, fan vilken sorglig säsong. Jag grät hela tiden. Kan inte fatta att jag sett alla säsonger, det är bara att börja om igen antar jag. De enda jag ber om nu är en till säsong, snälla?


Lördags mys!


Brullian, one tree hill <3!

Gissa vad jag gör? Love it. Har spenderat halva dagen i skolan och resten av dagen på stan med fina Nadine. Nu ska jag spendera kvällen med min älskling (macbook) och one tree hill!

Torsdag, 20 september.

Hej alla fina! Har "precis" kommit hem från skolan efter en väldigt kort dag faktiskt. Vi hade bara två ganska långa lektioner idag eftersom den ena vart inställd. Matte lektionen, som igår så denna vecka har vi bara haft en matte lektion och våran lärare säger att vi redan ligger efter i kursen, fast vi jobbar ett häfte i veckan. Så nu måste vi väl börja jobba tre i veckan istället tills böckerna kommer efter höstlovet. Nej, det löser sig säkert. 
 
Senare idag ska jag i alla fall träna, zumba. Första passet denna vecka om man inte räknar söndag, vilket man inte gör. Jag har helt enkelt inte haft någon tid med tanke på skolan, prov och sånt!

One tree hill säsong 8.

Äntligen har jag fått ner den 8onde säsongen av den näst bästa serien i hela världen! Åh, vad jag älskar serier alltså, kan inte föreställa mig hur det kommer vara när jag kommer till säsong 9 till den sista episoden. Som tur så är jag inte riktigt där än, utan jag har nästan 2 hela säsonger kvar. Om man inte räknar med 4 avsnitten jag redan sett av säsong 8, haha! 
En av de vackraste kvinnorna i hela Världen, Sofia Bush. 
 
 
 

Don’t you worry, don’t you worry child See heaven’s got a plan for you.


Jag måste bara lära mig den här dansen!


You're never alone, always remember that!


Få alla människor att känna sig vackra!

De flesta människor har säkert en egen bild av hur deras drömkropp ska/skulle se ut eller vad som är en snygg kropp enligt dem. Vissa människor tycker säkert att det är snyggt att se ut som ett vandrande skelet, och den åsikten delar jag inte med er kan jag direkt säga. 
 
Jag tycker det är sjukt hur det ens kan vara vackert vara enbart benig, hur man kan tycka att en sådan kvinna bär upp ett plag när det enda människan består av är benknotor? Såklart kan jag tycka att modeller som har jätte snygga, hälsosamma, vältränade kroppar är super snygga och önska att jag såg ut som dem. Men inte dem som består av ben och endast ben. Det är skillnad på att vara otroligt smal och att vara vältränad. 
 
Det är rent utsagt skamligt att modell branschen forfarande ser ut som den gör när mode blivit så stort som idag. Att vara en storlek 32 - 34, och i vissa fall räknas som plus size är helt sjukt. Om jag inte har fel så är väl ändå en 34 runt xs? 
 
Många unga är mode intresserade, inklusive mig själv. Och när man ser hur kläderna inte sitter som på modellerna på omslaget så mår man, eller i alla fall jag rent ut sagt, piss. Att stå i ett provrum och känna sig som ett vandrande berg är jag nog inte den enda som har upplevt. Eller att behöva be om en storlek större än vad man egentligan har är absolut inte kul. 

Varför kan det inte bara se ut som på 50 - 60-talet? Och som modellerna på den tiden? Vackra, kurviga, hälsosamma modeller som i alla fall log och såg glada ut på bilder? Jag tror så många tjejer skulle må så mycket bättre då, varför kan inte designerna ha både plus size och modellerna de "modellsmala", modellerna dem har idag i samma visning? Breda ut branschen så att alla tjejer och killar kan känna att dem är okej som dem är! Göra kläder i alla former kan väl inte vara så svårt för dagens designers? 



Godnatt, imorgon skola!

Nu ska jag sova eftersom det är skola imorgon, igen. Nej, men det är en kort dag om man jämför med alla andra dagar vi går så man skall icke klaga! Usch, speciellt om jag jämför med tisdagen. VI har skolfoto på morgonen så vi börjar 45min tidigare, alltså 08.15. Snällt, verkligen, tack som fan skolan! Ibland undrar jag om dem ens tänker alltså. Vi slutar 17.30 om dem inte lagt märke till det. Så att börja 45min tidigare är kanske inte toppen roligt, 9h i skolan, jippy.

“If you can dream it, you can do it. Always remember that this whole thing was started with a dream and a mouse.", Walt disney




Tränat.

Har precis kommit hem från ett Zumba pass. Så nu ska jag äta och duscha och efter det så ska jag redigera lite bilder som jag tagit idag och igår.
 

Black & white is my new thing.

Bild från idag, visst är han söt?

#One #Of #My #Goals #For #2012!





Lördag, 15 september.

Hello, hello! Idag har jag inte gjort något alls. Jo, städat mitt lilla rum. Sedan har jag gjort en ny bloglovin ikon också. FIn va? Ni får gärna följa mig där, och om jag känner för det så kanske jag följer tillbaka! Sen har jag också kämpat hela morgonen med att försöka göra min personliga text i menyn cental, men jag gav upp efter ett tag. 
 

Good friends are like stars, You don't always see them, but you know they are always there.




Bara för att det är freeedag idag!



Fy fan vad skönt med fredag! Äntilgen fredag, liksom. Har väntat hela veckan. 

Min halsduk och mina hunters var rätt sköna i detta blås vädret!


Abstinens efter chocklad, glass, kakor!


Har inte ätit godis på hela veckan ( Nästan )!Eller det känns så i alla fall, haha. Har typ en sjuk abstinens efter något sött just nu, men är ändå rätt stolt över mig själv med tanke på att jag typ är sockerberoende och har varit det sen jag började 6an. Haha, men det är ju inte som att jag springer runt och trycker i mig en hel chockladkaka varje dag i vanliga fall heller. 
 

New design, whoop whoop!

Vad tycks om min nya design? Simpel och fin tycker jag själv i alla fall! Jag orkar helt ärligt inte ha något mera avancerat just nu, har alltid haft de så nu får det vara nog för ett tag tycker jag.

The new iphone / Iphone 5.

Vad tycker ni om den nya Iphonen? Jag tycker den är snygg men 4an är ändå kanske liite snyggare. 
Men den kommer nog säkert vara oslagbart bra alltså! Och den är ju inte precis ful, så den får ♥♥♥♥ hjärtan av mig. Och ett kanske när det gäller att köpa den, men får jag den så klagar jag absolut inte! 

Statistiken steg igår! Kul!

Haha jag känner lite skuld eftersom att jag icke bloggade igår. Jag hann helt enkelt inte. Jag går till skolan klockan mellan 09.00 - 17.30 på tisdagar och det gör de omöjligt för mig att hinna komma hem mellan träningspasset jag kör klockan 19.30. Eftersom att det tar 1h och 10min ungefär hem till mig och bussarna går inte var 10onde minut, ibland inte ens 1 gång i timmen.
 
Om jag skulle åka hem så skulle jag vara hemma 18.30 och det tar 40min att åka till Nynäshamn med Lokaltrafiken.
 
Så, så är det. Jag är kan ju säga att det är ganska jobbigt att gå upp 06.00 för att komma hem 21.30. Skolan börjar bli mer och mer som Kinas skolor. Snart kommer säkert skoluniform, nu när att ta ledigt en vecka från skolan har blivit omöjligt. Sjukt att man inte kan ta en enda dag ledigt eftersom skolverket och massa andra jävla människor anser att man missar så mycket. Vad är problemet med att få med sig läxor? Jo, vissa gör dem inte.
 
Min åsikt om det är väl att det är upp till en själv om man vill skita i det under den lediga veckan. Sen tycker jag man sådana fall att dem kan titta på hur man ligger till och bedöma efter det. De skulle iallafall vara rättvist!
 
Nu ska jag till skolan igen... Ha en bra dag! Tack så mycket för att ni läser min blogg, puss & Kram!

Traning clothes by Nike.

Traning Clothes.
 

Ni kan kolla på min rygg när jag springer om er.


I may not be there yet, but i'm closer than i was yesterday.


Dubbel pass idag, fan vad jag mår bra!

Pappas hockey kort samling från 1992!

Pappa har alla kort från elitserien runt 1990-1993 nån gång. Tydligen då Sverige vann guld eller nått. Men det är ju rätt imponerande att han har alla spelare och lag!


Kul i skolan!


Dresscode: black.


Plugga, plugga, plugga!


Hatar matematik!


Fotografisk Bild.

Mitt individuella val. Fotografisk bild, börja klockan 15.00 för att sedan sluta klockan 17.30 varje tisdag. Jag går alltså mellan 09.00 - 17.30 i skolan på tisdagar. Fy fan, som tur var fick vi gå tidigare idag eftersom det var första gången. Vi hade lite snabbt genomgång och sen fick vi se mörker rummet och efter det sluta. 
 
Foto verkar väl ganska kul. Jag har ju egen kamera och tar lite bilder då och då. Men det blir lite tråkigt när jag bara har ett objektiv till min nikon. Jag ska försöka samla till ett till och sedan önska mig i julklapp och födelsedagspresent. Dock vet jag inte riktigt vad jag vill ha för några. Jag funderar på macro och zoom objektiv. Sedan vill jag också ha ett batterigrepp och en extra blixt. Den vanliga blixtern är så "hård" eller vad man ska säga. En extra blixt är "mjuk" och gör bliden finare, och ger än mjukare ton till skillnad från den som finns i kameran. 
 
Jag har ju en väldigt bra kamera, i alla fall enligt honom som jag köpte den av. Och sen tycker jag ju själv också att den är otroligt bra! Vi får väl se vad läraren säger, vi skulle ta med våra kameror, vi som hade, till nästa tisdag så skulle han titta på dem lite och godkänna dem, haha. 
 

3 september.


September, om två månader, imorgon så fyller jag år. 17år den 4 november. 17 är i och försig bara mellan ålder. 1år kvar till 18år, myndig! Nice, nice.
 
Idag har jag inte gjort så mycket egentligen, varit i skolan. Skit tråkigt, skolan är nästan aldrig kul det är bara ett måste. 
 

Huvudvärk och skola imorgon.

Fy har haft huvudvärk sen klockan 3 ungefär. Precis innan jag skulle träna också så jag fick helt enkelt stå ut hela zumba passet. Jag kände mig helt lost, haha! Och imorgon är det skola, igen. Tur att jag börjar 10.00 så jag kan sova bort huvudvärken!

Frågor om mig.

Standard frågor!
Ditt fullständiga namn?: Hilda Lovisa Desiree Mattisson
Ålder?: 16år och i november 17.
Född?: 1995.
Bor?: I stockholm, nynäshamn.
Syskon?: Ja, 3 systrar.
Om dig.
Vad är du rädd för?: Spindlar och grävlingar! Fy...
Vad är gillar du mest med dig själv?: Oj, att jag står för vad jag tycker tror jag!
När grät du senast?: Oj, i förrgår tror jag! 
När skrattade du senast?: Igår!
Vad vill du bli när du blir stor?: En förebild för andra! Lärare tror jag!
Allmänt.
Vad är ditt favorit godis?: Haha, oj godis bilar typ!
Din favorit dryck?: Typ te, love it!
 Din favorit mat? Svårt, thai eller kina mat!
Favorit blogg?: Kenzas eller Fanny Lyckman.
Favorit butik? Haha sämsta frågan till en shoppingfantast, men de vanliga. 
Favorit plagg?: Ingår skor? Haha Men tighta, svarta jeans, mina dr. Martens och mina hunters.
Favorit namn?: Jag gillar udda namn, Ester och Alma. 
Namn du ogillar?: Ronja, Julia och Emma. Emma är väl inte fult men det är tråkigt, och för vanligt för min del.
Har du någon gång varit utomlands?: Ja, om man inte räknar norden så Spanien och Cypern.
 
 
 
 

Dag på Stan Nadine!

Hej på er! Idag har jag spenderat dagen på stan med min fina vän Nadine. Jag hittade en fin svart poncho, men det var också det enda. Fast det är alltid mysigt att vara i stan, det spelar egentligen inte så stor roll om man inte hittar något. Idag träffade vi också på 3 big brother deltagare. Annica, Marcelo och Lars, fast vi vågade inte gå fram till Lars, haha. 

Det regnar över Stockholm idag!

Det enda positiva med regn är att jag kan användas mina hunters idag!


RSS 2.0