Current beauty favorites.

Current Beauty faves.
Dessa produkter är några av mina nuvarande favoriter. Mitt Anastasia Conture kit använder jag också nästan dagligen. Rouge som jag använder från MAC heter "Melba". Har även fått hem 3 rouge från Makeup Geek som jag älskar som dyker upp i ett senare inlägg. Läppstiftet som dominterat denna vinter för mig är från Nars i färgen Brigitte, älskar verkligen det läppstiftet. Bronzern talar för sig själv bra tycker jag. Makeup geeks ögonskuggor och ett senare tillskott, Meet Matte the nude från The Balm har på senare tid varit mina favoriter. På highlighter fronten är det Moonstone från Becca som vunnit mitt hjärta, topp 2 bästa highlightern jag provat. Jag har återigen återgått till min Nars sheer glow foundation mixad med Loreàls Magic lumi primer för en lite tunnar och mer återfuktande finish eftersom jag har väldigt torr hy just nu. Det var mina nuvarande favoriter, har ni några? 

Kära helg.

Imorgon är det äntligen helg igen och jag stänger... Det är alltid segt att stänga men på fredagar så kan man hoppas på att få sluta lite tidigare. Jag ska försöka fixa lite inlägg i helgen som är roliga. Lite smink relaterat, kanske lite favoriter osv? 

Rösta på mig!

Halloj, skulle uppskatta om ni kunde lägga en liten röst på mig i Lorèals tävling. Loreàl är som ni vet mitt favorit budget märke, det skulle vara så snällt om ni kunde lägga en minut. Tack på förhand! Länk här och på bilden.

Söndag 25/1.

Hej på er! Efter en upptagen helg som startade med sjukdom så sitter jag äntligen i min säng och tittar på lite X-Games. Igår träffade jag i alla fall pappas släkt som var hemma hos oss. Vi var och shoppade på söder vilket var mysigt. Jag fick ett litet bidrag till shopping av farfar och ni kan nog gissa vad det gick till. Men det fanns faktiskt lite produkter från MAC som jag verkligen ville ha. Först var det ett rouge i fägen Melba, love it. Sedan ett läppstift till min kollektion i Myth som verkligen är en perfekt nude färg. Mac produkter är verkligen ren kärlek. 

Q/A - Smink.

Jag har fått några frågor från er angående mitt smink därför tänker jag att jag lika gärna kan ta dem i ett inlägg eftersom jag har fått några frågor flera gånger. 
 
Var har du köpt dina ögonskuggor? Kan du blogga mer om dem här skuggorna?
Skuggorna i min Z-palette kommer från lite olika märken. De flesta kommer från Make up Geek. Alla mellan stora eller vad man ska kalla dem. De största kommer från Make Up Forever och de allra minsta kommer från min sleek palett. Jag kan absolut blogga mer om dem. Har planerat att börja blogga ännu mer om smink än jag redan gör så det kommer när jag har tid och lust! 
 
En liten sneakpeak tills vidare.
Kan inte du göra en video eller fota hela din sminkkollektion? :)
Jag har fått frågan förr och kan absolut försöka fixa det. Vad vill ni helst se, en video eller en bildserie? 
 
Var har du köpt den? :) 
Jag köpte min på Åhlens i Stockholm!

Tack för frågorna! Det är alltid kul med frågor kram på er. 

Chanel.

Detta är riktig material lycka. Chanel tan De soleil är min första smink produkt utöver nagellack som jag har från märket. Jag har ännu inte testat denna skönhet och vill inte heller eftersom den är så fin att se på och så fin ny men jag ska inviga den snart.

Lördag.

Äntligen helg och jag har spenderat nästan hela dagen framför tvn och olika sorters alpina grenar. Jag tog en paus under dagen och fick på en promenad. Kände även för att leka lite med mitt smink och ögonskuggan "mermaid". Bilden över blev resultatet och jag vart faktiskt nöjd och tyckte det vart bra, vad tycker ni? Hot or not?

Golden Globe Awards.

Alltså Golden Globe awards var verkligen så bra och väldigt rolig. För att inte tala om hur extremt vackra klänningarna är. Överstående är några av mina favorit outfits från galan. Älskar även Amy och Tina som programledare, de är så jädra bra. Det är synd att detta var deras sista år!

Depot sleek ögonskuggor.

Detta är vad jag hållit på med ikväll. Depotat min sleek palett som locket ändå var av på. Det var lite knepigt och två stycken gick sönder så att jag fick kasta dem men det gjorde inte så mycket eftersom de ändå är så billiga. Jag fick med magneter när jag köpte paletten så använde dem för att sätta fast på baksidan på skuggorna. Jag hoppas att jag kommer börja använda dem igen nu när jag har dem i min Z - palett. Sleeks ögonskuggor är ju trots allt riktigt bra! 

The perfect red dress.

Pop of color
Gick spontant in på Nelly.com och hittade denna helt underbara klänning som jag bara var tvungen att köpa. Den är verkligen en helt perfekt klänning för många tillfällen. 

Bobbi B och Lime Crime.

Några av mina senaste inköp, har väl ganska mycket som jag köper som jag faktiskt inte orkar visa. Men här är en liten del av det jag köpt i alla fall. Jag var inne i stan på nyår på Åhlens och checkade in rean och fyndade två produkter från Bobbi Brown. En av dem är deras Limited edition shimmer brick i "BB Bronze", sedan köpte jag även ett läppglans som jag glömde fota. Jag är att riktigt highlighter freak, jag skulle nog säga att highlighter är i min topp 3 makeup must haves. Och denna är verkligen obeskrivligt fin, jag älskar den. Jag har också äntligen fått hem mina lime crime produkter som jag väntat på i en månad. 2 läppsift och 3 glitter. Läppstiften ser väldigt lika ut på bilden och det är de eftersom båda är "nude" men färgen "Babette" är lite mera orange än "Coquette" som är mer rosa. Båda läppstifen är superfina men väldigt svår applicerade eftersom de är så torra och inte det minsta krämiga. Däremot har de lång hållbarhet vilket är ett plus. Från Lime Crime köpte jag även 3 glitter i lite roliga färger som lockade mig. Kommer inte ihåg vad färgerna heter och orkar inte gå och titta men de är lite roliga att leka lite med. Min favorit är nog den röd nyanserade!

Makeup Geek.

Jag är verkligen kär i Makeup Geeks ögonskuggor, de är så bra! Jag har just nu 16 stycken varav 4 eller 5 av dem är deras foild eyeshadows. Tyvärr lägger de sig de jag provat i väcken på mina ögonlock men jag ska försöka få det att funka på något sätt eftersom de är så fina och pigmenterade så vill jag verkligen kunna använda dem. Eftersom jag kommer begränsa mina inköp så kommer jag nog inte handla något mer smink denna månad men nästa månad har jag bestämt mig för att det jag vill köpa då är Makeup Geek rouger. Jag har bara hört bra om dem!

Torsdag.

Åh tänk att det är fredag imorgon, så jäkla skönt. En kort vecka som varit, än så länge väldigt lugn. Plus att jag öppnar imorgon så jag slutar tidigt vilket är skönt. Idag har jag i alla fall, rätt motvilligt varit och tränat. Alltså jag har ju varit ute på promenader osv men pass eller annan styrke/konditionsträning har jag inte kört på säkert 1.5 - 2 månader pga för lite motivation och mycket sjukdomar och förkylningar. Förhoppningsvis kommer jag väl igång nån gång inom en snar framtid. 

Stockholm stad.

Ett annat mål detta år är att flytta hemifrån, helst innanför tullarna. Jag vill så gärna bo i centrala Stockholm, jag vill inte bo någon annanstans och absolut inte i Nynäshamn, Ösmo eller Haninge. Jag vet hur svårt och nästan omöjligt det är att hitta en lägenhet i Stockholm stad men jag har ställt mig i bostadskö och hoppas på det bästa, för helt omöjligt är det faktiskt inte, bara nästan.  

Fullt upp.

Long time no see men jag har varit super upptagen faktiskt. I helgen firade vi fina Amandas 19års dag i efterskott genom god mat och en utgång. Igår så spenderades halva dagen hos Amanda med Malin och när jag kom hem somnade jag faktiskt en stund, efter det orkade jag inte blogga. Just nu sitter jag hos frisören, nu åker detta långa, slitna hår bort. Visar resultat senare idag. 

Nyårsmål.

Notera, INTE nyårslöfte utan bara mål. Dvs, saker jag vill åstakomma eller hoppas på att åstakomma år 2015. Det är inget jag "lovar" att göra men något jag vill. 
 
- Komma igång med träningen. Det kommer hända inom en snar framtid, typ nästa vecka. 
- Ta bättre hand om pengar och ekonomi. Spara mera slösa mindre. 
- Resa. New York står allra högst upp på listan. 
- Lista ut vad jag vill plugga vidare till och vart jag vill plugga någonstans. Göteborg, Uppsala eller Stockholm? 
- En sak som inte finns med på bilderna men som deffinitivt är ett mål är körkort. Förhoppningsvis händer det i år. 

RSS 2.0