Utgång.

Tja tja, kom hem för en timme sen och nu sitter jag och kollar på top model som vanligt :P! Jag kanske ska gå ut sen men först ska jag kolla på ung och bortskämd.


Snart träning!

Snart ska jag träna jippy!!! Vi ska ha en gäst tränare. Men jag känner henne så det ska bli kul, hon är snäll.

Magsjuk!

Hej hej, har inte bloggat på några dagar dvs av personliga skäll. Sen så har jag varit magsjuk. Igår morse så vart jag sjuk. Men nu mår jag okej i alla fall ! Men idag är det julmarkanad så de ska jag gå på nu ! :)


Vinter time!



Oredigerade bilder! Har inte min dator så jag lägger bara upp oredigerade just nu. Men nu är det vinter mysigt! Hoppas det håller sig till JUL! :)

Mitt nya Halsband från Cocoo.se!

Äntligen ! Mitt nya halsband från cocoo.se. Skit söt, jag dock lite när jag ska ha det men kanske imorgon. Kanske kan hitta den rätta outfiten . Juste tänkte börja med dagens outfit , vad tycker ni?



Tack Cocoo.se !

Träning soon!

Snart ska jag på träning men först ska jag laga mat! :)

Desperate housewives om 45 min!

Jippyy älskar tisdagar det är alltid så bra program då. Dom bästa på hela veckan faktiskt. Det börjar med Paradiset efter det Desperata hemmafruarna sist Cogatown. Min kväll alltså det ska jag börja kalla tisdagar.

Skäms på dig Kungen!

Nemen nu får det väl räcka här tycker jag! Är man så desperat att man är otrogen sin fru!? Trodde han inte det skulle komma ut någon dag att självaste KUNGEN AV SVERIGE har varit otrogen mot DROTTNINGEN AV SVERIGE!

Vilket jävla skämt säger jag bara, eller pina för hela sverige . För ca ett halv år sen så står han och skäller ut Jonas som varit otrogen mot Madelenie och sen håller han på med samma sak själv! Är det bara jag som tycker det är helt besart. Vad är det för land vi lever i?  
SKAM FÖR HELA SVERIGE HELA VÅRAT VACKRA LAND SKÄMS PÅ DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Favorit i repris!

Nu ska jag kolla på gårdagens Paradise Hotel som jag missa för att jag tränade! Men som tur är kan man ju kolla på webben så det ska jag göra nu. Det är ju så grymt att man kan göra det när man missar och om man inte kan titta då kan man ju alltid titta 23.00 på lördag kvällarna. Då tv6 visar hela veckans avsnitt.

Tack för tipsen!


Tack så mycket för tipsen! Uppskattas väldigt mycket och tycker det är kul att ni kära läsare skriver vad jag kan göra för att mera folk ska läsa och ni ska stanna. Jag tar gärna emot tips av vad ni vill se mera av. Så fort min dator börjar fungera igen så ska jag lägga upp bilder och uppdatera mera det lovar jag!! :)

irriterad.

Det här ska iinte gå ut över er men är så arg! Vill bara skjuta någon i huvet. Lika behandling kallas de ! Fy faaaaaaan!!!!!!

Teen mom.

Sitter i sängen och kollar på teen mom på MTV . Jag älskar det ! Jag gillar ju som sagt unga mammor som är 17 och uppåt. Tycker det är jätte kul för dom är mongna eftersom man måste växa upp mycket. Fortare än andra. Själv hade jag inte klarat det en sekund.

paradise repris .

Tja sitter och tittar på reprisen av paradise hotel. Jag missade onsdagens program och det går ju i repris på lördag kvällar med start klockan 23.00. Det är bra om man missar och inte orkar kolla på webben eftersom det är sjukt dålig kvalite tycker jag i alla fall. Sen ska jag sova efter programen alltså :p.

This match was a real match!

Match match match! Det är vad jag gjort idag haft en match! Det var mot TTIBK Tyresö/trollbäcken. Det gick bra med tanke på hur mycket dom anföll hela tiden. Försvaret var bra men ibland orkade man inte stå emot alla snabba anfall. Våran målis har bara tränat 2 träningar i mål, eller hon började i måndags i vårat lag. Hon hade aldrig spelat innebandy innan och gjorde en grym match!!

Jag hade några lägen att skjuta in bollen kanske 4 men tyvärr sköt jag över, på och stolpe. Jag tänkte bara fan! Jag hade kanske några flera chanser men inte såna jätte lägen. Men det var en bra match tycker jag. Och dom  var bättre än vi det är bara inse :).


Måste skaffa några ugglor!

Jag måste skaffa uggle halsband! Dom är så söta, min kompis har en jätte söt Uggla men den har hon haft några år så jag tror inte att just den finns kvar men andra finns. Ska åka in till stan någon dag och kolla runt lite i olika butiker Cooco borde ju ha några söta smycken överhuvetaget. Kanske hittar jag annat en söta ugglor jag har ju kollat lite på deras hemsida och har sett helt underbara smycken!

Jag älskar dom små munk och glass halsbanden. Jag tror faktiskt jag såg Coocos underbara smycken för första på Fokis blogg när jag läste den. Jag har ju slutat läsa den för ca 1 år sen. Hon började bli lite tråkig. Men tillbaka till ämnet nu. Jag kanske inte pallar åka in till söder och istället beställer hem några fina halsband.

Det som också är bra är priserna. Det är billigt gulligt och bra. Tror jag ska beställa hem ett glass halsband! Ska se om jag hittar något nu på hemsidan.

Vad tycks?

Ska inte döma men.

14år och gravid?! Jag tycker kanske inte det är en så jävla bra idee. 14 år man är inte byxmyndig ingen egen ekonomi, ingen utbildning med mera. När jag såg att det stod "14 år och garvid" Blev jag chockad. För mig var det sjukt!

Jag satt och läste igenom hennes kommentarer och hitta en där det stod att hon är en föreblid för andra 14åringar. Kan verkligen inte hålla med ! Jag tycker inte 14åringar ska ha sex och desutom bli med BARN! Nej, nej, nej, nej!! Jag tycker inte man ska börja få barn i högstadiet. Det är därför det finns lagar. Inte för att man ska börja föda barn när man är 15 bara för man får, men då får man i alla fall ha sex.

Jag personligen ÄLSKAR mamma bloggar men jag menar dom jag läser är åtminstånde 17-18 år och lite mera mognare och byxmyndiga ,har gått klart högstadiet kanske skaffat bostad. Inte 13, 14, 15 år som går i högstadiet.

Haha vakna med the voice!


Drama, drama, drama!

Herregud har det någonsin varit så mycket drama i top models historia?! Spänningen mellan tjejerna är ju helt sjuk. Dom bråkar med varandra hela tiden. Det är "ghettot" mot dom "fina flickorna". Jag förstår inte varför vi tjejer inte kan hålla sams med varandra ?! Hur kan det komma sig och det blir bara värre och värre. Men det är väl bara så att tjejer inte kan hålla sams en längre tid. Frågan är om killar kan det bättre?

Tänkte ladda upp bilder.

Men det fucka sig som vanligt är det bara mig det blir så för??

Phuuu!

Match, förlust, barn kalas så har min dag sätt ut! Jag har inte orkat uppdatera för jag är helt slut . Men nu sitter jag i alla fall heelt slut efter en jobbig dag. Matchen var ju värst kan jag ju säga. Grinig tränare, förlust, dåligt spel osv. Men jag orkar inte uppdatera mera nu!

SPEX!



Svampbob!

Sitter och tittar på svampbob fyrkant efter att ha städat sen jag kom hem 15.30. Det har varit en ganska tråkig skoldag i dag. Men den har ändå varit chill på något sätt. Dom två första lektionerna var jobbiga men inte dom 4 efter det. Det ända dåliga var fotboll på idrotten kanske för jag har 2 vänster fötter eller brukar man säga så? Haha i alla fall är jag hemma nu och det är FREDAAAG!!!

brand alarm.

Hej är hemmma från skolan och allt annat nu. Jag uppdaterade ju lite snabbt på svenskan men kunde inte slösa tid på att blogga i skolan idag. Satsar på bra betyg i svenskan . Jag är ganska bra på det faktiskt. Gjorde en grym krönika som jag inte behövde redigera alls för den var tillräckligt bra innan. Sen gjorde jag en bra novell det tycker jag i alla fall. Min lärare också men hittade några fel i den som jag behöver ändra. Men den är grym annars hoppas på mvg eller vg. På krönikan får jag nog vg+ tror jag. Idag gick brand alarmet i våran skola också som tur var bran det inte det var bara ett överhättat tork skåp. Tur att det inte var någon skit unge som höll en tändare under brand larmet. Då hade jag blivit så jävla arg ! Att stå och frysa 20 min ute är inte kul kan jag säga! Min kompis hade bara t-shirt på sig som tur var han jag hämta jackan. Men annars har det inte hänt så mycket.

Skola.

Sitter i skolan på svenskan men nu måste jag jobba !:)

Plugg plugg plugg.

Jag bloggade inte igår men det var helt enkelt för att jag inte hade tid. Jag pluggar ganska mycket just nu och det märks på mina prov. Fick tillbaks ett prov jag fick MVG på idag! Kul tycker jag i alla fall.

Shopping!


Från Butricks till spex allt tillsammans 104:-.

Till Innebandy klubban ska linda om min klubba 99:-.

Snygg tröja från H&M divided 199:-

En till snygg tröja från H&M divided 149:-

Väska från H&M också Divided 149:-

Lite bilder från mitt kalas :)!





GISSA VEM JAG SÅG I STAN!?

Jesus tanten ! Helt sjukt hahahahaha jag var bara tvugen att ringa till Emma. Jag gick på Drottninggatan och så hörde jag någon skrika eller sjunga opera så vände jag mig om och ÄNTLIGEN såg jag henne Jesus tanten. Alla mina kompisar har typ sett henne och nu har jag det.

Haha hon är så söt!

stan.

Sitter just nu i stan med familjen. Jag har ju shoppat så nu ska vi äta. Jag har förbrukat 500:- på h&m sen har jag köpt saker till spex ifrån butriks. Om ni har tur kanske ni får se dom :p.

Have i tell you this....

Att jag bara älskar min nya mobil! Den är helt super grym. TACK TACK TACK Pappa. 2010 var en utav dom bästa födelsedagarna jag haft på 2 år.

Jag menar pengar, mobil, klippning och färgning, prenumerering på Frida, ansikts masker och krämer från Lush, hårspännen, parfym jag fick säkert något mera jag glömt (som alltid). Men det var en jätte lyckad dag med mina nämaste TACK!

toy story 2!

Hej hej just nu provar jag min mobil blogg, och det funkar äntligen :-D. Jag har ju försökt några gånger och nu äntligen funkar det. Men tänkte bara säga att bilder inte kommer i upp idag men kanske imorgon :). Nu ska jag kolla klart på toy story 2 !

lite info.

Idag hade jag tänkt lägga upp resten av alla bilder från i Torsdags har dom hemma hos mamma i min kamera men jag ska hämta den och lägga in dom. Så det kommer hända idag.

Egentligen skulle jag klippa mig men det visade sig att den frisörsalongen inte alls var bra. Tro mig säkra källor som har kippt sig där säger det. Synd för jag ville verkligen klippa och färga håret den här helgen. Men imorgon ska jag shoppa JIPPYYY!<3

sha sha.

Tjenis penis ! Jag har tänkt uppdatera hela dagen men det har inte funkat från mobilen konstigt nog. I alla fall så vaknade jag upp imorse kände jag mig en aning sliten. Det tror jag Emma också kände. Sen så kollade vi på en film som heter Materia Girls eller något sånt . Den var jätte bra tycker jag i alla fall jag vet inte vad Emma tyckte.

Sen så har jag inte gjort något mera och nu sitter jag hemma hos pappii!

NY MOBIL!

Har fått en xperia mini med tangent bord! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Sen fick jag en prefym av Emma min kompis som kom och Camila fick jag ett kort av. Men dagen har varit bra lägger upp bilder imorgon.

Ett tredje presentkort på H&M.

Hahaha fick ett till på 200:- , så nu har jag 1300 :- . Det är grymt för att H&M har börjat få så jäkla snygga kläder! Kommer shoppa hur mycket som helst nu!

Några av presenterna jag fått.


H&M present kort sammanlagt på 1100:- plus 200:-.

Raggsockor, mascara, presentkort, hårspännen, pengar.

Jag har inte fått alla presenter än för mina föräldrar bor inte ihop så min pappa kommer väl ge mig presenten ikväll då jag ska ha en lite familj/närmaste vänner middag.


Då ska vi äta nachos och tårta som min pappa ska baka . Säger man baka tårta? Haha osäker men jag kommer inte på vad det heter annars :P.

JAG FYLLER 15!

CRAZZZYY MEE fyller 15 år idag!

Höst.




Smmys Äventyr.

Idag var jag på bio som jag skrev igår att jag skulle. Filmen var bra tycker jag , kanske om jag hade varit 7 så hade den varit bättre. Men den var söt och bra. En av dom bästa barn filmerna som finns nu för tiden. Men jag tycker inte man ska titta i 3D för det är så jobbigt för ögonen med starka färger.

På bussen möte vi en kompis Malin och hennes syster som skulle på samma film, så vi gick tillsammans till bion och sen åkte vi hem tillsammans så det var kul.

***********!

Det funkar inte att lägga upp bilderna som jag skulle lägga upp. FAAAAAN osv. Jag tror ni förstår att rubriken ska vara en svordom. Men jag har i alla fall tagit massa fina bilder som jag då inte kan lägga upp. Men dom kommer upp sen.

Jag har träningsvärk på 74932 ställen. Måste träna mycket nu i vinter då man lätt lägger på sig några extra kilo under julen speciellt. Just nu kollar jag på Svenska Hollywood Fruar senare ska jag se Paradise Hotel.
Så jag har en tv kväll i kväll.

Imorgon ska jag och mina systrar åka och kolla på Sammys Äventyr i Nynäshamn så jag kanske inte uppdaterar på dagen då. Men när jag kommer hem kan jag uppdatera lite granna.

RSS 2.0