How to match: Johnny bulls/Primeboots at night!

Knee high boots.
Såhär skulle jag matcha höga boots till en fest outfit! Kanske blir en liknande outfit ikväll eftersom jag faktiskt ska ut, men först ska jag till farsta, hörs senare!

Framtidstalk.

I bild brist så slänger jag upp en bild från min instagram på min lille pärla.
 
Hej på er! Idag tänkte jag skriva lite vardagsaktigt för en gångs skull, känns som att jag aldrig skriver något om mig längre, haha. Idag var i alla fall skoldagen kort, jag började 11 och slutade 12, eftersom att vi skulle på Saco mässan i Älvsjö så behövde vi inte åka tillbaka till skolan utan fick sluta direkt, vilket var otroligt skönt, kändes som lördag! Jag hittade lite info om olika inriktningar, olika högskolor eller eventuella utomlandsstudier, Au Pair resor efter gymnasiet. Mässan handlade, som ni säker förstått, om min och alla andra som ska ta studentens framtida liv. Jag ska ju gå högskola, det har jag bestämt men inte direkt efter studenten utan till våren eller hösten året efter, alltså 2015. Jag är ju också väldigt intresserad av att bo och leva ett tag i alla fall, i USA. Så en eventuell Au pair resa kanske? Vi får se!

Dear perfection...

Senaste tillskottet i min skogarderob blev äntligen Johnny Bullsen jag spanat på sååå länge. Dem är helt perfekta, och ni som tvekar på att man inte kan köpa lycka, köp ett par Johnny Bulls eller något annat ni verkligen vill ha så får ni uppleva det.

Mönster.

Alltså de randiga byxorna... To die for! 

Dubai.

Planerna för nästa utomlandsresa pekar mot Dubai, från början var jag lite kritisk men efter lite research så tycker jag verkligen att det är ett jätte häftigt land med extremt fina stränder och bra shopping! Det jag mest skulle se framemot är nog shoppingen och stränderna. Det finns mega stora köpcenter med butiker som Victoria's Secret, Forever 21, bloomingdales, sephora och massa andra butiker som Mango och Zara. Sedan finns det såklart också marknader som jag verkligen ser framemot, där kan man göra dem ultimata fynden som klockor, väskor, solglassögon, plånböcker osv. Jag ser även som sagt mycket framemot stränderna, ja ni ser ju på bilderna, det ser heeelt fantastiskt ut, havet är så fint! En annan sak som är bra är också att det alltid är varmt, på sommaren kanske lite för varmt men på våren är det perfekt värme.

Wanted: Nyårsklänning!

Åh vad dessa klänningar är snygga! Vill verkligen ha alla, nu på en gång, haha. Men nej, någon av dessa skulle verkligen vara så snygg att ha på nyår. Jag gillar den röda allra mest faktiskt, har spanat på den länge!

Mitt nya rum hos pappa!


Eftersom vi flyttade till hus så innebar det nytt rum fast med samma möbler i, men det är ändå helt sjukt vilken skillnad det är ändå! Det nya rummet får mina möbler att passa mycket bättre tillsammans, mitt gamla rum var jätte avlångt och lite knepigt att möblera. Detta rum är fyrkantigt vilket gör att det ser betydligt bättre ut. Än är allt inte klart, jag ska köpa en tavla och min matta ska komma på plats också, sen är det klart!

Wanted: Uggs.

Tänk vad mysigt det vore att ha ett par uggs höstiga dagar som dessa. Vill verkligen ha ett par av dem över men vet inte riktigt om dem är värda pengarna...

Red party heels!

Red shoes!Alltså heelsen, helt sinnesjukt snygga!

En dag med Bror.

Dagen har spendrats med denna fina unge eftersom pappa och Joanna hållit på att flytta hela dagen. Det har varit jätte mysigt, han är verkligen Världens snällaste!

Det här med äkta päls.

 
Jag har aldrig riktigt satt mig in i pälsdebatten, men efter att ha sett denna video på Hugo Rosas blogg så är jag totallt emot hela pälsindustrin. Jag skäms över att jag köpte en mössa med pälsboll förra året, det gör ont att säga det och jag önskar att jag inte gjort det nu i efterhand för detta är inget jag personligen vill stödja. Sedan vad alla andra gör bryr jag mig inte så mycket om, om dem som bär päls vill göra det så tycker jag att det får står för dem, jag tycker bara att man ska veta vad man bär för något och vad djuren genomlidit för att vi ska kunna få vara fina. Men jag skulle aldrig hata en människa för att den bar päls, detta är som sagt mina personliga åsiker och jag kommer aldrig mera i hela mitt liv köpa äkta päls. Och ett tips är absolut fake päls, det finns så snygga fake pälsar nu så att man kan bojkotta päls helt tycker jag!

Helg inspo!


Iphonen är min Vapendragare.

Imorgon är det freeeedag, äntligen slut på ännu en skolvecka! Fast jag lär väl plugga hela helgen ändå, finns lite saker att göra, om man vill ha bra betyg får man lida pin helt enkelt!

Ikea & Zara home wanties!

Wanted, bedroom

Pink shirt day!


Såhär såg jag ut idag, tröjan är den andra jag köpte på bikboks rea som jag inte hann visa. Gillar den starkt! 

Today's look!

Såhär såg jag ut idag, ganska mysig outfit faktiskt + lite lockar. 
Annars då? Jo, men dagen har ju varit bra faktiskt! Skoldagen gick ganska fort och väl hemma så fortsatte jag med skola, haha trean... Vänta bara! Nej, men skolan tar mycket tid, det är mycket just nu och jag försöker satsa allt jag kan på den och göra mitt allra bästa så det blir mycket fokus på arbeten, prov osv, det är också därför bloggen hamnar i andra hand men på senare tid har jag blivit lite bättre i alla fall!

Room inspo!

Lite rum inspo eftersom jag ska flytta nästa helg så planerar jag att göra om lite. Köpa lite nya kuddar och andra detaljer till rummet eventuellt lite möbler också. Rummen över är i stil med det jag vill ha, ganska stil rent och mycket ljusa färger.

Just nu: Old but good VSFS!




Victoria's secret fashion show 2013, bildbomb!

Alltså dessa underkläder... Skulle dööö för att få ha någon av dem hemma! Och modellerna skulle jag dö för att se ut som!

Sale.

Denna fick följa med mig igår + ett till linne från bikbok. Jag har spanat in detta linnet i flera veckor och tyckt det varit lite för dyrt så när jag fick reda på att bikbok skulle ha 40% på hela sortimentet igår så gick jag direkt efter skolan för att köpa med mig denna. Så himla snyggt, love it!

5 sanningar om mig ni INTE visste...

Egentligen är jag helt mongo, alltså jag driver jätte mycket och är inte speciellt rädd för att bjuda på mig själv.
Jag ska flytta om typ 2 dagar, med pappa alltså, inte hemifrån. 
Jag är en sista minuten pluggis, gör allt dagen innan eller ja, gör klart allt dagen innan snarare sagt.
Jag har spelat fotboll i 6an... Hahah, seriöst har förträngt det.
Jag tror ettorna på min linje tror att jag är värsta bitchen eftersom att jag, 9/10 fall ALLTID är upprörd över något just när dem är ute i våran "skåphall" hemvist, haha.

Rebecca stella for nelly.

 Här är mina favoriter från Rebecca Stella for nelly. Tycker allt var super snyggt men om jag ska utgå från mig själv så skulle jag kunna använda på tex. nyår eller fest!

Min önskelista!

På min önskelista!Odd molly, Johnny Bulls eller Primeboots, Naked2, Marc By Marc väska, Sigma borstar. 

Victoria's secret fashion show 2013!

Massa bilder från olika VS modellers instagram! 
 
Åh hur mycket längtar man inte till att se Victoria's secret fashion show när man ser dessa bilder och alla andra bilder från showen på instagram? Den 10/12 släpps showen på CBS, då gäller det att hitta ett sätt att titta på den från Sverige också, man kanske kan se online på CBS? Jag brukar ladda ner dem i vanliga fall men det kan ju ta ett tag...

FANNY LYCKMAN FOR ESTRADEUR.

Fanny Lyckman
Lite sent, men här är mina favoriter från Fanny Lyckmans kollektion i samarbete med Nelly.com.

Efter mycket plugg och en sjuk dag...


Ska jag nu titta på sex and the city film nummer 1. En av dem bästa filmerna som gjorts. Sedan ska jag fortsätta plugga igen!

"Jag saknar dig."


Dear Monday, i hate you.


Gårdagen: AYA Beach club.

Gårdagen var sjuk bra! Aya var faktiskt över förväntan. Det var riktigt grymt och i rätt sällskap så blire ännu bättre. Det började med att föra hemma hos Malin i ca:1h, lite mera. Och sedan var vi vid aya vid 10. Det var lagom med folk, bra musik, bra alkohol , bra sällskap. Nej, men skämt osido om alkoholen, jag tog väl några cider inte mer än det. Jag är inte så lätt påverkad, vilket kanske är positivt men dyrt, haha. Nej men återigen så är inte att dricka sig as packad min grej, jag gillar att ha kontroll och att ha roligt och för mig är inte för mycket alkohol roligt utan lagom, typiskt svenskt att säga "lagom",haha. 

Lockigt.

Och sen var det fredag igen och slutet på skolveckan! Och imorgon är det lördag vilket betyder utgåååång! Första "krogrundan" för min del eftersom jag fyllde 18år i måndags. Det ska bli sjukt kul faktiskt!

Dagen innan fredag!

Älskar denna blid! Så klockren!
 
Hejsan svejsan! Har precis kommit hem från ett träningspass och en ganska lång dag. Skoldagen var dock inte såå lång men var på en sak i min lillasysters skola så kom hem vid halv 8. Resten av dagen ska spendras med plugg eftersom vi idag fick reda på att vi har en inlämning imorgon och jag är lååångt ifrån klar kan jag ju säga!

After traning.


Marc By Marc Jacobs.

Denna skönhet fick jag igår i 18års present av min familj. Jag tycker verkligen den är jätte snygg och det var en av de två klockor jag tittat på från märket. Jag ville ha en silver klocka eftersom att jag redan har två guldklockor. Plus att det känns som att silver är lite mer nedklätt än guld trotts att jag älskar guld! Men denna klocka är ju som sagt super snygg och så jag. Gillar också att det är olika färg på stenarna!

Min 18års dag!

Asså denna dagen har varit helt fantastisk! Det började med att jag på morgonen fick biljetter till Veronica Maggio för att sedan gå till skolan och bli sjungen för och gratulerad. Och på Lunchen bli bjuden på mat och min första lagliga cider av finaste Nathalie och Malin.
 
Efter att jag hade slutat så hämtade mamma upp mig och drog runt mig lite i Centrum, jag började redan då ana att min familj planerade något. Sedan åkte vi vidare ner till Nynäs och hon fortsatte att försöka hitta på massa anledningar tex, handla inför middagen, hämta ut paket och att hon skulle hjälpa pappa med något, för att sedan, helt plötsligt säga att dem tydligen redan hade åkt hem till oss och att det var bråttom hem nu så vi skulle köpa med thaimat istället för att handla. Jag förstod då att hon höll på med något ännu mer men spelade med, jag ville mest bara hem så hade hunnit bli irriterad över att köra runt hela Nynäs. Väl frame vid Thai resturangen så gick vi in och där stod hela min familj. Pappa, Joanna, Tyra, Emmely, hennes kille Tryggve, Wilma, Bror, farmor och sjöng för mig. Sedan kom också mammas kille Matte och hans Dotter med blommor.
 
Efter att vi hade ätit, eller under middagen fick jag en till present, en Marc By Marc Jacobs klocka och också fick veta hur mycket min farmor sparat till mig under åren som present från henne. Det var super kul och bra presenter, men sällskapet och att alla var samlade var det bästa!
Efter det åkte vi hem till pappa och firade med choklad tårta, där fick jag också jätte fina blommor från Emmely & Tryggve, en klippning & färgning + ett par träningsbyxor. 
 
När jag kom hem till Muskö efter allt firande så kom våra grannar över, dem hade köpt ett jätte fint guld halsband till mig. Efter det fick jag ytterligare en överraskning. Min fina vän Elin hade köpt en hel korg med massa roliga saker till mig, så himla gulligt av henne! 
 
För att sammanfatta dagen så vill jag säga TACK så mycket till alla som grattat och för alla överraskningar och presenter, för sällskapet och för en GRYM 18års dag som jag föralltid kommer minnas! Detta har varit en av det bästa dagarna i mitt liv och den bästa födelsedagen någonsin! Jag önskar att jag kunde återuppleva den igen! Nu är det nästan exakt bara en halv timme kvar, återigen tack!

18år i denna värld, vad gör vi nu?

Wihoo idag är det MIN tur att fylla 18år! Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom att jag vill att det ska komma upp precis i samma stund som klockan slår 00.00 för att det är min 18års dag! Nu har de mesta ångesten släppt och jag ser framemot att fylla år. Jag älskar födelsedagar, det är den bästa dagen på året efter julafton! Och fatta att JAG fyller 18år, känns som att det var förra året jag fyllde 15år liksom. Myndig, blev jag också nu, sjukt! 

Jag var 17år...

17år i staden där jag växte upp och så, märker du hur fort det går? Om 10minuter är jag inte 17år längre. 17år var en bra ålder, inte alls värdelös som många säger. Tack, från mitt 17åringa, sista året som barn hjärta! Hej vuxenlivet!

Om några timmar...

För att jag fyller 18år IMORGON!

DW - Daniel Wellington!


Min Daniel Wellington klocka! Hur snygg och tidlös är inte denna?

Prime it!

Mixed! 
Den perfekta sen höst/tidig vinter outfit. Primeboots, alltså jag MÅSTE ha ett par. Helst vill jag ha ett par bruna med guldig dragkedja eller svarta med guldig. Det spelar inte så stor roll men ÄLSKAR verkligen dem bruna med guld, så fina! Dröm skorna!

Port 73.

En bild från igår!
 
Hej på er! Idag hade jag planerat att bara slappa hemma men istället åkte jag till Haninge eftersom Hanna & min syster Wilma ändå skulle dit för att kolla på Anton Ewald som hade signering. Jag fick med mig en Zebra tröja med mig hem från lager 157, kan visa den imorgon om jag orkar, haha känns som att jag säger det hela tiden men aldrig riktigt visar... Jag har också gått och blivit med Daniel Wellington, ska visa den också, men gaaashh vilken klock perfektion!
 
Imorgon ska jag till stan med Nadine tror jag, vi får se!

RSS 2.0