Drömmen om att plugga i USA.

Jag, som många andra har en dröm om USA, min dröm är att plugga på College och jag vet att om jag verkligen är 100% säker så kan jag göra det. Jag har redan varit i kontakt med en på studentum.se angående ett college i Sant Monica, Kalifornien. Det kostar inte mer än en högskola i Sverige och jag vet att jag skulle kunna komma in eftersom jag har ganska bra betyg och inte har direkta svårigheter med engelskan. Men det är ju så annorlunda att ha engelska 2h i veckan mot att behöva prata det 24h om dygnet. Plus att 2år utan att kunna åka hem till Sverige pga avståndet och kostnaderna skulle kännas lite jobbigt. Jag kommer missa så mycket och det känns inte värt det. Men ändå kan jag inte släppa taget om drömmen om USA, det skulle ju vara så häftigt, men det är ett beslut som jag verkligen måste överväga innan.

påväg hem till mig.

Skrev ju ett inlägg igår om nike air max och nike free run och min beslutsångest över vilka jag skulle välja. Men så igår så smsade min bonus mamma/styvmamma att hon skulle beställa ett par från en sida där dem rear ut olika Nike free modeller för endast 500:- per par och frågade om jag skulle beställa samtidigt medtanke på frakten, så jag gjorde det. Hade lite beslutsångest över vilken färg, stod mellan ljusgrön, mint blå/turkos och den ljusorange som kallas Silver Sol Volt, men bestämde mig tillslut för att ta dem turkosa. Jag är lite osäker på hur nyansen är på riktigt, om den är som på bild 1 eller blid 2 men oavsett så är dem ju hur snygga som helst!
 
Dock har jag också bestämt mig för att jag ska ha ett par Air max också, men inte just nu utan när min lön kommit!

30 juli 2013.


instagram bilder!

Två pics från min instagram dag! Hildadesiree heter jag där.
Idag har jag som ni kanske ser på bilden shoppat, och ni vet, är jag och shoppar på rea och pengar finns så kommer jag inte hem tomhänt. Ni ska få se vad jag shoppat men såklart fick jag med mig en kavaj, älskkkkar kavajer, dem kan verkligen toppa en hel outfit och kavajer som är rätt dyrt i vanliga fall är ju perfekt att fynda på rean. Den jag köpte är i alla fall i marinblått och från Holly&whyte, den kostade från början 500:- men nu var den halva rea priset och kostade endast 150:- så jag kände att den var så värd de! Sedan köpte jag också en långkjol också från Lindex i svart, så fin är den! 99:- gick den på och har alltid velat ha en långkjol så passade på nu. Som sagt får ni se allt imorgon!

Nike VS nike!

nike shoes!
Beslutsångest... Ska jag köpa free run eller Air max? Tycker verkligen att alla nike modellerna på free run är super snygga, men samtidigt så har jag kanske mer nytta utav air max för dem är ju också huur snygga som helst och sportiga, bekväma vardagsskor. Hade ju mina Air force som tyvärr var för små, idiot som man är köper man för små så dem sålde jag till min storasyster. Dem har jag planerat att köpa ett par nya av oavsett för dem är bekväma och snygga på samma gång. Men vad tycker ni? Free run eller Air max?

Abisko.


I en lift 2000m upp till toppen i regn, åska, solsken, molnighet och blixtrar samtidigt så överlevde vi både upp och ner. Jag tyckte mest det var häftigt att åka liften medan alla andra inte alls gillade det. Mamma och hennes kille gick till och med ner istället för att åka. Det var verkligen synd att det var dåligt väder eftersom det resulterade i dåliga bilder, men här har nu i alla fall några stycken!

Safe Haven.

Seriöst, brukar nästan aldrig kolla på film och ännu mer sällan böla till en film, men alltså, denna film är så himla fin och berör en på ett sånt djup. Det bästa med denna film är att man inte kan förutspå hela handlingen som man ofta kan i filmer och att det inte heller är "the typcial love story". Det enda man förväntar sig är att huvudkaraktärerna ska bli tillsammans men efter det så händer saker som man inte alls hade en aning om skulle ske eller saker man inte ens kunnat förvänta sig kunna ske. Lätt 5 av 5 stjärnor i himlen!
Jag har en till sak att säga: SE DENNA FILM NU om ni inte gjort det!

Shopping + pw!

Blogg.se + mobila jpeg bilder. Hatar kvalitén på bilderna men inget kan göras åt saken tyvärr. 
 
Hej på er! Här är lite bilder från gårdagens shopping, allt detta fick jag väl för ca: 360:- kanske! Så värt det, har letat som en galning efter bikinin i min storlek och äntligen hittade jag den och för halva rea priset också! Så sammanlagt för skor och bikini på Lindex blev det 100:- exakt. Snacka om kap! Jag fick också en långklänning, kavaj och ett par shorts för 150:- på H&M. Långklänningen kostade endast 30:-, heeeelt sjukt bra rea alltså!! You gotta love sale. Halsbandet var också ett fynd 20:- på ur&penn och t-shirten gick på 60:- på vero moda. Så det var mina fynd det! Idag har jag invigt både skorna och långklänningen, hade dock andra skor när jag och mamma var ute och gick, haha att gå i espadrillos är kanske inte de bästa.

Louis Vitton bags!

Louis Vitton Wanties!
Har länge velat ha en Louis Vitton neverfull, dom är så fina! Dock väldigt dyra men säkert värda varenda öre. Nu på senare dagar har jag även fattat tycke för Louis Vitton speedy 30 eller 35. Dem är också så himla fina och modellen är typ peerfectioso alltså! Har ju redan en MK travel tote och den liknar ju neverfull lite i modellen, jag skulle nästan säga att den är lite av en kopia av Neverfull fast i billigare format och ett annat märke. Det finns flera michael kors väskor som påminner om LVs klassiska väskor har jag lagt märke till. Dock är det ju positivt på ett sätt, MK är betydligt billigare än LV, vilket är tur för oss vanliga dödliga!

vacation inspo!


Norrlandssol!

Hej på er! Vill bara säga att Norrland bjuder på sol och fint väder. Som sagt så är uppdateringen dålig för att jag är upptagen och har annat för mig! Vi hörs när vi hörs!

 


Sommar shopping!

Lite mer utav min sommar shopping än så länge. Nu när vi åker till Norrland ska jag väl också shoppa lite mer till garderoben, sen kommer jag även shoppa lite hemma på rean när vi kommer hem. Idag åker jag till Norrland i allafall, lär väl vara framme sent ikväll. Förhoppningsvis hörs vi imorgon!

Hemma stranden alltid bäst!


Malmö 2013!


Home for a day.

Nu är vi äntligen hemma från Malmö, eller ja från bil resan. Hade hur lätt som helst kunnat stanna där två veckor till med alla underbara människor, dock skulle dem också på semester på annat håll så det hade inte gått. Imorgon kommer jag vara hemma hela dagen men på tisdag åker vi igen fast upp till mammas sida av släkten. Phuuu... Stressigt att hinna med att packa om och föra över bilder och hinna redigera och lägga upp dem innan vi ska åka igen. Men många av Malmö bilderna kommer upp imorgon i alla fall! Har redigerat hälften ungefär än så länge. Nu ska jag i alla fall sova men vi hörs imorgon!
 

Dagens shopping!

Hej på er! Är fortfarande kvar i Malmö och idag blev det också shopping eller ja, lite grann i alla fall. Ett halsband för 20:-, fynd! Också en iPhone laddare + en tid på Apple imorgon så dem kan ge mig en ny iPhone eller laga min eftersom den är trasig i låsknappen, mycket pekar på att jag kommer få en ny eftersom dem inte lagar telefoner på plats utan istället byter ut dem mot en helt ny. Ska fråga efter en vit iPhone 5 då om det är möjligt, har tröttnat på svart. Har ju haft det sedan jag fick min första iPhone så nu kan de vara kul att byta färg! Hoppppas det går. Imorgon ska vi också bowla, det ska bli kul i alla fall!


Danmark!


Newbie!

Har ju alltid velat ha ett nikkor 50mm, alla jag pratat med som har det tycker verkligen att det är bland de bästa objektiven i sin pris-klass. Jag lyckades i alla fall köpa till mig detta för endast 600:-, snacka om fynd! Jag har provat fotat lite med det och tycker verkligen att det är så bra. Det är ett hel manuellt objektiv vilket jag tycker är mycket roligare och lärorikare! Ni lär få se lite bilder imorgon eftersom jag då ska utnyttja det lite mer och använda det lite mer här i vackra Malmö/Skåne!

Malmö häng!


Packar!

Imorgon drar jag med familj 2 till Malmö. Alltså pappas sida, styvmamma och lillebror, såklart mina hel systrar också. Just nu packar jag och tittar på massa "whats in my bag" som tips på vad man kan ta med i handväskan och jag har faktiskt fått några idéer på lite kul saker. Vi stannar där i en vecka ungefär så vi får väl se hur uppdatering blir! Men jag ska försöka så gott jag kan!


New in!

Bikini från lindex, 150:-. Tröja från Zara, 199:-! Riktiga kap om du frågar mig alltså!


Sommar shopping!

Hej på er! Idag var det shopping som gällde. Fick med mig lite saker hem, bland annat en bikini, dock inte den i förra inlägget från Lindex eftersom den var slut i min storlek tyvärr... Fick dock med mig en annan, också från Lidex fast med en blå paljetter, också rätt fin faktiskt! Jag fick också med mig hem en skjorta/blus från Zara, också på rean. Ni får se allt imorgon eftersom jag inte orkat fota kläderna idag!

Sommar måsten!

Sommar wanties!

Inte ett öga torrt, tillsammans är vi starka!

Såg denna video på min vän Amandas blogg och på Andreas blogg. Så mycket känslor, tankar och hopp. När jag ser denna video så är min spontana reaktion att livet är så orättvist, och att jag vill vara med att göra det mindre orättvist. 
 
Cancer är verkligen en hemsk sjukdom som tyvärr har tagit många liv, och som fortfrande tar för många liv. Vissa har turen att lyckas bekämpa den, vissa har oturen och förlorar kampen om ett friskare liv fast dem genom gått samma resa, samma kamp, bär på samma styrka och har samma hopp om att få leva ut sina största drömmar och mål. Och om jag kan vara med att ge någon detta, att förändra detta, att ge någon chansen att uppfylla sina högsta drömmar, att ge någon ett frisk liv, att tillsammans besegra en av Världens hemskaste sjukdomar, så känner jag bara, varför inte? Klart jag ska vara med att göra en förändring som kan rädda liv! 
  
Och det ska väl ni också? Titta på videon och känn, förhoppningsvis samma sak och sprid den vidare!

Today's!

 Ska låta bilderna tala lite för sig själv och bara beskriva dagen kortfattat. Bad, träning och jag väldigt avis på alla som var på skansen idag, för fan vad Håkan Hellström var bra! Jag har väl tyckt hans musik var lite sådär innan, men shit, vilken kille! Snacka om utstrålning och ett grymt framträdande!
 
 

Smultron jakt!

3 bilder från idag + instagram, Hildadesiree heter jag där och jag är mycket mer aktiv där än vad jag är på bloggen tyvärr, men som sagt, min dator är trasig och blogg.se appen fungerar som vanligt, inte alls. 
 
Idag så har det faktiskt varit varmt trotts att det varit lite molnigt. Så jag och mina systrar + min granne åkte till stranden och badade ett tag. Efter det så hände det väl inte så mycket. Senare på kvällen bestämde vi oss för att plocka smultron med Sandra. För mig som är klantigast i Världen så tappade jag först ut alla smultron, dock hade jag förvarnat Wilma och Sandra att jag är tillräckligt klantig för att få dem att ramla när jag cyklade. Och det var precis det som hände... Haha. Det är sjukt att jag känner sånt där på mig och ändå tar risken varje gång. 
 
Sedan skulle jag plocka nya och då var jag tvungen att hoppa över ett dike, och påvägen till smultronen så kände jag, återigen på mig att "Här kommer jag ramla på vägen tillbaka". Men så hoppade jag trotts allt över plockade massvis, och gissa vad som hände på hemvägen över diket ? Jo, jag ramlar, precis som jag trodde men lyckas på något sätt ställa upp smultron burken i fallet, och inte ett enda smultron ramlade ut. Haha, dock visade jag halva röven och slog i knät i fallet, men snacka om ironi, så roligt.
 
Efter det så hängde vi med lite människor för att sedan åka hem. Nu sitter jag här och ska strax hoppa i duschen, men vi hörs imorgon!

Sommar shopping!

Tunna band!
Nu när det är sommar och äntligen lov för mig också så har jag börjat fokusera på sommar rean och sommar shopping. Just nu är jag inne på söta klänningar med tunna band. Den i mitten är min favorit av dessa tre underbaringar, eventuellt mitt nästa köp!
2 av klänningarna kommer från H&M och den simplaste, längs ut till höger kommer från ginatricot!

July inspiration!

Lite sommar inspo för det är ju trotts allt sommar nu!

Beach day!

Idag har stranden varit det självklara valet. Det var både varmt i vatten och luft, så skönt! Nu på kvällen har vi cyklat runt här ute och bara hängt liksom. Såna här dagar får det gärna vara resten av sommaren också, och imorgon är det första riktiga veckan som jag är ledig också + att jag nu har pengar för ett tag fram över så underbart!

6 juli 2013!

Idag har vi firar min lilla syster här hemma, hon fyller 12år idag nämligen. Det har ju varit en jätte fin dag att fylla år på. Och imorgon ska de bli ännu varmare, snacka om bra start på sommarlovet för min del eftersom jag har jobbat fram tills nu! Så imorgon blir det nog stranden hela dagen, eller förhoppningsvis!

Ledig-inspo!


Sista dagen på sommarjobbet!

Imorgon får jag äntligen sommarlov! Det ska bli så skönt alltså. Plus att helgen kommer bjuda på super fint väder, kan det bli bättre?!

Oskar Linnros igår på Skansen, dröm som går i uppfyllelse!

Hade skrivit världens längsta inlägg via blogg.se
Men såklart ska den sluta fungera just då jag ska publicera inlägget så nu börjar jag om igen! 
 
Gårdagen var helt underbar! Oskar Linnros var så himla bra, lika bäst som vanligt och ännu bättre!
 
Efter allasången var slut så sprang jag till autografskrivingen och lyckades hamna längst fram! Jag vart helt skakig när jag så Oskar komma gående rakt mot oss för att skriva autografer. När han var vid tjejen, näst, näst intill mig så sa jag till min kompis: " kommer inte kunna sova ikväll!" då svarade han någon meter bort "inte jag heller". Blev ännu mer skakis då! Jag knappt fatta att jag har pratat, let och tittat rakt in i ögonen på Oskar Linnros på mindre än en halv meters avstånd! 
 
Efter autografskrivningen så stod vi kvar ett tag för att vänta på att han skulle komma ut igen, det stod några tjejer till där men sedan gav dem upp hoppet och gick till en annan ingång istället. Dumt av oss att inte följa med eftersom jag senare såg att dem hade fått ta typ en grupp bild med honom.... Men, men. Min syster hade  redan börjat gå mot backen som leder ut från Skansen och därifrån ropar något till oss, vi sprang dit på direkten. Vem går inte där i dunder fart med sin flickavän om inte Oskar Linnros! 
 
Eftersom dem inte verkade vilja bli störd men ändå skulle åt samma håll som vi så passade jag på att skrika att han bäst, att jag älskade honom och att vi syns på grönan. Han svarade tack, kastade slängkyssar och svarade: " Det gör vi! " på grönan påståendet!
 
Kan knappt fatta att vi var dem sista som pratade med honom innan han hoppade in i taxin och åkte därifrån. Jag hypade typ helt galet! Jag är kär i dig Oskar kan inte tänka på något annat än att jag faktiskt pratat med Oskar Linnros! Det gick så mycket bättre än vad jag förvänta mig alltså! Dream come true!

Bästa sommarjobbet någonsin!

Fick just sluta 2h tidigare eftersom jag ska till allsång på Skansen. Jag hade inte några planer på att försöka få gå tidigare men snälla som dem är så fick jag gå nu! Lyckaaa hinner till och med se genrepet, Oskar baby idag ses vi!!


Imorgon ses vi älskling!


RSS 2.0