Sista inlägget i år :)!

Detta blir mitt sista inlägg för i år! Jag kan resumera året som helt okej, inte det bästa inte det sämsta. Men det bästa året någonsin var nog 07, det kommer jag ihåg mycket från. Men 2010 har också varit ett bra år. Hade en ganska rolig sommar och resten av året har gått fort. Jag vet inte riktigt vad det bästa var kanske sommaren eller våren. Jag har liksom inget speciellt minne från det här året, inget jag kommer komma ihåg resten av livet.

Det här året har helt enkelt gått så fort att jag inte riktigt hunnit med :P! Hoppas nästa blir lite mera spännande.

Ge bruden ett skivkontrakt!

.

Godmorgon!

Tjatja har nyss vaknat, eller för en kvart sen :P. Håller på och funderar över en ny blogg design men har ingen aning om hur jag vill att den ska se ut! Måste klura lite till tror jag. Men nu ska jag äta frukost pussss!<3

Jag ♥ Shopping!


Strumpbyxor 99:-, BH 50:- (på rea.)

Den första som gissa rätt!

Grattis.....bossadis.blogg.se! Rätt svar var alltså shoppat, men det var två små grejer bara. Ni får se sakerna sen.

Victoria secret fashion show 2010!



Gissa vad jag gjort idag, det börjar på S.

Kan ni lista ut det :P? Det börjar på S och slutar på At. Den som gissar rätt kan väl få en länk :)!

Men kom igen!?

Läste nyss igenom micahs.se, Ni vet hon som toppar blogg.se ung mamma och grejer. Men i alla fall så bläddrade jag ner en bit och hittade ett inlägg om Miley Cyrus. Där hon bla. skriver att hon var "den" coola,unika tjejen som var en bra förebild. Och hur hon skulle berätta om henne för sin dotter.

Och nu OPPSSS!!! Miley Cyrus fyller 18år och är inte den "söta" Hannah montana tjejen på 12. Och ordnar en STOR fest i en lokal. Blir full strular med någon random och sedan efter röker Saliva. Och detta tycker många i kommentarsfälltet också att det var dåligt och hon har blivit slampig och konstig.

Och det konstiga är att ALLA undrar VARFÖR?! VARFÖR?! HUR KUNDE HON??!! Och sen bölar vi lite. Och det här är det som irriterar mig.

Bruden är 18år, inte 12år! Hon är inte Hannah Montana längre och vem hon är privat har inte vi med att göra. Allt kändisar gör i tv är en roll! Hon är precis som vilken 18åring som hellst, vill testa nya saker, gör misstag, festar loss, lever livet på ett annat sätt än när hon var yngre.

Dit jag vill komma är att hon inte är en barnunge längre! Det är säkert hårt att leva upp till alla krav man har på sig som barn stjärna, speciellt när man är 18. Tänk på det ni ;)!

Jul rea shopping igen.


H&M 75:- på rean.

Bikbok 150:- på rean.

Ginatricot 79:- på rean.

Ginatricot 59.50:- Inte på rean.

Bikbok 149:- på rean.

Kicks 259:- & 135:-

Ur & penn 34:-.

Det var väl dagens fynd på Julrean gick väl på några 100 ;).

Har inte orkat uppdatera.

Är trött och kollar på tv och orkar inte uppdatera, men jag känner mig tvungen.

Blogg hiss!


Går till : Emmys bloggkalas ! En utav Sveriges härligaste bloggar enligt mig.
Ibland lite små rolig men hon är också väldigt bra på att skriva så man inte blir utråkad, vilket är kul och bra. Hon får liksom till dom långa inläggen bra! Det är kul att läsa Emmys bloggkalas tycker jag. Det är en typisk Hilda blogg!

Jag gillar i alla fall henne jätte mycket och tycker hon är bäst och borde HISSAS MYCKET!

Irriterande kommentarer!

" Hej fin blogg! Kolla gärna in på min blogg http://tadigiarslet.blogg.se ", jag HATAR såna kommentarer ! Visst skriv gärna fin blogg och sånt då kommer jag garanterat svara men om ni länkar eran blogg och säger till mig att titta era bloggar kommer jag varken svara Eller kolla in på era bloggar!

Julafton!











Fyndat på Julrean!


Perfym 299:- ( fick presentkort på kicks 200:-) Höga skor 299:-, din sko.

Nyårsklänning 150:-, bikbok.

Allt hittade jag på rean och fick allt ganska billigt är nöjd!


Photoshop CS4.

Det måste vara det sämsta Photoshopet någonsin. Jag tycker CS3 är mycket bättre. Fattar nästan inget, jag kan inte lägga upp bilder någonstans, det går inte att förmiska bilderna som jag vill!

Daddys Girls Marathon!

Älskar det programet alltså! Fast jag hade hellre kollat på South park marathonet igen som jag såg igår. Det är så jävla kul alltså man kan bara inte, inte älska south park alltså.

Skulle lägga upp bilder fast det gick ju inte.

Det går inte att lägga upp bilder på vad jag shoppat idag just nu men ska försöka sen igen :)! Jag har i alla fall fyndat idag. Jag har fått en perfym, nyårsklänning och skor för ca 600:-. Det är vad jag kallar fynda! Min pappa brukar alltid säga att jag har svart bälte i shopping haha, kan faktiskt hålla med där !!

Idag var det den dummaste dagen att åka på rea egentligen man ska vänta tills imorgon för då är det inte lika mycket folk. Dom som shoppa idag förstår nog !

Lite bilder!



Kalle och Chockladfabriken.

Sitter och tittar på Kalle och Chockladfabriken på tv3.

Lego flygplan.

Hej allesammans och God Jul på er! Jag har precis avslutat ett 2 timmar långt aktivt lego byggande med systern. Jag byggde själva flygplanet och hon flygplatsen, men det slutade med att mamma fick komma och avsluta Tyras byggande haha. Men nu sitter hon och bygger något annat i stället kanske något lite lättare!

Jahapp här sitter jag mätt och belåten proppad med godis och jul mat, MUMS!
Och har helt glömt bort att fråga vad ni gjort idag. Så här kommer det : Hur har eran Jul varit?
Min jul har varit hyffsad den starta dåligt eftersom jag vaknade på fel sida och var väldigt arg och sur. Men det blev bättre så nu är det trevligt.

Imorgon kommer jag lägga upp en massa bilder på det jag fått och Jul granen med mera. Ha en fortsatt bra Julafton! ♥

Jul känslan finns inte riktigt där.

Den riktiga jul känslan, den som man hade när man var liten en dag innan jul finns inte riktigt kvar längre. Vilket är väldigt tråkigt. Jag önskar verkligen att jag hade den kvar. Hur mysig var inte den känslan?

Det är samma sak med födelsedagar för några år sedan pirrade det jätte mycket och nu är det bara som en vanlig dag eller det känns så i alla fall. Kanske försvinner den efter 13 år ,tråkigt men sant.

Johan.



Har några blogg designer att göra!

Jag hoppas verkligen jag får tillbaka min dator snart för jag har rätt många blogg designer att göra. Har nästan glömt hur många och till vilka, men jag hoppas ni lägger till MSN [email protected] så ska det nog kunna fixa det.

Kom ihåg att det inte är någon speciell kö det gäller bara att vara inne när jag är inne så gör jag dom till er då.

2 dagar kvar till Julafton !

Längtar en aning faktiskt trots att vi inte har någon julgran än, eller tekniskt sätt har vi det men vi har den inte inne än. Det är nästan alltid så att vi tar in den 2-3 dagar före jul. Idag fyller min syster år också! Det är dyrt för mig före jul både mamma och Wilma fyller år i December, men mamma fyller år 17e. Det är ju lite tidigare än 22 i alla fall.

För mig går kanske julklappar på 2000:-, i år i alla fall. Jag har 3 systrar, mamma, pappa, extra mamma, mormor och hennes man. Plus 2 födelsedags presenter.
Så ni ser, det kan bli rätt mycket pengar!


aWsOmNeS!


Kan du dela med dig!?


Smitta av dig av din strålande skönhet!

Ribby skolans Julshow!

Jippy idag fick vi på Vansta Jul ledigt! Vi var bara i skolan 1 timme och fick våra betyg. Jag är stolt över mina betyg enligt mig är 9 VGn och resten G bra ! Eftersom jag kom hem så tidigt så kunde jag vara hemma och ta det lungt ett tag tills jag skulle till Ribby Skolans Julshow som började klockan 19.00, men jag var tvungen att åka klockan 16.43. Annars skulle jag varit frame ungefär vid 19.40 om jag tagit en senare buss alltså. 

En av mina närmaste vänner Camila, som går på Ribby skulle nämligen sjunga!
Det var jätte bra tycker jag. Allt var så väl utfört och bra planerat. Snacka om att Ribby har massa duktiga 9or som kan sjunga! Såklart tycker jag att Camila var bäst, jag höll faktiskt på att börja gråta när hon sjöng.

Sen var det en annan duktig tjej som sjöng otroligt också, men Camila var fortfarande bäst av alla! Jag tycker det var kul, proffsigt och massa duktiga elever.

Jag önskar våran skola också ordnade Julshower en gång om året för det är kul och jag tror många skulle tycka det!

Nu är det dags för TOP MODEL!!

Veckans höjd pungt! Alla som läser min blogg vet ju att jag är kär i Top model. Min dröm är att fota eller bli en modell , KOM IHÅG att jag sa DRÖM och inte verklighet hahaha! :)

Något på min önskelista!


Guldfynd by Kenza 298:-

Guldfynd by Kenza 398:-

Katy Perry - Hummingbird Heartbeat.



Katy Perry - Hummingbird Heartbeat.

Klassens dag.

Idag skulle det varit klassens dag, då man spenderar tid med klassen och gör något kul tillsammans. För det första så fick vi i klassen inte välja vad vi skulle göra utan det valde våra klassföreståndare själva. Idag skulle vi i alla fall ha kollat på film för det var det dom bestämde. Och om vi inte kom överens om film skulle vi se en film John hade med sig.

2 stycken i min klass hade tagit med sig filmer och en av dom var en skräck film. Jag, Nathalie och Malin hade redan bestämt innan att vi inte ville kolla på skräck filmen. Problemet var att alla andra i klassen ville se skräck filmen. Kan ni gissa hur det sluta?

Jag och dom andra som inte ville se den fick gå in till A och kolla istället. Vilken klassens dag, med en annan klass. 

Då såg vi Späck den sög skratta EN gång, men hade inte förväntat mig mera. 

Nicole!





Kusin vitamin!



Vaknade 07.42.

Suck vaknade alldeles förtidigt av en skrikande tv inte alls kul! Sen kunde jag inte somna om så jag gick upp istället. Hos oss har det snöat hela natten så det har kommit mera snö än det redan var och det var tillräckligt innan i natt.

Juste min telefon är tillbaka det tog bara en dag att laga den hehe. Den kanske inte var så trasig eller så behövde den uppdateras. Jag tror att dom som "laga" den igentligen bara uppdatera den, Jag hade nämligen inte gjort det, för jag tycker det är onödigt men det behövdes tydligen för att den skulle kunna fortsätta "Leva" haha.


Våran egen Lucia!


Mina åsikter om Robinson!

Den här årets Robinson har jag inte kollat på för att enligt mig är det att svälta människor ÄVEN fast dom har valt det själva. Jag tycker att dom torterar och utnytjar deltagarna genom att dom endast får mat genom tävlingarna.

Det ända deltagarna kan äta om de inte vinner är kokosnöter och om dom har tur en enstaka fisk. Om de ena laget förlorar ett antal tävlingarna i rad kommer dom tekniskt svälta ihjäl efter några dagar. En människa kan ju inte överleva utan mat så länge. 

Om man på dom som har deltagit nu och jämför med då så ser man hur mycket dom gått ner. Man ser revbenen på dom flesta av dom som är kvar. HEMSKT! Vad tycker ni?

KLAR!

Nu är jag klar med julklapparna så skönt ! Nu slipper jag åka och stress shoppa före jul. Jag är väldigt nöjd med allt jag köpt det är fina grejer. Nu längtar jag bara till jul så jag får se hur glada alla blir för det dom får. Spännande!!! :)

Ska shoppa!

Ska till handen och köpa dom sista julklapparna idag! Jag vågra inte åka till stan pga alla hot mot åhlens, T- Centralen, Drottninggatan med mera. Hela stan är bomb hotad läskigt eller hur!

Älskar min klass alltså!

Vi är så jävla bästa alltså! Vi har så himla kul tillsammans. Kommer sakna alla som tusan efter sommaren, jag tror jag kommer grina på skolavslutning mycket och på balen . Ska börja kolla på balklänning efter julen jippy !


Är så glad att Emanuel vann paradise hotel!

Jag hejade alltid på honom under hela paradise hotel ! Jag visste att han skulle få komma tillbaks när han åkte ut jag visste bara det. Jag kände också på mig från början att han skulle vinna! GRATTIS EMANUELLLLLLLL! :)<333

Fick reda på några betyg idag!

Jippy! Jag har sammanlagt VG i 8 ämnen än så länge. Jag har ju inte fått reda på alla betyg än. Hoppas kanske på något mer VG. Stör mig på en sak bara: Jag är så jävla nära MVG i teknik men vi har inte gjort tillräckligt med Arbeten för att jag ska kunna bevisa att jag verkligen har MVG!

Jag fick MVG på provet och på en annan grej vi gjorde och det är det ända vi gjort under hela året. Men jag kommer inte ge upp utan fortsätta kämpa som hon sa till mig så kommer jag få MVG. Det vore awsome att ha i alla fall ett MVG. Men vad kan jag säga jag är stolt över mig själv och väldigt nöjd!!! :)

Kommer ni ihåg?

När jag för några veckor sen berätta att jag hade gjort en ny design för jag inte var nöjd med den andra vinter designen och här har ni den! :) Vad tycks visst är den snyggare än den andra??

Skit mobil...

Jag fick den 4 November i år när jag fyllde år. Det är en Sony Ericsson Xperia mini pro. Idag när jag var i skolan skulle jag spela ett spel jag laddat ner från Android Market (Det finns i telefonen man laddar ner appar i.)

Alla vet väl vad Angry birds är för något ha? Det var i alla fall de jag tänkte spela fast ett speciall paket med årstiderna. Precis när jag skulle börja spela så började mobilen hänga upp sig och sedan stänga av sig. Efter det har jag inte kunnat starta den! Riktigt skit helt enkelt är skit arg!

Man får inte glömma bort sig själv så här i jul stressen!

Jag har köpt ca 70% av alla julklappar nu, jag shoppade ju i söndags. Men jag tänkte att jag inte kan glömma mig själv mitt i Jul stressen så jag köpte lite julklappar till mig själv också !:)



Nummerleken på facebook!

Sånt tycker jag är jätte kul ! Har ni lagt upp den på eran staus ?


VARFÖR Ellinor!

Hon gjorde allt man skulle, städade ,sköte arbetet ,Diskade gjorde allt helt FEL FRITT. Vad fan är problemet, det var ju Karolina och Paulina, eller vad fan dom efterblivna tjejerna som har föräldrar som bara ser deras bra sider och inte att dom står KONSTANT och slappar!

Jag menar hallå dom ville köpa smink bortagning istället för att köpa mat. Herregud... Ni förstår säkert vad jag snackar om, såklart Ung & Bortskämd. Är det bara jag som håller med mig själv väldigt mycket när jag skriver detta!?

100 läsare igår!

Wow! Hade tydligen 100 läsare igår kul kul! Men nu ska jag upp och kolla på min systers Lucia hon är äldsta tjejen i hennes skola hon går i 3an. Hahahahaha. Tack för att ni besökte min blogg i alla fall! ;)

Lucia!

Till att börja med: Ha en bra Lucia!! Själv har jag varit med i Lucia tåget för första gången på 4 år. Jag har aldrig gillat att vara med i Lucia tåg överhuvetaget. Men i år blev jag reserv lucia så då kände jag att jag ville vara med för att bli reserv av 23 tjejer är ganska coolt. Sen så är det ju sista året i högstadiet också!
 

ett ord DYRT !

Nu sitter jag och camila i västerhaninge på tåget mot nynäshamn. Vi är alltså på väg hem från farsta. Jag har kommit på en viktig grej när jag shoppade , tro mig man lär i sig mycket av de. Nu till det jag lärt mig, jag gillar inte julen lika mycket för det är så dyrt att köpa saker till andra :p!

Farsta idag!

Idag ska jag till Farsta feett med skoj hahhahaha :P, nej men jag ska dit och shoppa julklappar.


Så här såg jag ut igår ! :)


Självmords bombare i stockholm!

Halva min familj kunde dött om alla 6 bomber hade exploderat eftersom dom befan sig några meter ifrån . Mannen som sprängde sig själv i Stockholm hade sagt något på arabiska innan han sprängde sig själv. Han hade 6 rörbomber som var koplade till varandra på hans mage, som tur var sprängdes bara en av dom. 10 min innan dådet hade säpo fått ett hot brev "nu ska era barn, döttrar och systrar dö lika som våra bröder och systrar och barn dör"

Jag förstår inte varför Sverige?! Vi har hjälpt så många invandrare över en miljon invandrare. En sak till detta kommer skapa mycket mera Rasism i Sverige för att alla invandrare kommer dras över en kant. Vilket är väldigt taskigt och dåligt av bombaren och Svenskarna.

Denna självmords bombaren kanske inte insett att alla invadrare kommer påverkas väldigt negativt av detta. Kom ihåg en sak Svenska Folket Dra inte alla över en kant! Även om det som har hänt är så jäkla hemskt och aldrig någonsin hänt i Sverige förut!


Jag och Kenza!

IGNORERA MIG JAG SER UT SOM EN FISK!!!!

sjuk igen...

Nu är jag sjuk igen fast den här gången förskyld och inte magsjuk. Ska knarka lite iprem för jag ska på fest i kväll så jag måste ju vara halvt frisk. Jag har i alla fall inte gjort något speciellt idag eftersom jag är sjuk men jag ska i alla fall snart duscha så jag kan känna mig lite fräsh kanske.

Men jag ska lägga upp en bild på hur mitt hår ser ut. Men den kommer vara oredigerad för min dator är inte hemma.

Idol 2010 var inget emot idol 2009!

Ne det vart helt fel den hära idol. Det var inte rätt "IDOLER" som stod i final och det var helt fel person som vann. Det tycker jag i alla fall jag tycker Olle och Linnea borde vart i final och Andreas skulle kommit 3a Minna 4a , Jay 5a. Efter det skulle jag faktiskt inte bry mig.

Men Jay skulle inte vinna !!! Jaja jag tänker inte köpa hans musik så vad rör det mig egentligen?


Ny hårfärg!

Jag har färgat håret lite blondare och klippt mig så nu är mitt hår inte lika långt heller. Men ni får se de sen för jag städar just nu!


Öppet hus på fredrika!

Ska till Fredrika Bremer idag på öppet hus ska fan bli as kul! Men måste vänta på mamma först, vågar inte åka själv fast jag hade kunnat åka med en kompis annars för det var några som skulle åka. Men jag har planer på att gå där eller på Farsta Gymnasiet.Det verkar bra på båda ställena.

Just nu är jag i alla fall helt genom blöt. Gissa varför? Alexander och Simon!!!!!!!!! Hahahaha blev bara lite ner tacklad i snön. 3 gånger tror jag att jag blev puttad!!

Glad!


Tack tack tack! Jätte kul med söta kommentarer tack så mycket :)!


Elsas Mode 2?

Jag har hört att det ska komma en tvåa av Elsas Mode fast den heter typ Elsas Liv eller något sånt. Jag läste det i en tidning idag. Men jag hoppas i alla fall på det för jag älskar Elsas Mode. Det är en av dom bästa böckerna jag läst och också en av dom få jag läst.

Jag har bara läst ungefär 12 böcker i mitt liv, och hälften av dom har jag varit tvungen att läsa för att jag skulle klara skolan. Resten har varit själv biografier av Carolina Gynning, Magdalena Graf. Sen har jag ju läst Elsas Mode och några andra böcker.

Gissa vad jag gjort i helgen?!

Nu ska jag berätta. Jag har sovit på hotell träffat mina kusiner, fått en kram av Brolles pappa (som var ganska full och läskig), Träffat KENZA! Varit på skansen Julmarknad. Jag tänkte dela upp det lite. Stan 1, Stan 2, Stan 3.

Jag har alltså inte uppdaterat för att jag inte hunnit. Jag har varit upptagen hela helgen helt enkelt. Men ni ska få se bilder senare jag har inte kameran här hos mamma.

Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå!


Eyo jag rimmar på från undergroundnivå

siktar mot toppen så långt jag kan nå
kommer in rullar hårt i stockholms terräng
det är titeln jag vill åt, jag är mikrofonkåt.

Världens mest värda top model vinnare!


Nicole häftigast av alla!

Fixar om designen.

Fixar om den lite just nu. Vart inte helt nöjd med min vinter design så nu har jag gjort om den lite. Lagt till andra snöflingor i den i stället för att bara ha en stor. Ni ska få se ;)!

Ana gina show.

Har inte tittat på det tidigare men nu fick jag lust. Jag läste lite i Ana Ginas blogg och fick lust att titta på det bara. De verkar as kul!

Mikrofonkåt.


Ny design.

Japp vet inte om jag är nöjd men jag ska i alla fall ha den ett tag ;).

Jag gissar att fredagen kommer bli jobbig.

Omg, fredag och nästa vecka kommer vara så jävla jobbigt i skolan . Prov,prov,prov! Herregud. Jag vet inte hur mycke prov jag har och nu kom jag på att jag har glömt idrotts pappret hemma hos mamma. FAAAAN!!! Hoppas jag har ett extra. Jag ska ha ett i väskan eller jag måste ha ett.

Idag har det också varit en jobbig dag. En av våra praktikanter i skolan vill inte ha våran klass mera. Det kanske säger mycket.

Färglinser?

Vad tycker ni om färglinser? Jag såg att kissie hade några jätte snygga bruna! Det skulle jag vilja testa faktiskt. Jag har kompisar som har testat men man måste ju köpa nya efter ett tag så dom slutade. Men det skulle vara väldigt kul att prova det tycker jag. Är det någon som testat som kan säga vad ni tyckte?

Idrotts prov.

Om ni går i 9an och 8an så har ni säkert haft skriftligt idrotts prov. Jag har haft ett tidigare men nu på fredag ska jag ha ett till och det ska vara om dom 10 stora muskel grupperna bland annat. Man måste kunna namnen på latin och på "vanlig" svenska. Det kan jag ju säga är jobbigt. Vem kommer ihåg Gastrocnemius till exempel. Tänk er det plus 9 andra konstiga ord. Eller ja 7 för Biceps och Triceps kan väl alla för dom har man fått höra kanske 100000 gånger i högstadiet.

Min idrotts lärare har i alla fall tjatat om det sen 7:an. Men nu gäller det bara att plugga in skiten så man kan dom till provet sen kan man glömma dom om man vill. jag tror jag kommer kunna förtränga det på ett eller annat sätt. Eller jag hoppas i alla fall på det :P!


Top model 12.


Allison

Amina

Celia

Fo

London

Natalie

Sandra

Talhia

Teyona


RSS 2.0