Värdera livet så länge du har det.

Tänker lite extra på livet och dess värde idag. Lev varje dag, för du vet aldrig när livet kan ta slut eller när dåliga saker kommer hända så njut av dina nära och kära och livet medan du kan!

Nelly.com.

Vill vekligen ha en av dessa två klänningar, speciellt den med mönster på, helt lovely och perfekt. Tror faktiskt jag ska lägga till den på min önskelista, fyller ju trotts allt 18år om 35 dagar, snart bara 1 månad kvar, helt sjukt!

Att sluta tidigt...


Älskar när man får sluta tidigt, speciellt på måndagar då man är trött och sliten efter helgen.

Inspo!

Kom precis hem efter en powerwalk, nu väntar dusch och sängen, hörs imorgon!

"Favoriter" från Ivyrevel.

Återigen liiite besviken på Ivyrevel. Kenza preppar för att det ska vara så bra och så fint och som den tidigare kollektionen så kan jag säga att jag återigen inte är imponerad. Det enda som är lite speciellt med kollektionen är nog skin kjolen, den är ju så snygg! Allt annat är ju fint men det finns ju i var och varannan butik nuförtiden. Det är liksom lite likadant tyvärr. Priserna är fortfarande för höga för att vara värda pengarna.

Sweet sunday!

Ligger fortfarande kvar i sängen och kollar på Grey's. Jobbade ju igår kan man säga, agerade kökshjälp på en 50års fest. Man kan ju säga att det var ganska trångt men det gick bra plus att vi fick jätte bra betalt så det var värt det. Idag hade jag tänkt träna men vi får se hur det blir med det medtanke på att det knappt var några bokade på passen tråkigt nog.

Atm.


Idol cursh!

Haha känner mig som 14 igen då jag typ hade en idol crush på Erik Grönwall, men denna kille är ju heeelt otroligt jävla snygg på en helt annan nivå. Alltså Kevin Walker, gift dig med mig! 

Lager 157 favoriterna!


Dessa är några av mina Lager 157 favoriter + den Odd Molly inspirarade tröjan jag köpte igår. Jag köpte rosa och det var typ den sista rosa tror jag, tyckte den var finast, plus att jag redan har en vit och en mörk blå Odd Molly och det enda jag såg som fanns kvar var svart och vit så det fick bli rosa!

TGIF!



Outfit inspo!

Outfit!

Newbies!

Två saker jag fick med mig hem idag. Hittade inte så mycket mer, såklart lite bondelid och en fin omlott topp men köpte det dock inte, haha måste lära mig hålla i pengarna, kan ju vara bra att ha resten av månaden också. Jag tycker att Lager 157 var helt okej, bra priser och ganska mycket fint ändå, kommer nog köpa flera par jeans där i framtiden för dem har riktigt bra priser på just byxor, så det är ett litet tips om ni behöver nya jeans.

Angående vattenslämpel på blogg.

Okej tänkte bara dra igenom anledningen till att bilderna från min blogg inte går att högerklicka på. Det är nämligen så att det fler gånger hänt att folk tagit mina collage som jag suttit och gjort utan att ge mig cred för det. Och jag lägger faktiskt ner tid på dem så jag tycker de är väldigt tråkigt när folk tar dem. Ni får väldigt gärna använda mina collage men säga att dem är från mig eller göra egna via tumblr. Från tumblr bryr jag mig inte så mycket om vad ni tar eller om ni skriver att dem är från just min tumblr eller inte eftersom jag oftast bara reposar dem. Sedan är ju det inte så att jag tar bort filtret bara för att jag lägger upp en lös citat bild det skulle ju var helt slöseri med tid. 


25 september 2013.

Lite bilder från min instagram, Hildamattisson heter jag där, är privat men accepterar de flesta som ser trevliga ut och ni alla som läser är ju trevliga typer.
 
Hej på er, här kommer ett lite mer "vanligt" inlägg, det förra inlägget var ju mer av ett åsikts inlägg. Men det behövdes faktiskt. Idag har det varit en helt vanlig, tråkig skoldag efter att ha varit sjuk i två. Det kändes verkligen som måndag idag, dock är det ju onsdag och endast 2dagar kvar till freeeedag. Idag är det också endast 40 dagar kvar tills jag fyller 18år, helt sjukt vad tiden går! Imorgon hade jag tänkt gå på Lager 157 eventet, det verkar ändå rätt kul och jag hoppas på att Dasha från devote kommer vara där, hon verkar kul!

Att vara feminist är att vara kvinna.

Jag är så himla trött på allt hat mot feminister. Att vara feminist är enligt mig att vara kivnna. Kvinnor som säger att dem hatar feminister skrämmer mig. Det är skrämmande hur opålästa folk är nu förtiden och hur mycket folk hatar.
 
Det är tyvärr de femisiter som är extrema som uppmärksammats och tyvärr är det nog dem som fått feminister till något "dåligt" eller gett inttrycket till att feminism är någon form av mans hat. Men det är det absolut inte. Feminism handlar om likavärde, alltså BÅDE män och kvinnors likavärde. 
 
 
Man får aldrig glömma att feminism kom till från början för att försvara kvinnors rättigheter. Det är så viktigt att veta att detta, både för kvinnor och män men kanske speciellt som kvinna eftersom det handlar om DINA rättigheter att tillexempel rösträtt och jobba. Jag tycker det är så fult att spotta på dem som gjort detta möjligt för dig, dem som kämpat för dina rättigheter och stått upp för dig, dem som skapat helt nya möjligheter för dig i livet, dem som kämpar för likavärde, jämlikhet och jämställdhet.
 
Feminism kommer alltid behövas, percis som det behövdes förr så behövs det nu också. Kvinnor har tillexempel inte lika höga löner som män. Så för er som tycker att feminism inte behövs eller som hatar feminism börja tänk, är verkligen samhället helt jämställt? Enligt mig, nej. Jag är stolt över att vara feminist och man ska vara stolt över att vara kvinna och man ska definitivt vara stolt över att vara feminist. 

One tree hill quote.


My next buy!

Denna är ett måste! Har länge velat ha en kappa och denna är verkligen perfekt och så är priset. Den kostar ca: 800 och jag ska försöka tigga till mig den haha.

Lite dröm makeup!

Dream makeup
Naked och MAC, sminkväska från Lindex!
 
Smink är ju så himla kul, älskar att sminka mig och testa lite när jag har tråkigt. Några dröm produkter är ju överstående!

Outfiter.

Hej på er! Jag är just nu hemma och är sjuk, haha jag hade jätte konstigt feber humör i skolan idag, en blanding mellan övertrött och feber, love the combo! Just nu sitter jag och tittar på OTH. Visste ni att idag är det exakt 10år sedan första avsnittet av One Tree Hill visades på tv? Dock slutade det förra året 4 April 2012, men den kommer alltid vara timeless för mig och många andra. Jag kan se serien 20gånger om och om igen och den är fortfarande lika bra, ni som inte sett den kommer tycka att jag låter lite cra cra, men ni som sett den kommer förstå mig! 

Dubbel pass, nu GG.


Idag var det dubbelpass söndag och det var verkligen skit jobbig. Har nämligen dragit på mig en förkylning som bröt ut imorse men kände verkligen för att träna i alla fall dock kändes det av ganska ordentligt och jag borde kanske inte ha tränat, men men... Nu ska jag i alla fall titta på gossip girl och sedan sova, hörs imorgon! 

A home.

Att bli vuxen har vissa fördelar som att flytta hemifrån och få designa ett helt eget hem. Jag drömmer om att ha en lägenhet i New York med utsikt över hela staden. Men jag drömmer också om en lägenhet i Stockholm, Vasa stan, Kungsholmen, Södermalm eller Östermalm. Ett hus skulle ju inte heller vara fel, vid havet, utomlands. Än så länge är det bara drömmar men någon eller flera av dem ska gå i uppfyllelse!

Podcast tips!

 
Isabel och Rebeccas podcast // Blogpoden, Michaela och Dasha // Filip och Fredrik // Andreas Wijk, en podcast.

Dessa är mina absoluta favorit podcaster. Haha, känner att Filip och Fredrik bryter av mode/blogg podcasterna men det är så jag vill ha det. Tycker det kan vara skönt att lyssna på dem när man känner för lite "djupa samhälls disskutioner" men samtidigt vill skratta, jag följer inte varje avsnitt men lyssnar när jag känner för det. Jag har alltid gillat Filip & Fredrik så deras podcast är en självklarhet när jag upptäckte "Podcast himlen". Resternade följer jag slavsikt, love them!

Podcasts + naturgodis!


Blog awards 2013!

Blog awards har ju precis varit och jag tycker verkligen det var värdiga vinnare. Speciellt Kenza och Angelica Blick eftersom det är deras bloggar jag läser mest. Många av alla gäster och bloggare var väldigt bra klädda men jag gillade verkligen Kenzas klänning, tycker den var simpel och snygg!

Saturday!

Hej på er! Förlåt för att jag inte uppdaterade igår men var och tränade och glömde helt bort bloggen. Just nu spenderar jag denna lördag framför GG. Fastnade verkligen för serien i säsong 5, säsongerna innan har jag aldrig riktigt fastnat för fast jag sett alla avsnitt. Men säsong var faktiskt riktigt bra så jag hoppas att 6an är lika bra!

IOS 7 enligt mig!

(Haha, detta är min privata iphone, så sms konversationen är mellan mig och min mamma bjuder jag på för eran skull, vi var inte riktigt överens...)
 
Igår skrev jag ett inlägg om att jag var väldigt förväntansfull på IOS 7 som kom ut klockan 19.00 igår. Det första jag gjorde klockan sju var att ladda ner den, har verkligen sett framemot uppdateringen enda sedan i sommras då jag fick reda på att den skulle komma. Det tog mig kanske 45min, och jag är så nöjd! Tycker verkligen om designen och simpelheten, om man kan uttrycka sig så. Jag tycker allt ser mycket mer professionellt ut. Det jag också gillar är närheten och enkelheten till att hitta allt. Tex, wifi, ljusstyka, bluetooth, stör ej och flygplansläge funktionerna så nära, så man slipper krongla sig in på inställningar och leta upp allting när det väl gäller, också det här med att man kan bläddra mellan sidorna man har uppe, mycket smidigt! Så som sagt, i love it! Bland det bästa som hänt iphone!

Utomlands inspo!

Inspiration från min tumblr blogg. Vill åka iväg från Sverige till ett varmare land eller en storstad. Vad som helst utom Sverige tack!

Imorgon är det freeedag!

Såhär trött var jag i skolan idag, trotts att vi bara var där i 4h. 

Im going to miss you summer...

Nu ska det börja bli kallare igen och tänka att man förra veckan kunde gå klädd såhär utan att frysa. Helt sjukt egentligen, men ändå skönt. Jag kommer verkligen sakna sommaren men ser ändå framemot hösten för att jag fyller 18år om 47dagar!

Ios 7, 18 september!

Min gulle Bror idag! 

Hej på er! Nya IOS 7 har släppts nu, är så jävla taggade sitter just nu och laddar ner det men det står 8h i nedladdningstid.... Åhh orkar inte vänta! Ska ni ladda ner nya ios eller ska ni vänta?

Kappor!

Kappor!
Höstens måste! En kappa, här är några stycken riktigt snygga som ligger under 1000 lappen. Min favorit är den blåa från H&M. Älskar knapparna på den och färgen! Sedan kommer nog den svarta med knapparna upp till, dock ett minus att den har dragkeja men det funkar ändå tycker jag! Dem allra snyggaste kapporna ligger ändå runt 1000:- även om dessa också är helt ok så måste man nog lägga till ett par hundra för att få den perfekta kappan.

Study in the rain.

Usch har varit trött hela dagen. Längtar till att få sova vilket jag tänker göra om typ en kvart så jag verkligen får sova ut. Har inte sovit ut på många dagar alltså.

Måndags inspo!


Dream outfit!

wanted
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån!

Hildadesiree.tumblr.com!

Har ju som sagt en tumblr blogg med massa inspirerande och fina bilder. Lägger både upp egna bilder och repostar en hel massa. Jag använder alltid min tumblr blogg till collage till bloggen så om ni gillar dem, kolla in min tumblr!

Something.


Lördags inspo!

Har tinnitus och ingen röst kvar idag, värt det som fan, idag ska jag bara vila och undvika att skrika, haha.

Fredag den 13/9, så mycket kärlek!

Bästa dagen i mitt liv, jag älskar dig Oskar Linnros. Du var värd alla knuffar, ryk i håret, armbågar i ansiktet, hår i ansiktet, den äckliga röklukten, de nu sjöblöta kläderna och äckliga håret. Du var värd allt för du är bäst! En person från att vara allra längst fram, helt otroligt!

Wanties!

wanted

12/9 2013 - rubriklös.

Idag har det varit en jobbig dag. Men som tur är finns det alltid människor omkring en som kan stötta och hjälpa varandra. Till dessa människor vill jag säga tack, tack för att ni finns, för att sedan gå vidare med med detta inlägg eftersom att det egentigen är orelevant och privat.
 
Idag har ni som det ser inte varit topnotch men dagen kommer bli bättre med lite träning och annat fokus. Men morgondagen, den kommer bli ännu bättre än bäst och det är vad jag ser framemot.

2 dagar kvar.

Jag är både helt nervös och helt pirrig av förväntan. Jag har längtat i över 70 dagar på dagen som är här om 2 dagar, snart bara en. Jag är så taggad och förväntansfull och hoppas verkligen på att det inte är allt för mycket folk, men det tror jag inte att det är, och att Oskar kommer leverera! Jag tror jag åker in efter skolan vid 2, då är jag vid Grönan vid 3, jag vill stå ganska långt fram och tror inte att man måste vara där vid 10 för det, kanske om man vill stå allra längst fram men för mig räcker det med att stå bakom dem som står precis under scenen. En sak jag verkligen hoppas och ber om är att man kommer kunna få träffa honom efter, det skulle vara en dream come true om jag fick ta en bild med honom... Man fick ju inte det på Skansen tyvärr! Men nu håller jag alla tummar på att dagen kommer bil den allra bästa!!

Motto i livet!


Daily workout + outfit!

Att gå är verkligen skönt ibland, det är riktigt bra att försöka hinna med det dagligen om man inte ska träna något annat!

Inspoo!

Från min tumblr blogg, hildadesiree.tumblr.com!

Perfect outfit!

Wanted!
Har bestämt mig för att använda mig av lite mera "verkliga" priser i mina wanted inlägg, känns som att det ibland fladdrar iväg lite pengar mässigt. Det ska ju trotts allt vara en outfit man kan tänka sig köpa som vanlig dödlig!

Today's.


Dream handbags!

Dream bags
Mullberry, Balenicaga, Mullberry, Rebecca Minkoff, Louis vitton, Louis vitton, Celine, Hermes Birkin, Prada. 
 
Om jag hade pengar skulle dessa vara några av de många märkes väskor som fick bo i min garderob. Såklar kan jag komma på 100 andra väskor som jag typ också skulle vilja ha... I just love bags helt enkelt!

Rebecca Minkoff!

Såhär i fashion week tider hade jag tänkt visa lite plagg från en av mina favorit designers Rebecca Minkoff! Både hennes plagg och väskor är fantastiska! Om ni inte sett eller hört om henne förut borde ni kolla upp henne för, som sagt, hon har gjort mycket fint!
 
Dessa är några plagg från Rebecca Minkoffs kollektioner Spring 2014 och Fall/winter 2013 som är mina favoriter. Högst upp är lite utav vår kollektionen, mina tre personliga favoriter från den. Älskar verkligen klänningen på bild 1 med blommorna, den är min absoluta favorit, det känns som den funkar både vår och sommar, jag skulle ju verkligen inte tacka nej till den som min student klänning! Dom andra två klänningarna är också fina. Gillar verkligen det sportiga i klänning nr 3!
 
På de nedersta 3 bilderna ser ni lite utav hösten. I höst verkar generellt mönster, tydligen speciellt blommigt och ruttigt, vara de stora trenderna, kappor är ju också en trend vilket jag älskar, måste skaffa en! Men också läder, vilket också är snyggt.
 
Den första bilden på Fall kollektionen är ju ett exempel, en blommig klänning med en kappa över, så enkelt och snyggt! Älskar klänningen, så himla snyggt mönstrad och längden är perfekt. Klänningen på bild nummer 2 är också väldigt elegant, har svårt att se mig i den men gud vad fin den är, färgen är riktigt fin, den lyser upp en dyster höst dag!
På outfit nummer 3, kommer återkommer kappan igen. Denna outfit kanske passar min vardag mest utav alla tre, de lite slitna jeansen med en mönstrad topp under och en kappa över. En lite roligare vardags outift!
 
Dessa är mina favortier för i år och nästa år i alla fall! Om i vill se mer från Rebecca Minkoff så borde ni verkligen gå in häääär för att se hennes kollektioner!

Lördags inspo!

Inspo från bland annat Angelwings.tumblr.com, resten av bloggarna kan ni hitta på min tumblr blogg som jag repostat av eftersom jag inte kommer ihåg alla i huvet, men där finns typ alla!

18teen wishes!

18års önkelista!
Primeboots, macbook pro, en resa till USA, rayban, odd molly, hunkydory.
 
Detta kommer finnas på min önskelista i alla fall, hoppas på någon av alla saker! En usa resa skulle ju vara en Dream come true, skulle nog dö om jag fick det. Tror nästan att det är de jag önskar mig allra mest faktiskt!

Fridaaay!

Heej på er! Äntligen fredag och helg, det man längtar efter hela veckan. Dock går tiden ändå, trotts alla långa sega dagar, ganska snabbt. Dagen har väl varit bra, det började bra med tanke på att vi började 11.15 och slutade 14.00 ungefär. Efter skolan så gick jag upp med Malin till centrum för att äta frozen yorgurt, seriöst, SÅÅÅ gott! Är verkligen helt förälskad i det. Tycker mer om det än vanlig glass! 
 
Just nu sitter jag och dricker te och kollar på frångarna på fortet och så ska väl kvällen fortsätta helt enkelt!

Egobost till alla er vackra där ute!

Hur viktigt är inte allt detta som står på bilderna? Och hur svårt är det inte att glömma dessa saker i vardagen eller när man känner sig nere?
 
För mig, jätte svårt. Det är svårt att våga tänka eller säga till sig själv "Fan vad bra jag är!", kanske speciellt i Sverige. I Sverige får man inte korsa jantelagen, för du uppfattas man som skrytig och självgod. Visst kan jag hålla med till viss del, man behöver inte klanka ner på andra för att höja sig själv, men att få säga att man är bra, att man är lycklig, att man trivs i livet. Det ska väl ändå andra människor kunna unna en?
 
Men tyvärr är det inte så här, att vara lycklig driver verkligen andra till vansinne och avundsjuka. Sen säger jag inte att detta gäller alla människor, visst finns det dem som unnar andra, men många irriterar sig på andras framgångar här i livet.
Det finns en jätte viktig sak att alltid ha i baktanke, om du unnar andra lycka och hopp på det bästa, kommer tur och lycka också komma till dig, som en god cirkel. Tänk såhär: Om du skulle vara lycklig eller ha lyckats med något riktigt bra, skulle inte du vilja att dina vänner eller andra människor tyckte du var värd det/unna dig det? 
 
Många saker är viktigt i livet, att våga älska sig själv och känna glädje för andra människors framgångar är en av dem. Att vara lycklig ÄR viktigt, att peppa och älska sig själv ÄR viktigt för att andra också ska kunna älska dig. Att unna andra ÄR viktigt. Att tro på sig själv ÄR viktigt! Kom ihåg det, försök i alla fall! Du som läser detta just nu ÄR bra och viktig och förtjänar att vara lycklig! 

Ny/todays Omlott topp + bodystep!


Anledning till dålig uppdatering!

En bild på min gulliga bror Bror!
Jag sov inte hemma i natt så det var därför jag inte uppdaterade igår men nu är jag hemma i 5 minuter till innan jag ska gå och träna men uppdaterar mer när jag kommer hem igen! 

Hår ångest...

Såklart händer det alltid något negativt med mitt hår. Efter jag tvättade det igår upplever jag en helt annan nyans, en gråaktig som får håret att se helt dött ut, så jag bestämde mig för att gå tillbaka till salongen idag för att fixa en ny tid att fixa det. Som tur var kommer det ju såklart inte kosta någonting eftersom jag inte är nöjd med det och redan betalt en hel massa pengar för håret. Asså detta är så jävla typiskt mitt hår... Varje gång jag går till frisören så blir alltid något fel. Vet inte varför men jag har ALLTID otur med hår. Dock hade hon redan sagt att detta kunde hända så det är så skönt att hon ändå förstår och kan fixa det. Nu håller jag bara tummarna för att det ska bli rätt!

Höst cravings!

Wanted!

Body step + Zumba fitness.

Kör en big tränings inspo till dagens träningsinlägg. 
 
Dagens pass var, som rubriken lyder, Body step och Zumba. Först så körde jag body step och det var sååå många där, det var typ trångt och det är lite jobbigt om man skulle råka göra fel eller ta fel sida för man vill ju inte ramla över någon, det skulle ju vara en väldigt pinsam situation, haha.
 
Men det gick ganska bra idag, vissa saker är dock lite svåra men så är det ju, man lär sig! Som ni som följer min blogg vet så körde jag det i Onsdags och innan det hade jag kört det någon månad precis när jag började träna på gym för 2år sedan kanske, det var de första passet jag körde någonsin på ett gym, jävlar vad jobbigt det var alltså... Sedan dess har jag väl provat det då och då, men aldrig fastnat för det.
 
Men nu är det ju helt andra steg och mycket roligare. Då jag körde det först så hade dem ett jätte högt tempo och heeelt galet svåra steg så jag hann inte med riktigt eftersom att jag inte hade tränat på ett tag då pga skada. Tillslut vart det så tråkigt så jag slutade och började köra andra pass istället.
Men nu tycker jag verkligen det är hur kul som helst och man kan verkligen anpassa passet för sin egen nivå, för det finns alltid olika nivåer och alternativ. Som tidigare sagt, rekommenderas men inte som första pass kanske!

No longer blonde!

Hej på er! Var upptagen hela dagen igår så det var därför jag inte uppdaterade. Först bokade jag klipptid och efter det så åkte jag på kräftskiva. Jag bestämde mig för brunt och körde på det helt enkelt och jag är faktiskt riktigt nöjd! Vad tycker ni?

RSS 2.0