Mums

Innebandy matchen gick bra fast inte lika bra som förra gången men det gick ganska bra i alla fall.Åkte med jossan ditt och hem eller "Hem" Mamma hämta mej vid ösmo korset och sen åkte jag så hem och hamnade här vid min dator.Den här dagen har bara sprungit i väg för att åka till gustavsberg och spela match mot deras lag och sen åkte vi hem i gen.Kom hem 15.45 och åkte till matchen 10.10.Jag är ganska tröt och ska äta tacos och sen ska jag äta min marabou amigo.
Min amigo


Har varit med Camila

Hej hej! Skolan i dag va inte bra jag va inte på bra humör! Vi hade elevens val slöjd och matte sist svenska.Vi hade en ganska kort dag i dag.Igår hitta jag en ring och fick 100 kr. Och efter skolan i dag så va jag med Camila och titta lite på min nya design som jag kanske ska ha på min blogg och sen kolla vi på film och sen gick vi ut med Cleo och vi hämta Uriel och sen gick jag hem och ska snart äta kyckling och någonting till vet inte exakt.Vi ska fråga om jag kan sova hemma hos Camila eller hos mej fast ska på innebandy match så vi får se hur det blir med det.Just nu vet jag inte vad jag ska göra mer en att sitta och skriva i min blogg.

Roligt på lektionen

Det va en rolig sista lektion eller om det va näst sista eller hur Issa??I dag va det en helt vanlig dag tycker jag i alla fall.Den här veckan har gått jätte fort tycker jag.I dag på bussen möte jag Camila och pratade med henne och sen efter det så va vi hemma hos henne och gjorde lite olika saker typ kolla på tv och gick ut med Cleo,Hennes hund.Och sen har jag gjort lite andra grejor hemma.Just nu kollar jag på tv och är inne på msn pea och facebook och lite andra sidor.Åå nej nu börjar melodifestivalen i gen tråkigt. Aja har inge mera att skriva bye bye!<3

Semester svenskar

Hej hej i dag har jag varit i skolan.Det va lite bätre en i går i alla fall.I dag har jag också varit på innebandy träning.Det va kul det roligaste va att vi kom med i cupen i göteborg! Det va jätte roligt för hela laget eller alla som va där typ 7 stycken 5 av dom va 3 halv sjuka och en målvakt(Lovisa).Vi hade i alla fall ingen fys träning det va lite skönt tycker jag.Just nu kollar jag på tv4 på semester sinvenskar.Alla turister åker thailand nästan alla i alla fall.Jag vill åka till USA jag vet inte vart i usa men någonstans.Typ LA eller NEW YORK! Sen ska jag kolla på made in sweden där idol juryn ska hjälpa kim och en tjej som jag inte kommer ihåg vad hon heter.Men dom ska göra låtar och få skivkontrakt och massa annat. Jag sitter inne på msn också och chattar med Nellie.Eller gjorde hon duchar nu eller något. Ska läsa bloggar nu hejdå<3

HATAR SKOLAN!

Skolan är det värsta som finns jag hatar värkligen skolan och jag menarde!Jag har inte haft en bra dag i dag.De brukar inte vara så här tråkgt som den här dagen. Fick i alla fall G på provet de va ju i alla fall bra tycker jag. Idag va jag tvungen att hämta tyra från skolan också så de tog extra lång tid att komma hem från bussen.Imorgon måste det bli bättre en den här dagen. I dag är det andra avenyn det är ju någonting bra på tv i kväll i alla fall.Just nu kollar jag på tv och är inne på msn och pea,Facebook också.Puss ses senare<3

Det finns inget som kallas bollrädd

Helluu! Idag hade vi äntligen inne idrott fast det sög att spela volleybol.Det finns bara två sett att slå bollen på och dom va jätte svåra att skjuta för dom bara flög åt alla håll.Våran idrotts lärare han lyssna inte och sa att man har problem för att man är boll rädd det kan man faktiskt INTE hjälpa om man är.De va den sämsta idrotts lektionen jag någonsin haft i hela mitt liv!På innebandy va det i alla fall bra.Det va roligare en vanligt.Just nu kollar jag på något töntigt program om en bonde som gifte sig med någon tönt. I alla fall jag tycker att bonde söker fru är töntigt över huvetaget. Förra året va det ju en bög och en tjej med eller??Ja ja vem bryr sig.Hej då puss puss<3

Äntligen design klar

Hej hej kolla min snygga design på min blogg jag älskar den jätte mycke! Fast den vart lite liten men snygg.Camila hjälpte mej.Jag ska tacka henne så mycke för det,Det uppskattas.Nu ska jag kolla på trollkarens hemlighet det är ganska kul för dom avslöjar deras trick fast det är ju assistenterna som gör allt nästan och trollkaren står bara och håller på med händerna och och massa annat.Fast trolla bort mynt kan dom göra utan assistenter fast dom fuskar ju så klart.Idag har jag varit och bowlat jag vann så klart inte,Jag suger på att bowla fast det är kul.Sen va jag med Camila och vi fixa lite med min blogg och så lite annat.Nu har jag inte något mer att skriva hejdå.

Tv morgon

Hej hej! Sitter och tittar på tv,Jag är as tröt men det kanske är för jag vakna nyss.Idag ska jag va med Camila och sen får vi se vad jag gör efter det.Nu tror ska jag att jag ska spela guitar hero 3 på nintendo wii.Har ni sett yes man??Den vill jag se eller ja tror att jag ska se den någon dag. Jag kollar på camp rock eller vad det nu hetter. Jag kanske skriver mera senare nu ska jag kolla på lite andra bloggar.

Kom nyss hem

Hej hej kom nyss hem från Camila har spelat spel hos henne typ något spel där man skulle lägga ut ord.Och sen spela vi singstar Abba man kan ju alla låtarna av dom,Jag har typ knarkat filmen mamma mia the movie den är jätte bra.Jag såg den första gången på bio i nynäshamn på vågen.Den är alltid bäst första gången. Jag har inte varit med en kompis på ett tag det va kul i dag och i går också för den delen.
Ha ha här är jag och uriel som sjunger singstar abba

Är med Camila

Helluu sitter hemma hos Camila med min bärbara dator och läser bloggar och är inne på msn.Camila har också en bärbar dator som är jätte liten!Har ni varit med i min tävling??? Om inte så gå med i den du kan vinna fina priser om du går med men tänk på att du måste ha blogg för att gå med för annars är det onödigt att gå med. Ha det gott hejdå!!

Innebandy matchen idag

Hej hej! Idag har jag varit på innebandy match mot  något lag jag inte kommer i håg.Vi vann första 20min och sen vann dom allt med 4-3 den bästa match vi någonsin spelat! Alla va as glada över matchen.Jag gjorde mål och Tine och Olivia gjorde också mål. Idag va alla ovanligt bra de va kul att se alla så nöjda för första gången på länge.Vi ska vinna nästa match mot dom nästa vecka hoppas jag i alla fall.Jag ska snart gå och duscha och efter det ska jag va med Camila och jag ska äta någonting också,Jag är jätte hungrig! Man de när man kämpar jätte hårt.Vi spel 110% Nästan hella tiden,Men då va byttena kortare men jag är jätte glad och jag tror att alla andra i mitt lag också är det.Ha det bra hej då.


Handen i dag

Helluu idag va jag och Camila i handen och shoppade kläder och smycken och massa andra grejor.Det va rea över allt typ.Vi hade en jätte rolig dag i dag tog tyvär inga foton.Vi åt mackor på subway eller va det nu hete:p.Men personalen va inte trevlig där! Men vi åt där i alla fall.Sen efter gick vi ni på ginatricot och H&M glitter.Och sen gick vi och köpte vi godis och åkte hem.På vägen till Vh så möte vi en jätte rolig tant som hade en liten hund hon svärde typ hella tiden:)Men hunden va jätte söt den hette Tindra den va 4 bland raser. Sen så såg vi en lodis som sålde en tidning.Just nu sitter jag inne på msn och läser bloggar o jag kollar så klart på lets dance och hejar på blondinbella hi hi.Fast hon är inte så bra :P tycker juryn fast hon har ju alla läsare som kommer att läsa hennes blogg och heja på henne. Ja nu har jag inget mera att berätta hejdå!<3 

Morgon dagens planer

Hej hej har redan börjat planera morgon dagen då jag ska till haninge med Camila.Fast först måste jag ju till skola 
:).Imorgon har vi i alla fall inte språk eller engelska,Det är typ dom tråkigaste ämnena fast lärarna är ganska snälla.Undra om vi har elevens val i morgon??Jag tog det tråkigaste elevens val man kunde ta!Aja undra hur det blir i morgon man vet ju alldrig.Men den här dan va inte bra i alla fall.Fast i går va det värre i alla fall på bilden.Nu ska jag tippsa om lite bra bloggar som är läs värda den första Ungmammasandra.blogg.se,Camila.webblogg.se,emmsaas.blogg.se och Blondinskalle.blogg.se och sist men inte mins Kenzas.se hon är en känd bloggare och alla andra är okända bloggare som skriver bra.Just nu gör jag typ i nget mer en att blogga.De va i 6an jag hade min första blogg som jag inte ens kommer i håg va den heter.Hoppas att ni kollar på bloggarna jag tippsa om.Hej då nu ska jag ladda min ipod nano.

Guitar hero 3

Helluu alla läsare. Idag har det varit en väldigt konstig dag tycker jag.Alla bråkar eller inte alla men några.Sen står alla på någons sida,Jag tror inte jag är på någons sida,För det blir så jobbigt med alla som frågar "Vems sida är du på"?,Jag hatar när man frågar det! Sen så snackar alla skit hella tiden det kan också vara jobbigt.Ja ja alla har ju sina fel.Just nu sitter jag och spelar guitar hero 3.Jag suger jag spelar på E/M. Men i alla fall det är kul.Det va jätte stökigt på lektionen också.Det kom flyggande pennväsare över allt.När våran lärare kom in blev hon ganska arg.Och hon tog Tess mobil för att den ringde och svarade i den.Ha ha det va kul. Ja ja ska äta nu kanske skriver sen hej hej.


En del är bara störda

Helluu! Idag har det varit en lika tråkig dag som i går.I dag hade jag innebandy träning också den va inte så rolig det är tråkigt att bara passa till varandra.Vi har match på lördag 12.45 ska bli kul hoppas att vi vinner mot "Bönderna" Eller vad jimmy nu kallade dom:PJag kollar på topmodel 11 nu dom bråkar just nu om någonting oviktigt så klart.På fredag ska jag åka med Camila till haninge och fika o sånt där.Det ska bli ganska kul.Ska läsa lite bloggar nu hejdå.

Helluu

Helluu! Idag hade vi ingen spanska!Elena skulle vara hemma för vård av sjukt barn eller vad det heter.I dag har det varit en ganska tråkig dag tycker jag.På svenskan kolla vi på en ganska tråkig Film om en pojke som va med i ett krig som skulle åka till sverige och bo hos hans farmor och farfar.Dagen dom skulle åka så gick han ner för att handla vatten till hans mamma pappa och syster innan dom åkte,Hans föreldrar och syster va upptagna med att packa .Han gick just utan för huset när bomberna började falla och träffa hans hus och hans mamma,pappa och syster dog.Men han och han brorsa klara sig.Och hände det mycke annat.Jag vi han inte se klart hella det ska vi göra på fredag.Kl 17.00 ska Barack obama svära någon grej så det kommer tydligen bli "Historia".Här ser ni då barack obama jag ska ladda upp en bild nu vänta lite... så.


Jag 2008

En bild från 2008 på mej.

Undra när??

Hej hej!Idag va det första dagen i skolan sen jag va sjuk en vecka.Vi hade tydligen prov imorgon:S,Men jag sa att jag inte tänkte göra det så jag ska göra det på torsdag i stället.Då har ja i alla fall tid och plugga till det äckliga provet i no.I dag i skolan va jag med Tess och Issa mest.Tess och jag va på Exit på mat rasten och kolla på tv.Och sen blev Tess väldigt glad för en grej som hon tjata om det ett tag efter:).Har varit på innebandy träning för ett tag sen.Det gick sådär för jag är ju förskyld.Som tur va så hade vi inte fys idag.Vi hade en ganska tråkig träning idag  tycker jag i alla fall.För vi passade typ bara och sen hade vi två mål med,Tre lag så att vi fick göra lite fys i mellan när vi väntade på våran tur att spela.Undra när camila är klar med min design jag ska ha på min blogg? Ja ja.Hej då ska äta någonting nu hejdå.

TÄVLING

Tävling vem är på bilden 1.Cristina aguelra 2.beyonce 3Tyra banks.Om du kan gissa vem så vinner du en design av mej kontakta mej på [email protected].Lycka till.


Äntligen

Äntligen kan jag skriva ett riktigt inlägg idag,för det har varit så mycke som ska göras när man skaffar ny blogg.Jag har typ haft 3olika blogga som jag har tagit bort.Idag har jag varit hos Emma eller jag va där från fredag till söndag.Vi hade ganska kul.Igår va vi i stan och sprang runt.Men köpte inget bara en dricka.Sen i dag kom pappa och skjutsa hem mej till mamma. Sen när jag kom hem så gjorde jag matte och sen va jag med Camila så fixa vi en ny blogg åt mej och hon fixa facebook,Eller "Fixa" Hon trodde att hon inte hade men hon hade det tydligen.Hennes blogg finns det en länk till på min blogg någonstans.Jag ska fixa en tävling till alla som har bloggar(För man vinner en grej som man bara kan ha om man har blogg).I dag köpte jag ett par nya innebandy skor som är ganska snygga tycker jag iallafall. Hej då ska äta fruktsallad nu<3 

Design

Helluu har fixat lite nu! Nu är det bara en grej kvar det är att jag ska fixa en header, fast det är Camila som kommer att fixa den.

Ny blogg igen

Nu har jag ny blogg igen typ 3 gången jag byter. Nu ska jag fixa lite med den och min kompis Camila hjälper mig!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0