Life....

Satt och tänkte och kom just på huur otroligt mycket jag saknar Andra Avenyn. Det var en serie med väldigt dåliga skådespelare men fan vad bra den var alltså... Funderar på att kolla om den, en tredje gång. Man glömmer så mycket eftersom det finns så många avsnitt, ändå önskar jag att det fanns 150 till. Slutet var liksom inte tillräckligt bra... One Tree Hill hade ändå ett grymt bra slut, trotts att jag grät hela de 2 sista avsnitten eftersom det var de sista två.

Men fan vad jag saknar båda två.

18.25 - 31/3 .

Snacka om att det var skönt ute idag igen, det känns verkligen som att våren är på gång och det gillar väl alla, eller hur? Jag har i alla fall just kommit hem från 2 grymt sköna pass! Jag hade så mycket ork idag hade lätt orkat ett pass till om jag inte skadat mitt vänstra knä på näst sista låten. Jag måste ha knäckt till de eller något eftersom det fortfarande gör ont. Det känns lite som när jag drog en rätt seriös knä skada för 2 år sedan fast lite mildare, då kunde jag ju inte ha benet rakt på lite mer än 1 måndad, sedan fortsatte det att ömma i minst ett halvår tills jag sökte upp en sjukgymnast. Jag tappade liksom hela motivationen till att spela innebandy och till att träna helt under tiden. Sedan slutade jag ju på innebandy ändå av rädsla att det skulle kunna hända igen.
 
Men nu är det nog verkligen inte lika "allvarligt" eftersom smärtan är relativt mild, men jag kan inte hålla benet rakt utan att det känns. Förhoppningsvis går över fort eftersom jag inte vill missa alla träningar denna vecka.

Frukost innan dubbelpass!

Efter denna påskhelg med massa godis så blir det nu dubbel pass på gymmet. Bokwa sedan Zumba. Vi hörs sen!

Love until we bleed.


Solig dag på isen!

Glad påsk på er! Snacka om en fin dag alltså, plus grader och sol, kan det bli bättre liksom? Dagen har i alla fall spendrats mesta dels utomhus med bland annat fiske som aktivitet. Det blåste som fan vid havet med det var ändå rätt kul eftersom vi fick 7 fiskar. Just nu så tänkte jag titta på filmen Palme, såg att den fanns på Swefilmer så jag passar på idag!

Tips på snygga vår jackor!

Spring jackets.
Jag har verkligen blivit kär i mocka jackor! Tycker verkligen det är super snyggt, skulle dock vilja ha en ljusare brun än den på bilden. Konstigt nog så fattade jag faktiskt också tycke för den gröna, det är ju alltid kul med lite färg såhär till våren! ( om den kommer någon gång ). Sen tycker jag verkligen om den vita skin jackan från Fanny Lyckmans kollektion på nelly.com. Som alla som läser min blogg dagligen säkert vet så älskar jag hennes stil! Jag tycker också om "häst" jackorna eller vad man nu ska kalla dem, enkla och snygga. Men också baseball jackor, jag har själv än som jag funderar på hur jag ska bära den på bästa sätt nu till våren. Den är second hand så jag är ganska nöjd med den eftersom att det blir lite mer eget då.
 
Jag tycker också att man absolut kan köra med Militär tränden i år också, jag har själv en, också från Second hand, tycker helt enkelt second hand har snyggast militär jackor och baseball jackor! Jag kan ju visa dem i ett annat inlägg om intresse skulle finnas.
 
Det viktigaste för mig är att jag själv när jag ska köpa ny jacka är att jag ska tycka om den och om det nu är den jackan som är väldigt "mainstream" så är det så helt enkelt. Dock skulle jag aldrig köpa något som jag tycker är fult för att typ Kenza har det, och alla andra har det. Men det är ju ofta så att snygga saker blir en trend och många har likadant och det gör mig faktiskt ingenting!

Godis + träning.

Eftersom det av någon anledning inte funkar att ansluta instagram med bloggen så får jag helt enkelt ge upp och tyvärr behöva använda appen... Sitter i alla fall just nu proppmätt på godis men det känns faktiskt helt ok medtanke på att jag faktiskt varit och tränat idag!

Glad påsk!

Dessa två galningar är just nu på godis jakt medan jag själv strax ska gå och träna!

Skolan kommer bli min död.

Om jag inte sagt det 100 gånger förut så säger jag det ännu en gång, skolan + träning tar nästan all min tid därför suger jag verkligen på att blogga just nu. Har helt enkelt inte tid + att datorn är trasig vilket förvärrar allt ytterligare. Men en dag kvar till liv nu så det är bara att tänka på det. Är helt sjukt trött nu så jag ska strax hoppa i säng. Godnatt på er!


True shit.


Dubbelpass!

Har percis klivit ut ur duschen efter en super lång dag, först skola till klockan 16.00 sedan var det bara att skynda sig till gymmet för att hinna med dubbel pass. Först Bokwa och sedan Zumba toning. Det är verkligen super kul att just de lilla gymmet jag är kund hos har Bokwa eftersom bara 10-20 gym i hela Sverige har det passet. Det är en ny träningsform som verkligen är rolig, det är också grymt bra träning, man kan bränna upp till 1600 kalorier per pass när man lärt dig! Grymt eller hur?

Big wanted!

Big wanted!
Dö snyggt, eller vad säger ni?

school = shit.

Sitter förtillfället och försöker plugga, det går väl lite sådär. Det är ganska svårt alltså, plus att jag verkligen inte har någon lust alls, men ibland måste man ändå! Tror ändå att det kommer gå rent åt skogen, hela grupparbetet. Jag hoppas bara att jag lyckas med min del i alla fall! Jag börjar bli ordentligt trött på skolan nu alltså, jag är väl knappast ensam om det? Eller hur?

Allt utom Sverige!


blogg byte?


Jag har väldigt länge funderat på ett blogg byte, samma portal men till ett annat namn. Men det känns så sorgligt/tråkigt att lämna denna blogg på något sett eftersom jag haft den i 4år. Sen är jag lite orolig att jag ska förlora mina läsare, er! Men sen känns det ändå passande med en helt ny start och jag är super taggad på det, medtanke på att det finns mycket på denna blogg som är gammalt och så inte jag längre. Vad tycker ni?

Lördags godis.

Glass i stora lass denna lördag! Hoppas ni inte missade att ni skulle släcka lamporna idag! Puss på er!❤


Trööött.

Haha, är ungefär lika trött som jag ser ut på denna bild. Plus att jag har sjuk träningsvärk, fast det är ju en vana.

Har just kollat på fotbolls matchen som nyss slutade 0 - 0. Kändes lite som slöseri med tid eftersom det inte direkt var en bra match Sverige spelade. Nu ska jag i alla fall hitta något att titta på, kanske någon ny serie. Har ju sett klart alla PLL avsnitt som finns hittills, nu får jag vänta till i sommar, it sucks.

Dream boyfriend...

Alltså Jesse Williams är ju en av anledningarna till att grey's är så bra. Han är så sjukt snygg + att han spelar en av de bästa rollerna!

Sitter just nu hemma och checkar in bilder på Jesse, dock måste jag nog avsluta det strax eftersom jag ska och träna om ett tag. Först blir det gym och sedan ett zumba pass!


Träning + ledig dag imorgon.

Haha älsklings killen igår, stackare fattade absolut inte varför vi skrattade åt honom.
 
Förlåt för den dåliga uppdateringen idag men har haft annat för mig. Träning som, som vanligt stod på schemat denna torsdag och sen har jag pluggat lite också. Idag vill jag också bara meddela att jag tar helg! Vi är nämligen "lediga" imorgon, eller vi pluggar hemifrån så det ska bli skönt. Blir nog så att jag drar mig ner till gymmet lite tidigare än vanligt och kör lite styrka innan fredags passet!

Big inspo!


Traning like a girl.

Idag var det gym onsdag, skönt. Det har också varit en intressant dag i skolan idag, Greenpeace var i vår klass och pratade om deras arbete, mycket intressant och lärorikt! Riktigt inspirerade och, helt ärligt, jag skulle faktiskt kunna ställa upp som volontär där!

Vegetarisk dag!

Idag vart det en oplanerad vegetarisk dag. Både i skolan och hemma, men det är ju super bra! Känner mig riktigt nyttig, haha. Kanske något jag ska satsa på? Mer vegetariskt, men då måste jag typ flytta till pappa. Här finns det nästan alltid vegetarisk i kylen, eftersom det alltid finns rester från helgen eller tidigare dagar. Det beror väl på att när man väl lagar mat så lagar man mycket så det räcker hela veckan, det finns ju alltid något. Hemma hos mamma är det mer så att man lagar mat varje dag och äter den samma dag. Trivs dock med maten och mat "schemat" i båda mina hem!


Cravings!

Party summer outfit
 

Hur dom en försöker ta oss ner på jorden.

Sitter just nu och läser lite bloggar, lyssnar på lite Oskar Linnros. Han är bäst, kan knappt vänta på att hela plattan släpps!

Blue.

Tröja // lindex, jeans // ginatricot.


Dagens!

Min kropp är helt slut efter 2h träning, kommer svida imorgon.


Doutzen Kroes.


BEFORE TRANING!

Frukost innan dubbel pass!

Saturday!

Jag idag.
Har haffat fullt upp idag, varit med Elin och sedan middag hemma hos oss med grannarna, nu efterrätt! 

We live in a free world.

Jag drömmer om ett liv i USA, Miami vill jag helst till just nu, bort från lilla Sverige. Sverige känns för lite för mig, jag vill resa jorden runt, nu.

My day.

Har precis varit och tränat, nu tar jag helg!


Tips: bra tränings instagrammare!

Tänkte bara tipsa om en super bra tränings/fitness instagrammare och bloggare. Linnea theodorsson, @linneatheo på instagram. Hon ska om en månad tävla i bikini fitness och hon tipsar bland annat om mat och hur hon tränar, super snygg kropp eller hur?
Hon bloggar också på: linneatheodorsson.myshowroom.se

Så ni haft lite brist på bra tränings bloggar/instagrammare så rekommenderar jag verkligen henne, super inspiration!


Worked out.

Världens snyggaste kille alltså, love.
 
Har precis kommt hem från ett träningspass, och ja, jag har fortfarnde ångest över mitt video inlägg, men som sagt, en önskan är en önskan. Plus att det, en så länge inte har så många visningar. Men i alla fall, sitter just nu och lyssnar på min babe, Oskar Linnros, bästa!

Önskeinlägg: Första och sista videoinlägget, någonsin.

Haha skit fult men här har du som plågsamt önskat videoinlägg ett totalt ointressant videoinlägg men här är i alla fall ett. Jag lyckades inte få de att hamna i mitten heller.


Våga fråga!!

Fråga vad som helst: http://ask.fm/Hildadesiree!( Helst inget för privat ) Det finns också en ruta i menyn där ni kan ställa frågor.

Classy,

Tröja // odd Molly, tweed // kappahl, jeans // dr.demin, skor // hunters.

Dream outfit!

Spring outfit
 
Åhh, vill ha! Önskar jag hade en miljon, jäklar vad jag skulle shoppa! Fatta vad snygg detta skulle vara att bära om någon månad + ett par rayban, dream....

Todays!


När man har tid... Eller inte!

Jag kan ju börja med att säga att detta var 5 minuter innan jag vid brände ett bröd i micron och det bara svämmade ut rök från micron och ut i resten av lägenheten. Jag borde seriöst få pris i sveriges klantigaste person... Det skulle inte förvåna mig om någon ringde brandkåren haha.

Outfit!

tröja//ginatricot, jeans//dr.demin 

inspo.


Bästa känslan i Världen.

1. Bror imorse, vaknade upp till en trött liten kille.
2. Min mat efter dubbla träningspass på gymmet. 
 
Hej på er! Har precis kommit hem från gymmet efter dubbla träningspass, den bästa känslan som finns är precis efter man har tränat. Håller ni inte med?
 

Förlåt, somnade igår.

(Bilden är ur kass men klockan var 00.00 när jag tog den igår så jag orkade inte.)
Träningsbyxor från H&M // 299:-, Tröja från Ginatricot // 99:-, + ett par svarta Dr.Demin jeans.
 
Hade presentkort på H&M så det blev ett till par träningsbyxor, men det är nödvändigt kan jag säga. Hatar när man inte har rena träningskläder och ska träna och måste ta något halv fult. Sedan köpte jag också tröjan från gina, den var på rea och jag tycker faktiskt att den är ganska snygg, ganska basic. Jag köpte också Dr.Demin jeans men orkade inte fota dem.

Sorry for the update...

Har haft fullt upp idag helt enkelt, shopping + gäster. Ni ska få se vad jag fick med mig hem idag alldeles strax, tack för all feedback, det är kul att logga in och se så många nya kommentarer! Puss på er era sötkorvar♥

Vill ha // Vår!

Spring.
Hur snyggt skulle inte detta vara till våren, eller när det blir några plus grader till?

Efterlängtad helg!

Två bilder från idag.
 
Rätt skönt med helg nu alltså, välbehövlig kan man säga. Imorgon är det vilodag från träningen, har trotts allt tränat 6 dagar i sträck denna vecka och sedan ska jag träna söndag också så behöver nog vila mina träningsvärkiga ben imorgon.
Idag vart det i alla fall 10 min löpning på bandet och sedan ett Zumba pass, dags att börja öva mer på att springa nu inför våren då jag ska börja springa en gång i veckan.
 
Idag var det andra gången jag joggade denna vecka. Innan jag körde stryke träning i onsdags, gym - onsdag, så joggar/springer jag alltid i 20 min, ungefär 2.5 km brukar det landa på. Idag var det dock bara i 10 min och blev lite mer än 1 km. Men det är ju bättre än ingenting i alla fall, plus att jag körde ett tungt Zumba pass efter.

Imorgon blir det i alla fall eventuellt en runda till stan och sedan blir det bara att ta det lugnt. Ha en fortsatt bra kväll finingar!!

new life.

Träningsvärken är på max, imorgon blir det lite till!

SUNNY DAYS!

Hello there people! Nice med sol va? Tycker jag i alla fall, dock är det inte speciellt varmt ute. Har precis kommit hem från skolan och ska just nu ta och titta på ett PLL avsnitt, har inte gjort det på ett x - antal dagar nu. Senare ska jag iväg och träna, som vanligt! Everyday is a good day to work out!

New in!

Nya träningsbyxor från Ginatricot, 249:- // Nya sminkborstar från H&M 29.50:- & 39.50:-.

Gym onsdag.

Jag har äntligen orkat starta upp min dator efter två dagar. Det är så jobbig när den stänger av sig varje gång jag drar ut laddaren, men, men. Den ska lagas nästa vecka i alla fall!
Idag var det i alla fall gym dag efter en kort och ganska skön skoldag. Så skönt, gymmet känns som mitt tredje hem ibland, haha. Idag gick det i alla fall perfekt, kommer ha bättrat på min träningsvärk rejält. Härligt, har haft träningsvärk sedan i söndags men då känns det i alla fall att man tränat och att resultat kanske kommer!
( Min blogg är under design förändring och har varit det i några dagar det är därför det ser fult ut )

Todays outfit!


Tisdags träning!

Min blogg suger jag vet. Men det beror på att min dator är trasig och för att blogg.se appen, som vanligt inte funkar, jag har så många fula ord i mitt huvud just nu som jag inte tänker skräva här. Plus att de nu dampar sönder här, alla mina ord sätts ihop med varandra samtidigt som jag skriver så nu ger jag upp. Jävla liv....

Forever a deamer.

Inspiration från olika tumblr bloggar, me want summer now.

Dubbelpass.

Bild från i torsdags.
 
Söndag betyder dubbel pass på gymmet och skola imorgon, fy fan. Kan vi inte få sommarlov nuu?

Saturday brunch + PLL!

Dagens frukost/brunch. Banan pannkakor, te och yogurt.

My boy.

Tog dessa bilder på kiddo tidigare idag. Vår lilla kille, Världens snällaste lilla bebis!

Fredagsträning + pizza.

Snacka om drömkroppar i bilden över! ↑
Har precis ätit pizza efter ett träningspass. Skönt att få träna medtanke på att jag bara gjort det två gånger denna vecka, nästa vecka är det vanlig skolvecka, vilket betyder ny tränings vecka!

Önskeinlägg: Make up!

Det var ett tag sedan jag körde ett önskeinlägg så jag passar på nu. Det var någon av er som ville veta vilka smink produkter jag använder så här har ni det!
 
1. Jag brukar börja med att lägga på BB cream, rekomendras verkligen! Den är super bra, håller hela dagen och ger en fin färg.( jag använder en pensel till den men hittade den inte förtillfället)
2. Efter det så brukar jag använda min concealer som jag fick gratis från the studio, för att vara en gratis produkt är den faktiskt super bra. Jag brukar blanda den med fondationen för att den inte ska vara ljus.
3. Efter den använder jag antingen denna HR rougen eller solpuder på kindbenen, ibland panna, näsa. Den är också super bra rekomendras också varmt.
4. Näst sist så använder jag ögonskugga, använder oftast en mitt i mellan borste men hittade inte den heller, haha. H&Ms paletter är super dålig, bland mina sämsta köp någonsin. Den håller någon timme sedan försvinner den mer och mer för varje timme som går. Den andra paletten däremot är bra, den håller länge och har inte för mycket glitter i sig, vilket jag gillar. Den har jag haft ganska länge  och jag tror den är köpt utomlands så den finns nog inte i Sverige.
5. Sist men inte minst så lägger jag på mascara. Volume miljon lashes är min absoluta favorit, den klumpar inte och framhäver verkligen alla ögonfransar. Om man har lite kortare ögonfransar som jag så satsa på denna för den framhäver alla ögonfransarna så det ser ut som att man har längre och fler än vad man egentligen har.
 
Allt borde väl gå att hitta på kicks tror jag, förutom ögonskuggorna och concealern. Hoppas ni som önskade blev nöjda med inlägget!

RSS 2.0