Släktträff.

Hejsan svejsan min bortglömda blogg! Sedan i fredags har jag varit på släktträff i Kristinehamn och kom hem för några timmar sedan. Förövrigt så har helgen varit bra! Himla härligt folk faktiskt eller ja, av dem jag hann chitchata lite med, vi är ju trotts allt nästan 50 stycken i släkten så på 3 dagar är det ganska svårt att hinna med alla. Vi skulle behöva 5 dagar tillsammans för att alla skulle hinna lära känna varandra!

P for perfection.

Ni vet den där känslan när man bara väntar och väntar på något man beställt som man verkligen, verkligen vill ha. Man går och tittar titt som tätt i brevlådan för att se om ett avi eller ett paket ramlat ner i brevlådan, men icke. Jag längtar varje dag tills jag slutar så jag kan kolla posten och varje dag blir jag lika besviken. Men jag vet också hur glad jag kommer bli när paktetet med min dröm i väl kommer. Förhoppningsvis kommer mitt paket imorgon, hoppas, hoppas, hoppas!

H&M.com.

H&M.com.
Klickade mig in på H&Ms hemsida lite spontant för att kika lite på vad dem fått in för kläder nu till hösten och mycket snyggt var det. Här över ser ni två utav mina favorit plagg. En omlott blus och ett par perfekta kostymbyxor, funderar faktiskt på att klicka hem båda plaggen! 

Candels.

De bästa med att det börjar bli mörkt ute är självklart att ljusen äntligen åker fram. Är ni också ljus junkies? 

Ray-ban.

Ray-ban aviator.
 
Jag har glömt att visa dessa i bloggen men dessa är i alla fall mina nya favortier. Jag köpte dem spontant på Åhlens eftersom jag länge velat ha ett par men inte slagit till tidigare. Nu kände jag i alla fall att det var dags. Dem kostade 1599:-, tror jag och jag tycker de är 100% värda pengarna, dock finns dem mycket billigare online så skulle rekommendera er att köpa dem online. 

Att träna med träningsvärk.

Älskar verkligen känslan av träning och träningsvärk. Jag har bloggat riktigt dåligt om min träning den senaste tiden. Det handlar inte om att jag slutat träna, utan att jag bara inte lägger upp något som handlar om träning på bloggen längre av någon anledning. Jag kan börja med det om ni vill eftersom jag kommit igång nu på riktigt. Tränade igår på utegymmet och gjorde det samma idag, fast idag hade jag världens träningsvärk i alla delar av kroppen så det var liiiite jobbigare. Imorgon är det vilodag, men på tisdag är det dags igen!

Snö of Sweden.

Dessa fina ròse smycken passade jag på att köpa när vi var på kryssning med jobbet förra veckan. Älskar ròseguld och hade inga örhängen som var i ròse. Har ett armband sedan tidigare från Edblad som jag älskar + min DW klocka som också är i ròse. Utan taxfree så tycker jag att Snö är ganska dyrt men dem har verkligen snygga smycken så jag brukar alltid kolla utbudet när jag är på resande fot för att se om jag hittar något snyggt. 

Kakan Hermansson

Dagens söndagsfukost, Amerikanska Pannkakor. 
 
Just nu sitter jag och lyssnar på Kakan Hermanssons sommarprat, har alltid gillat Kakan. Hon är en riktigt power woman som vågar tycka, tänka, säga vad hon vill och hon backar aldrig för vem hon är. Känner igen mig så mycket i henne, i hennes åsikter och hur hon är som person, hur hon ser politik, feminism och likavärde. Hennes sommarprat rekommendrar jag alla att lyssna på! 

Måsten i sminkväskan.

Måsten i min sminkväska.Dessa är mina måsten om jag skulle vara tvungen att välja endast en av varje kategori. Valet är dock svårt mellan mitt senaste tillskott Too faced chocolatebar som jag först kände sådär för men nu faktiskt tycker om den super mycket. Dock är den matta vita färgen som heter white chocolate helt värdelös och jag använder 9/10 fall matta highligts. Medan den i Naked 3 paletten som heter strange är helt perfekt. En färg kan faktiskt vara ganska avgörande, haha.  

Maleficent.

Idag efter jobbet var jag så sjukt trött så jag bestämde mig för att titta på en film. Jag såg att Maleficent hade kommit ut på swefilmer och eftersom jag länge velat se den så gjorde jag de. Den var verkligen överförväntan, precis min typ av film. Den rekommenderar jag varmt för alla åldrar. Älskar Angelina Jolie som skådespelare, hon är alltid så bra i alla roller. 

Big city dreamer.

Åh vad jag vill till New York, Paris, London eller någon annan storstad. Fatta New York på hösten, Central park typ. Är de bara i mina ögon det ser lockande ut när man ser bilder därifrån?

Guess what?

LV speedy 35.
Snart är jag ägare till en Speedy 35. Har funderat ett tag nu, gått igenom för och nackdelar osv och nu det känns så rätt. Jag är en sån som kan vela fram och tillbaka många gånger innan jag verkligen beslutat mig och nu har jag bestämt mig. Jag kommer köpa en som är vintage, dels för att jag sparar massvis och för att jag tycker att väskorna är ännu snyggare när dem har fått sin mörkbruna färg. 

Så himla sant.


Perfektion.

Höst!
Alltså de prefekta byxorna och den perfekta kimmonon, snacka om en kläddröm. Hade tänkt försöka hitta ett par vida byxor från Zara på rean men de var slut tråkigt nog, får leta vidare!

Imorgon börjar skolorna och inskolningarna.

Bild fina Amanda tog på mig på Grönan igår!
 
Jag vet inte om det är jag som är knäpp eller om flera som gått ut skolan känner samma sak nu när alla börjar skolan igen, men jag känner en tomhet och en viss avundan gemtemot alla som faktiskt ska börja skolan igen. När jag var mindre tyckte jag bara att det var tråkigt och jobbigt att skolan började igen och att sommarlovet var slut, men nu, när det inte längre är en självklarhet att ha något att komma tillbaka till så saknar jag det. Det handlar inte alls om att jag inte tycker om mitt jobb eller inte är jätte tacksam för att jag faktiskt har ett jobb, för jag är verkligen tacksam för det. Men jag älskade skolan, jag tycker om att plugga.
 
Medan ni börjar skolan, börjar jag med inskolningarna. Njut av er tid i skolan, speciellt om det är sista året. Det kan kännas tufft, för mycket och jävligt jobbigt stundvis men försök ändå. Tänk att de är sista året ni får träffa era vänner varje dag och får prata om vad som helst. Ni kan disskutera Paradise Hotel och Big Brother innan lektionerna och snacka skit på lunchen. Det låter fånigt men jag kommer sakna att kunna göra sånna saker. Jag kommer också sakna våra lärare som var så mycket mer än bara "lärare". Jag kommer helt enkelt sakna gemenskapen mest av allt.

Grönlund!

Två bilder från gårdagen som spenderades på Grönlund med Amanda.

Godmorgon på er! Har varit fult upptagen i förrgår och igår med att vara i stan faktiskt. I fredags var jag på bio med Wilma och Olivia och igår var jag som sagt på Grönalund. Herregud vad kul det är att vara på grönan och åka en massa karuseller, spela och titta på sommarkrysset. Träffade även TH från paradise hotel, han är så otroligt trevlig och snäll. Han är precis som han var i PH. För att sammanfatta dagen skulle jag säga att den var sjukt rolig och måste göras om! 


Nytt, nytt, nytt.

Alltså jag som ska låta bli, men det är så svårt. I första lådan, som kom idag och som är beställd från Ebay ligger massvis med NYX saker. En primer, Angel Veil som jag velat prova ett tag men inte gjort eftersom jag haft min smashbox tills nu då den börjar ge med sig. Den kostar såå mycket mera i Sverige än i USA så jag beställde den därför från Ebay. Sen passade jag även på, eftersom jag var tvungen att betala frakt för dessa saker, att beställa lite annat smått och gott också. Bland annat ville jag prova en av deras setting sprays men hittade endast två i samma paket för ett bra pris så köpte båda två. En är till för att matta ner medan den andra är till för när jag känner för lite glansigare finish. Sen även 6 pigment för en 50 lapp och ett läppstift, en läpp penna och ett glas för runt samma pris. Köpte även en real techniques borste av samma säljare.
 
Sen var vi ju på Kryssning vilket betyder taxfree och i den köpte jag en ögonskuggs primer eftersom att jag inte har någon. Jag har aldrig känt något behov tidigare men nu gör jag faktiskt det. Jag har märkt att min ögonskugga inte håller lika bra på mina ögonlock nu som den gjort tidigare. Oavsett vilka skuggor det handlar om så liksom försvinner den i väcken vid innerkanten av ögat. Så därför tog jag beslutet att passa på för 140:- på Taxfreen. När vi väl var i Helsingfors gick vi slumpmässigt in på något köpcentrum där jag möttes av en skylt signerad Inglot, då kunde jag inte låta bli att köpa tre skuggor. Inglot finns ju inte i Sverige och jag får aldrig tag på något online eller lyckas inte hitta online så jag passade på. Nu i efterhand ångrar jag att jag inte köpte två till. De är så pigmenterade och bra!

Jacka + hatt.

Jacka // Zara, Hatt // Ebay. 
 

Jag älskar min nya hatt, det är svårt att hitta en ersättare till den andra men jag har nog ändå lyckats ganska bra. Min nya hatt är dock bomull så den är lite för varm på sommaren men perfekt till hösten. Jackan är helt perfekt, passade på på eran. Den är också perfekt till vintern!

Back to business, igen.

Hej! Sorry att jag inte hann blogga eller lägga upp klippet på bloggen innan vi åkte till Finland men vi åkte tidigt och klippet vart inte klart först sent på natten. Men här är de i alla fall och vi har haft det jättebra, vi fick mycket gjort inför hösten med planering, scheman, projektet osv. Jag ser framemot hösten! 

Söndag 10/8.

Har verkligen rubrik brist så den får bli fantasilös idag. Annars är planerna för dagen att filma en video och fota lite nya plagg som jag inte lagt upp på bloggen för att jag inte hunnit använda dem. Sen ska jag även hinna träna och packa eftersom jag ska på något som kallas för planeringsdagarna, typ en kick of med jobbet. Vi ska åka på kryssning, dock inte party, paty gör vad ni vill utan vi ska såklart jobba! Det ska väl bli roligt, intressant att planera inför året osv. 

Äntligen lööördag!

Stänger upp en gamal bild i brist på nya.
 
Åh underbara helg som jag längtat efter dig. De är så skönt att få kunna sova ut på morgonen och faktiskt kunna ligga kvar i sängen. För övrigt har jag inte gått upp ur den ännu eftersom jag skrivit en lång, arg facebook status om rasism och invadring. Jag kan bli så extremt irriterad på människors egoism, usch. Nej, nu ska jag försöka göra de bästa av denna lördag och göra lite frukost till att börja med! Hörs senare!

Ny video uppe på youtube!!


Drömmer mig bort....


A vlogg is comming!

Alldeles strax men just nu åskar de så mamma envisas om att stänga av internet så vi får se när den kommer upp! De är i alla fall en helt annan video en de tre andra. Jag ber er ha lite förståelse för att jag inte är proffs på att redigera videos ännu men jag hoppas i alla fall att den duger! En sak kan jag säga om redigering av videos, de är inte lika enkelt som det ser ut. Jag har säkert hållt på sedan fem och vart klar för 20 minuter sedan kanske. 

Back to business

Höst 2014
 Dessa saker vill jag verkligen ha inför hösten. Hatten är redan beställd för ett tag sedan eftersom jag glömde min fina, älskade hatt på flyget från Turkiet. Försökte hitta den på två Åhlens men dem hade inga kvar. Jag hoppas i alla fall att den jag beställt kan bli en okej ersättare! 
 
PS: Ledsen för den kassa uppdateringen men har börjat jobba igen och stängt både idag och igår. Men lovar att bättra mig!

Pride 2014!

Fan vad fab pride är! Så jävla bra, längtar redan till nästa år! Vi gick med F! Och sedan QX i slutet för deras musik och högtalare var bättre plus att det var så sjukt mycket folk som gick med F!, jag tror vi tog rekordet i år för hur många som gick i samma tåg, vilket är amazing! Till nästa är hoppas jag högtalarna är bättre i F!s tåg, då kommer jag nog gå med dem hela vägen. 

För att det är Pride paraden imorgon!

Imorgon är det äntligen pride! Det ska bli så kul att gå i paraden i år, har aldrig gått förut utan bara tittat på och stämmingen är ju alltid helt fantastisk. Pride symboliserar så mycket glädje, kärlek, öppenhet, stolthet och en känsla av att alla människor duger precis som de är. Det är otroligt häftigt att få gå med i Pride och att få vara med och sprida lycka, kärlek, likavärde och öppenhet över Stockholm, Sverige och Världens alla hörn! Imorgon ska vi låta, skratta och sjunga så att Putin ramlar av stolen hemma i Ryssland! HAPPY PRIDE!!!!! 

RSS 2.0