Bilder från stranden, gatan & hemma.




Ska till Kiruna festivalen.

Det tror jag inte jag sagt men jag ska på Kiruna festivalen i helgen. Kanske blir mindre uppdatering eftersom jag tror inte dom har trådlöst internet. Men dom har en dator så de ska nog gå. Men jag ska i alla fall se Kent, The ark, Erik Grönwall, Amanda Jensen med mer. Det är några mera som ska spela men dom ska jag nog inte se... Är inte intresserad Amy Damond eller hur hon stavas. Jag åker i alla fall imorgon så ni vet! Ska ta massa foton också eftersom jag är SUPER TAGGAD på Erik Grönwall! Han är så grymt snygg och sjunger grymt bra och coolt. Sen ska vi stanna där en vecka. Hoppas det är varmt bara, för de har varit 6+ och snöat förr förra veckan. Men nu är de i alla fall 15+ eller ska bli. Hoppas att de blir 20+ minst så man kan bada på utomhus badet.

Nu ska jag bada pusss på er! :)<33

Hemma från bad.

Det va mycket varmare än i går kändes de som. Jag vet inte hur varmt det var kanske 22+ eller mer. Vi var där kanske 1 timme. Det tog ju ett tag att gå dit eftersom Emma och jag stannade ganska många gånger.... Men nu är vi hemma i alla fall. Det var i alla fall mega varmt idag med, men de blåser lite de har gjort de hela dagen. Men de är bara skönt! Aja ha de bäst. <3333


Btw det här är Antionette i Norska hollywood fruar. Hela videon!

Ska och bada.

Ska och bada med Emma, Thomas och Linus nu! Det är jätte varmt typ 24+ vet inte riktigt. Sorry för dålig update igår. Men jag va ute så mycket så de blir mycket mindre på sommaren. Men ska försöka hålla igång lite bara för att jag har ganska många läsare och de vill jag inte förlora ! :)<33

Varmt...

Orkar inte skriva mera än de -.-' :P!

Svar på frågor!



Vad fick dig att börja blogga?

SVAR: Ja du... Det var många i min klass som bloggade men slutade ganska fort med de, det var bara jag som vart kvar tillslut. Men jag tyckte det verkade kul :).

Vill du bli känd bloggare?

SVAR: Ja det vill väl alla? Men det är ju en dröm att bli det! Men i såna fall vill jag bli en blandning mellan Kenza och Anagina tror jag. Rolig, snäll och normal.

Vad vill du med din blogg i framtiden?

SVAR:
Att den blir känd kanske. Men de skulle vara kul med minst 2000 läsare någon gång :).

Ser du dig i framtiden som bloggare?

SVAR: Ja det gör jag nog eller de hoppas jag att jag gör. Men man vet ju aldrig kanske har för mycket läxor och så. Jo men de gör jag fast kanske 1 gång per dag när jag börjar gymnasiet eller så. Så de blir mindre bloggande fast bloggande. De är en stor del av mit liv.

Vad har du för kamera?

SVAR: En canon eos 400D :)!

Tycker du din kamera är bra?

SVAR: Ja det är den, de är inte kameran de är den som står bakom kamerna som gör jobbet. Så är de.

Vad ska du göra sen?

Svar: Det beror på vad du menar menar du framtid vet jag inte riktigt. Har inga planer på vad jag ska göra efter gymnasiet.

Vad vill du jobba med i framtiden?

Svar: Det finns ju en dröm att bli fotograf men det är inget jag vill satsa på, kanske något med hantverk inte en aning faktiskt.

Vad vill du bli när du blir stor?

SVAR: Ungefär samma fråga igen men kanske något med hantverk.

favorit affär?

SVAR: Oj har många, Gina tricot handlar jag mest på men på H&M också. Fast New Yorker har snygga kläder :P.

Har du nåt tips på hur man får fler läsare?^^

SVAR: Jag vet inte riktigt men kanske Bloggtafik.nu det har ju många tippsat om. Sen så kan man kommentera på bloggar man gillar :).

favorit musik =)?

SVAR: Lyssnar på allt från Hiphop till hårdrock.

Hur gammal är du?

SVAR: 14år fyller 15år i november.

Hur mår du?

SVAR: Ja om det var en fråga mår jag perfa ingen fel på mig ;).

De tror jag var allt :)! Ganska många tycker jag ändå!<33

Frågestunden avslutas senare!

Japp den avslutas sen ni kan fortfarande ställa frågor. Måste liksom kategorera alla frågor eller hur ska man säga :P.... Men ja nu ska jag vara med vännerna Emma ska sova hos mig. Ses senare när jag svarar på frågorna alla kommer komma med ! :)

Frågestund!

Ta chanse ska ha en frågestund ! Fråga vad ni vill, eller ja inte vad som helst kanske :P. Men nästan vad som helst. Den avslutas idag något runt 18.00 kanske. Jag borde ju få några har ju 160 besökare ändå!

Några förendringar.

Japp det har blivit some förendringar on my blog. De kanske ni märker i menyn. Jag måste kolla de sen... Kanske ska fixa lite till, men nu ska jag ut och sitta på våran framsida. Ses sen ni märker om de blir flera förendringar.

Min bloglovin ikon.

Är borta för just nu kommer en ny gjord egen om ca 10- 20 min så alla vet. Ingen panik hahahaha :P!!!! Lackar ur lite på designadinblogg.se HATAR HATAR HATAR deras nya blogg det är så ***** svårt att hitta skiten !

En sak som stör mig....l

Är när flok säger att man inte är foto intresserad för att man inte vill statsa på utbildningen! Jag menar de finns SÅÅ många som är fotografer och de är MEGA SVÅRT att få jobb som de. Jag vill inte gå en sån utbildning för om man inte lyckas så har man inte en ordentlig för att bli något annat! Jag ÄLSKAR att fota och de är mitt största intresse och jag skulle gärna bli fotograf om det var lättare. SÅ KOM INTE OCH SÄG ATT JAG INTE ÄR INTRESSERAD!!!!

Och bara för att man glömer kameran hemma så betyder inte de att man inte är de.  Jag menar om man knappt kan komma ihåg att man måste ha trosor med sig, hur ska man då komma ihåg kameran :P! Tro mig det är flera som sagt de!

Följ mig så följer jag dig! :)

Följ min blogg med bloglovin !

Glöm inte bloglovin :)!

Midsommar 2010.







Igår/Idag.

Jag har haft en helt okej midsommar. Ganska kul faktiskt, jag har lekt Ge mig en vink. Med ungarna där det vat ju kul för jag vart aldrig den som ska ta folk. De som är kul är ju att man får springa runt heela kvarteret. De är ganska stort. Sen så har jag fotat, ätit tårta, Hoppat studsmatta, kollat på sööta kaniner, sett en hare. Jag trodde en av deras kaniner hade rymt men det var en hare. Man ser ju skillnad men jag var ganska långt bort då.

Men vi skulle bara kolla en sak på datan och då börja jag och en tjej som är ett år yngre en jag diskutera lite. Sen kom en vuxen tjej och vart jätte intresserad av vårat snack och började snacka foto bloggar. Det var jätte kul! De är inte många vuxna som är insatta lixom. Men så tippsa hon om foto bloggar och frågade vilka vi läste också. Men lägger upp bilder imorgon istället ! puss :).

Glad midsommar!

Ha en bra midsommar. Jag kommer ha med mig kameran så de kommer antagligen en bildbomd sen puss på er ha de bäst! :D<333

Hört de senaste. LÄS!

Att dom tror Michael Jackson lever! De tror inte jag men de kan ju vara så. Men eftersom han hade en kompis som Hete Dave som var brännskadad tror dom att han klätt ut sig till honom. 1. För att Dave har blåa ögon. 2. Och han som pratade på Lary king eller något sånt. 3. Han hade smalare näsa en vad Dave egentligen har. 4. Dave hade inga öron och de hade han på Lary king. 4. Dave hade en brännskada på halsen vilket inte "Michael Jackson Dave" hade. 5. Han hade mycke ljusare röst en vad Dave har.

Så vad tror ni ? Isåna fall är han ett svin för att 10 fans tagit livet av sig för att han vart död. Om han är de. De är ju exakt 1 år sen han döds förklarades.

Min nuvarande design.

Jag kommer antagligen att ha den ett tag. Kommer inte orka göra en ny kanske funderar på hur den ska se ut och trixa lite. Men min nya är ganska enkel och snygg eller aa. Kanske jag gör en ny om jag orkar eller ändara den lite. Men ni får hålla koll. Om ni har firefox och inte kan se den tryck F5 så uppdaterar ni sidan :)!

Dagens köp!


Solglasögon 179:-, kicks. Mascara 129:- Lindex.

Dålig på att uppdatera...

Jag suger på att uppdatera just nu pallar inte. Är lite trött på min design också. Ska göra en ny men jag har ingen isperation just nu. Men nu ska den inte vara grå och tråkig utan någon annan färg. Eller en med bakrunds bild typ kanske? Vad tycker ni??

Har i alla fall varit i nynäshamn. Jag köpte pyttelite saker men lägger upp dom sen när jag orkar typ ikväll. Men nu ska jag i alla fall fundera på vad jag ska ha för design nu eller aa ett tag farm över.

Sommar bilder!







Är paow rasist enligt er??

Jag vet inte vad jag tycker. Jag tycker hon har rasistiska åsikter men hon är inte rasist. Jag menar jag och Emma gick och diskutera invandring och förstöring. Och att det är jätte många invandrare i Sverige och de kanske kommer bli lite för mycke till slut. Men jag är till 100% INTE rasist absolut inte! Jag har hur många vänner som helst som är invandrare. Men jag har inte så starka åsikter som hon. Jag tycker det är bra att vi släpper in invandrare de visar att Sverige är ett god hjärtat land. Eller hur man ska säga. Jag tycker bara att det snart räcker med invandrare.

Hoppas ni fattar och inte dampar loss nu! :P<333

Lagar mat .

Står och lagar mat så jag måste hålla ett öga så hörs sen!<33


Vakna av sms...

Suck vi vaknade av att Emma fick sms jobbigt. Men klockan va typ 10.45 så de var ändå dags att att gå upp. Jag lovar jag hade kunnat sova till 12 annars xD! Men vi har ätit frukost nyss så vi chillar bara i stugan. Är fett trött så ska vara inne ett tag till sen kanske vi går ut. Såå knappt någon update idag sorry!<33

Stugan med Emma!

Just nu är jag i stugan med Emma. Vi ska sova hära kul vaahhh?? Men vi har varit med skogsfolket idag :P. Emma och jag vaknade klockan 11.45 typ sen så har vi varit vid mickrum två gånger ena gick vi andra cykla vi. Flitigt vaa ? De är typ vad vi gjort idag och sen så har vi fotat också lägger in bilder imorgon/idag. Men nu ska vi ringa en kille i min klass puss på er! <33

Emma & Thomas!



Life about a shithol/ The fisman

HAHAHAHAHAHAHAHHAA! Jadu de är vad vi gör på fritiden Emma är The fisman xD!!! Och jag är Hildarius på hennes blogg hahahahhaha. Ingen fatta men i alla fall vi har ett roligare liv än er ;)!

EMMMAA!

KOLLA BLOGGEN BAJSISAR!  :)

HEJHEJ!

Har varit ute med en massa typer :P. Tog några foton lägger upp dom i kväll nu ska jag och Emma göra något :)!

Kom hem men pallade inte uppdatera.

Hahaha nej jag orkade verkligen inte... Kom hem ca 12 kanske. Kollade inte klockan men när vi gick där ifrån så var klockan 20 i. Hahahaha det var typ inga där kanske 10-15 stycken med oss,oj vilket drag-.-' . Folk kom och gick hela tiden. Men det var typ en pundare som har skin byxor och jätte mycket skägg typ tomte skägg och långt hår. Han var så rolig han typ satt själv och dansa och sjöng till bandet som spela medans alla andra stog på dans golvet och dansa :P! Han kom fram till oss och sa " Ha en trevlig kväll ungdomar!". I alla fall trevlig hahahaha.

Nej nu ska jag sova så hörs imorgon, eller idag xD!

Sjökrogen.

Ska dra dit med Emma, Thomas och Viktor kanske får se. I sånna fall blire inte update för kanske 12 eller något! Ha det bra puss! <33

New soul - Yael Naim.


New Soul - Yael Naim.

Vad ska man göra idag då?

Jadu det var en bra fråga. Idag är det ju en "Stor dag" Inte enligt mig men i alla fall. Dom ska ju gifta sig och grejer hoppas dom får ett bra liv osv. Men igår kolla jag ju på den där filmen Hellboy som inte var så himmla bra. Är inget för science fiction filmer. Men jag ville i alla fall se klart den så de gjorde jag, men hade hellre kollat på South park som gick samtidigt. De finns tydligen flera än en Hellboy de finns typ 3. Aja jag tänker inte kolla på dom men ha de bra puss!<3

Hellboy.

Just nu kollar jag på Hellboy något som går på tv3 en film alltså. Det är en science fiction som handlar om en professor som hittar en liten jävul som han döper till hellboy. Och ingen vet att han finns bara några stycken och en skurk och några som fantiserar om att han finns. Eller har jätte dåliga suddiga bilder på honom så ingen tror dom. Orkar inte förklara men kolla på TV3!


Pannkaks historien slutade....

De slutade med att pappa fick komma och steka dom :P! Men jag lyckades med allt annat förutom att steka dom. Sorry för dålig update föresten. Just nu kollar jag på någon film. Vet inte vad den heter. Den är dålig i alla fall och nu är de reklam så passar på. Idag har det faktiskt åska lite och regnat. Men det har varit sol också. Ganska knasigt väder men de funkar perfect tycker jag. De kan ju inte alltid vara sol! :)

Gör pannkakor.

Japp får se hur de blir :P ! Men ville bara updatera lite. Hörs sen puss!<33

Besöks rekord.

Japp det var besöks rekord och det blir mera och mera. Och nu kollar jag på "På smällen" Eller "Knockt up". Den är så bra. Jag har bara sett halva men nu kollar jag klart på hela. Jag vet inte om jag ska blogga mera idag men tack så mycket puss!<3

OMG !

Jag har typ haft besökar rekord tror jag ! Jag vet inte riktigt ska kolla upp de. Tack alla fina söta läsare och för alla kommentarer.<33

Vakna upp till fint väder!

Gud vad mysigt att vakna upp till så fint väder. Jag vaknade 09.00 för tidigt, haha nej men jag brukar vakna senare eller klockan 11.00. Jag sa igår att jag tyckte de skulle vara fint väder men utan moln och gissa vad!? Det blev de jag tror jag ska säga så mer :)! Men jag badade första gången igår. Jag tänker aldrig mer bada om de ska vara så kalt! Men om vi åker idag tar jag med kamerna. Men jag ska steeka i solen idag vad ska ni göra?

Good Night!

Ska nu sova drack för ca en timme sen tee ur en urgullig kopp! Men ville bara säga god natt och ha söta drömmar <33.

Cute ha? :)

Phuu snart är det över allt med Kunga familjen.

Alltså deta kunga bröllop. Jag är så irriterad på de, jag gillar inte kunga familjen. Vad gör dom egentligen för något ? Tar våran skatt till att Madeleine ska få flytta till USA för att hennes kille var otrogen?  Alltså de händer någon varje dag! Det är som att dom träffades och 1 månad senare förlåvade sig för att få uppmärksamhet. Skulle jag stå ut ett år till med samma skit i Aftonbladet och Experesen när det händer mycket viktigare saker i världen? Se deras ansikten på "Bröllops chockladen" och massa kakor. Nu när jag tänker efter är jag rätt glad att han var otrogen med Tora eller va fan. Det finns fan mycket viktigare saker än en jävla kunga familj. Nyligen skrev dom "Tora talar ut!" I aftonbladet. Jaha och jag bryr mig för att?!

Jag vill inte låta som en sån som hatar dom men ååå! Ni vet inte hur länge jag planerat detta inlägg. Men nu hoppas jag att man slipper se dom på ett tag efter bröllopet. Jag måste bara säga en sak till JAG TÄNKER INTE BETALA NÄSTA BRÖLOP NÄR JAG ÄR STOR! Betala de själva. MÄNNISKOR SVÄLTER I VÄRLDEN DET ÄR VIKTIGARE!


ERIK ÄLSKLING!


Dock är videon dålig.

Sol äntligen.

Jag lovar att solen hörde mig igår för idag är det nice väder! Jag måste åka och bada men vet inte om jag vill bada. Kanske är de lite för kalt i vattnet. Aja hörs sen! :D

Foto brist.


SOMMAR?!

Vad fan är det här för sommar väder!? Säkert vinterns fel det var kalt och jävligt. Nu känns det som höst eller tidig vår. Det är bara så att de aldrig varit varmt sen sommar lovet började. De är så tråkigt bara. När ska det bli 25+ så man kan bada för första gången. Aja jag saknar dig solen hör du mig??? :(

BTW TACK ALLA 119 besökare! <33


Sitter och sönder spelar....



Godmorgon!

Idag är de fint väder tror inte de blir så mycket uppdatering :P! Så jag ska väl gå ut och sen ska jag laga mat puss! <333

Secret lives of women!

Jag sitter och tittar på de. Men jag förstår inte hur man kan vilja sätta plastkirurgi före familj hus. Att man till och med måste flytta för att ha råd. Men transverstiter (stavning?) är okej men det får inte gå för långt. Om man känner att man är i fel kropp liksom och vill verkligen bli kvinna. Så det tycker jag är ok med gräns. Sen finns de vissa som inte ens kan skratta. Dom har för mycket botox i kinderna och för stora läppar. De är ju hemskt tycker jag.

Men va fan det var ju pause nyss! Jag hatar tv3 dom har reklam 6 gånger på EN timme!!! Är inte det sjukt? De är inte korta reklam pauser precis. Man orkar ju tillslut inte kolla klart på programet. När det ska vara reklam efter typ 3 min. Aja tv3 suger och jag får väl önskar mig en inspelningsbar digitalbox en sån som man kan spola med. Mamma jag önskar mig de nu skriv upp de :P!

Åker och tränar.

Japp åker på träning nu ska ha något möte med laget. Men jag skriver i kväll !<33

Sommar mode !



Ny designat.


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! :D

Ny profilbild.

Jag måste säga att jag är såå himmla vacker på den bilden. Det är nog första gången jag säger så om mig själv. Jag har ganska dålig självkänsla. Men den bilden älskar jag. Så jag har den som profbild :).

Har haft så himmla många läsare idag eller jag brukar ha ca 100 varanan dag. Men idag har jag haft 130 ungefär det stiger ju hela tiden. Tycker det är as kul så nya läsare är så välkommna! Och sen så har jag många blogg design beställningar måste börja med dom nu! Ha det bra så skriver jag sen <33.


Fotografering med Camila!







Modell: Jag, fotograf: Camila!

Hemma från mickrum! :)

Japp det  började regna och så vi gick men vi åt glass innan i alla fall. Sen slutade det regna när vi gick hem så det var bra! :D Aja pallar inte skriva mera nu men skriver i kväll <33!

Mickrum!

Nämen hejsan svejsan ! Idag ska jag vara med Camila och jag ska föreslå att vi ska gå till mickrum :P. Hade jag tänkt i alla fall. Men jag kollar på tv så länge för hon har inte gjort sig i ordning en. Måste sminka mig nu så vi hörs sen. Det är ju halvt sol i alla fall !<3

Utrycket tappad på BB. ALLA MÅSTE LÄSA DET HÄR!

Ni har väl hört utrycket "Belv du tappad på BB eller?" Visst är de typ så man säger ? HAHAHAHHA kommer ihåg att en kille sa det till mig. Och när jag sa att jag faktiskt ramlade ner från en säng på BB så börja vi skratta som fan HAHAHAHAHAHHAAHAHHA! Omg det är så jävla roligt så att jag tror det är därför jag är lite smått efterbliven xD!

Lady gaga!


Lady gaga - Dance in the dark.

Silicon, saline, poison inject me
Baby, I’m a free bitch
I’m a free bitch

Some girls won’t dance to the beat of the track
She won’t walk away
But she won’t look back
She looks good
But her boyfriend says she’s a mess
She’s a mess
She’s a mess
Now the girl is stressed
She’s a mess
She’s a mess
She’s a mess
She’s a mess
(Tellem’, girls)

Baby loves to dance in the dark
‘Cuz when he’s lookin’
She falls apart
Baby loves to dance in the dark (Tellem’, girls)

Run run
Her kiss is a vampire grin
The moon lights her way while she’s howlin’ at him
She looks good
But her boyfriend says she’s a tramp
She’s a tramp
She’s a vamp
But she still does her dance
She’s a tramp
She’s a vamp
But she still kills the dance
(Tellem’, girls)

Baby loves to dance in the dark
‘Cuz when he’s lookin’
She falls apart
Baby loves to dance in the dark (Tellem’, girls)
In the dark
She loves to dance in the dark
In the dark
She loves, she loves to dance in the dark

Marilyn
Judy
Sylvia
Tellem’ how you feel girls!

Work your blonde (Jean) Benet Ramsey
We’ll haunt like liberace
Find your freedom in the music
Find your jesus
Find your kubrick
You will never fall apart
Diana, you’re still in our hearts
Never let you fall apart
Together we’ll dance in the dark

Baby loves to dance in the dark
‘Cuz when he’s lookin’
She falls apart
Baby loves to dance in the dark

Målat naglarna!


Skit dålig på att måla :P!


Fotbolls VM.

Ja nu är det igång igen :P. De kommer inte finnas något att titta på. De suger att Sverige inte är med också. Men om dom hade råkat komma med så hade dom förlorat i alla fall tror jag och de hade vart pinsamt. Jag pallar inte ens se på VM så jag måste väl kolla på MTV hela kvällen :)!

Momma's boys

Sitter och tittar på tv just nu ganska irriterad. Jag kollar på de gamla avsnitten av momma´s boys som gick för ett år sedan. De är de amerikanska programet. Och första avsnittet tror jag det är ju 32 tjejer hälften är svarta och många judar osv. Och sen fick dom se en sån video där mamman snacka och hon säger

" Jag vill inte ha en svart eller en jude inga muslimer ingen asiat".
Och resten av alla religioner. JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG! Hon var fan för från IRAK själv. Och tjejerna blev helt galna och sen gick dom till atack. Hon sa att det inte skulle matcha för att det skulle bli ett blandat äktenskap och de vill inte hon. Men alla vart ju jätte arga så hon måste nog göra något riktigt bra för att hennes son ska undvika alla mörka och asiater osv.

New moon.

Jag trodde den skulle vara bättre än vad den var. Jag tycker den är så seg. Och sen är det dåligt att hon inte väljer Jacob. Han är mycket snyggare en Edward. Aja orkar inte berätta hela filmen tror alla sett den. <33

En gång i tiden har jag HISSAT twilight!

Can you belivit?! Men de var när det inte var HELT hysteriskt. Då läste ingen böckerna och det var minder popurlärt och mera okänt. Jag kanske är den ända i hela världen som verkligen inte tycker de är så märkvärdigt. Jag kommer ihåg då jag sa att jag inte gilla twilight alla gick till atack. Hahahaha jag satt och skratta vad folk blev upprörda. Men jag är typ motsats mot hela världen.

Jag gillar inte Justin bible  heller han suger jag menar är han 3 eller? puss på er! <3


Hmm.

Roligt väder idag.... Eller inte, lite finare väder hade det kunnat vara på första sommarlovs dagen . Men man kan inte styra vädert. Jag kanske hittar på något att göra i alla fall. Måste ändå vara barnvakt men det gör inget för min kompis har sommarskola så ska vänta tills hon kommer hem. Idag har jag inte gjort så mycket plockat undan lite.

Omg vilket roligt inlägg typ as deppigt :P. Nej men jag är inte deppig så alla vet! Nu kommer bilderna från schoool avslutningen igår.

Sommar looove !

Japp det känns redan som att de kommer bli så jävla lyckat! Massa fest, sola, bada, sjökrog, chilla, pierca mig! De kommer förstöra lite med piercingen och så men det är värt de. Just nu vet jag inte om jag vill pierca tungan planerade de men det är stor infektions risk. Men om det blir infekterat och man betalt 500 vad ska man göra?? Det känns ju inte som att man vill betala för något som kan förstöra hela sommaren. Vad ska man göra då det gör mig inte så övertygad att pierca tungan. Kan man få tillbaks pengarna på något sett? Snälla svara på det någon!

SOMMAR LOV!!! :D

YES! Nu har vi sommar lov. HAHAHAHA HAN SJUNGER SOM EN SKOTTKÄRRA! :P

Veckans blogg??

Ska jag ha veckans blogg tävling tycker ni? Och den som vinner får en länkning i ett inlägg per dag i en vecka eller något sånt? I såna fall kan ni ju börja anmäla så jag vet och om det blir tillräkligt kör jag en veckans blogg lets do it! :D

Phuuuu!!

Vi får se hur långt de hära inlägget blir... Idag i skolan så har vi rentutsagt en för jävlig vandring man ville bara ta livet av sig hela vägen! Jag har nyss vart sjuk och kännde mig smått illa mående och vi skulle gå 1.5 MIL tänk er att komma tillbaks till det! Men jag tänkte att det skulle väl gå bra. Efter en tredje del ville jag krypa upp för bakarna och spy, jag ville grina och ringa mamma så illa var det! Plus att det var varmt. Sen när vi kom fram skulle vi grilla korv men jag åt ingen var inte hungrig. Men när vi kom fram så vart de kalt och nästan regna bättre en varmt och soligt men de hade kunna kommit när vi gick. Sen så gick vi till bussen och åkte hem eller jag och 4 till resten gick till tåget. Nu orkar jag inte skriva mera dagen söög! <333

Skolavslutnings kläning...

Nu är ni nyfikna va?? :P Japp men det är inget speciellt sådär utan en vanlig men tänkte bara provocera lite och lägga upp en censurerat bild. Men ni är väl så smarta att ni listar ut eller hur? ;)

Sitter och tittar på reprisen av Ullared har ju sett alla avsnitt förra året men dom där göteborgska tanterna. Och han "Blondie never look this good", kanske för jag fota han på Pride festivalen.  Men slänger in ett inlägg senare puss! <3

Så paow ska vara med!


Still sick!

Japp är hemma idag med. Känner mig fortfarande lite illamående. Men jag ska nog till skolan imorgon. Men idag är jag hemma så jag kanske uppdaterar lite under dagen :)!

Sjuk ...

Japp igen men den här gången magsjuk. Men nu mår jag okej, kräktes sista gången halv 8 på morgonen. Jag har varit jätte hungrig hela dagen jag har inte vågat äta. Men nu är jag mätt och mår ganska bra trots att jag bara ätit en pannkaka. Men jag ville bara uppdatera lite kanske inte gör det mera idag ♥.

Ny designat.

Ny design till min kära vän Lisa!

Ursäkta men jag måste verkligen släppa en.... bild bomb ! xD














Det finns såå många mera men pallar inte lägga upp!

Är med Camila!

Rubriken säger allt vi ska ut nu! Uppdaterar sen :D<33

Today.

Orkar inte skriva så mycket idag men jag har vart inne i stan där min mammas kusin har sprungit Stockholm marathon. Vi andra som skulle kolla gick runt i djurgården för man kan inte kolla hela loppet hela tiden. Men vi stannade och kollade en gång när hon sprang förbi där på djurgården. Hon var grymt duktig hon har bara tränat ett år ungefär efter hon fick lill skit så börja hon :P. Hon kom in i stadion efter 4h och 39min. Grym tid för att vara efter 4 mil! Lilla Wille jag mamma, Tyra gick runt.  Aja lägger in bilder snart puss! <33

Stockholm maraton!

Igår kom jag hem klockan 9 ungefär. Det var ju ändå inte så sent men det tog ett tag innan jag skrev klart för jag råkade radera inlägget en gång.

Men i alla fall så kom mammas kusin hennes man och deras yngsta barn. Han är ca 1 år gammal tror jag hur gullig som helst! Dom kom ner från Umeå för att mammas kusin ska springa Stockholm maraton som är idag! Men eftersom det är 4 mil så kommer vi göra något annat så länge typ Skansen. Det kanske han tycker är kul han är ju ganska vild! Det kommer bergis bli en jävla dålig update idag med, men jag kanske kan göra en mobil update :).

Oj oj oj vilken dag!

Jadu kan skriva upp att jag är trött... Har ju varit på student heela dagen. Oj oj oj vart ska jag börja. Först kom vi till Kristine berg och mötte upp Emmelys mamma, lille brorsor, morfar, farmor och hennes två kompisar Emma och Dessie. Sen så vänta vi i en halv timme men dom hade varit där i en timme. Men vi förberede oss lite med blommor och nallar. Sen när dom väl börja väntade vi på att min syster skulle synas, men vi såg henne inte så vi tänkte att hon kommer väl ner med alla så hittar hon oss. Men vi väntade i ca 5 min och hon kom inte. Så Malin hennes mamma beslöt sig för att leta lite. Och sen när hon gått så ser vi Emmely komma uppe på läktaren helt ensam :p. Vi tänkte ju såklart vad håller hon på med ? Och sen så kom hon med sin klass kamrat ganska flummig. Hon var ju inte nykter heller. Vi frågade hur mycket hon hade druckigt och då sa hon 1 och en halv
champagne och sen sa hon 2. Sen fråga vi varför hon kom sist och då sa hon först att hon hade grinat och sen att hon hade vart på toa. Hon kom och kramade alla jätte mycket och grät för hon var så lyckligt. Men det var ju att hon var glad. Sen så skulle hon åka på flaket.

Sen kom vi hem till henne 2 timmar senare och hon öppnade presenterna och vi åt massa gott. Hon var fortfarande full men hon var inte flumm utan mera stabilt. Hon bad om ursäkt för att hon drack så mycket men jag sa att det inte gjorde något. Men sen så skulle hon på fest igen men hon var så trött så jag tycker hon skulle sova. Men det gjorde ju hon en timme och sen skulle hon iväg. Aja här kommer bilderna i alla fall från idag! :D

Dagens Outfit!

Emmelys kompisar och morfar farmor.

Emmelys lille bror Isak .

Emmelys andra bror Albin.



Emma och Albin ( Emmely närmsta vän).

Emmelys mamma, morfar.

Sötnos!

Her they come! :)



Pappa och Emmely.

Emmely med student bilden!



Alla gosedjuren!

Mums ! ;)

Emmelys konstiga godis som hon fick i present  ...

Fina hjärtat från plantshopen :P.

Emmely och hennes kompis som kom senare .

Tårtan som är en student hatt! :D

Det blir den blåa!

Japp ni rösta fram den blåa klänningen till slut ! :D Så den ska jag ha på studenten idag . Måste åka snart så det lär inte bli så mycket uppdatering. Så ni bara veeet. P.S tar med mig kameran så räkna med bilder! :)

ÄNTLIGEN!

Mitt internet funkar som det ska! Det har ju hoppat lite då och då. Ganska ofta på sistonde. Det är skönt att det funkar som det ska. Just nu kollar jag på Ghost whisper sååå bra. Kollar alltid på de. Men nu är det typ slut och då ska jag kolla på Private practice :).

Har ni tänkt på att många killar börjar skaffa blogg? Jag tycker det är rätt kul att läsa om manliga bloggar. Eller det beror på . Inte illa mot gay bloggar men det är kul att läsa manliga bloggar som inte är bögra också. Kanske såna som driver med sig själva lite som AnaGina.blogg.se. Jag orkar inte länka henne alla vet ju vem hon är :).

Juste det blir den svarta klänningen även om ni rösta blå tror jag, eller jag vet inte än... Måste kolla lite mera vad ni tycker. <33

Hjälp mig?!

Ni måste hjälpa mig! Vilken klänning ska jag ha på Emmelys student ?? Btw ska på min systers teater nu! :)


Vilken?? :D

Student!!

Imorgon jadå söta läsare händer det grjejor. Min syster yster ska ta studenten! Jag och dom andra i min familj ska dit och kolla på ut springet. Det heter väl så eller? Jag tycker det ska bli as kul. Jag önskar att jag var 18år! Det skulle vara såå skönt. Ett plus till så har jag ledigt imorgon. Det lätt som om jag hade ganska bra omdömen i so också. Hoppas det hon sa att jag hade gjort bra saker.

Arga snickaren.

Ja du vad finns det att se? Inte så mycket. Så jag kollar på arga snickaren på kanal 5. Ofta man köper ett hus och låtr det vara och försöker själv. Inte så smart kanske.... De kanske är smartare att köpa ett färdig renoverat hus en att göra något man inte kan. Manjan ju göra det om man kan renovera och typ är snickare. Aja vissa människor är konstiga. Men jag har för mig att det är något skojigt klockan 9. Man får väl kolla runt liite.

Jag var nyss ute och powerwalka föresten. Kanske 5 km med mamma som ändå skulle gå ut och gå. Hade ju  egentligen träning men kunde inte. Ni vet fitt for beach 2010 ;).


Piercing her i come!

Japp ett VG till och jag ska pierca mig i läppen eller tungan. Jag vet inte vart men mamma har lovat om jag fick 3VG resten G eller om jag fick ett MVG och 1 VG resten G så skulle jag få pierca mig. Har redan 2 och tror jag får ett VG i teknik kanske so och svenska. Hoppas svenska för jag har kämpat! Mamma lova mig det för ett halv årsen då jag hade 3 IG varningar. Nu har jag ingen allas och VG redan i två ämnen. Våra lärare berättar vart vi ligger och varför så det är kul! Nu ska jag bara veta vilket place jag ska göra det på. Kanske i nynäs eller troligen.
Jag är så glad!!!!!!!

Vad tycker ni är snyggast? :D


Skolan!

Jag är i skolan just nu på svensk engelskan. Har inga rest arbeten så får göra vad jag vill. Jag har också gjort om no provet hemma. Så det är jag klar med. På engelskan idag så ska vi få reda på betygen vi ska få. I no och matte också. Hoppas jag får Vg i biologi. Aja ska fixa med lite saker nu skriver sen!<3


Desperate housewives.

Sista avsnittet! :D Jag måste se det även om jag vet vad som kommer hända. Men jag vet bara liiite men jag tänker inte berätta. Men jag har inte följt hela programet måste köpa hela boxen. Men jag har kollat kanske 2 avsnitt på varje säsong :p. Men jag har sett hela den här säsongen är det 5 kanske ? Men jag trodde inte att det var så bra men det var grymt bra. Börjar kl 9 så ska duscha först!

BLÄÄÄÄÄ!

Ussch den här dagen suger! Vet ni varför? Därför jag fick IG på ett no prov för första gången :(. Men jag hade missat all genom gång och hade inte en aning om vad man skulle läsa. Men jag får inte en ig varning i fysik och jag ska göra om de. Och jag fattar inte varför mitt nya zoomobjektiv inte funkar. Men pappa känner någon som är bra på att fota eller han känner många men han skulle kolla det i alla fall. Hoppas det löser sig...

Sen så har jag tänkt på hur mycket barnen på gatan svär... Dom säger jätte fula ord! Jag undrar om 5-10 åringar vet vad det betyder. Jag svärde aldrig när jag var liten eller så liten. Jag kanske sa fan och jävlar för att vara cool. Men dom här ungarna säger allt från sär unge, till hora och ni vet i bland säger dom " Jävla bög, jag ska våldta dig!". Det hörde jag dom säga idag när dom hade vatten krig. Jag måste sluta svära så mycket! Man lär ju skit ungarna massa fult. Usschh stackars barn.

RSS 2.0