Smart as i am!

Annas dotter är ju sjukt smart . Det tog mig 15 min att klura ut vad han menade med hur många bokstäver som finns i Alfabetet. Hahaha det var ju ordet Alfabetet som man skulle räkna bokstäver i :P!

Pallar inte.

Har inget att blogga om så jag pallar inte just nu kanske sen! :D

Trött och lite illamående.

Japp därför orkar jag inte skriva så mycket. Det var när jag träna det börja men det är bättre nu! Sitter och läser Paows blogg hon är grymt rolig. Haha speciellt senaste inlägget grymt kul om man fattar. Kanske ska jag prova IQ piller hahahahaha :)?

Muffins!



Gratis Spotify Premium!

Det funkade för många andra bloggare och verkar ha fungerat för flera andra, så se till att bli medlemmar och värva 6 vänner, så får du spotify premium!
Vet du inte vad det innebär att vara premium?
Det här är skillnaden:



KLICKA HÄR OM DU VILL HA JAG SKULLE GÖRA DET!


Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna


Fuck this day!

Säger bara det allt suger värsta Fredagen på as länge. Aja har inte mycket att skriva! Ha det kul.

CUP.

Ska på cup om 45 min eller då börjar den. Imorgon har jag yteligare 4 matcher eller 2 kommer inte ihåg. Och några på Söndag. Men jag ska käka sen kommer jag hem ikväll och uppdaterar! <3


Lite bilder på Cd skivor.



Give me some!

Jag har ju sagt att min telefon är borta så nu ska jag säga vad jag vill ha för någon när jag får en ny! Är 200% säker på att jag vill ha den, liten , smidig, tangentbord och mycket mera. Kan ni gissa ?


En Xperia x10 mini men kanske vill ha utan tangentbord får see :)

Macroobjektiv!

Ska önska mig ett till min kamera. Älskar att ta närbilder och det blir mycket bättre med Macroobjektiv. Jag måste få ett :P!


Dripp dropp!




Regnigt.

Lite små regnigt så där. Men det har varit sol mycket idag också. Jag tycker det är rätt okej med regn de är ganska skönt när man ska sitta inne. Men om en halv timme blire fångarna på fortet idolerna ska vara med! Inte för att jag lyssnar på någon idol förutom ERIK, men ändå kul. Längtar så till Blogg tjejerna ska vara med!

Designat.


Ny design till Renate ganska snygg tycker jag!

Kommit hem.

Nu är jag hemma från allt jag gjort! Just nu kollar jag Fongarna på Fortet ska duscha sen efter skriver kanske imorgon eller senare idag :)!

Sleep well!

Good night ska sova nu ska upp klockan 6 imorgon. Sen kommer jag nog hem halv fem på dagen sen ska jag träna halv sex. Vi får se när jag uppdaterar skolan kommer alltid först ;). Har gjort en design till en tjej idag. Sen har jag fått några beställningar så det ska jag försöka fixa också, och kanske hinna med en nu ! Ha det bra.

Kul att...

46 stycken som läser, synd att ni inte kommenterar. Ibland gör ni och ibland inte. Men det är kul att ni besöker. Tack i alla fall det var det jag tänkte säga.

Just nu spelar jag wii cheer jätte kul tycker jag. Plus att man tränar lite. Har lite tränings värk från igår när vi körde i armarna. Men jag tycker i alla fall Farsan var helt underbar kolla på den!!!

Design utbud !


Någon som vill ha en blogg design? Egan bilder , eget typsnitt, vilken tex du vill, lägga till text går också om ni är intresserade lämna kommentar och lägg till [email protected] .


Blogg design.

Nu kör vi igång ska försöka hinna med så många som möjligt idag sen ska jag hinna med alla andra!

SÅ NU KAN NI BÖRJA BESTÄLLA IGEN! :D

Film Time.

Nu ska ja checka farsan hoppas den är rolig har hört mycket bra om den! Någon som sett den??

Älskar Facebook!


Älskar fejjan testerna så himmla kul! xD

Raukar, Soliden slott.

Jag har inte lagt upp dom bilderna än men nu så ska jag lägga upp dom! ;)











Fredag todaay.

Har ju varit i skolan idag fast bara en liten stund. Men dagen började inte så bra.... Jag vaknade försent och mamma var tvungen att köra mig till skolan. Missade bussen alltså men det gjorde ju inte så mycket i för sig! Fick skjuts en halv timme senare en vad jag skulle fått åka med bussen :P. Men sen så var det ganska tråkigt i skolan vi gick bara igenom normer osv. Men vi slutade halv 12 så varför ska jag klaga. Aja orkar inte skriva så mycket just nu men hörs sen! <333

Ny design.

Hur nöjd som helst sitter jag är och säger "o my goooood!" , verkligen jätte nöjd! Vad tycker ni?? :)<3

EMMMAA!

LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK!!!!!!

Blä fuuuu!

Berättade jag historian om my dear telephone ? Nej men i alla fall så är den borta, har antagligen tappat den, eller inte jag men mamma. Vi skulle åka hem ju och då hade mamma skjutit in den i bakluckan och då hamnade den ganska långt in. Och vi tror att den kanske råkade hamna vid min bil dörr. Och då när jag öppnade den så kanske den ramla ut (Utan att vi märkte). Så tror vi den åkt ut eftersom den inte finns någonstans! Konstigt i sånna fall. Aja måste ha en gammal nu kanske överlever. Men det som är synd är att jag har fucking kontantkort.

Om någon inte har mitt nya nummer som jag känner så kan jag säga att det är som mitt allra första nr fast med 07 Istället för 08 på slutet.

Buss om 20 min.

Godmorgon! Sitter och väntar på bussen som går om exakt 20 min. Vaknade alldeles för tidigt ( halv 7 ). Aja ses sen puss! <3

Skol start imorgon.

Imorgon är det skola igen. Men börjar 09.30 och slutar 11.00 så det är väl bra. Och i över morgon 09.10 slutar vid 12.00 inte så illa. Det blir väl kul! 9B her we come.

Elsas Mode im in love.

Gud läser hela tiden! Den är så grym man fasnar på direkten, den är så bra skriven. Jag ser verkligen allt framför mig i boken. ALLT det dyker upp bilder hela tiden som att jag ser en film! Efter jag hade ätit så tänkte jag "Nu ska jag gå och se klart filmen jag kolla på, juste det är ju en bok!" Helt sjukt eller hur? Men den rekomenderas väldigt mycket. Den är bra på ett annat sätt en Carolinas självbiografi (Ego Girl,Ego Woman) , båda böckerna är gryma men från helt olika håll. Elsas Mode är ju en roman kanske därför. GUD JAG ÄR KÄR I EN BOK!

Hoppas det kommer en tvåa av Världens Bästa Roman av Sofi Fahrmans Elsas mode.

New bag by Friis!


Riktigt fynd på en Friis väska 300:- D&D. På rean köpte jag den i Visby.

Bilder från vatten land, Gotland, Zoo, Eketorp vikinga by.















Liten förklaring: På Eketorp Vikinga by hade dom grisar, får och höns som sprang lösa jätte söta! Där gjorde vi ett smycke som skyddade oss från troll och annat. Och vi provade skjuta med pil båge också (gick inte så bra för mig). Det var väl kul där tycker jag. Ni förstår väl resten av bilderna nerdersta Visby, hösta Ölands djurpark och ett fint sten foto :P. Lägger upp på raukarna imorgon! ♥

Some of my favorite shoes.



2 par höga, 1 par boots, 1 par Converse, 1 par låga snörskor, 1 par "fjortiz" dojjor.

Ett par av mina absoluta favo, ett riktigt fynd 199:- Din sko.

Mina coolaste och riktiga favos 499:- Din sko!

Sen gillar jag mina mjukis skor dom gråa smutsiga som jag lever i mycket! Också från Din sko. Har många andra par skor men använder dom här mest när det är fest eller vad man ska säga. ( kanske mest när man ska matcha menar jag :P)

Skönt...

Att statistiken stiger lite efter min resa. Det känns bra! Tänkte kanske lägga upp lite mera bilder från Öland först och främst. Vi var ju vid fyren Långe John där var det as fint! Tänkte berätta lite mera om det imorgon. Nu kommer lite bilder!

Långe John.

Vilken utsikt eller hur!

Helt sjukt fint!

Långe John!

Hemma från Öland och Gotland!

Är hemma nu! Så nu ska jag uppdatera lite mera. Eller har ju inte kunnat göra det alls på en vecka. Men vi har gjort ganska mycket. Vi har varit på Ölands djurpark/Vatten land/Tivoli, shoppat , varit vid fyren långe john, och Borgholm slottsruin sen kommer jag inte på så mycket mera. Men vi kom hem klockan halv sex i natt så är ganska trött orkar inte skriva så mycket nu men ska lägga upp lite bilder från djurparken och vatten landet. Vi får ta Gotland sen puss!♥

Borgholm slottsruin.

Borgholm slottsruin.

Tyra Sandra Borgis .

Sweetii från Zoo gud alla små bebisar var så söta!

Mamma pappa till bebisarna
(?), också hur söta som helst.

Små sötnosar helt sjukt gulliga ville ta hem alla!

Aaaaww helt kär i djuren!

Söt apa.

Äcklig orm men ändå cool.

Mer ormar.

Haha ser ny vaken ut xD!

Lägger upp mera sen! :)


Bye bye!

Nu åker vi är lite stressad men jag hinner i alla fall skriva hejdå och ha det så bra!:)<3

Öland Gotland imorgon.

Kom hem igår åker imorgon till Öland och om 5 dagar till Gotland från öland. Är typ ganska trött på att åka bil i flera timmar. Men nu börjar jag bli van att resa från 1 till 100 mil nu. Har ju gjort det ganska mycket. Men vi får se hur det blir med update när jag är borta kanske någon i alla fall annars får ni klara er. Har ju haft typ 60 eller lite mera läsare idag. Det är ju kul! :)

Veckorevyn blog awards 2010.

En sak jag undrar är varför (inte för att jag har något i mot henne men,) Amandavardet får komma som Vip och inte bloggare som Isabelle Strömberg. Är inte det lite konstigt för Amanda är knappt känd längre, och Isabelle har vuxit i blogg världen jätte mycket. Det är lite konstigt, nu vet jag inte om Ana Gina har fått en VIP inbjuban eller så men om hon fått det så är det ganska dåligt, för hon och Isabelle har ju legat på samma nivå liksom.
 
Hon är ju årets nykomling! Kom igen Veckorevyn! Håller med Kenza väldigt mycket där faktiskt, det är dåligt att vissa "stora" bloggare får och inte andra. Men små bloggar som ingen läser längre ska få VIP. Det är kanske lite skumt sådär.

Haahhaa Facebook alltså.


Malmö 2010


Skor på rea 199:- Din sko.

Baseball tröja 249:- Gina tricot.

En fin resturang/slott på tivolit.

Tivoli hästar.

Fontäner över allt!

Detaljer är viktga där ;).

Mer detaljer.

Dom längst fram kallas min familj, inte tanterna, haha.

Det är bara farfar och Wilma som syns + pappas fot :p.

Igen familj, tyvär tog jag inte så många på dom.

Den var häftig man åkte slängungan upp 80-90 meter och såg ända till Malmö .

USCHH!! Haha det bästa jag åkt den var hemsk man kunde inte hålla upp händerna när det gick som snabbast!
Den snurra runt i i en "ställning" som kanske var 80 meter hög. Samtidigt som det gick jätttte fort så snurra flyg planet också.

Wilma min syster fotade :).

Tyra .


Tivoli.

Idag ska jag med familj på Tivoli i Danmark. Jag har varit där en gång tidigare tror jag. Vi är alltid i Danmark när vi är i Malmö. Det är ju så nära från Malmö till Danmark. Har shoppat lite också. Ett par skor och en röd baseball tröja har ju en i svart också. Aja måste dra nu puss! <333

Malmö idag.

Om en timme åker jag till Malmö hoppas på att ta lite fina foton. Seee ya!<3

Malmö.

Imorgon åker jag. Vi får se hur det blir med uppdatering förhoppningsvis kan jag uppdatera från en dator annars pappas iphone 3gs. Kanske slänger in ett inlägg imorgon innan vi åker puss nu tittar jag film! <3

Lights will guide you home And ignite your bones And I will try to fix you...


Coldplay - fix You.

When you try your best, but don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired where you can't sleep
Stuck in reverse

Tears stream down your face
When you lose something you can't replace
When you love some one but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home,
And ignite your bones,
And I will try to fix you,

High up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you.

RSS 2.0