Halloween!




Newbi!

När jag var i stan i onsdags fick jag bland annat med mig denna palett från sephora. Den var till ett sånt bra pris och såg proffesionell ut så jag var tvungen att köpa den! Ska prova använda den imorgon för första gången, kan lägga upp resultatet efter! 

Onsdags inspo.

Haha kass inspo men, men, Vad ska man göra? Har som sagt ingen blogg lust eller blogg feeling. Idag ska jag i alla fall träna, body Attack, ser INTE framemot det, haha. Nej men det är så sjukt jobbigt!

Loose pants.

Day VS Night
Igår köpte jag ett liknande par byxor som dessa och funderade lite på hur man kan bära dem. Och detta tyckte jag var snyggt. Dem funkar både i dagsljus och på sena fest kvällar! Jag tycker dem är skit snygga!

The sims has taken over me.

Detta är mitt nya liv. Jag installerade the sims 3 på min dator igen här om dagen och nu är jag besatt. Så det är vad jag gör om kvällarna. Idag har vi shoppat, fick hem mig lite visar det imorgon!

Söndagen den 27 oktober.

Helt ärligt, jag har verkligen ingen blogg ispiration eller blogg lust. Jag kan inte komma på vad jag ska blogga om, min kamera är hos pappa och jag gör inget speciellt om dagarna som är direkt kul att berätta om. Men kan göra det ändå. Igår kom våra kusiner hit och idag ska vi bowla i Nynäshamn. Jag hoppas att jag hinner hämta kameran innan så jag kan ta lite bilder så bloggen blir en aning roligare än vad den är just nu!

Blonde highlights.

Jag ångrar inte att jag färgade brunt och jag trivs absolut i det, men med handen på hjärtat, så trivs jag bättre i blont. Därför har jag bestämt mig för att lägga in massivt med blonda slingor och fortsätta så tills jag är nöjd helt enkelt. Jag vill dock inte vara lika blond som jag blev i sommras. Det var jätte fint på sommaren men alldeles för ljust för att kunna ha det på vintern. Men nu har jag i alla fall bestämt mig som sagt, jag ska börja i November eftersom jag gärna vill vara 100% nöjd till våren och min kommande student!
 
Det är nog det som är allra viktigast för mig, att ha en väldigt fin färg till studenten, jag vill ha perfekt hår! Just nu är jag på god väg att få tillbaka mitt långa hår efter att jag klippte av det förra året, största misstaget hårmässigt någonsin... Jag vill dock ha ännu lite längre, kanske 5 - 7cm längre än vad jag har nu!

Autumn perfection!

Älska hösten!
Här har vi en perfekt höst/vinter Allt är från H&M utom Bootsen, dem är Johnny bulls och väskan är en eftertraktad Marc By Marc jacobs!

Torsdags inspo!


The kite runner.

Plugga, plugga, plugga! Just nu engelska, fattar helt ärligt nu i efterhand inte varför jag valde den tjocka boken. Dock lockade den mig och filmen är ju riktigt bra så tog den mest pga det. Men nu i efterhand så känner jag av vilka krav det ställs från våran lärares håll... Vi har haft boken i kanske 2 veckor och idag fick vi reda på att vi ska ha läst till kapitel 10 till imorgon och jag ligger på, ehhhm kapitel 5. Så nu är det bara för mig att plugga hela kvällen!

Study Times!

... Till Oskar Linnros! Jag har en sjuk blidbrist. Min system kamera är hemma hos pappa så outfit bilder funkar ju inte att ta just nu och det känns så opersonligt att bara ha massa tumblr bilder eller kläd collage. Jag lovar att bättra mig!

Royal Fantasy Bra.

Åhh längtar tills det är Victoria's Secret fashion show! Definitivt en top 5 bästa sakerna som händer i december. Och hur snygg är inte The royal fantasy bra på en skala 1 - 10? Jag tycker den är jättefin! Så om någon har 10 milioner dollar på kortet kanske den kan skänka denna till mig?

Sa du skål?

Idag är det endast 14 dagar kvar tills jag fyller 18år, alltså två veckor. Livet springer fram, snart är man student och arbetslös och vad gör jag efter det? Pluggar vidare, jobbar, åker utomlands, ingenting? Haha ingen aning... Alla tjatar men själv vet jag inte ens vad jag kan se mig själv som om 10år. Nu ska jag i alla fall plugga, segt som fan, är så trött på skolan.

Atm - sex and the city + plugg!

Just nu: plugg och sex and the city!

Tre perfekta outfits för en ute kväll!

Utekväll!
Om 16 dagar är det min tur att fylla 18år, vilket betyder krogen och ute häng då och då och dessa 3 outfits skulle jag kunna se mig själv i ute på dansgolvet! Jag är en tjej som gillar simpelt. Less is more är ett uttryck jag tycker stämmer in ganska bra på mig. Om jag skulle bära en paljett klänning skulle jag skippa halsband och armband och istället köra simpla, stilrena örhängen och ett starkt färgat läppstift tillexempel. Klackar är ett måste och jag MÅSTE lära mig gå i klackar ordentligt och bra. Ballerina kanske också skulle funka men det blir ju liteee kalt på vintern, haha.

Skev uppdatering.

Jag vet att uppdateringen inte är den bästa men fokuset ligger på annat. Eftersom det hänt ganska mycket i veckan så har skolan inte varit prioett så måste först och främst ta igen det eller jobba igen det. Imorgon vet jag inte var dagen bjuder på, eller jo det vet jag visst haha. Jag och min kompis ska åka in till Panetoz spelning för att visa vårt stöd eftersom dem ska ta upp Laziz, dem ville ha folk från gruppen där så vi tänkte att vi skulle bidra! Men annars vet jag inte vad jag ska göra imorgon! 

Återigen, VIKTIGT!

Det är verkligen respekt att se att över 500 har delat denna bild på instagram och att bloggar, band och olika organisationer delar informationen och bilden, bland annat fitspooration, Sarah Tjulander, Tove Waldemar, Panetoz, Rättvisepartiet Socialisterna och många, många fler som jag vet kommer sprida infon
 
Och att se att flera fortfarande delar denna bild är också heelt otroligt fint och bra! Jag vill återigen bara säga till er att det skulle vara så bra om ni: Skrev på namninsamlingen som ni kan hitta några inlägg ner eller på FB gruppen, gick med i gruppen och delar denna bild på era bloggar, instagram, twitter, facebook, ja alla sociala medier ni äger! Eller om ni har kontakter inom media får ni gärna vänd er till dem! Vi behöver all hjälp vi kan få för att Laziz ska få stanna. Tänk så långt vi kommit på bara 2 dagar tänk hur långt vi kan komma på två veckor, men vi behöver hjälp, all hjälp vi kan få! Speciellt från medierna just nu.

Torsdags inspo!


Jobbigaste, svettigaste passet någonsin.

Bodyattack kan varit det värsta jag varit med om i mitt liv. Det var helt sjukt jobbigt och träningsvärken kommer sitta skönt imorgon kan jag säga. Något som inte kommer sitta skönt imorgon är att gå till skolan... Tror att det kommer vara väldigt jobbig och ledsam stämning över hela BF imorgon. Men vi ska göra vad vi kan för att hjälpa till. Även ni kan som sagt sprida vidare buskapet om Laziz genom att skriva på namninsamlingen och gilla och gå med i Facebook grupper som är startade av våran lärare och hans boxningstränare. Namninsamlingen hittar ni HÄÄÄR! Som sagt, det betyder jätte mycket, det handlar om Laziz framtid i ett land han byggt upp sitt liv i, ett liv han kämpat för och ett samhälle han anpassat sig till på bästa sätt!

Till alla där ute, hjälp till och visa ert stöd!

Till alla er där ute, snälla gå med i denna grupp för att stödja Laziz som är utvisningshotad, för såhär får det inte gå till! Tro mig, han förtjäna verkligen att få stanna här och det är också hans dröm. Laziz är går i min parallellklass på Fredrika Bremer, han har bott i Sverige i ca: 5år och nu kanske han inte ens hinner ta studenten med sin klass. Alla i min klass, lärare och andra klasser på BF är beredda att kämpa för att låta honom stanna kvar, så snälla ni hjälp oss att låta Laziz stanna i Sverige! 
 
Update: Namninsamling hittar ni HÄÄR! OCH för mer fakta om Laziz LÄÄS och snälla sprid denna artikel!

Dagens träning: Bodyattack!

Tänkte att jag skulle prova ett nytt pass som har kommit till gymmet idag, bodyattack. Dock är det fullbokat men jag borde få en plats eftersom det 9/10 fall alltid är några som avbokar. Men det verkar kul och as jobbigt! Precis ett sånt pass man behöver någon gång i veckan. Imorgon blir der Zumba och eventuellt på fredag också. Skriver inte så mycket om träning längre men det är för att jag inte tänker på att skriva det. Men jag går nästan ut och går varje dag då jag inte tränar vilket blir 2 - 4 gånger i veckan.

Om jag vore miljonär...

If i was a rich....
... Skulle jag beställa detta innan du skulle hinna blinka!

Dagens outfit! (Dåliga bilder i know)




Marc By Marc.

Favoriter från Marc Jacobs
Mina Marc By Marc favortier! Den som är markerad med 1an är som sagt min favorit! Älskar den, den ser så fin ut. Ska kolla på den på riktigt för att se om den är lika fin då. 

Floral print wide leg pants.

Pants.
Denna outfiten dör jag för! Speciellt formen på byxorna, och såklart väskan. Om jag någon gång köper en Marc Jacobs väska skulle det vara denna!

Sunday!


Just nu, ska sedan träna idag också!

Oseriösa lördag!

Har varit upptagen med annat hela dagen så bloggen har inte varit min prioett men uppdaterar mer imorgon, eller idag kanske man säger!

#Låtibbestanna

Låt ibbe stanna, och skriv på Namninsamlingen om ni inte redan gjort det, för så här behandlar man inte människor, skäms migrationsverket!
 

Sex and the city.

Man måste bara älska Sex and the city! Har sett serien några gånger och filmerna ännu fler. Jag älskar filmerna, det är mina favorit filmer, jag skulle kunna se dem varje dag utan att tröttna. Och jag gillar egentligen inte ens att se på film utan är definitivt mer av en serie tjej. Jag vet inte vad det är, men filmer tråkar ut mig. Dock inte Sex In The City, men det är ju baserat på en serie så det är kanske därför, haha.

It's friday im in love!

Tröja // Kappahl, Byxor // H&M, Klocka // Ur&Penn, Skor // Din sko.
Hatar jeansen dem blir riktigt slappa efter några timmar, rekommenderas inte alls!

Skolan är för mycket för att hantera.

Usch, klagar så mycket nu förtiden men jag ska bara skriva att jag antagligen inte kommer uppdatera mer idag för skolan äter mig innefrån och ut just nu.

Makeup Cravings!

Makeup cravings
Sigma Smink borstar // Too faced BB cream // Naked 2 palette // Too Faced palette.
 
Smink har blivit lite min grej, jag kan sitta i timmar och titta på makeup videos, från bland annat Laurenbeautyy på Youtube. Jag tycker verkligen det är hur kul som helst. Och dessa överstående sminket är ju rena smink drömmen! Lägg till lite MAC produkter också så är det verkligen komplett!

White pants.

Tröja // Bikbok, Jeans // Cubus, Halsband // bikbok.

Girl crush!

Alltså shit vad snygg Britt Ekland har varit i sina yngre dar! Nu kan det ju verkligen diskuteras med tanke på all botox och all plastik kirurgi hon genomfört. Men förr alltså, herregud, så himla vacker, skulle döda för att få se ut som hon gjorde då! Håller ni inte med?

V Maggio.

Är vi gjorda för varandra?
Är det drama som i Dallas?
Är vi lyckliga tillsammans? Är det bara vi två eller finns det andra?
Jag vill veta, jag måste få svar
Säg mig sanningen, den kan jag ta
Ser du stjärnor som i Dallas?
För jag vill veta, ska jag sluta leta?

Outfit.

Jacka // Odd molly, Väska // Michael kors, Omlott // New Yorker, Jeans // H&M.

Party outfit!

Night out

Daily dreaming.

Märks det att jag längtar härifrån? Inspo // min tumblr.

Lördagskväll!


Sex and the city + godis = min lördagskväll!

Most wanted for my birthday!

Most wanted for my 18th birthday!
Primeboots eller Johnny Bulls // Klänningar från Nelly.com // Olika Odd Molly plag // Baby rosa Hunters // Perfekta uteskorna från Nelly // Naked 2 palette // En New York resa!
 
Haha min mamma sa häromdagen när jag påminnde henne om min födelsedag om en månad att det var de mest ångestfyllda på hela året... Kanske för att jag nästan bara önskar mig dyra saker men jag förväntar mig absolut inte allt detta utan något/några av dessa sakerna. Annars skulle ju dem få lägga ner en normal måndaslön på bara min födelsedag, haha.

Thai mat och Bowling.

Bilder från idag när jag var och åt Thai mat och bowlade med mina tjejkompisar, dock blev det inte så mycket bowling eftersom banan slutade fungera efter 20min så vi fick pengarna tillbaka så vi satt och pratade och dem drack hela kvällen medan jag drack cola. Haha alla är 18år utom jag som fyller om en månad exakt så det är lite surt men lider inte så mycket av det, dricka är ändå inte min grej! Men det var väldigt trevligt i alla fall!

Friday!❤️


Handen i fickan fast jag bryr mig.

Bilder från idag! Kläder från odd molly, ska visa dem sen. Har köpt/fått både en jacka och en fin klänning!
 
Sitter just nu i mitt rum och lyssnar på Världens bästa Veronica Maggio och fixar lite med min nya dator. Fick trotts allt en ny av skolan eftersom att min inte gick att laga... Fick alltså inte veta vad som var fel på den och allt jag hade på den är borta, lite sorgligt faktiskt. Dagen har varit händelse rik i alla fall, vi besökte ett Buddhist Tempel på religions lektionen. Det var intressant och hjälpte lite inför provet! Efter det så var det hem och träning som gällde, ÄNTLIGEN. Har inte kunnat träna på hela veckan eftersom det knappt är några pass på det nya gymmet. Saknar de gamla faktiskt...

Det här med prov...

Åhh hatar verkligen skolan just nu, har prestationsångest och vill bara gråta. Vi har tre prov nästa vecka och jag kan nog ingen av dom tillräckligt. Varför måste alltid alla prov vara på samma vecka? Kommunikations nivå 0 mellan lärarna, så känns det ibland. Alltså ångest, trodde tredje året skulle gå rätt bra och vara rätt "lätt" men detta är det värsta året någonsin. Det kan bero på att lärarna lägger många prov på samma vecka, men också på att jag är skoltrött och för att det känns som att jag fått för lite information om de olika ämnena. Svårast just nu är Engelskan, den är så jävla svår, tråkig, jobbig och allmänt oklar. Men jag tänker inte ge upp! Om det inte går bra får man helt enkelt göra om och göra rätt, hoppas bara min engelska lärare tänker detsamma...

Studenten 2014.

Åh idag har vi fått beställa student mössor och nu känns det vekligen på riktigt, vi ska ta studenten! Jag har redan planerat rätt mycket, som student klänningen den har jag velat ha länge och det är den jag SKA ha och så är det bara. Den är verkligen så perfekt och jag längtar tills jag får bära den!

Drömmen om The Big apple.

New York, min dröm sedan så länge tillbaka. Det jag önskar mig i födelsedags present, Victoria's Secret, Forever21, Central park, 5th Avenue, Soho, Upper east side, Times Square och alla Gossip Girl och Sex In The City miljöerna. Jag vet inte hur länge jag velat uppleva New York, tjatat på min familj om att få åka dit, tittat på tumblr bilder på New York och drömt mig bort. Nu har jag chansen att få uppleva min drömstad tack vare Momondo.se som just nu har en tävling priset är att få uppleva sin drömstad värde 20 000kr, och min drömstad är New York City, the city of all my dreams.
 
Tänk er känslan av att landa i New York, kliva ut från flygplatsen och se staden, människorna och trafiken, förstå vilken känsla att sätta sig i en Gul Taxi som åker på gatorna genom Drömmarnas stad. Att gå runt på Manhattan och bara titta, titta på människorna, miljön och staden. Att kunna shoppa på Victoria's Secret och smink från MAC. För mig låter detta som himlen på jorden. Kan inte ens med ord beskriva hur stort det skulle få vara att vinna en resa dit. New York ÄR min dröm och har varit det så länge jag kan minnas. 
Vilken är eran? Gå in och tävla hääär!

Zebra pants!

Zebraaa
 Asså zebra byxorna! Dör så snygga dem är, tror faktiskt att jag ska köpa mig ett par men först måste jag köpa en kappa!

1 oktober 2013.

Nu börjar hösten på riktigt, och en av dem mysigaste perioderna på året. Jag hoppas på mycket regn och mys väder. Det är så jag vill att oktober ska vara, regningt och lite mörkt.

RSS 2.0