Jag mår bra.

Denna höst är så annorlunda mot många andra tidigare höstar och vintrar för min del. Jag mår så bra just nu. Mitt liv känns stabilt och jag känner mig, glad, positiv och rätt självsäker. Hösten och vintern är rent statistiskt den årstiden då människor mår som sämst psykiskt, för mig har det varit så förr, men tror inte egentligen att de hade med mörkret att göra. Dock är de inget jag tänker gå in på nu, eftersom jag inte orkar sprida massa negativa tankar om hur jag mått för när jag istället kan sprida positiva tankar och skriva om hur bra jag faktiskt mår idag. Jag hoppas i alla fall att ni också mår bra, att ni tar er igenom mörkret och kylan med ett leende på läpparna. Om inte så hoppas jag verkligen att ni någon dag kommer uppleva hösten och vintern som en lycklig period av ert liv, inte bara en mörk, dyster och jobbig period! Kram.  
 

Holiday collection.

Alltså lyckan av att lyckas får tag på limited edition är nästintill oövervinnerlig. Jag har varit så exalterad och taggad på två limited edition kollektioner detta år. Den första är Loracs, jag ska ha lorac mega pro palett, och jag vet att den kommer släppas snart och jag kommer vänta, precis som jag väntade och klickade in var 5onde minut idag för att se om Too Faced collektionen släppts. Den andra kollektionen ser ni över, OCH JAG FICK PRECIS VAD JAG VILLE!! Too faced melted kiss + La Belle Carousel. Jag dör av längtan i väntan på att dem ska komma hem till mig! 

Orange.

Stör i hjäl mig på att limmet på fransarna inte hade torkat på två ställen, men de fick duga andå.  
 
Alltså denna skugga från Inglot är så fin. Den är liksom guld, orange, röd. Har använt mig av den orangea skuggan på hela ögonlocket + lite guld i kanterna. Sen har jag använt en rosa, peach-aktig skugga i globlinjen. Provade även min nya och första gelliner som jag köpte igår från maybeline. För att vara första gången med en gelliner så tycker jag att det blev bra. Tycker dock inte att jag passar i eyeliner därav att jag aldrig ägt en gelliner innan, men vill ha en ändå eftersom de kan vara kul ibland och att använda på andra. 

5inist and halloween.

Min nya tröja, kan den symbolisera mig mer? // Mina två första försök på blodiga, öppna halloween sår. 
 
Äntligen fredag igen, eller nu är det snarare lördag men eftersom jag inte gått och lagt mig ännu så räknas det fortfarande som fredag för mig. Idag slutade jag tidigt vilket var skönt, speciellt eftersom det är just fredag. Idag hade jag även lovat två tjejer att sminka dem inföt en halloween fest de skulle på och slut resultatet blev helt ok för att vara den första gången jag faktiskt provade göra sår. Det vat faktiskt riktigt kul. Ska fixa lite latex och lösblod imorgon då jag och min syster ska åka och shoppa. Kanske även fått en till försökskanin att testa på imorgon, så kul!

Long time no seen.,

Bild lånad från Hannas blogg. 
Hej på er, mig har ni inte hört mycket ifrån den senaste tiden jag vet. Men veckan har varit fullproppade med alltifrån föräldrarmöten till träningspass, och sen har jag även blivit helt beroende utav att titta färdigt TVD vilket hr påverkat bloggen. Nu ska jag i alla fall försöka komma igång lite mer, lovar!

Att följa drömmar och önsketänka.

Jag vill så mycket i mitt liv. Jag vill just nu resa, både till varma länder och till stora städer. Jag vill stanna där en lägre tid och bara vara. Jag vill köpa nya, färgglada väskor och sommarkläder, hänga på afterbeach ställen efter en lång dag i solen och på stranden. Jag vill till ett höstigt New York. Där vill jag shoppa loss och vandra igenom Central park. Jag vill plugga i en annan stad, eller ett annat land. Jag är trött på Stockholm samtidigt som jag älskar Stockholm. Jag vill bo här, men vill ändå samtidigt bort härifrån.  

Måndag - söndag.

En selfie från gårdagen // En bild från dagens promenad. 
 
Det känns som att jag tappar bloggen på vägen nu när tiden och dagarna går så fort. Jag hinner liksom inte prioritera den med bra genomtänkta, intressanta inlägg vilket är tråkigt. Jag vet inte vad jag ska blogga om helt ärligt. De händer liksom inget intressant i mitt liv som jag får skriva om. De händer ju såklart massa roliga och intressanta saker hela tiden på jobbet men de får jag naturligtvis inte skriva ut. Haha hur skulle de sluta? Nej, men är verkligen helt tom på inspiration. Om ni vill inspirera mig så är jag öppen för förslag!

NARS Dual-Intensity Eyeshadow.

Narsicisst.
Mina två topp märken när det kommer till smink är deffinitivt NARS och M.A.C. Senaste gången jag var i stan, dvs förra lördagen sprang jag in på Sephora för att se om de fått in Dual-Intensity Eyeshadow. Och det hade de. Däremot var nästan alla slut. Jag var ute efter Himalia men den var slut tyvärr... Dock hittade jag istället en "Destemona", den lila, rödaktiga som ni ser i collaget. Alltså färgen är så unik. Har inte sett någon liknande skugga. Om ni skulle se den live skulle ni fatta vad jag menade, i collaget ser den inte så unik ut som den verkligen är. Den har liksom en så häftig lyster, den liksom skiftar i färgen i olika ljus. Så svårt att förklara, men den är så jädra fin. Jag har inte hunnit använda den än och vågar typ inte heller eftersom den är så fin som den är, haha. 

Efterlängtade helg.

Tjingeling! Äntligen helg igen, den kom som vanligt snabbt som blixten. Häromdagen var de måndag. Gud ska tiden gå såhär fort? Eller är de bara jag som tycker att den springer fram? 

Mitt enda liv.

Hej! Ledsen för den dåliga uppdateringen men har haft fullt upp och nästan ingen tid över. Idag har jag varit på Jonas gardells mitt enda liv tillexempel. Ja, det var hel grymt! Han ät verkligen så bra, rolig,smart och härlig.


Nytt youtube klipp!

Funderar på att göra någon rolig halloween sminkning nästa gång men kan verkligen inte bestämma mig för vad jag ska göra. Funderar på typ vampyr eller bara något äckligt sår. Har aldrig gjort sår förr eller någon Halloween sminkning förr men övning ger färdighet och jag vet hur man gör tillexempel sår osv. Måste dock köpa lite lösblod och andra färger. Vad tycker ni? Ja eller nej?

Promenad i höstvärme.

Jag såg nog helt seriöst ett spöke i Arbottna Herrgård idag. Usch, så obehagligt! Såg bara något som svepte förbi ett fönster, let's hope att jag inte blir hemsökt i kväll. Annars var promenaden fin, Arbottna är ganska fint. Önskar dock att man skulle få gå in i byggnaderna, alltså stallen och sånt. Men pga att det är i så dåligt skick får man inte gå in. I herrgården kan man få gå in om de som bor där eller de som äger Arbottna är där. Nu var dem inte de tyvärr men det hade varit roligt att få titta inne i herrgården.  

Drugstore smink!

Min systemkamera var urladdad så lite halv bra bilder från min iphone får duga. Här är i alla fall mina senaste inköp, allt är faktiskt lågpris smink eller såkallat drugstore smink! Har ju tidigare sag att jag mest samlar på högpris smink, men på senare tid har massa produkter från drugstore kategorin intresserat mig vilket är bra för plånboken! Det jag köpt är i alla fall 6 stycken LA Girl glazed läppglans  som jag nog mer skulle se som läppstfit tack vare den sjuka pigmenteringen i dessa. Jag har provat de ljusaste och den lila. Det lila älskar jag, så häftigt färg! Den ljusa var nästa lite för nude för att endast använda den men med ett mörkare rosa nude läppstift under blir det nog en riktigt snygg färg! Sen har jag även köpt en ny bronzer som jag länge spanat in från Bourjois i samma beställning köpte jag även en röd läppenna. Har hört så mycket bra om den så var tvungen att köpa den. Jag har även länge velat ha Milanis baked blushes så jag slog till på två stycken till att börja med. Har bara hunnit använda den ena, dolce pink och so far så gillar jag dem stark! I samband med att jag köpte mina Zoeva borsar passade jag på att köpa hem en eyeliner i blått också, fick även en gratis ögonprimer med! 

Några av mina favoriter!

Gud, har sååå många favorit youtubers så att det skulle bli en hel bok så här är i alla fall några av dem!
 
Casey Holms, eller ItsBl0ndie som hennes kanal heter är helt klart topp 5. Hon är så snygg och så jädra duktigt, love her!
 
Nicole Guerriero är också en favorit bland topp 5, så snygg och proffsig! 
 
Sen har vi den SUPER duktiga Nikkie på Nikketutorials. Herregud vad hon är grym, plus att hon är rolig.
 
Nästa är Lauren Curtis, hon var den första som jag hittade på youtube och som verkligen väckte mitt intresse för smink, hon är också helt klart topp 5.
Sen har jag även den snygga Megan med kanalen Smlx0 på min lista. Jag gillar verkligen hela henne, hon är duktig och verkar vara en härlig prick.
 
Megan på Lavitademeg är jag även prenumerant hos. Gillar att hon både kombinerar smink med dagliga vloggar från hennes vardagsliv. 
 
Sist men inte minst denna gång har jag Jaclyn Hill (råkade stava namnet fel på bilden...). Hon är högst upp på delad första plats med Lauren, i just can't get enough of her! ÄLSKAR hennes tutorials mest av alla plus att hon bjuder jättemycket på sig själv vilket jag älskar! 

All about skjortor!

Perf.
Har börjat tycka skjortor är sjukt snyggt, eller har alltid tyckt det men inte på samma sätt som nu. Just rutiga skjortor har jag blivit lite extra kär i. Tycker dock det är rätt svårt matchat. Sådanna skjortor som den över är väldigt enkla att matcha med ett par jeans och höga boots. För att matcha en rutig skjorta krävs en lite mer "tuff" outfit. Typ låga boots med svarta jeans skulle kanske funka! 

New cases!

Köpte dessa super fina skal till min nya iphone. Kunde dock inte se hur dem skulle se ut på en 6a eftersom att de bara hade iphone 4 som "modell" men man kunde välja alla skalen för både 5 och 6a. Men jag tror och hoppas i alla fall att skalen är lika snygga som på bilderna. Det var verkligen svårt att välja mellan alla fina skal, men jag begränsade mig till två utav många favoriter! Klickade hem de från nunucodesigncompany.com om ni är intresserade!
 
 

Imorgon är det fredag.

Bland de bästa känslorna som finns är när man slutar jobbet på torsdagen och inser att det är fredag imorgon. En ännu bättre känsla är när man faktiskt slutar på fredagen och inser att det är HELG. Jag älskar verkligen helger, kommer aldrig jobba helg någonsin. Nog om hur mycket jag älskar helger och till dagen som gått. Idag har jag i alla fall jobbat som vanligt. Gud var så trött när jag kom hem så att jag sov i 3h, negativt är dock att jag inte kommer kunna somna först tidigast 01.00. Jag hoppas i alla fall att jag gjorde av med tillräckligt med energi när jag tränade så att jag blev av med lite "pigghet". Har verkligen blivit dålig på att träna. Så fort jag kommer igång blir jag sjuk vilket är så jobbigt. Nu får jag hålla alla fingrar och tår på att hålla mig frisk enda fram till tidigast jul!

If not me, who?

Jag hittade denna text på tumblr som är ett citat från Emma Watsons tal om feminism. Detta citatet passar så bra in i mitt liv.  
 
Några gånger i mitt liv har jag stött på människor som inte varit snälla mot mig. Jag skulle inte säga att jag varit mobbad. För mig är mobbing mycket mer än det jag har "utsatts" för. Många gånger tror jag att det handlade om hur mycket jag var mig själv och hur lite jag brydde mig om att vara som alla andra. Jag har varit så hela mitt liv, jag har aldrig varit rädd för att ta plats eller gått med på att anpassa mig efter andra. Det gör jag inte i dagens läge heller. Men det är klart att jag vissa perioder tvekat, det gör jag än idag men om inte jag är den jag är, står upp för vad jag tycker, för mina värderingar eller min personlighet, vem ska då göra det? 
 
Jag bryr mig idag mindre och mindre för varje dag som går vad folk tycker om mig. Jag vet vilka mina vänner är. Det har jag vetat länge. Jag har insett det nu i efterhand. Vilka som stod bakom mig då och vilka som fortfarande gör det. Jag har även insett hur mycket jag uppskattar dessa människor idag, jag är även tacksam för att jag kommer från en familj med bra värderingar. Jag är extra tacksam till min mamma som alltid backat mig, oavsett. Till er, mina fina vill jag bara säga tack, ni är bäst i Världen, utan er vore jag inget ♥.

Zoeva vs eBay brushes!

Fick frågan om man kan hitta likande borstar som mina från zoeva på eBay och i roséguld. Detta är vad jag hittade. De är dock i guld men riktigt fina ändå tycker jag! Om ni söker på säljaren: onmyway1975 så hittar borstarna!

Röda läppar + lila smooky eyes med röd under ton.

Ville leka lite med mina nya smink produkter idag, speciellt de röda läppstiftet så provade göra lila smooky eyes till starkt konturerade kinder med hjälp av mitt mineralized skinfinish i Global Glow som är en PREFEKT bronzer för mig. Färgen är perfekt, sen ger den ett väldigt fint lyster/highligt över kinderna, perfekt till tillfällen då jag vill glänsa. Funderar starkt på att köpa ett till skinfinish i soft and gentle för att använda som highlighter eftersom jag verkligen gillar lystern den ger. Idag har jag även kommit fram till att rött läppstift är rätt svårt att applicera utan liner. De är mycket pill och concealer som krävs för att få de att se okej ut. Jag har som tur är beställt en liner som är pg hem till mig eftersom jag glömde lägga till en i min beställning jag gjorde från kicks i samband när jag köpte läppstiftet. I det stora hela gillar jag verkligen denna look. Lila passar mig utmärkt eftersom svart blir lite för mörkt + lila framhäver mer min ögonfärg. Vad tycker ni? 

Fakking dödssjuk.

Skriver detta inlägg för att jag har ångest över hur dålig jag är på att blogga och för hur tråkig min blogg är just nu. Jag lovar att göra det roligare men har 0 inspiration just nu. Just nu är jag även, ovanligt... Sjuk, mår både illa och har feber så kul inför helgen! Tills jag mår bättre kommer bloggen vara prio 2, så om de blir inlägg imorgon eller inte beror på hur jag mår. Jobba gör jag nog inte imorgon heller för den delen som jag mår nu. Har jobbar förr med feber och det var icke kul så gör helst inte om det om de inte är ett nödfall!

APT.

 Gud, är helt slut efter att ha jobbat från 08.00 till 19.15 på kvällen. Anledningen till att jag jobbat så mycket är att vi haft APT, arbetsplatsträff (tror jag det heter). Dock går den tiden så fort eftersom man alltid har så mycket att prata om. Annars då? Med mig är det sådär, känner i min hals och min näsa att jag kommer bli förkyld, igen... Är så fruktansvärt trött på att vara sjuk. Det känns som att jag alltid är sjuk nuförtiden, så irriterande. Vi får väl hoppas att jag inte får feber och att det inte blir värre! 

RSS 2.0