Jag kan ta mig i rumpan xD

Jag sa inga mera medaljer och vad händer vi tar 2! Jag hade fel, på ett positivt sätt xD. Ja det va väl kul i gues. Camila gick nyss hem så jag tänkte att jag bloggar för man kan inte blogga för mycke ;). Idag så har vi varit ute och då hände världens grej! Jag nämner inga namn men vi gick runt i gamla området som vi på min lilla ö kallar de. Men så gick vi förbi ett hus och det har varit till salu i några månader eller någon. Och så sa Camila.
-Ska ingen köpa det dära huset! Då sa jag.
-Jag vet inte... han kanske tar för mycke pengar.
-Jag tycker att det är fult!, När Camila sa de skratta jag lite. Och jag lovar vi snacka högt.
- Ja, När man vet hur det ser ut inne hos honom så tycker man väl det.
Och då ser vi en granne gå ner dit och säger typ tjena. Och då visade det sig att dom hade varit där utan för när vi snacka skit om han! HAHAHA Camila och jag bara sprang där i från hem till henne med hennes hund som nyss kastreras och INTE får springa. Vi skratta så länge åt de xD. Hoppas bara dom inte hörde. Men men... Där snacka vi före vi tänkte xD. Men det va kul så det spelar ingen roll och jag gilla honom inte så mycke. Visst han va snäll och så. De är många som håller på att flytta. Vissa har varit till salu sen sommaren och vissa hus en eller två månader. Dåde i gamla och altorpsvägen. De är inte så konstigt för att de bara finns saker på sommaren hära. Men vi ska nog inte flytta på ett tag. Men jag skulle gärna flytta till Södermalm eller Hammarby sjöstad eller bara in närmer stan. Tyresö, Handen eller utan för typ Nacka eller något sånt. Men jag skulle kunna tänka en framtid som vuxen i Göteborg eller Malmö. De är Sveriges finaste platser men det är Stockholm också. Det är en väldigt fin stad och jag ÄLSKAR den men i bland kanske man kan behöva lite om växling... Men gud nu låter jag som att jag verkligen har mycke framtids planer. Det kanske är lite för tidigt men det är också bra att planera framtiden nu så att man inte står där när det är dags och inte vet vad man ska hitta på. Aja kollar just nu på Walander Afrikanen. Den har jag sett förut men den är bra så jag kollar på den på 4an. Aja är inte helt nöjd med min design så jag ska planera om lite.<33

Håller på med min design nu :D

Håller på och fixar en design. Jag kanske inte gillar den så de kommer kanske bytas lite då och då :P.

Taaaaaack!

Taack så mycke söta Josefine! :D Hon hjälpte mig lite faktiskt med det dära jag bad om i förra inlägget! ;D Är just nu med Camila fast hon är en osocial skit sitter och lyssnar på musik -.-' xD.

Ny designat!


Ny design till Nadine!

Vet någon!?

Är det någon som vet varför det är ett sträck mitt i mitt "mellan rum" mellan headern inläggen och sjäälvaste menyn? fattar inte varför men men. Någon kanske vet inte jag i alla fall... Ska testa mig fram lite :P. Det är en tjuv titt på min nya design faktiskt men det lär dröja lite. Så ni får vänta... Jag ska klippa mig och färga håret soon i mörk blont. Jag vill inte ha porr blont hår... Det ser inte naturligt ut. Men jag hade de innan jag färga brunt :P.

Så fint! Ska färga hos frisör så de blir nog bra.


Anna is baack!

Jag älskar Anna har funderat på vart hon tagit vägen! Och så dyker hon bara upp i melodifestivalen! Jag börja nästan grina för att hennes låt va så bra. Jag är så rörd över den bästa låten jag någonsin hört i melodifestivalen. Jag är väldigt musik intresserad. Och det är musik !


NY DESIGN PÅ G!

Jag ska börja med snart. Camila och jag hade tänkt ta lite bilder sen. Jag hade inte bilder som funka så bra.. Dom är gamla och jag ser ut så :p men ändå inte..

Är med Camila!

God morgon är med Camila men måste skyndaa nu för mitt bateri tar slut på datorn puss! <33

Inga fler os medaljer!

Jag tror inte att det kommer bli några mera förutom i curling. Där är de silver eller guld. Jag har haft ett prov idag i no. Och jag måste ha minst G. Jag tycker de gick bra i alla fall.

The annoying Orange!

 
HAHAHAHAHAAA DE ROLIGASTE JAG SETT!

GLEEE!

Idag är det glee har längtat hela veckan. "Deras" sånger är as bra och just nu är de spänande som fan! Sen är det Gost whisper. Bara favo program. Checccck this out ;).






Sov gott!

Tänkte bara säga godnatt och att jag hoppas att ni har haft en bra rolig dag. Min dag har varit sådär men men. Bad days good days thats life ;). Om jag inte går och lägger mig i tid så kan jag inte vakna 6. puss! <33

Två bloggar just nu :D

Hildasdesign.blogg.se heter min nya blogg MEN än så länge är det en test blogg ;). Så vi får se i framtiden. Men jag kommer nog inte blogga så mycke på den :P. Det kanske blir en design blogg eller hur?? Och VIKTIGT ny mejl blogg mejl alltså [email protected] !

Blev senare en vad jag planerat..

Hej på er söta läsare!<3 Jag planerade att jag skulle skriva ett inlägg klockan halv 12 men de vart visst lite senare men men ;). Här kommer musik med Paramore !

Paramore - Misery Business




Paramore - Brick By Boring Brick


Snabbt!

Hej orkar inte skriva idag men får skuld känslor om jag inte gör de. Men jag har i alla fall vart med Camila idag och vi har hoppat i snön från hennes tak. Kommer med bilder sen hon ska skicka dom till mig ;). Jag har fotat och hon fast med hennes System. Söker själv en system kamera så om någon i stockholms området säljer en mellan 0-2500 säg till mig! :D Kontakta mig då vid mejl ; [email protected] .

Innebandy match!

Ska åka på match snart önska mig och mitt lag lycka till! :D


Bästa blogg just nu.

Sandra är min månadens blogg! Jag känner henne lite. Hon är jätte söt,snäll och en UR BRA mamma till sin söta dotter Angelica. Där skriver hon hur det är att vara 17år och mamma och lite allt möjligt. Ni kan ju läsa :D. Jag läser den minst 2 gånger om dagen. LÄS HÄR!

Bye bye!

Hey ho lets go ;)

Jag <33 OS vancouver!

Jag trodde aldrig i mitt hela liv att jag skulle bli så himmla fast vid vinter os. Jag har alltid kollat på Anja men inte annars. Men nu är jag en riktigt nörd! Jag älskar att åka skidor, slalom alltså.

Tp i kväll med Malin och såfian ;D

Hej hej !:D Känner mig ganska glad just nu. Hahahaa kanske för att jag ska gå till träffpungten och ha skoj med vännerna. Fast det är inte först 7-8 ;D Men ändå. Aja ska facebooka nu puss! :D

Anja persson är en kämpe!!!!

Hon är en san kämpe. Såg ni hur hon flög igår? Och idag ska hon kanske tävla! Hely otroligt. Det spelar ingen roll om hon inte tar medalj! Hon är bäst :D

In school !

Im in the fuckilng school just nu xD. Jag håller på med en uppgift som måste bli klar nu sooowww puss på er alla ! :D<33333


Kamrat stödjar utbildning.

Idag har jag varit på kamrat stödjar utbildning från 09.00 till 16.00. Så jag kom hem halv 6. Vi snacka om allt möjligt. Självmord, Mobbing, Olika fula utryck som ofta andvänds etx Fitta, Hora, Bög. Ja typ sånt. Och sen massa annat. VI såg på Skicka vidare. Som jag redan sett 3 gånger så de va mindre kul. Den kan man bara se en gång för annars blir den för förutsägbar. Men jag tycker den har en otroligt bra handling och den är så himla cool! Ni måste se den om ni inte har sett den. Man kan grina om man är känslig xD. Sen när jag kom hem så åkte jag på träning med min lilla syster. Dom skulle spela innebandy men dom spela pingis istället. Jag va inte med så mycke. Först spela vi innebandy och då va jag med men inte sen då sköt jag med min innebandy klubban. Visste ni att Paow.se nu är i egypten? AVIS jaaaag vill också!!!! Är de bara jag som vill typ till Grekland eller Cypern, Spanien? De skulle vara chill eller hur? Tänk er varm luft solen steker fin sol bränna och MYCKE BAD. Det är ett måste. Aja har ni ätit semlor idag då?? Det har jag men jag va inte jätte sugen så jag åt inte mycke. Så kan de bli. Aja ska kolla på OS nu har ju skivit mycke nu så nu får ni läsa ;)!<33

Studiedag!

Vaknade nyss har ju studiedag så man fick ju lixom sova hur länge man ville ;). Aja ska gör något nu puss! <33

Happy valentine's day!

Hoppas ni haft en jätte bra alla hjärtans dag med massa hjärtan och rosor! Själv har jag varit på konfirmation och ätit godis hjärtan och fått rosor eller en ros :D. Hoppas att alla haft en lika bra dag som jag har haft. Tycker ni inte också att det är en utav årets bästa dagar? Ja de är rätt romantiskt att få ett äkta guld hjärta och de skulle vara jätte kul att få, men om man får ett litet fint kort av ett syskon så är de lika mycke värt. Det är tanken som räknas. Eller av en kompis eller ens barn. Jag tycker det i alla fall. Jag känner tre sycken som fyller år idag så grattis ! ;)  Själv har jag studie dag imorgon. De ska bli skönt för då kan jag kolla på en massa mysiga filmer om alla hjärtans dag. Sitter i alla fall och kollar på blåsningen hahahahaha as kul ju. Aja ska kolla nu skriver sen puss! :D<33333


Melodifestivalen = Skämt?!

Är de ett skämt eller ?! De suger. Jag fattar inte den dära rappen eller vad fan de ska likan! Lixom alla har varit as dåliga. Förutom Pain of Salvation. Den texten handla om något i alla fall. Dom andra va ju bara något som typ inte någon mening. Alltså de handla inte om något.
1. Ola kom över Nathalie nu!
2. Salem du va bra men va fan gar du där att göra om du inte vill vinna?
3. Jenny silver du trodde väl inte på allvar att någon skulle rösta på dig?
4. Jessica du va helt okej, men seriöst jag kom inte ens i håg vad du sjöng.
5. Firspråkaern vem är du och singel vill du ha en tjej eller varför va du med?

Resten kommer jag inte ihåg.

Slutade 10.30 istället för 15.30! xD

Efter som jag var hos tandläkaren så slapp jag 3 lektioner och sluta as tidigt. Har någon lagat hål någon gång? :P. Själv har 2 eller 3. Men ska laga ett till. De känns inte ens tycker jag. Men jag hade ju bedövning. Man kan ju ha utan. Men jag tar inga risker att det ska kännas. De är rätt av kopplande tills dom borrar för då skakar de lite men annars är de helt ok. Men undra vad dom gjorde i skolan då?? So är as tråkigt så jag missade nog inte så mycke. NO är ju kul så de va lite synd ;/. Fick faktiskt VG på provet.


Tandläkaren.

Jag har varit och lagat hål hos tandisss! De gör inte ont de tycker jag inte i alla fall...

True Colors.


Glee club - True Colors.

I can see your true colors thats why i love you <33333

The city!

Hej hej sitter och kollar på the city. Jag vet inte riktigt om jag tycker det är så bra. För det är ju typ som the Hills fast The hills är bättre. Jag gillar ju inte direkt Hide i the Hills. Men annars är det väl bra. Jag tycker One tree hill är bra nu faktiskt! Jag gilla inte det förut. Men nu så är de typ ur bra. Även om det är gammla avsnit. Men problemet är att Ghost whisperer. Plus att jag drömmer om att se ut som henne!:D. Sjukt snygg. För ett tag sen så funta jag på att starta bloggen Ghost Whisper, tycker det vore coolt att byta till de ;). Men jag skulle heller vilja byta mitt namn mot de så jag slipper att byta hela bloggen. Men jaja. Kanske sen.

Jusus tanten maraton! ;) WIIIHOOO!








BLOGG BESTÄLLARE LÄGG TILL MSN!

Ni kan inte mejla för jag orkar inte läsa varje dag. Det är också jobbigt att mejla och säga allt i stället för på en gång. Så läs att ni ska lägga till mig i stället. Annars blir det KNAAAS! :D<33 Halv 8 hos mig och andra avenyn nu snart puss! :)<33333

Plastikkirurgi och botox !

Vad tycker ni om Plastikkirurgi och botox? Nu menar jag bröst rumpa fett bort tagning osv. Flera och flera opererar sig till "Barbie dockor". Vissa operear också underlivet! Det tycker jag är helt absurt. Det är okej med bröst och rumpa och läppar om man är helt plat eller inte har några läppar bara smala fula. Jag skulle adrig stoppa in hur mycke som helst i min kropp. Dom vet inte riktigt hur det på värkar folk. Ta bort alla rynkor osv. Ingen vill ju bli gammal men i alla fall. Vad tycker ni???


Träning! ;D

Idag har jag varit i skolan de va tråkigt. Vi fick inte tillbaka proven som jag hoppats på -.-'. Sen så gjorde vi inte så mycke mera i skolan som vanligt. JO, Jag försov mig så jag kom försent 45 min. Sen så kom jag hem men va tvungen att spring till bussen så ja... Men sen när jag kom hem hade jag tärning. Och de hände inte så mycke mer det var jobbigt ! xD!<33

INNEBANDY!

Idag har jag varit på innebandy match. Det var inte min match men min systers. Det va kul. Men dom vann inte men dom var mycke bättre för att dom kämpa mera men dom fick inte in bollen. Dom måste träna sina skott. Det vart 2-0. Men deras tränare är as bra och dom har bara spelat snart ett år. Dom kan bli riktigt bra tror jag :D.


Melodifestivalen bara jag som INTE bryr mig?!

Jag är inte ett stort fan av melodifestivalen har inte varit på 4 år kanske. När jag va lite en gång så fick vi gratis biljetter när Nanne Grönwall sjöng. Jag tyckte hennes låt var bra men jag va inte jätte stort fan då heller.
Jag vet inte ens vem och vilka som ska vara med i år?! Kanske finns någon töntig "Svensk". Jag hoppas inte Carola är med... Hon är förskräklig tycker jag alla har väl förhoppnings viss trötnat på henne. Vad tycker ni? Jag kanske kan tycka att det är familje underhållning för att alla tvingas ju kolla om man har små syskon "SUCK!".

Alla behöver någon som säger till en hur bra du är.

Nu ska jag kolla på film men först ska jag kolla på webben vem som åkte i lets dance. Hoppas Rabi hoppas hoppas hoppas!! :D Sen vill jag tacka för alla kommentarer och läsare, de ska jag komma ihåg varje dag att göra. Jag hoppas Blogg.se blir som förr och att jag klarade NO provet som vi gjorde i förr går. Jag hoppas att filmen är bra och att vi vinner matchen imorgon. Man kan ju alltid hoppas. Och om man verkligen försöker och vill så klarar man allt de kan jag LOVA. Så puss på er tänk posetivt nu<3333333333.

Alla behöver någon även om det inte verkar så....

Angående Natacha Peyre och Kissie.

De va en kommentar jag fick där dt stog "Låt kissie ha henne som försebild då" Eller något sånt. Men grejen är den att Kissie Alexandra nilsson inte gillar henne. Men de är väl ganska typiskt Kissie... Kollar ni på något roligt i kväll då?? :D


Fredag!!!!!!

JAAA JAG ÄLSKAR FREDAGAR!!!!! <33333

Kissies förebild?


Jag menar kolla på henne! Kissie har exakt samma frisyr och blonda hår. Upp pumpade läppar. Kissies hår "Form" Är exakt lika och när hon har sina nya tuttar kan dom inte bli likare? ;), visst??

Stan..

Har varit på stadsvandring idag med skolan. Skriver mera sen pallar inte just nu xD!


Paradise hotell final!

IDAG ÄR DE DOM TVÅ SISTA Paradise hotell !!!!!! Jag längtar, fast jag tror Jackie vinner.... Idag har vi varit på riksdagen eller aa vi fick göra ett roll spel. Vi skulle spela olika partier. De var väl okej. Min grupp gjorde inte så mycke, alla andra sa något jag sa 2 ord xD.


Dagens fråga!

Alla vet att man kan säga att man är född som 95a 94a 93a osv. Men sen om man går ner till 1990 hur säger man då? 90a eller om man skulle stava nitia? Jag och några kompisar funderade på de. Vad säger ni som är födda då säger man 90a??


RSS 2.0