Nike air force!

Fick dessa av min pappa idag, har velat ha dem ett tag nu och idag så fick jag dem! Egentligen skulle jag köpa Converse, låga vita men det blir istället mitt nästa köp. Jag är i alla fall så nöjd!


Wanted!

Michael kors är verkligen mitt nya favo märke! Det finns så mycket fint, både väskor, klockor och kläder. Just nu funderar jag på att köpa en klocka från Michael kors men har svårt att välja färg och typ. Guld eller rose guld?


Godmorgon!♡

 

1 vecka kvar tills sommarlov!

På måndag börjar jag räkna ner tills det är min tur att ta sommarlov! Inte för att jag tycker mitt sommarjobb är så värst jobbigt, Idag fick jag sluta 2.5h tidigare tillexempel, heeelt ok!


130 days!

Blandade känslor. Jag vill inte bli vuxen, jag vill inte växa upp, ta studenten, skaffa egen lägenhet och börja jobba ännu. Fast jag samtidigt vill det. Vad fan det bli av mig? Vart har åren tagit vägen? Jag minns när jag var tio och mitt största problem var om jag skulle ha en rosa eller vit tröja på mig. Snälla stoppa tiden och spola tillbaka lite grann! För jag är inte redo för att bli vuxen.


Gårdagen + idag!

Hej på er! Som sagt så är både min dator och min telefon laddare gått sönder så jag hade lite svårt att uppdatera igår. Men för övrigt så var jag rätt upptagen igår i alla fall eftersom jag jobbade till 16.00 och sedan tränade och efter det tog ett kvällsdopp. Idag har jag gjort samma saker som igår, jobbat och badat, dock inte tränat. Men det ska jag väl göra imorgon tror jag! Nu ska jag i alla fall titta på andra avenyn och sedan sova.


Wanted from chicy.se!


Några bilder till!

 

Träning + stranden!

Det känns som det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg så tänkte passa på nu. Idag har jag i alla fall tränat sedan också badat imorgon väntar sommarjobb, så otaggad alltså...


Perfektion!


Bildbombar!

 

Glad midsommar!


Lång ledig!

Invigde dagen med sommarjobb, sista dagen innan lite länge ledighet, så skönt! Sedan är det bara 2 veckor kvar på sommarjobbet, ganska skönt det med eftersom jag får sommarlov på riktigt då! Imorgon är det midsommar har fortfarande inte bestämt klänning men det löser sig imorgon!


Can i have this?!

To die for på riktigt! Så jäkla fint skulle vara de perfekta midsommar halsbandet eller det perfekta halsbandet överhuvudtaget. Har lite ångest över midsommar, jag har rätt många klänningar att välja bland och nu gäller det bara att välja en av dem, så svårt!


Sommarjobb + trasig dator.

Jag är verkligen ledsen för min dåliga uppdatering men mitt sommarjobb innebär sena dagar och ibland tidiga morgnar + att min dator nu pajat helt och hållet. Det är så jävla typiskt att alla mina saker ska gå sönder samtidigt. Haha jag orkar inte ens dra upp allt som pajat de senaste veckorna för mig så mycket är det. Men jag ska försöka uppdatera mera, lovar!


Stil inspo!


IVYREVEL BY KENZA.

Dessa plag är mina favoriter från IvyRevel, tyvärr måste jag medge att jag är besviken, både på kläderna och priserna som förhoppningsvis minskar när ivyRevel har tagit fart och kommit igång på riktigt. För just nu är kollektionen lite för dyr och ovärd summan för mig!

Färgade jeans!

Färgade jeans!
Nu såhär i sommar tiderna så är det ju väldigt fint med färger till en solbränd kropp. Ungefär såhär skulle väl jag kunna tänka mig matcha färgade jeans/byxor. Väldigt ljusa nyanser för att bryta av byxorna en aning så det inte blir för mycket starka färger i outfiten!

Holiday inspo!


Nixtafesten!

Gårdagen var as kul, tänkte egentligen inte gå på nixta festen men det blev så ändå och shit vad kul det var! Träffade massa gamla vänner och bekanta, det är typ det roligaste med nixta festen eftersom man knappt ses längre. Idag ska jag på nästa fest, en vän till mig fyller som sagt 18år, vi får se om vi hörs senare!


Sommarlov!!


Lockar hot or not?


Imorgon är det skolavslutning, och när jag tänker på det så är det faktiskt min sista skolavslutning på fredrika bremer, jag menar i 3an tar man ju studenten och efter det kommer jag ju aldrig mera gå tillbaka till Fredrika Bremer skolan. Helt sjukt, har ångest, är det normalt? Men tillbaka till morgon dagens skolavslutningar, jag funderar på om jag ska har lockar eller inte, jag tror att jag ska ha lockar eftersom jag väldigt sällan har det och eftersom jag ska på två skolavslutningar. Min lilla syster går ut 5an och ska till hösten byta skola och sedan är det som sagt min egna avslutning. På torsdag slutar min andra syster 9an och då blir det också att gå på den. Och sedan, slutligen så är det 18års fest för en vän till mig på fredag, fullt ös heeela veckan!
 
Snacka om att jag måste börja planera kläder och smycken, tror dock att jag ungefär vet vad jag ska bära på alla veckans festligheter, tur att jag har garderoben full för jag är pank!

Pics of the day!


Min michaelkors!

Vill ha videon i mitten men det fungerar tydligen inte. Men här är den i alla fall! In loooove!!


June inspo!


Jobb, träning, åska.

The dream typ, stå på ett tak i New York och träna lite med Candice, fan vad fridfullt det skulle vara. Hade ju inte direkt tackat nej till att bo och jobba i New York!
 
Men det är lååångt ifrån min verklighet. Idag har jag varit lite mer upptagen än igår. Jag var och jobbade på morgonen, ute i åskan, lite obehagligt men im alive! Efter det vilade jag mest, har så ont i min kropp alltså så jag tvivlade verkligen på att åka och träna men gjorde det ändå. Det gick helt okej faktiskt! Imorgon väntar en heeeeelt onödig skoldag men ska gå ändå eftersom jag, förhoppningsvis ska hämta ut min Michael Kors efter det, yeeeey!

Upptagen.

Åhh även fast det är sommar i Sverige så skulle jag gärna åka till ett land där palmerna bor där det är varmt även när det är molningt.
 
Idag har jag i alla fall varit 100% upptagen. Jag har både jobbat, cyklat, badat och gjort lite annat. Imorgon gäller jobb och träning så jag måste faktiskt gå och lägga mig nu! Men vi hörs imorgon!

SUNNY DAYS!

Bild 1: Min lillebror som idag blir 4månader, bild 2: Jag och Hanna på the beach idag!
 
Asså vädret nu är ju heelt underbart! Vatten temperaturen måste ha stigit minst 2 grader sedan vi badade sist eftersom att man verkligen kunde bada idag och inte bara doppa sig och sedan gå upp på direkten. Hoppas det fortsätter så! Imorgon ska jag i alla fall jobba och sedan sola om det blir fint!

Sommar/party klänningar!

Två solklara favoriter! Den vita är från Zara och är enligt mig, heeelt perfekt! Den andra kommer från Nelly.com och är också en riktigt fin maxi klänning, den är också ett billigare alternativ än klänningen från Zara som kostar runt 700:-, men det kan jag i och för sig tycka är ett rimligt pris för just den klänningen.

Vanstaskolans bal!

Idag har min lilla syster och resten av alla nior på Vanstaskolan bal, på samma ställe som vi hade faktiskt, så sjukt vackert där! Jag tog några bilder på Wilma och hennes kompisar och på alla tjejerna i hennes klass, visst är dem fina?

Påväg hem till mig!

Denna skönhet är nu påväg hem till mig, det betyder att jag kommer få vara min mammas slav hela sommaren, men det är så värt det! Den kommer väl som sagt om ca:1vecka. Jag beställde min från apple för att jag är i behov av alla fack som medföljer i den modellen, den kostade ungefär 2500:-, värt varenda öre som sagt! Jag tänkte göra ett video inlägg där jag visar väska faktiskt, låter det bra?

Sunshine!

Fy fan, har nog aldrig, inte ens när jag varit utomlands blivit såhär bränd som idag. Seriöst, bilden är inget jämt emot hur det ser ut in the real world, jag lovar att folk skulle tro att hade någon sjukdom om dem såg mig gå på stan såhär. Jag antar att ni förstår att jag spenderat min dag utomhus, jag har faktiskt till och med badat idag för första gången, svin kalt...

MICHEAL KORS, KAN INTE FÖRSTÅ DEEET!

 
Black vs brown.
ÅHHHH inom en veckas tid pekar mycket på att en Micheal kors kommer bli min! Nu gäller det bara att välja färg, vilken tycker ni? Svart eller brun?


Black.

En del av min outfit idag, hade faktiskt inte bara svart utan också min färgglada blå vita kavaj. Måste visa den någon gång, glömmer alltid det, haha. Den är ju min nya klippa! Totalllly love it.

Lediga dagar!

Det känns som att vi lika gärna hade kunnat fått lov idag. Vi är lediga alla dagar utom tisdag denna vecka och nästa vecka ska vi ha en frilovs sedan har jag ingen aning om tisdagen, sen slutar vi onsdagen. Känns verkligen nödvändigt... Snacka om utdragen tid! Förra veckan var också helt onödig, men vi får ju inte sluta före studenterna...

Nu ska jag i alla fall titta på andra avenyn och sedan sola!


Q/A!

Åh oth är så bra! Vilken säsong är du på? Och vad för träning brukar du köra?

Världs bäst! Jag har kollat om tre gånger så nu ligger jag på säsong 7 för tredje gången, haha.

Jag brukar köra Zumba. bokwa och gym, fast gym har jag inte kört på ett tag!

 

var kan man köpa shortsen? kär!

Jag veeet dö snygg! Shortsen går att köpa här!

 

Vad använder du för kamera?

En nikon D5100 + obejktiv 70 - 300.

 

När får du sommarlov?

Nästa onsdag!

 


BIG summer inspoo!

Saker jag ska göra i sommar:
1. Sooola som aldrig förr.
2. Bada mer än förra året, badade typ 2 gånger.
3. Träna inne och utomhus.
4. Umgås med mina bästa vänner.
5. Shoppa gärnet för mina intjänade sommar jobbs pengar.
6. Äta god mat och mycket glass!

michael kors = perfektion!

michael kors
400:- till ungefär sedan är en Michael Kors väska min nya ägo del, längtaaar!

RSS 2.0