All the crazy shit i did to night does will be the best memories!





Big brother 24/7.

Godmorgon! Vakande för ett tag sedan men orkade inte riktigt gå upp så jag satte mig och kolla på BB 24/7. Det händer inte så mycket egentligen. Dom ligger och pratar, vissa ligger fortfarande och sover och dem som var på antarktiskt har klarat allt och får snart komma in igen. Hanna W har tydligen pratat med polisen, vet inte anledningen den kommer vi antagligen inte få veta heller eftersom dem inte får prata om produktionen eller polisen. Jag vet inte varför men såna är tydligen reglerna. Nu ska jag i alla fall äta lite frukost, vi hörs sen!

Mina favorit appar!


Vintage cam grym foto app, dessutom gratis!
Instagram en solklar app! Den jag använder näst mest (typ bilddagboken på iphone)
Spotify är också en solklar app, det är den ända musiken jag har i min mobil.
Facebook, såklart! Det är något jag inte kan leva utan, definitivt min mest använda app.
Wordfeud jag spelar än, Hildamattisson om ni vill möta mig, grym app!

Middag!


Ute i solen !


Din käft är som 7eleven, öppet 24/7 och har allt att erbjuda.







Godnatt hotties!

Godnatt kära läsare nu ska jag sova min skönhets sömn, haha nej jag bara skoja men jag ska i alla fall gå och lägga mig! GODNATT!♥

Hemma från träningen !


"If you can define love, it's not really love."






Dumma petronella!

Jaha och där gick min favorit ut i år igen. Tobias förra och nu Petronella, Tenny, Amandus, Hanna R, Joe, Sipan och några andra sköna typer är ju fortfarande kvar. Jag har faktiskt rätt många som jag tycker är helt okej och som är väldigt roliga. Sipan är sjukt roliga, Amandus och Hanna R också! Men hon var coolast av alla...

Taggar big brother live sändningen !


Tråk söndag.

Idag har det varit en riktig tråk söndag. Jag har inte gjort något alls, kollat lite på big brother, spelat på mobilen och lyssnat på musik. Varit ute lite grann, men jag plumsade i en vatten pöl så jag gick in igen. Jag önskar att jag hade mer inspiration till att gå ut att fota men det finns verkligen inget jag kan tänka mig fota ute. Vädert känns liksom inte rätt. Det är varken vinter,vår eller sommar. När det verkligen börjar bli vår kan det ju vara lite roligare eftersom blommorna och träden börjar slå ut och det börjar bli varmare och ljusare, det är en vacker tid! Nu ska jag göra lite te och sätta mig vid bb 24/7 för att kolla stämningen i huset såhär innan någon av dem ska få lämna.

I'm not heartless. I just learned to use my heart less.



Big brother 24/7.

Det är vad jag underhåller mig med konstant. Det är därför jag inte uppdaterat så mycket idag. Det händer ju inte direkt så mycket men ibland händer det något kul i alla fall. Det är inte så roligt när dem inte får uppdrag eftersom dem inte kommer på något att göra själva. Dom sitter mest bara och slappar. Slappar och äter pringles. Det är roligast när dem retar upp Hanna W eller Jessica, då blir det hus i helvete, haha!

When you'r ex says "you'll never find someone like me" reply with "that's the point"






Big brother !

Wimsaan@instagram follow!


Friday im in love!

S P O R T L O V! Riktigt skönt med lov, äntligen en ledig vecka! För mig borde lovet heta latlov eftersom att jag ska slappa hela lovet. Jag ska starta mitt lov med att ligga i min säng och titta på andra avenyn, jag har sett alla avsnitt tidigare men det var 3 år sedan och jag har tappat halva handligen på dessa år. Första säsongen är ju klart bäst. Den har de bästa skådespelarna.

Unless your name is Google, stop acting like you fucking know everything.




I want to be a Barbie, that bitch has everything.

Tagna av mig förra sommaren på Gotland med min Nikon D5100.

royalist javisst!

Vi grattar först och främst Victoria och Daniel till den lilla prinsessan! Hon är säkert super gullig, det ska bli kul att veta vad hon ska heta! Jag är ju inte något jätte fan av Kunga Familjen men barn är alltid kul och då blir även jag lite royalist.
En väldigt liten bild dock den ända som finns!

Hahaha!

‎"Dude, she just called you alcoholic!"- "Oh,hell no! Hold my... haha just kidding, don't touch my Vodka''

The only way a guy shoud hurt a girl, is from hugging her too tight.




Godmorgon!

Godmorgon fina läsare! Är hemma idag igen och imorgon får jag äntilgen komma tillbaka till verkligheten igen. Det känns lite som att man missar allt när man är sjuk. Sen är det ju skönt också, alla människor behöver ju lite tid att vila ut och lite ensam tid. Nu känner jag mig i alla fall tillräckligt frisk för att gå till skolan imorgon.

Tillbaka till idag. Idag ska jag läsa lite hade jag tänkt, göra eventuella läxor och sånt. Om någon av mina lärare mejlat tillbaka. Det är säkert bara Gunilla, engelska läraren som mejlat men då får jag göra engelska.

Fördriver tiden.

Försöker fördriva tiden, mår skit funderar över om jag ska till skolan eller ej imorgon. Kanske bäst att stanna hemma en dag till i alla fall. Jag är rätt långt ifrån att vara frisk. Jag missar min tandläkar tid också, för andra gången, great. Idag är det fettisdagen också och det blir faktiskt min första semla i år. Rätt konstigt att jag inte ätit flera, brukar äta minst 3 om året. Vad duktig jag är, minskar antalet semlor. Haha, nejdå jag bara skoja det har bara inte blivit av helt enkelt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, stackars sjuka lilla mig!

Bad morning!

Vaknade upp 10.45 helt täppt i näsan, svullen under ögat och ont i halsen. Men det känns i alla fall lite bättre nu med tanke på att då man precis vaknat är då det känns som värst. Nu ska jag i alla fall äta lite frukost eller om det blir lunch, det får vi se!

Över 110 läsare vad händer?

Oj, oj vad händer här egentligen? Statistiken växer som aldrig förr och jag fattar inget alls. Sist statistiken växte som nu hade jag fått en länk av paow tror jag. Jag brukar vanligt viss ha mellan 40 - 70 läsare. Igår hade jag runt 70, är det någon som vet vad som pågår här haha? Väldigt roligt i alla fall och jag hoppas på att ni stannar.
.
Men nu ska jag sluta snacka om det hela tiden, även fast det är roligt! Just nu sitter jag och tittar på årets big brother, det ända jag hoppas på är att hon Hanna åker ut med huvudet före. Efter big Brother ska jag hoppa i duschen och gå och lägga mig. Jag ska stanna hemma från skolan imorgon också, känner mig inte riktigt helt frisk än. Så imorgon blir det ännu bättre uppatering här på bloggen!

Bilder från min Instagram!

image descriptionimage description
Wimsaan@instagram follow!

Vilka är ni?

Hej alla läsare! Vilka är ni? Kan ni inte kommentera vilka ni är? Är jätte nyfiken på vad de är för läsare jag har och hur ni hitta min blogg. Statistiken växer och det skulle vara kul att veta vilka som läser. Ni får väldigt gärna kommentera!

Inspiratons kollage sommaren 2012! Gjort av mig.




Läsar skalan ökar med 40 läsare direkt jag uppdaterar!

Åhh, vad jag älskar er mina fina läsare ni gör min dag! Ni får mig att känna mig pigg när jag är en sjukling. Alla världens kramar till er som följer min blogg varje dag!♥

Har ändrat min design lite också, marinblå snyggt tycker jag själv!

True story bro!


Sjuk för första gången på väääldigt länge!

Oj, kan inte ens minnas när jag sist var sjuk men det var ett bra tag sedan i alla fall. Imorgon blir det första gången jag är borta från skolan på hela året. Har 100% närvaro och vill verkligen inte bryta mönstret men jag kan ju knappast hjälpa att jag är sjuk. Plus att det är anmäld frånvaro så det är ju i alla fall giltig. Det är egentligen helt sjukt vilket immunförsvar jag måste ha skaffat mig! Jag missade till och med min tandläkar tid för att jag inte ville ha frånvaro. Känner mig ärligt talat lite ledsen att jag måste bryta mitt fina lilla mönster, men till och med lärarna är sjuka ibland!

Trött efter en väldigt rolig kväll!

Ojojoj, satan vilken underbar kväll! Känner mig hög på livet och en aning trött. Det är precis så det ska kännas om man haft riktigt, riktigt roligt. Hög på livet beskriver precis hur jag känner just nu. Ingen kan beskriva med ord hur fina vänner jag har!♥

Fixar mig lite långsamt.

Har legat och slappat i soffan sen jag vaknade och det var väl kanske runt 10.00 så jag kände att det kanske är dax att göra något vettigt istället. Jag ska ju till Nathalie på tjej kväll vid 17.00 så jag kände att jag kanske borde ta och hoppa i duschen så att mitt hår hinner torka ordentligt. Sedan är det också för att slippa stressa en timme innan jag ska iväg. Jag vet inte om jag kommer uppdatera mera idag, om mobil bloggen funkar så klart, den brukar ju inte rikitigt vilja fungera som jag vill att den ska... Annars så hör jag av mig imorgon!

Bra uppdatering fast....

Sorry sorry, men har inte haft något tillräckligt intressant att blogga om så jag har helt enkelt struntat i det. Men idag har jag faktiskt något att skriva lite om! Idag har jag och min klass varit bakom rubrikerna på DN och Expressen! Sjukt kul faktiskt, speciellt för mig som är journalist intresserad. Vi fick bland annat kolla på massa gamla artiklar genom tiderna, titta på film och sätta ihop en artikel. Jag tycker allt var roligt, att sätta ihop en artikel var roligast. Vi fick en färdig artikel text som någon på redaktionen skrivit, vi fick också bilder som vi kunde välja mellan och sedan efter att ha läst artikeln välja en egen rubrik och vart rubriken skulle sitta. Det var jätte rioligt! Vill jobba på en tidnings redaktion ännu mer en innan efter detta.

Sen fick vi denna vackra bild på våran klass efter vi var klara med allt + en expressen och en DN tidning! Kunde det vara bättre?

Om du själv inte vet vilken position du sitter i ska du inte heller lägga dig i andras.

Oj, har verkligen inget att skriva! Jag har inte gjort något idag förutom att vara i skolan såklart. Och det känns ju rätt värdelöst att sitta och skriva vad jag gjort i skolan idag, det är ju inte alls intressant. Lägger upp en cool bild istället!

Glad alla hjärtans dag antar jag.

image description

It's better to be hated for what you are, than loved for what you are not.


Tröttis!

Godkväll på er, eller snarare godnatt. Klockan är ju snart 00.00. Jag kom hem för ca: 45 min sedan, har varit hos Camila och tittat på melodifestivalen. Oj, vad dåligt det var ikväll alltså! Den enda som faktiskt var lite bra var Ullrik munter. Alla andra var lite vilse kändes det som. Fast vad kan man förvänta sig av melodifestivalen egentligen? 
En bild som är tagen för någon timme sedan. Jag ser trött ut redan där haha!

Ä N T L I G E N!!

1399:-, så värda det! Mina nya älsklingar♥.

Dagens planer! Oj, vad många ni blev!

Godmorgon på er! Förlåt för att jag inte uppdatera igår men jag hade helt enkelt som tidigare sagt inte tid. Men det konstiga och roliga är att jag hade hyfsat många besökare på min blogg igår, trotts att jag inte bloggade alls. Det är jätte kul att se hur statistiken växer hela tiden! Bara jag får över 60 läsare så är jag överlycklig eftersom att jag inte har någon topp blogg. För en topp bloggerska skulle det vara jätte lite, men för mig är det mycket! Så tack, tack, tack alla fina människor där ute och jag hoppas att ni fortsätter följa min blogg och kommentera lite mera! ♥
.
Men till dagens planer. Idag ska jag till stan och kolla om dem på skouno fått in Dr. Martens men det förvånar mig inte om det är slut som vanligt... Sen ska jag väl shoppa lite andra saker också. Så det blir helt enkelt en shopping dag för min del!
Ögonen är photoshopade, jag har egentligen grön, gul, bruna ögon.

1h och 30 min.

Godnatt är väl det jag tänker säga på bloggen idag. Är så sjukt trött. Åkte hem ifrån 07.00 kom hem 20.10. Eftersom jag direkt efter skolan åkte till Nynäshamn för att möta mamma som hade varit på när akuten med min lilla syster. Sedan åkte vi vidare för att åka och träna på Friskcentret, vi körde först Body step och sedan Core. Core är mage och rygg 30 minuter i sträck, helt utan stop och ett väldigt passande tränings pass efter tillexempel Zumba, sh´bam eller body step då man inte tränar mage och rygg på samma sätt som kondition och kordination.
Det är därför jag inte uppdaterat idag. Kommer vara samma sak imorgon fast då ska jag på bio istället. Men om jag inte bloggar imorgons så gör jag det på lördag! Godnatt på er!

Fredrika bremer öppet hus!

Jag och Emma hamnade visst i info bladet som trycks för öppet hus och för de kommande 1or. Ja, vad ska man säga haha, inte bilden jag själv skulle valt på mig. Men det var ändå ganska kul att vi kom med i den. Dock står det om den andra barn och fritids inriktningen på denna sida. Barn och fritid hälsa, jag går som sagt pedagogik.

Jeffrey campbell give me!!

Sjuuuuuukt snygga skor! Vill ha, speciellt dem med usa mönstret på. Åhh herre gud vad snygga dem är alltså!

Hahaha klockrenaste bilden på evigheter!!

Haha bilden bilr bara rolig om ni tänker er hur irriterande det faktiskt är att slå i tån rakt in en kant eller ett bord. Det gör så sjukt ont och jag blir ialla fall skit arg. Det kan vara ett av de mest irriterande sakerna som kan hända i vardagslivet! Små saker är ofta de mest irriterande sakerna som att slå i huvet, knät, tån, foten och armbågen. Usch fy fan armbågen och tån är värst! Haha ni ser ju hur det blir!

Vad saknar en bild med 200 likes? Kläder.


Plugg och träning!

Det är precis vad jag har gjort idag! Skrivit 5 sidor samhälle och kört dubbel pass på nynäs friskcenter.

Lördags mys med camila !

Hemma hos camila vi sitter och hånar eller irriterar oss på folk vi känner som sitter och bloggar om saker som inte stämmer överhuvudtaget. Vissa människor alltså! Men förövrigt är det mys!


Tacobar!

Tacobar med Angelica !


Stort prov imorgon.

Pluggar just nu. Har ett ganska stort prov om idiologierna imorgon, det lär väl ta minst 1 timme i alla fall. Jag är inte så jätte nervös faktiskt eftersom vi får ha böcker och dator så det ska nog gå bra, jag är ju inte helt oförbered så det löser sig säkert!

We can´t buy love.

Kärlek är inget någon person, någonsin kan köpa. Riktig kärlek kommer från hjärtat inte från plånboken. Det finns såklart ganska många människor som försöker ge sina barn allt de pekar på eller så mycket pengar de vill ha. Jag tror personligen att dessa människor saknar ett X-antal livserfarenheter. Många vuxna satsar kanske väldigt mycket på jobbet och jobbar för mycket så dem inte har tid att visa den sorts kärlek som alla barn behöver till sina barn.
Då blir det lätt pengar eller saker som ersätter de tomrummet. Inget barn tackar ju nej till att få alla leksaker den vill ha eller så mycket pengar som den behöver.
Men det kommer ändå inte hålla i längden, det ända de personerna får ut av de dem håller på med är bortskämda och otacksamma barn som tillslut kommer kräva ännu mer en vad föräldrarna någonsin kan ge. Det kan såklart vara så i ett förhållande mellan man och kvinna också, eller vad jag nu ska kalla det, och då kan det helt plötsligt ta slut eftersom förhållandet enbart gått ut på pengar.

Jag och min enda kompis nikita

Hej hej bloggen. Jag är påväg till skolan nu för jag är fin. Mmm precis // Nikita skita


Instagram bilder !

Instagram


RSS 2.0