Blandad inspo!


Blandad wanted.

 
Nike.
Lite blandade plag och skor som jag vill ha men kanske inte kombinerat med varandra, haha. Jag vill ha ett par nike skor nuu, dem är så himla snygg! Funderar på dem vita eller de rosa svarta förtillfället, ska prova ett par nästa gång jag ska åka in till stan!

Avslutning på en slitigdag!


Dag på stan!

Hej på er hoppas ni haft en bra lördag, vädret har ju varit toppen, stundvis och jag har varit i stan med Nadine hela dagen. Jag var ju i princip pank men hade fortfarande kvar lite pengar på mitt H&M kort som jag använde upp. Jag köpte ett simpelt linne med tunna band, ett bra att ha till sommar/vår! Imorgon väntas lite jobb och förhoppningsvis träning.

Skola,träning,helg!

Fullt upp idag helt enkelt men tänkte visa upp min odd Molly som trillade ner i brevlådan idag, såå fin!


Pure red!

Min outfit imorgon + en snygg topp!


12.00!

Idag börjar jag 12 så skönt att bara behöva vara i skolan i ca: 2.5h!


Dream home.

Utomlands, pool, stora fönster, stora dörrar/portar, öppna ytor, stilrent, vitt, lyxiga taklampor, stor tomt, sol, värme, sommar, masterbedroom, kristallkronor, walk in closet. Dreaming...

Tisdags träning.

Har varit fullt upptagen och haft lite svårt att hinna blogga idag, dels har jag varit i skolan och sedan har jag tränat. Just nu sitter jag och kollar på smink videos på youtube, kommer inom en snar framtid tipsa om mina favorit smink kanaler på youtube, så håll ut! Dagens pass var i alla fall Bokwa, mitt nya favorit pass, sjukt kul som sagt om erat gym har det så tycker jag ni ska prova!
 
Nike traning shoes!Skulle inte säga nej till någon av dessa just nu, vill ha nya träningsskor!

Detaljer!


Blandad inspo!

Från min tumblr! Hildadesiree.tumblr.com

Todays!!

Såhär såg jag ut idag, lite våriga ljusa färger både på tröja och halsband, dock hade jag önskat bort tröjan över men det är fruktansvärt kalt i skolan så man kan inte gå i bara linne än! Just nu sitter jag och pluggar lite oi sista minuten... Hatar att skjuta upp saker men ibland blir det så! Men nu måste jag fortsätta, uppdaterar sen!

Träning.

Skulle inte du kunna skriva lite om vad du har för mål med träningen? Är det för att få drömkroppen, för att må bra, för att springa en mil på en timme osv? :) Och har du märkt någon skillnad från då du började träna tills nu? Med din kropp, din kondition, att du blivit starkare osv? :)
Kram!

Självklart! Mina mål med min träning är först och främst, för att må bra och hålla mig i "form" eller hur man ska säga. Jag tränar också för att det är ett skönt avslut på en dag, men mina mål är såklart också att försöka få mer muskler och för att bli mer vältränad. Jag, personligen känner mig mer fri efter jag hela veckan, att jag kan äta tillexempel godis på helgen utan att tänka att jag kommer gå upp en massa. Jag har definitivt fått bättre kondition och lite mer muskler, jag har nog också blivit lite smalare än innan jag började träna så det går framåt och börjar ge resultat! :) Kram!
Går dagens träning!

Q/A!

Åhhh vilka härliga bilder! Vad använder du för kamera? :) Kram
Nikon D5100 och objektiv sigma 70 - 300! Kram
 
Underbart! Vart gör du dina collage? Kram
Tack! Om du menar mina kläddcollag så oftast på Polyvore.com! Kram

Promenad runt Ringvägen!


Nostalgi morgon!

Åh gick in på svt.se för att se mot alla odds men så såg jag att deras öppna arkiv på första sidan och det visade sig faktiskt att hon som spelar Hedvig i Från A till Ö fyller 80år idag. Och detta skriker ju barndom så jag bestämde mig för att kolla. Det finns bland annat också vita stenen! 

Inomhus/sommar fester.

Party in town!
Så himla snyggt! Vill haaa allt, en riktigt bra "budget" outfit medtanke på att både kjolen, linnet och väskan är på rea på nelly.com!

Leopard.

Dagens outfit + låga converse!

18 APRIL.

Två bilder från min instagram, hildadesiree heter jag där!
 
Har precis ätit både våfflor och muffins och ska strax bege mig iväg för att träna! Dagen har varit okej, matte provet vi hade idag gick väl sådär, men jag kanske lyckas få ett E ändå, förhoppningsvis!

Addicted!

Hey my name is what you call me let´s get undressed cause you look a little lonely...
Helt såld på denna låt alltså, shit vad bra den är! Undressed heter den, om ni inte hört den!

När man är som fattigast...

Perfekt!
Hur kommer det sig att när man är som fattigast vill man ha som mest kläder?

Reblog/repost from my tumblr!

Från min tumblr, länk finns även i flikarna under headern!

Q/A!

Hur mycket köpte du väskan för? :) Supersnygg!
Svar: Jag köpte den på bubbleroom för ca:590:- , tack!
 
Vart gymmar du? :)
Nynäsfriskcenter!
 
Skit snygg klänning, vart kommer den ifrån?
Visst är den? H&M!
 
Ska strax iväg och träna! Hörs sen!

Todays Outfit!


Classy inspo!

Från min tumblr och foreverandeveradreamer.tumblr.com!

Army Baby!

Min outfit idag, kan ju säga att jag ångrade mitt val av jacka när jag väl gick utanför dörren.

boyfriend outfit!

Skulle döda för jeansen! Så jävla snygga...

Tränings söndag!

Ska om ett tag dra iväg för att köra dubbelpass! Ska bli skön!


lazy summer outfit!

lazy outfit!
Espadrillos, ett måste till sommaren, riktigt ful/skygga skor!

Blandad inspo!


Fave army VS bomber jackets!

Fave army VS bomber jackets!

Fredags outfit!

Äntligen fredag eller vad säger ni?

Pluggis!

Jag är medveten om att min uppdatering inte är bra men har inte tid helt enkelt, nu blir det till att plugga lite innan jag ska sova, shit vad trött jag är nu alltså!

Vår jackan på!


Träningsvärk delux!

Bild från gymmet idag. Shit vad min kropp värker nu!


Mina favoriter från Ida Sjöstedt for nelly.com!

Ida sjöstedt for nelly!
Hur fina är inte Ida Sjöstedts klänningar? Jag har alltid tyckt att dem är så himla fina, Kenza har ju ett antal gånger burit upp otroligt fina klänningar från Ida Sjöstedt på olika event, och hon är ju alltid super fin i dom! Just nu sammarbetar ju Ida med Nelly.com, och dessa tre är mina favortier! Om jag hade gått i 9an detta år hade nog någon av dessa blivit min balklänning!

Veckans smycken!

Haha, detta är inte ens hälften av alla mina smycken, men det är dessa jag valt som favortier denna vecka.
Jag gillar att planera mina "outfits" så att jag slipper stressa på morgonen, det blir jobbigt om jag planerat en outfit i mitt huvud och om jag, tillexempel inte dubbel kollat att jeansen är rena utan ligger i smuts-tvätten då förstörs ju helheten. Därför har jag alltid en tanke på vad jag ska bära redan dagen innan och, förhoppningsvis har jag då också dubbel kollat så alla plagg finns rena. Jag hatar verkligen när det inte blir planerat, usch man river runt, provar, drar av kastar på golvet eller in i garderoben igen, då leder det till irritation och stökighet och det gillas inte.
 
Haha, vet inte om jag är riktigt normal alltså men jag måste ha det så i alla fall annars kan hela min morgon förstöras.

nyanser av orange!

Colors.
Hur snyggt? Kjolen är verkligen to die for, jag ska definitivt leta en liknande för ett mindre pris nu till vår/sommar!

Todays.

kavaj+vita jeans // Ginatricot, linne // H&M, Halsband // H&M!

Mondays...


G to the ym!

Jag på gymmet idag!
 
Styrketräning är verkligen super tråkigt... Därför körde jag en timme och sedan struntade jag i mitt jävla knä och hoppade på Zumba passet istället, det gick väl ok, kunde inte riktigt ta ut alla rörelser med hellre det en gym i 2h!

Traning sunday // Traning inspo!

Idag blir det 2h gym eftersom knät fortfarande spökar!

Babes!♥

Statisktiken har ökat rejält det senaste dagarna, love you guys, hoppas ni stannar det är så sjukt kul med nya läsare och kommentarer tack! ♥

Clean.

Idag blev det helt enkelt en städ och plugg lördag, eller inte speciellt mycket plugg egentligen men det är ju för att det är så tråkigt att plugga antar jag... Inte för att det är så kul att städa men det måste ju göras och det är ganska skönt att ha ett nystädat rum, eller ja, i ca: 1 dag ungefär sen ser det väl ut som skit igen.

Chanel bags!

Party lyx outfit

Summer feelings!

En bättre bild på långklänningen från gårdagens shopping.
 
Godmorgon/dag på er, sitter just nu och ska plugga lite, kul på lovet verkligen det man vill spendera sin tid på. Fast jag får väl skylla mig själv eftersom jag skjutit upp det hela lovet. Aja, dags att plugga vi hörs senare! Ha en bra lördag!

Inspiration of the day!


Dagens shopping + Väska.

Idag kom äntligen min älskade väska! Den är skit snygg och jag är super nöjd. Med mig från farsta fick jag: Dödskalle halsduk från cubus, Halsband från H&M, är otroligt nöjd med det också eftersom jag letat en "guld" kedja, En marinblå långklänning från H&M som kommer användas flitigt i sommar och ett tiger linne från H&M, det lönar sig med presentkort! 

Farsta med fina Nathalie!


there are six billion people in the world, six billion souls. And sometimes all you need is one.

Ska snart titta ett till avsnitt av OTH, har haft ett marathon de två senaste dagarna kan man säga. Min högsta önskan just nu är 4 säsonger till eller mer. Det kommer väl dock aldrig ske så jag får titta om och om igen på dem som finns. Så mycket kärlek till dem som skapade OTH alltså, ni förändra mitt liv!

Dream a little!

Fancy.
Perfektion!

One tree Hill ögonblick.


Gym day!

Knät är fortfarande inte bra men det blir gym överkropp idag i alla fall! Har ju inte tränat sedan i söndags så det ska bli skönt.

Onsdags Inspo!


Ny kärlek.

Koralblå kärlek.
Jag har faktiskt haft lite svårt för denna väska i svart men när jag såg den i blå så vart jag helt kär, så himla snygg! Funderar faktiskt på att beställa den och jag tror jag ska göra det också, vad tycks?

Q/A angående vår outfit.

Var kommer väskan ifrån? :)
 Svar: Väskan kommer från Holly & whyte by Lindex! 
 
Så snygga saker, men vart kommer dem ifrån?
Klicka på outfit bilden för att se vart de kommer från, blir nog enklast så! :)

Människors trångsynhet äcklar mig.

Usch blir upprörd av bara tanken personer som, år 2013 har någon av förtryckande/kränkande åsikt mot olika folkgrupper. När jag, igår lästen en kommentar på facebook som bland annat innehöll åsikter om homosexuellas rätt så blev jag verkligen upprörd. För mig är det självklart, alla människor, ovasätt religion, kön, hudfärg, etnicitet ska ha samma rättigheter.

Men om jag nu egentligen tänker efter, så accpterar inte alla religioner/sekter alla folkgrupper, ska jag då acceptera dem, ha respekt för deras religon när dem inte har respekt för andras tro och kärlek? Jag kan kritisera och ifrågasätta religoner många gånger men det finns en sak jag har alltid undrat. De allra flesta religoner tror ju att gud skapat Jorden och människorna och då nu till min frågeställning, om gud nu skapade människan och Världen efter sin avbild, varför skapade han då tillexempel homosexaltitet om det är något förbjudet? Den frågan har jag alltid velat ha svar på från en "sekt"/religion som inte accepterar HBTQ. Jag menar, han skulle väl inte skapa något han själv inte accepterade?
 
För mig är religion, helt ärligt skit. Jag tycker absolut att man ska få tro och att man ska tro på något så länge det inte skadar någon annan. Men jag tycker också att man ska skapa och tolka sin tro själv eftersom att alla religioner redan har tolkat biblen på ett eller annat sätt och på olika sätt en vad som egentligen står i biblen. Allt handlar ju faktiskt i grunden om hur man tolkar saker, för det finns ju faktiskt ingen som egentligen vet vad gud sagt eller inte sagt eller om han ens finns.
 
 För mig är en människa en människa, inget annat. För mig spelar det ingen roll om personen har en annan hudfärg eller en annan läggning. För om jag tycker om personen för den, den är så spelar det ingen av dessa någon roll. Jag skulle tillexempel aldrig kasta ut mitt barn eller bryta kontakten med en kompis pga av vem den älskar eller för hur den vill leva sitt liv.
 
Jag kommer, från första början lära mina barn en väldigt viktig sak som mina föräldrar även lärt mig, vad som händer och vem du nu blir så kommer jag alltid älska dig och inget eller ingen kan förändra det!

Budget outfit till våren!

Spring wanties.

Lite saker som bestämt ska bli mina under våren, en jäkligt snygg budget outfit! Väskan tänkte jag köpa på torsdag, samt jackan, eventuellt. Så jäkla snygg fake mocka jacka, och för ett så pass bra pris, samma med väskan, många har den men jag kan förstå varför!

Fina unge!

Idag har Bror gett mig 6 små leenden och mycket prat. Han är så fin vår lilla Bror!

RSS 2.0