15 minuter kvar på år 2012.

Tänk vad året har gått fort... Känns verkligen som att tiden sprungit iväg och månaderna lika så. Nu står vi här igen, med ett nytt år framför oss med nya möjligheter och chanser framför oss beredda att ta. Det enda jag kan säga är, ta med er det bra sakerna från detta år och lämna de gamla bakom er. Se till att njuta och förbättra de saker som ni kanske gjort fel mot andra eller er själva år 2012. Och istället för att se de saker som något negativt ta det som nya erfarenheter och lär er något av era misstag istället. För det är som sagt ett nytt år med nya möjligheter!


ingen utgång för mig inte, men GOTT NYTT ÅR!

Nope som rubriken säger, så orkade jag faktiskt inte palla mig iväg någonstans idag, jag tycker att nyår är lite överskattat när det gäller party delen faktiskt, dock så är det ju kul att spendera nyår med sin familj eller vänner. Sen tycker jag också alkoholen överdrivs en aning, alla ska vara så jääävla packade, och sedna får man höra om hur fulla alla var i 4 veckor. Det är nästan så att folk tävlar i vem som var fullast när klockan slog 00.00. Sen tycker jag väl sådär om fulla människor, jag tycker det är en aning obehagligt, ialla fall när det gäller vuxna människor. Folk i min ålder är oftast ganska roliga, haha.
 
Men jag åkte faktiskt inte i grund och botten för att jag inte orkade utan för att jag skulle hem till pappa och öppna lite julklappar och sånt eftersom vi var i Kiruna på julafton. Just nu har jag helt ärligt ganska tråkigt... Sitter och tittar på familjen Kardashians galna upptåg. Sen blir det väl ut för att försöka fota lite fyrverkerier.
 
Men såklart, Gott nytt år finisar! 2013 kommer säkert bli ett super år, jorden gick ju trotts allt inte under så det kan väl knappast bli värre eller hur?

Home - sista bilderna från kiruna.


Middag hos morfar med kusinerna - Imorgon hemgång!

Åhh vill verkligen inte hem än! Det känns inte som vi varit i Kiruna tillräckligt länge för att kunna åka hem än, jag fick ju aldrig se mitt norrsken! Men som tur är lär det nog inte dröja så länge innan vi kommer tillbaka hit igen, kanske till påsken.
 
Idag har jag i alla fall fotat lite här i kiruna och sedan har vi ätit middag hos morfar med kusinerna. Det var mysigt! Tänkte också lägga upp lite bilder från idag om jag hinner, så länge får ni nöja er med ett inlägg!

Kiruna at night.


Clouds.

Mörk och dyster dag här i Kiruna. I alla fall utomhus. Inomhus var det betydligt roligare eftersom vi bowlat med kusinerna, jag vann såklart, haha.

Mellandags rea.


Idag stod shopping på schemat, i lilla Kiruna Centrum, haha. Hittade allt på Lindex. Två toppar, sedan byte jag en julklapp. Jag hittade också en bracless bh, som jag letat!

Bilder från igår.

 
 

Julaftons kvällen.

Lite bilder från kvällen.
Godkävll, hoppas ni har och kommer fortsätta ha en bra julafton! Det här var första julen sedan blir det ännu en hos pappa! 

GOD JUL!

Klänningen har ni redan sett!
Hoppas ni får en underbar jul!

Julgran!


Kiruna bildbomb 1.

Det är såå fint här! Himmlen är magisk, eftersom solen aldrig riktigt går upp. Riktiga juligt! Nu ska de bara kläs gran så får man de riktiga julkänslorna. Kan ni fatta att det är julafton imorgon? Känns verkligen som att december sprungit iväg.

Hahaha so true!


Kiruna, 22/12 - 2012.

Sitter just nu i Kiruna. Vi kom fram med tåget ungefär vid halv två på dagen. Min syster fyllde också år idag så vi har fikat och sånt idag också. Imorgon ska jag väl ta en foto tur med systemkameran. Det är verkligen sjukt fint här!

Gällivare, snart där


Hejdåååå


21/12 - 2012, Kiruna.

Har små packat hela morgonen eftersom jag ska åka till kiruna idag och vara där över julen. Så vi får se hur mycket uppdatering det kommer bli under dagarna medtanke på att APPEN inte funkar igen, som vanligt....

BAAAABE!

Åhh min nya klänning har kommit! Såå fin! Den är verkligen den perfekta sommar, nyår och julklänningen. Man kan ha den lite när som helst, den lilla svarta helt enkelt, fast med öppen rygg.
 
Idag har jag inte bara väntat på min efterlängtade klänning utan också haft julavslutning och sedan åkte jag med mamma och min lilla syster för att julhandla de sista julklapparna. Så nu är jag pankre än pankast, men en klänning rikare och alla julklappar färdiga! Nu måste jag bara lämna in en uppgift också efter det kan jag ta lov på riktigt. 

Somewhere down memory line.

Hittade massa gamla bilder på min dator och facebook, en från denna sommaren sedan lite från 2011, 2010, 2009 och ännu tidigare. Tiden går så fort... Ibland önskar jag verkligen att jag var 14år igen.

Ledig dag.

Bilden är tagen med mobilkamera.
Idag har jag varit ledig hela dagen, sååå skönt! Eftersom att jag inte har några rester kvar i skolan så fick jag och några till vara lediga idag, det har sina fördelar att vara närvarande i skolan och att ligga i fas med allt. Fast jag måste plugga ändå eftersom vi har 2 uppgifter som ska in under lovet. En imorgon och den andra under lovet någon gång. 

Hemklickat!

Nelly.com
Denna vart det! Längtar efter diiiiig! Från nelly.com för 399:-. 
 

Mammas födelsedag.

Jag har haft fullt upp som ni kanske förstår. Nu ska jag kolla på gg och sedan sova!


Dream body!


Träning + musikhjälpen slutspurt!

Hejsan, har precis duschat och plaserat mig framför svt play och slutspurten av musikhjälpen. Jäklar vad mycket pengar dem har fått in! Sist jag kom ihåg så var det väl ca: 18 miljoner! Helt galet. Super bra Sverige! 

Lördag och väldigt sugen på att kolla på OTH.

Hej lördag! Idag har jag inte gjort någonting alls, tur att jag ska träna imorgon, äntligen! Känns som att denna vecka varit den slappaste någonsin, jag har väl typ inte rört på mig alls nästan, men jag har varit sjuk så det är väl kanske okej (?). Sitter också just nu och tittar på musikhjälpen och då hörde jag en typisk Peyton från One tree hill låt. Då blev jag verkligen sugen på att kolla på ett gammalt avsnitt av OTH, från säsong 2 eller 3. Kanske ska göra det! 
 

All respekt, kärlek, styrka från mig till er USA!

"Idag har USA haft en av deras största skottlossningar någonsin 27 personer är döda och 18 av dem barn. Och vi klagar på kalle anka, just idag känns det så ilandsproblem som det kan bli, så sjukt ytligt. Jag skänker alla mina tankar till er som förlorat era syskon, barn, barnbarn mm idag, stay strong." Min status på facebook just nu.
Jag är i tårar, detta får inte hända. Små barn, barn som hade hela sin framtid framför sig hela sina liv framför sig. Tänk er själva, tänk om det var erat syskon eller erat barn. Tänk er att skolan ringer och säger att det varit en skottlossning på skolan och om ditt barn är vid liv eller inte vet dem inte ännu. Att vänta på ett sådant besked, beskedet om ens barn är vid liv eller inte måste vara den värsta väntan någonsin, den där känslan när man kanske aldrig mer få krama om sitt barn och säga jag älskar dig en sista gång. Den känslan ingen förälder ska behöva uppleva.
 
Om det är det största problem vi har i Sverige är att klipp från Kalle anka klippts bort, så kan vi knappast klaga. Visst, jag kan tycka det är jätte tråkigt att det kommer klippas bort delar från kalle anka, men det är inget emot det USA upplevt idag. Som sagt mina tankar och all min kärlek till er som förlorat någon idag! Ingen familj ska behöva uppleva detta, ingen människa ska behöva uppleva de offatbara som ni fått göra idag!♥
 

Jag är generös i år!

Har spenderat halva dagen på stan, ensam för att fixa julklappar till min familj. Jag tror hela kalaset idag gick på cirkus 700:-. och jag har fortfarande några kvar att köpa. Jag kan ju säga att min plånbok gråter många tårar under juletider, men det är ändå så kul att shoppa julklappar och presenter! 

Lucia fika.


Weheartit!❤


Lucia 2012.

Och jag är fortfarande sjuk... Ska dock till skolan imorgon! Lite synd att missa en halv veckan bara...

JAG VILL TRÄNAA!

Kommer avlida, det var en vecka sedan jag tränade sist och nu börjar jag helt seriöst få abstinens. Dumma förkylning, försvinn....

2012- 12- 12 12:12!!!

Historiskt ögonblick!

So I put my faith in something unknown I'm living on such sweet nothing.


Winter.


Musikhjälpen 2012!

Har precis ätit frukost och sitter just nu och pluggar och kollar på musikhjälpen. Pengarna skänks detta år till att ge barnen i slummen rent vatten. Människorna som bor i slummen lever som på en soptipp, dem lever bland smuts och deras egen avföring. Genom musik hjälpen så kan du skänka pengar och buda på saker som olika kändisar skänkt och som vi får chans att köpa, tillexempel: En tavla från Carolina Gynning, Usain Bolts signerade skor och tröja från OS detta år, Biljetter till Melodifestivalen 2013 och mycket, mycket mera! Alla pengar går till människorna i slummen!
Musikhjälpen auktionen på tradera!

Hjälp mig välja klänning!



Alla är från Nelly.com och jag ska köpa en av dem vet dock inte vilken! Vilken tycker ni mest om?

Saker jag önskar att jag hade just nu...

Wanties
Vill ha detta och mycket mera just nu alltså! Tänk att kunna ha detta plus ett par svarta jeans på sig en dag, då skulle man känna sig lite lyxig alltså!

Jag mår bra just nu.....

Usch mår så sjukt dåligt just nu alltså, har ont överallt och sov högst 2h i natt vilket gör saken betydligt värre. Och imorgon ska det tydligen vara snö kaos igen... Orkar inte, får ångest måste träna, har inte tid att vara sjukt.

Lite smått jag önskar mig.

Julklappar
Lite saker jag önskar mig till jul. Iphone skal från Society6, Hunter strumpor, tröjor från bikbok och massa saker från victoria's secrets.
 

Pizza kväll!

Nadines blogg!

Wanties!

 
 

Den perfekta dagen för att fota vintern?

En bild jag tog på baksidan nyss.
Det är verkligen jätte fint väder ute, strålande sol och minus grader. Det känns som en perfekt dag att gå ut och fota vintern. Dock så väntar jag på min bästis festis som kommer om någon timme. Så dagen ska spenderas med henne här hemma, mys! 

10 saker jag stör mig på.

1. Personer som söker uppmärksamhet och bekräftelse på socialamedier ( Facebook, bloggar, twitter mm.)
2. Människor som tror dom är så mycket finare och bättre än alla andra, att dom är värda mera ungefär. 
3. När bloggare som skriver långa inlägg som ska vara seriösa och djupa slarvar med språket, punkter och skriver slang istället för hela ord mm. Ni fattar! 
4. Personer som offentligt går runt och klagar över deras liv enbart för andras medkänsla, när de vet att andra i deras närheten har det betydligt värre. 
5. Fans till Justin eller 1D som inte klarar av när någon som inte gillar deras musik uttrycker sig om det och känner att dom måste försvara sina idoler eller börja hata personen som uttryckt sig om deras favorit.
6. Personer som hela tiden måste anmärka hur andra personer ser ut, tittat på er själva innan ni dömer andra!
7. Personer som säger att lärarna är dåliga när de fått F på ett prov/uppgift som dem inte ens pluggat till. 
8. När man sitter en måndag i skolan och läraren frågar om alla gjort sina läxor och mer än hälften säger: Hade vi läxa till idag?! 
9. Den svenska avundsjukan, helt enkelt personer som inte kan glädjas åt andra när dem får ett bättre betyg eller något annat, tillexempel som när jag hade fått min Iphone 5 så var det första jag fick höra: "Jag har hört att den där är jätte dålig."
10. Okända människor som lägger till en på facebook, typ 12åringar från skolan man gick på från 6 - 9an. 

Sparklers!

 

Butterfly messenger - ett smycke av Carolina Gynning.

Så sjukt fina små fjärillar med ett bra budskap från Carolina Gynnings smyckes "kollektion" om man ska kalla det de.
Taget från gynning.net
 
Så använder du ditt halsband!

Sätt dig i stillhet med din fjäril i handen och meditera över vilket ord du behöver mest just nu. Kanske är det kärlek, hopp eller styrka. Skruva av huvudet på din fjäril och viska ditt ord ner i fjärilskroppen. Du kan också skriva ditt ord på en liten lapp och stoppa in den i fjärilskroppen.

Sätt på huvudet igen och bär ditt ord med dig.


VS show 5/5 möjliga + träning.

Jäklar vad bra Victorias secret fashion show var i år! Älskar alla modellerna, så sjukt bra alltså!! Idag har jag gjort lite mer än bara kollat på vs, jag har nämligen, äntligen för andra gången denna vecka varit och tränat. Kändes så skönt med tanke på att jag varken kunde träna igår eller i förr går, pga kaoset. Så nu är jag igång igen!
Tre skärmavbilder jag gjorde under showens gång! 

Victorias secret fashion show 2012!

Sitter just nu och tittar på VS fashion show 2012 och önskar att jag var hälften så snygg som de modellerna som går. Speciellt Candice swanepoel, Lily Aldridge, Adriana Lima, Miranda Kerr, Erin Heatherton och Alessandra Ambrosio. Dom är mina topp 6. Sen är ju resten också dödligt snygga! Vissa är dock lite för beniga tycker jag.

The bodyshop.

The bodyshop
Vill du dofta lite lagom jul på julen? Då tycker jag ni ska satsa på the bodyshops lilla vinter kollektion!
 

Pulka time, äntligen hemma...

Efter en lååång, tråkig, seg dag så var jag äntligen hemma hos mamma igen! Och direkt när jag kom hem så kände jag bara: PUUUUULKA!!! Så vi gick och åkte pulka i backen, såå kul! Man blir aldrig för gammal för pulka.

Varför åkte jag hemifrån imorse?!

Åhh vad jag ångrar att jag tog bussen imorse.... Pga snökaoset så var tågen över 1h försenade imorse och efter den timmen gav jag upp och åkte till pappa i nynäs. Just nu är all trafik avstängd mellan Haninge och Nynäshamn så jag kommer inte hem kommunalt så nu får jag och Elin helt enkelt vänta på att hennes pappa förhoppningsvis kan hämta oss nu i eftermiddag. Dock har folk det värre. Vissa är stående i tungelsta och handen utan någon som de kan gå till eller som kan hämta den så jag och Elin är väl ändå ganska lyckligt lottade! Imorgon ska jag inte heller till skolan, det finns inte en chans!


8h, 25min och 3 sekunder kvar tills Victorias secret släpps.

Jag ligger och sover då, men imorgon, då smäller det!

Rise and shine, the Cardigans.

Lyssnar på mina favoriter. The cardigans, coldplay, REM, U2, the sounds, Nirvana, the verve bland annat. 

Måndag.

Hejsan! Har ganska nyligen kommit hem från skolan efter att ha spenderat den sista 1.5h med att simma 80 längder, alltså typ 2000m. Vi fick välja mellan 40, 60 och 80 längder vilket var E,C,A så jag och en klasskompis bestämde att vi tillsammans skulle satsa på 80, alltså A. Jag som, i grund och botten är en kass simmare blev ganska stolt över mig själv! Speciellt när det bara var 6 av 24 elever med. 

Den 2a december 2012.


Horoskop, veckorevyn.

Jag älskar horoskop och tycker faktiskt att mitt horoskop nästan alltid stämmer på mig av någon konstig anledning. Men mitt horoskop denna månad ser väl rätt lovande ut eller hur? Och jag undrar vad överrsakningen är, hoppas på något riktigt kul och spännande. Kanske något som har med pengar att göra eftersom jag tydligen inte ska slösa allt för mycket....

Jag har inte alls tråkigt...

RASTLÖÖÖS! Syns det eller?

Snowfairy by lush.

Kände att jag ville lukta som godis idag medtanke på att det är faktiskt är lördag och den 1a december, endast 24 dagar till julafton!♥ Kanske dags att börja handla julklappar nu?

Julklappstips till hela familjen.

Till Henne
 
Till Henne.
TIll honomTill Honom.
 
Till Mamma
Till Mamma.
 
TIll Pappa
Till Pappa

RSS 2.0