En dag med lillen.

Uppdateringen idag har inte varit den bästa eftersom jag var hemma hos pappa för att träffa min lillebror jag inte träffat på länge eftersom jag jobbar. Han var lika glad och härlig som vanligt, världens finaste Bror. Juste, angående Vlogging så fick jag positiv respons så det blir nog något jag kommer försöka mig på!

Hilda the beauty-vlogger.

Att börja Beauty vlogga är något jag funderat på ett litet tag. Eftersom jag beställer ganska mycket smink och har ganska mycket smink så är det så jobbigt att hålla på att fota allt i omgångar, så varför istället inte bara göra en video i slutet på varje vecka och berätta om nya inköp, göra lite måndens favoriter, reviews och önskade ämnen och sånt? Vad tycker nI? 

Lite shopping.

Häromdagen så var jag i Farsta för att hitta en bikini, men fick även med mig lite annat också. Mest bara nödvändigheter så som sminkborttagning, ett par byxor och nya hörlurar eftersom mina har en ful ovana att försvinna, vilket de nya jag köpt redan har gjort. Jepp, true story. Hade dem senast igår när jag var och träna och direkt jag kom hem så försvann dem och nu är dem spårlöst borta... De som är irriterande är att jag inte haft hörlurar på typ ett halvår och dessa köpte jag inför flygresan till Turiket om två veckor. Orkar helt ärligt inte köpa ett par till som bara tänker försvinna så får helt enkelt överleva utan. 

Rea hos Zara.

Zara Sale
När Zara har rea ska man passa på, vilket jag även har gjort. Den blåa skönheten är nu påväg till mig. Har velat ha den ett tag och nu när lönen ändå trillat in och den var på rea så passade jag på. Zara har även massa annat snyggt på rea, bland annat plaggen över. Älskar klänningen, önskar nästan att jag beställt den också!

Väldigt viktig poäng.

Denna borde alla se. Poängen är så otroligt viktig och verkligen något man bör tänka på, speciellt killar, men även tjejer. Jag skriver även tjejer eftersom att vi måste lära oss att inte ta någon skit, att säga emot och stå upp för oss själva. Låt ingen använda erat kön och alla inbankade, jävla könssterotyper mot er. Stereotyper och förväntningar på motsatt kön, tjej som kille är rent utsagt bullshit och en dag hoppas jag att dessa förväntningar och all press på oss eftersom vi är flicka och pojke försvinner och att vi, alla människor världen över har samma möjligheter oavsett kön. Vi är människor, inte ett kön. Vi har ett kön och det är en stor skillnad

Middag med jobbet.

Idag efter jobbet så var de middag på Sjökrogen som gällde eftersom det är slutet på ett Arbetsår. Jag körde på ett säkert drag, Hamburgertallrik. Att prova något jag aldrig ätit kommer inte på tanken när maten kostar en del. Min mat var i alla fall god, inget speciellt eller något som stack ut men god. Det som även var skönt var att solen kom fram och värmde så att vi kunde sitta ute.

Lediga dagar.

Lite inspo från min tumblr blogg.
 
Hur skönt är det inte att vara ledig ibland? Eller hur mycket uppskattar man inte en ledig dag när man jobbar? Jag älskar mitt jobb, men det är skönt att vara ledig också. Jag har inte spenderat dagen på något speciellt sätt. Jag har varit ute och gått med Elin och sedan fick vi gäster från Norr. Nu sitter jag mest och chillar lite framför fotbolls - VM och ska fortsätta med det resten av kvällen. 

Fullt upp tisdag.

Bild från arkivet.
 
Hur härligt hade det inte varit om de hade varit lika fint väder som det var på kvällen idag på dagarna, hur underbart hade inte de varit? I kvällssolen har jag i alla fall tränat. Stack iväg ca: 50 min efter jag kommit hem från jobbet. Löpning, Zumba, utegym, powerwalk, en härligt blandning av allt helt enkelt var vad jag körde. Jag kan ju säga att mina muskler värker. Imorgon är de en PW dag, dvs vilodag för musklerna. Plus att jag är ledig vilket är härligt!

Mina Holy grail produkter.

Holy grail produkter.
1. Min absoluta favorit fondation, Lóreal true match.
2. Bästa concealern någonsin, kommer aldrig sluta köpa MACs Pro longwear.
3. Mitt punder som jag mattar ner och fixerar min fondation med, MAC transparent finishing powder.
4. Min NARS orgasm & Laguna dou, båda produkterna är flitigt använda, väldigt fina färger.
5. Min rouge från MAC i Pinch o peach är något jag alltid faller tillbaka på, den är en perfekt vardags rouge.
6. Den bästa ögonbrynspenna jag någonsin testat, Anastasia Brow wiz i Ash blonde.
7. Kunde inte välja en favorit bland alla mina paletter/singel skuggor eftersom jag älskar dem alla och till olika tillfällen men om jag ska välja en nyans faller det på nude och ljusare färger.
8. Min Albatross highlighter från NARS, kommer alltid älska denna trotts att jag just nu använder Mary lou ganska mycket eftersom den är ny.

Nyheter i garderoben + smink kollektionen.

Det var alltså dessa saker jag fick hem med mig från stan igår. Egentligen var jag ute efter en bikini eller två men alla snygga var såklart slut så vet inte riktigt vad jag ska ta mig till nu. Och eftersom jag inte hittade någon bikini, hittade jag massa annat fint. Kjolen och toppen är så snygga, båda två kommer från ginatricot som förövrigt hade en del riktigt snygga sommarkläder. Frågan är om man ens vågar köpa flera sommarplagg med tanke på temperaturerna ute just nu, vi får väl hoppas! Lite annat jag köpte var äntligen Hoola från Benefit, har inte testat den men allt jag hört om den är positivt. Sen även ett par shorts från H&M som jag tänkte att jag kan ha med till Turiket när vi rör oss mellan hotell och strand, ett babylips, fråga mig inte varför men dem var ändå billiga och jag använder ofta läpprodukter. Ja, men det var väl allt jag köpte, återkommer om vad jag tycker om Hoola när jag testat den!

Morgon PW.

Hej på er! Har precis kommit hem från en morgon PW i de väldigt märkliga vädret. Ena sekunden är de sol, andra moln, tredje regn, Svenska sommar... Igår var det likadant men då påverkades jag inte allt för mycket av det eftersom jag sprang i butiker i stan med Nadine. Jag kommer visa vad jag köpte lite senare idag eftersom jag inte orkat eller hunnit fota sakerna när jag kom hem igår eftersom jag direkt tog på mig träningskläderna och sprang till utegymmet. 

Måsten inför Turkiet.

Måsten inför Turkiet.
1. En strandklänning eftersom värmen kommer göra de omöjligt att ha vanliga kläder.
2. Två bikinis, hade beställt från H&M men efter 2 månaders väntetid och ytterligare väntetid så avbeställde jag dem för att gå på jakt efter dem i butik istället!
3. En strandväska är alltid bra att ha för att förvara saker i.
4. Ett eller två par solglassögon.
5. Ett par flippflopps, kanske dem smidigaste skorna någonsin att bara dra på sig ner till stranden. 

Midsommarsfirande.

Hej och glad midsommar på er! Orkade inte uppdatera igår eftersom jag höll på att fixa huset inför att mina 4 närmaste vänner skulle komma hem till mig för midsommar firade. Det var jätte mysigt, vi åt grillat, spelade kubb och andra spel, firade Linn som fyller år i dag och avslutade kvällen på Sjökrogen som faktiskt blev oväntat bra!

Mary - Lou manizer.

Så kom även denna i brevlådan idag som jag också beställde förra veckan. Den berömda Mary Lou manizer. Den är fin tycker jag, väääldigt pigmenterad så lite behövs för att få en snygg glow. Den är nog extra snygg med en snygg Turkiet bränna!

I can't help my addiction.

Okej, hade skrivit ett helt inlägg om paletten och så råkar jag ta bort det på något sätt och kan inte få fram det igen så fattar mig kort. Naked 3 paletten var alltså vad jag beställde förra veckan som jag skrev att jag var så taggad på. Paletten i helhet är otroligt fin. Älskar de roséguldiga, rosa baserade färgerna. Pigmenteringen i paletten är också väldigt bra, dock är jag lite besviken på färgen Dust (som ni ser på bilderna över). Den är dåligt pigmenterar och allt glitter faller ner från ögonlocket och hamnar över allt. Detta är otroligt tråkigt eftersom att färgen annars hade varit otroligt fin! Jag har testat paletten, både de mörka och de ljusa färgerna utan primer. Alla färger, utom Dust, funkar utan primer men rekommenderar att använda en eftersom att många färger är glittriga vilket betyder att det faller ner en massa utan primer. Sen fäster också färgerna bättre och håller längre med någon typ av bas. Färgerna i paletten kommer även framhäva mina ögon eftersom jag har melmerade ögon, alltså grönaktiga vilket betyder att rosa och lila färger framhäver min ögonfärg. Jag är mer än nöjd! 

Om 24 dagar...

Drar jag, en av mina systrar och min mamma till Alanya!! Så underbart, har längtat utomlands mer än någonsin de senaste året och de ska bli så skönt att komma ifrån Sverige ett tag. Det kommer antagligen vara super varmt men de är därför det finns massa kalla drinkar, pool och hav precis vid hotellet. Denna gång bokade vi Alinclusive, sist vi åkte till Cypern gjorde vi inte de eftersom morfar och Siv, hans fru bjöd på all mat vi åt ute. Nu tycker jag att det ska bli rätt skönt med Allinclusive, för det första är det billigare i längden, med tanke på hur mycket glass och drinkar som kommer ätas i värmen. Har lite ångest över en sak dock, vet att man inte ska men träningen den sista tiden har inte blivit som jag velat alls. Mina planer var att ha en träningsvecka denna vecka men så vaknar jag upp super förkyld i måndags... Så typiskt. Plus att jag ätit så mycket skit den senaste veckan, nästan något varje dag, inte riktigt varje dag kanske men nästan. Måste verkligen komma ut och springa, hoppas på imorgon! 

Spara VS slösa.

Lyx vs budget
Vem älskar inte lite lyx i vardagen eller sminklådan? Jag, om någon samlar på dyra, fina sminkprodukter till min samling. Men hur kul och bra för plånboken är de inte att hitta riktigt bra budget kap? Ett av mina hetaste tips är Ebay borstar. De finns oftast nästan exakt samma borstar, till och med från samma tillverkare som dyrare märken, exempelvis sigma på ebay, fast till ett väldigt bra pris! Själv har jag köpte såkallade "ebay borstar" men dem har inte kommit än. Jag tittade nog upp vad de var för borstar och om andra hade köpt dem och de visade sig att samma borstar som jag beställt har samma tillverkare som sigma borstar. Många verkar ha tyckt att borstarna är super bra och, som sagt, i jämförelse med Sigma borstar fast till ett väldigt bra pris.

Kentfest.

Gårdagen var så jävla bra, KENT var så jävla bra, precis som vanligt. Dem är alltid bäst på att leverera grymma konserter. De är verkligen ett band jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna. Deras låtar tröttnar jag aldrig heller på. Mina topp två plattor är definitivt Du&jag döden och Vapen & ammunition, föralltid oslagbara. Men deras nyare låtar och plattor är också helt fantastiska, och för att inte tala om texterna!

Planer för bloggen.

Tänkte att jag skulle göra en liten plan för vad bloggen nu mera kommer innehålla, för min egen skull, dvs för motivation och inspiration. Era önskemål är välkomna och kommer tas med. Nu till planen eller översikten. 
 
- Månadsfavoriter. Smink, kläder, ljus, lite vad som helst utifrån vad jag köpt. Det kommer säkert bli mycket smink eftersom jag köper sjuka mängder smink, i alla fall enligt min mamma, haha.
- Mera outfit inlägg. Jag har fått önskemål från några utav er att lägga upp flera outfits så de ska jag försöka börja med. 
- Mer uppdatering kring min träning. Jag tränar fortfarande, tänker dock aldrig på att skriva om de längre men lovar att försöka. 
- Kanske lite budget VS lyx? Sånt är alltid kul. De kommer vara allt från smink till kläder. 
- Nu till de viktigaste, MYCKET flera uppdateringar än det är just nu!

Let's go to the beach.

Let's go to the beach
Nu är sommaren här och vad är inte bättre än en riktigt snygg beach outfit? H&M är en av de klädkedjor som oftast levererar snygga, prisvärda bikinis och strandklänningar. Jag väntar fortfarande på mina två skönheter jag beställt för ca:1.5 månad sedan som fortfarande inte kommit men som väntas komma näst, nästa vecka. Jag kan ju säga att jag aldrig mer kommer beställa från H&M, leveranstiden är för lång och leveransdatumet förlängdes på min beställning av någon anledning, vilket är otroligt irrtierande. Men nu är de som det är, kommer ändå inte ha semester eller ledighet först om två veckor och antagligen inte bada innan de heller! 

Sista minuten.

Igår satt jag och mamma och tittade på sista minuten resor, de flesta till Alanya vi hittade en resa som vi funderar på att boka. De skulle vara så underbart, är bara ledigt 2 veckor under hela sommaren så att få spendera en av dem utomlands skulle inte vara helt fel. Har någon av er varit i Alanya? I sådana fall, hur var det? 

Wishlist!

Makeup wanties
Just nu är detta högst upp på min sminklista med saker jag vill ha. Lite från MAC, Hourglass och benefit. Ett Minerlized skinfinish står väldigt högt upp, troligtvis mitt nästa köp!

I ♡ You!

Lång cardigan - Ginatricot, Väska - Fransväska.se, Linne - H&M, Jeans - Cubus, Skor - Nike.
Bilder: Amanda.
 
Alltså era kommentarer kan göra mig så glad! Ni får mig att vilja blogga ännu mer och får min motivation att komma tillbaka. Ni är bäst, love you guys! Jag lovar att jag ska försöka med flera outiftsinlägg, problemet är bara att jag just nu jobbar på förskola så mina outfits är inte super snygga, utan mera praktiska. Dock kommer det ju tillfällen som helger och andra ledigheter där outfitsen kommer vara lite mera uppklädda! 

Jobb-iga dagar.

Bilderna är lånade från min fina Amanda från igår.
 
Jag är ledsen för uppdateringen men jag jobbar hela dagarna, försöker hinna träna och hitta på annat på kvällarna så jag har inte riktigt tid, energi eller inspiration. Om ni har några önskemål så ÖNSKA! Mera beautyinlägg kommer i alla fall, de kan jag lova eftersom att jag beställt en "liten" produkt jag länge velat ha, jag längtar såå tills den trillarn ner i brevlådan!

Picknick på Djurgården.

Idag efter jobbet skyndade jag mig in till stan för en picnick med mina bästa tjejer. Vädret var underbart och Djurgården lika så. Jag hoppas att vi gör om de flera gånger i sommar!

Nike it.

nike it.
Skulle kunna äga 1000 olika sorters Nike skor. Allt nike gör är bara så jävla snyggt, vill ha allt! 

Dressy dress.

Den perfekta sommar klänningen, från Bubblerooms butik i Skärholmen. 
 
Vart helt kär i denna klänningen när jag såg den, love at first sight. Den har precis samma fall och volang kant som min studentklänning har, dock är denna lite mer "användbar" än den vita. Förövrigt så visste jag inte att det fanns en Bubbleroom butik i Skärholmen. Utbudet i butiken var väl bra. Jag hittade lite saker som jag testade men bestämde mig för att bara köpa ett utav plaggen eftersom det var den första butiken vi var inne på.

Shoppingtur.

Dessa saker fick jag med mig hem från Skärholmen idag, fick även med mig två plagg men orkade inte fota dem eftersom vi kom hem rätt sent så visar dem imorgon. Som ni ser, lite nytt i smink väg. Bestämde mig för att införskaffa mig drömmarnas läppstift nämligen, YSL rouge volupte. Det sved lite i plånboken men det vart det värt. Köpte även ett par dööö snygga Air Max, kunde inte lämna butiken utan dem, också rätt dyra men så värda de.

Champagne frukost!

Här kommer några bilder från våran Champagne Frukost och efter utspringet som är tagna från Amanda! Dessa var nog de sista bilderna jag kommer lägga upp från studenten dvs Världens bästa dag, kan inte fatta att de faktiskt hände!

Studentpresenter.

Dålig bild på smyckerna men kameran var inte med mig idag.
 
Bricka från Linn Roslin Müller // Silver örhängen + halsband från SNÖ // Annat silverhalsband från Albertsguld (tror jag) // Roseguld armband från Edblad // Tennarmbandet är handgjort // Tröjan/tunika från Odd molly + lite alkohol, ett presentkort på Ginatricot och massa pengar var mina fina studentpresenter. Tack så mycket, jag är så nöjd!

Studenten 2014!

Jädrar vilken dag! Obesktivligt bra, 96or ni har nått att se framemot! Jag kan inte ens försöka beskriva stämningen, de är något man måste uppleva för att förstå. Det bästa på hela dagen var nog känslan 10 minuter innan utspringet, alla sjöng och lyckan i rummet var helt otrolig. Men hela dagen var verkligen fantastisk, fick även ett diplom/stependium i Aulan för min skolinsats, vilket också var väldigt roligt och häftigt. Sen var att springa ut, träffa familjen, byta om och hoppa på flaket väldigt roligt. Ett falk, de måste ni ha! Sjukt kul, även fast vi åkte runt i Haninge som inte kryllar av folk i vanliga fall eftersom det är ett inne centrum. Mottagningen var också lyckad, stort tack till alla som kom och firade mig och gjorde min dag ännu bättre, även ett tack till mina fina vänner och lärare för dessa 3år! 

Studenten 2014

Här kommer en video från studenten som jag klippt ihop utifrån dagen, haha den blir lite luddig i bild men hör gör man!


För jag har tagit studenten, fy fan vad jag är bra!

Wihoooo! Världens bästa dag, bildbombar imorgon!!

Vart är solen?

Lägger upp ett hoppfull, soligt och värme inspirerat collage idag för att komma på bättre humör eftersom regnet just nu öser ner. Åh, jag ber, önskar och hoppas att det blir sol på torsdag, solen och värmen skulle vara den bästa studentpresenten av alla om den skulle visa sig under dagen. Håller alla tummar och tår! Annars då? Just nu händer de inte så mycket, i skolan fixade vi flaklakanen och efter det så slutade vi. Imorgon, sista dagen ( ! ), så ska vi åka till Tantolunden för att umgås med klassen och lärarna för sista gången innan studenten. Jag hoppas på lite sol imorgon också, annars blir det mest bara jobbigt att vara ute.  

Spraytan.

Hej på er! Suger sååå på att uppdatera now days, planerar massa inlägg men eftersom pappa har lånat min kamera sladd kan jag inte föra över bilderna jag tänkt göra. Men den som väntar på nått gott! Idag har jag och Nathalie varit och spraytanat oss, just nu ser jag ut som Benjamin Wahlgren men lite färg lär försvinna när jag duschar imorgon. Tror i alla fall det kommer bli väldigt fint med en brunhy till mina vita student outfit. Juste, har ändrat mig om sminket, har köpt en fantastiskt fin skugga från Make up store, som jag skulle visat er idag om jag hade haft sladden. Ni kommer få se bilder, om inte annat på självaste dagen med stort D. 

1 Juni!

Och så var det entligen juni, underbart! Dock kunde vädret få vara bättre än de är. Tyvärr ska det inte vara speciellt fint denna vecka, vilket är lite tråkigt med tanke på studenten, men man måste göra de bästa av situationen! 

RSS 2.0