Dag 17: Världens bästa band/artist enligt mig.

Jag kan tyvärr inte välja en, utan måste välja de tre bästa utav alla bra artister och band jag lyssnar på. 
 
Veronica Maggio utan tvekan alltså, helt otrolig! Coldplay lyssnade jag på hela tiden förut, älskar deras musik och har gjort det väldigt länge. Jag grät när deras konsert i Sverige livesändens på radion och jag inte kunde vara där, bland det sorgligaste jag varit med om. Oskar Linnros, så otippat eller hur? Haha. Såklart väljer jag honom, han är fantastisk, bäst, vackrast i Världen, vad finns det mer att säga?

Makeup wishes!

Makeup wishes.

Dag 16: Favorit dag på året.

Jag bjuder på lite bilder från mitt vackra Kiruna, åh vad jag saknar Kiruna. Det är som mitt andra, Norrlänska hem. Så många jular jag spenderat där hos min mormor och förhoppningsvis blir det många till.
 
Min favorit dag på året är nog Julafton. Jag älskar julafton och julen överhuvetaget, ljusen och den mysiga stämmingen. Dock saknar jag julkänslan jag hade när jag var barn, ni vet när man knappt kunde sova eftersom att det var julafton dagen där på? Eller den där känslan av att vakna och se morgon julklapparna under granen? Den där väntan på tomten, kalle anka, julmaten och stämmingen efter alla paket var öppnade när alla pysslade med sitt till Karl Bertil Jonsson och samtidigt åt ur Aladin asken tills det bara var den mörka chokladen kvar. Den stämmingen saknar jag verkligen och jag hoppas att mina barn kommer väcka den hos mig igen någon dag. 

Leightion Meester for Nelly!

Jag är ett stort fan av Gossip Girl så när jag fick veta att Leighton skulle samarbeta med nelly.com blev jag super exalterad. Hon har alltså valt ut sina favoriter från Nellys vårkollektion och de plagg hon valt är så fina! Vill ha allt i min garderob, speciellt de fyra överstående!

What to do, what to buy?

På bilden ser ni lyxigare parfymer från Dior och Marc Jacobs, två olika väskmodeller från Marc Jacobs, såklart Odd Molly, Naked paletter, YSL läppstift och min blivande student klänning.  
 
Eftersom jag jobbar hela sportlovet kommer det innebära att jag kommer tjäna lite pengar, vilka jag såklart vill spendera på något jag verkligen drömmer om. Överstående saker är sånt jag verkligen vill ha som lönen kommer bidra till. Förhoppningsvis så kommer jag få jobba fler gånger under min praktik period, det skulle vara jättekul och skönt för den delen!

Os i Sotji 2014 sammanfattining.

Här är dom, alla våra svenska hjältar, plus hockey laget som tyvärr fick utstå väldigt oproffsionellt beteende från IOK om Nicklas Bäckströms doping besked, men ett välförtjänt silver fick dem i alla fall med sig! 
 
Det är så sorgligt att OS är slut, det är vad jag levt för dem senaste 2 veckorna (haha), och nu är det ytterligare 4år till nästa, sjukt tråkigt, men det är ju VM nästa år i alla fall och i Sverige dessutom! Jättetråkig avslutning dock, medtanke på doping anklagelserna runt Nicklas, det kan vara bland det mest oproffsiga jag sett i hela mitt liv, usch, så hanterar man inte saker på elitnivå, nu tänker jag såklart på IOK. Men trotts att det blev en tråkig avslutning för hockey herrarna, så blev det ett bra avslut på 5 milen för herrarna och hela skidlandslaget. 7, 8 och 9 är inte helt fel och 11 medaljer sammanlagt sitter inte heller fel! 
 
Är i helhet super nöjd med OS 2014, trotts att det var i Ryssland. Jag hade ju mina tvivel medtanke på Putin, usch, hans namn är som ett svärord i mina öron. Sveriges insattser har som sagt varit fenomenalt, fantastisk, super bäst och underbart att se på. Det är ett sportminne jag sent kommer glömma, GO TEAM SWEDEN! Stoltare Svensk än jag idag är svårt att hitta!

Saturday inspiration!

Denna lördag har bjudit på ett gympass och inte så mycket mera faktiskt, men det kanske är tillräckligt för att vara en lördag, och inga OS medaljer blev det heller, men är rätt nöjd ändå faktiskt, och jag gillar att använda ordet faktiskt väldigt mycket faktiskt. Imorgon händer det inte heller så mycket, det blir troligen ett träningspass och en massa OS hela dagen eftersom det är den sista. 

Vårens färger!

En bra vår!
Alltså en vit kappa, ett par riktigt snygga ballerina skor, en chic liten "speedy" väska, ett par skinny jeans och varmt bruntonade färger i sminkväg, ÄR en deffinition av en perfekt vår outfit! Jag måste ha kappan, den är så sjukt snygg alltså, Zara lyckas alltid!

Working 9 to 5.

 
Haha inte riktigt men ungefär så. Hade praktik från 06.00 till 13.00 och efter det jobbade jag till 17.45 ungefär eftersom jag stängde fritids. Just nu är jag extremt trött men ska titta klart på studio Sotji eftersom jag inte hunnit kolla mer än 2 minuter ungefär på det tyvärr, men imorgon sitter jag bänkad för att kunna avnjuta de två sista dagarna av OS, sedan dröjer det ytterligare 4år, väldigt ledsamt. 

Ut med de slöa vintertiderna och in med träning!

Nuuuu är det dags att komma igång på riktigt och eftersom jag har praktik så får förtillfället bli Zumba 2 gånger i veckan, vissa veckor 3 eftersom jag är hos pappa varannan helg, även (förhoppingsvis) bodystep torsdagar om inte det så är det Zumba som gäller. Jag ska även gå ut och gå så ofta jag kan, evetuellt börja springa, är lite sugen på Muskö loppet men löppning har aldrig riktigt varit min grej, tycker det är så sjukt tråkigt. Funderar på att göra ett litet "projekt" med bloggen som jag kanske skrivit förr, men vi får se! Tror det kan bli motiverande och kul!

OS 2014.

Alltså är så sjukt imponerad utav vårat Svenska länglandslag, dem är helt fantastiska! Har alltid varit lite utav ett OS - freak men tror aldrig jag varit så insatt som jag är i år eller i OS överhuvetaget. Jag gråter när vi tar guld, skriker, apploderar och blir lycklig allmänt lycklig. Det är helt sjukt hur insatt jag är, OS är alltid på oavsett sport. Vad ska jag göra med mitt liv när OS är slut och det dröjer 4år till nästa?
 
Jag önskar att jag kunde ge alla i landslaget en bamse karm och en puss på kinden, och lite extra åt Charlotte Kalla och Marcus Hellner eftersom dem är så otroligt bra och för att Marcus Hellner är så snygg. Jag har aldrig i mitt liv sett något så bra sportmässigt och detta OS kommer bli ett minne jag sent kommer glömma. NI ÄR FANTASTISKA & BÄST! Erkänn att man njuter lite av att det inte går lika bra för Norge, trotts att det samtidigt är lite synd om dem, haha. 

Wanted Nelly.com.

Dessa tre skönheter skulle jag vilja ha just nu, ett par snygga mönstrade byxor, en jeans skjorta och den super snygga bomber jackan i leopard som jag spanat in ett tag nu, den kanske köps när lönen från att ha jobbat på sportlovet trillar in. Allt är från Nelly.com! 

Träna snyggt!

Träningstime!

Dag 15: Min favorit serie.

One Tree Hill alla gånger om dagen. Saknar fortfarande den serien så sjukt mycket. En av mina högsta önskiningar är att dem skulle göra en, eller flera säsonger till, kanske en uppföljare på Jamie och resten av kidzen som tonåringar, det hade verkligen varit helt underbart. 

Yesterday!

Hej på er! Igår firade vi Malin som fyllde 19år. Efter en god middag hos henne så drog vi vidare. Det vart inte allt för sent för mig och Nathalie eftersom vi skulle hinna med sista tåget, men kul var det! 


Studentmössan!

Omgggg den kom idag, så perfekt! Eftersom jag låg mellan två storlekar var jag tvungen att köpa den större så den är liiite förstor, men helt ärligt vad gör det? Jag ska ha den 1 - 2 dagar i mitt liv sen ska den stå i en hylla, men såååå nöjd som sagt! Bättre bilder kommer, lovar!

Dröminspo!

Alltså jag drömmer om det över så mycket nu, fatta vad skönt med sommar, fräscha jordgubbar, en ny bikini, träningsmotivation, en snygg märkesväska, nytt smink är aldrig fel! Gud vad jag längtar, snart kommer studentmössan också vilket får studenten och sommaren att inte kännas allt för långt borta. 

Håll i er...

FÖR JAG FICK JUST JOBB! Blev tillfrågad att jobba på fritids under höstlovet och såklart sa jag ja! Alltså jag känner bara äntligen, det är så otroligt skönt att få jobba, speciellt på fritids eftersom det inte är så ansträngande fysisk och väldigt roligt eftersom att barnen är underbara. Jag hoppas på att de även öppnar möjligheter för andra jobb tillfällen, så som påsklovet och eventuellt sommarlovet.

Dag 13: Mitt rum.

Just nu är jag hos mamma så här har ni mitt rum hos henne. Ganska litet men de passar mig rätt bra! Idag har jag avklarat första dagen på praktiken, den var riktigt bra! Fick till och med ett jobb erbjudande, de ni!

Real Techniques.

Fick hem dessa i fredags, dem är från real techniques. Har bara hört bra om dem så bestämde mig för att klicka hem 3 paket. Jag har inte hunnit prova dem än men ska inviga dem imorgon hade jag tänk, men av att bara känna och titta på dem kan jag förvänta mig att dem är ruskigt bra. 

Black is black!

En perfekt kappa.
Alltså denna kappa från Ginatricot är helt perfekt, tyvärr är den dock slut men när den kommer in i lager igen måste jag ha den! Egentligen är jag ute efter den perfekta vita kappan eller ljusa kappan. Helst lite cream vit, det finns ju en jättefina kappor på mango, dock ligger dem mellan 700 - 1000:-. Men jag är på jakt, så om någon vet en snygg, vit/ljus kappa under 700:- så kan ni hojta i kommentarsfälet!  

Pussy Riot!

"Vladimir Putin, och resten av världen, jag hoppas att ni är nöjda med ett os i ett land där ett folk slavar för att bygga upp arenor utan att få ett enda öre, ett os i ett land där folk dagligen förtrycks och trakasseras. Jag hoppas du är nöjd med dig själv, Vladimir Putin och de samhället du byggt upp, ditt vedervärdiga äckel. #pussyriot har mitt röst!" Min senaste Facebook status.


Hur sjukt är det inte att Ryssland får hålla ett OS och att resten av världen inte säger ifrån? Är en sport verkligen viktigare än människors rättigheter och trygghet, är medaljen verkligen värd det? Jag älskar OS speciellt vinter OS, men detta år har hela OS en negativ stämning över sig och med all rätt. Jag önskar så att det kommer någon slags reaktion eller demonstration från deltagarna för att visa vart skåpet ska stå och att det som pågår i Ryssland är fel!


Pussy riot är så otroligt inspirerande, dem vågar stå upp för människors rättigheter och gå emot regimen och såga Putin. Dem är riktiga fighters och människor som förtjänar all respekt och hjälp i sin kamp som dem kan få från oss och andra länder. 


Friday!

Gårdagens uppdatering var inte bra anledningen var till att jag inte riktigt hann eftersom jag åkte iväg och tränade ca: en halvtimme efter att jag kom hem igår så sorry för det. Idag är det i alla fall ÄNTLIGEN fredag och sista skoldagen på 6 veckor eftersom att jag har praktik från v.7 till v.12, underbart. Min lillebror fyller även 1år idag, wihooo!

Dag 12: Min kändiscrush.

Tror att alla redan vet det, såklart är det Oskar Linnros! Alltså skulle jag få välja en kille i hela världen skulle det nog vara Oskar, då tycker man om någon, haha! Jag skulle bara vilja känna honom, umgås med honom liksom, visst skulle inte ha något alls emot att vara hans flickvän heller men tyvärr, för min del men jag hoppas dem är lyckliga tillsammans, så har han ju redan en, haha.

Dag 11: Något jag är beroende av.

Alltså jelly splash och candy crush är jag helt galen i. När liven tar slut så måste jag till och med dra fram tiden för att fuska fram nya. 


Pure perfection!

Perfekt!
Efter 1 timme och 45 minuter zumba är jag rätt slut, det var dock väldigt kul och skönt att träna i alla fall, ska försöka träna tisdag, torsdag, lördag och söndag denna vecka, det behöver jag. 

Dag 10: Bloggar jag läser.

Jag läser så otroligt många bloggar när jag har tråkigt så jag var tvungen att välja ut några av alla bra bloggar!
 
Den första bloggen jag läser ofta och har läst i säkert 4 - 5år, är Isabellas fina blogg som heter tinkerbella.se. Som sagt har jag läst den länge och anledningen är för att jag älskar blandningen hennes otroligt fina vardags/outfit bilder.
Numbre two är såklart den vackra Kenza, behöver jag ens skriva något om hennes blogg, haha? Nej, men tycker verkligen hon har en extremt bra blogg!
Nummer tre är snygga Natalies blogg, hittade den för kanske ett halvår sedan och fastnade direkt. Hon levererar kvalite och bra, djupare texter då och då, hennes blogg heter Nataliesandqwist.se.
And now, the last but not least är min fina granne Hannas blogg. Hon är en jättefin tjej, mer som en syster än bara en "granne". Hennes blogg är jättefin och super bra. Den går under namnet Hannapainio.blogg.se!

Snälla bli min igen.

Alltså sorry, har inte haft tid att blogga riktigt och helt glömt bort bloggen. Igår träffade jag min släkt och sedan var jag på Maggio så jag hann helt enkelt inte riktigt med mer än ett snabbt inlägg om Maggio konserten. Om jag ska beskriva den lite djupare än igår så skulle det nog vara att hon är så sjukt bra, har alltid tyckt och kommer alltid tycka det. Hon är Sveriges bästa sångerska, deffinitivt. Jag har sett henne live en gång tidigare, på Mosebacke kan det varit 2011? Minns inte riktigt, då var hon också riktigt grym. Men denna gång var tusen gånger mäktigare. Det var så mycket människor och hon hade en sån utstrålning och sångröst! När hon i slutet sjöng "Snälla bli min igen" tände större delena av hovet mobilkamerorna och stämmingen var gåshud, så äkta och så extremt fin. Ni som inte sett henne live, SE HENNE! Och ni som sett henne, SE HENNE EN GÅNG TILL!

Du & jag maggio!


Hon är magisk, ord finns inte alltså! I sommar ska jag stå längst fram, sjunga med och hoppa!

RSS 2.0