It’s been years since we carved our names on a clocktower door before everything changed.

Såg just denna bild och kom på hur sann den verkligen är, hur många vänner jag förlorat eller tappat kontakten med, personer man en gång kanske kallat bästavän eller spenderat varje dag med under flera års tid. Men också hur många nya fina vänner jag fått samtidigt. Men ändå tänker jag tillbaka på alla minnen med mina "förlorade" vänner, hur mycket vi egentligen gått igenom tillsammans, hur kul vi haft, hur mycket vi skrattat ihop.
 
Vad hände egentilgen? Jag tror att man kanske lever för olika liv, några kanske flyttar eller byter skola, och vissa tappar man bara helt med tiden. På ett sätt är det super sorgligt och när jag tänker på det vill jag bara gråta, men samtidigt så händer allt av en orsak, det finns inget negativt det inte kan komma något positivt från. Trots att det finns personer jag saknar så otroligt mycket i mitt liv, så har jag också vänner som fyller de tomrummet.
 
Jag ångrar inte någon vänskap jag haft, jag har lärt mig så mycket från alla jag varit vän med, lärt mig så otroligt mycket och varit så glad över att, en gång haft dessa personer i mitt liv. Även fast man knappt hälsar på varandra längre så tänker man på varandra ibland och alla minnen man delat.
 
Utan de vänner jag haft genom åren skulle jag inte vara den jag är idag, ni finns alltid med mig, våra minnen lever fortfarande kvar, även fast inte vänskapen gör det. Ni kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!♥
 

Strax: Träning!

Trööött, men ska iväg ändå, det blir säkert kul och jag kommer säkert också bli piggare! Hörs sen!

Önskeinlägg: tips på vad jag kör på gymmet!

Helt ärligt tycker jag att gymma är ganska tråkigt i längden, då tycker jag det är mycket roligare att köra pass med styrka, som Zumba toning, bodypump eller combat. Delvis kanske det är för att stället jag tränar på har ett tråkigt gym, men super bra pass och instruktörer. Men alla maskiner och sånt finns ju så det är ingen fel på utrustningen heller, det är nog mest miljön.

 Det som dock är super är att man får ett träningsprogram om man vill det. Jag har ett och jag följer det lite sådär, haha. Nej, men jag brukar lägga till lite saker ibland och kanske göra lite fler av någonting jag tycker är bra och som jag känner att jag har nytta av.
Jag kan förklara lite bättre hur träningsprogramet ser ut.

Jag kör först uppvärmning, valfritt. Jag brukar köra 10 - 15 min löpband i bra fart.
Sedan använder jag mig av träningsprogramet. Där det är planerat att jag ska göra 12x3 på allt. Vissa maskiner använder jag till massa olika saker tillexempel bild 5 - 6, jag använder mig av den till minst 3 av alla övningarna jag gör. Sedan varierar jag mellan ben, mage, rygg, armar som jag vill och gör också övningarna i den ordning jag vill. Jag brukar sluta med hantlar, magövningar och lite annat som armhävningar, planka, situps mm.

Det är väl ungefär så jag gymmar. Det andra önskeinlägget om vad jag rekommendrar för träning får vi ta i ett annat inlägg. Hoppas du som undrade är nöjd med ditt svar!

Tidig dag!

Slutade klockan 12.30 idag så nu sitter jag hemma och väntar på att åka iväg för att gymma lite!

Dagens träning!

Har precis varit och tränat, eller ja för ett tag sedan. Imorgon har jag öppning på praktiken så det blir tidig morgon. Idag körde jag i alla fall Zumba Toning och imorgon blir det gymmet! Då ska jag visa lite vilka maskiner jag använder och lite sånt, ett önskeinlägg blir det!
 

Mango apelsin smoothie!

Sitter, som igår framför tvn med smoothie, denna gång med mango smak med apelsin topping!


Bootcut hotties!

Bootcut
Har blivit kär i dessa bootcut jeans från Nelly.com! Tänk till ett par låga vita Convers, så snyggt!

L ♡ V E!


15.35.

Hejsan kom nyss hem från praktiken och sitter förtillfället framför OTH på tv med mellan mål! Underbart!♥

Önskeinlägg: Mattips!

Jag vet att ni ville se vilka maskiner jag använder på gymmet och sånt, och det kommer komma men delar upp önskningarna lite så det slipper bli ett mega långt inlägg. Men det kommer!
 
Men det här med mat, jag är väl lite sådär med mat jag kan ju inte påstå att jag äter hälsosamt hela tiden, men mitt bästa tips är verkligen att inte hoppa på någon diet utan istället äta som vanligt, grönsaker till varje måltid, träna mera och dricka citron vatten. Skippa godis och sötsaker på vardagar, skippa helt om man känner för det. Men att man äter lite chips eller godis 1 - 2 dagar i veckan påverkar inte vikten om man tränar regelbundet i veckan.
 
Sen bland det viktigaste: Sluta små äta! Det är något jag haft problem med innan. Men nu har jag nästan helt slutat med det! Det är små ätandet som påverkar både vikt och tänder. Eftersom att man hela tiden äter på något hinner ju inte kroppen smälta maten och tänderna får aldrig vila.
Det är vad jag har lärt mig i alla fall! Sen ska man inte göra som jag gjort denna helg, haha ätit lite för mycket onyttigheter men någon gång ibland gör väl inte så mycket tror jag!

Strax iväg och träna!♛


Dagens planer.

Sitter just nu framför tv:n med lite frukost, haha nyttigaste jag ätit denna helg kan jag ju lugnt säga. Skönt att jag ska träna idag så kan jag känna mig lite bättre i alla fall. Önskar att det fanns frysta bär eller en banan hemma så jag hade kunnat göra smoothie i alla fall, men nej inget alls...
 

Wish: Favorit månad och varför!

Önskeinlägg: Min favorit månad och varför?
Helt ärligt så har jag många favorit månader. Såklart sommar månaderna Juli, juni och sedan också höst/vinter månaderna December och November.
 
Sommaren kan ju ingen inte tycka om. Vi har långt lov från skolan, det är varmt och skönt och förhoppningsvis bruna ben. Man kan verkligen visa vilken stil man har på sommaren också eftersom att man inte behöver täcka outfiten med en jacka eller något annat.
 
Hösten och vintern är också mysiga. Jag fyller år i november, 18år!! kan inte fatta det alltså! Det är juletider, lov och det har nästan gått ett halvår på skolåret och det känns som den tuffa skolperioden är avslutad och en skolperiod full av lov kvarstår. 

Stars, skulls and Michael Kors.

Fashion
Tröja // Ginatricot, Väska // dmretro.se, Byxor // H&M, Halsduk // Nelly.com

Önskerubrik!

Jag ska försöka göra några av era önskingar imorgon och under veckan! Några har efterfrågat video inlägg och det känns kanske lite sådär att göra ett men vi får se, allt kan ju hända och det var ju så att ni skulle få fria händer när det gällde önskeinläggen, ett löfte är ett löfte!

Fredagskväll!

Här vankas snart pizza bak med Camila. Dagen har varit lugn och skön, slutade vid 15.00 idag så ändå ganska hyfsat tidigt!


Önskerubrik?

 Haha, följer strömmen som vanligt... Nej men helt seriös så tycker jag faktiskt att det är en super idé! Jag vart väldigt inspirerad av Biancas och många andra bloggar och tycker det verkligen låter kul och super nu när jag känner att min blogg blivit för alldaglig. Så nu är det upp till er! Vad vill ni se? Önska precis vad ni vill!


Dagens träning!

Har precis varit och kört lite zumba. Provade på att leda halva gänget också, eftersom att hon som är ledare är skadad så fick jag och en kille hjälpa henne lite, haha det gick väl sådär! Var helt sluuut efter alltså!


Sunshine makes me happy.

Såhär fint var det när jag gick till jobbet imorse! Även fast det var -18 så frös jag inte ett dugg, jag tror jag blivit immun mot kylan eller nått eftersom jag nästan aldrig fryser längre, haha.


Good night darlings!

Haha, en riktig sov-blogg dag idag!


Trött som ett as.

Har typ sovit sedan jag slutade idag, jag hade nämligen öppningen och det betyder väldigt tidig uppgång. Imorgon har jag dock stängningen och det ska bli super skönt för då börjar jag 10.00. Allt jag kan tänka på just nu är sova så vi får se om jag uppdaterar något mer idag, annars sovgott och ha en bra kväll!
 

Strax: Träning!


Sunny day!


Blue eyed girl.


Summer feelings!

Summer feelings
 
Tröja // gina tricot, Jeans // vintage, skor // converse, fransväska // dsw.com.

Handsprit♡

Praktik i 5 veckor mitt i magsjuke perioden, känns positivt! Nej men det är väl inte så farligt 2 barn har gått hem med misstankar om vinter kräket, men det är ju inte säkert att det var de heller.


Ny design, igen!

Haha, jag är hopplös jag vet! Men jag tycker verkligen att det är sjukt kul att pilla med bloggen och i photoshop. Undra hur mycket tid jag egentligen lagt ner på denna blogg och design? Haha, TIMMAR säger jag bara, men resultatet är så värt det eller hur?

Dagens träning!

Hejsan bloggisar! Jag har inte uppdaterat alls idag faktisk men jag har mixat med lite annat, varit med en kompis och slutligen, varit och tränat, som vanligt! Ja, det gick väl sådär med träningen idag, jag fick så sjukt ont i mina fötter från starten. Det begränsar ju tyvärr mig lite eftersom att det gör ont och det är obekvämt, men jag stod ut hela passet ändå och gjorde så gott jag kunde.
 
Tänkte slänga upp en bild eller två från igår, kanske en liten förhandsvisning på mitt foto - projekt?

Du & jag döden.

Just nu har vi grannarna över på middag, vi har just ätit en suuuper god chokladtårta och en jätte god middag!
Jag försköker vara social samtidigt som jag håller på med en foto uppgift vi fick. Vi ska nämligen skapa ett skivomslag och jag har valt Kent, du & jag döden, en av mina absoluta favorit plattor! Det har väl tagit ungefär hela kvällen och jag är fortfarande inte klar, det måste vara helt perfekt! Jag vill ju ha ett A, haha! Ni får väl se det när jag är klar antar jag!

Cozy, inspiration!

Lite bilder från min Weheartit! HildaMattisson heter jag där.

Godmorgon!

Skööönt med helg, man kan bara ta det lugnt hela dagen!

The dream about new york!


Namnsdag?!

Haha hur mycket har man i hjärnan när man till och med glömmer bort sin egen namnsdag? Jag hade helt glömt bort det tills mamma påminde mig för någon timme sedan att jag faktiskt har namnsdag idag! 

Dear readers!

Ni har gjort min dag fina läsare! Jag har fått så mycket feed back på allt idag och det är dessa tilltällen jag förstår varför jag bloggar! Jag tänkte svara på några av era frågor i det här inlägget också! 
 
himla snygg, är det äkta celine?
Svar: Tack! Haha nej tyvärr men jag kommer en dag köpa en! Dock är det en väldigt fin kopia! Kram 
Jättefin verkligen! Varifrån är den? :)
Tack så mycket! Den är från Bagsandfashion.com! Kram
Vart kan man köpa eller beställa hem vs body mist? Man kan ju inte beställa flytande saker från usa tyvärr... :/
Om du bor i stockholm så finns det i Farsta Centrum. Annars finns det tillexempel hemsidor som Fyndiq.se och doftochsmink.se/victorias-secret-m-105.html. Det finns en massa andra hemsidor som säljer! Det är nog bara googla! Kram
 

Todays.

Jeans, Dr. Demin // Topp, Lindex // Ring, H&M // Halsband, Gynnings kollektion.
 
Ska strax iväg och träna sedan måste jag typ plugga hela kvällen! 

Study time!


Min nya babe!

Så äntligen kom den! Den är super snygg tycker jag personligen och jag kan knappt vänta tills jag får använda den imorgon!

Bondelid.

Jeans dr.Demin, blus bondelid.

Shopping, shopping, shopping.

Cozyness
 
 Lite saker jag vill ha! Väntar fortfarande på väskan, hoppas den kommer imorgon, längtar efter den! 

Todays.

Usch, vi fick en bok från igår som verkligen är hemsk men ganska bra! Den handlar om pedofili, misshandel och mord av barn. Om man vill läsa om grova brott så kan jag rekomendera den men om man är lite känsligare så tycker jag inte att man ska ge sig på den faktiskt.

Godnatt!

Det är ju en dag imorgon också och jag går till skolan till 17.30 och efter det ska jag träna. Både gym och zumba om jag hinner med båda!


Tips - Saltade solros kärnor.

Så gott! Och det är verkligen ett nyttigare alternativ om man blir sugen på något under veckodagarna. Det finns också osaltade och dem funkar precis lika bra tycker jag! 
 

Tränings blogg.

Min blogg har blivit mycket utav en tränings blogg nu på senare tiden känner jag, och det är väl framför allt det bloggen också kanske kommer handla om mycket i framtiden eftersom jag lägger minst 5 dagar i veckan på träning. Såklart kommer bloggen handla om mycket annat också men framför allt träning. Jag kommer kanske också tipsa mera om träning och mat om det skulle finnas något intresse av det!
 

20.38.

Kom hem från ett tag sedan efter att ha tränat, bra avslut på helgen. Imorgon är det skola igen tråk.

Mål med träning!

sports
★ Börja springa ute.
★ Träna minst 5 - 6 gånger i veckan, både gym, pass och springa.
★ Minska sockret och äta en aning nyttigare.
Köpa nya träningskläder som fungerar både ute och inne.

Take me back!


Bekännelser.

Jag har sjukt höga krav på mig själv när det gäller skolan, om jag får mindre än ett B blir jag sjukt besviken.
Personer som smyger med att dem taggar om sina bilder på instagram, så störande.
Jag har aldrig mjukis byxor i skolan.
Historia är mitt favorit ämne i skolan just nu. Varje lektion är rolig.
Jag älskar Hannah Wildell & Amanda Schulmans podcasts, såå bra!


Smells like victorias secret heaven on earth.

Två bilder från imorse.
Jag är helt kär i Secret Craving, den luktar sååå gott! Jag bara måste köpa den som parfym! En body Mist luktar ju inte lika länge eller lika starkt som en parfym så när de gått några timmar känns det som att det inte lukar lika mycket längre, och jag vill känna lukten hela dagen.
Jag älskar också mitt fjärilshalsband från Carolina Gynning, så fint och passar nästan till vilken outfit som helst!

Hemklickat!

Klickade just hem denna skönhet för mina sista pengar! Tror att den är ännu snyggare i verkligheten!

Just för tillfället!

Just nu sitter jag och tittar på the kardashians med en te kopp. Jag har tidigare idag tränat och varit i skolan


Dagens!


Byter design lika ofta som jag byter underkläder.

Eller så känns det i alla fall! Jag hittar så mycket ny inspiration hela tiden och därför ändrar jag också hela tiden. Vi får se hur länge denna stannar på bloggen. Vad tycker ni var den förra bättre eller gillar ni den nya mer?
 
Nya?
 
Gamla?

Im in it to win it.

Haha jaaa, jag vet att alla mina rubriker typ är på engelska men jag tycker det låter mycket finare så. 
 
Jag har i alla fall precis kommit hem efter ett träningspass. Det kändes verkligen så bra! Jag orkade hur mycket som helst, man märker att träningen börjar ge lite resultat och det är ännu roligare! Imorgon ska jag också ner hade jag tänkt, och köra lite zuuumba.
 

Kim K top outfits.

Inspo//weheartit.
 
Jag har ju kärat ner mig i The Kardashians. Jag älskar hela familjen Kardashian/Jenner, dom är så roliga och framför allt ärliga! Och för att inte tala om deras super snygga outfits. Speciellt Kim, hon klär sig super snyggt! Håller ni inte med?

Dagens outfit, strax gym.

Tröja - Bondelid // Mörkblåa jeans - Carlings, jag hade även på mig mina hunters men orkade inte ta på mig dem för att ta en bild. Jag vet att det är en halv suddig, dålig bild haha, men den får funka.
 
Jag kom i allafall hem för en stund sedan efter en ganska tråkig, enkel dag i skolan. Finner knappt motivation för att gå dit längre men så är det väl för de flesta. Jag ska strax bege mig till gymmet för att bättra på träningsvärken lite!

Dagens träning, gym!


Dream home?

Mitt dröm hem, hur skulle det egentligen se ut? Vill jag ens bo i Sverige hela mitt liv? Snart är det ju dags för mig att flytta hemifrån. Jag kommer antagligen vilja bo i centralt i Stockholm, så som Kungsholmen eller till en början kanske Södermalm. Jag kommer ju trotts allt vara en fattig student.
 
Men min dröm är större än lilla Sverige. Min dröm vore ju att ha ett stort hus med utomhus pool och walk in closet i ett annat, varmt land. Eller kanske att bo i New York, högt upp i en lägenhet med stora fönster och ljust möblerat. Hemma bio skulle ju vara coolt och ett stort kök. Och en walk in Closet med massa kläder, skor och väskor från olika märken så som Victorias secret, Gucci, Chanel, Vera Wang, Michael kors, Christian Louboutin, Celine Paris mm. Gärna en lägenhet med mer än ett badrum. Jag är så avis på alla som lever så lyxigt och fint och hoppas en dag att jag får uppleva samma sak som dem!

Skolan, träna, äta, sova, döö!

Är såå sjukt trött, skolan är så tråkig! Varför kan ingen göra skolan rolig? Typ måla väggarna rosa eller ha en tv i hemvisten, haha dream on...

Seduced and dependent of Victorias secret.

Två till min lilla samling, nu har jag totalt 6 body mists från Victorias secret och fler ska det bli.

The last free day.

Idag är det sista dagen på lovet och det suger rätt hårt helt ärligt. Önskar att det i alla fall var minst en vecka kvar.... Idag har jag i alla fall gjort lite små saker i mitt rum, jag fick lust och rensa lite i hyllorna eftersom det såg så illa ut innan. Detta vart resultatet och jag är faktiskt ganska nöjd med att jag orkade! Haha, har mest gått och tittat på hyllorna i flera veckor utan att orka göra något men nu är det gjort.

Eventuella sommar planer....

Jag ska inte säga för mycket eftersom inget är bestämt än men lutar åt de hållet som det ser ut nu.


Fitness.

Ska strax iväg och träna, see you later!


MQ sale, bondelid.

Äntligen lite mellandags rea shopping hemma i Stockholm! Jag hittade egentligen inte så mycket men lite på MQ och ett iPhone skal. Vart så glad när jag såg att dem hade rea på bondelid dom har riktigt söta kläder!


Inspiration weheartit!♛


Min favohylla.

Mina parfymer, eller det saknas väl 1 eller 2 stycken som mamma lånat och inte lämnat tillbaka, haha. Jag är en riktig parfym samlare, tycker det är jätte kul med parfymer så några till kommer säkert trilla in.

Love spring.

 
Spring outfit
En helt perfekt vår outfit! Detta år ska jag satsa stenhårt på att hitta de perfekta boyfriend jeansen!
 
Har precis kommit ut från duschen efter ett 1.5h långt träning pass, såå skönt att vara igång igen efter julen! Jag har inga direkta nyårslöften men ett får väl bli att träna som en galning och äta nyttigare då.

Fyrverkerier.


Sorry för den dåliga uppdateringen men jag har inte orkat uppdatera. Just nu sitter jag och tittar på Kourtney and Kim take New York. Och senare ikväll ska jag träna. skööönt!

New years details!


Årsresume år 2012!

Januari: 
Oj, jag verkar ha haft det lite tråkigt denna månad, i alla fall i bloggen. Jag fick igång min första iphone på nyårsafton och skaffade sedan instagram. Jag fick också min första body mist från VS, jag började också att komma igång med träningen!
Februari: 
Jag kollade sjuuuk mycket på big brother, som tyvärr inte kommer börja igen.... Fick äntligen mina Dr. Martens och hamnade på skolans reklamblad inför öppet hus! Besökar antalet ökade också ganska kraftigt av någon anledning, men det var super kul! 
Mars:
Inspo/tumblr bilder samt shopping tips fyllde bloggen. Våren började lite smått komma och jag åt glass och fick fina bilder med min Iphone kamera!
April:
Shoppade helt galet mycket, våren tog fart på riktigt så gjorde också träningen för mig. Fick också min underbara escada!
Maj:
Jag och gymmet var bästisar, men inte jag och håret... Klippte av allt mitt hår och grät i 2 dagar... Jag avslutade också min praktik och seglade för första gången i mitt liv. 
Juni:
Det hände sjukt mycket denna månad! Skolavslutning, Lenny Kraviz, mange makers, träna, träna, träna jag började titta på One tree hill. Men shit vad jag tränade! Allt från boxning till dans. 
Juli:
 Åkte till småland, åt grillad mat och hängde med vänner i stan. Jag var också på Ullared men jag kan inte direkt påstå att jag vill dit igen....
Agusti:
Jag fick mina älskade hunters och missade världens bästa konsert. Jag hängde mycket i Stan med vänner och familj. Jag var också på Grönalund med familjen.
September:
 Jag och Nadine träffade Annica och Marcelo på stan, trevliga människor! Jag kom igång på riktigt med träningen igen efter sommaren. Skolan drog igång på allvar.
Oktober:
 Jag hängde på Stan, shoppade och gick på bio. Fick ett A på det första provet vi gjorde. Tog en grymt bra blid på månen och den första snön kom.
November:
Jag fyllde år och fick min älskade Iphone 5. Jag och en klass kompis stod på Gymnasiemässan. Victorias Secret fashion show ägde rum!
December:
Åhh älskade december! Min favorit månad på hela året. Snön, Julpynt, Kiruna, julafton, shopping, nyår. December är den absolut mysigaste och finaste månaden av alla. Jag vill tillbaka till december!
 
Jag kan resumera år 2012 som ett super bra år! Jag vill tillbaka redan nu, till december och kiruna. Nu får jag bara hoppas att 2013 kommer bli lika bra som 2012, och om inte bättre! Det känns alltid lite tråkigt när ett år tagit slut och man börjar på ett nytt tycker jag men ett nytt år med nya möjligheter är inte så dumt det heller! Jag får helt enkelt tacka 2012 för alla fina minnen du gett mig som jag kan bära med mig resten av livet, tack!

RSS 2.0