Förmiddagen!


Valborg och mösspåtagning.

 
Wihooo imorgon är de äntligen Mösspåtagning, även valborg. Jag känner mig fortfarande lite kraslig så kan inte träna men hoppas på att bli bättre imorgon så att jag orkar dagen utan problem. Idag har jag i alla fall haft en pluggdag. Det hade jag igår också och det har verkligen varit skönt att få saker gjort jag skjutit upp även arbetat med saker som vi håller på med just nu så att jag kan ligga lite bättre till än i fas. Det känns alltid tryggast då eftersom man slipper stressen dagarna innan de ska vara klart. 

Plugg måndag.

Och så var det måndag igen... Hur surt är inte det? Plus att det känns som att jag håller på att bli sjuk, halsen, huvudet och näsan känner sig inte helt ok, hoppas, hoppas, hoppas inte att det bryter ut eftersom det är valborg på onsdag, även mösspåtagning! Ser framemot det hur mycket som helst. Nu ska jag i alla fall plugga hade jag tänkt, ska hålla svenska nationella talet imorgon och måste öva, kanske fixa till en sista detalj eller så eftersom jag inte är 100% nöjd. Hörs kanske senare! Just, sorry för den dåliga uppdateringen men igår solade, sprang och pluggade jag så hade inte riktigt tid!

Tre tips för att få dig motiverad!

Tre saker som får dig motiverad
1. Införskaffa nya färgglada träningskläder och skor! Det kan göra såå mycket, jag längtar i alla fall alltid tills jag ska kunna använda de nya kläderna jag köpt och få inviga dem.
 
2. Ladda ner/gör en kick-ass spotifylista med dina favorit låtar som passar till ett joggingpass eller vad du nu tränar, gärna låtar som pushar tex. Work B**ch med Brittan, sen älskar jag även Mmm yeah, så bra! Både dem är GRYMMA träningslåtar. Musik får en att bli glad, och det får mig att orka ännu mer när jag verkligen vill lägga mig ner och dö. 
 
3. Sätt upp mål! Mitt mål är Musköloppet, vilket är ditt? 

tre bikinis!

Bikinis
Alla tre kommer från Nelly.com!
 
Hur fina är inte dessa? Älskar mönster och vill gärna att den blåa ska bli min inom en snar framtid! 

Tips på snygga avslutning/studentklänningar.

1. häär 2. häär  3. häär 4. häär
 
Fick frågan om jag kunde tipsa om lite klänningar till avslutningar och mina tips är Nelly.com, dmretro.se bubbleroom.se. Fick även frågan om vart min kom från och den är från sheinside.com, MEN jag rekommenderar INTE sidan. Kvaliten är inte bra och min kom med ett litet hål i sömmen längst ner, knappt märkbart men man säljer inte trasiga kläder. Jag har även försökt kontakta sidan men inte fått svar. Plus att jag är inte den enda som fått trasiga kläder från sidan så köp inte där, det är mitt tips!

Studenten 2014!

Idag fick jag hem min studentklänning, den är väl okej för priset jag betalade. Kvaliten är väl inte den bästa men hur många gånger i mitt liv kommer jag använda denna klänning? Antagligen inte så många gånger så det spelar ingen större roll. Om 40 dagar är det dags, det känns helt sjukt!

Lyxfrukost.

Kände för att göra en lite frukost idag eftersom jag ändå är ledig, och bra blev det! Har aldrig gjort egna Amerikanska pannkakor innan, utan pappa gjorde det lite då och då förut, haha så ofta så att jag till och med tröttnade lite på de. Men idag kände jag att jag var lite sugen igen! Rekommenderas verkligen om man har tid, vill göra en lätt, god men ändå lyxig brunch. Om man nu skulle vilja äta det till frukost på en vanlig vardag kan man alltid förbereda smeten dagen innan, att steka tar inte många minuter. Ha en bra dag! 

Långhelg.

Hej på er! ledsen för uppdateringen under dagen men har inte orkat, plus att jag gjort annat. Uppdaterade jag ens igår? Strunt samma, jag gör det nu i alla fall! Både idag och igår har träning stått på listan "saker att göra under dagen", listan finns, i mitt huvud. Igår sprang jag 4.5km och idag zumba. Eftersom att jag är ledig imorgon, japp ni läste rätt, ÄNTLIGEN känns de som sista chillåret på gymnasiet alla snackat om som jag verkligen inte upplevt före denna vecka. Vi har fått börja senare eller sluta tidigare i stortsätt varje dag plus en ledig dag imorgon. Dock kommer jag såklart jobba hemifrån, det måste jag det känns som att jag hamnar efter nu i slutet alltså. Det känns som att det är så mycket kvar att göra fast det inte är de. Lite nationella, några inlämningar, ett tal att skriva och ett "prov" nästa vecka. Om jag bara skulle ta och göra allt skulle det inte vara ett problem, men bara av att titta på "Att göra i skolan listan", återigen, i huvdet, så ger jag upp. Antar att flera känner så, även lite stress inför inför studenten känner jag, inbjudningskort, önskelista, mat, klänning som inte kommit än osv. Men vet ni vad? DET LÖSER SIG! Det gör verkligen alltid de i slutändan. Kram på er! Vi hörs imorgon.

Magic.

Alltså ja, så känner jag om allt på bilderna. Sommar, smink, goda frukostar, havet och fina blommor. 

3 dagar kvar till helg.

Och ytterligare 44 till studenten, just hang on, snart är det över! Första dagen efter lovet var väldigt skön, vi hade en lektion i skolan. Resten fick vi jobba med hemifrån så det har jag gjort idag. Även spelat lite fotboll. Tänkte egentligen gå ut och springa, MEN så har jag glömt skorna hos pappa så det får bli imorgon istället. Nu ska jag plugga lite sen sova! Ha de bra!

Att matcha en hatt!

Hats
Hattar är så otroligt snyggt, köpte mig en egen idag som jag kommer visa lite senare. En hatt funkar till mycket, i alla fall en svart hatt. Men jag har några favorit outfits i mitt lilla huvud. Mina boyfriend-jeans är så snygga till våren och jag vill försöka använda dem som mycket som möjligt och dem passar perfekt till hat och t - shirt. 

Sundayfunday!


Gårdagen bjöd på ett spontant barhäng med fina Amanda på l'angolo. Det var jättemysigt och tillräckligt varmt för att sitta ute vilket var underbart! Kvällen slutade hyfsat tidigt, med lite nattkäk på donken. Just nu är jag påväg från Amanda för att möta upp Nadine och spendera sista lovdagen på stan vilket ska bli trevligt! 

Söndagsmorgon!


Sunshine.

Hej på er! Har ni haft lika fint väder som vi idag? Herregud vad varmt det har varit idag. Helt underbart, och varmare ska det bli imorgon! Jag har både solat, tagit en promenad ner till Centrum för att köpa en förvaringsbox som jag visar imorgon, ätit glass och grillat lamm. Jag hoppas att er påskhelg har varit lika bra och om inte, har chans att bli bättre eftersom att påsken inte är slut än! Imorgon väntar träning igen, antingen en springtur eller Zumba, vi får se! Ha det bra!

Långfredags sysslor.

Glad påsk på er antar jag! Vet inte riktigt när man säger det, igår, idag eller imorgon, eller kanske alla dagarna? Strunt samma. Dagen har i alla fall spenderats hos pappa, det har väl inte hänt så mycket alls faktiskt... Nynäshamn, Sveriges tråkigaste place. Men jag har i alla fall ätit godis och varit ute på en springtur, tog mitt personbästa idag per kilometer, wihooo! Att det kan märkas skillnad på ca: 2 - 3 veckor är otroligt, då känns målet nära, eller i alla fall närmre. Om jag nu kan springa 3km, och hälften av uppförsbacke dessutom så ska 5km inte vara ett problem, vilket känns skönt! 

Wanted.

Naked
Något jag spanat länge på i beauty världen är Naked paletterna från Urban Decay. Nu har jag bestämt mig för att köpa en men kan inte riktigt välja vilken, dock lutar det åt den första. Den är som en blandning utav alla paletterna och det känns som att jag kommer ha mest användning utav den. 2an är också fin men lite för "grå". 3an tycker jag också väldigt mycket om. Älskar den rosa tonen! Så valet står egentligen mellan Naked och Naked 3, så svårt!

Skärtorsdag.

Hej på er! Redan torsdag... vart tog veckan vägen liksom? Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen igår förresten. Men jag var ganska upptagen hela dagen eftersom jag stängde på förskolan och nästan direkt efter så åkte jag till iform i haninge för att prova på Zumba Step. Det var väl helt okej, inte så jobbigt som jag önskat eller förväntat mig att de skulle varit. Önskar nog att jag hade struntat i det och istället tagit en springtur, men det får väl göras idag!

Träningsvärk from hell.

BIld från häromdagen, tagen av, Hanna.
 
Idag vaknade jag upp med träningsvärk i hela kroppen, alltså vilken smärta. Men på ett sätt så är det ändå rätt härligt, det känns att man har tagit i. Förutom träningsvärken så har jag spelat fotboll med barnen på gatan, även solat lite i de fina vädret. Imorgon ska jag jobba så det blir väl en dejt med kudden om ett litet tag, ser framemot det super mycket! 

Intervallträning.

Herregud vilket väder det varit idag! Helt fantastiskt, passa på och njut!
För mig bjöd dagen på lite shopping, dock vart det inte så mycket utan ett nytt EOS lipbalm eftersom att mitt är spårlöst försvunnet. Jag kan ju säga att det var svårt att välja smak, eller lukt, vad säger man? Men tillslut vart de den fina gröna som heter "Honeysuckle Honeydew". Jag tycket den var fin och vårig, den luktar som sagt även gudomligt. När jag väl kom hem så chillade jag bara lite i solen och inväntade ett intervall, jogging och styrkepass men Daniel. Vi sprang intervallerna uppför en mördarbacke som förmodligen kommer komma på Musköloppet för att träna lite explosivitet. Efter det joggade vi vidare till utegymmet och körde lite olika saker, mesta dels egna övningar eftersom att gymmet är rätt dåligt anpassat efter olika förmågor. Det är mycket lyfta sig sjäv, svinga sig och hänga och det tycker jag är jäkligt svårt och jobbigt. Därför körde vi lite armhävningar, situps, knäböj mm. Passet gick väl bra, känns lite i benen nu kan jag säga. Imorgon är det vilodag som det ser ut nu, men vem vet, blir jag sugen på att springa gör jag nog de imorgon också.   

Dubbelpass.

Startade dagen med How I met your mother, min nya favorit! Rekommenderas om ni vill skratta.
 
Så var det söndag igen, enda skillnaden är att det faktiskt är lov imorgon, vilket är härligt! Idag har jag både tagit det lungt och tränat. Idag blev det dubbelpass och shit vad det är skönt att vara igång igen på riktigt. Hade helt seriöst kunnat stanna på bodystepen också men gjorde inte det eftersom jag skulle få skjuts hem också. Imorgon tänker jag att jag ska springa, eller jag ska springa men först ska jag till Tyresö. 

Lördagssysslor.

En bild på bruket från idag.
 
Dagen började med städning, sedan fick de bli lite fotografering till en eventuell bloggheader, vi får se! Efter det så åkte jag och mamma till bruket och var där en stund i de fina vädret. Dock blåste det rätt mycket där eftersom det är öppet hav så det blev lite kalt. Nu väntas middag om ett tag, ha en bra lördag!

Narsissist.

NARS Laguna & Orgasm duo.
 
Alltså NARS är definitivt ett utav mina favoritmärken när det kommer till smink. Riktigt pigmenterat, perfekt glow och mäng "glitter" och dessutom, riktigt fina nyanser och färger. Och för att inte tala om förpackningarna, dem är oslagbara. Så smidiga och snygga, dock blir dem så lätt smutsiga vilket är lite synd. Andra märken med med liknande förpackningar är E.l.f. Dem har nästintill tagit designen rakt av, vet inte riktigt vad jag tycker om det faktiskt, men som sagt tycker jag typen utav förpackningar är smidiga och lätta att förvara.
 
Mitt nästa NARS mål är antingen ögonskuggor eller rougen i färgen "Deep throat", namnen är en aning persversa men det är lite de som är själva grejen tycker jag. 

Uppdatering inför musköloppet!

Är sjukt stolt över mig själv som lyckades springa 5km idag. Även fast tiden ska bättras så fick jag idag bekräftat att jag faktiskt kan springa 5km utan att dö. För er är det kanske inget men för mig är det ett stort kliv framåt och motivations mässigt.  

E.l.f cosmetics.

Detta var vad som låg i paketet, två stycken rouge och en bronzer från e.l.f. Har aldrig tesat märket innan men medtanke på priset så kände jag att jag var tvungen. Har hört både bra och dåligt om produkterna och ser framemot att testa alla tre från grunden. Nu hade jag smink innan så resultatet som ni ser på bilden är färgen "Blushing rose" plus en utav färgerna i bronzern. Jag gillade verkligen "blushing rose" färgen dock inte den andra lika mycket, den kan vara fin på sommaren eller om man går för en naturlig look, men på mig syntes den inte så mycket tyvärr. Ska dock prova igen imorgon hade jag tänkt eftersom att jag tror den kan vara rätt fin, eller jag hoppas på det i alla fall!

Dessa byxor....

Patterned pants

Babbel om studenten och tiden innan.

Studenten närmar sig med stormsteg bokstavligt talat. Det är endast 57dagar kvar och samtidigt som jag längtar så är jag också livrädd. Studenten är en lättnad och något de flesta längtar till som går på gymnasiet och kanske speciellt i trean för den delen eftersom att det är slutspurten på 12års slit. För mig är det väldigt mycket dubbla känslor. Jag är rädd för att bli vuxen och att inte ha någon skola att gå till, inte ha lov på samma sätt, att inte få träffa mina vänner varje dag eller mina underbara lärare. Det är för mig ångest. Studenten är just nu mer ångest än lycka för mig. Det känns som att efter studentdagen är allt bara över, det känns som en trygghet som rasar ihop.
 
För vissa kanske det är bra att få en nystart, att få börja på en ny kula i livet, men så känns det inte för mig. Skolan har varit min grej, det är något jag är bra på, hur jobbigt det än kan vara ibland att plugga eller sitta på lektioner så har det ändå varit en trygghet för mig eftersom att jag vet att det är något jag är bra på och kan. En annan sak är att det känns som att livet hittills har gått så extremt fort och det går ännu fortare för varje dag. Jag är väl rädd att livet ska springa ifrån mig. Många säger även att efter studenten går livet ännu fortare än det gjort innan när dem fortfarande gick i skolan. För mig handlar det även om att jag inte vet vad jag vill med mitt liv, men hur många 18 - 19åringar vet de egentligen? Livet har sina vändningar och vissa måste testa mycket innan dem hittat vad dem egentligen vill med sitt liv, och jag är nog en av dem. 

Jag ska verkligen försöka att tänka bort dessa tankar och enbart se framemot att ta studenten. Att göra klart det allra sista inlämningarna och nationellaproven och istället fokusera på att livet faktiskt börjar här och nu. It's time to start living och göra det bästa utav livet som student och sommaren! 

Makeup Kollektion.

Så detta är en del utav min nuvarande sminksamling, jag tror att det är nästan allt, det saknas typ 3 läppstift och någon ögonskugga men annars är det allt, dock kommer det mera. Ska hämta ut ett paket med lite goodies imorgon faktiskt, eftersom att jag inte varit i skolan idag eftersom jag är förkyld, som vanligt nu mera, kunde jag inte hämta de idag tråkigt nog.  

Lilla svarta.

Alltså denna klänning är helt perfekt. Vill så gärna ha den och funderar på att beställa den faktiskt. Älskar både framsidan och baksidan på den, den är från www.tobi.com. Jag hittade sidan via Nataliesandqvist blogg och är kär i nästan alla av klänningar därifrån. Det finns även en super snygg mönstrade långklänning som jag vill ha, så vi får se. Det kanske blir en lite beställning därifrån! 

Underbara underkläder.

Butiken New Yorker har mycket fult men när det kommer till underkläder är dem bäst av alla klädkedjor i Sverige. Deras underkläder påminner mig lite om Victoria's Secret, nyanserna och mönsterna. De enda negativa är storlekarna, jag tycker dem är ganska små i storlekarna vilket gör att det blir lite knepigt att hitta rätt men annars, tipp topp! Plus att dem är billiga.

Colors.

Lite inspo från min tumblr. 
 
Så var det måndag igen... Men nästa vecka är det trots allt påsklov vilket är otroligt skönt, men innan påsklovet väntar nationella prov i Svenska vilket jag inte alls ser framemot, men jag lär väl klara mig. Idag är inte heller vädret bäst, snarare ganska tråkigt och grått vilket gör en lite trött men dagen lär väl rulla på ändå. Det är trotts allt bara 59 dagar kvar till studenten utav 13år i skolan, helt sjukt!

Ett väder som skapar vår känslor!


Tre klänningar!

Tre klänningar
Att ha dessa klänningar i min garderob nu till våren skulle inte sitta helt fel. De skulle vara så fint med bara ben och ballerinas och en klocka till, simpelt och snyggt! 

Äre här de är party?

Två pics från studentskivan igår.
 
Hejsan svejsan! Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen men var som sagt på skiva igår och åkte inte hem efter skolan utan direkt till Linn där jag och Amanda skulle fixa oss innan skivan och sova efter skivan. Förövrigt så var gårdagen bra, det var oslagbart sällskap även bra musik. Idag är jag mest trött, inte så konstigt kanske. Vi sov ju inte så mycket eftersom vi skulle till skolan dagen efter och fick ca: 3h - 4h sömn.  

Nytt från eBay!

Idag eller snarare sagt igår fick jag hem mitt efterlängtade eBay paket. Paketet innehöll en förvaringslåda till smink från eBay som jag velat ha länge. Den är verkligen super smidig och snygg, ska köpa några till så att jag får plats med allt mitt smink. Behöver även två hos pappa så det blir att köpa tre till. Ni hittar dem om ni söker på makeup storage!

Eyemakeup.

Imorgon är det dags för en studentskiva igen, temat är maskera och därför tänker jag att jag ska skapa en "dramatisk" ögon makeup. Just nu sitter jag och inspireras utav mina favoriter på youtube i hopp om att hitta den rätta looken som helst inte ska innehålla så mycket svart.

1 April 2014.


RSS 2.0