If today was your last day, if tomorrow was too late...

.... Could you say goodbye to yesterday?


Bästa låten som sitter i min hjärna!<3333333333333

Life sucks .

Ja, livet suger verkligen i bland. Plus att många slutat läsa min blogg , är jag så dålig? Jag måste väl helt enkelt förendra allt på bloggen. Sitter och kollar på "dating in the dark", Många är ju inte så snygga men jag tycker det inte spelar någon roll . Men det är väl okej för att jag hoppas att dom väljer varandra för att utseendet spelar ju ingen roll i deta program. Men de gör de ju i slutet i alla fall. För om dom inte ser bra ut så väljer dom inte varandra. Och de är ju så om dom trivs tillsammans i mörkret. Men det är ju deras val. Men jag menar om man veeerkligen börjar gilla varandra. Och sen ser varandra och bara:
Nej hon var fet, ful bwt. Det blir ju i alla fall efter utseendet. Aja de är inte mtt problem.

Idag på jobbet var det så tråkigt. Men de kan ju inte alltid vara kul. En som jobba där sa att jag skulle få stå i kassan och de såg jag fram emot. Och de hände inte och sen så blev jag lovad om jag skulle få göra planterigar och sen så fick jag städa och sortera pengar. Men men... Jag får väl se jag kanske får göra något annat imorgon. Jag ska till tandläkaren imorogon också.... Ska laga hål, jag måste antagligen göra det efter som jag inte laga de förra gången. Aja puss vi ses imorgon eller i kväll!<333

Träning idag.

Hej sorry för dålig update, Aha jag som tänkte lägga in massa bilder och sen så dampar datorn loss som vanligt. Jag kan inte ens lägga in bilder längre. Någon som har upplevt samma sak? Eller det är bara mobiler. Men annars funkar det. Men jag har i alla fall varit på träning och jobbat. I dag var det mycke roligare på jobbet och jag snitta massa blommor och kutta mig i fingret som vanligt. Men sen så prismärkte jag. Men Gerad sa att jag skulle stå i kassan men det var för mycke att göra. Juste jag råka paja en vas också. Men det var lungt för den skulle inte säljas. Ska göra något annat nu puss uppdaterar imorgon minst 2 gånger ;).

Blogg designaaa!

Håller på att blogg designa just nu och kollar på tv. Jag pallar inte uptade så mycke mera kanske ett inlägg idag men vi får se.

Goodis!

Nu ska jag käka godis! Och kolla på tv. Kommer nog inte update något mera idag så ni får ha en fortsatt trevlig lördag och glöm inte klockan halv 9 ska ni släcka :P.

Så ska det låta.

Godmorgon (host). Hehe jag vaknade klockan 11 så jag satte mig och kolla på "så ska det låta". Jag tycker faktiskt att det är bra :P. Yes sir i can boogiee sjöng två av tjejerna i Alcazar. Dom är rätt roliga. Jag hejar på dom. Fast de är ju repris. Aja vad ska  ni göra idag då? Jag ska inte göra så mycke :P.

Oooh yeee !

Imorgon är det inget jobb och det är så skönt! Jag vill sova hela dagen imorgon är så tröt. Efter att ha packat upp alla varor idag. Och sen var jag ju på tp och det är ju ganska tråkigt. Vi spela ett tråkigt spel hela tiden. Så jag ska sova snart ska bara dricka te. Aja så ska i alla fall sova mycke nu så ja, det blir som det blir med att update imorgon , vem vet kanske sover hela dagen :P. Vem vann let´s dance föresten??


To nighit im going to TP!!!

Japp rubriken säger allt ;). Jag ska till träff pungten men är det någon som vill komma med mig?? :D

AAARRRRGGGGG!

Så ni vet ska det vara AAARRRGGG mera som en pirat inte arg :P.  Jag kan inte bestämma (Stavining(?) ) mig riktigt hur jag vill att min header ska se ut. 
1. har inga nya bilder
2. jag har massa ideer men dom kommer inte fram på photoshop.
Men jag är ganska nöjd med den jag har nu. Aja jag har varit och "Jobbat" Kom hem för en halv timme sedan. Det var massa nya saker som kommit så jag packa väl upp dom och pris märkte hela dagen nästan. Juste tvättade fönster också. Hehehe jag är deras städerska xD. Nääj då men dagen börjar ju som vanligt. Att ställa ut alla blommor som ska utan för entren eller vad det heter. Sen så får man uppgifter eller hitta på något själv. Men de finns alltid något att göra typ. Men jag höll på att börja grina i går på Ghost whisper det var så bra att Jim vart Jim igen :D!!

Nya texter / Typsnitt.

Jag håller på att ladda ner lite nya texter till photoshop och om 10 min börjar BÄSTA Ghost whisper. Jag ska kolla på dubbel avsnitten ;). Jag är ganska trött just nu för jag har ju jobbat. Men som tur är så får jag alltid gå så att jag hinner hem till kvart över 3.  NEJ FICK nyss reda på att det inte är Ghost whisper nästa vecka. Men nu har de börjat så hinner inte skriva mera puss!<3333333333

Tredje bästa dagen på prao!

Igår var det den bästa dagen. Jag fick fixa med planteringar med påsk teama. Jag tycker att ni ska köpa en :P. Ja idag var de ju också kul men inte lika aja ska kolla på tv nu pusssssssssss!<3333


Ny designat! :D

God natt ska sova nu men jag måste bara lägga in denna design jag gjort nyss till söta Jonna, jätte snäll och söt! jag älskar den vad tycker ni hon gilla den :)?


Svar på kommentar.

Hilda ^^ om Andra prao dagen.:

Kan inte du videoblogga nån gång, skulle uppskatta det :DIP:HAHAHAHAHA !

Svar: Jo de skulle jag kunna men jag får lixom inte till de när jag försöker men ja de kanvi väl fixa ;). Snyggt namn föresten <33

Andra prao dagen.

Idag var det andra jobb dagen. Jag är ledsen på ett sett och besviken! Jag vill inte praoa det är roligare med skolan. Kompisar, skratta gärnet, och jobba med sånt man kan. Jag fick sortera pinnar hela dagen sätta ihop dom 5 och 5, pris märka dom. Ja ni vet pinnar som blommor klätrar på? När jag var klar med att sortera 100 cm i 5 bunter. De vart kanske 100 buntar. Sen så trodde jag jag var klar för jag hade hållt på i ca 2 timmar med det. Men nej... Då skulle jag skära upp TIO buntar som var klara men var tvungna att pris märkas och vissa tejpas. Först börja jag med att kutta mig själv i fingret sen så stoppa jag in dom i ordning. Men med alla (tog lunch mitt i allt), men de tog från 09.00-15.00 ungefär. Jag gjorde lite små jobb i mellan. Men det är as tråkigt jag tänker inte praoa där nästa år.


Första prao dagen.

Okej jag fick börja med att diska i TVÅ timmar. Men det var okej faktiskt. Men sen så va de inte så kul för jag fick mest pris märka och lite allt möjligt. Men de var väl kul. Jag hoppas det blir roligare för de kan de säkert bli. Men de positiva är att det inte är så långt att åka och att personalen är nice. Och en på min gata praktiserar där så jag får ofta skjuts. Men men..... Jag ska kolla på Svenska hollywood fruar om 10 min. HAHAHAHAHA MARIA hon är så dum att man skulle kunna lura henne att det kom en flygande grön gris med en korv i munnen i himmlen xD! Hon vet knappt vad 12+8 är :P.

Blah blah blah!


Im in love whit this song! <3333333333

Wipeout!

Hahahahahaa men vem fan är Camilla Jensen? Jag har inte en aning men det är så kul att kolla på. Vad kollar ni helst på wipeout eller blåsningen? Hehe själv kollar jag hels på Wipeout. Och kläder som jag vill shoppa kan ni tänka er min känsla jag har jag vill köpa kläder!!!!

Vimmelmamman.

Det är en sann kämpe, hon kämpar mot sin Cancer och jag tror hon kommer överleva. Eller det verkar ju som det. För inte så längesedan så var hon med i "Å herre gud", Jonas gardells serie om gud den handlar om den gud som älskar oss och den gud som ser ner på oss och straffar oss. Där hon sa att hon sluta tro på gud för att hon fick Cancer. Och för att han lämnade henne med hennes lille son och man sjuk. Men det är en sak jag inte förstår. Dom trodde inte ens att hon skulle leva idag. Men hur kommer det då sig att hon gör de? Tror inte ni att det var lite Gud som hjälpte henne? Jag vet inte för jag tror väl sådär på gud. Men jag tror han hjälpte henne igenom de lite och sen handlar det om den sanna kämpen hon är. Det är vad jag tror. Men hon kanske ser på det på ett annat sätt.  

Eric saade min stalker?!

Eric vill du mig nått eller?! Din låt torterar mina stackars öron. Det känns som han är över allt. Och jag hatar hans låt mer en allt annat. DISS TILL ERIC SAADE BAJS KORV! Vad ska ni göra denna lördag då?. Själv har jag haft match och det gick skit. Jag spela alla olika positioner Center, forvard, back. Ja, det gick väl ganska bra för mig men inte för vissa. För vissa är lite otaggade och ger upp och kämpar inte. Men nu kollar jag på gaylord fucker as bra xD. Den har precis börjat. Ska kolla nu så puss!<333

Suck!

Phuuu idag i skolan så hade vi bad eller vi som inte simade förut med klassen hade de, Nattis,Nikki och Emma och såklart jag. Jag simade 40 längder MVG. Så jag hoppas att jag kan höja mitt betyg i idrott. Min nästa lektion är SO och sen slutar jag. Och nästa vecka har jag prao i två veckor sen en vecka påsk lov. Jag går inte i skolan på tre veckor. Fett skönt alltså. Aja våran lektion börjar om 10 min så ska dra puss!♥♥

Vårens måste!

Jag tittade runt på gina och hms hemsida och jag hitta lite nice kläder ;)! Jag hitta mest på gina. Många snygga tröjor med mer.

Julia tunic 149kr

Solglasögon 59kr.

SJUKT SNYGGA!! 399kr

OMG JAG ÄR KÄR! 299kr <333

SORRY!

Hej alla söta!<3 Jag är ledsen för dålig update men jag är back nu :D. Men man kan inte alltid uppdatera... Om jag hade vart kändis bloggare hade jag såklart gjort det. Men aja ska uppdatera mera sen puss!<333333333333


Minen...


Gwen Stefani - The sweet escape ft.Akon

Vem vill vara med en sån vän?!

Vem vill vara med en vän som inte lyssnar på en? Eller håller på med något helt annat.... Jag hatar när en vän man bara är med håller på med mobilen hela tiden och man säger typ.

- Aa jag tycker att det är as jobbigt med honom, kanske man typ säger.
-mmmm..... Hahahahahaha, Och sen ignorerar man bara en vad jag tex sagt.
-Vad skrattar du åt?!
-Hahaha nej men det var bara en grej på facebook/ MSN.
-Men då lyssna du ju inte ens på vad jag sa, Lite irrterad.
-Jaha vad sa du?, Simile. 

Typ så kanske är det kul?
Det brukar inte hända mig bara då och då men säkert andra. Och det är ju inte kul om man snackar seriöst. Då tar dom det ju inte seriöst. Det är jätte tråkigt då kan man ju bara sitta vid datorn och den vid mobilen. Jag tycker det i alla fall vad tycker ni?? Jag tycker det är jobbigt, alla kanske inte har gratis MSN och skit. Okej jag har men jag använder inte den eller Facebook. Men jag skulle nog inte heller göra det om jag hade en iphone eller liknande. Jag gillar att trycka på knappar och inte på skärm men det är kul :P. Men jag skulle nog inte vilja ha en hela tiden. Ska sova nu i alla fall.


Skola, träna, skola!

Jag ska täna idag som vanligt och varit i skolan. Och nu ska jag blogg designa! :D<3333

Angående blogg design..

Jag vill att alla lägger till msn så jag kan fixa annars blire problem... Men vissa är duktiga på de andra inte. Sen gäller det att jag är inne och ni är inne. Idag i alla fall ska ni kolla på wipe out? :D Jag ska fett kul ju! Skulle inte kissie vara med ? :P Skulle gärna se henne hoppa på bollar och bli lerig xD! Undra hur det går med dom brösten... Tänk om dom spricker :O. Då kanske det inte blir så kul för henne. Men det är ju hennes problem. Men tycker ni inte att hon snackar för mycke skit om Jackie? Jag tycker att hon går för långt. Jackie är inte tjock men enligt kissie är hon det. Jag tror att hon är avis men aja, hon tar nog inte åt sig. Men jag ska designa nu pusss!<3333333

Ny designat hon ville ha en som var lik Alex milton men den är inte exakt!


God morgon sunshine!

Good morgon jag ska nu åka på match så jag vaknade nyss men önska mig lycka till :)!<3333

Hihi sökte på google på innebandy och då kom nynäs herrar upp xD!

Match 08.00.

Mina kära! Imorgon får vi se om jag update för jag ska på match så vi får se. Men nu ska jag lägga upp min nya header ;)!<3333333333


Anna bergendahl!


Jag hejar på henne och hoppas
ni med gör de! <333333


Sunshine!


Looking back and yearn back to kiruna.
If you have been there you
will understand. it´s a
lovely place i promise you!<3333


MIn dator .

Hahahaaa mitt internet slutade fungera på min bärbara och jag vart typ förkrossad xD. Pappa kom hit och fixa det nyss och felet var att jag inte hade tryckt in en knapp XD! Snacka om blond.... Aja den fukar nu i alla fall så nu ska jag typ gå ut puss!<333

Jobbig klass....

Idag var de inte kul att jobba med so och no tack vare min klass. Dom håller på att kasta grejer och bråkar och om man försöker jobba så får man en linjal in i handen... Tobbe kasta den de vet jag! Men han sa att det inte var han aja... Vi hade vekarie men henne har vi haft förut hon pluggar till so lärare. Hon var "praktikant" Och var med som hjälp på so lektionerna förut. Men vi hade henne i alla fall, jag gillar henne. Tobbe skratta hela tiden och han skrattar som en härt gneggar. Så till slut sa hon "Tobbe sluta gnegga och jobba i stället xD!" Alla skratta för de hade vi inte tänkt på men jag ska nog spela in hans garv någon gång bara för att vissa. Alla va grymt jobbiga men allt går med musik! Jag han 2,5 sidor så jag är nöjd. Aja ska till TP nu med Camila så jag kanske skriver sen puss ! ♥♥

MIN SNYGGING!♥

Dubbel avsnitt!

Idag har jag haft halv dag i skolan :D. Det innebar att vi åkte till nynäs och typ prata med polisen och kolla på en as rolig teater. Skådisarna var gryma! Den handla om så mycke man måste se den för att förstå xD. Chilla och tjalla heter den. Den är för ungdomar. När en av killarna spelade en gammal gumma så, vi satt längst fram i mitten men i alla fall så ställde han sig och skrek på henne HAHAHA jag blev as rädd xD! Han sa typ att hon skulle gå hem till sin mamma. Aja måste verkligen sluta det är dubbel avsnitt av goast whisper nu ! HEJDÅ PUSS!♥


SLs Nya reklam.

"Vilka här inne skulle hellre ta med Facebook en än kompis till en öde ö?", Jag tror jag satt och kolla på den hela vägen till skolan på bussen. Hahaha och jag funderade också. Jag tänkte så här "Om man skulle ta med Facebook skulle man kunna ha kontakt med alla ens kompisar plus släkten", och "Om man skulle ta med en kompis kanske man skulle kunna hitta på mycke mera, men om man gör det så måste man ju dela alla mat med den och då blir det ju mindre!". Och så fortsatte de. "Men om man tog med en kompis skulle man kunna ha någon och sakna allt med!".

Aa det var ganska jobbigt att tänka på det sättet och inte kunna bestämma sig! Men vad tror tycker ni??
Jag sitter och kollar på Gost Whisper. As bra men gamla avsnit. Jag ska på träning idag i alla fall och sen ska jag inte göra så mycke mera men jag hör av mig sen puss!<33


House.

Sitter och kolla house. Jag tycker väl det är okej att se på eller de är ganska bra. Det hade varit coolt om han kunde de han kan på "riktigt" Och om det inte bara hade varit en serie. Ska ni föresten kolla på blondinbella och
Tyras show? Jag råkade höra på p3 imorse när pappa skjutsa mig till skolan. Då hade dom typ ringt eller tagit dit Isabella. Och då snackade dom om de. Radio program ledaren frågade vem dom helst inte skulle vilja komma dit och då skratta Isabella och sa: "Hahaha kanske Kissie Alexandra.", Fast sen sa hon att alla är välkommna om dom vill. Men jag förstår henne helt. Jag skulle inte heller vilja ta dit någon som kallar mig för gris och hålla på att säga att jag var ful för att jag hade acne. Inte för att jag har det men om jag skulle vara Isabella skulle jag bli lite lite sårad kanske. Men det är tur att hon inte bryr sig så mycke. Men hon tycker bara att det är ganska omoget och hon hade ju träffat på henne hos Bobby och då hade hon bara hälsat glatt och kissie hade bara sagt "Hej" Lite blygt. Så hon är en riktig feg skit egentligen. Hoppas att hon blir lite mognare någon gång som Paow och Blondinbella. Ska jag vara ärlig så har jag nästan aldrig varit inne på Tyras blogg men någon gång när Kenza och hon var på Kreta. Jag klicka nyss in på den men den verkar lite tråkig så vi får se texten kanske är intressant men jag kollar alltid designen och header och så först. Men man vet ju aldrig... Ska läsa den lite nu och kolla på Mästarnas mästare! Min rubrik skulle ha blivit "House" men nu får vi se det ska inte vara en sådan tråkig rubrik. Jag ska kolla på den puss på er och sov gott!<333

Det är förbjudet att kopiera mitt innehåll!

Young girls just read this...

Jag läste just ett inlägg på Nadjas blogg som jag följer varje dag. Hennes blogg handlar om att hon är en ung mamma och hennes liv som ung mamma helt enkelt. Och jag verkligen älskar hennes blogg och nu tycker jag att hon har skrivit ett väldigt bra inlägg ni ska läsa. Där hon skriver om att unga flickor i min ålder mejlar henne och skriver att dom själva gärna skulle vilja ha barn ja tänkte jag skulle lägg upp en del avde så ni kan läsa lite och sedan läsa på hennes blogg :D. Hon skrev följande :

Sen den dagen jag var med på TV och visade upp mitt liv som mamma till svenska folket så har jag fått väldigt mycket mail från unga tjejer. Flickor som nyligen fyllt 13-14 år, flickor som precis påbörjat en lång resa i sitt liv. När de tjejerna skriver till mig och säger att de planerar barn blir jag fullkomligt panikslagen, varför vill de skaffa barn NU?

Jag är själv en såkallad "ung" mamma, så vissa av er därute tycker säkert att jag sänder ut lite dubbelmoral. Men då får det vara så, jag hoppas att ni förstår mig ändå. Jag vill bara tala om för er flickor att ni inte vet vad ni talar om i den åldern, ni vet inte mycket om barn. För man har precis själv gått från att vara barn till tonåring. När jag fick reda på att jag var gravid i v.23 så visste jag inte mycket, jag har aldrig varit en tjej som varit sådär otroligt barnkär. Det klart att jag tyckte att barn var gulliga och så, men inte så värst mycket mer. Jag förstod inte hur jag skulle förstå när min lilla bebis skulle äta, eller när min bebis ville sova o.sv. Jag hade ingen aning just då! Det har säkert ingen mor, vare sig man är 15 eller 35. Men när man är 15 år så ska man inte veta sådant, man ska istället veta vilka kläder som är inne, smink, o.sv. Inte när ett barn ska matas, rapas, bytas på eller sova.

Jag vill och kommer aldrig säga till någon tjej att hon ska skaffa barn. Det är det sista jag vill göra, för jag tycker att det är sjukt. Barn är inga dockor, det är egna små individer, med egna viljor. De är inte lätt att vara, det är allt annat än lätt. Tiden då bebisen är liten och till mesta del sover om man har tur, det är en lätt match. Men när barnet blir stor och börjar bli envis då är det inte lätt, det är då den svåra biten börjar. U-P-P-F-O-S-T-R-A-N. Jag vet inte hur många gånger jag har fråga mig själv hur fan jag kan vara så värdelös?! Jag vet inte hur många gånger jag har varit tvungen att stänga in mig på toan och gråta för att jag blir så frustrerad på allt. Jag vill så gärna lyckas, med det där svåra. Men ibland måste jag verkligen försöka inse att jag inte är en gudinna som klarar allt. Och de gånger, när jag känt mig sådär värdelös då undrar jag verkligen varför andra flickor i min ålder och yngre vill skaffa barn? Jag skulle ibland vilja spela in min dag på riktigt och verkligen visa upp det "verkliga" livet för er, för det är ingen dans på rosor vissa dagar.

En sak till som jag lagt märke till i mailen är att de flesta flickor som skriver till mig redan är gravida men inte vågar tala om för sina föräldrar. Hur ska det då gå? Ska man gå och vänta till v.40 tills barnet ska födas, eller vad var det som var tänkt?
.......

Väldigt bra skrivet Nadja och jag hoppas ni går in på hennes blogg och läser fortsätningen!

Börja klockan 10.55 slutade 11.30

Jag åkte bra till skolan och gjorde prov och åkte hem. Vi hade sov morgon till 11.55 och jag fick skjuts av min pappa till skolan och sen så när jag kom dit sa dom att vi inte hade musik. Vi skulle haft lunch i ca 2 timmar och 30 min... Så våran no lärare sa att vi fick jobba hemma eller komma dit på efter middagen. Alla valde nog att jobba hemma för vem är i skolan om man inte måste ? ;). Så jag pluggar just nu och om ni vill veta fick jag ett VG på no provet vi fick tillbaka när vi var klara med matte provet. Vi har samma lärare i no och matte. Och efter som vi hade gjort ett no prov ca en vecka innan lovet. Så hade hon rättat dom och vi hade ingen no på efter middagen så vi fick dom då. Matte provet var as svårt jag kunde nästan inget på B delen, del 2. Men a delen var helt ok. Jag tror jag får IG men jag vet inte... Jag skulle gärna göra om det om jag fick. Jag ska i alla fall gå ut nu för det är sol så puss!:D<333333333


Headern vart min :D

Jag kunde bara inte ge bort den plus att jag tror att ni vill ha eran personliga som ni har valt hur den ska se ut och så men men. Jag har ju gjort om den lite :P. Aja ska till skolan om 2 timmar typ puss! <33


Ny gjord som någon vill ha??


Ni väljer bilderna!


Twilight härm apor (Sorry alla fans men nu har det börja gå mig på nerverna!)

Alla som har läst min blogg länge vet att jag inte alls gillar twilight. Och nu finns det ett till skäl:


Deta är Nina Riccis parfym. Som kom för ca ett år sedan tror jag och kolla in det hära!

Jävla sopor kom på något eget! Förlåt alla fans men nu har dom gått för långt tycker jag... Den är exakt lika dan förutom texten på den. Jag i första boken håller han ett äpple på framsidan men ändå. Dom måste ju ha sett Ninas parfym. Den är ju ganska känd. Aja säg vad ni vill men det här är riktiga COPYCATS!

The first day!

Första dagen efter lovet i skolan ! BUHHHHHUUUUU! :'(. Är de för er också. Nattis och Nikki och jag har svensk engelska men ingen bryr sig om man inte jobbar. Så vi bloggar eller inte Nattis eller Nikki... Men Nattis tänkte skaffa blogg men ångra sig. Synd!!! För då hade jag länkat henne heeela tiden ;). Vi har matte prov imorgon så jag måste ta hem och plugga :(. Annars blire IG. Sen ska vi få tillbaka so proven som jag förhoppnings viss fick G eller mera på. Hon sa att det inte hade gått bra för alla så jag vet inte.... Är lite osäker på det dära altså. Aja ska kolla på lite bloggar och skriva en grej puss! <3333

Inte duktigt

God natt alla! Jag har inte uppdaterat Bloggen idag för att jag inte sutit vid datorn men men... Imorgon börjar skolan så ska sova puss!<333333

Det här är mitt liv jag lever min dröm!


Lorentz & M.Sakarias - Lever min Dröm.

DET HÄR ÄR MITT LIV JAG LEVER MIN DRÖM!!!!!!!!

Goten morgen!

God morgon! Jag tror jag ska iväg typ på konfirmations grej idag. Är inte säker. Aja lär märka de men nu ska jag äta puss!!<33


Alice in wonderland 5/5!

Alice i underlandet va grymt bra! Den va mycke bättre en vad jag trodde. Värd alla pengar så alla borde kolla på den om ni inte vet vilken film ni vill se på bio :P. Förr när den här skrevs så hade inte kvinnor så mycke makt eller fick inte bestämma så mycke. Och de handlar ju om att Alice inte heller egentligen fick bestämma själv. Men det gjorde hon ändå och att det handlar om att det är en tjej som är krigaren. De är så häftigt att våga skriva så på den tiden och det va ändå en man som gjorde de. 5/5 stjärnor!

Alice in wonderland Tim Burton 3D.

Today ska jag se Alice in Wonderland i 3D. De kommer bli as coolt ju! Jag ser verkligen fram imot det :D! Men det är först kl 19.00. Jag älskar Johnny Depp. Han har vart med i mina favo flimer som jag älska när jag var lite Emma remember? Pirates of Caribbean var min absoluta favorit film. Jag har alla och såg en på bio. Jag var helt såld på dom. Nu vet jag inte men då tyckte jag Orlando bloom var riktigt snygg! Jag vet knappt hur han ser ut längre. Och det var ganska länge sen jag kolla på filmerna måste göra det någon dag. Jag tycker nog inte om dom så mycke längre. Men nu vill jag se Alice för jag bara älskar färg glada saker med en massa häftiga efekter. ÅÅÅÅÅÅ SÅ COOLT! Men nu ska jag spela sims :P. Töntigt jag vet men men jag älskar att vara barnslig och att vara mig själv så jag står för de ;). Mina grannar såg faktiskt filmen igår. Dom sa att den va bra så jag måste bara skriva de. Så vi får se hur många blogger's stars den får hoppas 5!!!!


Snygg haaa?? ;)

Hiss till Kelly osbourne !

Hon har verkligen tagit tag i livet och blivit vacker och mycke smalare drog fri och skaffat pojkvän! Vilken tjej hon är så söt nu tycker jag kolla bara! :)

Paradise hotell vad tycker ni om Dalin?

Personligen euuwwww! Jag får rysningar! Jag gilla inte henne jag heja på Jackie ;). Men jag va inne och checka runt på lite bloggar och då visade det sig att Jackie hade länkat hennes blogg och jag tycker hon är ganska vidrig här är den!  Har hon gjort könsbyte? De låter läskigt. Jag vet inte men jag undrar verkligen....

American idol varför Victoria?

Av alla människor i hela världen så valde dom Victoria beckham. Jag gillar inte henne men men... Hon kanske visar något nytt. Hon är sjukt smal också. Brukar ni se de? Jag brukar inte men de finns ju inte något att se på så jag kollar på de men ska sova nu eller snart är as trött så puss!<33 

Jag ♥ Top model.

Just nu kollar jag på Top model 8. De finns hur många som helst typ till 1000 xD. Pallar inte skriva nu så puss! ;D


Chemically speaking, chocolate really is the world's perfect food.

Idag har jag vaknat och gjort en design till en tjej. Sen så har jag varit med Camila bajs unge. Vi gjorde Choklad pudding och fota lite och så. Sen så skulle vi åkt på träning men det ska ju bli en storm snart, ni vet den som åker över Frankrike och grejor. Camilas pappa hade tydligen hamnat i en bil kö för att någon hade kört ner i dyket eller något. Så va det halt på vägarna så han ville inte köra så det blev inte så. Men de bilr väl bättre i öbver morgon i gues. Eller jag hoppas på de i alla fall. Men sen så har vi kollat på tv och pratat. Aja här kommer en bild på mig :D!

Inte vacker men men...


Första inlägget i mars 2010! ;D

Första inlägget i mars med ett god natt! :D<33

RSS 2.0