Don't compare yourself to others. Compare yourself to who you were yesterday.

 

Kan inte sova, fan.

Fake smile, get use to it.


My secret love for Victorias secret underwear...

Åhh vill ha allt! Speciellt de två översta "sätten", så himla snygga underkläder!

Cute things.


My baby is back!

Min kamera är äntligen lagad! Dock har jag inte tagit några bilder med den än... Jag vet också att jag uppdaterar rätt dåligt men jag ha badat solat och umgåts. Så är det bara, det gäller att njuta när det äntligen är sol! 

Shopping i Borås!


Hey guys, What are you doing guys?

Hej jag är inte död. Jag kommer hem imorgon då kan jag uppdatera som vanligt.


Instagram!

Jag lägger upp mycket mera där så om ni vill följa mig ordentligt så är det ett perfekt ställe. @hildadesiree!


Mat.


Ullared är överskattat men lite fynd gjorde jag!

Klänningen och mobilväskan är båda från Ullared. Klänning 179:-, mobilväskan 69.95:-. Jag köpte ett Sims spel, en kopp och en simpel bh också.


Vem kan ro utan åror!


Today.

Idag har vi åkt runt lite här i Småland... Jag har ju mina åsikter om det jag sett av Småland, inte så fint hittills plus att vädret suger!


Badat bubbelpool!

Har precis kommit upp från bubbel badet och sitter just nu i soffan med en stor kopp te. Här i småland är det ganska fint faktiskt, lite dött bara men det är skönt. Morgon dagen är en så länge oplanerad den tar vi som den kommer helt enkelt!


Småland.


Småland imorgon!

Jag har glömt att säga att jag ska till Småland imorgon, haha. Nu har jag i alla fall packat klart! Jag ska bara lägga ner lite mera i handväskan och sedan är jag klar!


Ja, jag vet att jag tar mycke egobilder!


Life.


Sleep over och shopping!

Shoppade hela dagen och efter de sov jag över hos Nadine. Ni får väl se kläderna någon dag om jag orkar, haha.


Borde inte badat...

För nu är jag sjuk, kan inte andas genom näsan, plus att jag pratar som en anka... Så nu blir det att knarka Alvedon, buhu!


Super kul... Hej pappa!

Först hade jag bara en liten i hörnet sen helt plötsligt 2 stycken! Ny baksida direkt alltså. Pappa ska byta den någon gång i alla fall!


Jag idag!


Yes min App funkar igen!!

Whooo! Äntligen kan jag mobil blogga igen, happy happy för nu blir de mera uppdateringar!


Första doppet!

Idag badade jag för första gången i år. Det var 22°, alldeles perfekt tycker jag! 20° är min gräns för att bada, innan det så är det för kallt enligt mig. Dock har jag badat i 11° förra sommaren på Gotland, innan vi kom dit hade det varit skit väder och det hade blåst in massa kall vatten från havet. Det var jätte obehagligt och kallt, de stack i hela kroppen, men det var 31° i luften så man var tvungen att doppa sig. Usch, säger jag bara aldrig mera alltså! Nu ska jag lyssna på musik och kanske kolla på One tree Hill godnatt med er!

Kort om helgen!

Tänkte bara berätta lite om vad jag gjort i helgen och varför jag uppdaterat så dåligt. I Fredags fyllde som sagt min lilla syster år så vi firade henne på dagen med våra gäster och grannarna som bor närmast. På kvällen skulle jag, min syster och hennes kompis vidare till sjökrogen för att gå på informations-middag med Muskös idrottsförening eftersom vi skulle hjälpa till på Muskö loppet. Vi hjälpte till med att sälja lotter, bära vinster till lottdragningen, dela ut priser vid målet. Ett pris som alla som springer får som ett bevis på att dem sprungit Muskö loppet helt enkelt. Och sedan ta hand om knatte loppet som är på 500m och dela ut glass till alla knattar när dem sprungit i mål. Det tog hela dagen och trotts lite dålig info och en otrevlig tant, så gick det okej. Så man kan säga att jag gjorde 7h volontär arbete i lördags! 
 
På kvällen så var det såklart muskölopps festen så dit gick jag med min vän Camila. Det sög verkligen, det fanns inget att göra och han som sjöng var sådär. Så vi gick hem till henne istället.
Igår så var det bara att ta de lugnt halva dagen för att sedan åka och köra Zumba klockan 15.30. Och efter det tog jag det bara lugnt igen, haha. 
 
Och idag så åkte våra gäster hem till Norrland igen så nu är det tomt, lite tråkigt faktiskt. Ikväll blir det fotboll med ungarna på Muskö, det var ett tag sedan jag var med på deras matcher, men idag har jag lovat! 
 Såhär ser jag ut idag, instagram bild. HildaMattisson@instagram! 

Victorias secret!

Love spell, 150:-!
 

Jag lever.

Har bara inte orkat blogga, haft fullt upp!

Idag: jobb och shopping. Imorgon: lilla systers födelsedag och muskölopps planering.

Helt fullbokade har jag varit idag. Först jobb från 10.00 till 12.30 och efter det blev de en shopping runda i Farsta. Det blev en söt klänning, en tröja och en Victorias secret body splash och såklart en födelsedags present till Tyra som fyller 11år imorgon. 
 
På tal om body splashen så köpte jag love spell. Har ju redan en som heter amber romance fast den
är från USA, älskar båda två! Dock tycker jag att det är snålt att ta 15;- för en pås. Men jag ville ju ha den såklart så de vart bara till att betala, haha! Ni får se bilder imorgoopp shoppingen och sånt. Nu ska jag sova för att orka med imorgon också, godnatt!

Muskö, Björkholmen.


Haha, godnatt!


Kvälls promenad efter träningen!


Taggar till träning!

Ska strax ta bussen till Nynäshamn för att åka till gymmet och köra ett pass Sh'bam. Efter det ska jag hem till mamma igen för att vi ska få gäster från norr, igen. Mormor åkte igår morse och idag kommer det nya, men det är kul! Aja, nu är det dags att packa tränings väskan och sedan gå till bussen!

Sommar bilder från förr.


Sommar rea!

Nelly.com!

RSS 2.0