Kvällens sminkning.


Gott nytt åt!

Godmorgon och gott nytt år! Just nu sitter jag i soffan med min nya iPhone och bloggar lite. Good news jag kan börja ringa med den på tisdag eller onsdag. Killen på Telia låste upp den på 2 sekunder. Killen i söndags måste varit sjukt dålig på hans eget jobb eftersom han inte lyckades låsa upp den. Jaja det viktigaste är ju att jag snart kan börja använda den till mer än spel och internet . Men nu ska jag se Harry potter kram på er ha en bra dag!


Jävla iphone.

Den vill verkligen inte låsa upp sig! Snubben på Telia sa att det " Tyvärr " inte funka fast jag tror han gjorde så att de inte funka med flit. Det går bara inte att jailbreaka den, den vill inte alls! Jag försöker hitta en annan lösning men min pappa svara inte på sin mobil så han kan komma i hit och lämna skiten, eller hjälpa mig att lämna in den till någon jävla hacker som kan låsa upp den! Jag är sjukt förbannad och ledsen just nu. Det enda jag vill i Världen är förtillfället att få den att fungera. Annars har jag slösat en massa pengar på en telefon att titta på. Jag säger bara FAN TA TELIA OCH APPEL JUST NU!!!

Julafton foton.


inspiration!


Stora stadens julrea fynd!

Lite fynd på Ginatricot, köpte en tröja till som jag glömde att fota... Allt gick på 398:- tror jag.
Nyårsklänning med pärlor, lite orolig över att dem ska falla av men, men. Ett pat matchande smycken till också gick väl på lite över 200:-.
En när bild på mitt bästa fynd!

Iphone 4 och Dr. Martens imorgon!God jul!

God jul gott folk! Hoppas ni har det bäst! ♥

Människor som inte kan skilja på när de ska vara han eller honom!

Går inte folk i skolan?! Jag kan förstå om det skulle vara en 10årig flicka som inte kan skilja på när det ska stå han eller honom eftersom dem inte har gått i skolan lika länge och inte har samma erfarenheter. Men vuxna människor och tonåringar är detta ett skämt eller? Har jag missat något? Det finns nästan inget så störande som när bloggare inte kan skilja på om det ska stå han eller honom. ÄR DET VERKLIGEN SÅ SVÅRT?!
.
Jag menar ser bloggare inte hur fel det ser ut själva? Eller hur dåligt de låter när man läser det själv? Bloggare borde trots allt veta skillnaden mellan honom och han eftersom det bloggare sysslar med är att skriva. Jag känner lite såhär, om du inte kan skriva eller inte vet själv när det ser fel ut, skriv det inte då för andra människor kommer antagligen läsa det och störa sig på de.
.
Exempel ( vanligt fel ): Jag var jätte kär i han, Jag var jätte kär i HONOM ska det vara. Fel, fel, fel! Det ser illa ut men de märker uppenbarligen inte de människor som inte kan skilja på de två orden.
.
LÄR ER FÖRFAN! Läs de ni själva skrivit, redigera era texter istället för att bara klicka på publicera det blir så mycket bättre då, det kan jag lova! Och ibland stavar jag kanske också fel men det kan bero på att jag har dyslexi men då rättar jag också till det.

Julafton imorgon men ingen julkänsla.

Imorgon är de julafton, kalle anka och julmat, dagen innan borde jag känna lite julkänsla ialla fall. Jag tror de beror på att de inte finns någon snö vilket är väldigt synd. Det känns inte heller som fredag snarare som söndag. Det är också lite tråkigt. Men det är ju i alla fall jul inomhus.
.
Idag har vi tillexempel klätt granen hos mamma där jag och 2 av mina systrar också ska fira jul, min älsta ska fira med sin mamma. Måste tillägga att vi såklart har en riktigt gran annars skulle det bli ännu mindre jul här hemma. Den är fin, den ser riktigt gammeldags ut. Lite svårt att förklara, lite gles men ändå inte för gles. Som sagt svårt att förklara!
.
Men jag skriver väl antagligen imorgon, men om inte, Ha en riktigt god jul!♥

Lussebullar i mängder.

En bild från några veckor tillbaka.

Julgrans kulor! 2 dagar kvar till Julafton.

Min lilla syster fyller 14år idag också vilket jag glömt att nämna! Grattis grattis Wilma.

Visa ingen respekt till dem som inte visar dig respekt tillbaka.


Word.

Såg just att bruden går på Fredrika Bremer.

HAHA vilken människa jag hoppas hon driver alltså annars är det väldigt illa! Och även fast hon driver så är de ändå en väldigt ful grej hon skapat. Jag hittade kilppet via Kissie, som förövrigt faktiskt var väldigt smart denna gången. Sedan hittade jag hennes blogg via hennes klipp. Helt sjukt störd människa oavsätt seriös eller oseriös. Man kanske borde ta en titt i spegeln innnan man dömer andra människor.
.
Och jag såg just att människan går på fredrika Bremer, där jag går. Hoppas verkligen att jag inte ser eller träffar på henne för det skulle verkligen förstöra hela min dag och de vill jag ju inte. Inte pågrund av hennes utseende utan för att hon helt enkelt verkar vara en helt sjukt störd och hjärndöd människa som vill förstöra för andra personer i hennes omgivning. Usch nej, fy fan helt enkelt. Väldigt omogen och låg nivå.

Sista dagen i skolan.

Sista dagen tills det äntligen är jullov! Sitter i skolan börjar om ca: 30 min. Vet inte riktigt när jag slutar, men efter skolan ska jag handla de sista julklapparna. Sen ska jag hem till pappa. Skriver igen senare!

1 dag kvar till Jullov 4 dagar kvar till Jul.

Wihoo imorgon är det äntligen dags för 2 veckors lov! Efter att ha varit i skolan varenda dag i ett halv år så kommer det bli ganska skönt med 2 veckor utan plugg. Det första jag ska göra är att sova ut. Det kan alla behöva någon gång ibland. Jag ska inte heller stressa eller tänka på något annat än att ta vara på min ledighet för efter de 2 veckorna , väntar ett värre läsår med dubbelt så mycket plugg. Det är vad jag tror i alla fall.

Make up store!


Woman, i would kill to look like you!


Snö!♥

Det snöar ute, äntligen! Jag har längtat efter snön hela december, så nu får vi hoppas att de fastnar så de kan bli lite julstämning! Idag fyller min mamma år också, 42år så ikväll ska vi fira lite granna. Kul kul!

Jul stämning tumblr!♥


Stockholm at night! ( Sparade bilderna i fel format, dålig Kvalite. )


Happy feet 2.

Har varit och sett på happy feet två med Världens bästa Emma idag. Den var grym tycker jag, riktigt rolig i vissa stunder! Se värd, spelar ingen roll hur gammal du är den kommer gå hem ändå tror jag! På tal om de så var vi på Sergel, alltså inne i stan. Älskar all julpyntning på Drottninggatan, så sjukt mysigt! Det enda som fattas är lite snö. Jag tog några bilder orkar dock inte lägga upp dem nu, men imorgon tror jag att jag kan lyckas lägga upp dem! 
Fyra av fem möjliga!

Musik Hjälpen!

Älskar musik hjälpen! Varje år efter de har slutat längtar jag efter att det ska börja igen och i år är ju Ana Gina med, det kan ju inte bli bättre. Det är skön att de sänds på både tv och radio. Det som är synd är att de sänds hela natten men inte så mycket mitt på dagen eller senare på kvällen. Men det är också skönt nu på morgonen att ha något bra att titta på när jag stiger upp ur graven klockan 06.00. Jag börjar såklart olika tider, idag börjar jag 09.00 imorgon 10.00 tillexempel. Men när jag börjar 08.00 så går jag upp 05.00 och då är det också väldigt mysigt att sitta och titta på musik hjälpen. Sen går alla pengar man kan lämna eller skicka via sms eller ringa till något väldigt bra, och olika saker varje år!
.
I år går det till flickor som ska få gå i skolan. Dock har inte alla människor i de fattiga länderna råd att sätta sitt barn i skolan och istället får barnet göra hemarbete. Mer än 50 miljoner barn i Världen går inte i skolan. Tonårsgraviditeter hindrar också att flickor inte får gå i skolan. Två tredje delar av världens analfabeter är kvinnor. Dessa pengar kan hjälpa flickor massa flickor! Vår familj brukar skänka ca 200 tror jag gör de ni också!

I min väska!

Väska från modekungen.se.
Tuggummit, läppbalsam, kalender, dator, vantar, nycklar, plånbok, spegel och min mobil.

I love that sound you make when you shut the fuck up.

Så känner jag verkligen seriöst för vissa människor i min omgivning. Människor som skriker, pratar bara för att prata fast de inte har något vettigt att säga egentilgen, helt enklet människor som skulle döda för rätt uppmärksamhet. Dessa människor fattar inte heller när man tröttnat helt utan de fortsätter ändå. Ibland vill jag bara vända mig och och skrika:
"HÅLLKÄFTEN FÖR FAN! JAG ORKAR INTE MERA!". Problemet med dessa människor är att de fortfarande inte fattar, de skrattar istället, dessa irriterande varelserna är helt enkelt riktigt efterblivna. Dem är ostoppbara!
.
Jag känner samma sak för dem människorna som är sådana:
" Jag är fet, tyck synd om mig och säg att jag inte är fet".
Jag avskyr sånt! Speciellt när människor som väger under 50kg börjar hålla tal om hur feta dem är. DISKUTIONEN BLIR PATETISK! Tillslut säger den mulligare tjejen på kanske 70kg samma sak och då säger någon tjej på max 50kg:
.
" Nej, Johanna du är inte fet sluta! ". Fattar de inte själva hur det låter? (Detta var ett exempel)
Visst, visst kan jag säga:
" Nej, vill inte äta donken jag kommer bli tjock ", men det betyder inte att jag vill att alla andra, i kör ska säga:
" Nej, skärp dig ", för det är en sanning. Ingen kan äta donken varanan vecka och hålla sig smal, speciellt inte om man inte tränar.
.
Det hade kanske varit bättre att spontant bara säga:
" Ja, du är fet, jag tror aldrig jag sett någon fetare levande varelse i hela mitt liv! Shit vad tjock du är alltså!!!" Men då hade kanske de smått efterblivna männsikorna som inte fattar när de räcker börjat skratta och prata istället... Life is fucking hard sometimes!

grey's anatomy som vanligt!

Hur kan man inte bara älska serien?! Den är så otroligt bra! REKOMENDERAS 100% den har inga brister alls överhuvetaget.

Amanda Fondell! ♥

RÖSTA PÅ AMANDA!

Juletider!


I LOVE SCHOOL!

Jag kan nog ärligt erkänna att jag faktiskt älskar skolan just nu! Det flyter på bra, jag har inte varit sjuk eller borta en enda dag, jag har 100% giltig närvaro. Jag ligger inte efter och hänger med i nästan allt, eller allt utom matten. Mina läxor och inlämningar går smidigt och jag får bra betyg på dem. Jag gillar min klass mycket, även fast de kanske kan bli lite jobbigt ibland. Och jag säger bara Samhälle i mitt ♥. Det är något jag verkligen är fruktansvärt bra på! Utan att låta allt för självgod kan jag stolt påstå de. Det är ett av de saker jag faktiskt är bäst på, over all. Jag gillar helt enkelt skola väldigt mycket just nu!

OJ OJ OJ!

Visste inte att de gått 2 dagar sen min senaste update sorry sorry! Ska sluta simsa och blogga istället!

Tyra myra.


Lycklig tjej!

Åhh kom till skolan nyss och tänkte "vafan jag vet att simset inte kommer funka men varför inte testa?" Så jag provade och gissa vad det började funka som det skulle! De gick att ladda ner uppdateringen här för att internetet är jätte bra och snabbt. SÅ GLAD just nu alltså, it made my day!

De jag gjort 3 dagar i rad...

Försökt få igång mitt sims 3 på min äckliga mac dator. Har börjat tröttna på riktigt nu alltså! Så om de finns någon där ute som vet vad felet kan vara? Varför kan jag inte uppdatera?? Snälla söta ni om ni vet vad felet är LÄMNA EN KOMMENTAR! Tack på förhand.

You know you love someone when their pain is your pain.


Trött på mitt liv.

Åhh sims funkar inte. Köpte ett spel som hete kvällsnöjen idag och för att försöka rädda mitt fuckade sims 3, men icke. De blev inte bättre av att köpa Kvällsnöjen för då kunde jag inte uppdatera spelet alls då stod de att det var fel på uppdateringen och något annat skit. Kul att ha slösat så där 340kr ungefär om inte lite till. Så nu måste jag köpa ett nytt sims 3 grundspel också! !!!###!!### SIMS 3 och jag säger de samma om MACBOOK!

The sims 3!♥

Har installerat sims 3 på min macbook nu. Ska ladda ner nya kläder, nya hår och lite prylar sen ska jag spela, spela, spela!

RSS 2.0