Bus eller godis?

Happy halloween! Fyra super heta bilder på mig från idag. Idag är det ju halloween och endast 4 dagar kvar tills min födelsedag!!!! SUPER TAGGAD!♥

Dream.... Nikon D7000.

Nikon D7000 och Nikkor 50mm. Det skulle inte sitta helt fel alltså! Dock så känner jag inte något riktigt behov av att byta kamera för tillfället. Jag tycker inte att jag fotar tillräckligt mycket för att kunna ha en sån dyr kamera, men den dagen kommer! Jag försöker hitta inspiration att fota och det är inte så enkelt, men jag ska börja använda min kamera mera flitigt nu än vad jag gjort tidigare. Och sedan, när tiden är inne uppgradera till en bättre, proffsigare kamera! 

Ted + shopping med den bästa!

Hej finisar! Måste bara börja med att säga att de är super kul att ni kommenterar super mycket, fortsätt så! 
Tillbaka till idag. Idag har jag, som ni tidigare sett varit i stan och shoppat lite och sedan kollat på bio med fina NadineVi såg Ted, haha det är en av det bästa filmer jag sett måste jag säga! Den var sååå rolig och skådespelarna är ju bland de bästa. Ni måste verkligen se den filmen om ni inte sett den, sjukt rolig. 
Och det här är vad jag fick med mig hem, en mössa från Hollies med äkta pälsboll som kan bytas ut, en ljus ögonskugga såhär till vintern!

Shopping, bio i stan med Nadine!


Storm, strömavbrott, ljus.

Det är verkligen storm ute idag! Här ute har det varit strömavbrott så det var bara att tända massa ljus i mörkret. Dock så kom strömmen tillbaka direkt efter vi hade tänk alla ljus. Men dem fick vara tända även fast strömmen kom tillbaka. 

Inspiration tumblr/weheartit.


Mål: Spara pengar till nya kamera saker.

Nikon
Lite saker jag ska börja spara till som kan vara nödvändiga till Kameran. Objektiven är ett 35mm och ett 50mm. Sen är det en blixt, självutlösar. Jag skulle vilja ha ett zoom också men för tillfället så lånar jag Camilas zoom objektiv som är ett sigma 70 - 300mm har jag för mig, riktigt bra objektiv!

Helt galet!


Lördag, 27 oktober.

Hej på er! Idag har jag inte gjort någonting alls, kollat lite på one tree hill, en slapp dag helt enkelt. 

Livet är på topp alltså, och bättre blir det!

Otroligt nöjd, månen är sjukt svår att fota, men ibland får man till det! Stativ är ju då ett måste om man ska ha en bra bild. Plus att jag såg ett stjärnfall idag! Helt otroligt, vilken bra vecka det varit!

HÖSLOOOV!

Älskar att leva!

Första snön, 25 oktober.

Känns lite väl tidigt medtanke på förra året. Men vintern ska väl komma till Höstlovet right? Eller det brukar väl vara så att snön kommer då? Jag kom bara ut från träningshallen och såg 100 sms från mina kära vänner ( gruppchatt) och sedan tittade jag ut. Haha, kommer säkert fastna här ute och inte komma till skolan eftersom en buss halkat av vägen eller tågen är så sena så man kan gå hem igen. 

Toppen dag, lite träning på det här bara! Lov imorgon också!!

Hejsan svejsan! Måste bara börja med att säga att det har varit en otroligt bra dag idag. 
Allt har gått så sjukt bra, jag kunde hela provet och teatern gick strålande! Vi fick super mycket beröm och ungarna var hur söta som helst. Förskolelärarna var också jätte glada att dem hade fått komma och att vi hade ställt upp på att göra teatern en sista gång till för dem.
 
Sen så blev jag också erbjuden att stå på Gymnasie mässan i år för att representera våra program. Så himla roligt att jag blev tillfrågad av lärarna! Jag sa självklart ja! Så om någon av er som läser min blogg ska söka gymnasiet i år så tycker jag att ni ska komma dit, 23/11 det är en fredag eftermiddag, alltså om ca en månad. 
 
Måste bara tillägga att lite lov på det här också är ju det bästa som finns.

Imorgon: 1 dag kvar till lov, prov och teater.

Kan inte fatta att det faktiskt är lov om 2 dagar och imorgon om 1 dag! Helt otroligt skönt, kom dock just på att jag fyller år på SÖNDAG, nästa vecka. Dagen innan vi börjar skolan igen, haha. Det hade ju varit lite skönare att fylla år på själva lovet. Imorgon är de som rubriken säger, Prov och teater. Jag kan båda två så allt borde gå bra. Men nu ska jag sova, godnatt! 

Plugga, plugga, plugga!!


Wishlist for my birthday, 4/11.

wanted birthday
12 dagar kvar tills min födelsedag och detta + lite kamera saker står på min önskelista.
Iphone 5, jacka från sisters, macbook pro, mycket pengar!

Känslan som uppstår när den perfekta jackan ( från Ralph Lauren ) inte har äkta pälskrage.

Fan, fan, fan. Ungefär så kände jag när jag insåg att jackan inte hade äkta pälskrage. En jacka för 3000:- utan äkta pälskrage känns ju väldigt snålt. Därför har jag kollat på en ny, såklart och hittat lite lagom prisiga alternativ.
Båda kostar runt 2000:-, båda har äkta pälskrage till ett väldigt bra pris! Sen är båda också figursydda, vilket är otroligt snyggt eftersom det får en att se smal ut även i en vinter jacka. 

"Man får inte leva om sitt liv, det är det som är själva grejen!" Paul, Torka aldrig tårar utan handskar

Otroligt tagen, tårarna rann när jag såg de allra sista avsnittet av Jonas Gardells "torka aldrig tårar utan handskar."  Det går inte att förklara serien, ni måste helt enkelt se den! Det känns som en så viktig del av våran historia, en viktig del som vi missar. Om hur alla dog och en står ensam kvar. Om hur samhället runt i kring, ignorerade och betede sig som svin.
 
 

Hur hårt folk än slår på dig, var alltid dig själv.

Det är verkligen viktigt att komma ihåg vad man står för i livet, att alltid vara sig själv och att stå för vad man tycker. För även om det många gånger känns som att man förlorar på det, så är det alltid de vi tjänar på i längden. Jag har lärt mig att alla människor inte kommer tycka om mig, och det är bara acceptera det och gå vidare och istället fokusera på de personer i livet som älskar mig och tycker om att umgås med mig.
 
Att försöka bli vän med allt och alla är lönlöst, jag skulle kalla det slöseri med tid som man istället kan lägga på de personer som älskar än, och som man själv älskar. För det är så mycket bättre att ha 4 riktiga vänner som man litar på än 30 "vänner" som man egentligen inte betyder ett dugg för.

 

Många gånger är barn smartare än vuxna.


Fight breast cancer, wanties.

Fight breast cancer!
Armband, johnlewis.com, Iphonskal, squidoo.com, Smik och väska, Dillarsd.com.

shopping i staden med stort S.

Idag har jag som sagt shoppat med Nadine i stan. Jag fick med mig 2 par tjockare strumpbyxor, en ny dream matte mousse foundation och en fin stickad tröja, på rea, med mig hem. Jag orkar inte lägga upp det just nu men om ni vill veta så var det gråa och svarta strumpbyxor och en vit tröja, haha.

Min kväll!

Tränat och tagit det lugnt imorgon blir det stan med Nadine.


Vi väljer våra konflikter, och idag var det min tur.

Tänker inte utveckla rubriken något mer än att det varit en relativt jobbig dag. Jag kan bara säga att jag är en människa som är otroligt konflikt rädd av personliga skäl, jag undviker allra helst konflikter överhuvetaget med människor jag inte står så nära. Visst kan jag stå upp för mig själv och försvara mig själv, men när det handlar om en stor konflikt så backar jag oftast undan. Men ibland så måste man hantera sånt också. Och idag var en sån dag. 

Svar på kommentar.

Hej! Jackan kostar runt 900:- tror jag. Den är riktigt snygg faktiskt, dock tror jag inte att den är så varm därför kollar jag just nu på en annan jacka för en dyrare peng som håller i några år. Men där fick du svaret på din fråga! 

Så sant! Jag varje dag i skolan.


Tiden springer fram, skönt nog.

Veckorna går verkligen sjukt fort nu förtiden. Allt rullar på så bra och enkelt. Många har sagt till mig att åk2 på gymnasiet ska vara de jobbigaste året, men hittills så har jag helt ärligt inte alls känt så. Skolan är ingen konst för mig, förutom matten. Den går lite trögt men jag har i alla fall lite koll på läget. Problemet ligger nog i att jag gärna jobbar i min egen takt och eftersom vi varken har böcker eller tid att jobba igenom allt ordentligt så blir det inte så enkelt längre.
 
Vi har nya genomgångar varje lektion och jobbar ungefär 1 häften och några stenciler i veckan. Och nu ska vi ha ett prov på det, efter höstlovet. Allt vi gjort sedan skolstart på ett prov (?). Det kommer bli väldigt mycket. Jag har inte ens kvar alla häften och papper så vi får väl se.
 
Allt löser sig väl, kanske. Idag ska jag egentilgen inte göra så mycket mer, träna och sedan sova.

Att vara hemma från skolan är skönt, men också tråkigt.

Jag har som sagt varit hemma idag eftersom jag under dagen haft sprängande huvudvärk och ont i magen. Det är ju alltid skönt att få sova ut och vila lite, men det är ju ganska tråkigt att vara hemma i längden. Men imorgon ska jag i alla fall till skolan igen, vill ju inte missa för mycket. Så nu ska jag förbereda mig för sängen, godnatt!

If i were rich i....

lyx
Är sjuk och har väldigt tråkigt, hejdå.

15 oktober 2012.

Hejsan! Som ni kanske märkt så har jag inte skrivit så mycket utan mest lagt upp bilder. I helgen så har jag varit på marknad och tränat igår så jag har haft ganska fullt upp. Idag har jag ju såklart också varit i skolan. Och just nu sitter jag och tittar på Torka aldrig tårar utan handskar. Fy fan, mår egentligen bara dåligt av att se den men ändå gör jag det. Nu ska jag i alla fall sova går ju till 17.30 imorgon så det passar väl sig kanske.

Snart där.


Strängnäs marknad.

 

DENIM & SUPPLY BY RALPH LAUREN, down town model.

Min nya "årets vinter jacka", en jacka av Ralph Lauren super snygg med äkta päls, kostar runt 2700:-. 

Tränat, pluggat.

Dags att köpa en ny mössa nu tror jag. Helst vill jag ha en med äkta pälsboll, dom är riktigt fina!


Shopping, fika, skit snack!

Hejsan! Har inte hunnit uppdatera idag eftersom jag först varit i skolan och sedan var jag i stan med Nadine. Den här fick jag med mig hem från ginatricot ialla fall.


Träningsvärk + zumba toning + skola.

Min dag kortfattat i 4 ord. Godnatt!

Torka aldrig tårar utan handskar.

Har just sett den första delen av "torka aldrig tårar utan handskar" på SVT1, som är baserad på Jonas Gardells första del av 2 om aids utbrottet i Sverige under 80 - talet. 
 
Jag vet inte vad jag ska säga, jag är chockad och djupt berörd av hur det verkligen var då. I vilket fruktansvärt samhälle vi människor levde i då. Hur de som var homosexuella levde då, eller var tvungna att leva då snarare sagt. Att de enda sättet de kunde uttrycka sin kärlek eller sin sexuallitet var via sex. 
 
Jag mår dåligt av att se sånt här, men samtidigt förstår jag också hur viktigt det är att vårat samhället har förändrats. Hur viktigt det är att det inte är så som de var då längre. 
 
Men för mig är det fortfarande fruktansvärt jobbigt att tänka att detta endast är 30år sedan. 
30år, kan ni förstå hur länge homosexuallitet ansågs vara fel eller till och med en sjukdom? Och att det en idag i många religioner anses vara en synd.
 
Är det en synd att älska en annan människa? Hur kan kärlek vara en synd? Ska inte det vara något vackert vem den än den har kärleken visas till? Jag förstår verkligen inte mig på de ynkliga, fega människorna som anser att det är fel att älska en annan människa bara för att den är av samma kön. Skäms på er! Och tänk om vi lever på 2000-talet nu. 

Höst bilder.

 

Geocaching, skattjakt Världen över.

Idag ska jag och min lilla syster gå ut och leta efter såkallade geocaching lådor. Man kan helt enkelt kalla det skattjakt med GPS. Det var våran granne som tipsade mig om såkallade geochaching projektet.
 
Geocaching är en sysselsättning som passar för alla som äger en bärbar GPS-enhet. Typ smartphone appen, den har jag och den visar vart jag är just nu och vart det finns lådor i min närhet. Just nu är jag i nynäshamn och närmsta låda ligger vid järnvägsmuseet vilket inte ens är 1km här ifrån. Det är den vi ska ta.
 
Det är alltså människor över hela världen som har gömt lådor där de bor eller åkt runt till ställen och gömt lådor. I denna låda ska det ligga en loggbok och en penna, det är det viktigaste. Man kan också ta föremål från burken men då måste man också ha med något att lägga i burken igen. Man får alltså inte ta utan att ge kan man säga. 
 
Från hemsidan: "Ibland utvidgas cachen till en så kallad multicache, där man måste besöka flera olika gömställen på vägen till slutmålet. Ibland arrangeras träffar (s.k. events) för utövare av geocaching, där koordinaterna för platsen där man skall mötas läggs ut på samma sätt som för en vanlig gömma men med tillägget att de bara gäller ett visst datum och klockslag."
 
Låter lite kul va? Jag tycker det är jätteroligt när någon kommer på något sånt här, prova själva där ni bor! Det finns till och med lådor på Muskö så jag tror det finns lite överallt, även på de minsta ställena. I Nynäshamn finns det än så länge 3 lådor utlagda vad jag kan se. 

Taken 2.

Idag har jag som sagt varit på bio med Nathalie och Lovisa. Vi såg Taken 2 på sergel. Sjukt bra film! Rekomenderas verkligen, även fast ni inte sett 1an haha. Nu ska jag avsluta kvällen med te och ett avsnitt av oth. 

Jag idag, bio med de bästa!


Bättrat på träningsvärken från igår, nu OTH och te!


Fredags träning om 2h!

Hej finisar! Kom hem för ett tag sen men orkade inte uppdatera direkt. Mina fredags planer är att ta mig ner till gymmet för att kötta lite Zumba, kan behövas eftersom att det är helg nu. Sen så känns det bra att få ihop träningen till 3 gånger denna vecka eftersom jag var sjuk hela förra. Nästa vecka blir det ännu mera träning eftersom jag antagligen kommer vara helt frisk då. Jag ska försöka köra 4 - 5 gånger i veckan istället för 2 - 3 som det har blivit på sista tiden. Innan sommaren körde jag upp till 6 gånger i veckan men på senaste har jag blivit lite lat. Jag hoppas att jag kommer igång på riktigt igen snart! Måste bara orka med allt i min vanliga vardag först.

Träning för första gången på en vecka.

Hejsan, hejsan! Kom hem för ca: 40min sedan efter en kort dag i skolan. Klockan 20.00 ska jag träna, är egentligen inte helt frisk men det gör väl inte så mycket hoppas jag! 

Grey´s anatomy säsong start.

Tittar just nu på nya säsongen av greys! Spännade! 

Att citera Gunilla från Svenska Hollywood fruar är min nya hobby.

Haha, vilken människa! Att citera henne är det roligaste som finns.
"Han måste vara sinnessjuk, fast inte dåligt menat, han är en bra vän, för livet. Men jag är inte kär i honom, verkligen inte!". Ja, du Gunilla han måste verkligen vara sinnenssjuk eftesom han föll för dig, haha!

Ibland så får man faktiskt erkänna att man är ganska bra!

I loooove it! Fan, vad bra jag är. Skolan♥.

Varför har man orientering i skolan?

Haha, usch, när jag ser den här bilden tänker jag bara kameran lägger på 10kg eller hur? Fy fan ser ut som ett fetto tack vare jackan. Men den beskriver i alla fall hur det var idag i skolan. 

RSS 2.0