Glömt att säga...

Att det är min pappas födelsedag idag! Jag har redan sagt grattis och att han ska få sin present i efterskott, ska försöka hitta något imorgon. Grattttisss igen!♥

Love and other drugs.

Det var en utav dom bästa filmerna jag sett! En helt anorlunda kärleks historia man måste se den för att förstå att den är helt anorlunda mot vanliga kärleks historier. I vissa tillfällen är den också sorglig, jag fällde nog en tår. Jag säger bara att man måste se den för att förstå hur fin den är!


Ett fynd.


Ett fynd från Ginatricot 49:-, den är dock lite förstor det fanns bara L och jag har S/M. Men sånt får man ta, den var i alla fall ett fynd. Jag köpte en sportväska också men orkar inte fota den nu. Nu ska jag titta på Love and other drugs.

P.s, Gullivers resor, absolut se värd, grym och rolig film.

bio

Sitter på bion just nu. Ska se gulivers resor jag tror den börjar om 5min för bio reklamen började nyss. Jag skriver mera när jag kommer hem.

Kiss me!


Förklaring.

Har inte haft tid eller ork att blogga uppdaterar senare för att förklara lite mera varför.

Årets Big Brother.

Jag tycker att det är hur kul som hellst att Big Brother har startat igen, dock hade jag mycket högre förväntningar. Det är så många 30+ och det är inte lika kul som när medel gränsen går på 22. Visst dom kan ha intressanta konversationer, men det händer inget kul! Inga galna människor, inga bråk, inte någon riktigt korkad. Det är inte kul.

Men ändå kollar jag på det, jag hoppas på att det ska bli roligare. Min favo är nog i alla fall Vanessa, eller hon Annie för dom är som dom är bara!

Big Brother live gratis.


Som ni vet kostar det pengar att kolla på webben men om man kollar här är det gratis!

Live video chat by Ustream

Born this way.


1000 gånger om!

Före.                                               Efter.

Helt otroligt vilken förebild hon har blivit jätte smal och snygg! Jag tycker hon är hur snygg som hellst nu. Träna och ät rätt, då kommer man lyckas.

Igår: Tre sekunders matchen...

Gårdagen kan jag resuméra med den värsta smärtan i mitt liv. Jag var så taggad på matchen mot ett utav stockholms bästa tjej lag. Uppvärmningen gick bra men jag oroade mig över låret och vaderna lite grana eftersom jag haft problem med det i 2 veckor.

Men det var nog det minsta jag kunde oroa mig för. Jag hade precis börjat spela matchen, och hunnit med ett byte tills jag krockade med en tjej och knät vecks. Jag kommer ihåg hur ont det gjorde jag låg och skrek på marken. "AJ, Det gör ont!!", flera gånger.

Det gjorde så ont, min tränare och damlagets tränare var tvugna att lyfta mig över sargen. Jag försökte stödja på foten då min tränare kim sa att om jag stöde mig på den kunde knät gå ur led. Jag vart ganska rädd när han sa det.

Dom la mig med benet på bänken och den andra delen av mig på golvet. Som tur var var det en sjukgymnast där som hjälpte mig att linda knät med is så jag inte skulle få så mycket svullnad. Pappa kom efter jag hade blivit lindad. Jag grät inte när jag ramla då skrek jag bara. Men när jag låg där så grät jag jätte mycket kanske i 35 min. Efter det så lindade Kim och pappa om mig så jag slapp isen och så att jag kunde sätta mig upp. 
Kim var bäst igår, han hjälpte mig så mycket! Jag ska verkligen tacka honom för det. 

Jag åkte aldrig till sjukhuset för att man alltid får vänta så länge. Plus att sjukgymnasten sa att det inte var värt att sitta och vänta så länge. Jag har fortfarande ont så jag kanske ska till sjukan imorgon. Hoppas inte jag behöver det. Aja så var det i alla fall igår och jag orkade inte uppdatera. Nu ska jag städa puss på er! ♥


Winter sun!


blogg tork.

Orkar inte blogga har inte tid heller funtar på en blogg pause, men är inte säker på det än. Har sjukt mycket i skolan och skolan går först av allt just nu.

Na na na na du skulle dumpa mig.

Och jag pluggar gärnet hela tiden nanananana, och om ni vill veta så är det sjukt tråkigt och att jag nyss blev klar med Engelskan som jag ska lägga i väska nu. Haha hittade just gulligaste One Piece dräkten eller ja en kompis tipsa kolla vad söt!


Hur måga semlor har du ätit i år?
Det har inte ens varit semledagen och jag har nog redan ätit 4 semlor i år! Semolor är så sjukt gott, jag kan äta hur många som helst i veckan. Men tyvärr är det så onyttigt! Hur många har ni ätit i år?

Valentine´s day!♥Happy Valentines day, i efterskott!

Sorry han inte blogga alls igår sen funkade det inte att lägga upp bilder så jag sket i att blogga på hela dagen. Men jag lägger upp bilderna senare se ya!


HAHAHAHAHAHA!


Det är därför jag gillar Paow, Smart, snygg och rolig!


Jag kommer!


Jag kommer - Veronica Maggio. (och nej inte det jag kommer man kan misstolka)

Längtar till Veronicas nya platta den kommer vara awesome!

Vikthetset i blogg världen!

Come on! Nu orkar jag inte läsa mera skit om massa jävla dieter som "flygvärdinnedieten", barn mat. Jag blir så arg så att jag vill skrika! Vad fan är det för fel på att träna och äta nytigare?! Är folk nuförtiden så lata att dom måste svälta sig själv, när man kan träna och äta bättre?

Men en sak jag inte heller förstår är hur människor kan vara så dumma så att dom går på det. Blogg världen är en värld på internet en LÅTSAS värld där man kan skriva att man har saker man inte har, att man är jätte rik fast man inte är det, att man går på dieter fast man egentligen inte gör det!

Människor kan hitta på saker, dom kan hitta på precis vad som hellst! Varför förstår inte 13 - 20 åriga tjejer det? Tro inte på någon diet som någon bloggare säger funkar för det är inte ens säkert som går på dieten själv, det är ungerfär lika dumt som att tro på att grisar kan flyga, fiskar kan gå och att redbull ger dig vingar!

Jag förstår verkligen inte probelmet med att träna och äta nyttigare? Det kommer sluta illa för dom som går på det eftersom dom börjar tillslut äta så lite att dom blir sjuka. Att ätabarn mat kan inte var gott alls.
Jag såg en tjej idag i skolan som gick med en barnmats burk, en loka och någon annan dricka. När hon åt det såg jag verkligen hur äckligt hon tycker det var. Men hon vill ju bli smal så vad gör man inte, ska man vara fin får man lida pin. Korkat, gissa vad hon fått det ifrån? Blogg världen såklart en värld på internet kom ihåg det!!!

Så jävla underbara brudar!♥

Den här dagen har varit så sjukt rolig! Jag har skrattat så himla mycket alltså!! Jag berätta inte det igår tror jag men jag har ialla fall varit på Fredrika Bremer idag med underbara brudarna Lovisa och Nathalie. Det har varit så sjukt kul och vi har skrattat så att folk på tåget hatar oss från och med nu! Det är två toppen tjejer må jag säga ♥.

Men till hur Fredrika Bremer verkar som framtida skola. Jag känner mig för det första ganska lurad och bedragen, inte av Fredrika men av hela Samhälle Media linjen. Jag trodde det var en jätte rolig medel plugg linje som man fick lära sig att utveckla skrivningen och journalistiken, fota och lite allt möjligt.

Det var vad dom på nynäshamns Gymnasium sa. Men på Fredrika Bremer sa hon att man måste vara bered på att plugga jätte mycket och att man knappt fick göra något praktiskt. Att jag måste ha orket att mest plugga och att detta var en helt ny linje som dom knappt visste något om. Och problemet är att imorse skev jag ut papprena på mitt val och andrahands valet var SamMedia. Imorgon ska jag direkt gå till Carita och ändra till SamSam så att jag inte gör ett jätte misstag.

Däremot så verkar barn och fritids linjen jätte bra och där kommer jag förhoppningsvis in eftersom det var mitt första handsval. Det verkar vara jätte kul och lärarna och eleverna verkar jätte bra och snälla och eleverna nöjda. Vi kommer också få praktisera ganska mycket.

Jag kommer säkert bli jätte nöjd tillslut, det gäller bara att kolla runt lite på vad man verkligen vill göra.

Att tänka!

Har ni någonsin tänkt på hur häftigt det är att tänka? Funkar det verkligen att inte tänka? Jag tror att man ofta tänker på att inte tänka på något men då tänker vi ju i alla fall. Kanske är det de häftigaste med människan, Att tänka.

Jag brukar ofta tänka på hur häftigt det skulle vara att läsa andras tankar. Men samtidigt inte, ibland kan jag vara glad över att jag inte kan läsa tankar. Tänk dig att veta vad varenda människa tycker och tänker om dig, man skulle väldigt ofta bli sårad eftersom människor också tänker negativa saker om dig.

Men det kan ju också vara så att någon tänker bra tankar om mig tillexempel: "Undra vart hon köpt dom skorna?, dom var snygga!" Det skulle jag i alla fall bli glad av om någon tänkte. Men om någon tillexempel skulle tänka: "Fy fan vilken äcklig andedräckt när borsta hon tänderna sist?!" Och jag kunde läsa den tanken skulle jag antagligen inte bli så glad.

Kanske om man kunde stänga av tanke läsarn ibland skulle jag nog ändå vilja kunna läsa tankar. Det skulle vara häftigt och jag skulle kunna använda det emot folk jag inte gillade. Sen skulle jag också få reda på vilka som inte gillade mig eller vilka som avgudar mig.

Om det skulle funka att stänga av och på skulle jag faktiskt vilja läsa tankar. Skulle ni?

Ska träna nu!

Nu åker jag på träning efter det lovar jag att snacka om det första nationella provet i svenska! :)

Rihanna ft. David Guetta.


Svenska språket!

Varför blogga om man inte ens kan skriva ord? Jag stör mig verkligen på såna som tillexempel skriver: "idaa har jaaa och min vän amanda lekt i skogen me min hääst". Oftast skriver dom bloggarna inte heller med pungt när de ska vara pungt, storbokstav efter dom skrivit ett namn, "me" istället för "med", "ja" istället för "jag" och tillslut, upprepar ofta flera bokstäver i rad.

Jag kan personligen inte läsa bloggar där folk slarvar så mycket med det svenska språket. Ungefär som när när någon skriver "vgd?" på facebook, jag blir så irriterad att jag inte ens kan svara på frågan. När någon skriver "vgd?" skiter jag helt enkelt i frågan och ignorerar istället personen helt.

Jag hatar verkligen förkortningar och slarv när folk skriver till mig, eller sånt jag ska läsa på tillexempel en blogg. Är det bara jag som stör mig på det så mycket att jag har lust att kommentera: "Svenska tack för i helvete!"

mummmmsss!


Det var ju idol Christoffer!


Det måste varit han som sjöng med SwingFly! Det kan inte ha varit någon annan! Jag älskade honom i idol 2007 för han var så bra och inte som alla andra. Det måste varit Christoffer Hiding!!!

Melodifestival flopp.

Fan vad dåligt det är en så länge. Hoppas att det blir bättre annars lär Sverige förlora hårt igen för 343434 året i rad.  Alla sjunger falskt och lågt . Nummer 4 vad i helvete?! Haha han kan ju inte ens sjunga håller på att dö här i alla fall öronen. Tror jag ska stänga in mig i rummet och kolla på south park eller Svampbob istället! Mycket bättre.


Katy Perry - Firework.


Tyra och Kenza Grekiska Gudinnor.


Båda två körde på themat Grekiska gudinnor, mycket fina tycker jag!

Äntligen fredag!

Äntligen! Veckans höjdpungt är här helgen. Jag kanske ska göra en grej imorgon som jag isåna fall berättar efter jag gjort det. Det är inte säkert än däför avslöjar jag inget hehe. Jag vill också retas lite med er och inte säga något. Hela veckan har jag varit upptagen kan ni förstå! Jag har pluggat nu 2 veckor i sträck varje dag. Det kommer antagligen bli lite mindre bloggande som ni kanske märkt.

Jag kommer kanske inte heller uppdatera alls under nationela tiden som kommer snart. Men jag ska försöka eftersom det är en del av mig så saknar jag att blogga ganska mycket. Jag lovar mig själv att keep it up!

Sen vill jag tillägga att jag älskar min klass ni är bäst! Kommer sakna dom så mycket varje dag i gymnasiet. Tänk er att aldrig mera ha så kul som jag har det varje dag i skolan. Snacka om att jag kommer gråta på skolavslutningen! Dom kommer alltid ha en speciell plats i min lilltå och några i mitt hjärta! ♥


Svensk Journalist kidnappad och knivhuggen.

Demonstrationerna i Eypten förtsätter. Hundra tals människor demonstrerar just nu. Folk dör blir alvarligt skadade. Journalister hotas för sitt liv. Klockan 14.00 idag blev svts reporter Bert Sundström kidnappad och ungefär 14.10 förlorade dom kontakten med Bengt. En man svarade senare i telefon och sa att millitären hade honom och om dom ville ha Bengt fick dom komma och hämta honom. Om Bengt var hos millitären är fortfarande oklart. Han ligger just nu på ett sjukhus i Kairo.

Jag förkorta och berätta en liten egen varition jag nyss hörde på tv om bråken i Egypten. Journalister och reportrar har varit under hot hela tiden när dom repoterar ifrån kaoset i kairo, men angreppen mot utlänska Journalister har ökat mycket det senaste dygnet . Allt handlar, som jag har förstått det att folket vill att presidenten ska avgå.

Men är det inte sjukt att så många människor ska behöva lida av deras bråk?

♥♥♥♥


Glee club - Losing my religion.

Ikväll bilre Glee!

Äntligen onsdag vilket betyder glee! Här bilr det inge Sveriges Mästerkock inte, har ju redan skrivit mina öppna åsiker om skiten. Idag har det väl inte hänt så mycket förutom att jag och 10 andra i klassen höll tal. För mig gick det inte så bra... Jag hade inte läst igenom det tillräckligt och snackade lite förfort. Men jag hoppas på VG - MVG. 

Det är väl typ det jag gjort idag men jag skriver senare! :)<3


Kvarnängen.

Har åkt skridskor med skolan idag det var faktiskt ganska kul! Jag gömde kameran hemma så det blir inga bilder förutom om någon annan tagit. Jag har för mig att Tess tog några. Men i alla fall, jag ramlade bara en ända gång! Helt otroligt!! Och det var när vi spelade hocky/bandy. Det var jag, Alexander och Nathalie mot alla andra som ville spela hockey. Men det var jätte kul!

Jag orkar inte skriva så mycket mera och ikväll måste jag plugga så vi får se hur det blir med uppdateringen :).


RSS 2.0