T.G.I.F!

Det är fredag men idag händer inte något speciellt överhuvetaget, det är bara chill. Jag är faktiskt ganska trött efter den här veckan. Plus att det inte, vad jag vet händer något ikväll. Inget paarty här inte!

Barn till Homosexuella, Inget fel!

Varför skulle inte två homosexuella få ha barn för?! Jag har aldrig fattat mig på dom som inte tycker att de ska ha barn. Barnet har ju i alla fall två föräldrar om inte fyra i vissa fall. Vi lever faktiskt i år 2011! Varför vill inte folk inse att det inte är något fel med det överhuvetaget. Människor i dagens samhälle är för trångsynta och vill forfarande inte fatta att samhället går framåt och inte bakåt. Det är OKEJ!

Idagens läge är det lika vanligt som att vara man och kvinna. Det finns inget rätt och fel när det gäller sexuellägning, MAN OCH KVINNA ÄR INTE ALLTID RÄTT! Och de som säger att " Gud har skapat man och kvinna inte kvinna och kvinna eller man och man ", har så fel! Min mamma tror på gud och hon tror inte på det tramset.
OM MAN NU VILL TRO PÅ GUD, SÅ SKAPADE HAN MÄNNISKAN INTE SEXUELLÄGNING JÄVLA ÄGG!

Next time you think of beautiful things, don't forget to count yourself in.Olle <3 Hilda.


The shit you hear about me might be true. But then again, it might be as fake as the bitch who told you.


Går inte att ladda upp bilder men...

Vad gör det just nu? Hela bloggen är ju sprängfylld med bilder just nu. Det kommer liksom i perioder. Ibland skriver jag bara och då oftast långa texter. Och i vissa andra perioder som denna, så har jag inte tid och ork att hitta något att skriva. Men jag har faktiskt en liten "bilaga" på G. Men det får ni veta mera om när jag väl, eller om jag ens skriver om det. Nu vart ni allt nyfikna va?

Saknar min underbara gamla klass!

Saknar min gamla klass så mycket, alla underbara människor. Ni var bäst, eller snarare vi var bäst!♥

Godmorgon!


Håret är rött nu!


Tittade ni ut?

Tittade ni ut när hela, vad jag vet Nynäshamn var aprikosfägat? Jag vet inte om det var i Centrala Stockholm, men om någon som bor i Centrala Stockholm läser min blogg kan ni väl kommentera om det var hos er också! Coolt tycker jag.

Milton.


Wanna know who your real friends are? Fuck up and see who's still there.


Skolan.


Ge mig!

Allt är från H&M, så sjukt snyggt! Ja, jag vet ganska mycket H&M i bloggen, men man måste ju bara älska deras nya stil!

Inställd friluftsdag.

Fy fan vad onödigt det var att gå upp imorse. Jag borde legat kvar i sängen. Vi har egentligen just nu friluftsdag, men det regnade så det blev inställt. Och dum som jag var gick jag ändå upp och åkte till rudan ändå. Och när jag väl kom dit så tog lärarna beslut om att det var inställt och det tar 1.5 timme för mig att ta mig till skolan. Plus att min buss ända hem gick inte för en 12.20, i alla fall som jag skulle hinna med. Det gick en 10.00 också men klockan var 09.30 så jag skulle inte hunnit.
Som tur var kunde jag vara hos en kompis till 11.30, hon bor i Vh så jag fick åka därifrån och matcha min 12.20 buss perfa!
Men ändå jävligt irriterande att lärarna inte tänkte på att jag bor på en liten Ö där bussarna inte går varje kvart... Dom borde tagit ett bättre beslut och medelat via vklass som skickar ut sms till alla inblandade. "Det är därför det finns" sa lärarna, som inte ens anväder det själva... Bra jobbat!

P.s styckeindelningen är efterbliven jag veeet!

Ensam mamma söker.

Om min mamma skulle vara med i det programet skulle jag säga upp kontakte kn med henne. Anledningen till varför jag skulle göra det är:
- För det första, jag skulle inte vilja se henne gå på date med massa skumma killar jag inte känner i tv.
-För det andra, killarna kan utnyttja tillfället för att få vara med i tv, alltså utnyttja henne.
-För det tredje, jag tycker det är slampigt och äckligt att som MAMMA eller VUXEN KVINNA, att kyssa eller hångla med alla killarna i tv. Och det är ju inte bara en kille heller, det är det som är det värsta.

Varför vill man vara med i ett sånt program? Jag skulle aldrig vilja se min mamma hålla på med massa med olika killar. Varför vill ungarna till mamman se henne hålla på med 10 killar samtidigt?
Nej fy, det är bara ett B-program för desperata människor.

bridesmaids & The sims3 ♥!

Söndag= slapp dag!

Tonårsförhållanden.

Vi kan säga föralltid, vi kan säga att det aldrig kommer ta slut. Men, vi alla vet att det aldrig kommer bli så. Så varför skriver eller säger så många det tre väääldigt stora orden & " Vi föralltid ♥" efter 2 dagar? Måste man älska någon för att vara tillsammans med personen? Kan inte känslorna få blomma upp under tiden?

Helt enkelt: Kan man inte bara ha känslor för någon för att känna att, nu ska vi ta nästa steg framåt? Måste man bara för att, säga jag älskar dig innan man vet innebörden av det i ett förhållande?


STYCKEINDELNING!?

Kan man inte styckeindela på blogg.se längre eller?! Åhh fuck blogg.se ibland alltså... Vem fan orkar sitta och läsa mina texter när det inte är styckeindelning?! FML!

Jag saknar dig!

Först och främst, skådespeleriet är inte helt okej alltså... Jag vart lite små besviken när Tina tillexempel skrek av ilska på hennes pappa. Det känns bara så fake, det är liksom inte ilska på något sätt så skådespeleriet får 1-. Hon som spelar Cilla är en lite bättre och mera proffsig än hon som spelar Tina.
De som lyfter hela filmen är såklart handlingen.
Om filmen hade haft en annan handling skulle den inte alls vara bra pga av just skådespeleriet. Men handlingen lyfter filmen från 0 till 9 efter ungefär ca halva filmen, där Cilla blir påkörd. Där blir man rörd och allt känns mera äkta. Jag stor böla aldrig riktigt, men jag fick en liten tår i ögat vid vissa tillfällen.
Jag kan ju säga att i slutet kommer ni bli rörda, mer avslöjar jag inte!

Paradise.

Macbook!

Vi har fått våran skol dator som är en macbook! Den är såå jävla fin alltså!

The prettiest people do the ugliest things.


Ge mig en iphone 4!

Åhh vill ha! Måste önska mig en sån här snygg iphone alltså!

11 september 2011.

10år sedan, saknar ord.

People change, memories don't.


Freeedaaag!


VeckoRevyn make my day!♥


Vill ha en modell.

Just nu skulle jag villja ha en modell som kom som på beställning. Har sån lust att fota porträtt just nu. Om jag hade haft någon modell som bor nära mig just nu hade jag verkligen varit snabb på telefonen. Tyvärr så bor jag inte riktigt så centralt så jag kan ringa en vän och be henne eller honom vara modell. Jag har väl ungefär en person som jag kan tänka mig umgås med här ute och hon är på träning...
Mina andra vänner bor som närmast i Ösmo eller Nynäshamn. Sen blir det bara längre och längre... Jaja, thats life. Jag får helt enkelt planera lite bättre nästa gång.

You may see me stumble once or twice, but you'll never see me fall.


Cause it's a bittersweet symphony this life ♥.


Cause it's a bittersweet symphony this life
Trying to make ends meet, you're a slave to the money then you die
I'll take you down the only road I've ever been down 
You know the one that takes you to the places where all the veins meet, yeah♥.

Fokis klädkollektion.

Även fast jag aldrig läser Fokis blogg så går det ju inte att missa att hon kommer få göra en kläd kollektion. Anledningarna till varför jag inte läser hennes blogg är för att jag tycker hon är en omogen snor unge, eller hon beter sig som ett litet barn fast hon är 19, 20år? Bara videon på när hon säger " nala ", om ni sett den är ju ett skämt...

Men nu ska det inte handla om vad jag tycker om 5 åringen Foki utan hennes kollektion.
Foki är en bloggare och hon tjänar pågrund av hennes läsare, pågrund av oss eller ni som läser hennes blogg vardagligen. Det är delvis därför hon har råd med så mycket och får så mycket möjligheter att göra saker som hon gör. Hon är känd pågrund av hennes läsare.

Som varje bloggare, som sagt dom tjänar på oss och får möjligheter och nya sponsorer för att vi ska köpa prudukterna. Egentligen är bloggare offer för företag som vill nå ut med sina produkter. Nog för att dom tjänar massa med pengar på det, men hur kul är det att halva bloggen består av reklam?

Det är nästan enbart därför foki får göra en kollektion, för att hon är en bloggare och hennes läsare skulle mer än gärna bära ett av hennes plag. Men det är en sak jag verkligen inte fattar med hela kollektions grejen, om hon vill att hennes läsare ska köpa hennes plag varför tar hon då över 1000:- för dom?

Jag menar hennes läsare är ju 10 - 14 ungefär , hur ska dem ha råd med 1000:- för ett plag? Det har väl ingen vanlig tonåring. Och det är ju faktiskt just dom som läser hennes blogg.

Kenza är en annan grej. Nog för att det är jävligt dyrt i alla fall kläderna , men det är mera 16 - 27 åringar som läser hennes blogg, plus att hennes plag är mycket skin over all. Hennes skokollektion var inte speciellt dyra. Plus att dom rear ut dom på vissa hemsidor och då kostar dom mella 200 - 300:- billigt!

Den här tröjan/tunikan kostar 1099:-, en helt vanlig tunika, finns säkert liknade på andra klädbutiker och desutom för mycket mindre pengar.

Sjuk & trött.

Jag har blivit förkyld... Fy fan vad jobbigt det är. Jag har ont i hals och huvud plus de vanliga såklart. Jag är ganska trött också. Jag tror det beror på bara tanken av att gå upp 04.50 imorgon. Jag börjar 08.00 så om jag ska hinna rätt med alla bussar och tåg måste jag åka här ifrån 05.53 och vänta i skolan 1 timme. Usch....

Carolina Gynnings konst.Ge mig! Dom här tavlorna skulle jag döda för att ha i min lägenhet när jag flyttar hemifrån! Dock tror jag det dröja ca 2 - 4 år innan det verkligen händer. Man vet ju aldrig exakt vad som händer efter gymnasiet, jag menar man kan ju inte planera framtiden. Jag vet inte vad jag kommer ha för jobb eller hur fort jag kommer fort jag kommer få en lägenhet.
Men om jag skulle få dom här skulle jag spara dom och ha en av dom i mitt vardagsrum och en i mitt sovrum. Jag skulle ha dom så väl bevarade!

Men tyvärr tror jag aldrig att jag kommer få dom här men jag skulle ta emot dem med öppna armar och ett stort leende, om nån vill köpa dom till mig!

Godmorgon!
Idon't have the time to hate the people how hate me, because i'm too busy loving the people that love me ♥


Ska jag köra?


Ååhh så sjukt snyggt! Har funderat på att färga det nu ganska länge och nu vill jag verkligen köra! Mada vad snyggt det är alltså! Vad tycker ni är just nu rågblond/grön slingad, tro mig  jag vill INTE ha det gröna där, det är INTE med flit.

Det är Efter jag badat i pool, och det har gått mer än en månad sen jag badade i pool och det gröna vill inte försvinna. Så nästa vecka ska jag åka till frisören som har något shampo som man kan ta bort det med och då ska kemakalierna, och i & med det ska de gröna försvinna.

Jag kan inte färga då, men en annan gång och då har jag bestämt mig för att köra på någon slags mörkröd, vad tycks?

Like a BUS!


Hahahaha har ni sett den här?! Den är ju så sjukt rolig! När man först ser videon fattar man inte riktigt men sen efter några sekunder är den ju så sjukt rolig.

RSS 2.0