Jul stämning!♥


Doft ljus!

Doft ljus, helt underbart. En av mina födelsedags presenter faktiskt. Ängeln fick jag av mina grannar när jag gick ut 9an för att jag fick stipendium.

Ser du stjärnan i mitt fönster??Första Advent, 4 veckor kvar till JUL!

Det är 4 veckor kvar och fortfarande ingen snö... Och temperaturen ligger inte heller under 0° utan istället över 5°. Jag vill att de ska snö nu, det är tråkigt när det är kalt men ingen snö alls. Nej, Snö hade faktiskt sutit väldigt fint nu när det är deprimerande mörkt ute. Vi behöver ju något som lyser upp ute i mörkret, är de inte var snön är menad för? Det skulle ju vara värdelöst om det var ljust på vintern plus snö. Så nu vill vi ha SNÖ!

Jag på la fiesta.


Underbart!


Dålig update.

Jag hade helt enklet inte tid igår. Jag var tvungen att åka hem till mamma för att hämta saker eftersom jag skulle på fest. Och där emellan så fixade jag mig och han där med inte blogga. Festen var väl sådär, det var väl inte direkt jätte kul, snarare halv jobbigt. Från början var det väl ganska OK men mot slutet var de bara kaos. Jag tror inte att de blev så jätte bra bilder men om jag hittar några så kan jag väl lägga upp dem.

I am not perfect and neither are you.


Wordfeud!

Wimsaan@Wordfeud adda mig!

Car seat singer!

Haha hur gullig!

Sometimes following your heart means breaking someone elses.

Tjo vad händer jao? Haha så inte jag alltså, fast jag har börja säga jao lite mera nuförtiden för att de låter roligt sen fasnar de liksom. Über störande faktiskt. De började med att jag skulle driva med en av Isabells kill kompisar och sen dess har de fasnat... Håller på att träna på att inte säga de och att inte säga " Fucking " Eller " Fuck " så ofta. De låter sjukt illa men som sagt de har fasnat.
.
Men i alla fall. Jag kom hem från Fredrika bremer skolan, där jag naturligt viss går, för två eller kanske 3 (?) timmar sedan, dock har jag inte orkat hem ta datorn ur min väska i min hall. Åh jag har ätit nudlar också, biff så jag ska bli stor och biffig... Fast om man vänder på biffig och tar stor x4.
.
OKEJ, OKEJ. NU MÅSTE JAG TILLKÄNNAGE EN SAK!! Jag flummar bara just nu det här är ett väldigt ironiskt inlägg så ni vet! Det är helt enkelt för att jag absolut inte har något annat att blogga om.

grey's anatomy i mitt ♥!


Riktiga män faller för kvinnor med kurvor, bara hundar går efter ben.


Blogg tips!

Things you remember säger jag bara! Hennes blogg är ju oförglömlig, namnet passar perfekt till hennes blogg. Den består av vackra bilder och en väldigt välgjord och fin design. Jag fasnade helt enkelt direkt för hennes blogg och jag tycker att ni som inte läser den bör börja göra de! Thingsyouremember ♥.Önskelista 2011!

Iphone 4s eller iphone 4.
Två stickade tröjor, en från chicy.se och en från modekungen.se.
Två objektiv, ett 50mm f/1.4 och ett 30mm f/1.4. De jag allra helst vill ha är 35mm obejktivet.

Värsta pojkvänsakademin.

Nattbio!

De som inte dödar mig gör mig starkare, eller?

Jag vet inte riktigt om jag kan hålla med om detta. Vissa saker som händer kanske inte dödar en fysiskt utan istället dödar en psykiskt. Saker som man helt enkelt får lära sig leva med och som tillslut alltid kommer vara en del av en själv. De jag siktar på är inte mina personliga upplevelser, mitt liv är väldigt bra i jämförelse med andra som har eller har haft de betydligt värre.
.
De som inspirerad till att skriva detta var gårdagens Skavlan. Det var en tjej som hade varit med om de hemska på Utöya. Hon berättar hur det var att överleva när så många dog, hur varje dag var en kamp. Om hennes ständiga mardrömmar, sov svårigheter, koncentrationssvårigheter som aldrig förr och hur hon ibland känner skuld över att få ha överlevt när så många dog. Hon har bra dagar och väldigt dåliga dagar, för henne går allt i perioder.
.
För henne kommer mycket av hennes liv vara en kamp. Händelsen kommer vara en del av henne hela livet och hennes föräldrars liv. Kan ni förstå hur de måste kännas att ständigt vara rädd, hur det känns att må dåligt över av att leva, eller att knappt kunna gå i skolan?
.
Jag tror inte att de här gjort henne starkare än vad hon var innan. Jag tror att de här var ett bevis på hur stark hon egentligen är, för du vet aldrig hur stark du är tills att vara stark är de enda valet man har.
.
Hon uppskattar de hon har nu och att hon kommit närmre dom hon håller kärt, på de sättet kanske hon någon gång kommer kunna leva normalt igen, men just nu. Är hennes liv en kamp och ett försök till att leva ett så normalt liv som möjligt. Hon hoppas på en ljusare framtid och på att såren ska läka med tiden.
Learn from yesteday, live för today and hope for tomorrow.♥

A little bit of my Saturday.


Ska jag skaffa my showroom istället??

Är det någon som har my showroom som kan berätta om det är bra eller inte? Jag har inte riktigt om jag vill släppa min blogg än. Men om det är någon av er som har my showroom så kan ni gärna berätta vad ni tycker om de.

Give me a break!

This is how I want my computer to look like!

Pluggish!


The ones who feel the need to impress you, are the ones who are already impressed by you.


Naturvetenskap.

Snygga jävlar!

Skit sladd...

Kamera sladden är helt paj... Det betyder inga bilder vilket SUGER! För min del. Jag vet inte vad jag ska skriva just nu. Är bara allmänt irriterad.

Lördaag!

Hello hello därute! Jag vet att jag inte uppdaterade igår och ni vet varför, om ni inte vet kan ni titta in inlägget under. Nu har jag intenet ett tag i alla fall tror jag. Vet ej hur länge eftersom interntet är från pappas iphone. Yes,yes man kan ansluta till hans mobil internet via blå tand. Så för stunden har jag internet.
Men jag har inte så mycket att skriva egentligen. Jag vet inte riktigt heller vad jag ska göra idag, kanske åka och titta på min kompis handbolls match som börjar klockan 14.00. Men vi får se om jag uppdaterar mera under dagen!

Inget internet hos pappa.

Har inget internet hos pappa just nu så kommer inte uppdatera så mycket förutom om jag är i skolan. Men jag har ändå inte så mycket att skriva i alla fall. Så lägger upp en skit söt bild på en liten kanin istället!

Livet är komplicerat, och det är liv, om vårt liv skulle vara enkelt hela tiden skulle vi ha ett riktigt tråkigt liv.


Behöver foto inspiration!

Tipsa, tipsa, tipsa! Behöver ny inspiration, har absolut ingen aning om vad jag ska fota! har kikat runt lite på tumblr och andra foto bloggar men hittar inte riktigt något så intressant. Så kom igen nu bloggläsarna, tipsa om vad ni vill se!

Byter design för 3gången jag vet.

Jag byter mycket jag vet men jag har liksom inte varit 100% nöjd.

Alla helgons dag.


Dag 18 - Detta ångrar jag.

Don't regret your mistakes, learn of them instead, and be sure you don't repeat them again.
- Ord skrivna av mig, har inget mer att säga om de.

Flyttar.

Idag ska jag hjälpa min pappa och flytta. Han ska flytta till nynäshamn och nu när kusinerna åkt hem kan vi väl hjälpa till antar jag. Det är väl inte direkt de finaste området eller de roligaste stället. Men jaja, thats life. Dom står fortfarande i kö för andra lägenheter närmare stan. Men nu måste jag klä på mig.

Happy B-day!♥


Dag 17 - Mitt födelsedatum.

Ironiskt nog så fyller jag år IDAG! 4 november fyller jag alltså år. Dagen har varit bra jag har fått lite saker. Pengar, presentkort, en tv, en väska typ de. Sen har vi också ätit tårta och käkat ryggbiff med potatis potatisgratäng, jätte gott. Sen har vi spelat lite kort och nu är det ju idol! Wooohooo!
.
Men nu orkar ärligt skirva så mycket mera. Är lite trött, som ni kanske förstår. Men det har varit en bra födelsedag tycker jag!

Dag 16 - Mitt Favoritminne.

De bästa minnet är absolut cypern 2009. Det var jätte härligt! Sol, bad, god mat, brun hy! Åhh vill utomlands nuuu! Men det är ju en lite speciell dag imorgon så det går ju inte!

Day 15 - Min utbildning.

Jag går just nu barn och fritids programet på fredrika bremer. Mina planer är att bli lärare eller förskolelärare. Jag vill bli lärare för att kunna göra det jag kan för att alla barn, trots hinder ska kunna ha samma förutsättningar.
.
På den grundskolan jag gick på ignorerade man barns svårigheter istället för att se det positiva i de och ge de barnen, bland annat jag, den hjälpt de behöver för att kunna få exakt samma förutsättningar som alla andra barn inför vidare utbildning. För om man inte börjar jobba med de redan på grundskolan så kommer de barn med svårigheter få de dubbelt så svårt när de kommer upp på högstadiet.
.
För mig har det varit så, jag fick kämpa och om det inte vore för att jag hade världens bästa högstadie lärare skulle jag inte ha varit i närheten av de resultat jag har idag. Det är anledingen eller en av dem, hjälpa sånna som jag.

Fullproppat höstlov.

Här är det fullt hus och fullt ös hela dagarna och imorgon blir de shopping i Skärholmen, på torsdag tomtits, på fredag födelsedag 16ÅR! Och det är anledningen till värför jag inte har bloggat så mycket. Det är nämligen så att halv kusinerna, morfar och hans fru från norrland är här.
.
Nu har jag lite tid att blogga så nu skriver jag bara anledningarna till lite bloggande. Men jag har inte så mycket att skriva om just nu så det får väl räcka så här.

Day 14 - Mina drömmar.

Mina drömmar är väl att få en bra utbildning, jobb och en lägenhet, hellst i stan så fort som möjligt efter jag gått ut skolan. Sen skulle jag vilja gå någon foto eller journalist kurs och utveckla dem intresserna lite. Och om det skulle vara möjligt så skulle jag kanske vilja bli journalist lite senare i livet. Det skulle vara kul.

RSS 2.0