Gotland bilderna är räddade!

Imorgon åker jag med pappa och köper en ny kamera vi får se vilken det blir. Står mellan D90, D3100 och D5000. Hoppas jag hittar den som jag verkligen tycker är bäst så att jag kan ta riktigt fina bilder på underbara Gotland! Jäklar vad glad jag är nu alltså!

ⒻⒺⓈⓉ ⒽⓄⓈ ⓂⒶⓃⒼⒺ!


Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Hörs imorgon och sov gott!

Jag är på jakt efter lycka, i´m on the pursuit of happiness....


"i´m on the pursuit of happiness", jag är jakt efter lycka♥.


Nikon D90 eller EU - moppe?!

Jag har hittat den perfekta kameran en Nikon D90, men jag har också hittat den perfekta moppen! Beslutsångest! Säger jag bara. Vill ha båda två så jätte gärna, men får tyvärr bara välja en av dessa två skönheter! Vilken ska jag välja? Nikon D90 eller EU - Moppen?! Frågan alla ställer sig...

Är det någon som har en Nikon D90 som kanske kan tala om hur bra den är eller eventuellt, hur dålig den är? Isånna fall KOMMENTERA!2 dagar sedan: Hello Gotland!

Jag har liksom glömt av att tala om för er att jag ska till Gotland en vecka från och med på fredag. Jag kommer att ha med mig min systemkamera men vet dock inte hur mycket bilder det kommer bli. Som sagt den är ju lite trasig . Men eftersom att Gotland är så underbart så måste jag ju bara ha med mig min kamera och ta några bilder.  

Vi ska bo i Katthammarsvik, Östra Gotland. En bit från Visby skulle nog föredra bo precis intill så att man kunde shoppa lite när man ville. Men, men, man kan ju inte få allt här i Världen. Jag tror i alla fall att det blir kul för att Gotland är alltid så fint och mysigt ♥.

Det är nästan som i ett annat land!♥

Tea is my pastime!♥


(Bilden har jag tyvärr inte tagit själv, men den är fin!) Källa: Google.se.
Har ni någon gång doppat ost i tea? Isånna fall testa det, det är så himla gott! Om man dricker lika mycket tea som jag måste man testa. Osten blir liksom lagom mjuk och smaken går inte att riktigt beskriva!♥

Bitch , Hell yeah!

Det som numera står över kommentarsfälltet:
"Jag uppskattar kommentarer som handlar om MIN blogg & inte om din reklam för din egen blogg eller " Allt bra?" , kommentarer för att du ska få läsare som ändå inte stannar, tro mig jag kommer aldrig läsa din blogg igen om du lägger en sån kommentar, jag kommer inte ens klicka in på din blogg & svara på den. Jag vill inte heller rösta på din blogg i " Veckans blogg ", etc. Helt enkelt INGA JÄVLA REKLAM KOMMENTARER. Annars, för er som läser & tycker min blogg är bra & fin, tack för kommentaren!♥"

I may seem like a Bitch, but that's because I can really be one sometimes!

Inspiration by tumblr♥!H&M ♥ REA.


Allt detta är från H&Ms rea, och jag vill ha allt! Men dessvärre tror jag bara att jag beställer en av långklänningarna. De båda är super snygga och jag vill bara lägga ner pengar på en av dem så jag har världens beslutsångest! Heelp me!

Her comes the sun!

Jippy, idag är det den första dagen på länge det faktiskt är stekande het och solsken! Jätte skönt,verkligen. Idag ( Natt ), kom Camila hem så just nu är jag med henne men hon är på toa. Jag tror vi ska ut nu så ha det så bra!


Vem E Du?


Panda Da Panda - Vem E Du?

Snygg va?!


Och denna ska jag nämligen få! Eller i alla fall kanske, som det ser ut just nu. Jag får välja mellan en system kamera, typ vilken jag vill eller en moppe. Planen var att jag skulle ha en 30 - moppe men detta är minsann en EU - moppe så jag måste nämligen ta körkort.

Denna skönhet kostar 17.000:- i ny pris och den här är aldrig använd och hon säljer den för 6000:-, (6000:-!!!). Fatta vilket kapp! Vet ni vad som är ännu bättre?! Den som säljer moppen bor i Ösmo, ynka 3 mil från min lilla Ö. En halv timmes resa.

Jag hoppas verkligen den är fin och ser ny ut, man vet ju aldrig. Man får verkligen hoppas eftersom jag verkligen vill ha den här moppen.

Mobil blogg: midsommar.

Glad midsommar till att börja med! Just nu sitter jag ute på gräsmattan i solskenet hos pappa och lyssnar på Hole med låten malibu och väntar på att de ska börja grillas. Dagen har väl varit sådär, jag tycker midsommar bara är en annan anledning till att svenskarna ska få drick sig fulla. Men visst det är väl mysigt på dagen då alla är nyktra. Vi har i alla fall haft sol hela dagen och ganska varmt. Men nu måste jag sluta för jag ska duka , haha de ni! Rimma kan jag också ;).

Måste ha.Bilderna är från mode bloggarn Victoria Törnegren!
Såg denna häftiga toffs som kallas Donut bun på hennes blogg, den måste jag bara ha alltså!

Tack, tack.

Tack, tack för att ni prenumererar på min blogg, jag har nämligen märkt att jag fått ungefär 2 till. Jag har inte många prenumenater men i för sig tigger jag inte om att folk ska prenumerera heller. Det har jag aldrig gjort. Utan jag tycker att dom som gillar min blogg och faktiskt läser den och vill prenumenera ska göra det. Jag vill inte be folk vars bloggar jag inte läser att prenumerera på min blogg.

Det är inte riktiga läsare. Det gör bara människor som tigger om bekräftelse och som vill visa för andra att dom har många prenumenater, och med det läsare. Men sanningen är ju att inte ens hälften läser bloggen. Det är bara falska människor som gör sånt. Som sagt sånna som verkligen kämpar för att bli kändis bloggare, helt utan syfte.

Nej, nu lämnar vi de desperata i blogg världen bakom oss och tillbaka till min lilla blogg vid sidan om. Jag tackar er återigen för att ni följer mig, tack, tack, tack! Jag är er evigt tacksam.Take me back more than ones...


Veckans Blogg!


Denna veckan skänker jag äran till Sofi Fahrman, som de flesta säkert redan vet så är hon moderedaktör på Aftonbladet och driver också Sveriges största Mode tidning, vid namn Sofis Mode. Hon har också utgivit två böcker Elsas Mode & Elsas Värld, jag älskar dom böckerna och nästan dör av längtan tills trean kommer!

Jag har valt att sätta henne som veckans blogg för hennes fantastiska still och hennes böcker. Hennes still är fantastisk snygg! Tyvärr så har jag varken ekonomi, eller den rätta mode känslan hon har. Men jag ska försöka klä mig i lite tuffare still som hon i sommar. Ta till mig det billigare altenativen av det hon har.

Det som också är bra med hennes still är att den är både tuff och charmig. Ibland är den pojkflickig med plataskor, och ibland extremt elegant och charmig med ett par höga klackar.

Allt detta och mycket mera gör hennes blogg, böcker och tidning väldigt läsvärda och man blir aldrig besviken på Sofi Fahrman.


Dessie – Whatcha got.


Riktigt bra låt faktiskt!

Säg Det Med En Glass! Eller?

Herregud, glass priserna har verkligen stigit i år! Nu mera kostar en magnum 20kr och förra året mellan 17 - 18kr. Ja, 3 kr kanske inte är så jätte mycket men för att vara en glass är väl 20kr lite väl mycket? Daim glassarna har väl alltid kostat mellan 19 och 20kr men en TippTopp kostar 25kr! 25 hela kronor! Den har väl kostat lika mycket som daim ungefär. Alla glassar har höjt priset ganska rejält men egentligen gör det ju inte så mycket. Jag köper ju ändå inte glass så himla ofta.

Men nu byter jag från pris snack till beslutsångenst och de nya glass sorterna! Det har kommit ganska många nya glassar tillexempel så har Cornetto kommit med 3 helt nya smaker, och ännu bättre blir det! En av dessa tre är i TippTopp storlek! Sen har ju såklart Magnum och för ovanlighetens skull Daim kommit med nya smaker. Daim pear och Magnum, ingen aning om vad sorten heter. 

Det här året kallar GB ju dom nya sorterna Säg Det Med En Glass, vilket då ska innebära att alla glassar har en mening tillexempel Twister " Ska vi åka berg och dalbana ihop? " Och Solero " Du är het ", Jag tycker faktiskt alla söta små meningar passar med glassen den hör ihop med. Så jag tycker det var ett ganska smart val av GB att döpa denna Glass " Kollektion " till Säg Det Med En Glass.

Men det som är jobbigt med så många nya smaker är ju beslutet om vilken man ska testa! Jag har alltid så svårt att välja vilken glass jag ska köpa! Och nu när det kommer 13 ( 13!! ) nya glass sorter blir det ju inte så mycket enklare kan jag ju säga. Men hittils har jag i alla fall hunnit prova Cornetto - helt chocklad glassen med nötter och Daim pear. Ingen av dom kommer nog bli mina favoriter 2011 eftersom att en hel chocklad glass blir man lite trött på och sen har jag aldrig varit något jätte fan av Daim.

Men om man älskar chocklad glass borde man testa Cornetto glassen och om man alltid gillat daim så bör man testa Daim pear.
Så mycket kan jag väl säga om Glass säsongen 2011. Om jag är nöjd nja kanske inte riktigt hittils, men det kommer jag nog bli, alla hittar väl sin favo!

Mozarella tomaater!


Mozarella tomater är så sjukt gott! Jag skulle kunna leva på det!

För det regnar över Stockholm idag....


Sanningen bakom lite bloggande!

Andra avenyn ( what?! Ono), hahaha nej men jag har faktiskt varit så upptagen med att kolla igenom hela första säsongen och läst Elsas Värld så jag har inte hunnit göra mera en högst 2 per dag. Och igår vart det väl två inlägg tror jag pga nya designen.

Men det sista inlägget jag skrev igår var faktiskt riktigt bra enligt mig själv. Den kopplades kanske också lite med designen, om man läst texten jag skrev på själva headern. Och för er som inte uppmärksammat texten på headern så lyder den : The small things we do in our daily can make a change, always have that on you mind.

Jag tycker det är en väldigt viktig text som man bör tänka på varje dag, att man faktiskit kan förändra något genom att inte lämna datorn eller tv:n på standby ( stavning? ). Eller att inte ha lampor tända i onödna. Fast man inte tror det hjälper det. Tänk på det!

En sanning.

En svenska familj med tillgångar : En familj sitter hemma och äter frukost. Samtidigt som tv:n, som står på tv4 nyheterna rullar på, skummar de också nyheterna i dagens tidning. När de läser något eller hör något hemskt stannar de upp och tittar igenom, och suckar som om de brydde sig högt " Oj, titta så hemskt ", och sedan fortsätter de som vanligt igen.

Miljön är helt körd i botten och vi bryr oss inte, folk svälter och vi bryr oss inte, det finns barn som blir misshandlade och våldtagna av sina föräldrar men vi bryr oss inte, för vad kan vi göra? 

Vi bryr oss inte för det är inte våran familj, det är inte dom som står oss nära, det är inte vårat land. Varför ska vi bry oss? Eller någon annan bry sig redan jag behövs inte. Miljön är också ett exempel, Ähhh, jag behöver inte tänka på miljön så mycket, det gör ju redan alla andra. Dom behöver inte mig. Men the thing is ALLA tänker likadant , att alla andra ska göra det åt dom eller att någon annan redan gör det. Jorden kommer finnas kvar i alla fall, skit samma!

Vad händer då? Jo, ingen bryr sig! Vi är jätte duktiga på att lägga anvsaret på varandra och inte ta tag i det själva. Vi måste erkänna för oss själva att om vi inte börjar göra något åt den grop vi grävt kommer vi dö i den gropen. Den nya generationen kommer få lida för de samhälle denna generation har skapat. Vi kommer få ta tag i det, om inte vi också nekar det för oss själva! Det är våran jord och vi måste ta hand om den tillsammans! Stora som små.     

  

Alla barn kan inte äta sig mätta hemma from Stockholms Stadsmission on Vimeo.
Det var denna video jag skulle skriva om, det var den som framför allt insperera mig. Det är en utav dem bästa reklamerna jag sett. Den är gripande och en sanning vi kan göra något åt som vi måste göra något åt.

Ny design som ni säkert märkt.

Vad tycker ni? Ni har väl uppenbarligen redan märkt det.


Sweet♥!Bla, bla, bla.

Usch idag är vädret inte alls bra! Imorse funkade det, då var det i alla fall strålande sol och knappt molnigt alls. Men nu, nu är det helt annat väder och jag ser knappt solen! Buhuuuu :(. Idag lite senare ska jag jobba så just nu har jag en "inne stund", tills klockan 15.30 då jag måste cykla 3 km för att komma fram till mitt lilla sommar jobb.

Det är inte ett sånt vanligt sommar jobb, som tex, ica. Utan detta är en "privat" tjänst, om jag får kalla det så. Jag får alltså betalt för varje gång jag är där och jobbar i 2 timmar. Jag får mellan 150 och 200:- varje gång jag är där, och denna vecka ska jag jobba 3 dagar så det är en ganska bra slant ändå!

Jag behöver pengarna kan jag ju säga. Min systemkamera har ju gått paj, eller den funkar men den är ganska jobbig och den ställer inte in fokuset som den ska. Så jag måste antingen laga den eller köpa en ny, eventuelt min stora systers gamla Nikon, eller gamla och gamla det är en D70 så jag hoppas den funkar bra! Jag har ju en canon nu men skillnaden är ju inte så jätte stor mellan Canon och Nikon. Nej, ska jag sluta skriva och istället läsa lite Elsas Värld.

Balfoton!


Jag och super snygga Tess!♥

Jag och bebe!♥

Jag och min fina klass! ♥ Kan inte fatta att vi aldrig mera kommer gå i samma klass igen, att vi inte kommer ses igen på samma sätt efter sommarlovet. Jag har inte fattat att vi slutat en, att somliga av oss aldrig mera kommer ses, fan blir nästan tårögd när jag skriver det här! Jag älskar er och det kommer jag alltid göra, jag kommer alltid minnas er! ♥♥♥

Veckans blogg!


Stina Lee! Hennes blogg är väldigt fin i helhet, även fast jag läst inläggen så brukar jag sitta och titta igenom bloggen flera gånger. Hennes fina bilder och bra inlägg om sitt barn Maya och sin vardag är intressant! Ibland kanske det kan bli lite enformigt, men jag gillar det på något sätt!
Så hon är alltså veckans blogg!

Avslutnings presenter ( En så länge ).Två sidigt halsband, älskad och framtid!

Kenza örhängen och halsbandet igen :)!

Stipendium!


500:- Check!

Gårdagen.

Igår vet väl hela Sverige redan att det var nationaldag, så det behöver jag inte kommentera vidare utan jag går direkt på vad jag gjorde istället! 

Igår var jag i handen för att titta på lite saker till balen idag (smycken och sånt) jag hittade sedan H&M och med det än jätte snygg blå klänning , sedan hittade jag också cubus rean och köpte en tröja där. Jag hittade ju såklart en del snygga accessoarer. Allt kommer ni få se på bild sen i ett annat inlägg. 
Men nu måste jag skynda till bussen! Ha en bra dag!


Tävla om en iphone 4 i vitt!

Tävling: http://veckansbild.se/News/Tavling/18. Jag är med ocn tävlar om en vitt iphone 4 var med du också gå in på länken eller bloggen ekkis.se för att delta.


Skönt att se.

Skönt att se att läsarna ökar hela tiden nu när bloggar ganska intensivt igen. Nu är det ända jag behöver göra byta till en stillren design. Sen ska jag nog keep it up under sommaren. Juste Simon vann BB skit glad är jag just nu jippie!

Big Brother finalen 2011.

Jag har egentligen inte bloggat så mycket om Big brother men nu när det är final måste jag ju bara skriva någonting om det. Jag kan ju börja med att säga att mina absoluta favoriter redan valt att gå ut eller åkt ut. Mina favoriter var: Tobbe ( min absoluta favorit), Rodeny, Christian, Katerina, Jessica och Gurkan. Det var faktiskt rätt många jag gillade eller började gilla efter ett tag.

Simon är såklart också lite utav en favorit eftersom han är så himmla snäll och söt. Som en stor Nalle björn och jag hoppas över hela mitt hjärta att han vinner. Jag har röstat idag för första gången och den rösten gick till simon.
Men nu måste jag kolla vidare på finalen!

Värme.

Det är så skönt att värmen håller sig kvar! Imorgon ska det bli 24 grader, det är ju som i förrgår, shit vad skönt det ska bli, nu ska jag ut i värmen igen!

Om mig, som jag är.

Min blogg handlar inte om bantning, min blogg handlar inte om pengar, inte heller om märken, inte heller om en vanlig tjej som vill bli en stor bloggerska en dag. Min blogg handlar inte om mitt privata liv, eller min vikt, inte om mitt utseende, knappt om mig själv som person.
Min blogg handlar inte om perfektion, inte heller om bekreftelse om att jag är tjock,smal,ful eller snygg, inte om mina vänner eller familj, inte om någon jag vill vara eller försöker vara, inte om mig som offer för att jag har dyselexi, inte om mig som är elak eller snäll, inte om osäkerhet eller självsäkerheten inom mig.

Den handlar om mig, den delen av mig som älskar att utrycka sina åsikter och känslor i texter. Den handlar om den delen av mig som många av mina vänner aldrig skulle förstå sig på, aldrig skulle fatta. Jag har aldrig velat framstå som någonting som alla andra redan är! Jag är något helt annat, något nytt, något som blogg världen behöver.

Jag vill faktiskt i detta sammanhang påstå att jag är mycket interligent. Jag vet vad jag kan och vad jag inte kan. Jag vet vad jag är duktigt på, och jag vet att det är att skriva. Bara för att jag inte kan matte betyder det inte att jag inte är interligen, det bevisar bara mina svegheter och styrkor ännu tydligare. Det får mig att förstå hur bra jag är på nästan allt annat jag gör. Man måste också falla platt på jorden ibland för att verkligen få fötterna stabilt på jorden återigen.

Om man aldrig misslyckas, hur vet man då när man verkligen lyckas?

♥!


Glamourama 2.

Tittar igenom Glamourama 2 avsnitten just nu, har inte hunnit tittat på det när det varit vecko premiärer. Men det är ju som jag brukar göra, det gjorde jag med Tyra & Kenza show och Stylisterna. Kolla igenom alla avsnitt när de redan slutat sändas. Jag orkar helt enkelt inte kolla och sedan vänta en vecka på nästa avsnitt.

Det gör mig bara irriterad att få gå och vänta. För mig blir det verkligen mycket enklare att kunna kolla när jag vill, oftast när jag har det ganska tråkigt eller när jag är nattpigg och inte snackar skype. Jag undrar vad mitt nästa "kolla igenom när jag har tråkigt eller är nattpigg" projekt blir, har Isabelle Strömbergs show börjat? Den får isånna fall bli projekt numbero 4.

Lång helg.

Jippy! Nu har äntligen "skol skolan", som jag brukar kalla den slutat plus att det är lång helg och att vi bara går 2 dagar nästa vecka sen är grundskolan slut! Fy tusan vad skönt!

Nästa vecka har vi också bal det ska bli ganska kul, fast jag tycker det är överskattat att ha bal i 9an, eller det blir för seriöst. Jag skulle aldrig köpa en kläning till balen för mer än 500:-, min balklänning kostade 399:- på nelly.com. När jag går i gymnasiet kanske jag kan slösa lite mera på balen men inte i 9an, det är bara en kul grej man gör tillsammans.

Jag känner många som ska åka och fixa håret och sminket för ca: 1000:-, varför inte bara locka håret eller kolla upp på internet hur man kan fixa en snygg enkel balfrisyr, det kommer jag göra tror jag om jag inte använder den frisyr jag planerat. Det kommer bli bra hur som helst!

RSS 2.0