Ed Westwick.

Mina grannar kollar på skräckfilm så högt så det hörs i hela mitt rum, lite obehagligt ja. Så jag har precis tittat klart på det sista avsnittet någonsin av One tree hill, (Gråter som ett barn varje gång jag ser det), För att komma på andra tankar än jigsaw och slender. Men kan fortfarande inte fatta att det är slut liksom, Världens bästa serie någonsin. Varför? Jag ska kolla om dem tills jag kan allt utantill! 
 
Men innan jag kollar om Oth för andra gången så ska jag se klart alla gossip gril avsnitt som finns. Och nu börjar jag på riktigt bli jätte rädd för nu är det jätttteee läskig musik från deras lilla skräckfilm så jag tar det som ett tecken på att jag ska kolla på gossip girl tills de slutar låta läskigt. Godnatt, om vi ses imorgon vet jag ej, slender man kanske hinner döda mig.... 

Winter wonderland.

Känner, av någon anledning för att blogga hela tiden idag. Så jag får väl helt enkelt göra det! Så här såg det ut imorse när jag skulle till skolan klockan 08.00. Snön lyser verkligen upp i mörkret, man märker verkligen skillnad på ljuset ute på morgonen och kvällarna. Ganska skönt tycker jag ändå, jag gillar ju snö och en enbart kall, mörk vinter bara är deprimerande och hemsk! På vintern ska det vara snö helt enkelt! Plus att det är första december imorgon, herregud, tiden går såå fort!

Monkey.

Pluggar lite samtidigt som jag kollar på gossip girl. Träningen vart inställd pga för några bokningar, sad but true!


Om ni inte tittat, titta! SHM ♥.

Om ni har tid att se den här videon så tycker jag ni ska göra det! Sjukt bra, sista 5 minuterna alltså, gåshud!
 

Tränat, gossip girl.

Har precis duschat efter att ha varit och tränat. Just nu tittar jag på gossip girl efter de, sova!


SNÖ.


@Gymmet.

Eller jag var i alla fall där nyss. Jag har redan träningsvärk men det är nice, jag vet att jag kommer älska resultatet till sommaren sedan ( förhoppningsvis ), gäller bara att äta rätt och träna rätt. Men allt blir bättre och bättre faktiskt. Jag har minskat rejält med sockret på vardagarna i alla fall. Förut köpte jag en bulle i cafeterian ibland när vi slutar sent som mellanmål, men nu har jag slutat med det med. Inte för att det är så farligt men ändå, det är betydligt bättre att äta en frukt! 
Mål, snyggt! 

Downtown, I like it when you kiss me downtown.

Hejsan! Rubriken har inte med inlägget att göra överhuvetaget, det är bara ett stycke från Icona pops låt som heter Downtown, så grymt bra!
Idag har jag såklart varit i skolan, det har gått bra och dom analoga bilderna blev också bra, bättre än förra gången, i alla fall på negativen. Efter skolan så åkte jag och tränade, skönt som vanligt.
Imorgon blir det gym och på torsdag & fredag zumba igen. Jag har också, från och med imorgon börjat äta kost tillskott, det ska tydligen bränna mera fett och kalorier, alltid kul att testa tycker jag. Sen får alla andra säga vad dem vill om det. 
Sen har vi också fått upp lite julpynt här hemma, myys! Nu ska jag sova hörs imorgon! 
 

Cozy times!

Hejsan! Sitter just nu framför gossip girl med te. Ligger redan på säsong 2 och jag började kolla för ca: 2 veckor sedan, haha nörd. 

Hey man, are you just gonna stand there?

Hej! Har inte uppdaterat något idag dels för att jag inte orkat och sedan för att jag gjort en analogfoto uppgift, sen så hittade jag denna älg på vår grannes baksida, hur snäll som helst! Han bara stod där och åt medan 7 pers stod och tittade och fotade honom bara några meter ifrån. Och efter allt detta så har jag också varit och tränat. 

Hur kan jag missa detta?

Sitter just nu och önskar att jag var påväg in mot friends Arena för att se Swedish house mafias sista spelning. Hur kan jag missa detta?

Paradiset.

Mitt fina paradis! Längtar super mycket efter underbara Kiruna, mitt andra hem. Det är så otroligt fint, både på sommar och vinter. Såklart är det lite finare på vintern än på sommaren. Speciellt eftersom man kan se norrsken på vintern. Jag var tvungen att ringa mormor för att fråga om norrskenet i år. Dom hade tydligen haft norrsken i år så jag hoppas, hoppas, hoppas på att jag kan lyckas få se ett och att jag lyckas fota ett!


Sammanfattning av gymnasiemässan.

WOW! säger jag bara, vissa gymnasium satsar verkligen alltså, kostymer, levande djur, hår och nagelsalong på plats mm. Jag ångrar lite att jag inte åkte till mässan när jag väl gick i nian när jag var där idag, det hade kanske fått mig på andra tankar om skolor och program. Jag säger inte att jag inte gillar det jag går nu eller skolan, men när jag ser Södra latin skolan dör jag lite. En så sjukt fin skola alltså! Att gå på den hade ju varit liiite av en dröm, men eftersom att jag inte gick på mässan i 9an så visste jag inte ens om att skolan existerade först efter att jag hade gått klart år 1 på gymnasiet.
 
Så mitt tips till alla är att verkligen, verkligen tänka igenom vad ni ska välja för någon linje och skola innan ni väljer och gå på tillexempel öppethus, mässor mm. Som sagt, jag säger inte att jag är missnöjd med skolan eller linjen, men om jag helt ärligt fick välja om, är jag inte 100% säker på att jag skulle gjort samma val som då.
Vi har öppet hus på onsdag, så om ni missade mässan och är intresserade av fredrika bermer så tycker jag att ni ska komma dit! Min klass står för öppet hus för barn & fritid pedagogik, vår linje, detta år. Vet inte om jag ska stå där eller inte än eftersom jag stod gymnasiemässan, de får jag välja själv, men skulle gärna göra det! 
 

Gymnasiemässan!


Pluggar lite...

Haha, känns bra att stå och rekommendra barn och fritids programmet imorgon på mässan när man har det här på hjärnan. Vi ska nämligen ha prov, muntligt på hur mycket som helst, det ni ser i bild är bara en liten del av provet kan jag säga...

Gymnasiemässan imorgon!

Ses vi där? Jag representerar merika, barn och fritid pedagogik på fredrika bremer skolan.

Xoxo gossip girl.

Hejsan! Sitter just nu och tittar på gossip girl, sjukt bra serie! Dock inte bättre en oth.

Sexy by sweden.

Idag fick jag hem denna jackan i brevlådan. Jag fick den i födelsedags present av mamma. Tycker att det är en super snygg, bra stadsjacka. Rekomendras verkligen! 
 
Jag kom nyss hem från gymmet efter 1.5h, så nu sitter jag framför greys anatomy med te! 

Träna, träna, träna.

Gissa vad jag ska göra idag? Haha inte så svårt att lista ut kanske. Idag blir det att kötta sönder på gymmet och imorgon blir det zumba. 

Nyår & Jul outfits, mina tips!

New year
Allt går att hitta på Nelly.com!
Jag är en sån som tycker att simpelt är ganska bra och skönt, stilrent funkar alltid! Uttrycket less is more tycker jag stämmer ganska bra på mig. Ska man ha paljetter så får man passa sig lite med andra typer av detaljer, då kan det tillexempel vara snyggt med skor utan paljetter om klänningen är täckt med de. Dock kan det funka med paljetter på klänning och skor, men då får det inte vara för mycket paljetter på klänningen men som sagt, jag tycker att man helst ska köra på hel svarta skor och en svart, en färgad, smipel väska.
 
Outfit 1. Jag älskar jag verkligen väskan med läder detaljerna och tycker den passar rätt bra. Dock skulle jag nog köra på svarta skor till det nu när jag tänker på det i efterhand. Men klänningen är otroligt fin och passar väldigt bra till nyårsafton. Smycken till outfiten skulle kunna vara små örhängen och tunna silver armband kanske. Inte något stort och massivt här heller då får man skippa skorna eller byta ut väskan.
 
Outfit 2 är mera utav en julaftonsklänning med höga, svarta klackar om man skulle känna för det. En simpel, hel svart väska. Till detta skulle lite större armband och örhängen funka om man skulle känna för det, annars funkar simpelt här också. 
 
Outfit 3 är också tänkt till nyår, ett par super snygga paljettskor och en super snygg klänning med paljett detaljer. Här är ett exempel som funkar med massiva paljettskor eftersom hela klänningen inte är paljett och för att det är svarta paljetter. En hyfsat enkel väska, en kopia av chanels välkända väska. Den funkar till alla de tre outfits jag valt ut eftersom det är en väldigt fin liten väska med axelband. Smyckerna till denna outfit skulle kunna vara ett relativt litet halsband med ett lite tjockare armband kanske. Små örhängen återigen och helst simpla med tanke på att det inte får bli för mycket paljetter.

Hoppas det gav er en lite klarare bild av vad jag tycker är snyggt och vad jag vill se på nyår vs jul.

Jag idag.


Gooodnight!

Dålig uppdatering idag, sorry sorry! Btw har börjat kolla på gossip girl nu så jag kommer väl tjata sänder bloggen om ännu en serie, haha.


Följer mina favoriter på twitter.

Hejsan! Dagen har varit lugn. Det jag gjort idag är tränat och efter det tagit det lugnt.Just nu sitter jag och följer alla oth skådisar jag kan hitta på facebook, instagram och twitter, även bloggar men det har ju inte så många av dem, tråkigt nog... Jag har aldrig använt twitter innan, jag har haft ett konto där i över 2år men jag har aldrig haft någon anledning till att använda det, men nu har jag det! 
Följ mig där! 
 

One tree Hill.


Truuuuue!


Inspiration!


Dagen hittills.

Har precis kommiit hem från gymmet efter ungefär 1h med styrketräning. Alltså jag har en helt sjuk träningsvärk från all träning denna vecka. Mina ben värker så mycket så jag döör, men jag beslutade mig ändå för att dra ner till gymmet. Det gick väl bra tror jag, imorgon ska jag också träna, för femte gången denna vecka, vi får se hur det går...

Hem klickat!

Två nya skal till min iphone 5 från Fyndiq.se!

Fredag!

Hejsan! Har haft en sjukt bra dag, började med skola, och en tidig dag sedan gym. 20min på löpbandet och sedan ett zumba pass. Sedan har jag bara ätit gott och myst hela kvällen!


Tidig dag snart träning!


Tränat!


Dom som fick dyslexi att framstå som något fult.

Ibland chockar det mig forfarande att jag har fick en hyfsat grav dyslexi diagnos för 6år sedan, det känns som i ett annat liv, så långt borta. Jag tror inte att många förstår hur jag kämpat med att läsa, skriva och stava. Många frågar också, har du inte dyslexi? Jo, men betyder det att jag är dum? Jag har kämpat och slitit för att bygga upp den jag är idag i skolan och min syn på dyslexi.
 
Skolan har varit kämpig, den var kämpig de 6 första åren om inte mera. Jag läste böcker som var till för årskurs 1 när jag gick i 3an, jag kunde inte skilja på lilla b och lilla d, jag kunde inte säga vilket datum jag var född, inte heller stava lika bra som de andra barnen, jag tänkte ständigt, vad är det för fel på mig?
Jag själv visste att jag inte kunde skilja på lilla b och lilla d när alla andra kunde det och när jag läste högt visste jag att jag snubblade på varje ord och det gjorde inte alla andra i min klass. Ändå övertalade mina lärare mig om att det var bra. 
"Bra Hilda!"
 Brukade de säga till mig utan att ens bry sig om att berätta hur det egentligen låg till för mina föräldrar. För nog var dem medvetna om att jag hade svårigheter, det gick inte att missa. Men istället för att ta det privat med mina föräldrar och mig så valde dessa lärare att förnedra mig ännu mer genom att, högt på tavlan framför alla andra elever i klassrumet, säga:
"Hilda, det här är ett b och det här är ett d, du måste lära dig det"
 
Hur ska, en djupt förnedrad 9åring med gråten i halsen kunna försvara sig mot det? Mot de människor jag såg upp till och till de personer som hade makten i skolan? Hur skulle jag någonsin våga säga något till mina föräldrar när jag kom hem från skolan den dagen, eller alla andra dagar?
 
Jag kommer aldrig glömma det. Och nu i efterhand så förstår jag att en lärare absolut inte får behandla en elev på det sättet som hon gjorde mot mig. Det kallas för tjänstefel.
 
Skolan nekade att jag hade dyslexi, de trodde dem inte på när mamma frågade och undrade gång på gång om allt verkligen stod rätt till, under 5års tid höll de på att förneka min dyslexi, 5år! Mamma gav dock inte vika och beslöt sig till slut, efter 5år i skolan, för att ta saken i egna händer.
 
Jag hade dyslexi, och inte lite heller. Min fråga är, vilka lärare gör så mot sina elever? Vilken skola gör så? Handlade det bara om extrem lathet eller bara otroligt ignoranta, oengagerade dåliga lärare som enbart var där för att få betalt? Jag tror att det handlar om för mycket av båda två. Bra lärare vet hur de ska hantera sådana situationer och låter inte mig, eller några andra med svårigheter som gått på skolan, gå och undra vad det är för fel på dem under 5års tid. För jag är knappast ensam. 
 
Dessa människor har INGEN som helst rätt att ens få kalla sig för lärare eller förebilder överhuvdtaget. Jag känner ingen som helst tacksamhet mot dem, ingen alls. Tack för att ni fick mig att känna mig dålig och värdelös i 5år? Nej, jag tackar mina lärare från 6an till 9an, mina föräldrar och släktingar, de lärare jag har idag och mig själv för hur långt jag kommit. Jag är tacksam för en sak dock, att ni visat mig precis hur man inte ska vara som lärare eller bete sig som lärare. Tack för mig!  
Hilda, 11år gammal.

Påväg till skolan!


Jag visste att detta skulle hända.

Jag blir så sjukt arg och irriterad när jag ser det här! Nu har Sverige Demokraterna ännu en gång visat vilka sanna svin dem är. Det är inte direkt första gången någon högt stående i SD attackerat folk med rasistiska åsikter. Jag tycker det är fruktansvärt att Svenska folket röstat in dessa människor i riksdagen. Ni som har röstat på dem kommer få ångra er djupt i framtiden, det är min teori för dessa människor vill göra så mycket mer än att bara minska invandringen i Sverige och det kommer visa sig. I grund och botten har dem nu bevisat ( ännu en gång ) att deras parti består av trångsynta, äckliga rasister. SD, ni kommer inte få min röst 2014, inte för att ni någonsin hade den, men ni kommer aldrig få den heller. Jag vet bättre än så, godnatt!

Julklapps tips!

christmas gifts!
Det är ju inte riktigt jul än men här har ni i alla fall lite tips på bra julklappar till i år! Nu var det kanske  mest bara riktat till flickvännen, mamma, syster eller systrarna. Jag ska göra en till lite senare till pojkvännen, pappa och bror eller bröderna. Jag har ju tid på mig! 
 
Lite av allt detta kommer i alla fall stå på min önskelista i år!

Åhh vill ha en bebis siberian husky!

Hur söta? Fast en med ett blått och ett brunt öga, så fina! 
 
 

Portkod 1321.

Jag, som alla andra unga, vill såklart hylla SVTs serie Portkod 1321. Den är verkligen super bra, jag tycker alla ska kolla på den oavsätt ålder!

Inspiration!


Dagen + svar på frågor många ställt.

Hejsan! Har precis kommit hem från skolan och träningen. Slutar ju 17.30 så jag hann knappt vara hemma i 20min innan jag skulle iväg igen. Men nu är jag hemma igen! Imorgon blir det en kort skoldag och sedan eventuellt gymmet!
Jag ska svara på en liten fråga jag fått rätt många av:
Vart kan man se Victoria's secret fashion show om man missat den? 
Jag har själv missat den i år och endast tittat på bilder från showen. Jag har letat som en galning på internet men den finns inte uppe någonstans just nu. Dock tror jag den kommer dyka upp snart på youtube eller någon annanstans. Jag lägger upp showen på min blogg när jag väl hittar den så, keep in touch!
 

Victoria's secret fashion show 2012!

Åh! Världens snyggaste kvinnor!

Årets första pepparkakor.

Hejsan! kom hem för lite mer än en timme sedan. Precis i tid till både middag och färdig bakade pepparkakor. Hemgjorda pepparkakor är godast, även fast de kanske är köpe deg.

Rapunzel löshår?

Nu när jag har en mera jämnfärg så funderar jag på att skaffa löshår. Förut hade jag så många olika nyanser i mitt hår så de aldrig skulle funkat med löshår. Nu funderar jag på Clips i äkta hår från rapunzel, vad säger ni?
 

Tränat.


Shopping + frisör!


Påväg in till stan!


Lång dag, godnatt!

Den här dagen har varit så seg, känns som att klockan stannade i typ 2h när vi var i skolan. Men det beror kanske på att jag åkte och tränade direkt efter skolan ungefär. Jag hann väl typ äta lite snabbt sedan var det dags att gå igen. Nu är jag super trött och vill bara sova, imorgon väntar en dag på stan med bland annat frissör besök och mys med världens bästa Nadine!
Ungefär såhär vill jag ha mitt hår, fast längre men färgen är bra!

Inte för att skryta, men...

Yes, snart blir ju betyget A standard för mig alltså, haha! Har bara fått A och B i år på allt vi gjort hittills, jag måste helt enkelt bara säga att jag är bäst!


Strong.

Har precis varit och tränat för 3 gången denna vecka. Imorgon ska jag också träna och på söndag också.


Varför matematik?

Värsta. Ämnet. Någonsin. Som ni kanske förstår så gick provet idag inte så bra. Jag kunde typ 5 frågor av jag vet inte hur många. Tyvärr så är som sagt inte matte min starka sida och speciellt när maan börjar blanda in massa bokstäver också... Dock så tror jag Historia provet gick super bra, vi fick tillbaka det idag men vi fick inget resultat, utan mer ett omdöme först mitt omdöme stämde överäns med A kriterierna så det blir väl ett betyg där i kring. Vi kommer få reda på hela resultatet imorgon eller i helgen.
 
Han tyckte nämligen vi skulle läsa hans kommentarer om provet först, innan vi fick betyget, eftersom om man får ett betyg på de direkt så kollar man bara på det och inte på själva kommentarerna om vad som var bra respektive saknades. Men som sagt, jag tror de gick bra, runt A eller B.
 

Nelly.com, Michael Kors. my

Wanted
Skor och linne Nelly.com, Väska och klocka Michael Kors.

18:40.

Usch, dags att börja plugga lite matte i förberedelse för provet imorgon, vi får se hur det går, är helt ärligt orolig för just matten. Det är de enda jag har svårt med i skolan alltså, fy!

Barack Obama.

Såg just detta på aftonbladet. Jag har aldrig hört om den här människan förrut men tydligen är han super rik och därför känd. Han var och är väl fortfarande anhängare till Mitt Romney. "The world is laughing at us", har han bland annar skrivt. Om han nu tror det så är han både blind och döv, hela Världen är lättad för att Obama vann president valet. Han vill stabilisera landet, ta tag i miljö problemen och de ekonomiska problemen. Medan
Romney, som är mormon, tror på att Jesus och Gud ska lösa miljö problemen, vart är logiken? Det är min fråga. 
Han vill sänka skatten ännu mera och göra det ännu jävligare för de fattigare människorna i USA och göra de rika, som tillexempel Donald J. Trump ännu rikare. Han vill också förbjuda abort helt och hållet och jag har inte ens orkat läsa om vad han tycker om Homosexuallitet, mm än. 
 
Helt ärligt så tycker jag att Trump är riktigt egoistisk, så länge han har sina pengar så kommer väl han knappast bry sig om omvärlden. Jag tycker samma sak om Mitt Romney, Usa står för många av Världens utsläpp och är ett utav Världens största länder. Och att stå och säga att gud löser miljö problemen är nog bland de sjukaste jag hört, någonsin. Jag tror att det beror på lathet från hans sida, miljö problemen är förstora och han orkar inte ta tag i det. 
 
Jag är lättad över att Obama vann valet över Romney, annars hade Världen verkligen gått under i år. 
Barack Obama! ♥

Work hard, sweat hard.

Har precis duschat och druckit chai te efter att ha tränat, like i like! Nu ska jag sova godnatt!
 

English chai tea.

Hejsan! Har precis kommit hem från skolan och sitter just nu i soffan med en kopp chai te, som jag fick i födelsedags present. Det är verkligen jätte gott, smakar som chai latte fast såklart inte lika sött, tur det eftersom jag tycker chai latte är alldeles för sött. Ska snart laga lite mat och sedan gå och sälja lite newbody. 

Jag idag!

Godmorgon! Börjar klockan 09.55 idag så lite sovmorgon fick jag i alla fall!


Födelsedags presenter.

1500:- till jacka, 1400:- lösa pengar, choklad, höga strumpor, 200:- H&M och chai te+ iphone 5, armband, smink.

iPhone livet ut!

Måste bara säga att iPhone 5 är den bästa telefonen jag nånsin haft! Rekommenderas. Födelsedagen har hittills varit väldigt bra och de kommer förhoppningsvis fortsätta så!


Iphone 5!


Grattis på 17års dagen Hilda!

Tack, Hilda och vi hoppas på 17år till och ännu mer, för jag ska leva ut i 100år! Kan knappt förstå att detta är mitt sista år som barn. Jag fyller 18år om 1ÅR! Skrämmande och skönt samtidigt, ett år kvar som"barn" sen blir jag liksom myndig! 

Cupcakes!

Hejsan svejsan! Här hemma har vi precis bakat och ätit Cupcakes, hembakad pizza står också på menyn för kvällen! Imorgon vet nog alla vad som väntas, min 17e födelsedag! Ha en fortsatt bra kväll!

:))❤!


X - factor sverige släng er i väggen!

Det här är en sann talang!

2 dagar kvar tills min födelsedag, går och väntar som ett litet barn väntar på jultomten.

Kan knappt hålla fingrarna i styr, snart kommer jag seriöst börja leta i varenda låda vi har i hela huset efter mina presenter. Men jag försöker dock hålla mig eftersom det skulle bli så tråkigt om jag hittade dem. Då får jag ju inte någon överaskning på den stora dagen, haha. Det är många år sedan som jag var så taggad på min födelsedag som i år. Förra året så tänkte jag inte så mycket på det förrän det bara var 1 dag kvar eller något sånt. Nu har jag längtat sedan 20 dagar tillbaka. Jag har, helt ärligt inte någon aning om varför! 

Details.


RSS 2.0