Coldplay <3


Red Converse !


Jag har visst glömt att säga att jag har fått hem mina super snygga röda Converse! Åhh älskar dem!

Har inget att skriva om längre!

Fan, har helt tappat lusten att blogga. Min design är tråkig, jag kan inte komma på någon krönika att skriva och jag tappar läsare för att jag inte hinner blogga. Jag har haft så mycket i skolan nu sista veckorna ska ni veta. Jag har lyckats så bra i allt, fått 5 MVG:N, utom matten. Den jävla matten, den förstör allt. När allt i skolan är så jävla perfekt så går inte matten. 

När jag fick reda på att jag var tvungen att göra extra tester så kände jag bara att jag ville dö, dö, dö. Jag har kämpat så jäkla länge med skolan. Jag kände verkligen att jag lyckats plugga upp mina betyg, och det har jag. Att ett enda ämne kan förstöra så mycket. Om jag nu skulle få IG i matte skulle jag bryta ihop. Det skulle verkligen förstöra allt.

Jag har bara en sak att säga till den som kom på matte: Fuck you!


Some people.Some people are real.
Some people are good.
Some people are fake.
And some people are real good at being fake.

Andra Avenyn galningen.

Har laddat ner alla säsonger. Jag har sett halva första igen, fy faan vad bra det är!

Plugg.

Pluggar uppdaterar när jag uppdaterar.

Dagens planer.


Pirates of the Caribbean 4 på bio.

Veckans Blogg!

Veckans Blogg blir...Tyra Sjöstedt! Många tycker att Tyra "fuskat" sig i blogg världen genom att få länkningar av bla. Kenza och Blondinbella. Detta kanske stämde från början men inte nu längre, enligt mig. För om det nu bara var därför så skulle väl inte läsarna stannat när hon inte får så många länkar längre?

Nej, min teori är att hon har en grym blogg! Jag tycker väl kanske inte hennes blogg sticker ut så jätte mycket i längden när det gäller mode och shopping, men när det kommer till att variera mellan mode inlägg och bra skrivna personliga texter vinner hon alla priser! Att kunna balansera bloggen på det sättet gör inte många bloggerskor.

Det är underhållande och bra också. Personligen tycker jag att Tyra verkar vara en väldigt rolig människa i alla fall det man har sett av henne i tillexempel Bella & Tyra Show och Kenza & Tyra Show.

Det är min motivering till att Tyra Sjöstedt ska bli Veckans Blogg!

Trött.

Är jätte trött kom hem 02.00 igår och gick upp 07.15 för att åka och kolla på skate board, vilket var ganska tråkigt. Festen igår var dock väldigt rolig! Alla människor var as roliga och är mycket, mycket trevligare än drygt nynäsfolk. Jag må säga att Lidingö knows how to party! Jag hade så kul med alla dära. Vi dansa, snacka, chilla och lyssnade på musik.

Tyvärr var vi tvugna att åka 23.36 för att jag skulle hinna med min sista buss som gick 01.20. Fan vad synd alltså! Men det tar ju lite tid att åka tyvärr. Jag tror att en tjej kommer lägga upp lite bilder på facebook som ni kanske får se sen.
Men nu orkar jag inte skriva mera puss och kram på er alla! ♥

Usch! Plugg fan...

Igår hann jag inte blogga, jag var tvungen att plugga på mitt no prov. Imorgon vet jag inte heller om jag kommer hinna uppdatera något eftersom jag ska på fest hos en kompis på Lidingö. Jag hinner precis hem och fixa mig innan jag ska iväg igen så vi får se jag ska försöka hinna via telefonen.

Hahaha har suittit ungefär en timme kanske dags att publicera eller vad tycker ni?

Parfym tips: Naomi Campbell Cat Deluxe.

När jag var i nynäs idag så hade jag massa tid över tills tåget som jag skulle ta skulle komma så då passade jag på att gå i dom få butikerna som finns i nynäshamn och på kicks luktade jag på lite perfymer. Och som jag gick där rast löst tog jag tag i Naomi Campbells nyaste perfym av bara farten och sprutade lite på pappret, och OM jag fick en chock när jag luktade på den! Det var seriöst den mest ljuvliga perfym jag luktat på i hela mitt liv. Jag kan inte beskriva riktigt hur det lukta men jag tänkte bara "Denna måste jag ha alltså!" , Just one problem... Jag hade inga pengar med mig. Så jag måste åka tillbaka dit någon dag och köpa den, så kan det gå.

Men jag tipsar verkligen om Naomi Campbell cat delux, ingen kan tycka den inte luktar gott!


På börjar ny design.

När jag kommer hem från skolan ska jag påbörja en ny design. Jag vet faktiskt inte när jag riktigt kommer hem eftersom jag ska till sjukgymnasten idag klockan 11.30. Ni vet mitt knä.

Men jag vet i alla fall att jag ska försöka hinna göra den idag!

Kanske är jag bitter men.

Här kan jag sitta i en halv timme och skriva en lång krönika om mina åsikter och sen får jag kommentarer som: "Hej fin blogg, rösta på min frågestund KRAM!" Vet ni vad ? Jag undrar om någon ens läser ibland. Varför ska jag slösa massa energi på långa krönikor som inte ens folk läser? Utan istället för att läsa göra reklam för sin egna blogg?! VAD ÄR DET FÖR STILL?!?!?!?!

Jag vet att ganska många av mina 50 läsare läser för att de tycker jag skriver bra, tro mig det är jag tacksam för. Och jag kanske överdriver, men när det ändå finns vissa människor som fortfarande bara kommenterar skit om deras bloggar flippar jag ur helt! Jag stör mig grovt på sånt och jag vet att man får ta sånt men snälla OM ni läser detta sluta kommentera sånt skit jag ber er.

Jag blir så mycket gladare om ni skriver att jag skriver bra eller kanske kritiserar mig lite och visar på vad jag kan gör bättre. Jag gillar också andras öppna åsikter, ni får gärna tycka som ni vill och jag blir inte alls sur om ni inte tycker som jag, det är bara kul. Tänk lite på vad jag skrivit om detta nu, tolka det som ni vill.

Film: Trassel.


Trassel är nog en utav dom bästa barn filmerna jag sett. Den är urgullig och väldigt rolig, plus att jag älskar hur dom har detaljerat allting. Håret, ögonen, kläderna, omgivningen, precis allt är väldigt snyggt och detaljerat gjort. Ni ser ju på bilden om ni tittar på håret.

Det är helt enkelt en helt underbar film som alla borde se. Jag älskar barn filmer! Dom är så bra, mycket bättre en massa ungdoms filmer. Alla människor borde se mera barn filmer tycker jag, då kanske väldigt hårda och stränga människor skulle mjukna lite. Det är vad jag tror i alla fall, mera barn fantasy filmer åt folket! 

Trassel får 5 av 5 möjliga, helt underbar.  


Eurovision song contest 2011.

Jag skulle aldrig i mitt hela liv rankat topp 3, för mig var det en chock att så mycket skit var med och tävlade. Jag tycker personligen att Finland var det ända bra och deras bidrag skulle säkert haft en god chans om inte röstningen nästan endast bestod av såkallad kompis röstning på grannländerna.

Inte en människa kan väl tillexempel inte ha missat att Spanien röstar på Portugal, att alla Östländer röstar på varandra för att dom inset att de inte har någon chans annars. Jag tycker det är så fel att röstningen ska få gå till så. Kanske hade Azerbajdzjan vunnit i alla fall men Italien hade inte kommit tvåa om det inte var för grannlands röstning.

Men vi ska ju vara stolta över att Azerbajdzjan hade Svenska låtskrivare, Svenska bakgrunds dansare och Svensk koreografi. Svenskarna låg alltså bakom nummret. Så två låtar av Topp 3 var svenska, kan man säga. Men jag håller fortfarande fast vid att jag tycker alla tre var usla.


Jag vet att det är fel men.... HAHAHAHAHA!


Slutar med blogg designer till andra.

Nu har jag äntligen bestämt mig, jag ska inte fortsätta göra blogg designer till andra än mig själv. Jag har helt enkelt inte tid längre. Det blir för mycket. Jag kommer kanske göra det någon speciell dag då jag har tid. Dock kommer jag göra till mina kompisar och bekanta som ber mig men inte till andra som ber för jag har tyvärr inte tid nog.


Fredaag!


Välkommen in - Veronica Maggio.

Undrar ni varför jag inte bloggat?

Nationella prov, Veronica Maggio konser, kvälls skola. Jag kan väl starta med Veronica Maggio konserten. Det var så bra! Hon är grym som fan live. Jag var där med mamma så det var väldigt kul faktiskt. En nackdel var att jag kom hem vid 12 ungefär så jag var ganska trött klockan 06.00 på morgonen.

Och vet ni som var ännu värre? Jag hade skola från 08.00 - 20.00 idag. Eller ja vi hade ett mellanrum så vi skulle hinna hem och äta i mellan på 3 timmar, men mina bussar går så dåligt så att jag skulle bara kunnat stanna hemma en halv timme tills jag var tvungen att åka tillbaka så jag åkte med Nathalie till stallet och åt sedan i skolan.
Jag kan ju medge att jag var jätte trött klockan 18.00. Plus att jag åkt på influensa så det var jätte jobbigt att vara trött, mosig och snurvlig.

Min lärare såg det på mig och frågade hur jag mådde och jag svarade " Jag la mig klockan 01.30, vaknade klockan 06.00 och är sjuk", hon sa typ " Jaha, jobbigt, sjuk och allt ", sen gick hon. Klockan sex hade vi 2 lektioner kvar fatta hur jag kände mig sista lektionen då man skulle leta fakta och jobba i grupp på so:n, herregud.

Jag har ledigt imorgon så det ska bli sååå skönt!

Haha fejjan ♥ Hilda!


HAHAHA, Skaffa ett liv! Så jävla bra! P.s ska bara tillägga att här är det strålande sol och 20○ C.


dont stop belivin!


Matte nationella gick inte bra...

Jag är ganska medveten om att jag kommer att få ig. Det gick inte bra alls, det var jätte svårt och knappt något av det jag kunde var med! Fy fan för matte rent utsagt!


Har fullt upp.

Usch har haft ganska fullt upp hela veckan så nu är jag helt slut! Igår var jag inte hemma fören 22.00, för jag var och tittade på Hair, en teater som går nu som handlar om 60-talet, hippies och Vietnamkriget. Jag orkar inte berätta hela teatern men om ni vill veta mera kan ni hyra, ladda ner eller köpa filmen. Den finns nemligen som både teater och film. Jag rekomendarar den, den är ganska bra men det är mycket naket, så ta inte med små syskon om ni ser den som teater.

Och idag då. Jag har varit halva dagen i skolan och halva dagen i handen med Nathalie för att vi skulle till Fredrika Bremer på info möte. Det var inte ett speciellt långt möte en halv timme ungefär. Efter det var de meningen att vi skulle åka till stan men det regan så den iden sket vi i. Vi käkade på donken och sedan åkte vi hem. Men det var kul! Nästa vecka planerar vi om att åka till stan och kolla på balklänning istället. Hoppas på finare väder då!

Imorgon så är det nationella prov i matematik, får se hur det går det är de ända jag kan säga. Jag är ju ganska usel på matte men jag har kollat igenom genrepet så jag kan i alla fall lite mera än hälften av provet tror jag. Eller hoppas jag!

Usama Bin Ladin död!

Sent i går slog Världs nyheten ner USA: Världens mest eftersökta man som varit efterlyst sedan 2001 då Al-Quida terrorbombade World Trade Center i USA, Usama bin Ladin, hade mördats av en specialstyrka bestående av amerikanska soldater utanför Pakistans huvudstad Islamabad.

För USA var detta självklart väldigt viktigt, det sägs till och med att det var Obama själv som gav order om att skjuta ihjäl Usama. Barack Obama höll ett blixtinkallat tal väldigt snabbt efter Usamas död och förmeddelade Världs nyheten till världens alla medier.

Det fanns inte så mycket information, inte mera än Obamas tal som kunde säga något mera om Usama Bin Ladins död. Jag har bara tittat på Nyheterna i morse men ska se vad de säger ikväll. 


Valborg i nynäshamn.

Phuu! Vart ska jag börja! Min valborg var så sjukt rolig!!! Det var helt underbart sällskap, tjejerna var inte alls så bitchiga som jag förvänta mig (ni vet ju hur tjejer kan vara), dom var så sjukt snälla och snackade gärna. Killarna var som killar är på fyllan liksom vissa var väl roligare än andra. Runt 00.30 gick vi hem till Nathalie, käka och somnade sedan. Vi vaknade 08.30 idag för att Linnea skulle åka hem 09.30. Sen käkade jag och Natha Pizza och tittade på film, mysigt!

Det var väl min valborg, hur var eran?

RSS 2.0