På min önskelista.

On my list
Dessa underbara saker finns på min önskelista inför julen. Haha, de blir nog julklappar jag får köpa till mig själv. Min familj tycker min smink kollektion börjar bli lite fööör stor. Men de tycker inte jag! Önskar mig dock mer en smink som ni ser, ett par skor likande de på bilden och en ansiktsmask. 

Take me away.

Åh vad jag önskar att jag hade någon i mitt liv som bara ville resa. Hur kul hade de inte varit att åka till solen med en riktigt bra vän? Jag längtar typ varje dag utomlands och det har jag gjort sedan vi kom hem från Turkiet i somras. Jag skulle kunna tänka mig resa till Turkiet, Grekland, Kroatien, USA, Spanien. Eller ja, hade kunna resa vart som helst så länge solen lyser och havet är turkost. 

Inköp.

Topp 2 bland mina senaste inköp. Mina nya, låga, bruna Johnny Bulls och mitt Venus/feminist halsband från horrorpopriots.com. Jag har funderat på ett par låga bruna primeboots en längre tid men inte riktigt slagit till, men när jag såg dessa i en butik i handen så slog jag faktiskt till på dem istället. Tycker de ser typ likadana ut och kostar ungefär hälften av priset. Jag tycker i alla fall de är sjukt värda pengarna. Har ju ett par sedan tidigare fast höga svarta men jag skulle nästan säga att jag gillar dessa mer.  

Söndagsångest.

Lite outfit bilder från igår när jag var på tjejmiddag hos Elin. Skorna och klänningen köpte jag igår, ett par låga bruna Johnny Bulls som jag spanat in länge. 
 
Heeej på er! Äntligen söndag, eller inte. Alltså jag hade verkligen behövt en helg dag till. Det som dock är positivt är att jag snart är ledig i nästan 3 hela veckor. Så skönt med ett break. Jag har inte varit ledig sedan i somras, och då var jag bara ledig i 3 veckor. Jag tog studenten en torsdag och började jobba på måndagen. Så jag förtjänar verkligen en paus!  

Jag = feminist.

Alltså ja, ja, ja, ja. De här halsbandet är så jag och har velat ha ett sååå länge. Ni som känner mig personligen vet ju hur mycket jag brinner för feminism och antirasism. Feminist är jag, så enkelt är det. Därför är detta halsband äntligen på väg hem till mig! 

Uggs.

Jag är lite sugen på ett par uggs men ekonomin håller inte riktigt med mig. Men åh de ljusbruna är så fina! Vet dock inte om de är värt att lägga 2000 på ett par uggs. De känns som att de blir helt förstörda om de skulle regna, eller om det skulle vara värsta slasket. Så svårt, jag måste tänka över mitt beslut innan jag bestämmer mig. 

Gåvor från Dubai.

Mamma har kom hem från Dubai i söndag och detta fick jag av henne + en BH från VS som jag faktiskt tänker betala själv. Elizabeth Arden produkterna fick jag av mammas kille som födelsedags present. De var så lustigt för dagen innan de kom hem tänkte jag på att jag borde skrivit upp skincare på min lilla önskelista, men de behövdes inte. Bortsett från Elizabeth Arden produkterna fick jag två saker från MAC. Ett läppstift i Velvet Teddy och ett Mineralized skinfinish i soft and gentle. Jag har velat ha båda produkterna sååå länge och varje gång jag letat har de varit slut, men nu har jag dem i min lilla kollektion och jag ser verkligen framemot att använda dem. 
 
Juste, fick en fråga om mitt sample på min anastasia brow gel, jag fick med de gratis när jag handlade från Beautybay.com. Jag tycker att den är bra! De är väl inget jag tidigare känt att jag måste ha men nu förstår jag verkligen hypen. Jag kommer köpa fullsize när min tar slut! 
 

Fuck cancer.

Fick hem detta armband igår som jag beställt från en bekant som drabbats av cancer och som nu säljer armband och skänker pengar till cancerfonden. Jag valde att köpa två för 200kr och fick välja text, pärlor osv själv. Jag tycker att armbandet är jättefint + att pengarna gick till något bra. 

Min foundation bas-rutin.

Bas produkter.
De här är mina nuvarande topp produkter för en perfekt bas. Innan jag lägger basen så använder jag såklart ansiktskrämer osv. Bland annat just nu Eucerin och Loréals skin perfection som jag verkligen gillar!

Ny favorit.

En ny serie som jag började titta på häromdagen som jag verkligen gillar är Hart Of Dixie. Den är så rolig och bra, precis en sån serie jag behöver efter att ha kollat på de senaste TVD avsnittet. Herregud, TVD klarar inte av att gråta mer. Nu måste allt bli braaaaaa. Om ni följer serien kommer ni fatta vad jag menar. Tillbaka till HOD, jag rekommenderar verkligen att ni ger den en chans! 

Ha en bra onsdaag!

Idag blir det en lååång jobb dag som väntar. Vi har APT på kvällen nämligen och jag hinner inte hem innan, hoppas i alla fall att ni får en väldigt bra dag på jobbet, i skolan eller vart ni nu är eller ska. 

Min önskelista.

Holiday wishes.
De här är lite saker som står högt upp på min önskelista i år. Såklart lite smink, vad vore min lista utan smink? Sen har jag även spanat in den super snygga party väskan från Zara, flera olika par örhängen från Liliy & rose by Zetterberg, ett armband från Sophie by shopie, presentkort på Åhlèns och ljus från Voluspa. Fick ju presentkort på Åhlèns i födelsedags present. Tycker verkligen de är toppen eftersom Åhlèns har så mycket saker. Allt från smink till inredning. Jag vet så mycket jag vill ha som finns på Åhlèns så jag lagrar gärna presentkort. 

Sista innan jul.

2 stycken beautyblenders + en cleanser // min sista holiday palett för i år Vice 3 // Gipsy & Moonstone från Becca // Ett sample av anastasia brow gel.  
 
De sista sminket jag köper själv , bortsett från om mamma köpt något i Dubai, tills efter jul. Nu måste jag hålla i pengarna till Julklappar, sparkonto osv. Wish me luck! 

Ikea lördag.

Hej på er! Hoppas ni haft en bra lördag. Själv har jag spenderat dagen på ikea. Jag var ute efter lite ny sminkförvaring och en ljusslinga och jag hittade båda sakerna + lite till. När jag väl är där så köper jag saker som jag vill ha. Allt är liksom inte genomtänkt innan utan mer på plats eftersom jag är där så sällan och det är så pass billigt. Dock köpte jag inte så mycket idag utan lite ljus, ett par tofflor, en julklapp till Bror, förvaring och förvaringsboxar, en pläd och en ljusslinga. Nu känns de som att det sista i mitt rum är fixat och nu är allt precis som jag vill ha de. Härlig känsla!

Too faced & lorac mega pro.

I'm in love. Imorgon ska jag inviga några av produkterna. Så exalterad! 

Holiday sets.

Idag har mamma hämtat ut mina limited edition produkter som jag beställde från Craycray.se förra veckan. Alltså allt är så fint! Jag har ännu inte använt något och planerar inte att göra de först jag fotat allt. Jag funderade även på att göra en video där jag visar allt men jag väntar på en sista palett jag beställt som jag också vill inkludera. Gissa vilken? Kan ge er ledtråden att den inte kommer från någon utav märkena ovan. 
 
 

B-day girl.

Happy birthday to me idag. Dagen har jag spenderat till mesta dels ensam tittandes på Lost. Sen kom Mamma, Tyra och Wilma kom hem vid halv 9 så då fick jag paket osv. Nu är i alla fall denna dag snart slut, och den kändes lite som vilken dag som helst. Födelsedagar är ju inte alls samma sak som när man var liten. Känslan försvinner liksom mer och mer med åren tråkigt nog. Jag önskar att den känslan dagen innan man fyllde år fanns kvar, samma sak med känslan av julafton. Herregud vad jag saknar att vara barn ibland. Nu ska jag i alla fall sova, godnatt! 

Grattis i förskott till mig.

Idag har jag som sagt blivit firad i förskott utav pappa, Joanna och Emmely eftersom vi inte ses på tisdag. Jag fick det stora ljuset på bilden och ett "fat" om man kan kalla de så av pappa och Joanna. Utav Emmely fick jag ett par gråa långa träningstights som jag velat ha länge men som varit sluts sålda. Sen bakade pappa även en god tårta. Nu ska jag strax börja röra mig mot sängen eftersom det är måndag igen imorgon...

Full helg.

Hej på er! Denna helg är verkligen helt fullproppad med saker att göra så bloggning har blivit ett lågt prioriterat ämne. Från igår till idag var jag och mina vänner på Malins landställe och hade trevligt. Senare på dagen drog jag mig till pappa och här var det gäster som en glad överraskning. Och sedan imorgon ska vi tydligen fira mig här eftersom jag fyller år på en tisdag då jag öppnar på förskolan och ingen är hemma först sent på kvällen, så själva födelsedagen får jag nog spendera med mig själv. Men så är det ibland. Nu ska jag i alla fall försöka sova, godnatt!

RSS 2.0