Trött...

Åhh samma rubrik som jag haft ganska ofta, men har helt enkelt ingen fantasi just nu för jag är helt enkelt trött. Jag Har gått upp klockan 06.15 idag och varit i skolan till 14.00, vi fick sluta tidigare som tur var för annars skulle vi slutat 16.00 istället.

Plus att vi skulle egentligen ha börjat 08.00, men tittade på film igår när vi hade komunikation så vi gick på övertid och som tur var har vi samma lektion på morgonen så vi fick sovmorgon från den lektionen.

Annars skulle jag nog varit död nu om vi hade följt schemat helt. Då hade jag blivit tvungen att gå upp 05.00 och slutat 16.00 och sedan haft 1.5 timme hem... Kul plus att jag hade fått vänta i Ösmo på en buss som går 18.00. För jag kommer fram till ösmo nån gång efter 17.00, det beror på vilken buss man hinner med från Västerhaninge.

Phuu tänk er hur jag kommer ha det om ca 1 vecka då vi följer schemat, räkna inte med mycket bloggande.
Nej, nu orkar jag inte skriva mera, sov gott!

Jag är med i Paows blogg! Bäst ni går in och kollar !

Haha skoja bara ni får kolla om ni vill men jag är faktiskit med i hennes blogg! Jag är så cool.

Cute boy!


Snart min!

En sån här ska jag få av min skola! Det är en skol dator som du alltid måste ha med sig till skolan, men jag får också instalera vad jag vill och göra vad jag vill på den. Om den går sönder får jag betala 1000:- för reparation, om sladen går söder av att ett djur biter sönder den eller om jag klämmer den i en dörr kostar det 700:-. Annars är det garanti.
Sen får jag köpa ut den i 3an för ca: 1000:-. Nice va?!

Elvis.


Typiskt mig.


Det här är en typiskt mig klänning! Jag var och shoppa igår och köpte ungefär en sån här, i alla fall en liknande!


Mina RayBans!Stockholm at night.


Photo by: Hilda ( jag ) Kamra: nikon D5100, orginal objektiv.

Be yourself, because everyone else is already occupied.No update.


Sorglig dag.

Usch , idag har det inte varit en bra dag... Det är bara 3 dagen i skolan och det har redan hänt en olycka med en tjej i klassen. Vi och BFFRI1 ( den andra klassen med inriktning fritid ), skulle gå på en tur till en sjö i Västerhaninge som heter Örjan tror jag. Och där skulle vi stanna och laga mat i olika grupper med sprit kök.

En grupp misslyckades dock lite och det råkade skvätta eller blåsa eld på en tjej så hon börja brinna. Halva hennes överkropp, ena armen och halva hennes hår var upp brännt, hennes andra arm och upp till brösten klara sig. Jag vet dock inte hur allvarligt det var, jag såg ju såklart henne kasta sig rullande ner från berget och vidare ner i vattnet.
Usch det var så hemskt, jag hörde henne galskrika "JAG BRINNER!!!", tills hon flög ner i vattnet. Jag grät för att jag tyckte så synd om henne, tänk er själva.
Jag såg henne yterligare när sjukpersonalen tog hand om henne, hennes arm var förstörd, hennes hår svart i topparna av de som fanns kvar, hennes överkropp och öra rött av elden. Armen var värst, stackars, stackars henne.
Jag hoppas verkligen hon blir bättre snart och att de inte var så allvarligt så hon kan komma tillbaka snart! ♥

Jag och Paulina Danielsson!


Trött...

Jag kom hem igår klockan 01.45 eller nåt sånt och var uppe yterligare 1 timme, så är ganska trött just nu. Och vill ni veta vad som är ännu mera toppen? Imorgon börjar skolan, jippy... Snälla bara en vecka till! Fast jag vill ändå på något sätt till skolan imorgon. Jag menar jag börjar i en helt ny skola, en ny klass, nya klassrum, nya kompisar, nya koridorer, nya lärare, massa nya saker.

Jag ska gå Barn & fritids linjen och plugga vidare till grundskolärare. Fast i mitt hjärta vill jag bli något helt annat egentiligen, men konkuransen är alldeles för hård och det kan bli ett stort intresse istället. Och om det är meningen att jag ska bli det så kommer det komma tillfällen och tecken i framtiden om att jag kommer lyckas upp fylla min dröm.

Ni vet vad jag vill bli mest av allt men jag kan ändå upprepa det Journalist!♥

See ya on The voice!

Drar strax till the voice se ya there!

Bakom Paow!


Där bakom står jag haha, min kompis har inte lagt upp bilden på mig och paow än, ni får vänta.

Milkshakes!

The Voice festival 2011!

Imorgon ska jag med Linnea och kanske någon till, till The Voice i kungsträdgården! Det ska såklart bli awesome eftersom det är första gången jag går på The Voice. Det är väl egentligen bara Eric Amarillo som jag tycker är bra men Lazee var ganska bra live då jag såg honom på Kiruna festivalen. Men fast än det bara är Amarillo så är det ju ändå kul!

Så nu taggar vi The Voice!

Everyone has their own story and a reason why they are how they are. And you have no right to judge someone you don't know.
By tumblr♥

UNG08, MangeMakers im in love!♥

Ung08 igår var grymt! Värsta draget under jorden, om man får kalla det så. Vi var ju på festen i Kungsans Tunnelbana. Den man måste vara minst 15år och som kostar 120:-. Man går till infon och få ett band, helt i onödan eftersom dom klipper av det sen när man ska gå in. Men i alla fall så visar man leg och får gå in.

Det första vi gjorde var att ta en bild precis under rulltrapporna som förhoppningsvis kommer upp sen så jag kan visa den här. Jag tog inte med mig kameran eftersom vi var osäkra på om det fanns garderob så den fick stanna hos Malin. Snacka om tabbe eftersom vi sedan insåg att det fanns garderob...

När vi kom ner var vi först vid båset där ingen hängde och dansa berdvid snygga Paow! Jessica tog en bild på mig och henne så den får ni också se sen. Sen gick vi längre in och vänta på att mangemakers skulle spela! Man fick ta bild med dom om man ville, det gjorde några av mina kompisar.

När Emma och jag stod där och vänta på dem så snackade vi bara, och helt plötsligt väder sig Max, den av de två Max som är skit snygg och dansar och fråga:
" Va? ", jag tänkte bara va? Så då svarade jag såklart:
" Va? ", Han sa " Ni sa Max ", haha jag visste inte ens att han hete Max.
" Nej, vi sa inte Max, vi prata och jag sa va", sa jag dum som jag var....

" Ni sa Max ", jag fattade inget alls, haha.
" Nej ", sen började någon snacka med honom och han vände sig bort...

Om jag fick EN chans till att ändra den situationen skulle jag tagit den för han är RIKTIGT snygg.
Såklart skulle vi sagt att vi sa Max. Men jaja... Thats life. Jag och sara stod i alla fall längst fram och Max, han som sjunger ( ingen aning om namn ), och den andra Max tittade oss i ögonen många gånger! Lyckaaa!!!

Kvällen var i alla fall awesome! Taack MangeMakers och tjejerna!♥

Tjej middag och ung08.

Yes, idag gäller dom orden i rubriken. Jag ska först på tjej middag och sedan vidare till ung08. Jag ska ta med kameran så ni får se bilder.

Bad girl, i know...


Ingen bra uppdatering, jag vet men jag har annat för mig...

Det är sol nu!

Äntligen lite solsken! Det har regant så många dagar nu så man blir deppig av det. Jag har glömt att säga att jag fått mina raybans, skit snygga! Har 2 par, dock är dem fake men det är inget vi talar högt om, haha. Nejdå det är ingen fara att dom är fake för dom ser äkta ut.

Så nu ska jag, eller om ett tag gå ut och steka i mina raybans vilka av dom har jag inte bestämt, kanske kör på pilot eller?


Förskollärare och lärare är underbetalda!

Det är dom som lär oss det mesta för att kunna lyckas. Det är dom som hjälper oss skriva vårat första ord. Det är dom som lär oss att räkna, skriva, läsa, uppmärksamma. Det är dom som orkar stå ut med oss hela dagarna.
Det är helt enkelt dom som lär oss allt vi behöver kunna från första dagen på dagis till sista dagen i gymnasiet, eller högskolan om man väljer det.

Dessa människor får alldeles för lite betalt för det dom gör! Tycker inte ni också det ? För mig är det självklart att de ska få högre löner!

Människor är inte speglar, de ser dig helt annorlunda än hur du ser dig själv♥.


Sorry för uppdateringen mina hjärtan!♥

Pride del 2, BLOGGARNA!


Pride Festival del 1.


Malmö!


Hemma nuu!

Hello, kom nyss hem från Emma, fast jag tog Emma med mig haha. Vi var på pride igår och jag fick Rosanna, Daniel paris och ung och bortskämd Ellinor att titta in i min kamera från deras flak genom att skrika och räcka upp händerna i luften. Haha ja ni, så får man folk att titta in i kameran, jävligt stolt är jag i alla fall!
Men ni ska få sen både pride och Malmö bilderna sen, ha det bra!

Åker om ca 1h & 30 min.


Planerna för helgen.

00.11 är klockan just nu, jag ska snart sova men tänkte berätta om vad jag ska göra i helgen. Jag ska i alla fall till stan, till Emma vi ska bla. gå på pride och sen är inget annat planerat förutom att vi på söndag ska åka ut hit igen och bara chilla galet som man brukar säga. Det finns ju inte så mycket att göra här ute...

Men det är väl typ det som är planerat resten vet jag inte. Jag kommer väl uppdatera från henne lite, men det är ju bara en dag så ni klara väl er med ett eller två inlägg den dagen. Aja vi får se om jag hinner uppdatera imorgon innan jag åker, annars hörs vi! KRAM♥.

RayBan here i come!Åååhh vet ni vad? Jag ska få RayBans, så sjukt glad har velat ha RayBans jätte länge nu. Så me like.

Malmö och Liseberg bilderna.

Liseberg har jag glömt att skriva om. På hemvägen åkte vi till Göteborg och var på Liseberg en hel dag. Så vi var i Göteborg också. Men i alla fall bilderna kommer upp senare idag eller imorgon.

Sleep well.Svält katastrofen i Afrika, Miljoner kan dö av torkan.

Tolv miljoner drabbade människor på Afrikas horn behöver VÅRAN hjälp för dom upplever just nu den värsta svältkatastrofen på 60 år. Tolv miljoner människor fattar ni hur mycket det är?
De allra flesta kommer från Somalia, och de trängs just nu i ett flyktingläger i Dadaab, nordöster om Kenya.

Två Citat jag hittade på Aftonbladets hemsida.

"
Att titta in i ett barns ögon när de slutar att reflektera solen är däremot konkret.",
"
I ögon utan glans speglar sig bara döden."

Just nu råder den värsta torkan i östra Afrika på 60 år. Drygt 12 miljoner människor i Etiopien, Somalia, Kenya, Eritrea och Djibouti drabbas.

I två regioner i Somalia är det enligt FN:s definition svältkatastrof. Övriga platser i regionen med torka har svår undernäringskris.

37 procent av alla barn i regionen under fem år är akut undernärda.

Tusentals flyktingar passerar gränsen till Kenya och Etiopien varje dag.

Det största flyktinglägret i världen, Dadaab i Kenya, rymmer 90 000 människor, men där trängs nu i och kring lägret 470 000 flyktingar, främst från Somalia.

Alla når inte fram till den humanitära hjälpen. Två miljoner kommer att dö till följd av torkan, enligt FN. Aftonbladet.se

Home sweet home!♥


Ut med hunden!

Im sorry för den dåliga uppdateringen! Men om ni ville veta hur det gick med shoppandet i förr går så kan jag säga att jag bara köpte underkläder och en klänning. Ni får se imorgon eller i övermorgon.

Nu ska vi ut med gamla Elvis! Kramar!♥

RSS 2.0