Preppy Perfect by Ginatricot.

Preppy perfect by Ginatricot.
Gick förbi Ginatricot idag och såg några utav dessa skönheter hänga i butiken. Jag vart inlooove i skjortorna! Ett super bra budget allternativ för alla som vill ha en skjorta men inte har lust att betala hur mycket som helst, typ jag! Såg även kappan på hemsidan, dessvärre var den slutsåld men gaaashh vad snygg den är! Helt perfekt! Hoppas verkligen dem får in den igen!

Dag 9: Min favorit bok/film.

Mina absoluta favorit böcker är helt klart Carolina Gynnings Ego Woman och Ego Girl, så bra! Efter att ha läst dem så blev hon min förebild och är det än idag. Hon är en fantastisk kvinna och man måste läsa hennes böcker för att förstå det! Min favorit film är nog Safe Haven just nu tror jag, det var verkligen extremt svårt att välja eftersom att det finns många bra filmer men det fick bli denna. Det är få filmer som får mig att gråta, men denna var en av dem. Den är så otroligt fin!

Dag 8: Om jag vann 10 miljoner skulle jag...

Shit viken dröm! Det är nästan så mycket så jag inte riktigt vet vad jag skulle göra. Det absolut första skulle vara att köpa en lägenhet i Stockholm, med en walkin closet och massa möbler. Såklart skulle jag även köpa kläder, skor, smink och väskor från mina favorit märken att fylla den med. Sedan skulle jag nog bjuda hela min familj på en lyxig resa och även åka till New York såklart. Efter det skulle jag nog spara. 10 miljoner är mycket pengar, men jag skulle nog inte spendera mer än några miljoner på en gång. Om en lägenhet kostar 2 - 3 miljoner och en resor, inredning och shopping 2 miljoner, haha tror inte att det riktigt kommer kosta så mycket men OM, så kommer jag lägga in resten på ett sparkonto och spara tills jag skaffar familj. 

Dag 7: Dröm köp.

Goals
Någon utav dessa underbaringar är mitt absoluta drömköp detta år och en av dem ska bli mina har jag bestämt! Vet dock inte vilken än men någon av dem i alla fall. 

The perfect coat!

Fick hem denna idag som jag köpte för ca: 3 veckor sedan. Helt perfekt förutom att det första som hände var att en knapp lossnade, jätte kul... Men hade ändå inte tänkt ha den knäppt så det spelar inte så stor roll, men det är alltid lite tråkigt när sånt händer. Den kommer från Zara, men är köpt på Ebay, HÄÄR finns den. Ett tips om ni ska köpa den, gå upp en eller två storlekar jag tog L försäkerhetens skull och den satt verkligen precis.

Dag 6: 10 saker jag vill göra innan jag fyller 30!

Åh det finns så mycket jag skulle vilja göra innan jag fyller 30 men här är ett urval.
- Flytta hemifrån, helst till centrala Stockholm, det är drömmen.
- Inreda mitt dröm hem. 
- Hitta min andra halva, förhoppningsvis.
- Köpa en av mina drömväskor. 
- Utöka min smink samling och med det bli bättre på smink.
- Kanske skaffa en liten hund när livet är tillräckligt stabilt. 
- Resa Världen över, både till varma ställen och till shopping städer. 
- Skåla, umgås och festa med mina vänner. 
- Plugga vidare till något kul.
- Eventuellt skaffa en liten bebis, men det beror helt på situation.

Dag 5: I min väska!

Detta är alltså vad som finns i min väska, min trotjänare och favorit just nu, min Michael Kors. I min väska finns min macbook, ipad mini, en liten necessär, min plånbok, mitt busskort, mina vantar, en anteckningsbok, mina nycklar och min iphone, även hörlurar men jag har lånat ut dem till min mamma så jag vet inte riktigt vart dem är just nu. Jag har inte så mycket saker i min väska faktiskt, jag har börjat organisera lite mera medtanke på att det är så jobbigt att rota runt i väskan när jag ska ha något. Förut var det säkert minst 5 saker till som var helt onödiga saker som endast vägde och tog plats i väskan, så dem plockade jag bort.

Dag 4: Det värsta jag vet.

- spindlar, usch fy och bläää! 
- människor som konstat klankar ner på andra för att lyfta sig själva.
- trängsel Stockholm, usch det värsta som finns är att stå ihop tryckt i en folkmassa. Jag får panik av sånt! 
- fisk, jag gillar verkligen inte fisk hur jag än försöker och hur nyttigt det än är.
- att få en fläck mitt under dagen på en ljus tröja, hur liten den än är, ser jag den. 
- när man har något runt munnen eller mellan tänderna och ingen säger något, så irriterande när man sedan kollar sig i spegeln och inser att ingen sagt något... 
- när folk är för ärliga, ärlighet är bra men inte när din kompis köpt en helt ny tröja och är tycker den är jättefin och är jättenöjd med den och du säger att den är ful. Även fast man kanske tycker den är ful behöver man inte säga det om kompisen inte står i provrummet och frågar om din åsikt. Så länge hon/han inte frågar, säg inget. 

Dag 3: Mitt dröm resmål.

Som ni säkert redan vet är de ultimata resmålet New York. Jag har drömt om det så länge, i säkert 6-7år och någon gång ska jag dit! Jag vill shoppa längst med Manhattan och promenera genom Central Park, handla på exklusiva butiker som inte finns i Sverige, köpa kläder, smycken och väskor för en betydligt billigare peng än i Sverige. Att bara få vara i New York, sitta i en gul taxi längst med 5th avenue och titta på alla människor som faktiskt bor, jobbar, lever i New York, är en dröm! 

It's friday!

Wanted

Dag 2: Mina rädslor.

- Stora hundar/kamphundar, jag vet att hundens beteende beror på ägaren, men jag är rädd ändå, tills jag lär känna hunden i alla fall.
- Baciller, jag har haft en "bacillskräck" länge, det är dock inte extremt. Jag måste tex, tvätta och sprita händerna, byta kläder innan jag sätter mig i min säng även fast jag har överkast, när jag kommer hem från skolan eller från stan. Kanske lite knäppt men jag känner mig, personligen lite "smutsig" om jag inte gör det. 
- Kryp, speciellt spindlar, fyfan vad äckligt det är, kan knappt vara i samma rum som ett spindelnät. Haha, därför är bilden på en tecknad spindel, skulle inte klara av att sitta och titta på en medan jag skriver.
- Jag är väldigt flygrädd även fast jag säkert flugit över 100 gånger i mitt liv. Jag vet att att åka bil är en större risk för olycka än med ett flygplan, men en bilolycka kan man överleva utan större skador medan en flygolycka, oftast, betyder garanterad död.

Bra start på veckan!

Denna skolvecka har varit så bra än så länge. Våran engelska lärare hade rättat våra prov på en dag så vi fick tillbaka dem idag, en annan lärare var sjuk så vi fick börja våran sista lektion vid 10 vilket var en uppgift man kunde jobba hemma med, så jag började 9 och slutade 10.30 ungefär. Det klagar jag inte på! Sedan jag kom hem har jag pluggat lite, sovit och passat lillebror. Imorgon blir det träning igen för min del, så skönt att äntligen ha kommit igång.

Dag 1: En bild på mig + 5 fakta.

- Jag går på Fredrika bremer i Haninge.
- Mina favorit ämnen just nu är religion och psykologi.
- Jag älskar ljus, speciellt doft ljus.
- Mina föräldrar är skilda och bor ca: 30 minuter ifrån varandra.
- Jag har 2 halv syskon och 2 hel syskon, dock skulle jag aldrig göra skillnad mellan min halv bror och min halv syster eller räkna dem mindre som familj. Usch hatar ordet "Halv" eller "låtsas", syskon som syskon det spelar ingen roll om man inte har samma mamma, som i vår familj.

30 day challenge.

Dag 1: En bild på mig + 5 fakta.
Dag 2: Mina rädslor.
Dag 3: Mitt dröm resemål.
Dag 4: I min väska.
Dag 5: Det värsta jag vet.
Dag 6: 10 saker jag vill göra innan jag fyller 30.
Dag 7: Dröm köp.
Dag 8: Om jag vann 10 miljoner skulle jag...
Dag 9: Min favorit bok/film.
Dag 10: Bloggar jag läser.
Dag 11: Något jag är beroende av.
Dag 12: Min kändiscrush.
Dag 13: Mitt rum.
Dag 14: Vem smsar jag när jag är nere...
Dag 15: Min favorit serie.
Dag 16: Favorit dag på året.
Dag 17: Världens bästa band/artist enligt mig.
Dag 18: Hur jag vill att min framtid ska se ut.
Dag 19: Min favorit syssla. 
Dag 19: Saker jag önskar jag gjorde mer av.
Dag 20: Favorit dag på året.
Dag 21: En person jag skulle vilja byta liv med för en dag och varför. 
Dag 22: Min favorit plats.
Dag 23: Min kamera.
Dag 24: Saker jag tycker om att göra.
Dag 25: Det här får mig att gråta.
Dag 26: En person jag skulle vilja byta utseende med.
Dag 27: Min absoluta favorit mat.
Dag 28: Vad är kärlek för mig.
Dag 29: En dag ur mitt liv i bilder.
Dag 30: I framtiden ser jag mig själv som...
 
Så, nu har jag gjort en egen 30 dagars lista med lite inspiration från google. Så denna kommer jag följa varje dag från och med imorgon! Let's do this, plus ni får en liten djupare insikt om hur jag är som person, och vem vill inte det? Haha

En helt valig tisdag.

 Hej på er! Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag orkade inte igår. Var så sjukt trött och hade helt glömt bort bloggen. Men idag är jag tillbaka i alla fall! Dagen har inte bjudit på något nytt, vi fick sluta tidigare vilket var skönt, dock somnade jag ca: 30 minuter efter jag kommit hem och nu ska jag strax gå iväg till the gym, haha "strax" om ungefär en halvtimme. Vi hörs kanske sen! Har fortfarande jätte dålig inspiration men jag kanske kan hitta på någon typ av daglig lista att pricka av så det blir lite roligare!

Söndags träning.

Träningsvärken kommer kännas imorgon kan jag säga! Körde dubbel pass idag redan efter bodystepen kände jag smärtan i låren och jag som redan hade träningsvärk innan jag kom dit, haha.


5års jubileum, en stor personlig utveckling.

På min namnsdag för exakt 5år sedan startade jag en blogg, helt utan förväntningar på hur länge jag faktiskt skulle fortsätta med att blogga. Under dessa 5år har det hänt mer än vad jag då kunde hade kunnat tro. Jag gått från att vara osäker 12-13åring som inte riktigt visste sin plats, vem jag riktigt var eller vilka som var mina riktiga vänner. Men som, trotts all osäkerhet och ett mycket skämmigt arkiv nu 5år senare, aldrig blev en fjortis med 2 nyanser för mörk brunkräm och SSS mjukisar som de flesta andra dåvarnade 12 - 13åringar.
 
Till att nu, ha båda fötterna på jorden och ett tillräckligt högt självförtroende för att veta att vad andra tycker och tänker om mig inte spelar någon roll. Jag behöver inte förändra mig för att folk ska tycka om mig, jag är den jag är och jag duger faktiskt! Jag har utvecklat allt från min klädstil till min personlighet till hur jag ser på mig själv och äntligen funnit vem jag är. Jag har även lärt mig att ta skolan på allvar och förstått att dyslexi faktiskt inte är ett hinder eller en begränsning på något sätt för vad jag vill med mitt liv, snarare en gåva och en motivation.
Just den delen har bloggen hjälpt mig med, jag har under åren lärt mig skriva, stava och läsa mycket bättre än vad jag tror jag hade gjort om jag inte hade startat bloggen. Jag vill tacka alla er, mina fina läsare för att ni har följt mig, gett mig inspiration och fina kommentarer under åren som gått. Jag hoppas att ni vill fortsätta följa mig i 5år till! En jättestor kram till er alla, ni är bäst, ha en fortsatt fin lördag! ♥

Dröm vår outfit!

The P in perfection.
Väskan är överallt i min blogg, men den är min dröm, den passar till allt och är bland de finaste på marknaden! Och alltså jeansen, hur snygga? Funderar på att beställa dem det ända negativ är att frakten till el Swedilito ligger på ca:250, dock är dem så billiga så det kan vara värt det. Juste, denna dagen är lite speciell av två anledningar, kan ni gissa? Om inte så kommer det dyka upp ett inlägg lite senare idag!

Fri-day!

Hej på er! Sitter just nu med min nya iPad mini! Fick den av mamma idag som tidig student present. Jag hade ändå tänkt önska mig en så när hon fick en "på köpet" fick jag den. Andra positiva saker som hänt idag är att det är fredag, det är ju alltid skönt! Paj och jag ska bara fortsätta koppla av och titta i kapp PLL och ravenswood! Ha en bra fredag!❤️

Dream body.

Alltså damn Rebecca Stella vilken body du har! Där snackar vi min dröm kropp. Jag älskar hennes kurvor och att hon är så vältränad, såå snyggt! Idag har jag i alla fall tränat och jobbat på drömkroppen i mina nya leopard träningsbyxor från Ginatricot. 50:- kändes som ett kap, vet dock inte om dem är menade till att vara träningsbyxor men de känns som den typen av material. Oavsett vad dem är ansedda för så funkade dem riktigt bra som träningsbyxor. Nog om the pants innan det blir mer än för mycket analyserande. Åter till vad jag tränade! Som ni kanske ser på bilden så var det Bodystep. Sjukt, jävla jobbigt nu efter jul med handen på hjärtat men det bör inte ta så lång tid att komma tillbaka igen, jag ser framemot det!

15 januari 2014.

Två bilder från min instagram från idag, Hildamattisson heter jag där om ni vill följa mig. 
 
Hej på er! Idag har det varit en ganska lång dag och är äntligen "hemma". Dagen började såklart med skola, efter det så mötte jag upp min syster som just nu är i Stockholm i handen där vi var i ca 1.5h för att sedan åka vidare hem till pappa där vi firade henne i efterskott eftersom hon fyllde 22 den 11. Lillebror var sjuk så det var lite tråkigt men annars var det kul!

Materiella mål år 2014.

Shopping mål 2014.
Innan slutet på detta år ska jag äga någon/några av sakerna över, det är mina materiella mål för i år. Jag tänker spara och jobba för någon av mina dröm prylar. Jag är en sån människa som gärna köper lite dyrare saker och hellre från en sak jag verkligen vill ha istället för 10 saker jag kommer använda en gång. Nog för att jag också köper dom där 10 sakerna jag bara kommer använda ett fåtal gånger ibland också, haha.

Gold digger.

Gold.
Beställde hem detta igår från fyndiq.se, kunde inte låta bli plus att jag bytt skärm på min iphone nu och behöver ett skyddande skal. Det även 2 skrämskydd i priset så att jag slipper repor. En bra deal tycker jag i alla fall!

Önskeinlägg: Bra träningsövningar hemma!

Ett önskeinlägg var tips på bra övningar hemma och här kommer mina bästa tips som jag personligen provat och tycker är bra. Jag tränar inte så mycket hemma eftersom jag har just gymkort men om man inte har det så finns det väldigt bra hemma allternativ man kan köra.
 
 
 
Det är kanske lite av en klyscha att tipsa om just, VSX, Train Like An Angel, men dem är faktiskt otroligt bra hemma övningar. Man kan kombinera olika övingarna från olika videos tillsammans och skippa tillexempel delarna med hantlar om du inte har hantlar hemma och istället köra på med en annan övning du känner passar in. Det som också är bra med Youtube är att överhuvetaget är att det är så enkelt att spola tillbaka, pausa, repitera och hitta massa bra övningar bara genom att skriva in "homeworkout" tillexempel. 
 Denna video visar också på bra, högintensiv träning som man kan anpassa efter vart man befinner sig. Jag har själv inte testat denna men kan garantera att jag testat vissa utav övningarna och dem är super jobbig.  
 
Jag tänkte till sist tipsa lite om redsakp som man kan köpa hem som inte kostar så mycket.
Hopprep, alltid en bra start på en workout. Yougamatta, ett bra underlag när du tränar sittandes eller liggandes. Några par lättare hantlar (mellan 1 - 10kg kanske), hantlar är bra till mycket och att lägga till hantlar i en övning kan göra det så mycket jobbigare. Och en pilatesboll, se olika exempel på övningar nedan.
Dessa är mina tips! Jag hoppas dem var till någon hjälp!
Såklart tycker jag också att saker som att gå ut och springa eller gå också är en bra kombination till övningarna över. Jag har funderat på det där med att faktiskt börja jogga någon gång i veckan när det blir lite varmare. Jag kanske kan starta ett litet "projekt" med bloggen, vi får se! Jag hatar ju att springa, men gud så effektivt det är, och att skriva om träning gör, i alla fall mig, sjukt taggad och motiverad. Jag skriver tyvärr inte så mycket om min träning längre, jag glömmer helt enkelt bort plus att jag inte riktigt kommit igång ordentilgt efter jul. Det ska börjas med det denna vecka. Under julen har jag endast kört ett pass i veckan, knappt de tyvärr, MEN nu ska det börjas på riktigt! Det är helt enkelt bara att ge sig fan på det. Jag kan, jag vill, jag lyckas!

I need more shoes.

Lite härlig måndags inspo från min tumblr, Hildadesiree.tumblr.com. 
 
Måndagar, veckans segaste dag, sov knappt i natt så är extremt trött. Skolan gick allmänt segt, som vanligt när vi har 2.5 håltimme. Men skoldagen gick bra! Fick ganska mycket gjort och det är en skön känsla att vara i fas och att inte ha massa saker som ska lämnas in eller uppkommande prov att stressa över. Hoppas allt är bra med er i alla fall och att ni haft en bra dag, fortsätt önska inägg vettja!

Perfekt vår outfit!

Spring.

Önskainlägg!

Heeej på er! Jag vet att jag inte är världens bästa på att uppdatera just nu men jag har verkligen No inspiration. Ge mig lite, Önska lite inlägg! Vad vill ni se? 

Idag har jag i alla fall tränat och pluggat lite, dagen har gått lite för fort, så har helgen. Längtar redan efter lite lov så jag får sova lite. Snart har jag i alla fall praktik vilket gör det hela lite skönare, praktik är verkligen så kul och så lärorikt, plus ett skönt avbrott från de teoretiska i skolan. Just nu håller jag på att förbereda gymnasiearbetet inför praktiken vilket går helt okej. Ser framemot att se det färdiga resultatet faktiskt! Och efter detta lilla allmänna babbel så säger jag godnatt för mig och för idag, sov gott!

Nyanser av blont.

Jag vill och ska färga mitt hår ljusare eftersom att jag anser att jag passar bäst i blonda toner. Nu står det lite mellan hur blond jag verkligen vill bli. Jag skulle vilja ha mitt hår som hon på bilden högst upp i vänstra hörnet, ungefär den färgen. Sedan bleks ju håret också på sommaren, då kommer det bli en riktigt snygg och lite ljusare färg.

Wanted from Marc Jacobs.

Marc Jacobs.
 

The day before friday!

Inspo från min tumblr // Hildadesiree.tumblr.com
 
Alltså herre min skapare vad trött jag blir på sl, förseningarna, iställda tåg, problem på tre olika ställen runt om i Stockholm, ett av dem Jordbro så att jag var tvungen att kliva av tåget och trängas på en buss till Västerhaninge där pappa, som tur var, hämtade mig. Jag slutade 16.00, gick i Centrum 30 min eftersom jag skulle fixa lite grejer för att ta tåget, det slutade med att jag kom hem klockan 18.30, annars har min dag varit bra, lite seg men helt ok,  nu måste jag dock verkligen plugga! Vi hörs!

Plugga, plugga, plugga!

 Det är vad jag håller på med just nu, så går det när man skjuter upp saker till sista minuten, haha. Har inte någon bild att lägga upp heller, fan vad trött jag är på mig själv alltså! Bättre inlägg imorgon, jag lovar! 

Beloved Zebra Coat...

 
How to match: Zebra CoatSedan jag såg denna kappa från Zara på Kenza för första gången så var jag helt såld. Jag ÄLSKAR Zebra mönster, jag har fått värsta crushen på just Zebra. Så när jag såg att den fanns på Ebay och jag satt och letade kappor kunde jag inte låta bli... Jag älskar den samtidigt som jag tvekar lite på hur mycket jag kommer använda den, men jag tänkte bara, KBK, 250:- vad gör det om 100år eller 1 månad?

Tillbaka till verkligheten.

Hej på er! Dagarna är så sega nu mera, är trött hela tiden och har vänt helt på dygnet, det har varit så sedan nyår. Men idag har jag i alla fall gjort lite nytta, jag har både varit och tränat och nu ska jag plugga lite saker som jag skjutit upp hela lovet... Åh skolan, vilken ångest, varför är loven så korta?

ÅRSRESUMÉ DEL 2, 2013.

Juni:
På började mitt sista sommarlov, Nixta festen, började sommarjobba. Blandade känslor kring denna månad, sista riktiga sommarlovet eftersom jag tar studenten det här året, och nya erfarenheter, sommarjobb på fritids det var helt enkelt mycket blandade intryck. Köpte även min Michael kors väska. 
Juli:
Solade mycket, Kiruna, Malmö. Låg mycket på stranden och badade mycket, var även i Norrland och hälsade på släkten och åkte upp bland bergstopparna. Var även i Malmö och hälsade på släkten där.
Agusti:
Allsång på skansen för andra gången, fotografering för bloggheader, skolan började igen. Var på sista Allsång på skansen för år 2013, åkte dock hem vid 6 eftersom det regnade så mycket, surt som fan. Skolan började igen efter en alldelses för kort sommar. 
September:
Världens bästa Oskar Linnros, färgade håret brunt, invigde yogurtbaren i handen. Den älskade värmen höll sig kvar och jag såg även Världens Bästa Oskar på Grönan och för andra gången i sommar, den killen alltså ♥. Färgade även håret mörkt men det blev inte som jag tänkt och ångrar mig extremt nu. Invigde även den nya frozen yogurt barnen, så gott.

The good in life.


Smink favoriter!

Smink favoriter!
Dessa är mina personliga smink favoriter från min sminkväska som jag använder dagligen och mest av. Jag samlar på smink eftersom det är så otroligt kul att hålla på med. Dock är ju smink av kvalitè ganska dyrt och därför är det bra att önska sig pengar, eller smink för att man ska ha råd med de "dyrare" produkterna. Mitt favorit märken är nog MAC just nu. Skulle också vilja prova på too faced, benefit, NARS, Bobby Brown, hourglass, Laura Mercier, Naked och många fler olika sminkmärken. Bobby Brown finns på Åhlens vet jag, där finns ju även Makeup store och MAC. Sephora finns ju även och där har dem lite blandat av olika märken, så Sephora rekommenderas varmt! 

ÅRSRESUMÉ DEL 1, 2013.

JANUARI:
Träning, praktik och mycket snö. Det sammanfattar januari månad ganska bra. Träningen började jag stenhårt med och tänker göra samma sak även detta år. 
FEBRUARI:
 Lillebror föddes, åt godmat och The killers konsert. Händelserik och livsföränrande månad. Jag fick ett 4 syskon och åt goda frukostar, var också på The Killers som var riktigt bra live, en bra månad helt enkelt!
MARS:
 Hade bra fantasi för olika outfiter tillskillnad från nu, mycket inspo, träning och egopix. Äntligen liite värme har jag för mig och lusten till kläder ökade igen med våren. 
APRIL:
 Mycket uppdatering, ny väska och kvalitè på bilderna. Färgstark blogg med mycket uppdatering just denna månad.
MAJ:
 Lillebror var sommar fin, nya ballerina skor, äntligen solväder. Sommaren började inta och det var äntligen ballerina väder, damn i loved does shoes, tyvärr slutade våran resa tillsammans en regning dag på allsång på skansen. Ska dock försöka hitta liknande i år också! Hade många lediga dagar också pga uteblivna lektioner och inga rester i skolarbete, så skönt!

Gott nytt år!


Gott nytt år på er! Hoppas eran nyår var bra. Det jag har att säga om detta år är att jag hoppas att det inte går lika fort som det förra och att det blir ett grymt bra år!

RSS 2.0