Shopping plingan pinglar!

Uhhuuu!! Jag måste shoppa snart alltså! Jag kollar i massa tidningar och på reklamen och just nu är det snyggaste vår modet, jag vill ha allt! Bara ett liitet probelm, jag är pank! Jag har kanske 10:- och det kommer man inte alls långt på. Jag får en cheeseburgare, vilket i för sig skulle vara jätte gott, men det är inte kläder, skor, smycken eller smink. Det värsta är att jag inte kommer ha pengar för en jätte länge eftersom mamma och pappa måste ge mig pengar till klasströja, balkläning, bal biljetten, nya skor och massa andra saker.

Jag måste antagligen vänta och sluta titta på det otroligt snygga modet som seglar bortom min ekonomi...


GE MIG!


Har bakat men...

Hej på er! Idag har jag haft studiedag och det har varit jätte fint väder så jag har inte suttit vid datorn alls faktiskt. Jag har också bakat, men det går inte att lägga in några bilder på datorn, jag vet inte varför men det är väldigt irriterande.

Jag som hade ansträngt mig och ville visa det :(

Fenomen.

Sitter och tittar på programet Fenomen på kanal 5. Helt otroligt! Är helt borta, fattar inte hur det funkar, inte alls faktiskt. Sitter fortfarande och funderar över första nummret. Nu ska jag kolla vidare men ha det bäst!


Godmorgon!

Godmorgon från min del i alla fall! Jag vaknade nyss. Jag gick ändå och la mig vid 00.00. Men det brukar vara så för mig, jag blir piggare om jag lägger min 02.00 än om jag lägger mig 00.00, jag vaknar mycket tidigare och känner mig piggare när jag vaknar. Men det beror väl antagligen på att man inte hinner somna ordentligt. Men nu ska jag äta något hörs sen!

Sorry för uppdateringen!

Jag vet, jag borde ha uppdaterat lite till men jag har varit på min egen innebandy match fast jag inte spelat har jag hjälpt min tränare lite. Jag tycket lite synd om honom, helt själv medans han försöker förklara något så ropar någon annan från bänken. Jag kände att jag peppade mitt lag ganska mycket idag, hur sura dom än blev försökte jag peppa upp humöret igen!

Cool photos.
Sjuk och Känslig.

Usch hatar att vara sjuk! Delvis för att jag gråter ganska mycket för absolut inget alls. Jag mår mycket sämre än igår. Jag kunde inte heller sova så bra i natt, jag hade en väldigt jobbig och rörig dröm och sen kallsvetades jag.
Jag tror att det var drömmen som gjorde så att jag vaknade flera gånger. Varje gång jag vaknade var jag helt svetig och mitt täcke låg på golvet. Och hur mycket jag än försökte få bort drömmen så gick de inte, jag fick huvudvärk av den.

Min dröm handlade om styling och alla sprang åt olika hål, jag kommer inte ihåg så mycket mera än att jag tyckte det var jätte jobbigt och jag ville inte men jag kunde inte gå där ifrån. Jag var tvungen och stanna. Jag led verkligen i min dröm, det var hemskt.

Varför får Justin Biber göra en film?

Han är 16år och blev känd för ca 2 år sedan och nu, som 16 - 17år får han göra en film om sitt liv?! I mina ögon är det skratt retande. Vad är så speciellt med honom? Att han sjunger som en tjej? Jag förstår inte hans storhet, hans låtar handlar inte om något speciellt, han ser ut som att han är 12år gamal och han är inte snygg någonstans.

Det skulle aldrig i mitt liv gå och se på sånt trams som Justin Biber. Och vill ni veta vad det värsta är att hans film fått 5 av 5 möjliga! Hur i helvete rent ut sagt!?!?

VAD ÄR SNYGGT!?? VAD?! HÅRET ÄR JU SUPER FULT!

Blondin Bella i efter 10.

Tittar på efter 10 på tv där Blondin Bella är med. Ganska intressant faktiskt. Dom pratar lite om ekonomi och föreläsningar.

Hemma och sjuk.

Jag stannade hemma idag, lika bra det. Har jätte ont i halsen och huvet. Det är ju inte bra att missa skolan, men jag måste medge att det är rätt skönt att för en gångs skulle få vara hemma. Jag har ju bara varit borta från skolan en ända dag förutom nu då det blir två. Men nu ska jag äta frukost!

Lybien.

När ska Kadaffi inse att han inte har någon chans mot något land i Väst Världen?, Eller Världen överhuvetaget. Han startar krig med sitt eget land och säger att alla på hela jorden är i mot deras stad. I mina ögon verkar han vara väldigt manipulativ, han vill manipulera hans stad att hata alla utom deras egna "ras".

Han säger också att inte många civila dödats, enligt han är det 69 stycken, när verkligheten är över 1000. Över 1000 civila oskyldiga människor .
Alla förnekar det hemska, de vill helt enkelt inte inse sanningen att så många oskyldiga stackars människor blir offrena, de är dom som får lida. Lida för andra människors beslut och misstag, dom har ingen chans att påverka, ingen chans alls.

Det är så det är i en diktatur, en människa, en ända människa som tar beslutet som ingen kan påverka, ingen. Ingen vågar stå upp och det kan jag förstå för det hade jag inte heller vågat.

Den här bilden stämmer verkligen.

Tror jag har feber.

Fy mår inte alls bra. Jag tror att jag håller på att bli sjuk, jag som aldrig är sjuk! Inte alls kul.
Det som är bra är ju att jag bara varit borta en gång på hela skolåret hitils och det kommer jag antagligen bryta om jag blir sjuk nu, men å andra sidan så har jag ett matte prov imorgon som jag inte kan så bra, någon är dålig på matte kan jag ju säga! Nej, men jag hoppas i alla fall på att inte bli sjuk trotts att jag tror jag har feber.

Top Model: Vad hände sen?

Vad hände egentligen efter top model? Ingen verkar ha blivit så stor, dom verkar ha gjort jobben dom vinner och sedan hör man inte så mycket mera av dom. När ska dom egentligen sluta med top model? Har dom inte gjort tillräckligt många säsonger?, jag menar det är inne på 16:e säsongen. Top model Stockholm var en säsong och det räckte alldeles utmärkt.

Jag älskar verkligen top model, det gör jag men tycker dock att dom borde sluta sända det innan det blir för tjatigt och folk inte orkar se mera. Det sägs ju att man ska lägga av på topp, och just nu är top model på topp och borde kanske därför sluta, då gör redaktörerna och producenterna osv ett snyggt avslut.

Såklart kommer många unga tjejer vars dröm är att bli modell då de hade planerat att söka till top model, bli lite svårare att nå, men om man inte ger upp så går det säkert ändå. Om man vill så lyckas man.

Jag tror tillexempel att många tjejer som medverkat i top model har blivit mycket mera kända än dom som vann. Många chanser öppnas för dom medverkande och stora model agenturer kan se vad dom går för på ett annat sätt än vad Tyra och resten av juryn gör.

Jag hoppas att säsong 16 år den sista och att de sedan lägger ner programet.

Min favorit vinnare Nicole Fox!

Only those who can carve your name in the sun with an ice cube loves you more than I.

Solo chi può ritagliarsi il proprio nome sotto il sole con un cubetto di ghiaccio ti ama più di me ♥....


Strävan efter perfektionen som aldrig kommer finnas.

Dom flesta människor strävar efter att vara perfekta på något sätt, om jag bara ändrar min näsas form, om jag bara förstorar brösten, om jag bara såg ut som henne osv. Hur mycket man än förändrar kommer man hitta nya saker att klaga på.  

Vi blir lurade av media varje dag bara av att titta i tidningen på alla kändisar med perfekt kropp, perfekt hy, perfekt hår. Och vi alla vet att det bara är retuscherat, att dom inte ser ut så på riktigt och har inte glansig perfekt kropp. Dom är precis som vilken människa som helst! Det vet vi alla, det vet jag med men ändå jämför vi oss med kändisar.

Sanningen är att det inte finns något bevisat på hur man ska vara för att vara "perfekt". Jag tror att varje människa på denna jord är perfekt på sitt sätt. Kanske inte perfekt på utseendet, kanske inte på kroppen men det finns alltid något i en människa som är perfekt, kom ihåg det!

Den här bilden är bara ett av många exempel.


Min krönika!

Flammande kärlek.

Kärleken enligt mig är inte att vara tillsammans med någon en vecka eller att bli kär i någon på en dag. Jag tror inte heller på kärlek vid första ögonkastet, för hur kan man bli kär i någon man inte vet något om ? Eller inte känner den överhuvudtaget?

 

Så är det inte riktigt nu, i dagens samhälle. Ena dagen kan man vara kär i en kille eller tjej som dom påstår att älska, men dagen efter göra slut med honom/henne. 

För mig funkar det inte alls så, faktum är att jag inte upplevt den flammande kärleken. Men för mig måste det vara seriöst, inte något en dags förhållande och sen springer man till nästa person på listan.

 

Man ska inte vara tillsammans med någon bara för att vara det, de kanske till och med sårar den personen man var tillsammans med innan. Har du någonsin tänkt på hur kär den killen eller tjejen kan varit i dig? Det kan såra någon riktigt rejält när man går till nästa och sedan nästa igen.

 

Jag tänker ofta att det är tur att jag inte är kär eftersom jag har massa vänner som blivit väldigt ledsna när lågan väl slocknar. Så jag undrar verkligen om det är värt risken att bli tillsammans med någon och sedan ha jätte svårt att komma över personen?  

 

Sen vill man ju inte bli rankad som det galna exet som snokar runt på sin ex – pojkväns facebook för att se om det finns någon ny med i bilden. Tro mig när jag säger att jag har många vänner som råkat ut för att bli det galna exet fast dom har ny pojkvän.

Det beror antagligen på att dom inte riktigt kommit över killen trotts att dom älskar pojkvännen som dom är tillsammans med nu finns fortfarande känslorna kvar, den lilla lågan som inte hunnit slockna.  

 

Och jag tror verkligen att den lilla lågan för någon man varit tillsammans med länge alltid kommer finnas kvar på något sätt. Om det kommer vara så svårt att komma över en gammal kille hur ska man då kunna älska någon ny på samma sätt?

 

Jag tycker verkligen att hela kärleken verkar ganska meningslös tills man finner den rätta och då kan man ha gått igenom många pojkvänner, dåliga och bra förhållanden. Hur ska man då orka vänta på den rätta? Kanske kommer han ridande på en vitt ponny efter vi letat klart och inte orkar mera, efter vi slutat försöka. Om det skulle hända kanske inte kärlek är så värdelöst ändå, men det ända problemet är att det är ganska orealistiskt.


Men något liknande som att möta ”den rätta” i parken komma gåendes med ett koppel i ena hand och en tidning eller en skolbok i andra handen. Och man får känslan av att det är han. Anledningen att jag också skrev skolbok är för att man skulle ju kunna hitta den rätta redan som tonåring, då är man riktigt lyckligt lottad.

 

Det finns många fördelar och nackdelar. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad jag egentligen tycker om kärlek. Jag finner så mycket olika åsikter vad det gäller kärlek. Men om jag funderar så tror jag nog att man måste uppleva riktig kärlek för att förstå sig på det på riktigt.

 


Milo!When i look at you.


Mobilblogg.

God morgon ... Jag åker hem om en timme då kan jag blogga lite mera just nu sitter jag med mobilen. Det är ganska jobbigt att blogga från den så vi hörs senare.

Hemma hos Emma!

Hej! Sitter just nu hemma hos Emma och försöker hålla ett öga på hennes busiga lilla hundvalp som är 5 månader och äter på allt! Medans hon duschar. Vi väntar på Stolle också och när hon har kommit ska vi hitta på någonting kanske åka in till stan och gå runt lite.
Jag hann inte uppdatera mera igår eftersom jag inte satt vid någon dator så jag passar på att skriva lite nu. Jag vet inte om jag uppdaterar mera sen kanske vi får se. Jag ska ta med kameran om vi åker in till stan så att jag har lite nya bilder att lägga upp.
En gammal bild jag hitta i arkivet haha.

snabb uppdatering

Tänkte bara uppdatera lite snabbt ifrån skolan, eftersom jag antagligen inte kommer uppdatera så mycket i helgen. Jag ska nämligen till Emma! Jag kommer uppdatera lite från henne men jag kommer ju inte sitta vid datorn hela tiden. Vi hörs iallafall när vi hörs :)

Life is life.


Vad var det för fel?!

Jag undara fortfarande vad det var för fel på min krönika jag skrev när vi hade nationella prov? Jag fick bara ett G och är väldigt besviken på skolverkets bedömningsmatris. Och det är ofatbart för mig att jag bara fick ett G när min starkaste sida är krönikor, jag älskar att skriva krönikor, jag skriver ofta på ett sådant sätt när jag tillexempel bloggar.

Jag höll mig också väldigt bra till ämnet som det var och diskuterade vad jag tyckte om kärlek och kom sedan fram till vad jag tyckte. Ämnet var brinnande kärlek, jag ska kanske publicera den här i bloggen någon dag så kan ni få läsa den och säga vad ni tycker om den.

Jag ville bara gråta när jag fick reda på att jag endast fick Godkänt, det kändes lite som att min Journalist Dröm krossades, för om jag inte klarar mer en G på nationella hur ska jag då lyckas?

Jag hade verkligen höga krav på mig själv när jag skrev den, krönikan skulle vara personlig, hålla sig till ämnet, vara underhållande, små rolig och allt detta tyckte jag verkligen den var!
Idag läste min lärare också upp bedömningsmatrisen, jag tycket också då att det stämde väldigt bra med vad jag skrivit.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till just nu. När jag får tillbaka den kommer jag antagligen gråta eller riva pappret i bitar, jag kommer också prata med min lärare hon kan tyvärr säkert inte göra något åt det, men jag kan säkert få reda på mina fel.Ska inte säga nåt till nån Jag vet, det är vår hemlighet Vi finns bara någonstans mellan dröm och verklighet.


Ska inte säga nåt till nån
Jag vet, det är vår hemlighet
Vi finns bara någonstans mellan dröm och verklighet
Där finns vår hemlighet
...

Nationella prov i fysik imorgon.

Imorgon har alla nior i hela sverige nationella prov i no, fast i olika ämnen tror jag för vi har fysik och min kompis på Ribby har Kemi. Jag tror det kommer gå sådär , jag är inget geni på fysik. Men jag har läst igenom lite i boken och kan i alla fall lite.

Jag har verkligen ingen blogg lust just nu så jag tvingar nästan mig själv att skriva lite. Så jag skriver när jag nästa gång skriver!

take me back♥!Om jag hade haft systemkamera hade jag fotat ännu mera! Längtar tillbaks, Cypern i mitt ♥.


Piercat tungan.

Det är vad jag gjort idag! Det gjorde as ont och det gör det fortfarande. Men jag grät inte i alla fall! Ni får se den när svullnaden har gått ner för den ser inte så fin ut just nu kan jag ju säga.

Nej, fan dags att sova kanske.

Nu ska jag gå och lägga mig. Det har varit en ganska bra dag. Det funkade bra i skolan det rulla liksom på. Jag fick så bra resultat på proven så att det påverka mig hela dagen, det gjorde mig glad helt enkelt. Nej, Nu ska jag logga ut från facebook och blogg.se och gå och lägga mig godnatt! (3 "och" på en mening otroligt irriterande men men.)

Läsare från ingenstans ( Positivt ).

Jag vet fortfarande inte varför det trillar in en massa läsare helt plötsligt! Det är så kul, synd bara att ni inte kommenterar så mycket. Kanske skriver jag saker som folk gillar att läsa eller så är det bara just nu folk vill läsa det jag skriver.
Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt just nu när jag har läsare så att ni stannar och fortsätter läsa.

Och imorgon kommer jag kanske skriva om en överaskning, aha vad kan det vara? Ni får se om jag inte bangar. Jag tror inte att jag kommer banga fast jag är så nervös. Hmmm vad ska jag göra?

Andra MVG:t i teknik Check!

Idag fick jag reda på att jag fått ett till MVG resultat inom tekniken. På dom prov vi haft (2 stycken), har jag fått MVG på båda. Jag hoppas verkligen att jag kan fixa ett MVG i tekniken till sommaren. Det skulle hjälpa mina betyg jätte mycket eftersom jag då kommer ha över 200 poäng vilket är mitt mål.

Jag hoppas såklart på att få 11 VG och 3 Mvg:n, jag har räknat ut att jag kan få till det! Jag tror inte jag kan få så mycket bättre en det. Jag får se hur det går på nationella proven helt enkelt, eller matten vet jag det kommer gå åt helvete. Men jag kämpar på!

Varför har jag haft så många läsare?

Jag märkte det nu någon som kan tala om varför? :) ( det gjorde mig jätte glad!)

Skolan tar död på mig.

Skolan tar död på mig, jag har ingen fritid längre. Jag hinner inte göra något annat en att plugga! Det känns som att jag stressar så mycket med att hinna klart med läxorna att jag inte uppfattar vad det handlar om och lyckas med skit resultat. Ibland satsar man som fan och får ändå bara ett VG fast jag hoppats på MVG.

Eller så hinner man inte med allt och total misslyckas med ett prov eller läxförhör. Jag går också och lägger mig alldeles försent för att orka hela skoldagen. Det känns verkligen som skolan just nu förstör mitt liv. Ja, det kommer löna sig men just nu vill jag bara gråta. Om jag misslyckas på NO provet kommer jag antagligen sänka mitt VG och då kommer jag grina.

Det är jobbigt just nu jag kommer inte orkar blogga så mycket och inte blogg designa alls.

Fettisdagen!


Wihooo älskar semlor!

Prov = ?

Usch, hade prov idag. Det gick väl sådär, jag kunde väl ganska mycket men man vet ju aldrig för en man får tillbaka proven om det gick bra eller inte. Jag förväntar mig inte mera en VG eller G så om jag ligger där i mellan eller lite högre gör det inte så mycket. 

Jag har VG i betyg i biologi och jag hoppas bara på att hålla det. Själva ämnet inom biologin, DNA och Arvsamanlag, var jätte svårt! Jag hade problem att fatta redan från början. Jag fattade knappt något tills i förrgår. Men när jag väl fattade så fick jag in det i huvet. 

Jag hinner inte skriva mera nu för jag ska dra till bussen, ska åka och kolla på min träning som börjar klockan 18.30, det går inga tidigare bussar så jag måste ta kvart i. Puss hej!  

nej nej

Är så jävla ledsen just nu! Tobias holm ska lämna big brother. Han är poängen med big brother han är en otrolig människa , jag gråter med gurkan. Nej nej nej!

Gör bild kvaliten sämre, gör det bara!


Har inget att blogga om just nu.

Ja, jag har inte så mycket att blogga om just nu. Idag har jag inte gjort så mycket kanske därför. Jag har kollat på VM och varit ute och fotat lite det är vad jag gjort. Jag tog inte så många bra bilder så jag skiter i att lägga in dom på datorn idag.

Imorgon vet jag inte heller riktigt vad som händer mera än att jag ska kolla på Herrarnas 5 mil, alltså VM. Sen åker jag förmodligen och kollar på min träning, om jag hade kunnat träna hade jag gjort det men eftersom jag fortfarande har ont i knät kan jag inte träna, vilket börjar irritera mig som fan eftersom det har gått 2 veckor sen jag skadade mig.

Jag hoppas verkligen att jag kan börja träna på tisdag annars dör jag på riktigt, jag har nog gått upp 15 kilo, det känns så i alla fall, fast jag vet att jag inte har det men ändå, jag känner mig lat.

Det blev ganska mycket ändå, trodde inte att jag skulle komma på såhär mycket att skriva om, men när man väl börjar så flyter det bara på liksom. Aja, nu har jag ödslat en halv timme på detta och ska därför göra något annat nu.
Jag uppdaterar antagligen igen imorgon om inte något oväntat händer som att jag vinner en miljon eller något liknande då kan det hända att det kommer upp ett inlägg till idag. Men chansen att det händer är ju rätt liten, GUD skulle inte jag sluta skriva nu?! Snacka om att inte ha någon att snacka med!

HEJDÅ nu för sista gången.

Northug vilken idiot!

Petter Northug vilket jävla skämt! Han gör Norge till ett skämt, att håna Sverige och alla andra länder på det sättet han gjorde är inte alls okej! Norge får mig att rysa, Northug jag ryser inte bara när jag hör namnet, det får mig att vilja spy! Vilken osportslig människa, vilket skämt!

Hellner tyckte inte alls det var kul när Northug stannade framför målinjen för att "vänta" in dom andra åkarna för att han var så överlägsen.Jag menar hur kul är det när man ligger 2a och ser att den som är 1a stannar för att vänta in en, hur dålig känner man sig inte då? Förstå hur det kändes för Hellner.

Dom Svenska killarna var i alla fall mogna nog för att svara "sån är Northug", och skratta lite i interljuven fast man såg hur illa dom tog vid när det hände.
Jag ser hela händelsen som väldigt osportslig så gör man bara inte helt enkelt! Hoppas Norge skäms för det han gjorde!

*SPYR*


Big brother Nickey ljuger som en galning.

Han måste vara mytoman! Han ljuger som tusan, han säger olika saker hela tiden. Alla i huset märker ju det nu, Simon och Sara diskuterade det nyss i tv alltså igår. Han sa olika saker hela tiden om vart hans mamma jobbade och vad hon jobbar som. Och förra veckan sa han att det ända han drack var öl och nyss sa han att det ända han drack var wiskey (stavning?). Igår sa han också att han var utbildad massör och hade utbildat sig olika länder blandannat Tyskland. Dagen då Roza kom in sa hon att hon pluggat 1år i Tyskland, det är inte ett sammanträffande, han vill inpa på alla det märker man.


Puss!


VM: Skidstafett 2011!

Sitter och tittar på VM i Oslo, just nu är det damernas skidstafett. Jag är jätte taggad! Heja Kalla och ingemarsdotter. Dom tar hem det jag är helt säker nu ligger sverige 1a hon har världens försprång! Herregud vad jag är taggad heeejjjaaa sverige!!!!!!!!!!!!!!!

Förlåt, men jag stör mig verkligen på en person i blogg världen!

Gissa vem? Michas eller vad fan hon heter, jag vet inte vad det är riktigt men jag stör mig på ALLT hon gör! Jag tror att det är för att hon för det första skaffar en unge som 14åring och får det att låta som att alla ska skaffa barn så tidigt. Sen så ska hon förlova sig med sin kille som 15år och sedan dumpar han henne 3 dagar innan och sedan blir dom tillsammans för hon pratar "ut" med honom, fast han sagt att han inte älskar henne längre och sen skyller hon på att han kan säga sånt han inte menar.

Att efter det fortsätta med förloningen, efter han sagt att han inte älskar henne längre, är kanske inte en toppen ide och det slutade ju inte så bra heller. Hon gjorde slut med honom för att hon märkte att han inte älskade henne och inte vill vara med henne.

Jag förstår inte hela förlovnings grejen alls, varför i helvete förlova sig som 15åring?! Jag skulle aldrig göra det trots att jag hade en unge med killen. Visst vill man att det ska funka men när man börjar fundera på att förlova sig tror jag att man känner att det håller på att ta slut, att det inte finns någon kemi kvar.

Nu till det värsta, hon har börja umgås med massa bloggare och nu PAOW! Min favo bloggerska! Jag är så irriterad på det hon får inte börja umgås med Paow, då måste jag se henne i Paows blogg varje gång jag går in på den :(, ja, jag stör mig bara på att se henne! Usch, jag tycker synd om mig själv.

P.s hon har dålig klädsmak och kan inte matcha plag tillsammans.

RSS 2.0