Top model Sverige!

ÄNTLIGEN! Jätte kul att det kommit tillbaka till Sverige, det har ju varit en gång tidigare men det var väl knappast någon succe... Det är lite lustigt att Sverige inte egentilgen har så framgångs rika modeller i andra länder. Visst finns det Svenska modeller utomlands, vi har ju Elsa Hosk som nu mera är Victoria's Secret modell! Hon är väldigt aktuell just nu och, jag super fanet av Victoria's Secret, fick reda på att Elsas kusin var med i år! Jag hoppas hon går lika långt som hennes kusin! Så i år hoppas jag på en riktig super modell som kan slå igenom i USA.
Elsa Hosk, finns det någon som INTE vill se ut så här?!

When life was good!


Victoria's secret!♥

Look what i got! Fick denna av Emma som nyss kommit hem från Florida. Jag vart jätte glad, jag älskar verkligen victoria's secret prylar! ♥

I'm a dreamer and I dream of what will be A better destiny.


Man blir aldrig för gammal för att åka pulka.

Det är vekligen sjukt kul att åka pulka. Jag älskar verkligen att vara barnslig, och till dem som tycker det är omoget så kan jag ju bara säga, jag är 16år när jag är 18år kan jag räknas som vuxen. Jag åker hellre pulka än att sitta hemma och dricka vin och låsats vara 20år gammal, eller super mig så full att jag inte kan stå på någon konstig hemma fest varje helg. Och det är vad jag resonerar som omoget! Jag är mogen, jag väljer pulkan och täckbyxor före spriten DET är moget!
.
Visst jag tycker det är okej att gå på fester, det kan vara jätte kul. Men jag tycker inte att jag behöver dricka för det. Jag tycker inte att man har roligare med alkohol i kroppen, det är ärligt talat skit. Visst visa människor tycker säkert att lite alkohol gör susen men då är min fråga till er, hur länge är det susen? Dagen efter? Timmarna efter? Då du nått din gräns och däckar eller till och med spyr? Då alla känslorna och dina problem börjar komma fram och du sitter och gråter?
.
Sanningen är att man inte kan supa bort sina problem, för dom kommer ändå vara kvar morgonen efter. Om det bara är kul första halv timmen, så varför? Varför inte ha roligt en hel kväll eller en hel natt? Nu kom jag helt plötsligt, som vanligt in på något helt annat. Men vad spelar det för roll, jag fick fram budskapet!

Instagram @Wimsaan follow!♥

image descriptionimage description

Blogg.se nya stil!

Såg just att blogg.se hade gjort om hemsidans framsida till blogg.se/stil. Det är verkligen mycket finare och lever verkligen upp till kraven på att ha stil! Jag vart lite chockad och positivt överraskad. Det kommer nog ta ett tag att vänja sig men det går ju fort!

Plugg.

Den här veckan har varit hektisk. Vårat schema har ändrats och det har plusats på några timmar i veckan så vi knappt har några sov morgonar kvar. Det flesta dagarna börjar vi mellan 08.00 - 08.30, en dag börjar vi 10.00. Förut så hade vi 2 dagar i veckan då vi började 10.00 och 1 dag i veckan då vi startade dagen 08.00. Sen slutar vi relativt sent också så jag är helt utmattad. Jag har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv som jag varit denna vecka! Som tur är börjar helgen imorgon SKÖNT!

Dröm skor!❤


True story bro!


Godnatt!

Har inte bloggat idag eftersom jag inte orkat helt enkelt. Jag har inte heller haft tid. Jag har pluggat, tränat, ätit, duschat, tittat till mina grannars lilla katt en sista gång och spelat lite sims 3 och nu ska jag sova! Så godnatt folket.

Ett ex är som fängelse, om du fortsätter att gå tillbaka, måste det ändå vara något du inte har lärt sig.


Internet är trögt.

Sorry för uppdateringen men internet segar sjukt mycket hemma. Jag kom inte ens in på blogg.se igår kväll då jag hade planerat att uppdatera. Men nu funkar de lite bättre i alla fall. Emma åkte nyss hem, och jag har precis städat klart. Nu ska jag spela sims 3 och ta det lungt hela dagen tills min familj kommer hem.

Friday!

Sitter i soffan och svullar med Emma i soffan. Försökte mobilblogga lite idag men det funkade inte av någon konstig anledning... Man vet ju aldrig med blogg.se. Kan inte ladda upp bilder heller. Jag vet inte varför men internet är lite knasigt.

3år idag.

3år sedan jag startade min blogg. Känns som om det gått mycket längre tid än så, senast igår trodde jag att det var 4 eller 5år sedan. Men tiden går för fort fram och det känns som om det var hundra år sedan jag gick i 9an och detta var förra året. Men jag är glad att det bara gått 3år och jag får väl hoppas på tre till, om inte mera. Jag orkar inte skriva så mycket mer än grattis bloggen och grattis till mig själv som har namnsdag!♥

Handboll.

Hali halo! Sitter i soffan och tittar på handboll, ska strax duscha och sedan gå och lägga mig. Är sjukt trött just nu, men som tur är kommer jag nog sova ganska gott inatt. Känns som att jag inte har koll på något nuförtiden, senast igår hade jag inte den blekaste aning om var det var för dag och var tvungen att fråga en kompis. Jag kanske börjar få väldigt tidig alzheimers, haha nej men skämt åsido, imorgon ska jag upp 06.10 och då är det Onsdag. Lite koll har jag i alla fall. Ett snäpp närmare helgen, snart fredag, det är vad jag tänker varje dag. Så mycket mer har jag väl inte att skriva, för nu ska jag ändå hoppa in i duschen med mitt smutsiga och väldigt ruffsiga hår. Sov gott med er!
.
Åhh ps: kom just på att jag har namnsdag imorgon haha, då fyller väl min blogg 5år eller nått, kanske 4år(?) Minnet på topp som sagt...

5 O'clock in the morning!

Usch, usch, usch hatar måndagar eftersom det är en så pass tidig dag för mig. Jag går upp klockan 05.00 för att mina bussar inte går som de borde... Det är inte så kul att vänta i skolan 1 timme kan jag medge, men, men en gång i veckan går väl an. Fast det tar verkligen kål på mig att gå upp 05.00 för att sedan komma hem igen 16.30. Det första jag gör är att decka i soffan. Jag är ju tyvärr ingen duracellkanin, fast jag kanske önskar det ibland!

Sh ́bam!

Dagens tränings pass var Sh'bam! Det är en tränings dans, men det är inte alls som sumba. Lite svårt att förklara men det är jätte kul och kommer definitivt fortsätta med de. Jag rekomenderar det verkligen till dem som provat Sumba och tycker det var för komplicerat eller försvårt. Det är inte alls lika mycket skaka rumpa och går inte heller riktigt lika fort. Som sagt lite svårt att förklara men här får ni två videos på hur det kan se ut. 

En krigare slåss inte för han hatar de framför sig, utan för han älskar de bakom sig.


Mycket snack utan information.

Jag blir så arg på människor som lägger sin lilla näsa i blöt fast det egentligen inte har en blekaste aning om vad det dömer eller vad det snackar om. Som detta med Gymnasie linjer och Gymnasieskolor. Människor dömer så lätt. Dem delar in linjerna och skolorna i olika kategorier. Och enligt dessa människor ligger oftast Barn & fritid, estet och vård & omsorg som en såkallad " lat " linje som dem med låga betyg väljer bara för att de inte orkar med skolan. Jag blir så irriterad eftersom att detta verkligen inte stämmer. Det är klart det finns såna som egentligen inte vill gå i skolan på dem linjerna, men det finns det väl såna människor på alla linjer?!
.
Och den största andledningen till att jag tycker detta är för att jag själv går Barn & fritid på Fredrika Bremer. Jag valde inte linjen för att jag trodde att det skulle vara en enkel linje, för det är de definitivt INTE enkelt. Det är precis som vilken linje som hellst, vi kommer läsa matte B och lite utav C kursen, gå svenska B och engelska 6 och 7. Så våga inte ens kalla de "chill". Jag valde den för att det är vad jag brinner för. Jag vill bli lärare! Det var rätt linje för mig.
.
Min facebook status efter att ha läst ett väldigt irriterande blogg inlägg av någon 96a som tror att hon är något:
"Fan vad irriterad jag blir på folk som säger att barn och fritid eller estet är "lata linjer" eller "IG barn linjer". Fuck you, jag hade 250 poäng och valde barn och fritid för att jag tycker det är sjukt kul! Och jag kan bara medge att det är precis lika jobbigt som vilken linje som hellst!"
Pungt och slut!

Pianisten!

Jag måste bara säga att det att det är klart en av de bästa filmerna jag sett på evigheter! Och den är definitivt den bästa filmen jag sett om andra Världskriget. Det är en väldigt gripande film som handlar om Wladyslaw Szpilmans som lever som jude i Polen med sin familj under andra Världskriget. Han är dessutom musiker, en otroligt begåvad pianist som är mitt uppe i sina framgångar när Tyskarna erövrar Polen. Han och hans familj blir tvungna att följa vissa regler. Det sattes strängare och grövre regler för varje dag som gick, hatet växte starkare och starkare mot dem. Judar fick inte längre arbeta, dem förflyttades till ett Jude kvarter och var tvungna att bära en blå stjärna på armen och gå på egna gator. När hans familj skickades till arbetslägret lyckades Wladyslaw fly med hjälp av en vakt och gömmer sig bland stadens ruiner. Lidande, svält, kamp och mycket förnedring bli tillslut hans vardag. Han förlorar allt de han alltid haft.
.
Det är vad jag tänker berätta om filmen. Annars avslöjar jag för mycket. Den är verkligen se värd och som sagt väldigt gripande. Jag kan knappt fatta att detta verkligen har hänt och det kommer nog alltid vara så. Jag kan läsa om det och intala mig själv att det har hänt varje dag. Men jag kommer aldrig fatta hur hemskt kriget egentligen var, hur många människor som dog, eller hur mycket 60 miljoner människor egentligen är. 60 miljoner människor i Världen dog under andra Världskriget, och allt startade pågrund av en mycket känslokall och ond man.

Årsresume 2011 del 2 ( blogg år ).

April:
Big brother, tumblr, skolan, volontär resor, blogg hisssar, påsklov, Kiruna, riksgränsen, plugg, vinst i bolltuneringen, Veronica Maggio, bak och en mycket liten del ego. Det var väldigt mycket saker i April, det var ju som sagt sport lov. Big Brother var i full gång och jag drömde om att bli en volontär. Jag och familjen åkte till Kiruna och Riksgränsen. Mycket skola, nationella var i full gång. Jag och min gamla klass vann bolltuneringen trots att vi var få, vilket berode på att halva klassen inte pallade lyfta på sina arslen för att vara med att stötta och göra något roligt den sista tiden med sin klass.
Maj:
Veronica Maggio konsert, Skolan från 08.00 - 20.00, nationella i matematik, valborg i nynäshamn, Usama Bin Ladin död, teatern hair, pirates of the Carribean 4, Andra avenyn, röda Converse, Coldplay.
Oj, oj, oj, verkligen en full proppad månad! Det allra bästa och mäktigaste måste ju bara varit Veronica Maggios underbara konsert! Hon är verkligen en beundransvärd kvinna helt grym röst måste jag säga. Men det fanns också flera saker under denna månaden som var helt underbara. Ja, nästan bara underbara saker. Men det var sista terminen, sista månderna och mycket stress, blod svett och tårar. Fast enligt mig, var det en väldigt rolig och bra månad.
Juni:
Skolavslutning, avslutningsbal, ny kamera, midsommar, stipendium.
Åhh slutet på grundskolan. Det äntligen bal och vi firade och hade kul nästan hela balnatten. 2 Dagar senare var det avslutning och det gick så bra! Jag var super lycklig och var väldigt nära på att börja gråta när jag verkligen fatta att de 4 åren tråkigt och sorgligt nog var över. Jag fick ett utvecklings stipendium, och det är en av de anledningarna till att jag var så himla lycklig! Det kom verkligen oväntat och när han läste upp texten och sa mitt namn, wow mäktigt!
.
" Alla elever har olika behov och förutsättningar. Hilda ( och där kom det! ) har bevisat att man genom hårt arbete, engagemang och inställningen att aldrig ge upp, kan nå lång."
Herregud var lycklig jag var! Och nu sitter jag här i soffan och ler som ett gråtfärdigt fån som skulle kunna gråta bara av att tänka tillbaka på alla fina, underbara och stundtals jobbiga år. Det är faktiskt nästan så att jag skulle kunna fälla en tår av lycka och saknad. Forever and always 9B 2011!♥

Shopaholic!❤

Har köpt yterligare lite mer saker, bla två ringar och två till tröjor men har inte orkar leta fram dem för att fota dem...

Back too Old school!


Årsresume 2011 skriftligt.

Mitt år 2011... Hmm, det har privat varit väldigt upp och ner. Jag mådde väldigt dåligt nästan hela 9an. Det hade inget med skolan att göra utan det var privata problem. Det var nästan värst i slutet på år 2010 och våren. Det hände alldeles för mycket i mitt liv då, det var mycket i skolan och lite oväntade saker skede privat. Så på våren var inte livet perfekt.
.
Sommaren började med avslutnings bal, skolavslutning, stipendium jag var lycklig, ett tag i alla fall. Jag funderade inte på morgon dagen och bara körde, jag tog aldrig ett ordentligt förväl av min fina klass vilket jag ångrar väldigt mycket idags läget. För ni ska veta hur mycket jag saknar dem/er! Jag gjorde några misstag men vem fan gör inte det? Ingen människa är felfri och där med inte jag heller. Jag fick en ny kamera, åkte till Gotland med mamma och systrarna fotade galet mycket, badade, solade, åt glass och levde. Jag kom hem umgicks med vänner, åkte moppe, shoppade, åkte till Malmö, gick på liseberg och så vart livet lite mer komplicerat återigen.
.
Sedan började skolan. Jag började i en ny klass och fick nya väldigt fina och underbara vänner och gled ifrån dem gamla allt mer plus ett nytt betyg system. Jag mådde återigen lite sämre det kändes bara som att de kom problem på problem ungefär, inget gick som jag ville att de skulle gå. Det hade gått en termin av skolan och jag är fortfarande nöjd över vad jag åstakommit hittills. Jag fyllde år det vart vinter och sedan jul, jag mådde återigen bättre tack vare min mamma som alltid stötar mig! Men jag kan ju inte säga att dem sista dagarna i december var de bästa men som sagt återigen privat.
.
Nu är det som vanligt, inte någon större skillnad än så länge men jag hoppas inerligt på ett bättre år!

Årsresume 2011 del 1 ( blogg år ).

Januari: Livet på bloggen verkade leka ganska mycket men jag tror inte att de lekte lika mycket i verkligheten just denna månaden. Livet var helt enkelt bara okej! Jag hade också börjat leta balklänning och såg framemot att äntligen få sluta grundskolan och gå vidare. Fast idag längtar jag tillbaka till min fina klass och mina underbara lärare! Jag tog också många beslut i januari. Jag bestämde mig för att kämpa ännu mer i skolan, pusha mig till max. Vilket jag också gjorde!
Februari: Det var den månaden då jag förstod att jag kanske aldrig kommer kunna spela innebandy igen. Det var då jag skadade mitt knä, som för den delen fortfarande inte är helt bra. Jag blev tacklad och föll till marken och kände en fruktansvärd smärta i knät. Först trodde jag det var ur led men det visade sig senare att det inte var fallet. Mer saker som hände i bloggen var att jag skrev väldigt mycket och speciellt om vikthetset i bloggvärlden och om det här med att banta med barn mat. Jag hade helt enkelt väldigt mycket åsikter just då!
Mars: Det allra första som ploppar upp är nationella proven. Jag kommer ihåg att jag hade skrivit min krönika i Svenska som jag var jätte nöjd och stolt över och hoppades på minst vg och fick tillbaka med ett G. Jag vart gråtfärdig när jag fick reda på resultatet. Jag kommer också ihåg att jag hade väldigt många läsare i Mars. ÅHHH! Det starkaste minnet och det som står i bloggen var att jag piercade tungan... Dock tog jag ut den efter 2 veckor eftersom att den var väldigt sne. Jag piercade mig aldrig igen eftersom att det helt enkelt inte var värt smärtan. Jag la aldrig upp någon bild på piercingen heller eftersom att den inte läkt klart. Det var helt enkelt inte meningen att jag skulle ha en tung piercing!
Jag fick också reda på att jag hade MVG i teknik! Super nöjd och stolt över mig själv! Jag kollade också mycket på skid VM och spyde gala på Petter Northug. Veronica Maggio stal mitt hjärta med alla sina plattor. Jag lyssnade väldigt intensivt på henne just denna period i mitt liv! Jag träffade också en av mina närmaste kompisars lilla busiga hundvalp Milo! Super söt!

"Don't criticize what you don't understand. You have never walked in that man's shoes" - Elvis Presley


Ett barns mardröm.

Usch vad hemskt, skulle aldrig orka leva om mina systrar ,mina föräldrar eller min mormor dog nu. Jag är 16år gammal och har inte förlorat någon väldigt nära släkting än så länge, vilket jag är glad för. Bara Tanken på att vara 13år och ha förlorat 3 av de viktigaste personerna i ens liv är så skrämmande, det är en mardröm jag aldrig skulle vilja upp leva, aldrig någonsin!
.
När jag hittade Julias blogg och läste vad som hade hänt hennes 3 familjemedlemmar blev jag ganska skakad, rör och skräckslagen. Jag skulle som sagt aldrig orka leva och ändå gör hon det! Hon gör det till och med med ett leende på läpparna.
.
När jag sedan klickade mig runt och vidare i hennes blogg så upptäcket jag också att hon inte heller står nära någon annan i sin släkt. Hennes mormor hade backat när hon fick reda på att hennes dotter hade cancer och att hon skulle dö. Julias mormor svarade inte längre när Julia ringde och det förstörde såklart henne ännu mera.
.
Men som tur är, i allt detta hemska har Julia Roger, hennes låsas pappa. Han har stöttat henne genom allt och därför bor hon nu också hos honom. Och om jag fattat det rätt så har han också försökt lösa konflikterna mellan Julia och Julias syster och Julias släkt. Det har också blivit bättre mellan dem och mycket tack vare honom! Men tillsist och åter igen vilken otroligt, otroligt stark tjej måste jag säga!

Chocolate cover!❤


Thank god it's friday!

T.G.I.F! Det är lov jag vet, men det känns ändå alltid lite extra skönt när det väl är helg. Förövrigt har jag idag bara varit hemma. Jag har tittat på film och tv hela dagen. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva helt ärlig, finns inte så mycket jag kan komma på att skriva om. Ja, det kan jag säga om ni har instagram så heter jag Wimsaan och ni får gärna följa mig där! Jag har bara lagt upp 2 bilder en så länge men det kommer väl ramla in några till.

Shopping dag i stan.

Hej sorry sorry för dålig uppdatering men det funkade helt enkelt inte att blogga från mobilen idag. Försökte från 13.00 till 17.00, men jag hittade aldrig felet. Det stod bara att bilden inte kunde laddas upp och inlägget inte kunde att publiceras. Men, men det är väl inte i hela världen kan man tycka. Sen kom det till de här med att lägga upp bilder på det jag rea fyndat. Kamera batteriet tog precis slut efter jag fotat klart alla kläd bilderna. Och nu är batteriet 100% så jag kan inte lägga in bilderna idag. Så ni får se dem någon annan dag. Men nu ska jag titta på något program på TV11. Godnatt och kram på er!!

Greys anatomy! Ovanligt hehe.

Sitter och tittar på greys som vanligt. Ska strax duscha jag ska bara se klart avsnittet först. Och jag ber om ursäkt gör lite bloggande men har inte riktigt haft tid. Som sagt ska göra lite mer tid för de men ibland är det svårt. Har inte så mycket mer att skriva för tillfället så jag uppdaterar väl igen imorgon!


Veckans planer snarare sagt halva.


Why is Spongebob the main character when Patrick is the star?


Mitt gott nytt år inlägg kom inte upp....

Fan, jag hade gjort ett inlägg exakt 00.00 men det publicerades inte. Värdelöst det där med tidsinställda inlägg. Men men, ni ska veta att jag skrev ett i alla fall. Idag har det vart en trött dag. Jag vaknade 11.00 men hade kanske behövt sova litee till. Var uppe till 03.20 eftersom jag fixa med min iphone som ÄNTLIGEN fungarar!!! Snacka om lättnad alltså! Så nu kommer det bli lite mera updates hoppas jag.
.
Men idag har jag i alla fall kollat film med en vän hemma hos henne, Halloween heter den. Inte så jätte läskig i början men i slutet vart det lite svettigt! Den var i alla fall hyfsat bra 3 av 5 skulle jag säga. Och på en läskighets skala 2 av 5.
Det finns tydligen en tvåa också som jag ska se med Elin någon dag, hoppas inte att den är lika läskig. Jag hatar skräck filmer så jag hoppas alltid på att dem inte ska vara ett dugg läskiga. Jag fattar ärligt inte varför jag tillslut går med på att kolla på dem, för nyfiken helt enkelt. Det var min dag! Nu ska jag kika på Greys och sedan dejta kudden. KRAM på er hoppas ni hade det bra i går/idag!

RSS 2.0