Allt.

Har egentligen inget speciellt att skriva men kände för att uppdatera så låter bilderna tala för sig själva helt enkelt. 

Hemma lördag.

Lite bilder från min instagram från de två senaste dagarna. 
 
Vädret fortsätter att dominera och göra livet bättre, speciellt på landet och i skärgården här det annars är rätt trist. Bortsett från vädret så har jag faktiskt en hemma helg denna helg tråkigt nog, den enda nytta jag gjort idag är en PW runt ringvägen i Nynäshamn och barngympa med min lillebror. Vart på Världens party mode nu på kvällen och drömmer mig bort till hemmafester, med bra musik och bra människor. Jaja, nästa helg får jag väl hitta på något roligt istället. Igår hade jag det i alla fall väldigt trevlig då jag var och träffade fina Linn över en middag, det fanns så mycket att prata eftersom vi inte setts på ett tag och var som sagt super mysigt! Nu har jag faktiskt inte så mycket mer att berätta så jag ska väl fortsätta min "ensam-fest" i mitt sovrum med bra musik och tidningar, ha en bra kväll! 

Dom kommer kliva på dig, dom kommer kliva på dig igen.

Jag vet inte heller hur jag riktigt ska börja, kan jag bara få skriva av mig även om allt blir osammanhängande och luddigt?
Jag tycker känslor är så jävla svårt, men jag tror helt ärligt jag är mest rädd för att jag blir för sårbar om jag ger för mycket av mig. Jag har blivit sviken så många gånger att jag knappt vågar släppa in mina närmaste för djupt för jag vet hur ont det gör. Ibland är det lättare att låsas som att det inte gör lika ont, eller att jag inte bryr mig längre. Men faktum är nog att det känns varje gång men mindre och mindre. Det har istället börjat övergå till en vana. 

Gerard cosmetics.

Fick hem dessa godingar från Gerard cosmetics idag och förpackningarna när så fina så man är i make up heaven. Läppstiften jag köpte var i färgerna "butter cup" och "1995", dvs de läppstiften Jaclyn Hill lanserade med märket. Älskar dem redan utan att ens har provat dem! Samma med läppglansen som är i "rosehill" och "butter cream". Har faktiskt redan beställt 3 stycken till läppstift från Gerard cosmetics då jag hittade en riktigt bra rabattkod med både fri frakt och nästan 50% rabatt av hela beställningen. Längtar redan efter dem! 

Uppsnjärd i det blå.

Eftersom jag slutade rätt tidigt idag och vädret var helt fantastskt så bestämde jag mig för att sätta Håkan i lurarna och ta en längre PW än jag brukar göra ner till havet. Alltså det finns många nackdelar med att bo på landet jämfört med fördelar, men dagar som dessa förstår jag varför folk flyttar hit. Älskar lugnet, luften och att gå själv och bara tänka på allt och inget. Känner mig alltid så trygg här och det får mig att må så bra och ger mig så mycket energi. Fler dagar som dessa tack!

Om mitt bloggande.

Halloj ni fina som klickar in varje dag efter uppdatering, jag ber om ursäkt om jag är väldigt frånvarande, men jag har bestämt mig för att endast blogga när jag har tid och lust. Just nu är jag mitt uppe i livet, jag mår som jag skrivit många gånger, så otroligt bra och vill göra så himla mycket saker. Jag älskar att vara spontan och bara leva så mycket jag kan varje dag. Därför prioriterar jag inte bloggen och min inspiration och motivation är nere på 0 just nu. Jag kommer dock inte sluta blogga men göra det när jag känner för det istället för att tvinga fram det. Om ni vill följa mitt liv lite mera hänvisar jag er till min instagram: HildaMattisson följ mig gärna där för lite mera uppdatering.
 
Sedan vill jag skriva en sak till idag eftersom denna dag är en väldigt viktig dag för oss kvinnor, för alla kvinnorättskämpar, för alla kvinnor som lever i förtryck och alla de kvinnor som någon gång blivit utsatta för kvinnohat, det är en viktig dag för feminism, systerskap, jämställdhet och för att uppmärksamma och hylla precis varenda kvinna världen över. Som ni vet brinner jag för kvinnokampen, därför vill jag även tacka de kvinnor som dagligen kämpar för mig och alla andra kvinnor som trots alla hot och allt hat de bemöter orkar fortsätta bedriva kampen, tack, tack, tack för att ni gör skillnad! 

Andra Avenyn.

Kör på en nostalgisk söndagsmorgon med några avsnitt av en gammal favorit, Andra Avenyn. Även fast skådespelarna är rätt kassa så älskar jag denna serie. Följde den från dag 1 på tv och missade högst 2 avsnitt på alla 3 säsonger. Jag kommer ihåg när den gick 3 gånger i veckan på svt, satt bänkad varje kväll. Minns hur tomt det kändes när sista avsnittet hade sänds, mitt liv saknade typ mening just i den stunden.

RSS 2.0