HAHAAHHAHAHA!


Buongiorno!

Nu är jag vaken och nu är tävlingen om att gissa rätt språk! Vilket språk kan detta vara ? :)

Hilda is the shit!


Haha det roliga var att det inte alls skulle vara en "story" utan jag ville bara jävlas med min syster och ta sparken från henne i pulkabacken och springa iväg. Och sen tog vi bara en random bild där jag satt och grina hahaa. Det var först när vi tittade igenom bilderna vi såg storyn! Det var Camila som fota :).

Balklänning.

Ska börja leta en balklänning och skolavslutnings klänning så fort jag kan för att dom fina inte ska ta slut. Man måste ju vara ute tidigt eftersom det kommer bli ganska stressigt om man gör det 2 veckor före balen. Jag vet inte om jag ska ha en lång eller en kort klänning än. Men jag är ganska säker på att jag ska ha en kort avslutnings klänning. En sak är i alla fall säker: Jag måste sticka ut! Jag är en sån människa som kanske söker lite uppmärksamhet så det är ett måste!

Förhoppningsvis kommer mamma eller pappa betala båda klänningarna, men det tror jag dom gör. Eftersom jag nästan alldrig betalar något själv. Och om jag gör det så är det ändå deras pengar :p.

Jag jobbar lite på formen just nu så jag kanske kan ha en lite tightare klänning på balen. Målet är att gå ner minst 7 kg.
Cup Babydoll SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM
Skolavslutning?

God morgen!

Kör på lite Danska iställer för Svenska den här morgonen. Jag har funderat på att säga god morgon på olika språk varje helg dag och ni ska få gissa vilket språk det är på. Den som gissar rätt får självklart äran och en länk. Vad tycker ni låter det som en bra ide? :)

Min framtida bil!


Denna bil kommer bli min en dag. Det spelar ingen roll om jag är 25 eller 80år när jag köper den för bilen kommer bil min en dag! Jag kan se mig glida runt i den i LA eller New York. Tänke er själva solen som lyser, håret fladdrar i vinden, solglas ögon på . Skulle inte det vara en riktig dream come true?

För mig kommer det vara en dröm, tills det händer. Keep on dreaming Hilda!♥

Tacos!Müsli.


Believe me i was ready!

Så klart visste jag att folk skulle reagera på mina åskiter och såklart vill jag det! Men jag tycker det är liite fegt att vara anonym för att jag blir ju inte precis arg på er för att ni har åsikter. Men om ni vill får ni vara anonyma jag bryr mig inte så mycket men jag tycker det roligare med namn.

Svar: Jag tog bara fattiga länder som exempel, men när jag skrev tänkte jag mest på just Afrika. Men jag menar så klart alla människor i Världen, inklusive Sverige. I Sverige finns det också många människor som inte har pengar till varken mat eller hem och jag tycker inte att man ska slösa mat som andra människor skulle kunna döda för. Och jag är en med människa och tänker på andra människor sån är jag, jag gillar inte att gömma såna probelm och låtsas som dom inte finns när hemlöshet och fattigdom växer. Jag tycker det är hemskt och det är mina åsikter som jag står för!

Jag blir såklart inte arg jag tycker alla ska få ha sina åsikter men ville bara säga hur jag tänkte därför valde jag att svara på kommentaren.

Sveriges mästerkock = Stor besvikelse!

Hur testar man människors kunskap att laga mat genom att slösa massa ägg och lax? Jag menar hur testar man folk om dom kan laga mat genom att göra en utslags tävling där man ska dela upp som många äggulor och äggvitor som möjligt i varsin skål?

Förstod någon som kolla på programet hur man testar någons förmåga att laga en måltid på det sättet? Jag fattade inte det i alla fall. Det skulle till och med jag kunna göra och jag kan inte ens laga mat! Jag tycker mest att slösa ägg på det sättet när folk SVÄLTER är helt fel.

Hur många människor skulle inte göra vad som helst för att få 10 ägg var i tex. Afrika? Det hade varit en annan grej om dom skulle ha använt det till något annat efter. Men nu gjorde dom inte det dom kastade det i en soptunna!! Kan ni fatta?!

Sen kommer vi till laxen. Där dom skulle komma så nära en vanlig portion lax som serveras på en resturang som möjligt ( Ca 160 - 170g ). Dom fick en hel lax och skulle skära typ 4 bitar som skulle väga ungefär 150 - 170g styck ( Vilket besvarar en vanlig potion lax). Och dom skulle försöka tills laxen var slut och dom 4 stycken som kom närmast gått vidare.

Om dom hade till lagat till laxbitarna efter hade det varit en helt annan grej, men när jag ser hur dom står och slänger allting i en soptunna, varenda bit av den stora laxen dom hade fått en var sin av som skulle kunna mätta 2 familjer blir jag riktigt irriterad!

Varför kasta så mycket mat? Jag tycker att detta är absurt och hoppas på att flera också tycker det!

OMG What is she doing!?

Och så funkade inte bilden...

Wazzup?!?!

Heyy wazzup everybody?! Här händer inte mycket alls... Ska snart plugga för jag gjorde ungefär 6 rader på 3 timmars lektion. Anledning: Jag flumma för mycket idag... Och ja, idag igen. Har bara blivit lite oseriöst den här veckan.
Det började i måndags. Då jag och Nathalie flummade ganska mycket. Sen dess har det bara fortsatt i tre dagar. 

så nu måste jag jobba hemma istället för att kanske hinna klart...

People come into your life for a reason, a season, or a lifetime. When you figure out which one it is, you will know what to do for each person!


Veckans Blogg hiss!


Tinkerbella! En väldigt bra och rolig foto blogg som jag läser varje dag. Hon skriver mycket om mat, kläder och såklart foto. Det roliga med hennes blogg är att det är mycket finna färgglada bilder och den är väldigt inbjudande tycker jag.

Hon fotograferar med en Canon EOS 1D Mark II N. Visst blir man lite avis för den kameran är ju en dröm för mig som gillar Canon och att fota. Men jag tycker i alla fall att ni ska klicka in om ni vill förgylla eran vardag lite med Tinkerbella!♥

Smart Chey!

Jag: kollar på smart board projectorn i taket som lyser på Nathalies huvud. Och tänker ganska snabbt ut en kul grej.
Natha flyttar på sig.

Jag:
Vänta vänta! Ställ dig där igen jag ska se om det funkar att klicka på "Start"!!
Natha: Haha Hilda du är fan inte lite blond alltså!

Hahahhahahaha alla som vet vad en SmartBoard vet säkert vad jag menar. Ni vet att det hänger en projector i taket som lyser ner windows bilden på själva SmartBoarden och om man korsar den får man bilden på sig istället. Och eftersom man kan klicka på Windowset på smartboarden tänkte jag att jag kanske skulle kunna klicka på Nathas huve när hon hade Start knappen på de!
HAHAHAHAHAHA!


Kommer få magrutor.

Haha har skrattat så mycket i så många dagar nu så jag kommer få träningsvärk i magen! Dock blir vissa lärare ganska irriterade på mig och Nathalie men man kan ju inte hjälpa det ! Det kommer en skrattattack direkt någon säger något lagom kul kan man inte hålla det inne. Alla vet ju hur det känns för alla har varit med om det.

HAHAHHAHAHAHA google bild!

Sur förlust.

Förlora matchen med 1-0... Det kan jag ju säga är inte så himla kul. Plus 2 utvisningar och jag fick en av dom. Tine och jag blev utvisade samtidigt, men det vart inte mål då utan innan tack vare att försvaret sprack. Annars var det en ganska jämn och tråkig match. Dom spelade ganska dåligt men vi fick inte riktigt till anfallet annars hade vi vunnit, för dom hade absolut inget bra försvar.

Jag missade mål två gånger med ett jätte snyggt backhandskott som lika gärna hade kunnat gått in om jag styrt det mera inåt mot mål. Jag har alldrig riktigt lyckats med ett backhandskott innan men på matchen vart det ett skit snyggt! Om jag hade träffat hade jag skrytit som fan hahaha :p!!

Jag är i alla fall nöjd med min insats idag, många sa att jag spelade bra så jag är nöjd.

Dammmm vad jag saknar sommaren!Kesha - Blow.


10 saker ni inte visste.

1. Jag har blodfobi.
2. Jag är ganska lat. ( trots att jag sprang idag ).
3. Jag har ganska torr humor men får ofta höra att jag är ganska rolig.
4. Jag är grym på att retas med mina syskon.
5. Jag är klumpig.
6. Jag är helt galen i Facebook spelet CityVille.

7. Jag tror inte på kärlek i första ögonkastet.
8. Jag tror inte att man kan bli kär på en vecka.
9. Jag har aldrig haft något "förållande"
.
10. Jag har inte heller någon gång varit riktigt kär.


Det visste ni inte va?

Carpe Diem


Fånga dagen.

Vad tycker ni om den nya headern?

Lite mera färg skadar aldrig, det är så himla tråkigt med hel grå så jag bestämde mig för att ha lite mera färg på själva headern och jag tycker det vart bra! Tänkte göra om menyn lite kanske. Lägga till lite flera bilder.

F**k!!

Har försovit mig tills nu hehe oppssii!

Glee premiär på nya tv11.

Nya tv11 som förut var tv400! Just nu går nya avsnitten av Glee, full av längtan!! Om ni missat det kolla nu nu nu det började nyss.♥

CAROLINA GYNNING I ANA GINA SHOW!!

Jag blev så himla glad när jag såg att hon skulle vara med! Jag älskar Carolina Gynning som tusan alltså. Hon är enligt mig den mest intressanta svenska kändisen, hon slår alla svenska kändisar. Hon är den absolut snyggaste också! Hennes utseende är ju ganska speciellt hon ser inte ut som alla andra, därför är hon ju så vacker!

Vissa tror säkert jag är dum i huvet när jag säger att hon är en förebild, men jag tror att ni som läst hennes bok vet vilken stark preson hon är!

varför ser männen alltid så besvärade ut?

En sak jag frågar mig när jag tittar på reklam i mellan tv programe är varför ser männen alltid så besvärade ut? Har ni inte tänkt på det i till exempel danonino reklamerna? Den då hon säger ungefär '' godis mitt i veckan ser jag '' killen bervid henne som förmodligen är hennes man ser ut att vilja dö hela tiden under reklamen. Varför blir det ofta så att kvinnan alltid ska menas som elaka och männen alltid ska se så besvärade ut, som att dom vill skiljas eller bara där ifrån! Det måste ju vara flera som tänkt på detta! :p

Godnatt!

Har en jobbig dag imorgon i skolan. Men jag slutar tidigt i alla fall. Godnatt <3!

grattis min älskade blogg på 2 års dagen!<3

Grattis min älskade blogg ! Japp precis den här dagen på min namsdag för 2år sedan började jag blogg a på blogg.se. Det har hänt mycket sedan januari 2009, jag må säga att det finns många fina minnen i den här bloggen. Saker jag inte ens har kvar finns här ! Jag älskar min blogg 100 gånger mera idag än då jag börja. Denna fina blogg har hjälpt mig mycket med mitt skrivande och min dyxelesi. Jag har utvecklat mig bra här ovh kommer fortsätta blogga många år hoppas jag. Grattis bloggen och tack till alla fina läsare som följer den!

Tja tja!

Är i skolan ganskanice dag alltså! Ville ba säga det liksom ;)!♥

Familjen annorlunda

Hur många barn kan man skaffa innan det blir nog? Ja, i familjen annorlunda tydligen tills kroppen säger stopp. Det är bara läskigt när det inte finns några andra gränser. Om man bor i en lägenhet på 2 eller 3 rum och 4 barn delar med varandra i varje rum, vart får man privatliv om man vill vara själv?

Detta är absolut ingen plik till Mirka att hon är en dålig mamma eller något.
Hon är säkert en jätte bra mamma, men 10 barn och en 11 var på väg innan missfall :s. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är helt enkelt mållös, jag skulle nog inte villja vara 13 år och inte ha någonstans att gå om jag ville vara för mig själv.

Dom andra familjerna vet jag inte så mycket om så jag har inte några åsikter om dom alls. Jag vet bara att det var vissa som hade barn sen tidigare i andra familjer och dom skulle också öppna Cafe. Och den andra verkar bara väldigt thigt.

Aja nu ska jag sluta snacka massa skit och börja plugga.


Baksmällan!♥


Petter & September - Baksmällan.

Trött dag!

Håller nog på att få blogg tork eller vad det heter, jag har inte någon lust att blogga just nu helt enkelt. Jag ska i alla fall försöka anstränga mig så mycket jag kan det har ni nu mitt ord på!♥

billigt!

Jag tycker det är otroligt billigt att lägga upp sin blogg 7 gånger om på Hugo Rosas fan sida på facebook bara för att få läsare! Är folk så himla desperata nu för tiden? Jag säger bara billigt och överdrivet. Till och med Sara Tjulander eller vad fan hon heter gör det gång på gång. Ni får säga vad ni vill men det här är min åsikt om det!

Match värdar!

Hade egentligen planer på att pierca tungan idag och överaska er men nej nej så blev det inte. Vet ni varför? För vi ska vara match värdar för A eller B laget. Det är alla lag i nynäshamns innebandy klubb någon gång för att tjäna pengar på tex, godis, lotter, blommor, sånt skit.

Men det positiva är att vi får pengar för det och då kan vi åka på cup i Göteborg igen!♥

Mein kampf.

Godkväll mina kära läsare! Jag håller på med ett skolarbete om Andra världskriget. Det var så att vi fick olika ämnen som handlade om Andra Världskriget, och såklart fick jag ett av dom svåraste som det knappt finns info om på internet. Lärarna hade lottat oss till olika ämnen till exempel: "Rasbiologins utvckling". Sen fick vi antingen bli Nazist eller Anti- Nazist i ämnet. Det är två stycken som får samma ämne och den ena är Nazist och håller med ämnet, och andra är emot ämnet .

Det svåra med mitt ämne är att jag kan inte komma på så himla mycket om det eller kan skriva så mycket om det. Ialla fall inte 500 ord. Sen måste vi hålla tal också. Men jag tycker i alla fall att andra världskriget är ganska intressant. Mitt ämnen är: "Mot att skolan ska skapa sundare elever i skolan och ta kunskap i andra hand."

Det är kul och ganska intressant faktiskt!

The second best band in the world!


The Cardigans men tyvärr så har dom ju splittras för ganska länge sen men ändå LOVE!♥

Sveriges Mästerkock.

Nu har säsongs premiär på Sveriges mästerkock börjat (20.00). Jag brukar inte kolla på sånt men nu blev det så undra om det är bra.

9an mycket lättare än 8an?!

Det sa ALLA till mig, " 9an det är  enkelt, de är som en repetition av 8an fast lättare", det sa varenda en. Jag kan ju bara fråga dom som sa det vad tusan snackar ni om? Snackar ni kanske i natt mössan?!

9an är SÅ mycket jobbigare än 8an. Jag har slitit som ett djur halva 8an och den delen av 9an jag gått, och nu kommer det bli ännu jobbigare!! Vi har fått en uppgift som är jätte stor i Svenska och So. Sen kommer nationela tätt in efter det arbetet är klart.

Grejen är den att jag vet inte hur mycket jag kommer blogg designa och uppdatera nu när det är mycket i skolan. Vi får se!

Godnatt!


Jag lever!

Tjolahopp jag lever men har inte uppdaterat för att jag har varit i skolan och på träning i 2 timmar. Eftersom det var första dagen efter lovet i skolan så tjatade det mest om att vi inte skulle starta lungt utan köra på som vanligt pga nationela proven.

Så idag har det varit en helt vanlig, tråkig dag i skolan. Allt rullade väl på ganska bra men det kommer bli jobbigt att hinna med både Fysik och Biologi på 1 månad innan nationela. Eftersom vi inte får reda på om vi har Fysik eller Biologi fören precis innan.

Det tycker i alla fall jag suger! Vi borde få reda på det 1 vecka innan i alla fall, men det är ju för att undvika fusk och annat skit. Jaja så här har i alla fall min dag varit, nationela prov....

Love!


Jag tostar lite ;)!

Vaknade för en timme sen och nu käkar jag frukost. Det blev typ frukost lunch, så kan det gå om man vaknar för sent hehe. Men jag har inget att skriva just nu återkommer senare!


Drömkropp!


Måste bli så här snyggt smal till sommaren!

På en dag har jag blivit City Ville geek!

Haha Emma fick mig att börja spela igår och nu är jag fast, tack så mycket Emma! Det tråkiga är att jag bara har 3 vänner än :(. Men jag fattar ändå inte så mycket jag sätter ut hus och hundar här och där, jätte kul! Men nu måste jag fortsätta spela mitt nya roliga spel hejrå.

Första träning 2011!

Ajajajaj!

Blogg hiss!


Underbara Carolina Gynning, vilken kvinna hon är! Efter att ha läst hennes böcker så förstår man henne lite mera än innan. Dom flesta ser bara allt negativt i henne för att de inte vet vem hon är! Vad hon gått igenom, varför hon har gjort det hon gjort.

Men i alla fall läs hennes böcker! Dom är gryma kolla hennes blogg också ---> Carolina Gynning.

Det gångna året del 2.

Augusti:Jag åkte MARDRÖMMEN på Tivolit i Danmark!
Jag var på Öland, Gotland, Danmark, Malmö det var nog the big thing i Augusti!

September:

Det var val och jag hade mycket åsikter om det på bloggen.

Oktober:


Jag började Praova på Muskö Förskola i två veckor. Och det var as kul tycker jag alla barn var snälla! (dock är den här bilden jätte gamal, jag tror man ser min yngsta syrra som 3åring här. Och nu är hon 9.)

November:

Jag fyllde år den 4 :)! Och fick fina presenter och en mobil telefon!

Fick mitt efter längtade halsband från Cocoo.se!

December:

Det var Julafton som jag firade med La familja!

Jag shoppade jätte mycket, ganska mycket med Camila :)!

Var också på 50 års fest!

Den här års resumeen var kanske inte den bästa men det var en liten i alla fall :)!


Godmorgon!
Shopping


Ginatricot, På rean 99.50:-


Bikbok, På rean 150:-

H&M, På rean 100:-

Bikbok, På rean om man handlade ett plagg så kunde man köpa 2 stycken för 49:-

Ur & penn, På rean 30:-

Ginatricot, På rean 199.50:-

Lindex, På rean 50:-

Jag MÅSTE ha Christian Louboutin skor!

Ni tänker säkert: "Vad fan kan hon inte köpa ett par vanliga svarta höga skor, istället för massa dyra märken vad är skillnaden, vad är det speciella med Christian blabla?!"

Om ni tänker så så måste jag få förklara mig varför. Det speciella är den sexighet, jag har aldrig sett ett par snyggare, sexigt höga skor än Christian Louboutin skor! Dom är helt jävla PERFEKTA helt enkelt. Det är dröm skorna för vilken tjej som helst!

Jag önskar jag hade råd med dessa skönheter i massor! Om jag hade pengar så skulle jag ha mycket skor, en hel garderob. Jag förstår Hollywood fruarna i sko, kläd och väsk pungten. Vem vill inte ha allt snyggt dom har? Gucci,  Chanel, Christian Louboutin, DG, Alexander Wang med mera.

Jag bryr mig egentligen inte alls om märken men om jag var rik skulle jag köpa hur mycket som helst. Christian, give me your nice shoes!


Christian Louboutin!


Ge mig ett par Christian Louboutin! Så snygga, men så dyra! Det är verkligen dom perfekta skorna som man kan ha till allt. Ett par svarta Christian Louboutin, tänk er till ett par Jeans eller en kläning omg!!!

Det gångna året del 1.

Januari:

Jag var ett stort Lady Gaga fan.

Februari:

Det var mycket skola.

Mars:

Jag hade en mardröm på min första Prao.

Och det var premiär på Bella Tyra Show.

April:

Jag vart topmodel FREAK!

Jag upptäckte Ana Ginas videos med Bettan och Kadidja.
Jag var också i romme!

Maj:

Jag Konfimerades och fick en systemkamera.
Det var ösmo Marknad!

Juni:

Det var Midsommar och jag firade med familjen.

Camila och jag hade en fotografering.

Min syster tog studenten!

Juli:

Jag var på kiruna festivalen och kollade på Älsklingen!<3

Var i Kiruna, laxforsen och sen kusinerna.

71 läsare KOMMENTERA!

71 läsare och 3 kommenterar snälla börja göra det lite mera jag tycker det är hur kul som helst att svara på kommentarer ! Men puss på er alla i alla fall ♥.

Just nu tittar jag igenom Kenza & Tyra Show, sen blire Ana Gina show. Jag har ju inte följt Kenza & Tyra show så nu kollar jag igenom allt bara för att det är kul. Tråkigt att man inte följt det kan jag ju säga, jag har missat något i blogg världen som är helt Förbluffande bra.

Ni som jag inte har följt det TITTA! Det är så himla bra det kommer väl en säsong 2 ?!

Veckans blogg!


Isabel Adrian , vi kanske mest känner igen henne från Svenska Hollywood Fruar, men hon har också en väldigt bra blogg! Hon skriver lite om allt möjligt. Vardag, mode, konst, resor och tipsar i "Spara och Slösa".

I Spara och Slösa tipsar Isabel om mode kläder som liknar designers, fast billigare på typ Mode Kungen, ungefär som i Frida fast dom har Sno stillen av kändisen billigt" eller något.

Det är min favorit Kategori för att få insperation hur man kan gå ut och se lyxit klädd ut men egentligen kostar plagget bara 600:-. Det är bra mode tips!

Så veckans blogg är alltså Isabel Adrian, mera känd som Svensk Hollywood fru!

Topp 9 snyggaste sommar/vår outfits.


Kläderna kommer från H&M, New Yorker, Bikbok, Ginatricot. Man kan till exempel matcha skjortan och bustiern med ett par snygga skinbyxor eller mörka Jeans till. Och sen kan man matcha mys tröjan med halsduken och ett par tighta jeans, helst mörka.

Communication.Megamind!Bio idag!

Japp , idag ska jag på bio! Kul kul. Men jag tror i allla fall att vi ska se Megamind, den verkar ganska rolig och jag älskar ju Shrek och vad jag förståt så har DreamWorks också gjort den här. Men jag har väl inga direkta förväntningar på filmen.

Egentligen ville jag se Saw men det ville inte någon annan så jag får väl ladda ner den eller något!


Funkar bakgrunden?

Funkar den på era datorer snälla kommentera om det gör eller inte gör det! :)

Ny design!

Japp i alla fall för nu, kanske byter sen. Jag har kämpat ganska länge med bakgrunden så det är bra för idag känner jag. Jag kommer antagligen fixa till den lite till så det ser lite snyggare ut. Sen ska jag kanske ha lite mera färg i headern, för det ser så tråkigt ut med bara grått.

Men som sagt än annan dag.

Världens snyggaste kvinna!


Sweeettiiiii!


Haha är inte den här bebisen jättte söt!

Sex and the city.

Gamla avsnitten går just nu på Comedy Central. Älskar Sex and the city! De är så kul. Filmerna är bäst, speciellt 2an. 1an är mest sorlig men när den är rolig så är det skit kul! Båda är gryma i alla fall.

Life is what you make of it!


Fångarna på fortet!

Heja nätkatterna ! Hoppas dom tar hem hela skiten :). HEJA HEJA HEJAAA!!!

Ända bra bilden på fyrverkerierna.


Love Guru.


Jävla skit blogg.se, GOTT NYTT ÅR!

Hade gjort ett tidsinställt inägg 00.00 idag men det funkade tydligen inte så här kommer det ! GOTT NYTT ÅR!♥

Välkommen 2011♥

GOTT NYTT ÅR!!!!!

PAAANG BOOOM NU ÄR DET 2012!♥

RSS 2.0