The killers, Gloden.

Har precis kommit hem efter att ha sett the killers i Globen, en super bra konsert med många bra låtar, får nog ta och lyssna på dem lite mera!


En perfekt dag för min dator ska gå sönder.

Min macbook har helt fuckat ur. Musplattan kan fastna till ibland och man kan inte använda datorn överhuvetaget utan att ha laddaren i. Om jag skulle dra ut laddaren så stänger den av sig helt och går inte att slå på igen utan att jag stoppar i laddaren. Så jag är lite irriterad på den just nu kan jag säga!

Shar Pei.

Två bilder från min instagram, Hildadesiree, feel free to follow people!

Alltså jag är kär i hunden över, hur söt är den inte?? Rasen heter Shar Pei, rasen kommer från en början från Kina och har tydligen varit förbjuden i Sverige, dock är den inte det längre. Jag hittar inte så många uppföddare av rasen i Sverige tyvärr, haha har redan planer på att skaffa hunden utan att ens ha pratat med mina föräldrar!
 

Pll & frukost.


Slapp dag.

Foodpron på både min blogg och instagram känner jag haha, men det är väl typ det enda jag gjort idag. Sen tyckte jag bilden var lite fancy och lite snygg sådär. Imorgon blir det i alla fall träning, jag vet inte riktigt hur det blir. Skulle hemskt gärna köra dubbel pass men Bokwa passet börjar kl.17.00 och Zumban kl.19.15. Men jag kanske kan gymma mellan passen, jäklar vad jag kommer ha träningsvärk efter om det nu blir så!

Bra lock/plattänger?

Jag har beslutat mig för att mitt nästa inköp antingen ska vara en plattång man kan locka bra med eller en vanlig locktång. Dock vet jag inte riktigt vilka märken som är bra eller hur mycket pengar det är värt att lägga ner på en?
Lockar
 

Pimpat om mina macbook appar.

Kände för att förändra min, redan för ändrade dock lite mer. Älskar när der blir personligt, min telefon är ju också pimpad, rosa såklart!
Innan:
Efter:

Stadig frukost inför dubble pass!

Efter en sjuklig vecka så är jag back on track med bubbel pass framför mig, un

Pic of the day.

Vart en spontan vända till handen, jag fick med mig en fin plenum topp från new yorker och en present till pappa.


Last day...

Idag var de sista dagen på 5 veckor praktik, så sorgligt! Hade gärna haft 5 veckor till eller hoppat av skolan för att jobba, men det kommer inte hända. Jag har lärt mig otroligt mycket och tycker verkligen att muskö förskola är bland de bästa förskolorna som finns.

Pedagogerna är så himla bra med barnen, påhittiga och är alltid delaktiga i vad barnen gör. Dem pratar med barnen på ett vettigt och respektfullt sätt och ställer super bra, intressanta frågeställningar till barnen. Man märker verkligen att dem är där för barnens skull och lägger allt fokus och tid på barnen, vilket, tyvärr inte alla som jobbar inom branschen gör. Dem pratar aldrig om något annat än jobbet på just jobbet. Man märker verkligen hur engagerad personalen är på Muskö förskola och det är precis så jag vill vara och bemöta barnen jag ska jobba med. Dem är också super bra när det gäller barn som har lite svårigheter, personalen hjälper barnet att hitta deras egna sätt och hjälper dem så mycket dem kan.

Man märker också vilken respekt barnen har för pedagogerna. Personalen rycker aldrig barnen i armarna eller skriker/skäller på dem när dem gjort fel utan säger till dem på ett sätt så barnen förstår att dem gjort fel och på ett sätt som barnen lyssnar. Om man börjar gapa och skrika så stänger ju barnen av och tycker nog snarare att det är obehagligt eftersom att någon står och skriker på dem, när man säger till strängt men lugnt lyssnar barnet och tar till sig de, dem uppfattar vad man säger utan att behöva känna obehag eller rädsla för personalen. Dem är väldigt bra på konflikt lösningar helt enkelt.

Jag kan komma på miljoner saker som jag tycker är super bra med förskolan och absolut inget negativt. Många anser kanske att förskola enbart är barn passning medan föräldrarna jobbar, men det är så himla mycket mer än det! Glöm inte det!!

Jag fick också en liten present, bio kort, så gulligt av dem!

i want.

♥ Jag vill ha sommar.
♥ Jag vill utomlands.
♥ Jag vill vinna 100 miljoner.
♥ Jag vill vara 100% lycklig.
♥ Jag vill vara nöjd med min kropp, mig själv.
♥ Jag vill shoppa en helt ny garderob.
♥ Jag vill vara brun.
♥ Jag vill fota mera.
♥ Jag vill göra förändringara för någon.
♥ Jag vill äga en egen lägenhet i Centrala Stockholm.
♥ Jag vill ha ett hemma gym, eller ha ett gym precis bredvid mitt hem.
♥ Jag vill ha långt hår.
♥ Jag vill tjäna pengar och sedan slösa dem.
♥ Jag vill lära mig lita på människor till 100%, dock svårt i samhället vi lever i.
 

hey boyfriend.

Hur snygg är inte Tyler Blackburn? Den absolut snyggaste i PLL!

Give me...

Spring outfit
Skor // Krisoutlet, Väska // swell, vita Jeans // Emilio Pucci, Tröja // Kappahl.

Pretty little liars!☠

Serie nörden är igång igen, haha. Egentligen så tycker jag serien generellt är rätt kass, alltså sms och massa tecken från A i 8 säsonger? Men det är väl så att man fastnar eftersom man verkligen vill veta vem/vilka som ligger bakom allt. Jag började kolla på den 2010 men slutade eftersom tiderna på söndagarna inte passade med träningen, så nu har jag börjar titta från början igen. Egentligen min systers fel eftersom hon tjatar om serien hela tiden!


Halsont, det värsta som finns!

Håller på att bli sjuk fan, hatar verkligen att ha ont i halsen!


Inspiration!


❥One tree hill and tea in the bed.

Bästa sättet att starta dagen på! Känner mig lite hängning och har ont i halsen så jag skippar träningen idag tyvärr!


Nu Tommy Körberg och gänget! Gillar alla äldre artister i Mello! Vi borde bara döpa om programmet till Antikrundan!

Haha, ska jag ens kommentera melodifestivalen mer än att det är ett stort, pinsamt, skämt? Det enda bra med melodifestivalen är Danny och Gina, det är den enda anledningen till att jag kollar på Melodifestivalen. 

Weekend!

Oth, Hannah c/o Amanda, nötter!


Real love.

Odd molly love

Har alltid älskat odd molly, tycker verkligen deras kläder är suuper snygga. Tyvärr så är det ju ganska dyrt för en student, men jag har ju i alla fall en blus i min samling!

Odd molly.

Bilder från idag!

Hejsan finingar! Sitter just nu i soffan med lite popcorn. Idag har jag köpt min första odd molly, sååå nöjd! Visst är den snygg? Den kommer användas flitigt!

Glad Alla Hjärtans dag!

Glömde säga det, för mig är alla hjärtans dag som alla andra dagar liksom.

Katie: Längtan efter att se igen.

Har precis kommit hem från ett träningspass. Och sitter just nu placerad framför tvn, vart helt fast när jag såg att det handlade om Katie, ni vet hon som blev syra attackerad? Kommer ni ihåg att jag skrivit om henne tidigare? I alla fall så är detta uppföljningen och jag måste säga, vilken imponerande utveckling! Hon är så himla stark och modig nu, självständig och kämpar för att kunna se på sitt vänstra öga igen för att kunna leva ett så normalt liv som möjligt.
Stor förändring! Jag tycker hon är vacker!

Besökt Bror och tränat!

En bild på finingen från idag! Han är så söt våran lillkille. Efter att jag varit där åkte jag sedan till gymmet för att träna, kommer nog ha träningsvärk imorgon.

Fettisdag!


I väntan på semlor!

Sitter just nu framför farmen och väntar på att mamma ska komma hem med semlor. Det är ju trotts allt fettisdag idag!


Pimpade appar.

Positivt: Det är personligt och ganska fint. Telefonen blir roligare att gå in på, man blir liksom glad, haha. Det är lite som med blogg design, man kan göra det personligt och det är lite kul att pyssla med.
 
Negativt: Man måste ha dubbelt av alla appar, alltså spara original appen. Det funkar inte på de appar man får med, som kamera, bilder mm, det funkar inte heller på alla appar, inga svenska appar tex. Det tar också tid och är lite knepigt.

Nyttigheter.

Det känns alltid så bra att träna på söndagar med tanke på att man stoppar i sig så mycket skit under helgen.

Strax: träning!

Ska strax iväg och träna efter en upptagen helg! Imorgon är det jobb igen, en ny vecka helt enkelt!


Valentines day, till henne.

Valentines day
 
Underkläder // Nelly.com, Bad/dusch produkter // Lush, Armband // Juciecouture.com, VS Body splash // bekkas.se, Ljus // Shine.Yahoo.com, Mobilskal // Fyndiq.se.

Fifty shades of grey.


53 cm ren kärlek.

Detta är Bror Sylwester Mattisson, de få minutrarna ögonen var öppna, våran lillebror.

Nu är det officiellt.

Idag har jag blivit stora syster för tredje gången, nu är vi 4 systrar och en Lillebror, Välkommen hem!♥

Önskeinlägg: Mitt bästa minne från 2012.

På denna måste jag nog svara Kiruna, helt ärligt så gjorde jag inte så mycket år 2012 som var sådär märkvärdigt. Så mitt bästa minne är Kiruna, julen där. Som sagt så tycker jag att det är underbart fint där och man får riktiga julkänslor. Jag har alltid känt mig hemma i Kiruna eller i Norrland överlag, jag älskar Stockholm, Sveriges bästa stad, men här är det mer yttligt och stressigt. Norrland har ett lugn över sig och känns bara allmänt mindre stressigt och mer personligt. Naturen är också helt fantastisk både på sommaren och vintern. 
Om jag skulle tvingas flytta från Stockholm så skulle jag inte tvivla en sekund på om jag skulle upp eller ner i landet, det hade varit ett självklart val att flytta uppåt.

Tidigt dag!

Dagens mellanmål, en bild från i lördags.

Så skönt med en tidig dag, jag gillar faktiskt att öppna och sedan få sluta tidigare istället för att börja 08.00 och sluta 15.00. Senare idag så ska jag ialla fall träna, som vanligt. Idag är det gym dag!


After traning!


FANNY L.

Min absulota favorit mode bloggare, Fanny Lyckman. Om jag hade pengar så skulle jag gärna köpa en del av hennes garderob!

Ja, jag tjatar, jag vet....

Shit vad bra avsnittet var! Är så glad att jag hade missat att se det så jag kunde gråta lite av det idag, lätt en av det bästa avsnitten någonsin.

Jag har missat ett avsnitt av oth!


Mitt mellan mål idag.
 
Åhh, alltså jag har alltid tott att jag sett alla avsnitt av one tree hill men icke, eftersom jag laddat ner varje säsong så har jag tydligen bara laddat ner 21 avsnitt av säsong 8 fast det tydligen, som jag upptäckte idag, finns 22 avsnitt! Hur underbart är det inte att jag har ett avsnitt kvar av min favorit serie och omedvetet haft det ett tag? Jag har ju alltid velat se Brooke gravid, min favo karaktär och att det faktiskt finns ett avsnitt där dem visar det, lyckaa!

Todays workout!

Har precis varit och tränat, det gick sjukt bra idag, jag tog i  hur mycket som helst trots mina onda fötter.

blogg minnen!

Haha, kommer ni ihåg Kenza och Tyras show? Jag kommer ihåg att jag speciellt älskade deras bloopers, så roliga! Önskar verkligen att det skulle ha kommit en säsong till, det hade varit underbart, eller hur?

The studio.

En bild från idag. Jag köpte inga bilder eftersom dem kostade 500:- och alla 4500:-. Helt sjukt för ett par helt vanliga bilder enligt mig men jag smög fotade dock mig där inne fast man inte fick egentligen, men på riktigt tycker jag nästan det är bedrägeri, dem ringer och säger att man ska få gratis sminkning och fotografering, men hoppar över hur mycket bilderna egentligen kostar. Plus att det är mer väntetid en den tid man sminkas, fixar håret och fotograferas. Vid kassan sa dem att det skulle ta ca: 2.5h sammanlagt, men i själva verket så tog det 3.5 h! Var av 2.5 ha var väntetid. Så det är inget jag rekommenderar! Men lite kul var det ju.
 
Just, om någon av mina vänner läser det här, bli inte förvånade om dem ringer er eftersom jag var tvungen att skriva upp 18 stycken så att jag skulle kunna få en gratis produkt! Haha, gratis är gott.

Suprise!

Haha har helt glömt bort att berätta att jag ska på fotografering idag på the studio, gratis make upp och besök, dock tror jag bilderna kostar så dom köper jag nog inte!


mitt hjärta gör ont, i miss you so oth.

 

Rock the summer.

Punk
Lite saker jag funderar på att köpa till sommaren, så snyggt! Måste bara spara lite pengar först, haha.

RSS 2.0