Valborg!


Sjökrogen med Tyra och medina!


Wanted!


Sorry!!

Hejsan svejsan! Jag har varit upptagen hela helgen och det är därför jag inte bloggat. Men imorgon på valborg blir det att vara hemma. Jag orkar inte åka någonstans. Men jag skriver senare!


Träningspass!

 

 


Inspiration!


Praktik och nationella!

Dålig uppdatering, jag vet men har ingen tillgång till ett bra internet som funkar som det ska. Idag har jag i alla fall varit på min praktik plats. Det var verkligen jätte kul idag! Barnen var underbara och har börjat öppna sig mer och nu kallar dem mig fröken. Jag har fått 8 teckningar också, lika fina allihopa!

Igår hade vi svenska nationella, det gick bra. Läsförståelse är ju inte min starka sida. Men som sagt jag tyckte det gick bra i alla fall, sista frågan var lite knepig. Det var de enda. Dagarna flyter på som ni kanske fattar. Uppdatera eventuellt senare.


Veckans Horoskop, expressen.

Skorpionen!
Barn och djur kan ge dig framgång nu. Du kan också komma att få utmärkelser genom dem och du blir helt naturligt mycket glad. Kärleken verkar vara trygg. Det bästa med dig är att du är så positiv. Nu ska du ha framgångar i arbetet. Men någon förändring i arbetet blir det trots detta inte. Din hälsa strålar av finaste sundhet. Det kan vara genom en radannons som du säljer något. Det kan ge dig en litet överraskande slant som får dig att skina av glädje. Men i spel blir ingen vinst.
Lyckotal: 3, 9, 14, 20, 21, 29, 30
Bästa lyckotal: 14

Handsprit är min bästa vän!

Godkväll på er! Jag vet att jag ser otroligt sliten ut på bilden och det beror på att jag faktiskt är det! Idag var det nämligen första dagen på min 5 veckor långa praktik... Jag älskar barn, men inte denna period på året. Snor, svinkoppor, magsjuka mm. Jag har ju en rädsla för att få typ svinkoppor + att jag har bacillskräck. Men i allt detta hemska så finns det alltid en produkt som jag kan förlita mig på, handspriten! Jag är så glad att det finns! Nu kommer säkert massa människor där ute fråga sig varför jag då går barn & fritid. Då ska jag berätta varför, jag ska bli lärare, ja man kan faktiskt bli mer en förskollärare. Så det så!


Inspiration jeans!


Söndag den 22 April.


Slapp Lördag, youtube tips!

God kväll! Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har inte orkat helt enkelt. Sen har jag ju haft annat för mig också. Jag har varit med Camila fast vi har inte gjort så mycket, slappat och gått en promenad. Efter det så låg vi mest i soffan och tittade på några jätte roliga klipp på en kille från norrland. Hittade hans klipp via kissies blogg otroligt nog. Läser nämligen inte hennes blogg så jätte ofta längre, jag tycker att hon blivit lite tråkig ärligt talat. Men av en händelse gick jag inte på hennes blogg i alla fall. Killen heter tydligen William spetz och kallar sig lillabloggen. Hans klipp är otroligt roliga och mycket av de han tar upp är så jäkla sant! Ni måste titta om ni inte sett, det är värt att lägga tid på!

Finns det någon snyggare kille?!

Världens snyggaste kille! Anton Hysén. Typiskt att han inte riktigt tycker samma sak om tjejer!


Torsdag 19/4.


Onsdag 18/4.

image description
Hejsan alla fina läsare! Sitter just nu på mitt rum och tittar på världens bästa serie, Greys anatomy. Dock tycker jag inte den senaste säsongen är så bra... Den är svår att förstå, för komplicerad och går alldeles för fort framåt. Det är svårt för mig att komma ihåg om jag sett förra veckans avsnitt eller inte eftersom alla avsnitt handlar om olika saker och man inte får någon "tillbaka blick" från tidigare veckor. Förr förstod man hur avsnitten hängde ihop, det gör man inte längre. Så jag är verkligen besviken! Jag måste kolla om avsnitten när säsongen kommit ut på svenska på CDON. Är helt förvirrad och jag som sett alla tidigare säsonger, och alla avsnitt dessutom!

Vintage!


Summer cake!

Åhh jordgubbs gräddtårta! Midsommar tårta, mina dr. Martens och en vit, fin sommar klänning, 3 turkosa "Grekiska" ringar ( kanske en vit ) och ett silver halsband. Kanske något fint armband också! Åhh längtar till sommaren, det gör jag sannerligen! En utomlands resa i 3 veckor skulle inte heller sitta fel just nu, i detta skit väder... Snö, regn, sol, molnigt, minus, plus. Det är så frustrerande att inte, på ett ungefär, kunna gissa vilken temperatur eller vilket väder det kommer vara imorgon, utan att ha hunnit titta på vädret. Eller kunna lita på att det stämmer. Och jag har verkligen tröttnat på det nu. Jag har bara en sak att säga:
J A G  V I L L  H A  S O M M A R  V Ä R M E  N U!!


Fattar ni vad jag menar haha?! JORDGUBBAR!

Escada sexy graffiti, Limited edition!

Ny doft! 400:- fattigare men en escada rikare!


Från i torsdags!


Give me summer and money!

Veromoda, topshop, nelly.com, ginatricot,

New in! Från lindex!


Sex And The City Marathon.

Åhh älskar Sex and the City! Den är klart bland de 5 bästa serierna som finns. Jag älskar verkligen tjejerna. Det händer liksom nya saker hela tiden. Allt går upp och ner och det är alltid något roligt med varje avsnitt. Kläderna och skorna, festerna, glamorösa livet, vännerna, klubbarna, pengarna, framgången, resturangerna och maten.
.
Kvinnorna är liksom dominanta, det brukar alltid vara männen som är framgångsrika och som ligger runt. Men i Sex and the City är det tjejerna som styr och som är framgångsrika. Männen de gifter sig med kanske också är framgångsrika, men kvinnorna behöver inte deras pengar och rikedomar för att klara sig. Dem står på sina egna ben med en egen karriär. Charlotte är ju den enda som är hemmafru med sina två barn i filmerna.
.
Samantha är ju som hon är men jag älskar henne! Hon är min absoluta favorit! Hennes sköna stil helt enkelt, hon är så ärlig och härlig helt enkelt. Jag älskar speciellt att hon är så ärlig, det är så härligt haha! Det finns nog inte ett enda dåligt Sex and the City! Jag älskar det helt enkelt.

God lunch/frukost!


Hard traning.

Fy fan vilken jobbig träning jag körde idag där jag tränar. 5.6 km utomhus träning. Vi körde också olika fys övningar på 5 olika stopp. Vi joggade en bit sen stannade vi och körde grodhopp, springa baklänges och springa vanligt upp för en backe 6 gånger. Sen stannade vi och gick ihop 2 och 2 för att den ena skulle stå i plankan medans den andra sprang ca: 100m och sedan växlade man när man kom tillbaka till den personen som stod i planka. Man skulle göra plankan 3 gånger och springa 3 gånger. Sen skulle vi springa intervall, idioten ca 150m allt som allt. Sen skulle vi upp för en lång backe och efter det 89 trappsteg. Vi gjorde 15 armhävningar också sen stretch 5 - 10 min. Sammanlagt joggade vi i 1h och 15 min. Och jag som tyckte sommarfysen var jobbig när jag spelade innebandy... Den var ingenting mot den här sortens träning kan jag säga!

Två plagg jag köpte idag!


Påskgodiset har inte alls satt sina spår...

 

 


Personer som kan räkna borde veta att sex inte kommer först.


A smile is a language that everybody should learn how to speak.


Glad påsk!


Fredag!


Påsklov!

Äntligen lov! Har längtat sen vårat sportlov slutade. Jag orkar helt enkelt inte med skolan längre, den tar död på mig alltså. Det känns som om jag lägger all min energi åt skolan nuförtiden. Speciellt nu när det är lov och efter lovet bara är en vecka kvar tills vi går på praktik i 4 veckor. Och när vi kommer tillbaka är det ju endast några veckor kvar tills sommarlov. Så nu gäller det att plugga, stressa, lägga energi och kämpa in i det sista! Jag har trotts allt rätt höga krav på mig själv, personer i min omgivning också så några betyg ska jag nog lyckas höja i alla fall.

Wanted for summer!


Människor slutar aldrig förvåna.

Rubriken säger mycket, går inte in på privata saker om personer i min omgivning, utan deras tillåtelse även fast inte några namn nämns. Privat är privat, offentligt är offentligt, en blogg är offentlig. För mig är det viktigt att kunna skilja på det eftersom vem som helst kan läsa detta.

Dagens teater!

Idag har vi äntligen haft vår efterlängtade teater Karlsson på taket! Det var sjukt nervöst, jag höll på att avlida alltså. Jag spelar ju Karlsson och att första uppträdandet (1 av 2 vi ska ha för förskolebarn imorgon) var för familjen, pojkvänner och kompisar var nervöst! Jag, personligen hade velat spela för förskolorna först eftersom dem inte märker fel lika lätt. Men det gick bra, vi gjorde inte ett enda fel! Helt otroligt skönt faktiskt med tanke på hur nervös jag var innan. Såhär såg några i min grupp ut, och jag såklart!


Swag !

Big brother nu!


Earth hour!

Godkväll finisar! Ni glömde väl inte bort earth hour idag? Det gjorde inte jag. Jag hade min egna lilla earth hour på mitt rum. Alla lampor släckta, inga laddare i, tv:n avstängd och lite ljus tända. Dock hade jag min mac på, men utan laddaren i, det kanske är lite fusk men det var trotts allt ingen ström inkopplad. Resten av min familj, i alla fall här hos pappa släckte bara lite lampor men inte tv:n och då är det lite fusk tycker jag.
.
Släckte ni ner? Om ni inte gjorde, varför inte? Det är ju så sällan och det ser väldigt häftigt ut på flyg eller helikopter bilderna. Det är bra för miljön också och gör folk medvetna om hur dålig miljö vi faktiskt har och hur mycket vi själva bidragit till att våran miljö är i botten. Alla människor i Världen borde bli helt medvetna om miljön. Hur polarisen smälter, hur mycket gaser vi släpper ut som förstör vår planet och hur det påverkar den globala uppvärmningen. Jag tänker inte sitta ock skriva allt jag vet och kan om miljön och exakt hur det ser ut idag, för det skulle kunna bli en hel bok. Det säger kanske lite om hur illa det verkligen är. Ska det behöva gå så långt så att jag, en helt vanlig skol elev kan skriva en bok om det?
.
Men om ni är intresserade kan jag rekomendera lite filmer, Planet Earth, världens bästa och coolaste filmer om våran fantastiska planet vi tar förgivet. Om ni inte sett någon av dem så borde ni definitivt kolla på minst 2 stycken. Al Gores, en obekväm sanning. En grym film om miljön, när Al Gore först började redovisa sina forskningar och när filmen släpptes så sa USA regering att det inte alls stämde, de sa att det fanns massa fel och att han bara försökte skrämma upp folk. Dock är ju också USA värst när det gäller miljön och fortsätter gång på gång med nya saker som förstör miljön ännu mera.
.
Just nu håller dem på med att borra efter naturgaser djupt under jorden och medans dem gör det förstör dem vatten ledningar och sprutar ner massor av farliga ämnen som hamnar i ledningarna och som åker upp i atmosfären. Detta påverkar delstater i USAs dricksvatten och även fast det går att tända eld på vattnet och det finns dokumenterat så nekar USAs regering att det skulle vara någon fara. Och detta är den sista filmen/dokumentären som heter Gasland. Kolla på dem om ni vill lärar er något!RSS 2.0