Om 3 dagar.

Det är endast 3 dagar kvar till jag fyller år. På torsdag alltså. Då kommer jag antagligen fota ganska mycket så då kan ni räkna med blid bomb. Förhoppningsvis på alla mina presenter, tråtan ,släkt ,vänner. Ja men i alla fall fyller jag år då! :)

Håller han fortfarande på?!

La upp en video för ca 1 år sen med honom när han kör "noma noma" och nyss gick jag in på en bloggerska som hade lagt upp en annan video. Sen så gick jag in på youTube och hittade ett ganska nytt klipp eller snarare sagt massa.

gymnasieguiden och framtidsvalet.

Sitter och läser om massa Gymnasie tidningar. En som alla som går i 9an och ska välja skola och linje. Sen så fick vi titta i en tidning i skolan på våran gymnasieinfo, vi skulle inte fått den för att det inte fanns tillräckligt av dom. Men eftersom vi var dom sista hon skulle informera så frågade jag om jag inte kunde få den då fick jag den! Jätte snällt min kompis fick också en för vi var ju sist ut typ.

Så nu sitter jag och läser dom och gör lite tester. Jag tror jag ska gå Barn o Fritid och kanske bli polis ? Roligt som tusan verkar det i alla fall. Och det är nog värt att kämpa för eller så blir jag bara förskolelärare.

Min hyllning åt Kungarna av Tylösand, min diss till BITTRA TANTER!

Säsong 2 av "kungarna av Tylösand" stödj nemos kampanj för säsong 2! Jag gör det. De är så sjukt roligt så jag tycker alla ska kämpa för det här nu! Skit i vad alla bittra tanter i svt säger om att det påverkar tonåringarna med all sprit och fester. Och det med att ungdomarna skulle "göra samma sak".

Hur dumma tror ni vi är? Det är ju inte så att vi gör allt som sägs på tv FÖRDOMAR kallas det! Vissa tonåringar söp ju fan skallen av sig innan programet också skulle det påverka mera? Nej, svaret är enkelt . Dom tonåringarna som gör det har varken supit mer eller mindre det är min teori i alla fall.

Och för oss som inte dricker , jag är en av dom som inte gör det. Oss påverkar det inte att börja supa och knulla runt. Jag känner inget behov av att göra det dom gör , det gjorde jag inte innan heller. Men jag tycker det är kul och att folk vågar göra det som en kul grej är kul! Kungarna av Tylösand, Paradise hotel osv är underhållning för oss 14-25 åringar.

Måste ni stoppa allt vi gillar att kolla på !?

Grym låt av Kesha!


Grym låt av Kesha!


Maria Montazami!

Hon verkar vara en helt underbar människa. Hon verkar inte vara som dom andra hollywood fruarna tillskillnad från dom verkar hon trevlig och hur gullig som helst och är inte någon snobb som tror hon är något.

Det är därför hon är något! För hon är så himla speciell för att hon inte tror hon är något för att hon bryr sig så mycket om andra människor. Hon tänker inte så att hon är så himla rik så hon kan skryta om vad hon kan köpa som inte vi "fattiga" Svenskar kan (tillskillnad från Isabell eller vad hon hete). Istället för att bete sig så illa så är hon stolt över att vara Svensk och vara uppväxt här och ha en massa fans här!

Jag önskar jag kände denna underbara människa som älskar att leva och verkligen bryr sig om andra människor!

Hon borde skriva en bok en liten Ego boost för att få unga tjejer kämpa för deras drömmar och verkligen satsa på dom.

All respekt åt Maria! <3

Erat tjat dödar mig!!

HALLÅ jag går i 9an!!! 9AN! Kan ni förstå hur jobbigt det är och att jag kanske inte är inne på msn 24/7 . Jag har är inne på det sista året i högstadiet och MÅSTE fixa betygen före allt annat. Det är så att jag kanske hinner blogga lite under dagarna. Det är knappt så att jag hinner för att jag tränar, pluggar, går i skolan.

Jag förstår inte hur ni då kan tro att jag ska hinna med att desutom blogg designa?!
Jag kanske hinner på helgerna eller någon annan dag men inte så ofta. Och då hjälper det inte att tjata på mig för jag kommer göra det när jag kan OK?!!

Ingen träning utan Utvecklingssamtal.

Idag blir det utvecklingssamtal istället för träning för jag hinner inte till träningen. Eftersom jag ska åka nu så har jag inte tid att skriva mera just nu men när jag kommer hem kan jag :)!

A.i.k V.s Nynäshamn.

Matchen gick åt skogen mot Solna tattarna AIK. En i deras lag spelade jätte fult svärde, slogs, dampa loss och massa annat. Alltså var hon en riktig damp unge. Först slog hon en i mitt lag med klubban för hon tog bollen av henne. Sen ramlade hon över samma preson i mitt lag (Olivia) och började dra i hennes klubba när hon tänkte resa sig och skrek massa grejer efter Olivia. Sen så börja dom skrika på domaren att OLIVIA skulle få utvisning!

Jag menar hallo vad hade vi gjort för att få utvisnin. Det var ju hon i andra laget som ramla på Olivia. Men tillslut så fick en tjej i deras lag utvisning för hela matchen. Jag tror hon kanske blir utvisad i 3 matcher, eller bara dom 10 min som var kvar på våran match. Jag tyckte det var rätt åt dom att få utvisning för dom var så otrevliga och dampiga.

Det gick i alla fall åt ****** men det är bara tagga till nästa match helt enkelt.

Match idag!


Kanske inte en låt man taggar till men den är grym!

Och med Coldpaly såklart!

Löördag!

Yes idag är det lördag fan vad skönt alltså!

Nytt på blogg.se!

Är de bara jag som är eb eller är det så att det är nytt på inlägg sidan? Man kan välja vilken tid och datum man vill publicera inlägget. Jag har gjort ett tidsintsällt inlägg 4 november 00.00 gissa varför? :)

Det var den kalendern där uppe i hörnet jag ringat in som jag tror är ny :)

Palla inte.

Haha pallar inte uppdatera just nu eller har inte pallat idag. Min dag har inte heller varit någon speciell dag så jag är tråkig idag!

Rolig dag.

Skrattade i minst 3 timmar i skolan idag. Jag kunde bara inte sluta det var jag och min kompis Nathalie vare som flumma hela dagen. Ärligt talat jag snappade aldrig upp vad SO:n handlade om idag förutom politik, invandring och Saubiarabien. Måste kolla sen för jag och Nattis skrattade hela lektionen så det var svårt att koncentrera sig. Men det var inte något viktigt för vi ska inte ha något prov och jag har för mig att jag kan det dom prata om sen innan.

Men det var jätte kul jag har aldrig haft så kul i skolan i 3 timmar. Det allra roligaste var när jag trallade med pompen igenom korridoren. Hahahaha bästa dagen på länge kan jag ju lungt säga. Men just nu kollar jag på Kungarna och pluggar på min krönika. P.S jag skratta hemma också i en timme till efter jag kommit hem, och på träningen då jag träffa Nattis !

Coldplay.

Jag är helt besatt ! Bästa bandet jag någonsin lyssnat på.

Old Photo!


Buenos Dias.

Hola amigos! Fråga mig inte men jag ville skriva på lite Espana, fast jag har inte det i skolan längre. Kanske kan man läsa från grunden när man börjar på Gymnasiet? Hoppas det för jag kan ju lite av grunden till Spanska gick ju i 2 år. Men jag hade inte en riktigt Spanska lärare för att det var så många som valde så jag fick en lärare som var från Spanien men inte Spanska lärare utan matte lärare. Så det var lite konstigt att min skola inte fixa det för än i 8an då min grupp inte alls hängde med på vad dom gick igenom. 

Jag var en av dom som inte var så jätte bra överhuvetaget så det vart så jobbig så jag hoppa av. Men vissa i min grupp går fortfarande men dom var ju jätte duktiga från början och pluggade ganska mycket.

GUD VARFÖR BÖRJA JAG SNACKA SPANSKA LEKTIONER ?! Det var inte alls det mitt inlägg skulle handla om. Det skulle handla om att jag skulle på träning och äta och att jag sitter och kollar på Project Runway.


Toy Story 3.

Hahaha skrattade hela filmen den är super söt och jätte bra. Jag har inte sett 2an tror jag men jag tänker verkligen se den snart. Men 1an har jag i alla fall för mig jag sett för väldigt längesen. Men jag ska nog ladda ner båda två så kan jag kolla på dom. Men 3an är helt underbar jätte rolig och dom håller verkligen ihop hela gänget.

Jag tycker alla karaktärer är helt underbara men dom 3 little green aliens är ju super söta så himmla roliga och väldigt söta. Men hela filmen var helt super bra och den rekomenderas verkligen .

Av mig får den 5 av 5 möjliga , så bra tycker jag den var i alla fall.


00.00

Hahahahahaha :P

Omskärning av flickor.

Det är hemskt att man kan tillåta det hända i världen och dom måste ju vara helt tröga dom som håller på med det enbart för att hålla traditionen. Det värsta jag tycker är att föräldrarna kan tillåta att det ska få hända på deras barn.

Det är några flickor som flyr från familjerna innan och hinner hitta hjälp, det finns dom som vill hjälpa flickorna som har varit med om det själv och förstår dom. Dom har startat ett hem för flickor som flyr och där får dom hjälp.

Och sen kan man ju bli flicka fadder för plan och det är de dans feber går ut på. 8:50 kr per röstningssamtal går till Plans arbete för utsatta barn i världen. När du ringer och röstar på din favoritdans får du också möjlighet att bli fadder hos Plan.

Jag tänker göra det tänker du?
Vanliga:
099 329 05
Fadder:
0770 930 930

Vill så göra om min blogg design!

Jag vill göra om den mycket! Jag vill inte ha det grå det är så tråkigt och just nu är den ganska tråkig så jag måste göra om den någon dag. Men jag har så många design beställningar så jag måste göra det först.

Paket.

Eftersom det var sista praov dagen idag så fick jag en present av dagiset jag praova på. Jag tycker det var jätte snällt, dom behövde inte köpa något för jag har ju haft så himmla kul i alla fall!

innan!

Bästa thai takeaway i Nynäshamn!

Mums det var så jäkla gott med kyckling ris och någon slags sås och grönsaker som jag inte riktigt vet vad det är men det är så GOTT! Min mamma brukar alltid köpa sushi där tyvärr tycker hon den har blivit sämre men förrut var den jätte bra, det kanske

Men det jag åt var super gott! Jag tycker dom har bästa thai maten i hela stockholm men framför allt i Nynäshamn, den heter Thai takeaway. Här sitter jag i alla fall mätt och belåten, hahaha.

Hoppas att ni haft en jätte bra dag för det har jag puss på er.

De här åt jag ( bild från hemsidan ).

Diskar...

Håller på och diskar just nu suck! Men snart kommer mamma med thai mat så jag får helt enkelt bli klar med det nu!!


The master of pappersplan.

Det var nog det jag gjorde mest idag, pappersplan. En dagis fröken gjorde ett och sen så ville alla ha så där stod jag med massa ungar som sa : "Nu är det min tur", eller "Efter han är det jag, nu var det ju min tur!"
Jag tror jag gjorde ca 15 stycken alla ganska slarvigt så jag fick göra om några. Och det som var grejen var att det var en rulle med papper så jag var tvungen att klippa bitar av rullen. Fast det var kul idag så jag ska inte klaga.

På min rast idag läste jag en tidning om dyskalkyli, jag och min mamma har ju funderat på och göra ett test och kanske få en diagnos. Jag har ju dyslexi.
Eftersom jag är helt sjukt dålig på matte och inte fattar något alls det går in och ut. Och om jag har det är de kanske bra med en diagnos. Jag tror själv jag har det och just nu är skolan jobbig men 8an var ju värst men det är jobbigt med 9an också!

Jobbig dag!

Herregud är helt slut! Det var foto grafering på dagiset så det var bara att underhålla barnen tills det var deras tur. Det tog ganska lång tid så det var ganska jobbigt för dom men jag uppehöll dom allra minsta jätte bra vi kollade ut genom fönstret på fåglarna och pussade på spegelen så det gick utmärkt. Dom större barnen var lite lättare. Jag fick faktiskt vara med på grupp bilden och ha en liten svamp i knät en av dom minsta faktiskt och han satt still och kolla in i kameran och var jätte duktig! Alla barnen var verkligen jätte duktiga på att sitta still och vänta tills hon var klar. Några grät på slutet men dom hade ju varit så duktiga och ville ju leka så klart!

Sen så har det bara varit full fart hela dagen och jag kan ju säga att att träna är så avstressande och skönt efter en ganska jobbig dag! Men det här är nog en utav det bästa upplevelserna jag varit med om i hela mitt liv! Dagis är så kul barn är så kul för dom hittar på nya saker varje dag.

Good night!

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Haha kom och tänka på en grej på facebook , vilka knäppa quizzes/tester det finns här kommer en!


Ångående blogg design!

Jag kommer nog inte kunna göra så många nu förtiden för jag är ganska upptagen. Plus att min andra blogg dator där PhotoShop finns är väldigt seg och fungerar knappt. Och det kommer inte hjälpa att tjata på mig när jag inte hinner.

Jag vet att många väntat väldigt länge och jag ska försöka rensa datorn på skräp som jag inte behöver, men det är en ganska gammal dator så vi får se.

Sorry för dålig uppdatering!

Sorry har inte uppdaterat idag! Men jag har inte haft tid helt enkelt. Men idag har jag fotat det fina höst löven. Men jag hinner inte uppdatera mera idag tror jag men slänger in några bilder!

 


Mål.

Hade match idag jag och Olivia gjorde mål. Själva matchen kanske inte gick så bra men okej i alla fall. Men jag orkar faktiskt inte skriva trots att jag började klockan 10.00 idag. Jag slutade ju klockan 17.00 och hade matcha 06.30 så det var stressigt!

Så jäkla trött!


06.00!!

Började klockan 06.00 så är rätt trött just nu. Vet inte om jag kommer blogga så mycket mera idag. Men idag var det ganska mycket på dagiset. Det var några nya barn som vart ledsna när deras föräldrar gick hem. Så det var ganska jobbigt vid 09.00. Men det kom ju inga barn klockan 06.00 för den första kom 06.30 tror jag. Sen kom det bara 2 barn till före 08.00. Men det var som sagt ganska många barn där i dag. Nästan alla 4 - 5 kanske var borta en från Svanen tror jag och sen några från doppingen.

Det var alltså full rulle nästan hela dagen. Men jag var ju bara där till 12.00 sen vet jag inte vad som hände efter det. Men just då var det stökigt, men så är det ju barn leker ju.

Godnatt!

Börjar 06.00 imorgon så nu är det godnatt för mig!

Träning!

Ska åka och träna innebandy alldeles strax om en kvart ungefär. Men idag har det varit bra, allt har varit ganska lungt på dagiset. Nästan inga gråtande barn så det var skönt. Men nu måste jag åka så puss! <33

Börjar om en halv timme.

Nja eller 35 min. Sitter och kollar på vakna med the voice hahahaha. Så himmla roliga , dom ställer jätte roliga frågor till gästerna . Sen är ju Kjel helt knäpp hahaha idag gjorde han någon slags demonstration om hur jorden skulle bli om några år. Så han hade någon prutt bomb barnsligt men kul!

The sims 3.

Har precis installerat det på mammas nya datorn. Den är grym men den kostade väldigt mycket också. Ungefär 10.000 :- , så den klarar ju lite spel och andra program. Men jag tycker att Sims 3 är ganska kul faktiskt för man kan ju göra så mycket mera än på Sims 2. Men det kräver så himmla mycket. Nu orkar jag inte skriva mera för jag är trött puss!

Börjar 08.00.

Börjar lite tidigare idag så jag är inte helt klar i huvet än. Men jag ville bara höra av mig till bloggisen lite. Men nu måste jag fortsätta med vad jag gjorde!

Vääldigt gamal bild där min syster är med, brevid mamma längst ner längst in i hörnet.


Fan vad dåligt!

NEJ NEJ NEJ!!! Det är slut mellan Paow och Hugo. Det suger älskade dom tillsammans det var grymt. Hela förhållandet var så bra, hoppas verkligen att det inte var pga rykterna med Nemo. Jag hoppas verkligen det var något annat och inte det. Jag tror inte Hugo är så jävla korkad så han dumpar henne för det.

Just nu suger ju blogg världen. Alla är ju deprimerade för något eller blivande mammor för alla har blivit 20+ typ!
Hoppas Isabelle domenerar och blir jätte stor eller Paow blir lite mera " omogen " Inte som Kissie men bara liiite mera rolig som innan Hugo. Med Hugo vart hon väldigt mogen det var bra för han fanns, men utan honom ska hon bara ha kul och leva livet tycker jag!

Phuu, inte lika lätt som det ser ut!

Dagis kan faktiskt vara riktigt jobbigt! Men det är kul med barn. Men dom där jag praovar är jätte snälla och skriker inget alls. Men det som var ganska kul idag var när en lite flicka kom fram oc sa "fröken fröken han rök mig i håret och det gjorde jätte ont!" Haha riktigt gullig tycker jag! Men jag bad henne gå till en annan fröken som jobbar där på riktigt. Sen så var det en liten pojke som fasnade med foten mellan 2 stenar. Han satt verkligen fast! Men till slut fick en annan förskolelärare loss honom genom att ta bort skon först, jag tänkte på det men gjorde inte det.  Sen så målade jag med dom större barnen och lekte i sand lådan med dom mindre. Just nu är jag bara med dom lite större barnen men jag vill nog också jobba med dom små någon dag.

Det gör inte så mycket egentligen tycker alla barn är lika söta på olika sätt. Alla är speciella vilket gör dom olika söta. Jag menar vissa har ett jätte charmit leende medan andra har en väldigt söt personlighet eller lever i en fantasi värld.

Praov idag!

Vaknade nyss för att jag har praov idag så det blir lite sov morgon. Men jag vaknade i alla fall en halv timme tidigare. Det var så att jag tänkte kolla på vakna med the voice men hittade inte fjärkontrollen. Ska fortsätta leta om jag orkar. Önskar man inte att man skulle kunna ringa den då och då?! Det ska jag uppfinna tror jag. 
Men i alla fall så har jag praov idag. Ska bli kul på dagis. Nästa alla i min klass ska vara på dagis kanske för vi redan haft praov en gång och vet hur det är. Aja måste klä på mig nu hejdå! <3 

Kladkaksmuffins eller något liknande!De skulle bli det i alla fall men dom stod i ungnen för länge, lite synd kanske. Men dom var goda för dom smakade ju muffins i alla fall. Antagligen var det för dom var så små så dom kanske inte behövde stå så länge i ugnen. Sen hoppade vi 2 ingredienser mörk Choklad och sirap för det blir lite för söt med sirap.

Recept:


2 2 st ekologiska ägg
2
2 dl strösocker
1
1 tsk vaniljsocker
50
50 g smör
0.5
0.5 dl matolja
1
1 dl ljus sirap
2
2 dl vetemjöl
1
1 dl kakao av god kvalitet
1
1 tsk bakpulver
1
1 st nypa salt
100
100 g mörk kvalitetschoklad 70 %

Vispgrädde eller glass och färska eller frysta bär till!Min söta sysling!


Spotify!


Bästa som finns Spotify! Alla borde skaffa det , den ända nackdelen är att man inte kan ladda ner musik där ifrån!

Ni måste läsa detta Slump eller Tillfällighet? LÄSKIGT!

Slump eller tillfällighet?


Historiens gångFråga en historielärare om han eller hon kan förklara följande …
Abraham  Lincoln blev invald i kongressen 1846.  
John F. Kennedy blev invald i kongressen 1946.

Abraham Lincoln blev vald som president 1860.
John F. Kennedy blev
vald som president 1960.

Bägge var mycket engagerade i medborgarrättigheterna.  
Deras fruar miste ett barn, medan de bodde i Vita Huset.


Båda presidenterna sköts och mördades på en fredag.
Båda presidenterna blev skjutna i huvudet.

Nu blir det mycket märkligt:
Lincoln's sekreterare hette Kennedy,

Kennedy's sekreterare hette Lincoln.


Båda blev mördade av en person från sydstaterna.

Bägge presidenterne efterträddes av en från sydstaterna med namnet Johnson.

Andrew  Johnson, som efterträdde Lincoln, föddes 1808.

Lyndon Johnson, som efterträdde Kennedy, föddes 1908.

John  Wilkes Booth, som mördade Lincoln, föddes 1839.
Lee  Harvey Oswald, som mördade Kennedy, föddes 1939.
Bägge mördarna blev kända med 3 namn.
Båda mördarna namn består av 15 bokstäver.

Håll i dig nu:
Lincoln mördades i en teater som hette"Ford"

Kennedy mördades i en bil av märket Lincoln, tillverkad av "Ford"


Lincoln mördades i en teater, och hans mördare sprang till ett värdshus för att gömma sig.
Kennedy blev skjuten från ett varuhus, och hans mördare flydde till en teater, där han gömde sig.


Booth och Oswald mördades INNAN rättegången.


Varför skedde allt på detta sätt?

Finns det en Gud som vill visa oss att han styr historiens gång?


Se här:          
1)  Vik ihop en ny  $20 dollar sedel enligt nedan...
2)  Vik ihop den igen som bilden nedan visar:3)  Vik den andra sidan enligt nedan och jämför med bilden til höger:
4) Vänd sedeln upp och ner, och jämför med bilden på Twin Towers till höger...
Genom att vika en 20-dollarsedel på ett enkelt geometriskt sätt så visas en katastrof
.

Först: Pentagon i flammor...Sedan Twin Towers

Dessutom...Är det slumpen som gör att tre katastrofer kan visas på en vanlig $20-sedel?
Katastrof 1: Pentagon
Katastrof 2: Twin Towers
Katastrof 3: Osama

Se även: 9 + 11 = $ 20 !

9/11 = 11 september, dagen, då Twin Towers og Pentagon blev angripna (också den dag då jag personligen var på väg till New York, men fick vända om hem pga att flygplatserna i USA stängdes ner). Är det en tilfällighet?

Du bestämmer vad du vill tro,

men det är en historielektion vi alltid kommer att minnas!

The Hills.

Sitter och svullar och tittar på The Hills på MTV. Men det är gamla avsnitt så jag har sett dom några gånger.

Men jag tänkte på en grej. Kommer ni ihåg när jag berätta om att pompen i min klass spionera på fågelskådaren, på Alhagen inlägget? Hitta en bild på det! :P

HAHAHAHAHAHAHA HÄR ÄR DEN! :P

Matchen .

Gud vad bara att min blogg funkar igen ! Blev lite orolig där ett tag kan jag ju säga. Men sen såg jag att alls bloggar var borta så jag förstod att det var något som inte stämde riktigt. Men nu är den tillbaka i alla fall, jag förväntar mig ett svar varför det blev som det blev.

Men till saken. Matchen idag, det gick okej om jag får säga det själv. Men jag är inte nöjd alls med mig själv.
Att spela en position man inte spelar på egentligen är svårt. Jag hade nästan aldrig bollen vilket sög. Och när jag hade den blev det bara fel. Men mina tjejer fixa mina misstag bra tycker jag.

Just nu käkar jag pizza sen ska jag väl göra något kanske fota?


Match idag.

Idag har jag match ska åka om en timme. Jag kommer inte ihåg mot vilka. Men hoppas att vi vinner. Sen så ska jag äta godis efter vi har vunnit :P. Igår hade jag feett kul eller inte, satt hemma ! Men ibland äre så det är. Aja ska byta om nu puss!<3

FREEEEEEEEDAG!


RSS 2.0