Film Time !

Igen jag tittar ju film rätt ofta nu för tiden. Kollade på American Pie Beta house igår. Tycker dom är as kul att kolla på och sen är ju han kusinen Stifler inte Erik utan den snygga gaaalningen ! OMG hur snygg som helst. Kanske en av Världens snyggaste killar :)!

Love it !


Äntligen är den min har funderat så läge på om jag ska köpa eller inte men nu har jag gjort de!
249 :- Gina tricot.

Fredag!

Idag är det början på helgen as skönt. Jag ska "snart" äta eller kanske om en halv timme. Men jag har funderat lite på min design. Jag är inte alls nöjd måste göra om den när jag orkar. Orkar inte riktitg nu men sen kanske när jag kommer hem från Malmö eller vart jag ska så ska jag göra de. Ska ju till Skåne eller Varberg på måndag tror jag kanske det blir tidigare jag lär märka. Men nu ska jag titta på tv puss! <3

Regn...

Japp mycket regn kommer säkert bli översvämning snart. Senaste nytt! Stockhlom är nu en under vattenstad som Atlantis eller vad det heter(?). Så kommer det säkert bli. En av dom regnigaste dagarna i år .

Fin dag.

Idag är det fint väder fast jag hade velat ha molnigt i stället. Igår så uppdaterade jag inte för jag orkade inte. Kanske jag bara inte gillar min design måste göra om någon dag. Men jag har i alla fall kollat på film dom senaste dagarna mycket i alla fall. Och sen har jag spelat sims 3 och vart och promenerat. Men jag lovar att försöka uppdatera lite mera nu! Kommer lägga upp bilder också sen. Juste i förr går var jag i nynäs dock hade jag inte med mig kameran. Men vi hörs! <33 :)

Inga blogg designer sommar pause!

Japp det är blogg design pause nu på sommaren hinner inte helt enkelt. Men jag kommer inte uppdatera så mycket heller så är det bara! ;)

Nja.

Ingen av filmerna jag sett idag har varit WOW filmer. Men Snabba Cash var väl ganska bra. Den får en 3.5:a. Och När Lammen tystnar får en 2a. Snabba Cash var kanske lite för märklig för mig. Jag gillar inte all denna action riktigt. Men den var väl ändå ganska bra. Sen så var När Lammen tystnar ganska lång tråkig. Jag tyckte bara slutet var läskigt. Och den var bara lite små obehaglig hela tiden. Inte så himmla bra, under förväntningar och under skräck - skalan. Men nu ska jag läsa min älskade Frida tidning! Godnatt<3

Snabba cash


Ska jag se nu har tidigare idag sett När lammen tystnar. Ganska äcklig inte så himmla ganska dålig om du frågar mig vart lite besviken men jaja... Nu ska jag se den för alla tjatar :P!

Usel uppdatering.

Och det kommer tyvär fortsätta. Vi kommer resa bort och ha gäster mycket som vi redan hat tidigare i 2 veckor. Alltså från för föra veckan. Men jag ska minst ha ett inlägg om dagen har jag bestämt. Har i alla fall installerat Sims 3 på mammas dator, det sorliga är att jag råka radera alla mina Sims 2 och jag hade ju ganska mycket ner laddat. Har bara spelat en halv timme så ja det verkar kul, och gubbarna är ju inte så hemska !:) Aja nu ska jag sova eller först ska jag kolla på Sex and the city klart!

Egen saft rekomenderas.

Ja det är kul och lätt att göra smakar as gott också! :)

Shopping


194:- Cubus.

Ginatricot 99:-

(Allt var på rea)

Shopping.

Nu ska jag på sommar rea och shoppa. Det kommer upp bilder om jag har fyndat något idag bnär jag kommer hem. Jag har inga planer på vad jag ska köpa i alla fall! :)

Så jävla fel!

Tro att man kan döma folk för hur snygga dom är göra "tävlingar" om vem som är snyggast på en skala ? Hur kan tjejer vilja det?! Gud hur jävla snygg är du då Peter? Du är fan inte snygg någonstans skulle jag göra en skala skulle du vara på heregud skalan.

Uscchhh!

Ni vill väl inte att Kissie vinner så rösta ;)!

Mina designade sko på NELLY.COM

Rösta på min andra sko jag gjort också :)!


Humla!


Min sko!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Good morning!


Den galna professorn!

Hahahha sjukt rolig film sitter och tittar på den! Har också kollat på Sherlock Holmes idag. Grymt bra film om någon ville ha ett film tipps! Så den rekomenderas varmt :).

Gamla foton!

Sitter och tittar på gamla foton från när jag var en bebis. Det var min syster som började kolla lite så jag kikade lite :P.

Jag och mamma vet inte hur gammal jag va :P

Jag igen!

Är jag enformig?

Ingen har sagt det men jag bara undrar. Vad är det egentligen? Är inte det att man skriver ungefär om samma saker hela tiden? För i sånafall så är inte jag enformig. Men jag tycker det verkar rätt tråkigt att skriva samma saker varje gång. Läser någon det? Alla måste ju kunna en ut och in isånafall. Det kanske blir lite enformigt i bland tex, skol dagar. Men annars får man väl hitta på något satt det inte blir det helt enkelt! :)

Hemsk natt...

Jag mår skit. Jag borde inte badat igår kan jag konstatera. Jag satt uppe på kvällen för att vänta på mamma för hon inte hade nyckel in så att inte hela huset skulle vakna. Men jag vart som så trött , kall, ont i huvet, halsen osv. Ni vet som att man fryser på ett obehagligt sett. Sen så gick jag och la mig och vaknade flera gånger av en oläskig men ändå obehaglig dröm. Sen så klockan 5 så vaknade jag och mådde illa och då kände jag efter 5 min JAG MÅSTE SPY!! Och jag har oturen att när jag börjar få hög feber så mår jag illa och måste spy. Men bara en gång sen så mår jag "bra". Eller måste inte spy något mera. Sen så tog jag en alvedon och försökte somna efter en halv timme gick det.

Lät inte det hemskt? Alla borde tycka jätttee synd om lilla sjuka mig :( ! Hahaaha :P<3

Torne älv!Ont i halsen!

Jag är lite sjuk idag så det blir inte något bad tror jag. Men kanske bara doppar mig det kanske går över under dagen. Det konstiga är att jag alltid får det på sommaren. Förra sommaren var det jätte illa jag var sjuk kanske 2- 3 veckor. Sen kom det tillbaks några veckor senare så höll det på hela sommaren. Jag kallsvettades också en natt. Jätte läskigt! Aja hoppas det inte blir lika alvarligt den här gången.

Bad stranden!

Luleå!


Albin som hatar att bli fotad men han är så söt!

Söt unge Johan!

Ungarna kläde ut sig, Wilma, Albin och lilla Johan!

Johan och Albin fikar :)!

Vi såg en självflygare som visa sig var en från mina kusiners pappas jobb.

Vid kvarn som ligger där.

Gammal fin stuga!

Johan bus ungen!

Halvt sol.

Ja här är det lite molnigt faktiskt men det är varmt. Jag föredrar hellre 27, 30+ istället för 35+ men det kan ju också vara skönt. Men jag tror jag ska bada idag jag vet inte. Kanske är skönt. Men vi ska i alla fall inte klaga på värmen! Vi ska vara glada över en varm sommar :).

Mina tankar om saker och pengar, barnen i Afrika.

Tänk på hur bra du har det just nu för en minut. Sen tänker du på barnen i Afrika som svälter, inge vatten, ingen medicin. Dom har inte mat på bordet som vi! Dom får inte några presenter. Tänk på oss vi här i Sverige, vi vill bara ha och ha mera kanske borde vi bara stanna upp med att vilja ha och klaga. Vi kan sitta hemma och mysa med god mat, rent vatten, tv, värme och massa annat. Det dom har skulle aldrig vi kunna ens leva på, för dom har inget!
Vi klagar på skola och hur jobbigt det är dom har ingen skola att gå till dom arbetar!

Tänk tröjan du vill ha eller väskan för 4000:-. Tänk hur vad dom pengarna skulle kunna gå till! Kanske skulle du kunna mätta 4 familjer som svälter i något land. Eller ge barnen ett bidrag till att få en skola att gå till eller vaccin mot malaria. Hur mycket vi vill ha som vi redan har som dom aldrig skulle kunna få. Dom kanske har en liten nalle dom måste ha hela sin uppväxt. Det är dom så himmla glada för att har! Dom kan inte välja bland sina saker i högar, dom kanske har en eller två leksaker. Vi har ett fadderbarn som vi skänker pengar till och ibland små saker. För att han ska klara sig ha mat på bordet, rent vatten osv.

Det jag vill säga är att pengar och saker är inte allt. Var nöjd med det du har , tänk på andra också som svälter och vad du skulle kunna göra för att hjälpa dom med alla pengarna vi lägger på skit. 

Alla barn ska få en chans att leva och ha det bra, ha mat och rent vatten, och ha till gång till utbildning.


Twilight, true blood, med mera får ungdomarna helt galna!

Ja gissa vad? Nu har dom börjat ungdomarna börjat bitas i USA. Det betyder att man fast vid den att man kommer närmare  varandra. Fattar ni hur farligt det är!? Att bitas det tar med sig en massa sjukdomar som hiv, blod
förgiftning, infektion med mera. Det är jätte farliga sjukdomar livshotande! Varför skulle det ta er närmre? Ni kanske gör slut en dag vad händer då? Gör aldrig det galna twilight och true blood fans! Kiruna Festivalen 2010!


Amanda Jensen!

Erik Grönwall! <3
Stora scenen ;)

The ark!Kent!

Tog as många bilder men orkar inte lägga upp alla idag !

Hemma !

Hemma nu orkar inte uppdatera så mycket har åkt 14 timmar i en bil så är rätt slut. Men vi har ju stannat på vägen så jag är ändå inte helt borta :p!

DISS!


Dåligaste låten ever! Sen så är bilden as ful!!!!

Hejdå!

Nu åker vi eller far vi som dom säger här :)!<33

Luleå idag!

Ja, eller snarare sagt ale. En by utanför själva staden. Men sen blire hem gång på måndag! Längtar lite faktiskt. Haha nej men det ska bli jätte kul och träffa kusinerna också. Det lär bli en hel del bilder ska skapa en kategori som ska heta: Kiruna/Luleå 2010. Något sånt i alla fall kanske skapar 2. Men jag kanske inte kommer uppdatera det får vi se. Det känns ganska osocialt (stavning) Orkar inte googla så jag stavar de så. Måste börja packa nu så vi hörs sen kanske. <33


Byta blogg?

Ska jag byta blogg? Jag vet inte riktigt än. Har ju paxat några namn som jag vill ha om jag byter eller altenativen. Men jag bara älskar namnet som jag delvis har Mumintrolllet.blogg.se det är super gulligt och roligt tycker jag. Men det är innebär ny start jag vill liksom flytta över mitt konto till den bloggen går det? Jag vill att man ska se att jag bloggat sen förra året i januari. Kan man flytta över den? Hjälp uppskatas.

Imorgon i alla fall ska jag till Luleå och träffa mina kusiner och vara där till måndag. Då kanske jag inte uppdaterar vi får väl se helt enkelt. Men jag skriver imorgon också. PUSS! <33

Paow.

Hon är grym min absoluta favo bloggerska! Hon är liksom ärlig och står för vad hon tycker. Det gör väl Kenza och Foki med men läser knappt någon av deras bloggar. Kenza kanske jag läser 1 gång på två dagar, och foki en gång på 2 veckor. Jag tycker hon är liite för omogen hon beter sig som hon är 10 år. Kenza kanske är lite för tråkig. Men paow är lagom allt hon provocerar, rolig, mogen men ändå lite omogen, ärllig. Allt möjligt. Hon är min favo bloggerska! 

Vem är eran favorit??


Not another teenage movie

Har precis kollat på fotbolls VM. Jag har några ord om de, Tyskland skulle ha vunnit inte ap spanien. Men nu ska Nederländerna ta hem hela skiten tycker jag. Sen så kollade jag på slutet av en film som heter Not another teenage movie. Den verkar bra har sett halva förut aldrig hela. Men den ska jag se i alla fall. Den är kul tycker jag eller det jag sett av den :P. Aja har kommit hem från morfar idag dom hade inte någon dator så jag kunde inte uppdatera. Men nu gör jag det i alla fall. Men vi får höras imorgon eller senare puss!<33

Morfar.

Ska dit nu! Pappa är ju där och jobbar men vi hörs imorgon. Men ha det bäst pussss<33

Kärleken väntar!


Kent - Kärleken väntar.

Tänkte lägga till en låt med Erik men det funka inte tydligen....

Kent.

Dom var gryma, nästan som Erik men han var bättre. Jag har inte gillat Kent innan men igår var dom as bra! Deras låtar är inte så himmla deppiga som alla säger bara lite. Men jag var längs fram som vanligt haha. Men hade inte lika bra som på Erik. På slutet var det häftigast ! Dom sprutade ut röda fåglar över prubliken på slutet. DET VAR SÅ HIMMLA HÄFTIGT!!! Jag fångade en tog kort på den också men har inte internet på min dator. Men den kommer upp det kan jag lova! ;). Men nu ska jag börja lyssna på dom lite mera eftersom dom är så bra. Kanske går på konsert och ser dom med min vän Sara vem vet ??

Lika som bär!


Kenza och Alicia keys är ganska lika eller hur?, de finns bättre bilder. Kanske bara jag som tycker de :P.
Vad tycker ni?

Foto tävling.


Är med i Tinkerbellas foto tävling där priset är ett stjärnfilter ! De är mitt bidrag. Va med du med! ;)

Planer.

Jag har ju knappt uppdaterat något dom senaste dagarna pga att jag är i kiruna och kommer fortsätta vara här ett tag till i alla fall. Minst en vecka. Jag kommer fota mycket tror jag, Stig hade ju en laddare som laddar alla baterier. Så min system kamera är nu laddad! Lite synd bara att jag inte nämde det tidigare då hade jag kunna laddat till Kiruna festivalen lite mera. Men planerna är att fiska med moffa och sen så ska vi hälsa på kusinerna. Hoppas det kommer gå att bada, just nu är det ju ganska kalt och regnigt... Juste bilderna kommer in någon gång nästa vecka!

Men mammi och min ena syrra har åkt så nu är de jag pappa,wilma kvar. Ha det bäst!<33

Erik Grönwall <3333

Inga ord, han är bäst. Jag stod längst fram och han hoppa ner från senen sprang med handen jag nudade han minst 3gånger . Men jag tog över hundra bilder på honom. Kommer bli svårt att välja 3 :p. Men jag vet inte har verkligen inga ord. Han va snygg, grym, rolig och söt med mer! Han är den bästa idol killen som någonsin funits. 
Men nu har Tyra kalas så jag måste gå. Men skriver i kväll! P.S Kent var gryma ;).

Gårdagen!

Jag såg alla som spela, i alla fall lite av alla. Jag kollade ju inte precis länge på Amy damond och Nanne Grönwall, Ray ray band, Markus krynegård. Jag kommer inte ihåg dom andra. Men jag kollade på Amanda Jensen som var grym har några bilder på henne när hon sjöng. Också kollade jag på Dead by April, dock bara 3 låtar för dom sög. Man hörde inte vad dom sjöng. Men jag ville i alla fall se dom eftersom vi såg dom knalla runt på festivalen. Nej men igår var det Amanda Jensen som rockade loss.

IDAG ÄR DET JU ERIK !! 19.00 kommer jag grina och förhoppningsvis ha bateri på kamerna. Men en eller två bilder ska jag väl få. Hoppas jag i alla fall. Idag är det Kent och The Ark också dom ska jag se.
peace out! :)

Uppdatering här i från!

Ni vet att jag sa att jag inte skulle se Lazy ? Men igår så var det så att vi gick dit i alla fall och då började han spela. Det var ju inte så många där eftersom det var torsdag och då kommer inte så många. Men jag och mamma fick inte ihop vilka låtar han hade gjort vi fundera över det hela dagen. Eftersom jag stog en meter ifrån honom på flygplatsen så börja jag undra. Men när han började sjunga så kom man på lite låtar. Tänka sig att jag stog en METER i från!!!!

Alla är där idag och imorgon så vi får se. Är lite orolig det såg ut som att det var många fjortizar så jag är lite orolig för att Erik inte kommer bli "Helt" min :P. Nej det för väntar jag mig inte heller men dom kan vara så elaka... Hahahaha jag kan vara värre allt för dig ERIK! <33

i kiruna!

Hej hej är i Kriuna nu kom för ett tag sen! Men nu ska jag till stan eller aa "stan". Men nu ska jag dit i alla fall kanske uppdaterar imorgon eller ikväll. Ska se Erik på lördag och såg Lazy på flyget, men han ska jag inte se. Jag gick inte fram till han, han såg läskig ut. Lite craackig liksom xD!!<33


RSS 2.0