Dagens små inköp!


inspiration colors!

Ginatricot, vero moda, makeupstore, jeffrey campbell, nelly.com.
P.s köpte ett par skit snygga turkos färgade jeans från ginatricot i veckan + en snygg tröja till, me love!

Allt slit är värt det, gymnasiet är coolt och annorlunda!

Det är fredag idag känns som om veckorna springer fram ( positivt ). Allt går så fort, tiden drar ihop sig. Det är snart påsklov och efter det praktik i 4 veckor! Vet inte om jag kommer orka det alltså... Men barnen är helt underbara och jag lär mig av det. Efter det är de någon vecka kvar sedan är det sommarlov och våra underbara 3or tar studenten. Kommer sakna dem så sjukt mycket. Riktigt, riktigt underbara och roliga människor ( vissa av dem i alla fall ). Det kommer bli så tråkigt utan dem, tomt. Att komma tillbaka till skolan utan deras härliga personligheter och deras röj.
.
Jag har faktiskt aldrig känt mig så välkommen eller accepterad på någon annan skola någonsin som på Fredrika Bremers Barn & fritids program. Gymnasiet är verkligen annorlunda mot Grundskolan. Alla accepterar varandra och mognads nivån är en helt annan, speciellt när det gäller mobbing och trakasserier. Visst vi kan vara så barnsliga och omogna men vi mobbar ALDRIG någon annan person när vi är det. Inte som på högstadiet där killarna trakasserade tjejerna, eller tvärtom, ingen lägger elaka, spydiga, dryga eller kränkande kommentarer om varandra eller läraren rakt ut i klassrummet.
.
På tal om lärare så är det också en helt annan respekt för lärarna på gymnasiet. Man har respekt för dem och lyssnar på vad dem har att säga och tar de dem säger seriöst. Visst kan vi i klassen tycka att en lärare är lite seg och trög ibland, och alla gillar vi olika lärare olika mycket men det finns en helt annan respekt för dem. Utan att låta som en ängel kan jag ju säga att jag alltid haft respekt för lärare eftersom jag förstått att om jag behandlar dem med respekt behandlar dem mig med samma respekt tillbaka.
.
Jag är i skolan för min skull, för att jag sedan ska kunna bli något jag vill och dom är där för att hjälpa mig, jag får gratis utblidning och dessa fantastiska människor hjälper mig med det. Om jag väljer att ta chansen och ta emot deras hjälp, som många tar för givet och inte alla människor i Världen har rätt att får, är upp till mig. Men varför inte? Hur kan man inte ta vara på den chansen? Det finns så många människor som skulle gör vad som helst för att få just den chansen vi får, att få gå i skolan gratis och vi som får just den chansen tar det förgivet. Det är tragiskt tycker jag, det enda jag kan säga till er som inte gillar högstadiet och tycker skolan är skit så kan jag bara säga: Ta chansen och plugga, för när du kommer upp till gymnasiet är det helt annorlunda, du får göra något du brinner för på riktigt, det är värt det! För när du är vuxen är det för sent. Och ni kommer ångra er!

Fredags mys!


Greys anatomy!

Wii har längtat hela veckan!


You know that place between sleep and awake, that place where you can still remember dreaming? That's where i will always love you. That's where i be waiting.

You didn't have to cut me off. Make it like it never happened and that we were nothing. And I don't even need your love. But you treat me like a stranger and that feels so rough. No you didn't have to stoop so low Have your friends collect your records and then change your number. I guess that I don't need that though, Now you're just somebody that I used to know.


Just girly things!


Maybe it's not always about the happy ending, maybe it's about the story.

Jag är trött som fan och utråkad, vet inte vad jag ska skriva. Det har varit halv fint väder idag, jag var i skolan. Maten var äcklig i skolan, smakade konstigt. Jag åt en glass också. En isglass, den var god. Kostade 11:- gjorde den också. Gud vilket tråkigt inlägg. Vet verkligen inte vad jag ska skriva. Det blir bra så här tror jag, bloggar kanske senare.

Jeffery campbell!


Rött hår!

Färgade håret rödare igår men har ingen riktigt bra bild. Sen blev det lite ojämt ner till, lite brunare medan det var rödare upp till men det är inte så farligt. Det märks knappt men ska nog färga en gång till och efter det klippa mig, det sliter ju lite på håret att färga. Men jag gillar färgen mycket!


Åhh vår!


10 saker jag stör mig grovt på.

1. Falska personer.
2. Människor som slickar röv för att få vara med.
3. Människor som konstant söker uppmärksamhet.
4. Människor som skriver "xD" smilisen, bland de fulaste som finns.
5. Årets big brother och mobbingen som accepteras i huset.
6. Människor som inte släpper saker utan istället fortsätter att klaga och älta dem i ett halv år.
7. Människor som alltid ska ha rätt.
8. Människor som tror att dem är bättre än alla andra.
9. Människor som har så högt själv förtoende så de sänker alla andra.
10. Dåliga skådespelare.

En person som skulle ha alla dessa egenskaper skulle antagligen vara en människa som jag ogillar väldigt mycket och inte alls kom överäns med.

Never stop fighting!


Mobbing.

Förra årets big brother var bäst. Vilken förändring från innan, big brother var helt plötsligt något annat än dumma blondiner med silikon pattar stora som traktor hjul. Istället fanns det väldigt många normala och intelligenta personer som inte enbart ville ligga. Alla kom hyfsat bra överens och hade respekt för varandra. De pågick ingen mobbing eller utfrysning. Jag hade i alla fall aldrig trott att de skulle bli så bra som det verkligen blev! Detta gjorde ju såklart så att jag hade ganska höga förväntningar på bb 2012.

Jag kan ju knappast säga mera än att jag är djupt besviken på TV4 och folket i huset. Hur fan kan det vara acceptabelt att vuxna människor får bete sig som dem i huset gör?!

Årets bb är hemskt. Dem fryser ut och mobbar varandra hela tiden. Klankar ner på varandra pga vilken sexuell läggning en person har. Det finns en person i huset som verkligen är hemsk, sipan. Han är verkligen den värsta mobbaren jag sett, någonsin. Direkt han hittar en öm punkt börjar han trycka på den till de yttersta. Han kränker och rent ut sagt mobbar Amandus pga hans sexuella läggning. Han anklagar honom för att ljuga om att vara bisexuell för att han inte vill berätta om sitt sex liv. Han säger till honom att böja sig ner och suga och eftersom han inte berättar något om sitt sexliv eller inte vill suga av Sipan så är han inte bi.

När Amandus sedan känner att det gått för långt reser han sig upp och går och får istället skriket efter sig att han är en feg jävla bög. Det gick så långt så Amandus började gråta och när sipan såg det så kallade han honom omanlig och omogen och sa att han istället skulle stå upp för sig själv, vilket han hade gjort hela dagen.

Är detta ett okej beteende ? Tycker TV4 verkligen det? Förstår ni inte att folk tar illa vid sig? Och att dessutom visa detta på tv för en miljon tittare är väldigt lågt. Är det inte dags att ta ut den där jävla snorungen snart eller ge honom ett ordentligt straff? Jag skulle vilja påstå att TV4 stöttar mobbing genom att ha Sipan kvar i huset.

För vissa kanske detta ett jätte patetiskt inlägg om Big brother men syftet är att det faktiskt mobbningen i sig. Det hade inte spelat någon roll vilket program det visas i, utan hur de syns i tv och hur det stöttas genom att fortsätta låta de pågå. Det är kanske bäst att lägga ner hela programmet.


Instagram!❤

Wimsaan heter jag följ gärna mig!


Inspo!


Vouge, Mulberry, dr. Martens, Ginatricot.


Viktiga motton!

3 viktiga motton i livet: Låt ALDRIG någon annan trycka ner dig, sluta ALDRIG vara dig själv för att de inte passar någon annan människa och skit i vad dem säger bakom din rygg för dem är inte värda din uppmärksamhet!

Mums!

image description

Förlåt mig, men måste flippa på något!!

Åhh äckliga människa. Du är den värsta uppmärksamhets mytomanen jag träffat i hela mitt jävla liv + lite dubbelmoral på det också! fuck off. Har ALDRIG stört mig så grovt på en människa NÅGONSIN. JAG HOPPAS PÅ GUD ATT DU VET VEM DU ÄR!

Om man ska ha tidslinjen så får man väl ha de med lite stil....

Det var lite konstigt att få tidslinjen utan att själv ha valt den... Dem har ju sagt nu i tre månader att alla ska få tidslinjen, och på olika datum. Senast var det den 12/3, då fick jag den automatiskt, ingen annan fick det så det var lite konstigt... Nu har dem sagt 20/3. Jag var skit arg när jag sett att jag fått den och ingen annan, men nu har jag vant mig lite mera. Sen tycker jag om min omslagsbild också, den har jag tagit själv och jag tycker den passar till sommaren. Många av mina vänner har typ massa halv skeva citat bilder som är för små så det blir suddigt och de tycker jag är väldigt fult. Vet inte ens varför jag sitter och skirver om tidslinjen, brist på liv haha.

Blåa ögon och blont hår, där går tjejen du aldrig kommer få. Hon är bruden dom kallar vacker, hon är bruden dold av spackel. Magen indragen och ryggen sträckt. Vem fan kom på ordet perfekt?


I have the sun in my pocket!


Shrek är den finaste sagan, för att han lär oss att man inte måste vara perfekt för att bli lycklig.


Nelly.com vill ha allt!


Whore, funny, broken fick jag vilka ord fick du?


Sometimes the strongest peoples in the morning are the ones that cry themselves to sleep at night.


Har tränat.

Kom nyss hem för första gången idag. Åkte direkt och träna efter skolan så det blev lite stressigt med bloggandet idag. Men som ni ser så har jag byt design, igen. Eller det är samma fast lite mera somrig.

Wanted outfits for summer 2012!

nelly.com

Traffic People maxi dress
€216 - nelly.com

 

Vero Moda blouse
£359 - nelly.com

 

 

Swimwear
319 SEK - nelly.com

 

 

 

Ray-Ban ray ban sunglasses
$190 - dealuxe.ca

 

Lancôme lipstick
$25 - lancome-usa.com

 

Jean shorts
pinterest.com

 

Beauty product
makeupstore.se

 

Beauty product
makeupstore.se

 


Before i die!


Calling someone fake won't make you real, calling someone ugly won't make you pretty and calling someone stupid won't make you smart.
Följ mig på instagram!

Wimsaan följ mig så följer jag dig!


Haha sant!


Muskö!❤


Godmorgon!

Godmorgon alla läsare! Vaknade för kanske 30 min sedan har ätit frukost det är därför jag uppdaterar nu. Vet inte riktigt vad jag ska skriva eftersom jag inte ska gör något idag bara vara hemma. Men jag uppdaterar senare!

Du kan säga vad du vill om mig bakom min rygg för jag tittar inte bakåt.


Hård träning!

Trött efter hård träning ! Följ mig på instagram wimsaan!


Wanties!


Nagellack, läppstift, penna från Makeupstore.
Båda tröjorna och byxorna från Nelly.com
Kängor Dr.Martens.
Perfym victorias secret (har redan)

Dont forget to live your dream today!
Trött.

Trött... Vill bara sova men jag måste ju se big brother! Orkar verkligen inte skriva mera just nu. Hörs imorgon!


LOVELY! Vill ha ge mig pengar!

Do want!

Black waistcoat, 299 SEK
Black waistcoat, 299 SEK
LOTTA neon jacket, €50
Hilfiger Denim denim skinny jeans
Heel boots, 449 SEK
Jeffrey campbell shoes
Jeffrey campbell shoes
Friis Company clutch bag, 479 NOK

Skrillex!

Hejsan hoppsan! Sitter just nu i min säng och kollar på bb live 24/7 och lyssnar på lite skrillex. Det har varit en jobbig seg dag idag. Lite sömn, tidig uppgång och sen hemgång. Skolan är verkligen jobbig, lång tråkig och jobbig. Min första fråga när skolan startade idag var när vi hade påsklov. Det är bara 5 veckor kvar, räknar redan ner!

If only for a second, just stop and appreciate the fact that you are alive.


En av världens bästa låtar just nu!


Nause - Mellow (original mix) Radio edit är bättre men kunde inte hitta den på youtube.

Haft fullt upp.

Oj, glömde helt enkelt bloggen idag! Har haft fullt upp, var på bio men min lilla syster och såg en sjukt bra film kommer dock inte ihåg vad den heter. Klockan är 23.59 jag publicerat detta nu så jag har bloggat idag!

Sorry.

Dålig uppdatering jag vet förlåt.


Ett nej är ett nej även fast de kommer från en kille.
Before i die.


Man måste våga chansa för att kunna leva.


Ändrade planer.

Jag hatar när man måste ändra på saker jag planerat bara för att jag måste till akuten för att kolla om jag har bihåleinflammation. Hade helt andra planer, fuck this shit!

RSS 2.0