New years inspiration makeup!

 
 
 

Ebay tips!

Blå & svarta väskorna HÄR, Rosa plånbok HÄR, "Chanel" inspirerad väska HÄR, Necessär HÄR.
 
Alltså Ebay, så himla bra! Det kan vara det bästa som hänt mig i shopping väg alltså. Det finns så mycket bra och billiga saker. Jag har en så länge bara beställt min lilla svarta väska där ifrån som kom i veckan, leveranstiden på den var ca: 2 veckor men frakten gratis, så det var väldigt bra. Ett riktigt kap! Dessa saker över har jag spanat in och satt på minneslistan, speciellt plånboken och necessären.

Sex sanningar/bekännelser.

Jag vill adoptera oavsett om jag kan få barn eller inte. Det är något jag alltid velat, såklart vill jag ha egna barn också men vill också väldigt gärna adoptera. 
Jag gillar 1D. Deras personligheter mer än musiken faktiskt, musiken är ju dock också bra. Det är nog tack vare min lillasyster eftersom hon älskar dem och pratar om dem mycket. Men dem är ju fööör härliga, love them!
Jag är candy crush beroende. Japp, ligger på 440 någonting. Ställer till och med fram tiden när liven tar slut, då är man nörd.
Jag är inte rädd för att bjuda på mig själv. Jag vågar vara mitt galna jag med vem jag än är med, jag är helt inte en sån som skäms speciellt mycket.
Jag tror 2014 kan bli en av det bästa åren i mitt liv. Jag har den känslan i alla fall, time to start living.
Jag kan sitta i timmar och titta på sminkvideor osv, på Youtube. Haha, vet inte varför men tycker det är rätt underhållande när man har tråkigt, plus att det är bra tips.

Några favoriter från Nelly.com rean!

faves

Nyårsoutfit!


Klänning från members och väska från eBay!

New in! Ny kärlek.

Julrea, vem älskar inte det? Jag fulkomligt älskar julrean och speciellt på dyrare saker som Mathilde. Jag hade verkligen sparat på mina pengar under tiden vi var inne på NK tills vi skulle till Mathilde där jag visste att Odd molly fanns och att det eventuellt var rea. Alltså jag provade massa saker och det sög att jag inte hade råd med något av de. Sedan gick jag ut ur provrummet och där hängde den. Den helt perfekta Odd Molly blusen och med 40% rea kostade den endast 600:-! Så värd alla pengarna, nu ekar kontot men vad gör det när jag ändå får studiebidraget om någon dag?
 
Jag hade även presentkort på H&M så köpte en myströja, underkläder och torrschampo, vet inte riktigt vad kalaset gick på. Sedan köpte jag också den perfekta sminkborsten från MAC, blending brush 217 inne på NK. Den gick på 215:- men det är också så värt det i längden. Och en Isadora highlighter från Åhlens där dem hade super rea gick väl på runt 40:-.

Så jag är otroligt nöjd med årets julrea trotts kaos och armbågar i ryggen.

Grinchen!


Grinchen, perfekt avslut på julafton nummer 2!

Julafton.

Bilder från gårdagen, julafton hos pappa. Bilderna säger väl det mesta, helt vanlig Svensson jul helt enkelt. Julklapparna var bra, mycket smink vilket är bra eftersom att MAC och bare Minerals är jätte dyrt för mig att köpa. Fick ögonskugg palett och blush från MAC, äntligen lite kvalite på smink! Tänkte åka in på Julrean med Nadine imorgon då ska jag bland annat gå på Sephora och in på NK för att köpa lite borstar för julklapps pengarna.

Idag firade vi hos mamma och jag fick lite andra julklappar här, orkar dock inte fota dem också men det var lite smått och gott!

God jul!!


God jul på er alla och hoppas ni haft en bra dag! Lite bilder från min dag kommer upp snart!

Members.com.

Alltså Members.com är som en shopping drog för mig, haha. Men jäklar vilka bra kampanjer dem har och jag var bara tvungen att beställa hem denna. Hade även 50kr i rabattkod så den kostade mig endast, inräknat frakt 168:- och det var den värd! Hoppas bara den passar nu också!

The day before the day.

Ett stort jul inspirerat collage eftersom att det är julafton imorgon och för att julkänslorna ska börja inta. Om det hade varit snö hade julkänslorna säkert redan kommit men eftersom det inte är det och året sprungit iväg så tror jag inte att jag är riktigt med. Plus att julen aldrig känns som den gjorde då man var liten jag hoppas den känslan kommer tillbaka en dag, kanske då man själv får barn och ser deras längtan och förväntansfullhet.

Sista minuten tips!


Dessa underbart fina doftljus i trepak från indiska för endast 199kr är en perfekt gåva om du ska ut en sista sväng dagen före dagen. Jag önskar mig bland annat dessa ljus. Ljus funkar alltid oavsett ålder eftersom det är extremt mysigt och en fin dekoration. 

Julnaglar och nyårsskor.

Tänk att det är jul om, 40 min, endast en dag. Helt sjukt, känns verkligen inte som jul medtanke på att det inte är någon snö alls och plusgrader ute men de är det.
 
Jag har i alla fall målat naglarna för någon dag sedan i julens färger med massa glitter. Jag har faktiskt 3 olika färger, Guld/silver glitter, rött glitter och mörkgrönt diskret glitter. Alla nagellack är från Isadora, seriöst, så himla bra nagellack! Jag använder nästan alltid dem eller OPI. Rekommenderas varmt om ni inte redan äger några stycken! Speciellt de glittriga, suger crush och andra glittriga lack. 
 
På bilden över är också mina nya, perfekta skor som är från Nelly.com och köpta via members.com. Jävlar vad höga dem är alltså men ska lära mig gå i dem innan nyår!

Bloppis!

Ni får jätte gärna titta in min bloppis på instagram som kommer fyllas med lite saker då och då. Jag hade tänkt lägga upp lite idag om jag orkar rensa min garderob lite. Har redan lagt upp lite saker idag, bland annat min planerade nyårsklänning som jag tyckte om mycket men jag tyckte inte riktigt jag passade i den. Så passa påå! Den är sjukt fin, verkligen!

Sista Julklapparna inhandlade!

Hej på er! Så dålig uppdatering alltså. Men jag har gjort lite annat de första dagarna på lovet. Idag var jag tillexempel i farsta och inhandlade de sista julklapparna och imorgon fyller min syster år så då är jag också ganska upptagen. Men jag ska försöka hinna blogga mera, looovar!

Sneak peak på mina nya skor!

Bättre bilder kommer, lovar!

Nyårstips!

Nyårs outfits!
Nelly.com har såå mycket snyggt till både jul och nyår. Rebecca Stella kollektionen är ju otroligt snygg och alla andra klänningar på nelly för den delen också. Dem är inte för dyra heller vilket är bra. Skorna är ju också sååå snygga, mina kommer därifrån bland annat.

Min nyårsoutfit!

My new year's outfit!

Waiting on them Shoes.

Beställde dessa från Members i fredags, nelly.com hade mega rea där så jag passade på. Dem kostade mig 122:- från början kostade dem runt 349:- tror jag, så det var ett riktigt kap! Tänkte ha dem på nyår och på studenten och säkert flera gånger då jag ska ut och sånt! Riktigt nöjd är jag i alla fall och jag hoppas dem kommer imorgon!

Års sammanfattning!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Är jag seriöst så tråkig så jag måste svara nej? haha, jo men jag har väl varit ute på krogen för första gången i år!

Hur har ditt 2013 varit? Jag ska väl knappast klaga, men stundvis har det varit ett tufft år i skolan helt ärligt. Brukar inte gå in för personligt och det tänker jag inte heller göra men jag är inte den personen som tycker om konflikter eller bråk och det har varit lite för mycket sånt för min del i år. Det har tagit fram en sida av mig som jag inte visste att jag hade. Året har dock gått så fort så att jag knappt hunnit med.
Hur skulle du beskriva din stil år 2013? Inte så stor skillnad från förra året, mainstream ganska simpelt och bekvämt. Klädde nog "upp" mig lite mer förut till vardags än vad jag gjort i år. Jag har skippat ganska mycket smycken och bär nästan alltid enbart klocka. Förut körde jag mycket på ringar men det har jag nästan slutat med.

Största misstaget? Oj, herregud jag vet inte. 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 7 februari för då föddes Bror.

Vad är din största framgång 2013? Jag vet inte riktigt, skolan under alla gymnasieår skulle jag svara, inklusive 2013.

Höll du några av dina nyårslöften? Haha hur dålig är man om man inte ens kommer ihåg sina nyårslöften? Svaret är nej.

Bästa köpet? Michael Kors väskan. Forever in love in it! Ångrar mig inte en sekund och alla Nike skor!

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och mat.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Att fylla 18år kanske?

 Bästa minnet från 2013? Min 18års dag och självklart Oskar Linnros stunderna, åh bästa Oskar!

Har du haft ett förhållande under 2013? Nej.

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? 

Vad önskar du att du gjort mindre? Lagt energi och litat på människor jag inte borde gjort. 

Vad gjorde du på din födelsedag? Var med familjen!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Inte vad jag kan komma på.

Vad fick dig att må bra? Mina riktiga vänner som alltid ställer upp och sommaren.

Vem saknade du? Emma, vi brukade göra rätt mycket galna, roliga grejer tillsammans och nu ses vi knappt längre tråkigt nog.

De bästa nya människorna du träffade? Min systers pojkvän, han är en bra människa! Bror såklart, sedan har jag inte träffat så många nya.

Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Ja, om inte roligare! Studenten, sommaren, vännerna, eventuella resor, det kommer bli ett toppen år!

Vad vill du säga till dig själv inför 2014: Ha roligt, träna, festa, res, gå klart skolan med bra betyg och skaffa ett jobb! 


Give me a Chanel and i'm yours!

Åh vet inte hur länge jag drömt om en Chanel, men väääldigt länge. Hade jag pengarna så hade jag mer än gärna haft 2 stycken.

Vinterkräksjukan.

Sjukt äcklig rubrik men det är sanningen. Trodde helt seriöst att min stund på denna planet var kommen igår. Jag spydde från halv 05.30, tror jag, minst en gång i kvarten till ca: 11 - 12.00. Kanske ungefär 15 - 20 gånger. Det slutade med att jag la mig inne på toaletten och väntade på att dö. MEN det gick, efter vad som kändes som hundra år, äntligen över. Resten av dagen låg jag illamående och kallsvettades i feber, och sov. Otroligt tråkigt medtanke på att det, ett är helg, två det var musikhjälpen som jag hade planerat att kolla på hela dagen. Men musikhjälpen tog jag väl igen i dag kan man säga eftersom jag kollade hela dagen idag, den sista dagen. Oskar Linnros var också den artist som var sist ut, kunde inte bli bättre!
 
Måste bara säga SHIT vad fantastiskt att vi, tillsammans, fick ihop 28 miljoner! Heeelt otroligt vad generösa folk är! Det är så tråkigt att det är slut och jag längtar tills nästa år igen, men det kommer säkert gå fort eftersom så mycket kommer hända, personligen år 2014, bland annat studenteeen, ett år att se framemot!

#Jagärjason är du?

 

Rebecca Minkoff mini bag.

Rebecca Minkoff Wishes.
Som jag tidigare skrivit så diggar jag verkligen Rebecca Minkoffs väskor, både dem små väskorna och dem lite större handväskorna. Dessa tre är ju helt fantastiska och väskan jag igår köpte från Ebay liknar faktiskt en Rebecca Minkoff väska lite granna, perfekt tills jag har råd med The real shit. Det skulle aldrig falla mig in att köpa en exakt kopia av en väska där det tex står "Michael Kors" på. Det är helt enkelt inte min stil, endast min personliga åsikt alla andra får såklart göra som dem vill.

Just nu!

Finally!!

Blandat!


Newbi on Ebay!

Använde just Ebay för första gången, lite nervöst men har hört av många att det är bra och jag kunde inte riktigt motstå när jag hörde att min vän Amanda hade köpt en väska därifrån. Så jag klickade in och hittade denna, perfekt krogväska. Det stod mellan svart och vit men beslöt mig för svart för det funkar alltid till allt. Jag fick betala ynka 81:- för denna, plus gratis frakt! Så bra, hoppas bara den dyker upp också!

Victoria's secret show, innan showen!

Åh vad jag längtar tills man kan ladda ner eller se showen online! Värmer upp med before the show så länge så jag blir lite extra taggad om det nu går, haha. 

The tattoo question...

Det här med tatueringar alltså... Så svårt, ibland blir jag riktigt sugen på en liten text någonstans på min kropp, men så vill jag samtidigt ändå inte. Men dessa tatueringar är ju så himla snygga! Om jag nu skulle tatuera mig så vet jag ungefär vilken text jag skulle ha, men det håller jag för mig själv om jag nu någon gång tatuerar mig!

Seg tisdag.

Skoldagarna går långsamt och tråkigt framåt, kanske för att det är jullov om en vecka. Men annars går det väl helt okej, rätt många är nog skoltrötta just nu. Förutom skolan så rullar allt på som vanligt, finns inte så mycket att säga, är ganska tråkig, haha.

Äntligen Musik hjälpen 2013!

Åh vad jag har sett framemot Musik hjälpen! Det är verkligen en utav de absolut bästa sakerna med december. Musikhjälpen har hjälpt så många människor i Världen, bidragit med malaria vaccin, rent vattnen och toaletter till slummen. Det är ett otroligt bra syfte och inspirerande hur givmilda och engagerade människor faktiskt är. I år är syftet att alla kvinnor ska ha rätt till att överleva sin graviditet och förlossning, jag tycker det är ett jätte bra syfte och jag tänker skänka pengar i år, gör det du med!

Wanted winter outfit!

Simple.

Skicka hem Laziz till Sverige!


Julklapps shopping + Catching fire.

Alltså nya Hungergames, ni måste se den! Tyckte ettan var lite lång tråkigt men bra så hade inte så höga förhoppningar på tvaån men satan vad bra den var! Helt sjukt mycket bättre än ettan och det hände verkligen saker hela tiden i filmen, dem där 2 timmarna och 40 minutrarna gick för fort, längtar faktiskt till att trean ska komma ut nästa år!

Medan det snöar ute...


Wanted leopard print!

Leopard.

5 December 2013.

Idag har det ÄNTLIGEN snöat, åh vad jag älskar snö! Plus att min fina fransväska också kom idag och det är endast 2 veckor kvar till Jullov, sedan på börjar jag min allra sista vårtermin i Gymnasiet. Herregud, vart har tiden tagit vägen? Det känns som att denna höst gått så himla fort, jag har inte hängt med alls. På ett sätt är det skönt, på ett sätt lite tråkigt eftersom det är just sista skolåret. Vad händer sedan? Det har jag tagit upp ganska många gånger och uttryckt min ångest över att just inte ha någon skola att gå tillbaka till, att faktiskt vara vuxen... Jag har helt ärligt fortfarande inte riktigt bestämt mig om vad jag ska göra efter gymnasiet är slut, men jag tror inte att jag ska plugga vidare direkt, jag orkar faktiskt inte det. Men att jobba känns ännu läskigare på något sätt, men det löser sig säkert också.

Julklapps tips till honom i olika prisklasser.

Till honom!
Lite julklapps tips till honom. Jag har ju själv ingen pojkvän så jag vet inte riktig vad dem kan önska sig, men om jag hade fått välja att styla en kille skulle jag nog köra på några av dessa prylar!

Lucky me!

Trotts att jag är hemma och är sjuk visade sig denna dag bli väldigt positiv ändå! Jag har nog aldrig vunnit något i hela mitt liv och igår såg jag att SystrarnaQ hade en julkalenders tävling, älskar sånt, så jag bestämde mig för att vara med och tänkte "Nu ska jag vinna alltså." Och gissa vad? JAG VAAANN, helt överlycklig, snacka om en bra tidigt julklapp! 
Har länge velat ha en fransväska men aldrig riktigt köpt en och tur var väl det eftersom jag nu får en gratis! Tack så mycket Stina & Jennifer!

Ravenswood + study.

Ursäkta de kassa mobil bilderna men mitt minneskort till min kamera funkar inte som den ska så detta är tyvärr det enda jag kan erbjuda förtillfället. Just nu sitter jag och pluggar framför Ravenswood, så bra, helt fast, haha. Ikväll ska jag väl fortsätta med samma sak antar jag, finns inte så mycket att säga, allt gilder på som vanligt, det känns inte som december och jag väntar på snö.

Ravenswood.

 Eftersom jag kollade klart alla dem nya pll avsnitten idag så började jag också titta på Ravenswood, grymt bra serie faktiskt + att den bygger på pll!

Julklapps tips till henne i olika prisklasser.

Julklappar
Eftersom det är första advent och första december så passar det väl sig att tipsa lite om olika julklappar. Dessa saker över är saker jag själv skulle kunna tänka mig och det är blandade prisklasser kan man lugnt säga, haha. Jag tror nog ganska många tjejer skulle bli glada av något av överstående. För mig skulle det vara rena drömmen att få en MBMJ väska, vilket jag inte kommer efter som den är väldigt dyr, men drömma får man! Annars kommer jag önska mig Odd Molly och inredning.

AYA.


RSS 2.0